Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zol - 2015-03-11 16:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzys - 2015-03-11 16:19:05]:
Magde to tandeciara zwalniała ze 3 razy,jak Magda to przetrzymała,tajemnica,JEDNO JEST PEWNE ,NASTEPNY DO GOLENIA AŻ PRZYJDZIE W KOŃCU KOLEJ NA TĄ CHAMSKĄ I ZDEGEROWANA SITWE DIOROWSKĄ
zdjecie uzytkownika
zol - 2015-03-11 16:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzys - 2015-03-11 16:19:05]:
Magde to tandeciara zwalniała ze 3 razy,jak Magda to przetrzymała,tajemnica,JEDNO JEST PEWNE ,NASTEPNY DO GOLENIA AŻ PRZYJDZIE W KOŃCU KOLEJ NA TĄ CHAMSKĄ I ZDEGEROWANA (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Leoś - 2015-03-12 17:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać człowiek szybko się degeneruje jak jest pod wpływem takich samych ludzi.Był taki CESARZ kALIGULA,co ze swojego konia zrobił senatora,i tak jest w Diorzem, fikcyjne stanowisko dla człowieka który w zasadzie powinien byc zwolniony dyscyplinarnie za szkody wyrządzone firmie.wyciąganie kasy w państwowej firmie to normalka,jest to próba oszukania Rady Nadzorczej....
zdjecie uzytkownika
pilny czytelnik - 2015-03-13 09:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Leoś - 2015-03-12 17:23:41]:
Kaligula był wariatem,a oprócz tego pedałem ,moze to o to chodzi i stad te przywileje
zdjecie uzytkownika
Marek Aureliusz - 2015-03-13 19:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Burak nie moze byc gejem, tandeciera chyba z brzuchem chodzi, niedlugo opusci tonacy okret, a wtedy ...
zdjecie uzytkownika
red - 2015-03-16 18:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie putin ,miał pierszeństwo,czy ten burak nie ma honoru i wstydu,juz nie raz udowodnił że sie na niczym nie zna i teraz to, fikcja za nasze pieniadze
zdjecie uzytkownika
majster - 2015-03-17 07:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś Diora była pokazywana w telewizji jako firma nowoczesna i bardzo dobrze zorganizowana,dzisiaj jest cofnięta w stosunku do tego co było,zamiast iść do przodu,tak się dzieje odkąd putin nią zarządza.Kadra na każdym stanowisku była niezwykle kompetentna.Dzisiaj co,pani w zoopatrzeniu która totalnie nie wie o co chodzi,materiały z tak zwanego czyszczenia magazynów,jedyną umiejętność jaką posiada to słaba obsługa kompa.Słynny burak,mąz tandeciary który już pokazał wybitne zdolności w kontroli jakości,wskażniki przewalone,z tak wielką wiedza teraz będzie kontrolował proces technologiczny,tak ogrodnik ze średnim wykształceniem,ciekawe jak on będzie to robił nie znając procesu co udowadniał w KJ,że aż trzeba zmienić osobę.Firmę trzyma i narzuca jej proces obróbczy 3 osoby ,mistrz obróbki maszynowej,mistrz lakierni i jeden ,jedyny inżynier technolog i te osoby bedzie kontrolował teraz technik ogrodnik.Diora jest mocno zadłużona,słabe wyniki produkcyjne,jest to dowód na zła oryganizację pracy i na to że zmiany tylko pogorszyły sytuację i zatrudnienie 100 ogrodników nic nie zmieni,jeszcze 3 miesiące tak niskiej i złej produkcji i naprawdę będzie po firmie,putin wykonuje ruchy rozpaczy,zresztą bardzo złe ,oparte tylko na koleśiostwie ,a nie na rzetelnej wiedzy ludzi którymi próbuje ratować firme.Straty co miesiąc po 200-300 tyś prowadzą w prostej linii do bardzo dużego pogłębienia kłopotów finansowych które już są i to poważne.Ale na Święta Wielkiejnocy ,dostaniemy talony oraz życzenia,jak w dobrej poważnej firmie.
zdjecie uzytkownika
zuzka - 2015-03-17 08:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a po ile będą te talony
zdjecie uzytkownika
TERESA - 2015-03-17 08:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mówił Łysy to firma ma wziąśc kredyt i talony maja być po 300 złotych
zdjecie uzytkownika
zazdrosna - 2015-03-18 13:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie że putin sie nikogo nie boi,robi oficjalne przkrety w zatrudnieniu,zwiazki i rn pewnie to popierają,gdyż takiej opcji nie ma nawet w prywatnych firmach ,każdy chce efektów,a tu prosze,może nawet konia zrobić szefem produkcji czy kontrolera procesów z myszy które biegają po hali,i nic nikomu do tego ,wszyscy ten stan umysłu akceptują, dziwne
zdjecie uzytkownika
SOFI - 2015-03-18 13:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek Aureliusz - 2015-03-13 19:20:33]:
PRZYPATRZYŁAM SIĘ ,MA BRZYCH,CIEKAWE KTO JEST OJCEM, PUTIN CZY BURAK?
zdjecie uzytkownika
zazdrosna Ela - 2015-03-18 14:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SOFI - 2015-03-18 13:42:58]:
to zależy,jak było duzo alkoholu to putin,jak było duzo owsa i sieczki to burak!
zdjecie uzytkownika
Koneser - 2015-03-19 12:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrząc na wygląd tandeciary,to musiało byc morze wódy
zdjecie uzytkownika
SOFI - 2015-03-20 12:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zazdrosna Ela - 2015-03-18 14:33:28]:
jest to możliwe ze putin przyprawił rogi burakowi,jak wchodzi na hale to zaczepia rogami.....stad darmowa kasa
zdjecie uzytkownika
Gabriel - 2015-03-24 08:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bóg powoli wyłapie putina,tandeciare,łysego i buraka i przykładnie ukarze za to co robią,kara bedzie nie unkiniona i sprawiedliwa,a pani zoopat jak dalej bedzie tak robic to dołaczy do tego towarzystwa,i po co sie smażyc w ogniu piekielnym
zdjecie uzytkownika
cwaniak - 2015-03-24 10:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widać ,można puknąć pracownikowi żone i rekompensate dać z firmowych pieniedzy,to jest interes,burak pewnie zadowolony że putin tak szlachetnie postąpił,,ze zarobił troche kasy na tandeciarze a wydawało to sie niemożliwe.każda potwora zanjdzie swego amatora
zdjecie uzytkownika
Iwan - 2015-03-24 20:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba raz-putin
zdjecie uzytkownika
czytatiel - 2015-03-26 12:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ogłoszenie tylko UKAZ
zdjecie uzytkownika
IWAN 1 - 2015-03-27 19:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale ten putin głupi,zamiast z buraka zrobić wiceprezesa od razu to tak go ciąga po róznych stanowiskach o których nie ma pojęcia..
zdjecie uzytkownika
kadrowy - 2015-03-29 12:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IWAN 1 - 2015-03-27 19:09:11]:
racja ,szwagrowi się należy
zdjecie uzytkownika
szeregowiec - 2015-03-29 22:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad wy wiecie ze putin puka tandeciare? Moze ona jednak ma jakies zasady? Ja tam w to nie wierze. I co na to burak? jak on to znosi?
zdjecie uzytkownika
kapitan - 2015-03-30 14:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i tak pójdą wszyscy siedziec za roztrwonienie pieniedzy,firma jest już prawie bankrótem
zdjecie uzytkownika
major - 2015-03-31 18:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda ,to jest bankrut,tylko naciągają dostawców na kasę,jak ktoś ma inną prace to niech korzysta ,diora długo nie wytrzyma
zdjecie uzytkownika
nastromo - 2015-03-31 18:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szeregowiec - 2015-03-29 22:14:10]:
od łysego ,sam korzysta
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2015-04-01 11:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [major - 2015-03-31 18:38:20]:
musi coś w tym być,mojej firmie za dostarczone materiały nie chcą zapłacić i nie tylko mojej,uważajcie na tą firmę zanim dostarczycie towar,chyba bardzo mocno zaczynają bankrutować,na razie to ukrywają....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Diora - Świdnica sp. z o.o.?
Zadaj pytanie