brak logo

Diora - Świdnica sp. z o.o.

Świdnica

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

bidermajer 1 2017-02-15 17:17
Podobno największym kapitałem firmy są pracownicy,a w Diorze prezes przyjął inną zasadę,kogo się da to zwolnić i w to miejsce przyjąć swojego kolesia,a resztę załogi wytruć ,takie stworzyć warunki pracy i restrukturyzacja firmy gotowa---wszyscy są zachwyceni,a zwłaszcza związkowcy za złotówkę więcej......
nie klakier 2017-02-16 13:43
prawda nigdy nie zajmował się technologiami,stąd te bzdury i opowiadane głupot,poziom dutka i motka,stąd tak archaicznie zorganizowana produkcja,no i poszukiwanie towarzystwa które będzie donosić i popadać w zachwyt nad znajomością tematu ,aż do likwidacji firmy.Brawo.
czopek 2017-02-16 17:34
tak jest,jeśli ktoś dostał prawo jazdy, to nie znaczy że umie jeżdzić samochodem i tak jest w tym przypadku,brak doświadczenia i wiedzy w technologi,stąd te wszystkie wpadki i straty z tego powodu.
prac.Diory 2017-02-16 20:24
Diora ma bardzo złą opinię i już się nie rozwija,a wręcz przeciwnie,się cofa,konieczna jest zmiana lidera ,jedyny ratunek .
prac,diory 2017-02-16 21:37
Prezes próbuje coś udowodnić,na razie tylko udowadnia swoją niekompetencje jest dużo gorzej niż było,totalny brak logicznego myślenia,gdyby podać przykłady nikt by w to nie uwierzył że tak jest,i te warunki pracy ,totalna klęska,Boże ratuj firme.
prac.diory 2017-02-17 10:33
i nas.....
mebelki int. 2017-02-17 13:28
Bardzo dobrze że zdegradowaliście( usunięte przez administratora ) z dyrektora do kierownika,i tak to jest za dużo,reprezentuje firmę beznadziejnie.
ucho prezesa 2017-02-17 19:13
obniża wizerunek firmy totalnie,czasami aż wstyd..................ruch w dobrym kierunku,brama firmy coraz bliżej.............
Prac.fir. 2017-02-22 14:43
Sprawa powinna być z urzędu.
kornik diorowski 2017-02-23 14:31
Diora będzie się przeprowadzać do Zielonej-Góry,bo tam wyznaczyli miejsce pracy dla technologa chyba że chodzi o zmyłke ,aby nikt się nie kapnął że chodzi o tą CHORĄ firmę,jak pisali ,tylko zmiana prezesa pozwoli na zatrudnienie prawdziwej kadry.
XYZ 2017-02-23 16:39
W Świdnicy są spaleni i narobili obciachu to czas wiać ,wszystko możliwe
Soddoma 2017-02-24 15:42
Kto by chciał pracować w tak patologicznej firmie,chyba tylko członkowie rady nadzorczej ,bo to fajna fucha,płatna i zero odpowiedzialności.
kumpel ze stragony,witam 2017-02-25 11:58
Odkąd obywatel W.S zabrał się za Diorę,to firma cofneła się o jakieś 20 lat w rozwoju technologicznym,organizacyjnym,chytra zmiana opakowania,swoja droga świetny manewr,wstawienie starych maszyn w plastikową hale,pogorszenie warunków pracy,drastyczne,wywalenie z roboty wszystkich technologów,aby nie patrzyli na ręce,a swoja droga jak firma meblarsko- drzewna funkcjonuje gdzie nie ma ani jednego człowieka z branży,podobno prezes ma taki dyplom,ale nikt go nie widział,sadząc po decyzjach raczej nie,chyba rolnictwo, stad uwielbienie ogrodnictwa.Firma doprowadzona do choroby psychicznej ,szkoda,będzie to trudno odbudować,taki prymitywny chwyt i wszyscy się nabrali.
Włodimir 2017-02-26 18:22
Wezcie sobie prezesa z Ukrainy,będzie taniej i mądrzej,paka
error 2017-02-28 19:20
Jak Mistrz zmiany ma w poważaniu trucie i każe robić mimo iż kabina nie ma wogole ciągu... Włosy poklejone, lakiernicy śmierdzą lakiermai juz po godzinie. Zimą na lakierni nie ma nawet 20C a latem idzie sie ugotować. Na starym zakładzie przynajmniej otworzył drzwi, przeciag ochladzal i tak nie walilo lakierami. Ah żal mi tych lakiernikow... Co tu mówić o zmianie prezesa czy zarzadu. Tam zwykle pionki to samouki, które partola robote. Tu przetarte, tu nie domalowne. Zganianie winy na druga osobe, braki. Wciaz braki. Wciaz cos nie tak. Ta firma nie ma wykwalifikowanych ludzi bo część to ludzie z ulicy dosłownie i w przenosni, bo jak mozna przychodzic do pracy pod wplywem i jeszcze w niej pic a przelozoni udaja ze nic widać mimo ze czuc na kilometr. Ta firma to fikcja.
404 2017-03-01 13:34
Prawda ,Diora jako firma to fikcja,faktycznie pracują ludzie przypadkowi,zarząd to też przypadek,ludzie bez osiągnięć zawodowych,jedyna osiągnięcia jakie mają to wywalenia ze 100 firm za niekompetencje,i to się przekłada na firmę.Lakiernia i warunki pracy w niej to dzieło jakiegoś psychopaty i frustrata.Zaproście członków rady nadzorczej do zwiedzania,to szybko wywala cały zarząd za osiągnięcie tak wysokiego stopnia głupoty i szafowania ludzkim zdrowiem.
REE 2017-03-02 08:42
Wcześniej,czy póżniej to i tak się żle skończy dla firmy i będzie żal że nikt nie zareagował na te wszystkie wyczyny zarządu,kwestia czasu,spoko.
Bolek 2017-03-02 13:33
ze starych pracowników zostali tylko ci co są na emeryturach i kablują ,a więc są przydatni prezesowi .bo firmie nie,ha ,ha
Golem 2017-03-02 13:57
starzy kablarze zawsze będą mieli prace,prezes takich nierobów uwielbia.
Młody 2017-03-02 20:56
Emeryci pracujący to stare komuchy i donosiciele,zabierają prace młodym i blokują etaty,jak ta firma ma iść do przodu?
pezetpeer 2017-03-10 17:27
Nie ma to jak być komuchem i donosicielem, tacy zawsze są potrzebni i zawsze zdobywają uznanie u słabych prezesów.
tech. drewna 2017-03-17 17:59
Diora nadal szuka technologa drewna,już nawet anonimowo,tak żeby nikt się nie zorientował że chodzi o tą wariacką firmę,gdzie prezes nie ma szacunku dla pracowników,a po za tym po takim wybitnym osobniku typu ogrodnik,trudno będzie sprostać wiedzą, wg prezesa,tylko zmiana prezesa może przyciągnąć dobrych ludzi do pracy.
Longin uprzejmy 2017-03-18 19:20
Dobrze że ten ogrodnik odszedł,jedyna jego umiejętność to prymitywne wulgarne bluzgi we wszystkich odmianach,teraz powinni wywalić jego żonę ,totalny brak kompetencji i wulgarne słownictwo,nic nie wniosła do firmy,a raczej firma utraciła wizerunek------wystarczy popatrzyć i posłuchać pani ma i wszystko jasne,dziwne że ja trzymają za takie szkody które wyrządza firmie,rada i związki muszą tym się zająć.
3
Kendra 2017-03-22 07:58
Nie polecam pracy w Diorze,śmierć w butach ,tak szkodliwe warunki pracy.
WAST-17 2017-03-25 19:33
Jak to jest,już w 2014roku był konkurs na prezesa Diory,bo aktualny był kiepski,i po konkursie nadal jest ten sam,czyżby oferty były jeszcze gorsze i aktualny prezes okazał się najlepszy,a przecież doprowadził firmę do synonimu głupoty, marnotrawienie unijnych pieniędzy,kolesiostwa,totalnego chamstwa,ignorancji zawodowej,morderczych warunków pracy.Jest na samozatrudnieniu, a więc łatwo rozwiązać umowę o pracę i nadal jest trzymany,DLACZEGO?
moim okiem 2017-03-29 17:52
Wy ciągle o prezesie... Powiedzcie lepiej jak to sie chleje na drugich zmianach. Patologia. Tempić to ustrojstowo... Tempić. Jednego ponoć zwolnili za to, ciekawe czy znów będą wybraniać. Litują się nad marginesem... Masakra
Destruktor patologii 2017-03-29 18:15
ZGADZAM SIĘ! Picie i ćpanie na potęgę! Wczoraj przed 6 rano pod prysznicami zalatywało palonym zielskiem (oczywiście w męskiej szatni) Patologia robi tylko takie rzeczy! I uważajcie ja wiem kto i mam was na oku... I gwarantuje że jak to się powtórzy to długo nie porobicie... A Pan z BHP to polerników i lakierników powinien czasem częściej sprawdzać na alkohol i nie tylko...
weteran diorki 2017-03-29 19:45
I kto za to odpowiada........prezes.......patologia popiera patologie i zmian nie będzie,liczy się tylko wyrywanie kasy,możecie spokojnie pić i ćpać,poz
Jacenty 2017-03-29 20:07
Przecież nasza firma gnije,tylko jak długo rada nadzorcza na to pozwoli,czy pozwoli zgnić do końca,kiedyś tak dobrej firmie?
drugozmianiwicz 2017-03-30 11:32
A co na to szef produkcji, że nie reaguje,chyba że pije z nimi.
moim okiem 2017-03-30 12:08
Udaje, że nie widzi bo zależy mu żeby robota szła a nie np. jakość. Przechodzi obok problemu obojetnie bo przecież produkcja jest ważniejsza...
Jacenty 2017-03-30 19:55
Fakt ,produkcja jest ważna,ale tylko dobrej jakości,a najważniejsza jest załoga,doceniana i zgrana,szanowana.Jeżeli szef nie reaguje na takie ekscesy to świadczy o jego słabości i braku wiedzy, na tym wszyscy przegrywamy.
moim okiem 2017-03-31 05:19
Bo tu mistrzów zmiany nie ma z prawdziwego zdarzenia jeno samouki jak każdy. Jak się samemu kiedyś spożywało alkohol z pracownikami zakładu. Nie będę sie rozpisywać ale kazdy wie o kogo chodzi. A co do drugiego mistrzunia... Hmm. W toaletach jedzie od papierochow aż na wymioty bierze. Czy to męska czy damska. Jeszcze mistrzowie "pozwalają" chodzic jarać. Nie ma dyscypliny, nie będzie produkcji.
i moim wzrokiem 2017-04-03 16:50
Diora słynie z braku organizacji produkcji ,osiąganie szczytów głupoty,szkodliwych warunków pracy,a jest to wynik dużej ilości samouków i niestety ,krawcowa,elektryk,chemik czy więziennik sam nie opanuje zawodu .Stąd taka duża ilość bubli i ogólny bałagan na produkcji,sztuka dla sztuki.Zarząd nie ma pojęcia o produkcji obudów,a tym bardziej mistrzowie samouki.no bo kto może ich tego nauczyć więc ćpają i pija,produkują buble według swojego widzimisie no bo kto ich rozliczy ,szef produkcji który boi się własnego cienia,na niczym się nie zna i jest tylko na posyłki,a może prezes,który zrobi wszystko co mu każą.Produkcja bubli to specjalność Diory.
chłodnym okiem 2017-04-07 18:18
Że piją na 2 zmianie to wszyscy wiedzą,ale nikt nie reaguje,takie diorowskie tabu.Co zrobione ,rano poprawiane,taka syzyfowa praca,nigdy nie ma wyrobów na wysyłkę na czas i odpowiedniej ilości,stąd wysyłka bubli,sztuki muszą,a że złe to już inna historia.I tak se pracujemy,byle jak ,w złych warunkach ,za niskie pieniądze,diorowski standard,ale jak długo?
aktualny prac. 2017-04-11 09:07
Firma totalnie zdegenerowana pod każdym względem,nie polecam pracy w tej fatalnej,patologicznej firmie,opartej na nepotyzmie i chamstwie,pełna degeneracja.Pozdrowienia dla Rady Nadzorczej.
urażone ego 2017-04-13 07:58
Urażony jestem że rada zmusiła mnie do zwolnienia mojej dziewczyny,teraz wezmą się za mnie,i jak tu rozwalać dalej firme.Na szczęście jest inna wolna dziewczyna z monu ,msze się zakręcić ,będzie technologiem ,jak ogrodnik,ogrodniczka zrobi nie długo wypad,już jest zbędna.
w sieci 2017-04-13 08:16
Raczej chore ego?
Prac. firmy 2017-04-14 08:25
A czy pan BA oddał pieniądze firmie za te pięć lat,przecież przyczynił się do niszczenia firmy i utraty wizerunku,a przynajmniej powinien to zrobić prezes,bo to było jawne wyprowadzanie kasy z firmy ,płacenie za nic,płacenie za niekompetencje,chamstwo i destrukcje ,firma nic nie zyskała ,a tylko straty.Takich kolesi w firmie jest jeszcze kilka osób,protegowanych prezesa,nic nie umiejących,bez odpowiedniego wykształcenia,jawne wyprowadzanie kasy,płacenie za nic.A pan BA powinien oddać nienależne pieniądze lub prezes.
prac.firmy 2017-04-14 09:16
Wiedzieliśmy że to tak się skończy ,ale każdy bal się mówić ,że to obciach,baliśmy się że prezes będzie się mścił, bo to człowiek nieobliczalny i mściwy,tylko chodzi po sądach z pracownikami.finał jest jak zawsze
Jacenty 2017-04-19 13:16
Człowiek we mgle,technologa nie znajdzie,bo ich po prostu ne ma,chyba że odejdzie z firmy to może ktoś się skusi,moż powtarzc ogłoszenie do usr..ej śmierci i tak nic z tego.zła opinia o firmie działa.
Dyndała 2017-04-21 08:31
To jeszcze pani A nie zasadzili kopa ,przecież to szkodnik firmy,nawet wkręciła mężusia na technologa,ogrodnika,który już dostał kopa za szkodnictwo ,teraz należy wyflekować żoneczkę,pierwszy szkodnik w firmie.
dajcie spokoj 2017-04-23 08:17
Racja, ale mistrzunio Pan Niorek czy jak mu tam tez sie klasyfikuje na odstrzał. Niezły z niego agresor, wyrzywa się na ludziach, drze jape na pół zakładu. Nie można podejść i powiedzieć normalnie? Jakieś złośliwości bo mu nie wychodzi pilnowanie roboty. A w obecnosci bardziej wpływowych ostoja spokoju. Psychol. Ludzie sie go boją. Chyba nie dorósł do bycia na tym stanowisku bo porażki przeżywa jak dziecko. Nie polecam pracy w tej firmie.
kawa na ławe 2017-04-23 08:54
Tak to jest jak się wyrzuca z pracy ludzi mądrzejszych od siebie,tak robi niby prezes,pozbył się wszystkich technologów i teraz rządzą niedouczeni mistrzowie chamscy i bez wiedzy,a prezes jest teraz od nich uzależniony i patrzy przez pace na ich wybryki i stosowane chamstwo aby przykryć swoją nieudolność,tak robi Norek ,który powinien być zwolniony natychmiast bo nie nadaje się do ludzi.W firmie pracuje się żle ,wszystko jest przypadkowe,brak jest jakiejś logiki w tym wszystkim,nie polecam pracy w tej firmie.
OMG 2017-04-23 12:44
Taka prawda. Lepiej gdyby został polernikiem jak kiedyś bo na zarzadzaniu grupą ludzi to się nie zna. Najlepiej wychodzi mu głupie smieszkowanie. I chodzenie z zdenerwowanym wyrazem twarzy patrząc w buty. Piesek Pana Z. ciągle do siebie wydzwaniaja a Norek tylko po to bo nie wie co i czym sie robi. Profesjonalizm... Hahaha
piaskiem po oczach 2017-04-23 13:56
W firmie szasta się materiałem na prawo i lewo,marnotrastwo totalne,ale jak mówią mistrzowie nie należy tym się przejmować,żadne normatywy nie obowiązują ,a prezes podpisze wszystko ,bo jest za głupi i nie wie o co chodzi,a Norek jaki mistrz Z to zwykli idioci i dyletanci,pracuja bo donoszą.
OMG 2017-04-23 14:21
Mam nadzieję, że nasi pseudo mistrzowie to przeczytają i wezmą rozum do głowy. Wiadomo, że nikt nie powie co sądzi w twarz bo tego samego dnia dostałby wypowiedzenie aleee dobrze, ze istnieje taka strona. Wylewajmy nasze żale tutaj bo tyle nam zostało... Niech się mistrzowie wezmą za rodziny. Ciągle chcielby żebyśmy byli posluszni i zostawali po godzinach ale nie myślą, ze nie zarabiamy tyle co oni. Im sie te nadgodziny super opłacają bo spokojnie 3000 netto maja. Gdzie poszanowanie ciezkiej fizycznej pracy? Tacy dyrygenci a każdy kto tam dłużej popracuje sam wie co ma robić. Do tego tegiej głowy nie trzeba...
kawa na ławe 2017-04-23 18:07
mistrzowie to przypadkowa zbieranina bez fachowej wiedzy,tylko potrafią mo..dy drzeć,układy rodzinno-towarzyskie daleko firmy nie zaprowadzą,kto pracował w innej firmie, to ma porównanie,tragiczne warunki pracy,organizacji żadnej,wszystko na zasadzie przypadkowości,obowiązujące chamstwo jako standard,nikt na to nie reaguje,ale cóż ryba psuje się od głowy........i te nieustanne poprawki.rekordy bije lakiernia .Czy ktoś wie w firmie jak te wyroby należy produkować?prezes na pewno nie,bo jak przyjdzie to opowiada takie bzdury jak mały Jasio,a tym bardziej mistrzowie z tzw szefem produkcji,pożal się Boże,tylko mor.y drą i gonią do produkcji bubli,ekonomi jak w średniowieczu,a wiedzy żadnej.
nie chce tu byc 2017-04-23 21:17
Tak. Kratery, zgazowane sztuki... Nietrzeźwi lakiernicy. Tam w szafeczkach maja browarki pochowane i sobie popijają. Pijaczyny... Kaczorek ładnie daje w gardło a Z. ma to w powarzaniu bo nikt nie przyjdzie robic do tego syfu. Patologia.
Do Rady Nadzorczej 2017-04-24 08:08
Weżcie się w końcu do jakiejś roboty i zróbcie i zróbcie porządek e Diorze,wywalcie w końcu tego prezesa.doprowadził firmę do skrajnej patologi.Ćpanie,pijaństwo ,chamstwo ,produkcja bubli,itd......czy można coś więcej spieprzyć?
Zostaw swoją opinię o Diora - Świdnica sp. z o.o. - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.