Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Diora - Świdnica sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
2016 - 2016-01-04 09:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adin - 2016-01-03 20:11:40]:
miom zdaniem to powinien byc człowiek który ma szrokie horyzonty i nie wepchnie firmy w ciemnote technologsczna ,jak teraz ,tylkopopchni do przodu,Jedynym kryterium zatrudniania będzie fachowośc ,odpowiednie wykształcenie i znajomośc tematu,a nie jak teraz kolesiostwo i nepotyzm.
zdjecie uzytkownika
robert - 2016-01-06 15:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według mnie te kryteria o których mówisz @2016 to są jedyne i dobre kryteria do zatrudniania pracowników. Często ludzie po znajomości nie mają o niczym zielonego pojęcia.
zdjecie uzytkownika
2016 - 2016-01-06 16:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robert - 2016-01-06 15:56:13]:
i tak jest w przypadku Diory
zdjecie uzytkownika
radian - 2016-01-08 17:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [2016 - 2016-01-06 16:05:50]:
że nepotyzm i prywata obowiązuje w Diorze to wszyscy widzną,zmiany muszą być,firma musi odrodzić się moralnie i technicznie
zdjecie uzytkownika
sumin - 2016-01-09 02:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie słyszałem wcześniej aby atmosfera w tej firmie była tak zła jak ją opisujecie i przyznam, że jestem zaskoczony, dobrze jednak że pieniądze są na czas.
zdjecie uzytkownika
lady M - 2016-01-09 18:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sumin - 2016-01-09 02:45:04]:
pewnie pracujesz krótko na produkcji,chciałbyś więcej pieniędzy i lepszych warunków pracy,przynajmniej takich jak w starym zakładzie,a nie takich szkodliwych jak teraz...? W biurze panuje chamstwo,donosicielstwo i totalny brak kompetencji,wszyscy biegaja do d-p aby donieść na kolege i zaistnieć,d-p lubi takich ludzi i ich odpowiednio nagradza.Uwielbia też idiotów takich jak inż.BA ,może nimi manewrować i udawać mądrego,a jednocześnie boi się tandeciary,jak wchodzi na narade to z chłopa 180cm robi się karzeł,tak d-p boi sie tandeciary,dlatego wykonuje jej polecenia bez zgrzytu.Twoi koledzy z produkcji są OK,ZAWSZE BYLI,tylko ludzie z biura to albo rodzina ,albo cwaniaki i jest jak jest,muśle ze niedługo,juz się o tym mówi:)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-10 08:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i bardzo dobrze,niech już ten dziad idzie.......
zdjecie uzytkownika
solid - 2016-01-11 08:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mianowanie tego pana na prezesa diory ,to absurd i kompromitacja rady nadzorczej,mają okazję ten błąd naprawić....
zdjecie uzytkownika
lady K - 2016-01-11 13:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lady M - 2016-01-09 18:57:49]:
Jak chciało mu się pukać takie obrzydlistwo ,to ma..........
zdjecie uzytkownika
Mno - 2016-01-13 02:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lady k a powiesz mi może jakie są stawki w Diora i czy często zwalniają ludzi? Pytam, ponieważ szukam pracy, być może zakręciłabym się w Diora właśnie
zdjecie uzytkownika
lady K - 2016-01-13 09:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mno - 2016-01-13 02:10:47]:
rotacja bardzo duża ze względu na bardzo szkodliwe warunki pracy i niskie płace,a w biurze trzeba znać tandeciare aby się załapać.......
zdjecie uzytkownika
matrix - 2016-01-14 08:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z telewizji wywalili zarząd,i w Diorze trzeba zrobić to samo, najpierw wywalić pierwszego szkodnika majątku państwowego,czyli prezesa a póżniej to niby małŻEŃSTWO ANDRZJ,,,,, PRACZY mózgo prezesa,tak jak zrobili z Lisami w TVP....
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-01-14 08:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lady K - 2016-01-13 09:20:23]:
wiem ,pracowałem tam warunki bardzo szkodliwe,żle działają na płuca,co inneg na produkcji ,a co innego w papierach, tak oszukują PIP I SANEPID
zdjecie uzytkownika
szary prac. - 2016-01-16 12:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ten inż. BA wygaduje na temat sposobu produkcji czy lakierowania,widać że jest ogrodnikiem i nie ma o tym zielonego pojęcia,tak jak prezes o zarządzaniu stawiając takiego człowieka na to stanowisko,to już kwalifikuje się do wywalenia obydwu:)
zdjecie uzytkownika
Betka - 2016-01-16 12:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szary prac. - 2016-01-16 12:55:38]:
może zajął by się trawnikiem przed firma co by było zgodne z jego wakształceniem i umiejętnościami.....
zdjecie uzytkownika
Stan - 2016-01-18 12:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie czy już debilo-putinem i jego bandą zajeła się prokuratura?
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-19 09:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stan - 2016-01-18 12:58:16]:
nie wiemy, ale za to wiemy, że mogą już niedługo zapukać do twoich drzwi:)
zdjecie uzytkownika
stan - 2016-01-19 11:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2016-01-19 09:40:26]:
właśnie mnie aresztowali i wszystkich sypie,stąd się pytam.....
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-19 12:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stan - 2016-01-19 11:29:25]:
to, że wszystkich sypiesz wcale nas nie dziwi, ale uważaj bo tak się zamotasz, że z rozpędu sam na siebie donos napiszesz:) :)
zdjecie uzytkownika
stan - 2016-01-19 13:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-01-19 12:39:10]:
przecież skojarzyliście kto to jest debilo-putin i ja nie kradne,więc nic mi nie grozi,cała diora kocha debilo-putina za to że nam poprawił warunki pracy,za wysokie płace i rozwój techniczny firmy na wysokim poziomie,stąd doskonale kojarzycie ksywke.....
zdjecie uzytkownika
ON - 2016-01-19 13:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-01-19 12:39:10]:
ja nie donosze tylko udzielam informacji ,jak mówi lonia....
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-19 20:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stan - 2016-01-19 13:01:37]:
słusznie,jak debil może zrobić coś mądrego?,a wszyscy wiedzą o kogo chodzi:)
zdjecie uzytkownika
Przemek K - 2016-01-22 10:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy,wszędzie bałagan organizacyjny,niski poziom techniczny i technologiczny,i tu zgadzam się z debilo-putinem do tego poziomu wystarczy technik ogrodnik....poz.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2016-01-24 08:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlatego stary zakład został sprzedany za 4 melony,widzieliście jak świetnie remontują stary zakład nowi właściciele-FIRMA PRYWATNA-DOBRE ROZUMY-NIE KRADNĄ jakie mają przestrzenie produkcyjne ,swiatło-okna,bardzo dobre warunki prcy-a dla debilo-putina było to złe PORÓWNAJCIE KTO MA LEPSZE,ten beznadziejny kontener czy normalna fabryka zgodna z zasadami.Ale debilo-putin za to zniszczenie firmy jeszcze odpowie...
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2016-01-25 15:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrek - 2016-01-24 08:50:31]:
ale taniocha,4melony,to nawet nie pokrywa kredytów do spłaty,sam teren jest więcej warty,wzieli w łape,to widać
zdjecie uzytkownika
Micek - 2016-01-27 10:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biorą w łape,tandeciara o tym wie i stąd ten szantaz,nie zdziwcie się jak na głównych stanowiskach będą jej konie i psy,a debilo-putin nic nie będzie miał do powiedzenia ,wykona polecenie
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-01-27 10:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz - 2016-01-25 15:43:36]:
tak się handluje państwowym majatkiem....normalka, kazdy chce zarobic,a to jest szyte sznurkiem,widać że wzieli łapówe..,CO NA TO WŁAŚCICIEL?
zdjecie uzytkownika
pyotl - 2016-01-27 12:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2016-01-10 08:57:20]:
trzeba czekać aż prokuratura podejdzie pod min,Ziobro bo teraz nawet palcem nie kieną:)
zdjecie uzytkownika
gostek - 2016-01-27 18:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2016-01-27 10:30:13]:
jest przecież wartośc księgowa,a firma nie jest w upadłości żeby ją sprzedawać za ile się chce,pewnie łapówa
zdjecie uzytkownika
matrix - 2016-01-28 16:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmienił się zarząd ARP I może zwróci uwage jak została naprawiona DIORA;a zawiadomienie o możliwości przestepstwa zostanie dostarczone i do ARP:)
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-01-29 16:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gostek - 2016-01-27 18:39:34]:
z tego wynika,że jak się wszystko doda kredyty i kasę za zakład to jest dług 2 bańki,ciekawy sposób na naprawe firmy ,pogorsznie warunków pracy,prymitywne technologie i obniżenie zdolności produkcyjnych,przy jednoczesnym zwiększeniu kosztów ,,,nie dziwię sie ze nazywają go debilo-putin,,,
zdjecie uzytkownika
osoba - 2016-01-29 22:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2016-01-29 16:21:29]:
czy jest to facet rzeczywisty ,czy fikcyjny,chyba nikt nie może być takim debilem,w pale się nie mieści........................................
zdjecie uzytkownika
koleś - 2016-02-01 12:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [osoba - 2016-01-29 22:49:59]:
mozna byc debilem i prezesem,,,,,tylko w Diorze,,,,,,,,
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-02-01 14:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy do Diora Świdnica trzeba mieć jakieś doświadczenie czy biorą też od razu, albo nawet w czasie studiów, bo chcę sobie dorobić do ksiazek, wie ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
Kejt - 2016-02-03 16:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2016-02-01 14:01:15]:
teraz masz szanse nawet na prezesa,powodzenia
zdjecie uzytkownika
wiki - 2016-02-03 18:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kejt - 2016-02-03 16:27:12]:
no tak pewnie :) rozumiem , że chcesz go wysadzić z jego dotychczasowego stanowiska :) powodzenia. A tak na serio to w tej chwili chyba nie szukają ludzi
zdjecie uzytkownika
Kejt - 2016-02-03 19:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiki - 2016-02-03 18:24:43]:
zmiany zawsze są dobre,a tak poważnie ,tylko przyjmowani są ogrodnicy,mają zielono w głowach i o to chodzi,,,,,,,,zielone lubi zielone,a ponad to sam się wysadził jak w każdej firmie w której pracował,nie ma pana S i nie ma firmy,sprawdż.....?INFORMACJE OGÓLNODOSTĘPNE W SIECI;)
zdjecie uzytkownika
fakt - 2016-02-03 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kejt - 2016-02-03 19:03:58]:
sprawdziłem,gdzie pracował firm już nie ma(KRS)facet przynosi pecha,najpierw pozorny sukces ,a póżniej szybki upadek firmy,przynosi pecha,stad konieczna zmiana póki czas ,historia toczy sie kołem,nowe ARP pewnie zrobi z gościem porzadek,oby jak najszbciej,taka obiektywna uwaga dla ratowania firmy,poz
zdjecie uzytkownika
tenPan - 2016-02-03 20:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiki - 2016-02-03 18:24:43]:
tyle ludzi wysadził i pozbawił pracy,że aż dziwne że sumienie pozwala mu żyć,ale przyjdzie kolej na niego i nik nie wykaże wspóczucia a będą oklaski że takiego sk....syna dopadła sprawiedliwiść .......
zdjecie uzytkownika
Olsen - 2016-02-04 08:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda,kawał sku....syna,sam tego doswiadczyłem,trzeba mu zrobić przejażdżke na pojeżdzie jednoosiowym jak w innnych firmach,pozdr
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-02-04 11:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tenPan - 2016-02-03 20:22:24]:
bzdury,będą go żałować jego kolesie z sitwy,nikt za friko nie da złotówki,a tu raj......jak to w Diorze dla nierobów i złodzieji
zdjecie uzytkownika
Kejt - 2016-02-04 11:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może mu sie uda,widac to po opublikowanym raporce NIK,ale jaja,integracja załogi ,poprawa warunków pracy,chyba d-p sporo wódy postawił kontrolerowi,jest zupełnie odwrotniwe,szkodliwe warunki pracy ,wprowadzenie donoszenia jeden na drugiego,nepotyzm itd,jak bedzie dobrze czarował jak do tej pory to sie uchowa dla radości jego sitwy:)
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-02-05 13:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i znowu będą nas zwalniać,jak zwykle brak zamówień,przez tyle lat nie można uzyskać stabilnego poziomu zamóień,za co biorą pieniądze ludzie co za to odpowiadaja,czy jedynym rozwiązaniem są zwolnienia i tak od oaru lat.Wprywatnej spółce za takie zarządzanie już by stracili prace,brak właściciela,pozdrawaiam,do zobaczenia w PUP.
zdjecie uzytkownika
manduk - 2016-02-05 18:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przydałoby się lepsze zarządzanie, może nawet warto zatrudnić nowych pracowników @maciek, którzy się tym zajmą, ogólnie źle nie jest, bo pensja na poziomie 2500 netto.
zdjecie uzytkownika
długi - 2016-02-05 20:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [manduk - 2016-02-05 18:53:11]:
fakt,ale za prace w tak niebezpiecznych warunkach dla zdrowia z sobotami to nie jest szał,a utrata zdrowia bardzo duża, zwłaszcza że jest to niby nowy zakład,a warunki pracy i technologie jak za króla cwieczka,powinniśmy zarabiać więcej:)
zdjecie uzytkownika
Robertino - 2016-02-05 20:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [długi - 2016-02-05 20:25:59]:
racja,przecież w stosowanych lakierach znajduja się środki rakotwórcze,stąd te czachy na baniakach,nie mówiąc o stosowanym drewnie bukowym i debowym,pyły bardzo mocno rakotwórcze ,a wentylacja na lakierni i obróbce maszynowej marniutka,musimy umierać za firmę ,wystarczy popatrzeć na starszych kolegów..:)
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2016-02-06 09:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
został stworzony tzw.kontener śmierci.przedtem było trute środowisko,opary wypuszczane na zewnątrz,a teraz do srodka przez te śmieszne filtry papierowe,niech sie ludzie trują tak teraz jest,poz
zdjecie uzytkownika
długi - 2016-02-06 09:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2016-02-06 09:37:21]:
tak teraz jest cudo techniki,niech się ludzie truja za te 2500 na ręke.A swoja droga ten co tą szkodliwa głupote wymyslił za unijne pieniądz mało przebywa na tych trujących halach,zaraz spie sza bo może mu zaszkodzić.
zdjecie uzytkownika
łuk - 2016-02-07 19:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, praca jest podniesionego ryzyka i nie każdy chciałby pracować w takich warunkach. Zarobki są jednak adekwatne, chyba nie sądzisz, że ktoś zapłaci 5000 na takim stanowisku @długi
zdjecie uzytkownika
długi - 2016-02-07 20:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łuk - 2016-02-07 19:54:34]:
zapłacą 5 koła to nie jest dużo,górnictwo ,zakłady chemiczne i inne niebezpieczne branże płacą nawet więcej,nia za ryzyko utraty zdrowia tylko za pewna utrate zdrowia,a w Diorze jest to pewne,który ze starszych pracowników go nie stracił,i jest to podobno nowy zakład,jak nam wciskaja ,a jest to tylko szkodliwy kontener ze starymi szkodliwymi technologiami ,zero inowacji,po prosu wyrwali stare maszynu i przenieśli do kontenera ,chyba tak dla jaj,aby się ludzie nie zorientowali że praca jest bardzo szkodliwa dla zdrowia,5koła za utratęzdrowia i na przyszłe leczenia to nie jest dużo....

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diora - Świdnica sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert