brak logo

Eurosteel-a.geshirt-spawalnia

Kielce

Opinie o Eurosteel-a.geshirt-spawalnia

ja 2010-10-26 15:20:11
zdecydowanie odradzam.warunki pracy malo zachecajace,placa tez
1
koleś 2010-10-27 16:51:59
bardzo marne zarobki, oj bardzo bardzo marne
Jankess 2011-01-13 20:43:26
Warunki najgorsze jakie widziałem w życiu. W zimę bywa na hali do nawet - 20. Zarobki - szkoda gadać....[usunięte przez moderatora]
1
miaumiau 2012-01-24 14:58:09
pracowałem tam, nie bylo nadgodzin to nie wiem. ogólnie placili to co obiecali. Wyjechałem, ale nie było źle
coto 2013-09-24 19:53:55
omijajcie z daleka tych [usunięte przez moderatora] , 1600 brutto
ogłaszają się wszędzie
szukają młodych naiwnych
niewypłacalni
pracownik 2014-01-21 18:51:12
totalna masakra. jak najbardziej nie polecam, jeden wielki (usunięte przez administratora). szefostwo tragiczne. placa tez. jesli ktos chce robic za najniższa krajowa i pomiatany jak(usunięte przez administratora) jak najbardziej mu to polecam
tuskk 2014-02-01 17:29:14
według ludzi tu , to wszędzie (usunięte przez administratora). Wszyscy na umowę, płacą na czas, czasami fucha i można wyjechać, wtedy dieta, mieszkanie, ubezpieczenie zapłacone i kasa, ale jeżdzą ze stażem. Mają robote. Pomocnik, wynieś przynieś 12zeta, spawacz 16-22zeta w kraju.
1
jórek 2014-09-10 20:51:04
heniek, daj spokój! czy ty jesteś kamikadze? nigdy, ale to nigdy nie podejmuj pracy w eurosteel!
CoTo 2014-12-17 19:59:42
Sie zjeby cały czas ogłaszają. Pewnie wszyscy wieją i mają nadzieję na (usunięte przez administratora) młodych. Szkoda dla tych (usunięte przez administratora) w czasu.
P 2015-01-16 14:57:58
Mógłby ktoś przybliżyć laikowi co to dokładnie za firma i co tam się wyrabia, bo znalazłem ofertę "pracownik produkcyjny" i nie wiem czy aplikować
1
tevez 2015-07-08 17:42:27
Wyjazdy za granice. 2400 na miejscu a w delegacji 13000 na miesiąc.
2
staszek 2016-03-08 20:30:19
Dobre zarobki,ale ciezko sie dostac
4
ziutek 2016-05-06 16:06:22
a masz kwalifikacje wyższe niż na najniższą krajową :-)) takie tam pytanko, bo jak masz to tam na pewno zarobisz
1
drogba 2016-06-10 15:16:08
Nie polecam nikomu marne zarobki pomocnik 9zł na ręke w dodatku poganiany,zgadzam sie z opinia wyzej szefostwo tragiczne kazali zostawac nad godziny za ktore nie otrzymałem wynagrodzenia
obserwator1 2016-07-07 17:12:50
jaka to może być jakość wykonywanej pracy, jak piją spawacze na hali podczas pracy? nikt tego nie kontroluje. wracają jednym samochodem z pracy to tylko kierowca w miarę trzeźwy, reszta narąbana. to robota właściwie wykonana ma być?!! gdzie tam jaki nadzór nad tym, że takie rzeczy są możliwe?
wolny 2016-07-11 20:30:50
bardzo ciezko sie dostac trzeba byc naprawde dobrym
Luk 2016-10-21 17:41:29
Jakie teraz są warunki pracy jako ślusarz i czy ciężko załapać się na wyjazd?
milek 2016-11-04 14:11:45
Warunki takie, że trzeba robić a nie się op..... Sprawdzonych wysyłają na kontrakty. wtedy 11-14 tyś. na rękę. Mieszkanie i transport zapewnione. Jak dla mnie niezła fucha. ciężko się dostać. Ogłaszają się , bo większość odpada na próbkach, za picie wylot od razu, nie ma przeproś. im mniej nowych się dostaje tym lepiej da starych którzy są (hi, hi)
1
Luk 2016-11-08 02:16:59
Boisz się konkurencji? Pytam bo mam propozycje pracy i nie wiem co robić. Polecasz tą firmę?
1
Magik 2016-11-21 09:50:38
przyjmując się na metode 135(MAG), po przyjściu do pracy kierownik mówi ze nie ma co spawac magiem i nie ma roboty. Jedyne co mówil ze można robić to zamiatać.i z wyjazdami nie jest tak kolorowo .Zdecydowanie nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Eurosteel-a.geshirt-spawalnia - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurosteel-a.geshirt-spawalnia