brak logo

Eurosteel-a.geshirt-spawalnia

Kielce

Opinie o Eurosteel-a.geshirt-spawalnia

ja 2010-10-26 15:20
zdecydowanie odradzam.warunki pracy malo zachecajace,placa tez
1
koleś 2010-10-27 16:51
bardzo marne zarobki, oj bardzo bardzo marne
Jankess 2011-01-13 20:43
Warunki najgorsze jakie widziałem w życiu. W zimę bywa na hali do nawet - 20. Zarobki - szkoda gadać....[usunięte przez moderatora]
1
miaumiau 2012-01-24 14:58
pracowałem tam, nie bylo nadgodzin to nie wiem. ogólnie placili to co obiecali. Wyjechałem, ale nie było źle
2
coto 2013-09-24 19:53
omijajcie z daleka tych [usunięte przez moderatora] , 1600 brutto
ogłaszają się wszędzie
szukają młodych naiwnych
niewypłacalni
pracownik 2014-01-21 18:51
totalna masakra. jak najbardziej nie polecam, jeden wielki (usunięte przez administratora). szefostwo tragiczne. placa tez. jesli ktos chce robic za najniższa krajowa i pomiatany jak(usunięte przez administratora) jak najbardziej mu to polecam
tuskk 2014-02-01 17:29
według ludzi tu , to wszędzie (usunięte przez administratora). Wszyscy na umowę, płacą na czas, czasami fucha i można wyjechać, wtedy dieta, mieszkanie, ubezpieczenie zapłacone i kasa, ale jeżdzą ze stażem. Mają robote. Pomocnik, wynieś przynieś 12zeta, spawacz 16-22zeta w kraju.
2
jórek 2014-09-10 20:51
heniek, daj spokój! czy ty jesteś kamikadze? nigdy, ale to nigdy nie podejmuj pracy w eurosteel!
CoTo 2014-12-17 19:59
Sie zjeby cały czas ogłaszają. Pewnie wszyscy wieją i mają nadzieję na (usunięte przez administratora) młodych. Szkoda dla tych (usunięte przez administratora) w czasu.
P 2015-01-16 14:57
Mógłby ktoś przybliżyć laikowi co to dokładnie za firma i co tam się wyrabia, bo znalazłem ofertę "pracownik produkcyjny" i nie wiem czy aplikować
1
tevez 2015-07-08 17:42
Wyjazdy za granice. 2400 na miejscu a w delegacji 13000 na miesiąc.
5
staszek 2016-03-08 20:30
Dobre zarobki,ale ciezko sie dostac
5
ziutek 2016-05-06 16:06
a masz kwalifikacje wyższe niż na najniższą krajową :-)) takie tam pytanko, bo jak masz to tam na pewno zarobisz
2
drogba 2016-06-10 15:16
Nie polecam nikomu marne zarobki pomocnik 9zł na ręke w dodatku poganiany,zgadzam sie z opinia wyzej szefostwo tragiczne kazali zostawac nad godziny za ktore nie otrzymałem wynagrodzenia
1
obserwator1 2016-07-07 17:12
jaka to może być jakość wykonywanej pracy, jak piją spawacze na hali podczas pracy? nikt tego nie kontroluje. wracają jednym samochodem z pracy to tylko kierowca w miarę trzeźwy, reszta narąbana. to robota właściwie wykonana ma być?!! gdzie tam jaki nadzór nad tym, że takie rzeczy są możliwe?
wolny 2016-07-11 20:30
bardzo ciezko sie dostac trzeba byc naprawde dobrym
2
Luk 2016-10-21 17:41
Jakie teraz są warunki pracy jako ślusarz i czy ciężko załapać się na wyjazd?
milek 2016-11-04 14:11
Warunki takie, że trzeba robić a nie się op..... Sprawdzonych wysyłają na kontrakty. wtedy 11-14 tyś. na rękę. Mieszkanie i transport zapewnione. Jak dla mnie niezła fucha. ciężko się dostać. Ogłaszają się , bo większość odpada na próbkach, za picie wylot od razu, nie ma przeproś. im mniej nowych się dostaje tym lepiej da starych którzy są (hi, hi)
3
Luk 2016-11-08 02:16
Boisz się konkurencji? Pytam bo mam propozycje pracy i nie wiem co robić. Polecasz tą firmę?
3
Magik 2016-11-21 09:50
przyjmując się na metode 135(MAG), po przyjściu do pracy kierownik mówi ze nie ma co spawac magiem i nie ma roboty. Jedyne co mówil ze można robić to zamiatać.i z wyjazdami nie jest tak kolorowo .Zdecydowanie nie polecam.
1
Karolina 2017-08-07 11:56
Ktoś z Was obecnie pracuje w Eurosteel-a.geshirt-spawalnia? Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć? Szuka ta firma nowych pracowników? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne dla osób, które poszukują nowego miejsca zatrudnienia. Co możecie im doradzić? Warto aplikować CV?
Ktoś taki 2017-09-17 21:56
Polecam pracownikom nie posiadających własnego zdania i nie liczących się że swoimi umiejętnościami. Choćby nie wiem jak się starał, pracodawca tego nie doceni. Zarobki w delegacji dobre, na hali w Kielcach śmieszne. Generalnie za to że Cię wysyłają w delegację to powinieneś ich po pupci całować i nic się nie odzywać. W innym wypadku od razu aut. Znam z doświadczenia. Nawet jak Cię zwalnią to jak tylko jest możliwość to chętnie robią na złość po dniu wypowiedzenia. Atmosfera pracy żałosna.
Karolina 2017-09-18 09:10
@Ktoś taki a czy oprócz atmosfery i zarobków na hali są jeszcze jakieś minusy? Jest w ogóle szansa na znalezienie plusu w pracy w Eurosteel-a.geshirt-spawalnia? Może jakieś benefity jak karta multisporta?
Zostaw swoją opinię o Eurosteel-a.geshirt-spawalnia - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurosteel-a.geshirt-spawalnia