brak logo

Patrol Ochrona Osób i Mienia Jarosław Buczyński Oddział

Strzelin

Opinie o Patrol Ochrona Osób i Mienia Jarosław Buczyński Oddział

nie 2016-11-16 11:39
Jestem osobą niepełnosprawną i jestem bardzo zadowolony z pracy u Pana Buczyńskiego Jarosława w firmie PATROL. Nie wierzcie oszołomom którzy dyskryminują tak wspaniałą firmę.
remi 2016-11-16 20:33
Podzielam zdanie tych, którzy twierdzą, że firma jest bardzo OK w stosunku do pracowników i wogóle
Staszek 2016-11-17 06:10
Czytając te opinie uważam, że też muszę dołożyć swoją cegiełkę . Pracuję w PATROLU i jestem bardzo zadowolony. Uważam, że szef po trochu czyści firmę z niepożądanych osób, którzy tylko wstyd przynosili .
Trudno znależdż na rynku pracy dobre odpowiedzialne osoby jednak Panu Buczyńskiemu się to coraz bardziej udaje. W firmie pracuje kilkadziesiąt osób z czego myślę, że 80 % to już wypróbowani i dobrzy pracownicy. Tylko żeby te pozostałe 20 % przestali przynosić wstyd firmie i zabrali się za pracę a nie wybrzydzanie i chodzenie po sądach i PIP-ach. Polecam każdemu odpowiedzialnemu człowiekowi pracę w tej firmie jeżeli rzeczywiście chce pracować a nie udawać tylko
Jaś 2016-11-17 06:40
Podzielam zdanie poprzednika. Ja akurat pracuję w oddziale w Jeleniej Górze ale też uważam, że prezesa mamy super i praca w tej firmie to zaszczyt. Owszem trafiają się jak wszędzie czarne owce, które psują opinię firmie i nam zatrudnionym w PATROLU. Nie tylko Pan Buczyński ale my wszyscy powinniśmy pomagać eliminować tych którzy robią nam i firmie złą robotę
Mirek 2016-11-17 06:45
Pamiętajcie o tym, że jak my pracownicy będziemy ukrywali te tak zwane czarne owce, pijaków to Pan Buczyński nie wyłapie sam tych osób. Powinniśmy przyjść i powiedzieć o niektórych zaistniałych sytuacjach.
Maciek 2016-11-17 06:50
Proponujesz,żeby zostać kapusiem i skarżyć na swojego kolegę z którym pracujesz ?
Owszem firma jest w porządku. Bardzo fajnie się w niej pracuje ale eliminacja pijaków, złodziei to sprawa może nie tylko szefa Pana Buczyńskiego ale jego kadry kierowniczej. Zdarza się, że i Oni ukrywają pewne występki co niektórych pracowników przed szefem
Mtyl 2016-11-17 06:59
Ja nie uważam, żeby informowanie szefa czy kadry kierowniczej firmy o pewnych występkach jest donosicielstwem czy kapowaniem. Wcześniej, czy póżniej te osoby zrobią coś niegodnego a to będzie rzutowało nie tylko na firmę, czy Pana Jarosława ale i na nas wszystkich. Jest super fajnie , atmosfera jest extra w pracy w firmie i zróbmy wspólnie żeby tak było dalej. Powinniśmy wszyscy pomóc szefowi w eliminowaniu cwaniaków, złodziei czy nygusów zatrudniających się na dwa miesiące po yo żeby nawalić w pracy, zepsuć opinię i jeszcze pójść do Inspekcji Pracy ze skargą licząc, że się uda wyciągnąć więcej kasy
odyn 2016-11-17 07:06
Osobiście znałem gościa z którym pracowałem na jednym obiekcie. Sam mi powiedział, że przychdzi do pracy na trzy miesiące po to, żeby po trzech miesiącach pracy iść do inspekcji prac ze skargą na pracodawcę. Zawsze mu się udaje coś dodatkowo dla siebie wyciągnąć.
Szkoda, że w tej firmie trafiają się tacy cwaniacy. Postanowiłem, że zawsze jak coś zauważę to idę prosto do Pana Buczyńskiego i wcale nie uważam się za kapusia.
Mirk 2016-11-17 07:09
Co by nie gadać firma jest pierwszej klasy. Zaszczytem jest pracować dla Pana Buczyńskiego i myślę, że 99 % nas tak uważa.
Zibi 2016-11-17 07:42
Poczuwam się do obowiązku żeby wypowiedzieć się, że firma PATROL Jarosław Buczyński jest czołową firmą na dolnym śląsku pod każdym względem. Polecam każdemu
jaro 2016-11-17 07:45
Ja pracuję w PATROL Jarosław Buczyński w oddziale w Jeleniej Górze i mimo, że osobiście nie znam Szefa Pana Buczyńskiego to też uważam, że jako firma jest jedną z najlepszych pod każdym względem w regionie. Polecam każdemu.
idol 2016-11-17 07:51
Ja natomiast pracuję w oddziale Wrocław i także uważam, że jest to przodująca firma na rynku pracy jeśli chodzi o ochronę pod każdym względem .Kierownik mógłby być bardziej dostępny. Ale czego nie można załatwić z kierownikiem do zawsze można zadzwonić do szefa Pana Buczyńskiego a On nikogo i żadnego problemu przekazanego nie zlekceważy. W skali 10 punktowej oceniłbym firmę i właściciela na 9,5
fan 2016-11-17 07:54
Pracuję w oddziale w Strzelinie i bardzo dobrze znam szefa Pana Jarosława w skali do 10 dałbym 10
Tomek 2016-11-17 15:24
Firma godna polecenia a właściciel super facet. Kierownicy oddziałów trochę może wysoko noszą głowy. Chociaż pracując w tak dobrej firmie to mają do tego prawo
Olek 2016-11-17 15:29
Może to nie jest na to miejsce ale Daniel chciałem Ci podziękować za wstawiennictwo i szef znalazł dla mnie miejsce w Waszym zespole. Dzięki. Od dawna starałem się dostać do pracy w PATROL Jarosław Buczyński
jkowalczyk299@o2.pl 2016-11-17 15:38
Nie no miejsce jak miejsce, miło z Twojej strony że podziękowałeś.
Wiesiek 2016-11-17 15:47
Chciałem wrzucić swoje dwa grosze i pochwalić firmę PATROL i właściciela Pana Buczyńskiego Jarosława za kompetencje ale też za dobre serce dla swoich podopiecznych a pracowników z tego co się orientuję jest ponad 50-ciu.
ŁUBU DUBU 2016-11-17 19:55
Te chwalebne opinie o firmie, dodane w ciągu 2 dni, minuta po minucie wyglądają na zorganizowana akcję.
śmiechu warte pochwały. ŁUBU DUBU ŁUBU DUBU, NIECH ŻYJE NAM KIEROWNIK NASZEGO KLUBU. TO MÓWIŁEM JA, JARZĄBEK TRENER II KLASY
rak 2016-11-17 20:47
Ochrona Mienia i Osób PATROL ze Strzelina z oddziałami w Jeleniej Górze i we Wrocławiu na czele z jej właścicielem to super firma
OLEGO 2016-11-18 06:02
Masakra to co tu czytam ,,ta firma nie powinna istniec na rynku ,,skandal nie wiem kto kazal wam takie rzeczy w pisywac ale to co tu czytam to jest wszystko nie prawdom....Buczynski do dzis ludziom nie pozaplacal za uropy za dwa lata nie wyplacil rowniez za trzy miesace ludzim wyplat ,,nie daje umow kaze tylko podpisywac umowy zlecenia ale bez daty,,,i do dnia kiedy tu pracowalem nie dostalem zadnej umowy ,,a kase placil z opoznieniem ponad 2 miesiecznym wiec nie piszcie bredni ze on jest w porzadku,,za ludzi rowniez nie odprowadzal zadnych skladek ani podatkow poniewaz nie zglosil ludzi ani do zusu ani do urzedu skarbowego...A TO ZE DOWOZA LUDZI TO ZADNA LASKA OD TEGO JEST SAMOCHOD SLUZBOWY DLA PRACOWNIKOW KTORZY NIE MUSZA JEZDZIC NA SWOJ KOSZT BO FIRMA NIE ZWRACA ZA DOJAZDY ,,A POWINNA JAK NIE CHCE WOZIC LUDZI,,,TYLKO ZE CO NIEKTORZY PRACOWNICY CO JEZDZA TYMI SAMOCHODAMI TO ZALATWIAJA SWOJE SPRAWY PRYWATNE,,TO DO TEGO JEST AUTO CHYBA NIE CO NIE KTORZY PRACOWNICY Z PEWNEJ MIEJSCOWOSCI TO MYSLA ZE SA WLASCICIELAMI FIRMY,,BO ROBIA SOBIE CO CHCA I DAJA LUDZIM PIENIADZE NA RATY JAK PIJAKOM Z POD BUTKI Z PIWEM I IL CHCE CHOC CZEKA SIE NA JAMUZNA WYPLATE PO DWA MIESIACE,,A SAMA TA OSOBA ZARABIA PRAWIE 3 TYSIACE TYLKO ZA CO ZA SIEDZENIE NA OBIEKTACH PO KILKA GODZ LUB SPI ,ZAMIAST KONTROLOWAC INNE OBIEKTY,,A CO DO TYCH PIJAKOW TO MOZE ,BUCZYNSKI PODZIEKOWAC ON JUZ BEDZIE WIEDZIAL KOMU I ZA CO ,,TA OSOBA TO NIE POWINNA TAM TAK SAMO PRACOWAC BO NIKIM BYLA W INNYCH FIRMACH GO WYRZUCILI PO 2 TYGODNIACH PRACY JAK SIE OKAZALO NAWET PRACOWAL WE WROCLAWIU I TEZ TAM SIE LUDZIE NA NIM POZNALI,,DOBRY ZNIEGO KRETACZ I OSZUST SAM PRZYWOZIL PARE RAZY PIJANEGO PRACOWNIKA DOPRACY I CO TO JEST OK,,RACZEJ ,,NAWET LUDZIOM ZANIZAL WYPLATY CHOC ON NIE MA DO TEGO PRAWA OD KIEDY TO DAJE SIE KASE W KOPERTACH I PODPISUJE SIE NA ZWYKLYCH KARTKACH PAPIERU ,,A GDZIE JEST LISTA PLAC CO ZNIKLA CZY TO JEST FIRMA UCZCIWA CZYBA NIE,,PRZEZ ROK CZASU JAK MIALEM UMOWE NIE WIDZIALEM LISTY PLAC SAMI PODP
nikos 2016-11-18 06:12
chyba sobie facet robisz zarty jak to jest firma z tymi odzialami super,,,,no faktycznie tego samego dnia minuta po minucie takie w pisy to chyba sobie w pisywal sam Buczynski lub jego przydupasy,,smiechu warte ze pisza ze ludzie nie byli godni w takiej super firmie pracowac ,,alez to jest glupota to jest naj gorsza firma na rynku ,,,,, ludzie pracowali po 300 godz za marne pieniadze i jeszcze na czarno ......a sami sobie jezdzili na urlopy za nasze pieniadze ktore dostawali z firm gdzie byly wykonywane uslugia ludzi w dupie mieli,,, szkoga czasu na ta zlodziejska firme,,do puki sie pewne urzedy im nie dobiora do dupy to tak beda robic z ludzmi ,,ale dzban kiedys peknie
bolesio 2016-11-18 06:32
Lepiej ty mow za siebie nie za kogos i nie liz dupy Buczynskiemu bez mydla bo sie mozesz zatrzec na ostro,,
wiechu 2016-11-18 07:27
Chciałem powiedzieć, że firma jest godna zaufania. Pracuję teraz trzeci miesiąc i jestem bardzo zadowolony. Nawet wczśniej trochę krytykowany kierownik odpowiedzialny za Wrocław jest w stosunku do mnie OK. Forma godna polecenia
pltek 2016-11-18 12:18
NIE plec głupot za mało pracujesz tu przekonasz się ,,,,a pozatym ciekawe cos ty za jden i kto ci to kazal napiac takie kłamstwa,,,co koniec roku się już zbliza i się chcą wybielić bo będą przetargi nic z tego gdze kolwiek zobaczę napsz patrol ze ochrania jakiś obiekt ,to wydam odpowiednia opinie ,,a kto wie może dowiedzą się media i gazety,,,i wchodzisz patrolowi do dupy bez mydla ,,oni cie dobrze wydymają ,WOKU
poltek 2016-11-18 12:22
Ty tak nie polecaj ,,,,i nie rob czarnej roboty za Buczynskiego co zblizaja się przetargi,,nic z tegojuz ludzie się ostaraja
wIECHU 2016-11-18 14:36
Takie bzdury możesz sobie pisać bo pewnie pracowałeś w tej firmie i Cię wylali . Pewnie zdajesz sobie sprawę, że prawdopodobnie nie masz powrotu i się mścisz. Ja w rej firmie pracuję aktualnie i wiem to co widzę. Pewnie niezły z Ciebie frajer. Ale tacy też się trafiają. Z tego co wiem na tą chwilę niejeden liczy, że będzie mógł pracować w PATROLU.
Janik 2016-11-18 15:06
Wiechu wyprzedziłeś mnie bo miałem prawie to samo odpisać temu gościowi. Zazdrości teraz i żałuję, że wyleciał z tej firmy. Ja dla odmiany pracuję w Patrolu już parę dobrych lat i mi nikt nie zarzuci niewiedzy czy tego, że za krótko pracuję i się przekonam. PATROL na czele z właścicielem jest super OK
Ja 2016-11-18 20:24
Ja się dołączam do Wiecha i do Janika twierdząc, że Patrol Jarosław Buczyński jest firmą godną polecenia i mam zaszczyt, że od 6 lat w niej pracuję. Polecam każdemu porządnemu, kto chce godnie pracować i w miarę jak na zarobki w ochronie zarabiać
nikossss 2016-11-18 20:49
Ale zwasz debile mnie nkt nie wyrzucil i jeszcze z takiej firmy która ludzi oszukuje na kase i nie placi na czas i bez umow ludzi trzyma tylko podpisy chcą na umowach i to bez daty ale już jest zgłoszone do urzędu skarbowego i inspekcji pracy ,,A tak dla was barany to pracowałam w tym bagnie cztery lata ,,tylko ze na pocztku płacili na czas a potem ludzi mieli w dupie,,
iwona 2016-11-19 15:45
Nikt nie wspomniał o fakcie, że nie musimy fatygować się i jeżdzić do biura po wypłaty. Kierownik sam bierze listę płac i osobiście przejeżdża wszystkie obiekty i wypłaca wynagrodzenia wszystkim, którzy nie chcą z jakiegoś powodu przelewów na konto. To jest też w porządku w stosunku do pracowników. Nikt o tym jakoś nie wspomniał. Firma jest bardzo OK
Seba 2016-11-19 21:57
W oddziale firmy PATROL w Jeleniej Górze też mamy te udogodnienie, że nie musimy biegać do biura tylko kierownik przywozi nam wypłaty z listą płac na obiekty kiedy nam to odpowiada. Jest to bardzo fajna forma rozliczenia odpowiadająca większości pracownikom. Do biura idzie ten, kto chce porozmawiać z dyrektorem oddziału. Ogólnie firma PATROL spełnia moje i z tego co wiem innych pracowników oczekiwania. Mimo, że czasami zdarzają się opóżnienia w płatnościach. Jednak trzeba być człowiekiem i pewne rzeczyrozumieć.
bollo 2016-11-20 07:05
Ale piernicz bzdury kobieto o ile nia jestes i jesli jestes ta osoba co sie podpisuje ,to mu juz wiemy kim ty jestes ,,trzemu piszesz takie bzdury sam/a czekales/a na kase a dali ci tylko zaliczke z tego co wiemy 300 zl bo mowiles/a ze do pracy nie przyjdziesz,,dali ci a i tak nie pracowales/a i byles./a bez zadnej umowy,i nie gadaj ze podpisujesz liste a moze zwyklym zeszycie ten co rozwozi daje ludzim zaliczki po patr zloty a sobie bierze cala wyplate i to jest kolo 3000 tysiace zloty,,,i ludzi pijanych przywozil na obiekt,,,Nie wie czy ty jetes ta Iwona ktora znamy czy inna,,a moze jestes facetem i piszesz brednie bo sie zblizaja przetargi,
Seba 2016-11-20 15:37
Przykre jest, że znajdzie się dwóch oszołomów, którzy za wszelką cenę próbują oczerniać porządnych ludzi i firmę. Trzeba było dobrze wykonywać swoje obowiązki to byście dalej pracowali pewnie. Tacy jak Wy nigdzie nie zagrzeją pewnie miejsca.
iwona 2016-11-20 15:41
Nie wyzywajcie się od matołów bo to jest żenujące. Prawdopodobnie jakiś czas temu razem pracowaliśmy. Może nawet na jednym obiekcie a teraz obrzucacie się wyzwiskami.
Byly 2016-11-23 15:26
Co sie dzieje z szefem, bo go dawno nie widac
Seba 2016-11-23 21:01
Z tego co wiem, to Prezes miał zawał i leży w szpitalu. Szkoda gościa bo to fajny facet.
mek 2016-11-25 19:21
Już się tak nie litujcie nad nim ,,bo ta firma się nie lituje nad ludzmi jak chorują,,,A jakiś czas temu z terenu jeleniej ,zmarl ich pracownik który pracowal bez zadnej umowy,,i nawet nie wypłacili pieniedzy które wypracowal,,,, facet zmarl na zawal po pracy na przystanku,,i co firma na to nic,, A ja będę się litować nad kims co nie wyplaca pieniędzy a ludzi traktują jak maszynki do robienia kasy,,tylko mu se już urwalo bo bardzo w krótkim czsie stracil az 3 obiekty i to bez zadneg przetargu przejely inne firmy,,,,me
tomek 2016-12-04 17:45
tak 50 to ma ale tych których oszukał
tomek 2016-12-04 18:01
taki fajny i w końcu mu sie do dupy dobrali i dlatego lezy w szpitalu tak to jest jak sie ma ludzi za nic kapuje sie na innych a pużniej jest sie samemu z ręką w nocniku zabierajcie sie z tamtąd jak najszybciej PATROL to koniec
rakasz 2016-12-05 10:13
Po co Ty ośla łąko takie bzdury wypisujesz. Żal Ci dupsko ściska, że Cię wylali z Twoimi brudami i nie masz powrotu. Firma wyczyściła szeregi właśnie z takich jak Ty i się ma super.
Seba 2016-12-05 15:59
Dobrze mu napisałeś/łaś. Chyba wiem kto takie głupoty wypisuje i dupsko ściska z zazdrości, że jego wylali.
Olek 2016-12-07 10:37
Oj rogaczu kierowniku ty jesteś w końcu Osioł czy Daniel a może Łoś każdy normalny wie ze to Ty piszesz te pozytywy jak się dupa pali to trzeba się bronić w niekoniecznie uczciwy sposób conie; ale nie pękaj dobiorą się też do ciebie i będziesz tak samo winny jak twój kombinator Jaro.Nie spinaj się to kwestia czasu .A bym zapomniał jak tam ksiegowa bo juz nie pracuje za dużo wiedziala czy też oczerniała Was i waszą niby firmę i delikatnie mówiąc odeszła
Seba 2016-12-07 15:39
Nie chce mi się już z Tobą korespondować pajacu.
kolo 2016-12-15 05:21
Za malo pracujesz i gowno wiesz i nie bron tak bo sie przejedziesz na dupie bez mydla.,A sprawe sadowa to i tak bedzie miala firma ludziom jest kupe kasy winna,,I nie piernicz bajek
zwyk 2016-12-15 20:44
Firma bardzo dobra ,rozwojowa. Polecam pracę w PATROLU
odyn 2016-12-15 20:51
Pracuję w firmie Patrol czwarty rok. Jestem zadowolony pod każdym względem. Z czystym sumieniem polecę każdemu porządnemu pracę w Patrolu
LUDZIE 2017-01-07 10:03
Nie chwal tak bo chyba jesteś podstawiony aby tak pisać,,i nie chwal tak tej firmy bo ta zlodzejska firma jest kupe kasy ludziom winna w jelenie gorze,,do dziś nie wypłacili kupe pieniędzy,,pracowaliśmy bez umow tylko kazal podpisywać umowy zlecenia bez daty i nikt tych umow nie zobaczyl,,zadnych ani o prace czy zlecenia,,,,a teraz my się dobierzeme do dupy PATROLOWI,ZAPLACI Z ODSETKAMI ZA WSZYSTKO,,nie chciał nam polubownie pozaplacac bez odsetek to teraz Prokuratura mu zablokuje konta..Tam w jeleniej jest taki cwaniaczek co pracowal kiedyś we Wrocku,,,kawal gnoja,,,,,MOSZCZYNSKI PAWEL TAK SIE NAZYWA,,W jeleniej pracoal trochę Piascie i go wyrzucili pracowal chyba tylko 2 tygodnie o chciał rzadzic,,,,a teraz rzadzi w patrolu w taki sposób ze dostaje kase i dzieli nia tylko ze najpierw dla siebe a potem ludziom daje po pare zloty jak pijakom z pod pudki z piwem i potem znowu się czek ponad 2 tygodnie na reszte kasy to jest taki sam złodziej jak i ta firma,,,,TYLKO SKAD ON MA AZ TAKIE DUZE DOCHODY KOLO 3 TYSIECY ZL,,A MA TYLKO 3 GRUPE GDZE TYLKO JEST DOTACJA 450ZL,,ZYJE ZNASZYCH PIENIEDZY Z LUDZI KTORZY MAJA 1,2 GRUPY A PRACUJA PONAD GODZ I MAJA TYLKO PO 5 LUB 4 ZL NA GODZ POTO ABY NIEROBA UTRZYMAC,,,,,MOSZCZYNSKI TY H,,U ABYS ZDECH I WIECEJ LUDZI NIE OKRADAL
waga 2017-02-28 11:03
Nie wiem kim jesteś i kto kazał tobie takie bzdury pisać. Ja tu pracowałem oczywiście na lewo , tak jak chyba 90% ludzi. Nie wypłacili mi do dzisiaj 1750 zł/znam ludzi ,którym wiszą po ok 2500 do 3500 zł/Miała być umowa ale zapomnij- oni tak działają. Taki pan pawełek jeżdzi i nagania frajerów do ochrony i ciągle pali głupa że nic nie wie o tych machlojkach a sam bierze w tym udział. Potracili wiele obiektów/Szklarska Poręba , Kowary itp. to banda oszustów. Pip o tym wie.
waga 2017-02-28 11:12
Banda oszustów ,praca na lewo wiszą ludziom po 1500-3500 zł i ciągle palą głupa. Potracili wiele obiektów. Ten Seba to jakiś podstawiony oszołom
Olek 2017-05-23 20:46
Ten Seba To Prezes Jarosław leźał w szpitalu i z nudów pisał te brednie zresztą w tej niby firmie to sami prezesi a samochody to mają takie ,źe godzinę jeździ a dwa dni naprawia takie złomy ale to najlepsza wizytówka tego barachła omijać szerokim łukiem
Zostaw swoją opinię o Patrol Ochrona Osób i Mienia Jarosław Buczyński Oddział - Strzelin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Patrol Ochrona Osób i Mienia Jarosław Buczyński Oddział