ANDREWEX Sp. z o.o.

Cierpice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 168 ocen.

ANDREWEX Sp. z o.o.
2 168

Opinie o ANDREWEX Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANDREWEX Sp. z o.o.

Były

Kobiety z Oplicatøw to maja taki zapierdal szacunek dla nich takie to poprostu to szanowac za tak ciezka prace chodzace maszyny pozdro dla dziewczyn z zmiany Przemka Jaskølskiego super Mistrz i super KOBIETY NAJLEPSZA ZMIANA.

   
Walutek
@Były 05.06.2018 17:19

Potwierdzam to prawda bardzo zgrana załoga oby takich zmian było wiecej jak P Jaskulskiego

   
pracowniś

Gdzie są obiecane od dłuższego czasu podwyżki? Rzygam już tym gadaniem, że będzie lepiej. Na słowach zawsze się to kończy. Niech któryś mongoł z biura wypowie się na ten temat, bo ludzie myślą o rzuceniu tej roboty. Tak dalej być nie może!!

   
4wkp
@#1 06.06.2018 17:44

Po co osoby z grupą inwalidzka lub więźniowie, wam dużo do tych pierwszych nie brakuje.

   
On były

Ha ha, ciekawy jestem coś ty za kolo? zwykły pro....? 10 innych !!! HiHi , nie te czasy co ty tu klikasz za bzdury? Twoje opinie to same brednie ! Tam właśnie przez takich jak ty jest tam tak jak jest pr..... .Pracy jest tyle że kto będzie chciał to zmieni, a zrobiło to wielu dobrych pracowników których tacy jak ty nie szanowali ,a ty to sobie możesz klikać co chcesz pupilku! Jeszcze problemy im robili ! Bo nie ma kto tam pracować !Co podpisywali za porozumieniem stron ??!! ! Bo coś mi się kojarzy że nie ! Tyle ludzi mieli i co Ha ha..

   
Xoxoxo9

Tylko narzekać potraficie, rozumiem na opticatach jest ciężko ale już bez przesady bo panie dostają za to pieniądze nie robią nic za darmo, i jeszcze premie wołają bo ciągle im mało, porównać sobie zarobki z opti a ze stołów na przykład. A co do biura to było się uczyć, bo połowa tu nawet napisać bez błędu nie potrafi, a czepiać się to pierwsi. Nikt wam nie bronił iść na studia, a mądrzy wielcy operatorzy bo robią po 20 lat, nie dziwię się bo nic innego nie umieją, jak tylko znać na pamięć swoją jedną maszynę, a jak ma iść jeden z drugim na inną maszynę to nagle nic nie wiedzą. Pieniądze by chcieli bóg wie jakie a na przerwy jak chodzą po 20 min to już nikt nie napisze. Podsumowując jak się nie podoba zmienić zakład bo nikt za darmo tam nie pracuje, a skoro ludzie jednak są tam znaczy, że dają radę. Albo napisać ogólna skargę a nie wszyscy mądrzy w necie.

   
pff
@Jjjjjjjjjdufu 02.06.2018 10:32

Jesteście tak zawistne i zakompleksione niech każdy patrzy na siebie to źle, że kobiety o siebie dbają nie chodzą z wyliniałymi włosami ani rajstopach wielosrzonowych a co do waszej gwary to błednik aż w uszach szaleje.

   
Prac

Darmozjadem to jesteś Ty tepaku. Bo tylko tacy ludzie zostali w tym zakładzie. Marudy. Nieroby. Ściemniacze. I za co Ty chcesz pieniądze. Co boli że ktoś pokazuję palcem a Ty musisz zapier.... Jak już mówiłem nie pasuje to spier..... Do innego zakładu tylko że tam trzeba by pracować i coś umieć.

   
POMOCNIK TRAKOWEGO
@Prac 30.04.2018 20:56

Szef to kto bo udziały ma wielu Bednarski to jest podpjerdalacz był złapany na chlaniu itp naganka i podpje i ucho BRUDAS ROBI a przez płot do tesciowej swoje HA HA HA

   
Pracownica wpm

Do wiadomosci niektørych brygadzistów ala brygadzistøw zawsze jest wyjscie mozna sie zwolnic z firmy po co straszyć oplicatami że jak czekoś nie zrobisz to zastraszanie ze pujdzie sie na oplicat tak niestety robia brygadzisci co niektørzy oczywiscie Dziewczyny pracuja i jakos źyja a oczywiscie Szanowny brygadzisto moźna sie zwolnic i pokazac tobie FAKA

   
Maria
@Pracownica wpm 15.05.2018 17:04

Masz racje tak własnie jest w firmie straszenie oplikatami ciagle strasza a dziewczyny pracuja tyle lat i daja rade moze tych ala brygadzistow postawic na oplikat pewnie nie wiedział by jeden cwaniak i drugi jak ja obsłuźyc

   
Pracownik

Nieroby jak nie pasuje to (usunięte przez administratora) Prawdę napisał tu jeden kolega ze Wy tylko byście chcieli za nic kasę dostawać. Swoją nieudolność życiową zrzucacie na ludzi którzy wam nie pasują. A kto wam broni zostać brygadzista czy technologiem. Problem w tym że 3/4 to tepaki którzy potrafią tylko marudzić. Ludzie nie pasuje praca to (usunięte przez administratora) z zakładu. Od marudzenia się nie zarabia.

   
czarna973
@Pracownik widzacy co sie dziej 11.05.2018 08:39

Jak już to OEE dzień w dzień wypisujesz kartę pracy od dawna ufff

   
KJRAS

TANDREWEX TO BEDNARSKI M I TEN DRÓGI GRUBAS PODPJERDALACZ NA TYCH PEDAŁKÓW UWAGA

   
Jeszcze pracownik

Sytuacja w firmie jest tragiczna. Pracownicy z długim stażem zwalniają się, jeszcze im robią problemy (zwolnienie z paragrafu). Zakład ratuje się pracownikami z agencji, którzy robią nawet nie połowę normy, a pensje mają takie jak inni. Wyplata jak co roku na święta najmniejsza. Brak talonow. Zero szacunku dla pracowników. Praca ciężka. Nie polecam tego zakładu nikomu, tu można się dorobić ale garba.

   
byly pracownik
@NICK 10.02.2018 21:03

I WICE WERSA !!!Jakie zajmujesz stanowisko???

   
Pisać prawdę jak jest !

Ej ty ,Nieroby ! Widzę że opinie zabolały ! Jak śmiesz prostaczku pisać takie słowa ! pewno jesteś nierobem w ,,kamizelce'' i tyle !! I coś zabolało i było na twój temat ! nie ubliżaj innym co pracują na takich darmozjadów jak ty!

   
nn

Czy jest w tej firmie behapowiec bo zapylenie w czasie dmuhanka sprenrzonym powietrzem niszczy płuca a kontakt zklejami i impregnatami też

   
Dzek

Jestem pracownikiem DOSU i powiem że liderki doskonale wywiązują sie ze swoich zadań dlaczego w tej firmie nie zastapi sie facetow kobietami na niektorych stanowiskach sam miałem przykład ze Liderka wiedziała co robic a ci nad nią nie ogulnie lepiej sie pracuje jak kobieta jest szefem dlatego Szacunek za bystrośc.

   
Prawda
@Dzek 20.04.2018 15:39

Liderki moze sie wywiazuja z obiwiazkow w przeciwienstwie do jednego z liderow wpm ktory wiekszosc czasu spedza w szatni I ucina komara

   
prawda

A JA TEGO HITLERKA MROZA SZANUJE BO DZIĘKI GŁUPKOWI PREZES DAŁ MI 28,5 NA GODZINĘ I 8 GODZIN CZWÓRKA Z PRZODU A ZA MROZA 50 GROSZY TYLE JEST WARTY I POZDRAWIAM TYCH CO NAPRAWDĘ ZNAJĄ PRACE hej

   
Pracownik

Prawda jest taka ze w tej firmie.jest za duzo osob ktore chodza I nic nie robia np w zakladzie jest trzech technologow I pytanie do nich za co bierzecie pieniadze skoro wy nie macie zielonego pojecia o pracy jaka wykonujemy, wedlug mnie jak I wspolpracownikow zadaniem technologa produkcji jest zadbanie o to zeby usprawnic produkcje, poprawic drogi technologiczne, szukanie rozwiazan ktore moga usprawnic prace. Jedyne co robicie to chodzicie po hali wystraszeni I czepiacie sie np sposobu ukladania palet na oplicut, wypisywania kartek co godzinie chociaz I tak sa na nich bzdury bo podniesliscie normy o 140%... panowie stoper I dlugopis to nie wszystko zeby policzyc normy do tego potrzeby je st jeszcze mozg... Nie zapomnijmy tez o takim szczuplym chlopaczku w okularach z biura ktory wiecznie siedzi na telefonie lub na internecie I oglada filmiki I wyniki meczow a to przeciez widac jak sie wchodzi do biura.

   
Pracownik
@Pracownik 20.04.2018 08:58

Potwierdzam, zwolnic polowe osob nieprodukcyjnych (w kamizelkach) dac te pieniadze zwyklym procownikom i zaraz kazdy zmieni podejacie do pracy bo bedzie dobrze zarabial i bal sie o zwolnienie z dobrze platnej pracy. Niewykonalne normy demotywuja do pracy a wyplaty liczone na ich podstwach sa smieszne.

   
Pik

Prawda jest taka jak piszesz operator źe wpmu to sie trzymaja jak moga bo Tu jest totalny lajcik taka jest PRAWDA.

   
Pracownik-operator.

Czasami jak czytam te opinie to smiac sie chce najlepiej dostac 4tys za lezenie, nie bronie tego zakaldu bo dzieja sie tu cyrki a te wszystkie negatywne opinie pisza pewnie niedorajdy ktore nie wykazuja najmniejszej checi do pracy i robia za popychalda zarabiajac 1800zl. Nikt nie wspomni ze wlasnie wiekszosc tych osob lata na przerwy co 2 godziny na 20min jak tylko brygadzista nie widzi to stoja i dyskutuja, wykazac troche inicjatywy to wezma na operatora i wyplaty nie sa zle w porownaniu do okolicznych zakladow. A kto twierdzi ze tu praca jest ciezka chyba nigdy nie pracowal ciezko, tyczy sie to WPMu.

   
Pracownik

Prawda jest taka ze dziadka Mroza (usunięte przez administratora) na łeb i traktuje wszystkich jak śmieci . Tylko lata co chwilę do Czarnej na piłkę zbok a nie zajmie sie tym od czego jest .

   
Pracownik

A JA BYM LEPIEJ ZAINTERESOWAŁ SIE TYMI Z WPM CHODZA W TYCH ZIELONYCH KAMIZELKACH I NIBY TAKI JEDEN Z DRUGIM COS TAM ROBIA MOZE MROZA NIE KARZDY LUBI ALE FACET MA POJECIE O PRACY A TAM TO TYLKO NA WPM TO POTRAFI GUME ŻUC I CIĄGLE MIELI I MIELI NO I TE PRZYDUPASKI CO SIE WSZYSTKIEGO BOJĄ NAWET SPOJRZEC ZA SIEBIE I WCZUWKI WALĄ BO NIBY WIELKI BRYGADZISTA

   
pracownik

Mróz to (usunięte przez administratora) parafiny. Każdy z Gniewkowa o tym wie. Ludzi traktuje jak śmieci, czyt to facet czy kobieta z opticutów. Żadnego poszanowania dla pracownika, który pracuje na premię tego złodzieja. MEMCIU grubas też nieudacznik, dupowłaz i wazeliniarz. Każdemu zrobi dobrze. Niech mniej siedzi na stołówce z "czarną", a więcej zainteresuje się produkcją. ANDREWEX to już wspomnienie. Ludzie uciekajcie stąd!!!

   
Nie polecam !!!

Ludzie aż dziwni że w dzisiejszych czasach robicie tam na tych nierobów !? Pracy jest teraz tyle olać ten zakład i tyle ! Niech te łaziki w kamizelkach za prace się złapią . Za te śmieszne pieniądze co oni tam dają ! Nie ma co się tam marnować ! Social zero, praca ciężka ,pełno pupili , łazików co nic nie robią! No ale zakład widać stać na takich nierobów !Poszanowanie pracownika zerowe weźcie np tych dwóch cwaniaczków Mr i Me tragedia ! Niesprawne wózki, maszyny praca ciężka itd ...omijać szerokim łukiem ,chyba że lubicie pracować na kogoś !

   
prawda
@Nie polecam !!! 27.03.2018 10:22

DLAMNIE MRÓZ TO MÓJ DZIADEK MAMA CIOCIA KADROWA I CRZESNY CO MA FIRME W TORUNIU A MRÓZ P TO SICIERWO

   
Andrew

NIE POLECAM bardzo dużo ludzi w kamizelkach którzy nic nie robią tylko chca wiecej NORMY której tak naprawde nie ma i kłamią ludzi że wiecej dostana wypłaty . CORAZ MNIEJ LUDZI BO KASA SIE NIE ZGADZA. KRĘGOSŁUP siada ŻĄLLL OGÓLNIE ~:((

   
PRACOWNIK

ALE KOGO ŻAL (usunięte przez administratora)ZLODZIIEJA Z INTRLAJTU KIJ MA DWA KONICE

   
Klientka

Pisze ta opinie jako klient. Dokonalam zakupu ogrodzenia z firmy Adrewex z dostawa zagranice. Kurer zostal zorganizowany przez nas (klienta). Podczas skladania zamowienia doszlo do pomylki, wymiary i waga towaru. Pani Anita Kurzwa podala zle dane i kurier mial problem z odbiorem towaru. Jak juz otrzymalismy towar okazalo sie ze jest to towar wybrakowany, sluki roznily sie ksztaltem, byly obdarte , dwa panele ogrodzenia posiadaly wady a same kotwy byly zle dobrane i nie byly w stanie utrzymac ogrodzenia (musielismy dokupic dodatkowe slupki aby wzmocnic ogrodzenie). Po dokonaniu reklamacji (caly proces jeszcze trwa - juz 6 miesiecy) nie jestem w stanie otrzymac rekompensaty. Komunikacja jest zarzadzana przez Pana Macieja Frydrychewicza, ktory wypiera wszystkie argumenty uzyte przezemnie w tej sprawie. Otrzymalam ofetre rekompensaty w postaci zwrotu 100zl z zamowienia na 7tys zl co uwazam za smieszne. Jezeli to mozliwe prosze sie trzymac jak najdalej od tej firmy i sklkadac zamowienia w firmach gdzie klienta traktuje sie z nalezytym szacunkiem.

   
CinCIn

Najlepiej pracowac w dziale technicznym tam zarobki jako mechanik siegaja z nadgodzinami do 3 tys. Pracowalem jako Mechanik.

   
Pracownik

Jak się was słucha to wynika z tego że w tej firmie pracują same zrzędy i niedorajdy co nie potrafią sobie znaleźć nic lepszego albo poprostu nikt inny was nie chce a wy potraficie tylko narzekać że jak to źle w pracy więc jak nie pasuje to wypier...... a jak nie to do roboty za marudzenie nikt nie płaci.

   
Pracownik

Nikomu nie polecam tej firmy połowę tych tak zwanych łazików to bym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo i tak nic nie robią . Porażką są też zarobki , żeby w dzisiejszych czasach nie zarobić 2000 zł i się naprawdę napracować przeważnie na trzech zmianach z nadgodzinami to jest szok , a trzeba brać pod uwagę to, że praktycznie wszyscy pracownicy są dojezdni . Niektórzy to nie powinni być na swoich stanowiskach bo się kompletnie do tego nie nadają. Ludzie uciekają z tej firmy jak szczury , jeszcze niedawno straszyli że na jedno stanowisko mają 10 chętnych , na dzień dzisiejszy proszą pracowników żeby załatwili kogoś do pracy bo nikt nie chce tam przyjść . Za chwilę to w firmie będzie więcej BOLSZEWIKÓW ze wschodu niż polaków.

   
andrew
@Pracownik 20.05.2017 09:08

Bolszewików już wyrzucili :)

   
[email protected]

Witam. Jakie zarobki na aplikatach?

   
Pracownica
@[email protected] 19.02.2018 10:49

Zarobki tragiczne. Nie są adekwatne do pracy jaką trzeba wykonać. W zależności od zmiany jeszcze trzeba uważać na ludzi w kamizelkach. Nie którzy nie szanują ludzi, którzy pracują na ich premie.

   
Aneta

@Sylwek, czy trzecia umowa jest już na czas nieokreślony? Podzieliłbyś się swoją wiedzą na ten temat? Jakie masz zdanie o ANDREWEX Sp. z o.o. jako pracodawcy? Osoby, które zastanawiają się nad rozpoczęciem współpracy z tym pracodawcą chętnie zapoznają się z Twoją opinią na jego temat.

   
byly pracownik
@Aneta 14.02.2018 12:50

Nie. Jesli chodz o opinię to nie polecam praca ciężka fizyczna zarobki 1800zl-2100zl netto brak szacunku do pracownika , niesprawiedliwe faworyzowanie pracownikow przez brygadzistow.

   
Wera

Czy ktos orientuje się jakie umowy sa podpisywane przez andrewex z pracownikiem ..chodzi mi o czas ,na rok czy moze na dłużej?

   
Sylwek
@Wera 23.01.2018 19:50

Dostajesz umowę na początku na 3 miesiące okresu próbnego, później dają na półtora roku.

   
QWERTY

,,Pracownik'' w tej firmie jest tak ,,Super'' że w zeszłym roku zwolniła się masa ludzi (mniej więcej 100 osób) . W większości starych dobrych pracowników .Powód kasa ,atmosfera itd . A jak mówi stare dobre przysłowie ,,Ryba psuje się od głowy'' Zaczęto robić czystkę ,szkoda że już skończono ,mam nadzieje że jeszcze ktoś z zarządu przejrzy na oczy i usunie tych starych ,,cwaniaczków w kamizelkach" co jeszcze do niedawna ludzi traktowali bez żadnego szacunku .....itd ,ale teraz już takich zadartych główek nie noszą i nawet za miotłę się złapie HIHI. Powinni ich zwolnić lub zdegradować razem z pupilami ,a atmosfera w tym zakładzie poprawiła by się na lepsze.

   
Pracownik

Firma jak kazda ani dobrze ani zle szkoda ze osoby palące nie mają chociaź piec minut przerwy na papierosa jak w innych firmach jest bardzo duźo osób palących i zakazy tego nie zmienią jedni moga wychodzic na palarnie (FACECI) i nikt nie zwraca uwagi a gdyby wyszła kobieta byłaby afera. PRAWDA jest taka ze jest totalna niesprawiedliwosc a pozatym moze cos ruszy bo ogølnie cinźko to widze i dobrze ze ta agencja sie tak wykruszyła tylko szkoda tych Ukrainek bo niektøre to fajne babki i pracowite były. Oby do przodu nasza firma i nie przesadzajcie ze jest tak zle. Mi sie podoba chociaz codziennie wracam do domu zje.........y.a to atmosfera jest ok ludzie teź .

   

Zostaw opinię o ANDREWEX Sp. z o.o. - Cierpice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANDREWEX Sp. z o.o.