ANDREWEX Sp. z o.o.

Piętno

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 171 ocen.

ANDREWEX Sp. z o.o.
2 171 6 1

Opinie o ANDREWEX Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Aneta

Przejrzałam stronę internetową firmy, lecz nie widzę tam ofert pracy, wiecie, czy prowadzone są jakieś rekrutacje? Czy przez ostatni miesiąc zaszły jakieś znaczące zmiany? @Operator, tego typu komentarze nie powinny znajdować się na forum, ponieważ są obraźliwe. Zapoznaj się proszę z regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin). Możesz opowiedzieć o firmie w merytoryczny i kulturalny sposób? Na pewno zauważasz jakieś pozytywy.

Operator

Andrewe to burdello panie Kubiak

pracowniś

Gdzie są obiecane od dłuższego czasu podwyżki? Rzygam już tym gadaniem, że będzie lepiej. Na słowach zawsze się to kończy. Niech któryś mongoł z biura wypowie się na ten temat, bo ludzie myślą o rzuceniu tej roboty. Tak dalej być nie może!!

Xoxoxo9
@pracowniś 05.06.2018 21:13

Idź do dyrektora i spytaj "mongole". Jak się nie podoba to rzuć pracę, nikt płakać nie będzie, na to miejsce jest 10 innych.

:-)
@Xoxoxo9 05.06.2018 22:52

10 chętnych to mogło być 10 lat temu. Teraz nawet ukraina nie chce do tego syfu przyjść. Opinie zakład ma wyrobioną, słodkim gadaniem jej nie poprawi.

#1
@Xoxoxo9 05.06.2018 22:52

Wczoraj zwolnił się kolejne 3 osoby jakoś 30 nowych pracowników nie widać, byli już pracownicy z agencji, Ukrainy może czas na osoby z grupą inwalidzka lub więźniów buhaha

4wkp
@#1 06.06.2018 17:44

Po co osoby z grupą inwalidzka lub więźniowie, wam dużo do tych pierwszych nie brakuje.

Brudna
@4wkp 07.06.2018 19:08

Zame (usunięte przez administratora) i pijaki o narkotykach nie wspomnę

Operator

Ten zakład to patologia bez rozumu i brak słów

Były

Kobiety z Oplicatøw to maja taki zapierdal szacunek dla nich takie to poprostu to szanowac za tak ciezka prace chodzace maszyny pozdro dla dziewczyn z zmiany Przemka Jaskølskiego super Mistrz i super KOBIETY NAJLEPSZA ZMIANA.

Walutek
@Były 05.06.2018 17:19

Potwierdzam to prawda bardzo zgrana załoga oby takich zmian było wiecej jak P Jaskulskiego

Operator
@Były 05.06.2018 17:19

Ten zakład to jeden złodziejami budek od 20 lat

On były

Ha ha, ciekawy jestem coś ty za kolo? zwykły pro....? 10 innych !!! HiHi , nie te czasy co ty tu klikasz za bzdury? Twoje opinie to same brednie ! Tam właśnie przez takich jak ty jest tam tak jak jest pr..... .Pracy jest tyle że kto będzie chciał to zmieni, a zrobiło to wielu dobrych pracowników których tacy jak ty nie szanowali ,a ty to sobie możesz klikać co chcesz pupilku! Jeszcze problemy im robili ! Bo nie ma kto tam pracować !Co podpisywali za porozumieniem stron ??!! ! Bo coś mi się kojarzy że nie ! Tyle ludzi mieli i co Ha ha..

Xoxoxo9

Tylko narzekać potraficie, rozumiem na opticatach jest ciężko ale już bez przesady bo panie dostają za to pieniądze nie robią nic za darmo, i jeszcze premie wołają bo ciągle im mało, porównać sobie zarobki z opti a ze stołów na przykład. A co do biura to było się uczyć, bo połowa tu nawet napisać bez błędu nie potrafi, a czepiać się to pierwsi. Nikt wam nie bronił iść na studia, a mądrzy wielcy operatorzy bo robią po 20 lat, nie dziwię się bo nic innego nie umieją, jak tylko znać na pamięć swoją jedną maszynę, a jak ma iść jeden z drugim na inną maszynę to nagle nic nie wiedzą. Pieniądze by chcieli bóg wie jakie a na przerwy jak chodzą po 20 min to już nikt nie napisze. Podsumowując jak się nie podoba zmienić zakład bo nikt za darmo tam nie pracuje, a skoro ludzie jednak są tam znaczy, że dają radę. Albo napisać ogólna skargę a nie wszyscy mądrzy w necie.

07
@Xoxoxo9 16.05.2018 11:47

JAK BEZ PRZESADY TO ZAPRASZAM NA OPTICATY TO PRAWDA ZE DOSTAJEMY ZA PRACĘ PIENIĄDZE I CHCEMY MIEĆ UCZCIWIE ZAPŁACONE ZA TAKĄ PRACĘ A NIE NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ JAKOŚ CHĘTNYCH NIE WIDAĆ ZĘBY CHCIELI PRACOWAĆ NA OPTI

Xoxoxo9
@07 20.05.2018 18:15

Same sobie metry ustalcie żeby jak najwięcej (usunięte przez administratora) to pretensje do siebie możecie tylko mieć. A jak przyjdzie ktoś nowy to najlepiej zatyrać i zwyzywać, to się nie dziwcie że nikt nie chce tam pracować bo do pracy idzie się przyzwyczaić gorzej z takimi ludźmi jak wy.

07
@Xoxoxo9 20.05.2018 20:24

PRZEPRASZAM BARDZO NIE NA WSZYSTKICH ZMIANACH TAK JEST JAK PISZESZ BO NA ZMIANIE B1 SĄ NORMALNE OSOBY KTÓRE NOWYCH TRAKTUJĄ NORMALNIE I NIKOGO NIE ZAJEŻDŻAJĄ DO TWOJEJ PUSTWJ GŁOWY NA OPTICATACH SA USTALONE NORMY

Xoxoxo9
@07 20.05.2018 21:28

Ustalone normy? Haha kobieto nie wysilaj się za dużo, bo jutro mało metrów zrobisz, nie przypominam sobie żebyśmy byli na "Ty". Widać jaki szacunek tak samo jak do nowych, co do najniższej krajowej to nie wymyślaj bo nawet nie wiesz ile się zarabia na najniższej 1450zl z tego co wiem to macie ponad 2000 zł i jeszcze mało, pod biuro chodzić i się poniżać o 100zl na święta. Żal mi was kobietki. Ale każdy orze jak może.

ASD
@Xoxoxo9 20.05.2018 21:51

dlaczego ładowarki i wózki są takie bo niema olejów płynów i nikt o to nie dba jak tam jedziesz to mówią że mają (usunięte przez administratora) kawka SZOK

Xoxoxo9
@ASD 21.05.2018 10:20

To zgłoś to do inspekcji pracy skoro to olewają, nie mówimy w tym wątku o wózkach.

Xoxoxo9
@ASD 21.05.2018 10:20

Zamiast wylewać żale na forum to zróbcie coś z tym. Tu wam raczej nikt nie pomoże z wózkami, ale skoro tak samo macie to gdzieś jak Ci co piją kawę to po co drążyć temat, to tylko i wyłącznie wasze bezpieczeństwo, i w waszym interesie jest, aby jeśli coś nie działa to zgłaszać gdzie trzeba, nie koniecznie wewnętrznie.

dm
@Xoxoxo9 16.05.2018 11:47

Bednarski wie gdzie płyny od Ładowarek za p

XXXXXX
@07 20.05.2018 18:15

Dokladnie chetnych brak ;((

Xoxoxo9
@dm 29.05.2018 18:12

To idź do Bednarskiego i mu to powiedz, chyba że zapomnisz języka w buzi.

szwagje
@Xoxoxo9 16.05.2018 11:47

Jarek Chojnacki to (usunięte przez administratora) i podpjerdalacz

Jjjjjjjjjdufu
@Xoxoxo9 16.05.2018 11:47

Co niektóre osoby z wpm miały okazję się wykazać a nawet dwóch dni nie wytrzymały haha. A wyplate to mają akurat adekwatną do swojej pracy

Jjjjjjjjjdufu
@Xoxoxo9 16.05.2018 11:47

Za te wasze spacerki na przerwy to nawet najniższej krajowej nie powinnyscie mieć. A co niektórzy to tu chyba na wybieg przychodzą a nie do pracy bo włoski i tipsy tylko i jedna za drugą na przerwy po 30 min

Xoxoxo9
@Jjjjjjjjjdufu 02.06.2018 10:32

Hahahaha ????

XXXXXX
@Jjjjjjjjjdufu 02.06.2018 10:32

dobre dobre ...zgadza sie!!!

anonymous
@Jjjjjjjjjdufu 02.06.2018 10:26

Wyplate to maja jeszcze stanowczo za duzą co do pracy

byly pracownik
@Jjjjjjjjjdufu 02.06.2018 10:26

Wyplatyu maja stanowczo za duze co do wykonywanej pracy..

Xoxoxo9
@Jjjjjjjjjdufu 02.06.2018 10:32

"Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie. "

ABC
@Jjjjjjjjjdufu 02.06.2018 10:26

To prawda na oplikatach fizycznie jest ciężko ale jeszcze ciężej jest psychicznie pracować w takich warunkach jakie panują gdy pojawia się nowa osoba dla pracownic nikt się nie nadaje no i nic w tym dziwnego jeśli ktoś ma trochę oleju w głowie i nie jest tak ograniczony jak wy to po prostu zmienia pracę na lżejsza gdzie panuje normalna atmosfera.

pff
@Jjjjjjjjjdufu 02.06.2018 10:32

Jesteście tak zawistne i zakompleksione niech każdy patrzy na siebie to źle, że kobiety o siebie dbają nie chodzą z wyliniałymi włosami ani rajstopach wielosrzonowych a co do waszej gwary to błednik aż w uszach szaleje.

Prac

Darmozjadem to jesteś Ty tepaku. Bo tylko tacy ludzie zostali w tym zakładzie. Marudy. Nieroby. Ściemniacze. I za co Ty chcesz pieniądze. Co boli że ktoś pokazuję palcem a Ty musisz zapier.... Jak już mówiłem nie pasuje to spier..... Do innego zakładu tylko że tam trzeba by pracować i coś umieć.

kolega
@Prac 30.04.2018 20:56

To ten co nie daje i każe mokre jechać na M I podkłada nogi każdemu nawet Kierownikowi komór a to jeden z normalnych jak wykonujesz wytyczne

anonymous
@kolega 01.05.2018 23:56

Prawda jest taka, że jakby przyłaził jeden czy drugi P i nie piłował pyska na ludzi tylko podszedł do tego z klasą to od razu lepsze chęci do roboty są. Od zawsze polegają tylko na tym jak najbardziej zjechać swoich ludzi. Trochę więcej luzu Panowie..

Leader
@Prac 30.04.2018 20:56

Jedynym nierobem jestes Ty sam. Jestes swietnym przykladem tego jaki stosunek do praciwnika maja osoby z biura... Brawo panowie oby tak dalej I miejmy nadzieje ze szef dowie sie co wy robicie z tym zaklade.

POMOCNIK TRAKOWEGO
@Prac 30.04.2018 20:56

Szef to kto bo udziały ma wielu Bednarski to jest podpjerdalacz był złapany na chlaniu itp naganka i podpje i ucho BRUDAS ROBI a przez płot do tesciowej swoje HA HA HA

Pracownica wpm

Do wiadomosci niektørych brygadzistów ala brygadzistøw zawsze jest wyjscie mozna sie zwolnic z firmy po co straszyć oplicatami że jak czekoś nie zrobisz to zastraszanie ze pujdzie sie na oplicat tak niestety robia brygadzisci co niektørzy oczywiscie Dziewczyny pracuja i jakos źyja a oczywiscie Szanowny brygadzisto moźna sie zwolnic i pokazac tobie FAKA

Maria
@Pracownica wpm 15.05.2018 17:04

Masz racje tak własnie jest w firmie straszenie oplikatami ciagle strasza a dziewczyny pracuja tyle lat i daja rade moze tych ala brygadzistow postawic na oplikat pewnie nie wiedział by jeden cwaniak i drugi jak ja obsłuźyc

Pracownik

Nieroby jak nie pasuje to (usunięte przez administratora) Prawdę napisał tu jeden kolega ze Wy tylko byście chcieli za nic kasę dostawać. Swoją nieudolność życiową zrzucacie na ludzi którzy wam nie pasują. A kto wam broni zostać brygadzista czy technologiem. Problem w tym że 3/4 to tepaki którzy potrafią tylko marudzić. Ludzie nie pasuje praca to (usunięte przez administratora) z zakładu. Od marudzenia się nie zarabia.

Pracownik widzacy co sie dziej
@Pracownik 28.04.2018 14:52

Hehe widac ze ktoregos pana z biura urazila szczera wypowiedz, prawda jest taka jak ktos wczesniej napisal ze ci cali smieszni technolodzy nie maja pojecia o, pracy jaka wykonujemy, ba nawet nie znaja sie na najprostrzych procesach technologicznych. To jest wstyd zeby technolog nie wiedzial skad sie biora deski na dziale wpm czy jakie elementy sa obrabiane na poszczegolnych maszynach. Osoba ktora nie ma pojecia o zakladzie nie ma mozliwosci na wprowadzenie rozsadnych zmian. A co do pana R..a z biura szkoda gadac caly czas telefon w rece lub internet a liczenie oe na odwal robione byle bylo

czarna973
@Pracownik widzacy co sie dziej 11.05.2018 08:39

Jak już to OEE dzień w dzień wypisujesz kartę pracy od dawna ufff

KJRAS

TANDREWEX TO BEDNARSKI M I TEN DRÓGI GRUBAS PODPJERDALACZ NA TYCH PEDAŁKÓW UWAGA

Jeszcze pracownik

Sytuacja w firmie jest tragiczna. Pracownicy z długim stażem zwalniają się, jeszcze im robią problemy (zwolnienie z paragrafu). Zakład ratuje się pracownikami z agencji, którzy robią nawet nie połowę normy, a pensje mają takie jak inni. Wyplata jak co roku na święta najmniejsza. Brak talonow. Zero szacunku dla pracowników. Praca ciężka. Nie polecam tego zakładu nikomu, tu można się dorobić ale garba.

Lipa i tyle !
@Jeszcze pracownik 13.12.2017 22:32

Tak jak płacą i szanują ludzi tak mają ! Jak im brak rąk do pracy to tych w kamizelach nagnać do roboty ! ,,Łazików'' jest tyle że szok , czy nikt tego nie widzi ?! Ludzie mają dość robienia na kogoś to odchodzą ,a te ich niepodpisywanie wypowiedzenia za porozumieniem stron daje im tyle że jeszcze bardziej psuja sobie opinie ! Pracownik i tak idzie do innego zakładu i ma to w głębokim poważaniu co oni piszą mu na świadectwie ! Więc brawo za taka politykę i życzę powodzenia w szukaniu pracowników bo z tego co słychać i widać słabo wam idzie HiHi....

normalna23
@Jeszcze pracownik 13.12.2017 22:32

Chyba żartujesz że pracownik z agencji zarabia tyle samo co przez firme Andrewex. Z agencji zarabiają najnizsza krajowa a zapie... tak samo jak inni

Zainteresowana
@normalna23 11.01.2018 15:28

Napisz mi proszę Normalna23 jak firma traktuje ludzi z agencji, którzy dojeżdżają z Inowrocławia?

normalna23
@Zainteresowana 11.01.2018 20:12

Firma traktuje ok ale ludzie z agencji i tak mysla nad odejsciem bo kto bedzie robil za najnizsza krajową gdzie pracownicy na tym samym stanowisku zarabiaja o 1000 zl wiecej . Zero premi . Nic. Pani z agencji zatrudniajaca jest tylko mila przy podpisywaniu umowy a tak to ma wywalone ,olewa i nie obchodzi jej to co pracownicy mają do powiedzenie. Nowi przychodza i po 2-3'dniach odchodza.

Zainteresowana
@normalna23 15.01.2018 12:27

Dziękuję za info. Pozdrawiam

Zainteresowana
@normalna23 15.01.2018 12:27

A dużo osób dojeżdża z Inowrocławia? Z czasem można dostać umowę bezpośrednio przez firmę...

normalna23
@Zainteresowana 15.01.2018 13:41

Bezposrednio idz od razu lepiej . Bo pozniej moga Cie po agencji nie przyjac. Osoby przychodza i odchodza. Nie wiadomo ile jest bo teraz na 3 zmiany zrobili .

Jeszcze pracownik
@normalna23 11.01.2018 15:28

Nie żartuję, że pracownicy z agencji zarabiają tyle samo. Pisałam swój komentarz 13.12 2017, pracownicy z agencji nie chodzili na nocki (teraz się to zmienilo) oraz w soboty, więc odjąć te dodatki, zarabiamy tak samo. A co do ' zapie...' będę się z Tobą kłócić. Na palcach jednej ręki można policzyć kto pracuje, sami twierdzicie, że macie godzinowke a nie akord. Co do pensji to prawda, że jest duża rozbieżność między wypłatami pracowników.

normalna23
@Jeszcze pracownik 16.01.2018 10:36

N

normalna23
@Jeszcze pracownik 16.01.2018 10:36

Na aplikatach osoby z agencji nie powinny pracowac bo to dla nich nie opłcalne . Muszą robić tepem dziewczyn ktore sa z Andrewex za 9,5 zł to za ciezka praca .

NICK
@normalna23 23.01.2018 18:21

TO NIECH IDĄ DO BIURA ALBO SIĘ POŁOŻĄ KSIĘŻNICZKI

byly pracownik
@NICK 10.02.2018 21:03

I WICE WERSA !!!Jakie zajmujesz stanowisko???

Pisać prawdę jak jest !

Ej ty ,Nieroby ! Widzę że opinie zabolały ! Jak śmiesz prostaczku pisać takie słowa ! pewno jesteś nierobem w ,,kamizelce'' i tyle !! I coś zabolało i było na twój temat ! nie ubliżaj innym co pracują na takich darmozjadów jak ty!

nn

Czy jest w tej firmie behapowiec bo zapylenie w czasie dmuhanka sprenrzonym powietrzem niszczy płuca a kontakt zklejami i impregnatami też

Dzek

Jestem pracownikiem DOSU i powiem że liderki doskonale wywiązują sie ze swoich zadań dlaczego w tej firmie nie zastapi sie facetow kobietami na niektorych stanowiskach sam miałem przykład ze Liderka wiedziała co robic a ci nad nią nie ogulnie lepiej sie pracuje jak kobieta jest szefem dlatego Szacunek za bystrośc.

Prawda
@Dzek 20.04.2018 15:39

Liderki moze sie wywiazuja z obiwiazkow w przeciwienstwie do jednego z liderow wpm ktory wiekszosc czasu spedza w szatni I ucina komara

prawda

A JA TEGO HITLERKA MROZA SZANUJE BO DZIĘKI GŁUPKOWI PREZES DAŁ MI 28,5 NA GODZINĘ I 8 GODZIN CZWÓRKA Z PRZODU A ZA MROZA 50 GROSZY TYLE JEST WARTY I POZDRAWIAM TYCH CO NAPRAWDĘ ZNAJĄ PRACE hej

Pracownik

Prawda jest taka ze w tej firmie.jest za duzo osob ktore chodza I nic nie robia np w zakladzie jest trzech technologow I pytanie do nich za co bierzecie pieniadze skoro wy nie macie zielonego pojecia o pracy jaka wykonujemy, wedlug mnie jak I wspolpracownikow zadaniem technologa produkcji jest zadbanie o to zeby usprawnic produkcje, poprawic drogi technologiczne, szukanie rozwiazan ktore moga usprawnic prace. Jedyne co robicie to chodzicie po hali wystraszeni I czepiacie sie np sposobu ukladania palet na oplicut, wypisywania kartek co godzinie chociaz I tak sa na nich bzdury bo podniesliscie normy o 140%... panowie stoper I dlugopis to nie wszystko zeby policzyc normy do tego potrzeby je st jeszcze mozg... Nie zapomnijmy tez o takim szczuplym chlopaczku w okularach z biura ktory wiecznie siedzi na telefonie lub na internecie I oglada filmiki I wyniki meczow a to przeciez widac jak sie wchodzi do biura.

Pracownik
@Pracownik 20.04.2018 08:58

Potwierdzam, zwolnic polowe osob nieprodukcyjnych (w kamizelkach) dac te pieniadze zwyklym procownikom i zaraz kazdy zmieni podejacie do pracy bo bedzie dobrze zarabial i bal sie o zwolnienie z dobrze platnej pracy. Niewykonalne normy demotywuja do pracy a wyplaty liczone na ich podstwach sa smieszne.

Pik

Prawda jest taka jak piszesz operator źe wpmu to sie trzymaja jak moga bo Tu jest totalny lajcik taka jest PRAWDA.

Pracownik-operator.

Czasami jak czytam te opinie to smiac sie chce najlepiej dostac 4tys za lezenie, nie bronie tego zakaldu bo dzieja sie tu cyrki a te wszystkie negatywne opinie pisza pewnie niedorajdy ktore nie wykazuja najmniejszej checi do pracy i robia za popychalda zarabiajac 1800zl. Nikt nie wspomni ze wlasnie wiekszosc tych osob lata na przerwy co 2 godziny na 20min jak tylko brygadzista nie widzi to stoja i dyskutuja, wykazac troche inicjatywy to wezma na operatora i wyplaty nie sa zle w porownaniu do okolicznych zakladow. A kto twierdzi ze tu praca jest ciezka chyba nigdy nie pracowal ciezko, tyczy sie to WPMu.

Pracownik

Prawda jest taka ze dziadka Mroza (usunięte przez administratora) na łeb i traktuje wszystkich jak śmieci . Tylko lata co chwilę do Czarnej na piłkę zbok a nie zajmie sie tym od czego jest .

Pracownik

A JA BYM LEPIEJ ZAINTERESOWAŁ SIE TYMI Z WPM CHODZA W TYCH ZIELONYCH KAMIZELKACH I NIBY TAKI JEDEN Z DRUGIM COS TAM ROBIA MOZE MROZA NIE KARZDY LUBI ALE FACET MA POJECIE O PRACY A TAM TO TYLKO NA WPM TO POTRAFI GUME ŻUC I CIĄGLE MIELI I MIELI NO I TE PRZYDUPASKI CO SIE WSZYSTKIEGO BOJĄ NAWET SPOJRZEC ZA SIEBIE I WCZUWKI WALĄ BO NIBY WIELKI BRYGADZISTA

pracownik

Mróz to (usunięte przez administratora) parafiny. Każdy z Gniewkowa o tym wie. Ludzi traktuje jak śmieci, czyt to facet czy kobieta z opticutów. Żadnego poszanowania dla pracownika, który pracuje na premię tego złodzieja. MEMCIU grubas też nieudacznik, dupowłaz i wazeliniarz. Każdemu zrobi dobrze. Niech mniej siedzi na stołówce z "czarną", a więcej zainteresuje się produkcją. ANDREWEX to już wspomnienie. Ludzie uciekajcie stąd!!!

Nie polecam !!!

Ludzie aż dziwni że w dzisiejszych czasach robicie tam na tych nierobów !? Pracy jest teraz tyle olać ten zakład i tyle ! Niech te łaziki w kamizelkach za prace się złapią . Za te śmieszne pieniądze co oni tam dają ! Nie ma co się tam marnować ! Social zero, praca ciężka ,pełno pupili , łazików co nic nie robią! No ale zakład widać stać na takich nierobów !Poszanowanie pracownika zerowe weźcie np tych dwóch cwaniaczków Mr i Me tragedia ! Niesprawne wózki, maszyny praca ciężka itd ...omijać szerokim łukiem ,chyba że lubicie pracować na kogoś !

ZORRO
@Nie polecam !!! 27.03.2018 10:22

NIE DAJCIE SIĘ ON KAŻDEMU POMUGŁ I ZAWSZE POMOŻE BO TO WY JESTESCIE NAJWARZNIEJSI WY PRACOWNICY ZORRO

prawda
@Nie polecam !!! 27.03.2018 10:22

dlaczego dobrzy brygadzisci nie dostali premi z grekonów bo nie dostał MRÓZ (usunięte przez administratora) z interlajtu

prawda
@Nie polecam !!! 27.03.2018 10:22

DLAMNIE MRÓZ TO MÓJ DZIADEK MAMA CIOCIA KADROWA I CRZESNY CO MA FIRME W TORUNIU A MRÓZ P TO SICIERWO

Andrew

NIE POLECAM bardzo dużo ludzi w kamizelkach którzy nic nie robią tylko chca wiecej NORMY której tak naprawde nie ma i kłamią ludzi że wiecej dostana wypłaty . CORAZ MNIEJ LUDZI BO KASA SIE NIE ZGADZA. KRĘGOSŁUP siada ŻĄLLL OGÓLNIE ~:((

zorro
@Andrew 15.03.2018 15:11

andrewex to niesprawne wózki widłowe z pozarywanymi siedzeniami kręgosłupy padają a reszta cała do wymiany a serwisant chojnacki nic nie umie tylko (usunięte przez administratora) lizac

PRACOWNIK

ALE KOGO ŻAL (usunięte przez administratora)ZLODZIIEJA Z INTRLAJTU KIJ MA DWA KONICE

Klientka

Pisze ta opinie jako klient. Dokonalam zakupu ogrodzenia z firmy Adrewex z dostawa zagranice. Kurer zostal zorganizowany przez nas (klienta). Podczas skladania zamowienia doszlo do pomylki, wymiary i waga towaru. Pani Anita Kurzwa podala zle dane i kurier mial problem z odbiorem towaru. Jak juz otrzymalismy towar okazalo sie ze jest to towar wybrakowany, sluki roznily sie ksztaltem, byly obdarte , dwa panele ogrodzenia posiadaly wady a same kotwy byly zle dobrane i nie byly w stanie utrzymac ogrodzenia (musielismy dokupic dodatkowe slupki aby wzmocnic ogrodzenie). Po dokonaniu reklamacji (caly proces jeszcze trwa - juz 6 miesiecy) nie jestem w stanie otrzymac rekompensaty. Komunikacja jest zarzadzana przez Pana Macieja Frydrychewicza, ktory wypiera wszystkie argumenty uzyte przezemnie w tej sprawie. Otrzymalam ofetre rekompensaty w postaci zwrotu 100zl z zamowienia na 7tys zl co uwazam za smieszne. Jezeli to mozliwe prosze sie trzymac jak najdalej od tej firmy i sklkadac zamowienia w firmach gdzie klienta traktuje sie z nalezytym szacunkiem.

CinCIn

Najlepiej pracowac w dziale technicznym tam zarobki jako mechanik siegaja z nadgodzinami do 3 tys. Pracowalem jako Mechanik.

Pracownik

Jak się was słucha to wynika z tego że w tej firmie pracują same zrzędy i niedorajdy co nie potrafią sobie znaleźć nic lepszego albo poprostu nikt inny was nie chce a wy potraficie tylko narzekać że jak to źle w pracy więc jak nie pasuje to wypier...... a jak nie to do roboty za marudzenie nikt nie płaci.

Pracownik

Nikomu nie polecam tej firmy połowę tych tak zwanych łazików to bym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo i tak nic nie robią . Porażką są też zarobki , żeby w dzisiejszych czasach nie zarobić 2000 zł i się naprawdę napracować przeważnie na trzech zmianach z nadgodzinami to jest szok , a trzeba brać pod uwagę to, że praktycznie wszyscy pracownicy są dojezdni . Niektórzy to nie powinni być na swoich stanowiskach bo się kompletnie do tego nie nadają. Ludzie uciekają z tej firmy jak szczury , jeszcze niedawno straszyli że na jedno stanowisko mają 10 chętnych , na dzień dzisiejszy proszą pracowników żeby załatwili kogoś do pracy bo nikt nie chce tam przyjść . Za chwilę to w firmie będzie więcej BOLSZEWIKÓW ze wschodu niż polaków.

anna
@Pracownik 20.05.2017 09:08

Ty (usunięte przez administratora) i rasisto sam jesteś Bolszewik

andrew
@Pracownik 20.05.2017 09:08

Bolszewików już wyrzucili :)

ZAINTERESOWANA@

Witam. Jakie zarobki na aplikatach?

Pracownica
@ZAINTERESOWANA@ 19.02.2018 10:49

Zarobki tragiczne. Nie są adekwatne do pracy jaką trzeba wykonać. W zależności od zmiany jeszcze trzeba uważać na ludzi w kamizelkach. Nie którzy nie szanują ludzi, którzy pracują na ich premie.

Aneta

@Sylwek, czy trzecia umowa jest już na czas nieokreślony? Podzieliłbyś się swoją wiedzą na ten temat? Jakie masz zdanie o ANDREWEX Sp. z o.o. jako pracodawcy? Osoby, które zastanawiają się nad rozpoczęciem współpracy z tym pracodawcą chętnie zapoznają się z Twoją opinią na jego temat.

byly pracownik
@Aneta 14.02.2018 12:50

Nie. Jesli chodz o opinię to nie polecam praca ciężka fizyczna zarobki 1800zl-2100zl netto brak szacunku do pracownika , niesprawiedliwe faworyzowanie pracownikow przez brygadzistow.

Zostaw opinię o ANDREWEX Sp. z o.o. - Piętno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANDREWEX Sp. z o.o.