Atlas Ward Polska

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Atlas Ward Polska Sp. z o.o.

Opinie o Atlas Ward Polska Wrocław

Nie przegap nowości o Atlas Ward Polska Sp. z o.o.!

Kkkk

22.05.2026 18:51

Bylem na rozmowie, bardzo nieprzyjmeny klimat. Dlaczego co chwile poszukuja nowych informatykow, az taka rotacja?

Mr

24.05.2026 18:21

Właśnie tak.

disappointed

12.05.2026 13:32

Rozmowa kwalifikacyjna z przedstawicielkami HR na wysokim poziomie. Niestety w kolejnym etapie brak przygotowania i brak obecności wszystkich wymaganych osób odpowiedzialnych za rekrutację. Pomimo zapewnień o informacji zwrotnej niezależnie od wyniku, na każdym ze spotkań, zero odpowiedzi. Brak szacunku dla kandydata i Jego czasu.
    Ehe_ehe

17.04.2026 12:09

Rozmowa kwalifikacyjna - strata czasu. Dwa etapy, te same pytania - w dodatku na drugiej rozmowie konieczność czekania 20 minut na spóźnioną jedną z rekrutujących osób. Po rozmowie oczywiście klasyczny ghosting, przez kilka tygodni brak informacji o zakończeniu rekrutacji.
    Karol

05.05.2026 20:07

Można wiedzieć na jakie stanowisko i gdzie?

Ehe_ehe

06.05.2026 14:03

Biuro we Wrocławiu, stanowisko biurowe.
    Architekt

17.02.2026 21:23

Pojawiła się oferta na stanowisko koordynator / architekt. Na jakie wynagrodzenie można liczyć na tym stanowisku? Ile projektów prowadzi się jednocześnie? Czy wymagane są uprawnienia?
    KooArch

08.03.2026 09:18

Zależy od wielkości projektu, niektórzy mają jeden. Wynagrodzenie bardzo różne zależnie od tego co sobie wynegocjujesz (usunięte przez administratora)
    P

29.12.2025 09:35

Przydałaby się jaka kolwiek informacja zwrotna na temat wysłanej aplikacji, spółka ma na stronie informacje że każdy kandydat otrzyma info zwrotne, niestety takiego brak.

22.12.2025 15:22

Mam wrazenie ze to twoja pierwsza praca po studiach albo nie pracujesz w firmie Atlas Ward
    #InzynierBudowy
    Rh+

18.12.2025 20:59

Chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami dla osób rozważających pracę w firmie. Moje doświadczenia wskazują na trudną (usunięte przez administratora) – przy rekrutacji warto upewnić się, pod kogo bezpośrednio będzie się podlegać(usunięte przez administratora) Kolejna kwestia to wyposażenie BHP. Niestety jakość odzieży roboczej oferowanej pracownikom operacyjnym pozostawia wiele do życzenia i jest mało komfortowa przy dłuższej pracy w terenie. Zauważalna jest też duża dysproporcja: kadra wyższego szczebla otrzymuje odzież znacznie lepszej jakości niż osoby, które spędzają na placu najwięcej czasu. Przy negocjacjach płacowych sugeruję uwzględnić ewentualny koszt zakupu własnego, porządnego ekwipunku, jeśli zależy Wam na komforcie pracy.
    Stokrotka

10.11.2025 18:34

Pracuję w Atlas Ward od dłuższego czasu i mogę szczerze powiedzieć, że naprawdę uwielbiam tę pracę. Zakres obowiązków jest jasno określony, komunikacja w moim zespole przebiega bardzo dobrze, a atmosfera w pracy jest świetna. Warto również zaznaczyć, że Atlas zatrudnia już około 850 osób, więc doświadczenia mogą różnić się w zależności od działu i zespołu. Z mojej perspektywy firma oferuje możliwość pracy przy dużych, ambitnych inwestycjach i w sposób uczciwy podchodzi do pracownika – zaoferowano mi wyższe wynagrodzenie, niż oczekiwałam na rozmowie, a po okresie próbnym otrzymałam podwyżkę. Każdy specjalista jest na swoim miejscu, więc przy jakichkolwiek wątpliwościach zawsze mam do kogo się zwrócić i uzyskać pomoc. To środowisko, w którym można rozwijać swoje kompetencje i naprawdę czuć satysfakcję z pracy. Ja jestem bardzo zadowolona.

14.11.2025 16:38

A w jakim dziale pracujesz?
    Pomylimy

18.11.2025 08:50

Nie, pracowników nie jest więcej. Jak dodajesz Inplag do całości i takie informacje są przekazywane na onbordingu i na wypromowanych filmikach to nic dziwnego, że dane są zakrzywione. I tak, jest rotacja w każdym dziale (dlatego zresztą kadra stale pracuje jak tu zrobić żeby pracownik utrzymał się dłużej niż 3 miesiące). To, że są jednostki, które pracują ok 5 lat - na dyrektorskich/ managerskich stanowiskach to tylko oznacza, że akurat oni potrafią przejść po trupach żeby być przy korytku.
    Podwykonawca

22.06.2024 05:01

Jako podwykonawca odradzam współprace z firmą Atlas Ward Polska. Każdy realizowany dla nich projekt jest jednoznaczny z ogromnym stresem i odbija się stratami finansowymi. W skrócie można to opisać w następujący sposób: 11 miesięcy w roku wykonujesz pracę dla różnych klientów, zarabiasz, klient zarabia, inwestor jest zadowolony, przy pojawieniu się różnych problemów jest pełna świadomość i zrozumienie oraz współpraca w celu usunięcia niezgodności, w 1 miesiącu pojawia się atlas ward polska to odrazu wszystkie wskaźniki makroekonomiczne firmy lecą na łeb na szyję. Chcą płacić jak za produkt wykonany w domowym garażu a jednocześnie wymagają dokumentacji z zaświadczeniami jak przy budowie wieżowców w Dubaju. Kontroler jakości z firmy Atlas ward przyjeżdżający na kontrolę używa wadliwego sprzętu który z góry ma wykazać niedopuszczalne odchyłki na poszczególnych elementach zamówionego produktu. Kiedy przed przystąpieniem do realizacji kontraktu i przejrzeniu wstępnych danych sugerowaliśmy że projekt jest wadliwy i nie da się go wykonać zgodnie z normą, usłyszeliśmy że poważne firmy takie rzeczy robią bez problemu. Kiedy okazało się że projekt rzeczywiście był wadliwy i w każdym wariancie produkcji, produkt końcowy nie spełniał normy, usłyszeliśmy że to nasza wina i zostaliśmy zmuszeni do wzmacniania elementów NA NASZ KOSZT. Pracują tam same cwaniaki których zadaniem jest badanie rynku, wyszukiwanie firm którym kończą się zamówienia, wtedy pojawiają się oni z swoim tandetnym projektem i łaskawie oddaja go do realizacji za nic nie warte pieniądze. Kiedy pojedzie się do nich na budowę, wygórowane wymagania odnośnie przestrzegania przepisów BHP, mandaty kosmiczne, a kiedy osoba kontrolująca wykonanie projektu z firmy Atlas przyjeżdżała na nasz zakład, zapytana dlaczego nie stosuje się do przepisów BHP panujących na naszych halach produkcyjnych, lekceważąco się śmiała. Gdy podczas współpracy z innymi firmami, w koleżeńskich rozmowach pojawia się temat Atlas ward polska, doświadczeni fachowcy pukają się w głowę i jak mantra powtarzają że z nimi się nie współpracuje bo wykończą cię finansowo, innych wulgarnych opinii nie będę przytaczał, ze względu na kulturę. Kadra na budowie ? Dramat. Wmawiano nam że elementy są źle wykonane i należy je poprawić, po przyjeździe na miejsce okazało się że są poprostu brudne..... Kiedy zapytałem panią inżynier budowy co było powodem, w odpowiedzi usłyszałem, że nasze elementy to generalnie leżały na ziemi bez ochrony a hale późno obudowano a jak już to zrobiono to pojawiła się wewnątrz straszna wilgoć i w sumie to za tydzień będzie inspektor na odbiorze i fajnie by to było ogarnąć żeby jakoś wyglądało.....
    kej ti

13.11.2025 16:25

Przeczytałem powyższą opinie - z która się kompletnie nie zgadzam - i chociaż jestem zatrudniony w tej firmie, "nie poczuwałem się jakoś specjalnie" do jej skomentowania. Jednak po chwili namysłu, nie jestem w stanie tego pozostawić w takiej formie. Mówiąc krótko: opinia jak powyższa, to stek bzdur. Nie mam nawet zamiaru odnosić się do całości - napiszę najważniejsze - myślę, że to wystarczy. 1. "Pracują tam same cwaniaki których zadaniem jest badanie rynku, wyszukiwanie firm którym kończą się zamówienia, wtedy pojawiają się oni z swoim tandetnym projektem i łaskawie oddają go do realizacji za nic nie warte pieniądze" - w zasadzie to szkoda komentarza, ale ok... jeśli komuś rzeczywiście kończą się zamówienia i łapie się "z desperacji", to świadczy "samo z siebie" o jakości firmy. Jeśli kończy się zamówienie i po prostu szuka następnego, to będąc dobrą firmą nie powinien się rzucać "na główkę do pustego basenu", tylko będąc pewnym swojej marki i jakości wiedzieć, że niedługo i tak znajdzie kontrakt i odpuścić, jeśli coś wydaje się "nie tak". no chyba... że nie ma tej "klasy" i ma taką opinię, że o znalezienie będzie trudno 2 "wygórowane wymagania odnośnie przestrzegania przepisów BHP" - co oznaczają "wygórowane wymagania" (nota bene dobrze znane w momencie podpisywania kontraktu) ? kask podbródkowy ? obuwie robocze ? czyste ubranie ? sprawny sprzęt ? nic specjalnego, zwłaszcza w porównaniu z firmami zrzeszonymi w "Porozumieniu dla bezpieczeństwa". Proszę wspomnieć o "wygórowanych wymaganiach BHP" ludziom, którzy stracili zdrowie z powodu wypadków, bądź rodzinom tych, którzy stracili życie. Jeśli ktoś mówi o "wygórowanych wymaganiach BHP", to współczuję zatrudnionym w takiej firmie 3. "że nasze elementy to generalnie leżały na ziemi bez ochrony" - serio ? 😂 a ja mam pretensje do świata, ze mi barierka zardzewiała, bo jej nie pomalowałem...
    Veritas

02.06.2025 13:03

Asystent AI

Jest ogłoszenie na Specjalistę ds. ofertowania w branży ogólnobudowlanej. Wynagrodzenie nie zostało wskazane, a oferowana jest umowa o pracę na pełny etat. Najważniejsze wymaganie to wykształcenie wyższe z budownictwa lub architektury plus minimum 3-letnie doświadczenie w branży budowlanej, w tym co najmniej rok na samodzielnym stanowisku ofertowym lub kosztorysanta. Wśród benefitów uwagę przyciąga prywatna opieka medyczna. Czy według Was firma ma wyśrubowane oczekiwania jak na stanowisko specjalisty i czy można liczyć na rynkowe zarobki w tej branży?
    #SpecjalistaDsOfertowania

03.08.2025 12:43

W innych firmach po prostu nie wyodrębnia się pomniejszych stanowisk. W Atlasie masz: Stażystów; Młodszy Specjalistów; Specjalistów; Starszych Specjalistów; Głównych Specjalistów; Liderów Oferty. Gdzie bez doświadczenia to Młodszy Spec oraz Stażysta. Pieniądze są konkurencyjne szczególnie że Atlas dopiero rozpycha się na rynku kubaturowym i zamówień publicznych.
    erwin

13.10.2025 10:18

cha cha przełożony , co tydzień inny. ta firma to zwykła porażka.
    Inżynier

19.09.2024 13:33

Pracowałem w firmie TAKENAKA POLSKA 7 lat, Z uwagi na przeniesienie na inną budowę , 40o km od domu zwolniłem się i zatrudniłam się w ATLAS WARD we Wroclawiu. Porównując prace w obu firmach to mówiąc językiem obrazowym firma Takenaka to przede wszysdtkim bardzo dobra organizacja pracy a Atlas WARD to chaos totalny. Zwolni lem się po 5 m-cach, bylem nerwowo wykończony, praca po 9-10godz, za nadgodziny nie płacą, czego w TEKANAKA było nie do pomyślenia, że za nadgodziny nie zapłacą. NIe polecam frmy ATLAS WORD

06.10.2025 16:47

Nadgodziny to jest temat tabu i tyczy się to również stanowisk biurowych w całej grupie. W Inplagu czuć wzrok innych na sobie gdy wychodzisz punktualnie.
    Kornelia

22.08.2024 09:02

W ofercie dla specjalisty BIM pisali o możliwości rozwoju. wynika z tego awans? na jakie stanowiska?
    A

09.09.2024 17:28

Specjalistów BIM szukają co 4 miesiące. Jestem ciekaw, czy jest tam aż taka rotacja w tym dziale.
    szil

19.09.2025 16:07

nie, tam po prostu pracuje milion osób, ale w sumie nikt nie wie czym się zajmują xd
    asystent proj. kons.

03.09.2025 22:45

Asystent Projektanta Konstrukcji - oferta pracy wrzesień we Wrocławiu. Na jakie wynagrodzenie można liczyć? W jakich godzinach odbywa się praca? Czy biuro pomaga w uzyskaniu uprawnień budowlanych projektowych? Czy charakter pracy pozwala na pracę zdalną? Z góry dziękuję.
    Budowlaniec

25.06.2025 12:39

Pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Asystenta Projektanta Konstrukcji we Wrocławiu. Czy ktoś wie, jak wygląda charakterystyka pracy / płace?
    ReviewModeratorIcon
    Iwona

02.09.2025 19:46

Znowu się pojawiło ogłoszenie, więc warto ponowić pytanie. I jeszcze szukają asystenta projektanta obudowy lekkiej, też Wrocław. W jakich godzinach praca?
    Ktoś

03.09.2025 22:30

Pracowałom jako asystent projektanta obudowy lekkiej kończąc magisterkę. Minimalna na zleceniu. Godziny normalne biurowe i wychodzisz 8h. Zespół był w porządku, biuro bardzo ładne, praca monotonna i nierozwojowa.
    q

02.09.2025 09:16

Witam. A jak praca na magazynie na budowie? Średnio ile godzin dziennie? I czy oddają nadgodziny jeśli są ( nie zawsze nadgodziny generują z winy magazynu) czy może płacą. pozdrawiam.

10.08.2025 09:00

Na jakie wynagrodzenie i na jaki samochód może liczyć Dyrektor w ATLAS?
    ReviewModeratorIcon
    Iwona

03.08.2025 22:51

Jakie mają tu podejście do stażystów, można liczyć na solidne wsparcie? Pytam, bo pojawiło się ogłoszenie w łańcuchu dostaw, szukają na część etatu.
    SCA

05.08.2025 16:44

Jeśli szanujesz siebie i tego oczekujesz od pracodawcy to tutaj tego nie znajdziesz...
    Nuntia

03.07.2025 14:06

Asystent AI

Czy ktoś wie, czy dla stanowiska Kierownika budowy wymagania nie są za wysokie w stosunku do zarobków, skoro nie podają żadnych widełek i oczekują uprawnień bez ograniczeń oraz 3-letniego doświadczenia? Najważniejsze oczekiwanie to obowiązkowe uprawnienia do kierowania robotami budowlanymi bez ograniczeń. Z benefitów najbardziej rzuca się w oczy prywatna opieka medyczna.
    #KierownikBudowy
    Tomasz

17.07.2025 12:49

Wątpię żeby inżynier bez praktyki i doświadczenia był w stanie prowadzić tak skomplikowane projekty jakimi zajmuje się AWP. 3 lata doświadczenia to tez może być mało
    MB -Poznański Rogal Marciński

10.04.2025 11:11

Co dzieje się znowu z działem zakupów ?Dlaczego cyklicznie kolejne osoby opuszczają ten dział ?Co jest tego powodem a właściwie może kto ?Czy ktoś z byłych pracowników mógłby tutaj zająć stanowisko w tej ?
    Paweł

17.07.2025 11:43

Czy masz na myśli dział zakupów w Poznaniu?
    Tomasz

17.07.2025 12:47

W Poznaniu nie ma działu zakupów
    Mają dobry PR

30.03.2025 17:49

Zarząd się rozbudowuje, co raz to kolejny członek wpada na super pomysły. Ludzie na budowach pracują niemalże na dwa etaty bez nadgodzin co przekłada się na niską jakość i niedotrzymane terminy Firma szczyci się nowymi technologiami, a jak przyjdzie co do czego to pic na wodę. Na negocjacjach dyrekcja kontraktów opowiada wszystko w superlatywach które gasną po podpisaniu umowy. Nie polecam jako inwestor.

15.06.2025 13:33

Na filmy wizerunkowe i propagande to były zawsze pieniądze. Na firmowym intranecie kluczowym wydarzeniem zawsze było ile to zarzad zrobił kółek po torze. Znaleźienie jekiejś instrukcji która pomoże Pracownikowi na co dzień to droga przez mękę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Atlas Ward Polska?

Kontakt - Atlas Ward Polska Sp. z o.o.

Zwycięska 41 53-033 Wrocław

REGON:932071010

Branża główna: Budowa budynków

FacebookIconLinkedinIconInstagramIconYoutubeIcon
    Ksiegowa

27.05.2025 09:33

Słaba firma nie daje odpowiedzi kandydatom Pani (usunięte przez administratora). Szkoda czasu na rekrutacje w Atlas Award.

07.05.2025 11:41

Asystent AI

Atlas Ward Polska rekrutuje na stanowisko Specjalisty ds. ofertowania w branży elektrycznej i teletechnicznej. Oferta wspiera zatrudnienie na pełny etat w formie umowy o pracę, jednak brak jest informacji o wynagrodzeniu. Kluczowym wymaganiem jest wykształcenie wyższe oraz minimum 2-letnie doświadczenie w branży. Z benefitów wyróżnia się karta sportowa. Czy uważacie, że to wysokie wymagania dla osób na tym stanowisku? A jakie zarobki mogą być odpowiednie biorąc pod uwagę oczekiwania pracodawcy?
    Kubernetes

30.03.2025 16:21

Firma cyklicznie wystawia ogłoszenia na stanowiska IT, brak odpowiedzi na CV 100% pokrywające sie z wymogami. Typowe ogłoszenie ghost

12.03.2025 10:17

Pytanie odnośnie atmosfery na budowach i wynagrodzeń? Czy to prawda, że w firmie dzieje się źle i wynagrodzenia są coraz niższe, bez płatności za nadgodziny i kilometrówki? Co z premiami - też urwali ?
    Inzynio

26.03.2025 14:34

Premie to żart, a raczej ich wysokość. Kpią z ludzi, którzy dają z siebie wszystko. Wiele obiecują a potem rozczarowanie. Tak - nie masz co liczyć na uczciwą kilometrówkę zgodnie z prawem. Prezesi potrzebują nowych aut to nam inżynierom trzeba ograniczyć zarobki. Tak - zapomnij o kasie za nadgodziny, czas pracy zadaniowy więc masa godzin za psie pieniądze.
    MS

04.11.2022 12:11

Pracowałem w Dziale Zakupów, wszyscy pracownicy będą wiedzieć kto pisał :) Chaos to już jest jakieś określenie, tego co się tam dzieje. Kadra zarządzająca działem - bez komentarza. Wystarczy popatrzeć jaka jest rotacja. Nie będę pozdrawiał, bo wsadzę jeszcze jeden klin między Was, moi mili, byli współpracownicy. Każdy wie o co chodzi. Ci, którzy zamierzają się tam zatrudnić, zapnijcie pasy.
    DZ

13.06.2024 19:28

Czy sytuacja w dziale zakupów się poprawiła ? Zamierzam aplikować i nie wiem czy warto.
    Sig

07.03.2025 19:06

Teraz rozumiem dlaczego jako podwykonawca czekam na umowe drugi miesiąc co powoduje brak mizliwosc wystawienia faktury za prace ktore odbyly sie 2 miesiące temu ???? Kiedy potrzebowali pomycy na pewnej budowie w Katach ,telefon sie palił, teraz albo totalny chaos albo (usunięte przez administratora) na podwykonawcow. Nigdy wiecej z nimi..
    zbyszek

06.09.2024 08:18

W najnowszym ogłoszeniu dla projektanta konstrukcji pisali o świętowaniu urodzin. Czy wówczas jest dzień wolny czy w inny sposób doceniają "ten" dzień?

30.01.2025 23:33

Bon podarunkowy, opodatkowany ;) w ładnej kopercie!
    frania

04.09.2024 09:29

Na stronie jest otwarty wakat dla asystenta projektanta drogowego. Jeśli jestem studentką inżynierii lądowej to również mam szansę na zatrudnienie?

12.12.2024 12:35

Będziesz klepał w kółko koncepcje rozmieszczania wpustów drogowych i sieci. Na dłuższą metę mało rozwojowe.
    Podwykonawca

31.10.2024 22:15

Najniższe stawki, opóźnienie z płatnością…Zawsze coś: złe wypełniony protokół, nie gotowy aneks, nie podpisany przez zarząd…Wykańczają małe firmy.
    SpecjalistaWWA

10.10.2024 20:20

Witam, moja opinie na temat Atlas Ward Warszawa Biuro: 5/5 Varso Tower biuro piękne na najwyższym poziomie (choc na 29 pietrze) przyjemnie się pracuje choć przy tym rozroście firmy może szybko zabraknąć miejsca. Atmosfera: 3/5 Warszawski oddział jest bardzo samodzielny, jest świeży choć duża część zespołu to ucieknierzy z innego GW którego nazwa przypomina nazwę pewnego warzywa. Ogólna atmosfera jest w porządku lecz robi się nerwowo gdy przyjeżdża zarząd i wkłada swoje palce w naszą prace. Zarobki: 4/5 Mogłoby być lepiej ale źle nie ma Warszawa płaci dużo lepiej jak centrala. HO 2/5: Praktycznie żadne sporadyczne.
    sylwek

20.09.2024 07:59

Czy jako kandydat na specjalistę zakupów centralnych mógłbym pracować hybrydowo? Była mowa o pracy stacjonarnej a jednak HO to spoko sprawa.
    kandydat

04.10.2024 20:02

Od jakiegoś czasu wisi oferta na stanowisko specjalisty ds. ofertowania - branża sanitarna w Poznaniu. Rotacja?Czy nierealne wymagania?

15.07.2024 11:12

06.09.2024 19:19

Nic w twojej wypowiedzi nie jest jasne. Szukaja do IT więc pytam jak się pracuje w tym dziale.
    IT

18.09.2024 13:09

Pojedź osobiście na rozmowę do Wrocka . Jak będziesz wychodził zapytaj się portiera gdzie siedzi dział IT. Wtedy pokażą tajemniczy pokój za szklanymi drzwiami. Zobaczysz ile ludzi siedzi w jednym pomieszczeniu i w jakim pomieszczeniu. Określenie jak w kurniku bardzo trafne;)

14.08.2024 19:25

Hejka. Jak wygląda praca w IT we wsparciu? Jak atmosfera? Da się normalnie pracować z szansami na rozwój i dobre wynagrodzenie?
    Ork

08.09.2024 18:03

Odradzam. Każdemu kto pyta o pracę w tej firmie. Szkoda waszego czasu. Brak szans na rozwój i zarobienie uczciwych pieniędzy. Są niepłacone nadgodziny, późne telefony, brak szacunku, manipulacje i obgadywanie , nie płacone delegacje. Obietnice nie są nic warte i na koniec zaskoczą cię i zostaniesz zwolniony. Nie polecam.
    estera

24.08.2024 08:31

Pracuje ktoś jako Analityk Procesów Biznesowych i wypowie sie na temat atmosfery na dziale? zamierzam aplikować na ofertę ale z jej treści nie poznam takich szczegółów
    Eng

26.08.2024 15:08

Tu nie ma żadnego analityka procesów biznesowych, bo nie ma procesów. Nic nie jest spisane, nie ma instrukcji, ,a jak ci pokażą to przedpotopowe. Każdy pracuje na czuja i nie chce się dzielić wiedzą więc czekaja cię niegodziwe warunki ubrane w sreberko.

14.08.2024 20:32

Hej. Jak wygląda praca w IT we wsparciu w Warszawie? Da się normalnie pracować w normalnych warunkach? Są szanse na rozwój i ciekawe zarobki?
    Pyta

05.08.2024 17:52

Jak wygląda praca w księgowości w Atlas ?
    G.A

25.07.2024 07:44

Zakupy Centralne Czy Ktoś z Was może pracował w tym dziale i może się wypowiedzieć? Jak z przełożonym, ogólnatmosferą, pracą?
    Ex

04.08.2024 16:08

Duża rotacja w zespole, to dużo mówi jak się tam pracuje. Przełożonych jest dwóch. Jeden kompetentny, a drugi z przypadku i wierz mi nie chciałbyś z nim pracować. Dlatego ludzie odchodzą.
    Oluś

12.07.2024 10:34

Czy wie ktoś może na jakie zarobki można liczyć jako kierownik budowy/kierownik robót? W ogłoszeniu jest mowa o stałym wynagrodzeniu ale jest też informacja o delegacjach. Czy można liczyć na jakieś dodatki/premie za delegacje?
    Awp

15.07.2024 17:52

Stałe wynagrodzenie, bez rewelacji, nie mamy płacone za delegację i nie mamy niestety płacone za nadgodziny, chociaż jak to na budowie są czymś normalnym na codzień. Hitu nie ma ????

21.06.2023 12:54

Witam, czy w AWP są płacone delegacje tak jak powinno to wyglądać w porządnych firmach (min. 45zł za dzień)? Czy jest raczej na zasadzie masz pracę to się ciesz?
    Mat

10.07.2024 14:49

No nie są. Wygląda na to że to nie jest porządna firma. Przed chwilą przeczytałem że w księgowości płacą za nadgodziny. Ja jako pracownik realizacji nie miałem nigdy zapłaconych nadgodzin. (usunięte przez administratora) A jak jest w innych zespołach w AwP macie płacone nadgodziny?
    K.

10.07.2024 17:06

Zgodnie z umową każda budowa prowadzona przez atlas jest miejscem pracy - żadnych diet, ciesz się jak za nocleg Ci zapłacą, chociaż przy 12-14 godzinach na budowie to chyba namiot bardziej się opłaca rozłożyć na placu. Oczywiście zgadzam się, nadgodziny na stanowiskach realizacyjnych tj inżynier, kierownik robót i budowy nie obowiązują, interesujące że w innych mniej ważnych działach mają uczciwie płacone..
    Maryśka

27.06.2024 11:25

Wspominaliście niedawno o szansach na rozwój i awanse. Czy jako regionalny kierownik sprzedaży mogę piąć się po drabinie kariery? Jestem ambitna i zależy mi na tym...
    M

10.07.2024 14:55

Jasne. Ta firma to super miejsce do zrobienia kariery jeżeli jesteś ambitna. Musisz ciężko pracować, wiedzieć komu się podlizać i donosić na innych. Kariera gwarantowana!!!

22.06.2024 14:55

Pracuje w Atlas od roku w obszarze centrali. Jak każda firma, tak i Atlas ma swoje problem. W tym przypadku wynikają z dużego sukcesu, skali wzrostu zatrudnienia, za którymi nie nadążają procedury i metody zarządzania. Nie mniej jednak, porównując do mojego wcześniejszego 20-letniego doświadczenia w dużych korporacjach notowanych na giełdzie, Atlas oceniam jako bardzo dobrego pracodawcę. Atmosfera jest świetna, wręcz rodzinna (oczywiście jak wszędzie i tu znajdą się pojedyncze czarne owce), wynagrodzenie i dodatki bardzo rynkowe jak w zachodnich korporacjach. Jest możliwość szkolenia i awansu. A tak naprawdę to co wyróżnia firmę to zarząd, który tworzą prawdziwi wizjonerzy i zarazem właściciele. Bardzo im zależy i nie są to osoby zatrudnione jedynie do podnoszenia wydajności i szukania oszczędność, wyciskania ostatnich. W firmie nikt nie jest anonimowy. Wieże ze Atlas osiągnie na rynku spektakularny sukces i chce być tego częścią. Możliwe że będzie to ostatni pracodawca do emerytury. Szczerze polecam. ????
    Pracownik 2

27.06.2024 22:20

Dzień dobry, Czy na pewno chodzi o firmę ATLAS WARD POLSKA? Opinia napisana zapewne przez HRy żeby podnieść ocenę na gowork i zagonić ludzi na ten topiący się statek. Nie wiem w którym momencie mówimy o dobrych wynagrodzeniach i dodatkach skoro nadgodziny są niepłatne, a premia roczna (która niezawsze się pojawia) nie do końca to koryguje. Ja tu żadnej wizjonerii nie widze, a wręcz odwrotnie.

28.06.2024 16:49

Zaciekawiła mnie twoja opinia, bo kończę studia i byłbym zainteresowany pracą w firmie Atlas. Co masz na myśli dokładnie, pisząc że jest rodzinna atmosfera i ze te czarne owce się zdarzają? Wiele firm pisze o sobie ze maja rodzinna atmosferę, jak to się objawia w firmie tak dużej jak Atlas Ward? Jaki wpływ na pracownikow ma zarzad o którym wspominasz i co to znaczy dla pracowników ze zarząd tworzą prawdziwi wizjonerzy, jakie korzyści z tego masz ty i inni pracownicy? Bardzo jestem ciekawy jak w takiej dużej i nowoczesnej firmie się pracuje. Daj znać w jakim dziale pracujesz, dzięki temu tez utniesz te komentarze nawiązujące do tego że ta opinia jest napisana przez hr pod dyktando przełożonego.

Zostaw merytoryczną opinię o Atlas Ward Polska Sp. z o.o.