Atlas Ward Polska

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Atlas Ward Polska Sp. z o.o.

Opinie o Atlas Ward Polska Wrocław

Nie przegap nowości o Atlas Ward Polska Sp. z o.o.!

Agata

20.06.2024 08:27

Cześć, widzę, że firma poszukuje osoby na stanowisko Młodszy/a Specjalista/tka ds. Płatności i Rozliczeń, Czy ktoś ma jakieś opinie na temat tego stanowiska? Jak atmosfera i zarobki?
    Ksiegowa

28.06.2024 14:40

Zapraszam. Fajny zespół , bliska współpraca z księgowością, duuuuzo pracy, nadgodziny jak wszędzie ale pracodawca płaci za nadgodziny.
    Bylem

23.05.2024 22:36

Atmosfera w firmie z roku na rok słabsza. Kadra menedżerska na niskim poziomie. Obgadywanie i pomówienia na porządku dziennym. Obiecają wszystko, żebyś pchał robotę do przodu. Manipulacja ludźmi to chleb powszedni. Brak życzliwości.
    marvel

16.05.2024 14:02

Czy ktoś ma/miał doświadczenie z tą firmą pracując na stanowisku Architekta w Warszawie ? Regularnie pojawia się ogłoszenie na to stanowisko, ale z tego co tu piszecie to można wywnioskować, że praca tam to chwilówka, a zmiana turnusu przynajmniej raz/3m-ce po okresie próbnym :)
    Bogusia

08.05.2024 05:36

Dzień dobry. pokazała mi się oferta dla specjalisty ds. rekrutacji. jest w niej teraz napisane, że to praca od zaraz. zastanawiam się czy to rotacja na dziale czy może jednak się powiększa? Jest tu ktoś kto się zatrudnia w obszarze HR i by opowiedział o atmosferze i ogólnych zarobkach?

08.05.2024 10:51

Rotacja, za każdym razem jak wchodzę to widzę inne twarze, chaos
    pracownikAW

10.05.2024 16:52

co prawda jestem z innego działu ale atmosferą to pokój HR nie zachęca. jak się wchodzi to nawet "cześć" nie odpowiedzą, zachowują się jakby za karę pracowały. prosiłem o paski wynagrodzeń to 3 tygodnie musiałem czekać, po czym wyszło ze wypłata była złe naliczona, ale to oczywiście nie ich wina. aneksu z zeszłego roku do tej pory nie otrzymałem. (usunięte przez administratora) jak nie wiem.
    ABC

07.05.2024 17:59

Czy ktoś brał udział w rozmowie do działu HR i może się podzielić odczuciami?
    Tati

23.04.2024 04:59

Wczoraj dodano ofertę dla Specjalisty BIM. Jak wiadomo doświadczenie w modelowaniu to podstawa. w jakiej formie sam kandydat na rozmowie będzie sprawdzany? Myślę o aplikowaniu i chce wiedzieć jak się wstępnie przygotować. Warto?
    Bimka

26.04.2024 12:50

Brałam udział w takiej rekrutacji do tej firmy. Co chwilę tam kogoś potrzebują bo ludzie stamtąd odchodzą. Spotkanie rekrutacyjne mierne, szef zespołu zbyt wyniosły jak dla mnie i sam za bardzo nie potrafił wytłumaczyć o co chodzi i czego oczekują. Żadnej weryfikacji modelowania nie było tylko rozmowa. Jako że wcześniej słyszałam same niepochlebne opinie, utwierdziłam się tylko po tej rozmowie że nie chce tam pracować. Mam teraz fajną pracę i super szefa ! Nie polecam atlasa.
    Zack

15.03.2024 09:46

Firma nie ma nic wspólnego z profesjonalnym zarządzaniem. Rozmowa kwalifikacyjna przez internet prowadzana w sposób kompletnie nieprofesjonalny. Wyłączanie kamer, tak żeby tylko kandydat był widoczny, więc rozmowę prowadzi się z panelem 4 osób, ale nikogo się nie widzi, za to cwaniacy obserwują twoje rekacje i stres związany z rozmową. Rozmowa prowadzona w sposób, aby zdyskredytować kandydata, tak aby zaburzyć pewność siebie przed rozmową o wynagrodzeniu. Tanie zagrywki, których się nie obserwuje w firmach zachodnich. Podejście rodem ze wschodu. Widać jacy cwaniacy pracują w tej firmie.

12.04.2024 09:09

W moim przypadku rozmowę kwalifikacyjną przeprowadzały 2 osoby, obie z włączonymi kamerkami. Rozmowa trwała około 50 minut, padły zaskakujące pytania.

06.02.2024 09:34

Czy w Atlas Ward Polska Sp. z o.o. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?
    Inplag

14.02.2024 10:40

Zarząd Inplag działa sprawnie i szybko ????

04.02.2024 16:48

www

06.02.2024 00:22

Najważniejsze że zarząd rozwija się w wyścigach samochodowych :) Wszystko wygląda super plus wizurek podkręcany przez media społecznościowe robi złudną otoczkę firmy idealnej - takich nie ma .Uważam że należy walczyć os swoje .

10.12.2023 14:40

W odpowiedzi na ogłoszenie o pracę pani z działu HR dzwoni w środę z informacją, że są zainteresowani moją kandydaturą oraz, że w najbliższy piątek zadzwoni umówić się na dokładny termin rozmowy w następnym tygodniu. Od trzech tygodni telefonu brak. Zachowanie poniżej krytyki. Jeśli rekrutacja trwa i czekacie na innych kandydatów to nie zawracajcie ludziom głowy. A jeśli w międzyczasie trafił się super kandydat to wypadałoby z czystej przyzwoitości chociaż oddzwonić, skoro już wykonaliście pierwszy krok. Po prostu kpina, w poważniejszych firmach nie do zaakceptowania.

04.08.2023 10:35

Czy w Atlas Ward Polska Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?

04.08.2023 19:17

Niestety nie są rozwiązywane takie problemy. HR robi do tego wielką otoczkę, robią spotkania, snują wizje, przy pracowniku przedstawiają rozwiązania które nigdy nie wchodzą w życie. Część dyrekcji już nawet nie wierzy w możliwość zmian. Dodatkowo zarząd stawia nie na tych pracowników co trzeba. Najlepsi już odeszli a Ci którzy zostali są tylko dlatego że ich sytuacja do tego zmusiła. Ściągają z rynku najsłabszych albo studentów bo nikt inny nie chce już tam pracować. Niestety szkoda, była to kiedyś fajna, prężna firma...
    Też były.

04.08.2023 23:43

Gdyby Realizacja tak rozwiązywała problemy jak HR to dawno by tej firmy nie było
    Andrzej

30.07.2022 11:58

A jak kwestia premii w firmie? Czy są jakieś miesięczne, kwartalne lub na koniec budowy?
    Tito

25.08.2022 13:10

Z premiami ok. Ostatnio to nawet podwyżki inflacyjną dostałem gdy się upomniałem.
    Lala

13.06.2023 15:58

Premia na koniec roku = 2 miesiące netto
    Dawniej

12.06.2023 23:23

Nowi członkowie zarządu zepsuli tą firmę. Duża rotacja w ostatni czasie mnóstwo osób odeszło. Firma blender mieli ludzi i wyrzuca resztki.
    Szymon

04.05.2023 18:01

Najgorsi w tej firmie są starzy ludzi w wieku powyżej 55 lat beton chamscy prymitywni małą wiedzę mają pazerni na kasę
    Paweł

28.04.2023 13:32

Prezes cwaniaczek korzysta z firmowych pieniędzy na realicję swoich zainteresowań celów rajdy samochodowe żenada. Firma dno.
    Rafin

27.04.2023 10:23

Jeśli będzie to czytał jakiś kierowca jadący do nich z transportem budowlanym, radze mieć w głowie postój i czekanie kilkugodzinne. Jeśli ktoś w dokumencie ma kierownika budowy, niejakiego Pawła S. to radzę na ostro podejść do rozmowy. Ten człowiek nie wie co się wokół niego dzieje, zero poszanowania dla kierowcy, zamawiają wszystkie transporty na rano, umawia sie telefonicznie na rano, a potem jest stanie kilka godzin jak wazon - „szanowny” Paweł S. ma to(usunięte przez administratora)
    Kilo

15.03.2023 18:08

Pracowałem w AWP jakiś czas temu jako kadra zarządzająca średniego szczebla. Wspominam ten czas dobrze. Pamiętam, i to mi się bardzo podobało, że jak były poważne problemy to zawsze szło przedyskutować temat, nawet z zarządem. Atmosfera była bardzo dobra, choć nikt tam sobie z dzióbkow nie spijał i czasem trzeba było tupnąć nogą na projektanta albo wsparcie. Kierowników na budowach oceniam bardzo dobrze. Z perspektywy czasu, również kontroling kosztów był rewelacyjnie ustawiony choć wtedy irytował mnie potężnie :) Generalnie dużo rzeczy i plus. Z minusów: trochę kiepski było ze szkoleniami.
    @Kilo

15.03.2023 19:02

@Grażyna Podejrzewam, że jakbym miał większe ciśnienie albo zdefiniowaną scieżkę rozwoju to pewnie bym coś ugrał, ale wtedy miałem inne priorytety. W mojej obecnej pracy mam poniekąd obowiązek szkolenia się, dostęp do katalogów szkoleń na różnych platformach etc. Dość pozytywnie wpływa na moje podejście do pracy. Tak jak pisałem w poprzednim poście, ten relatywnie ubogi program szkoleń był jednym z niewielu minusów które widziałem w AWP. Poza tym było spoko. Zaryzykowałbym nawet opinie, że było fajnie.

06.08.2021 12:30

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Atlas Ward Polska Sp. z o.o.?
    Miki

06.11.2022 19:21

Nie wiem skąd takie negatywy. Ja pracuje w tej firmie już jakiś czas i uważam, że atmosfera jest ok. Współpracownicy pomocni, koleżeńscy. Przy wdrożeniu mogłam liczyć na wsparcie i wprowadzenie. Skąd w ludziach tyle jadu - każdy tylko jakieś brudy wyciąga, po co ? Jeżeli Ci się nie podoba to zrezygnuj-:)
    J

08.11.2022 19:32

tak tak rezygnuję. Pracując w AWP zauważyłem dwa typy ludzi, tzn. zadowoleni i Ci niezadowoleni. Zadowoleni, to Ci którzy pracują bo to jest ich życie, praca codziennie z nadgodzinami jest standardem a obiad w pracy o 17 to normalka. Mam wrażenie, że w przypadku 90% zadowolonych jednostek, AWP to ich pierwsza poważna praca, w której pracują i uważają że złapali za palec Boży, LUB osoby, które pracowały w jakimś skośnymkorpo, gdzie wiadomo jaki rygor panuje i przechodząc do AWP stwierdzili, że jest lepiej niż tam, więc i tak jest dobrze. Ci drudzy, niezadowoleni - maja jakieś doświadczenie w temacie pracodawców, znają kulturę pracy w innych firmach i mają życie prywatne nie tylko w weekendy. Najgorsze jest to, że rekruterzy z HR i kadra zarządzająca będąca na rozmowach nie ma skrupułów i na podczas rozmowy rekrutacyjnej brednie opowiadają o dynamicznie rozwijającej się firmie:) Dynamicznie to tam się ludzie rotują- Ci niezadowoleni / nie korposzczury. @Miki o której z pracy wychodzisz, albo lepiej powinienem zadać pytanie - po ilu godzinach? To jest podstawowe pytanie, na które powinnaś udzielić odpowiedzi. Odpowiedz, ale szczerze, bo kłamania jak na rekrutacji to nie zdzierżę :D
    Byly pracownik

05.11.2022 11:17

Uwaga na dzial kontrolingu Wroclaw. Zwalniaja bez powodu a sami dyskryminuja pracownika. Kontrola pracownika na kazdym kroku. Firma zenada. Na umowe trzeba czekac 3 tygodnie podpisana przez dzial HR.

28.08.2022 10:51

Firma Atlas Ward Polska Sp. z o.o. poszukiwała osób na stanowisko Kierownik Sprzedaży. Ktoś brał udział w rozmowie rekrutacyjnej? Jaki rodzaj umowy zaproponowano?

01.09.2022 20:04

Tak. Umowa Zlecenie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Atlas Ward Polska?

Kontakt - Atlas Ward Polska Sp. z o.o.

Zwycięska 41 53-033 Wrocław

REGON:932071010

Branża główna: Budowa budynków

FacebookIconLinkedinIconInstagramIconYoutubeIcon
    ArAgata

20.01.2022 23:45

Kierownictwo, Zarządzający… Każdy z każdym… Wyjątkowo bogate doświadczenia zawodowe i emocjonalne.
    AS

30.07.2022 10:37

i dodam w miarę dobrze płacą . Projektant z uprawnieniami na początek i to z kilkuletnim stażem 12 tys. brutto na umowę to już w miarę rynkowa cena. Kierownik to od 14 tys. Zatrudniłbym się gdyby konkurencja nie dała więcej :) Jak najbardziej pozytywnie oceniam
    ArAgata

16.08.2022 06:32

Co ma piernik do wiatraka? Czy to kolejna akcja biura HR mająca na celu podbicie rankingu ocen AWP na gowork? Mam nadzieje, że zainteresowani czytający tutaj opinie są świadomi, że 90% pozytywnych komentarzy to próżne proby poprawy wizerunku, firmy. 14 tys wraz z kosztem pracodawcy - wtedy byc może wiarygodność wypowiedzi będzie prawdziwa. Nieustanne, powielające się (usunięte przez administratora) - czyli esencja AWP w jedyn miejscu.
    Robert

28.03.2022 23:19

FIRMA ŻENADA, NIE POLECAM ZA CHAMSTWO,I ZŁE TRAKTOWANIE LUDZI. Młoda kadra na budowach bez pojęcia ale poziom cwaniactwa i buty jeden z wyższych. Nigdy więcej pracy dla AW. Jak chesz zostać alkoholikiem to się tam zatrudnij, na trzeźwo nie dasz rady tego słuchać co ci ludzie z tej firmy mają do powiedzenia. Może i budują duże inwestycje ale kosztem podwykonawców i zdrowia ludzkiego.
    Lysy

24.06.2022 07:53

Popieram wymyślają co hwile coś hoc is a by teraz badanie alkomatem ale śmietanka z biura też powinna a nie główne wejście bokiem omijają prawo obowiązuje każdego
    Robert

24.06.2022 08:55

Jeżeli chodzi o polecenie, to kwota zależy od stanowiska. Muszą też być spełnione odpowiednie wymagania, oraz taki Pracownik musi się jeszcze utrzymać określony czas.
    zwyczajny anon

21.06.2022 11:12

Witam, jak wygląda praca audytora jakości procesów? Czy jest to rozwojowe stanowisko czy raczej beton? Na jakie zarobki można liczyć na tym stanowisku? Rozważam aplikowanie ale po opiniach ludzi waham się...
    Smutny :(

28.01.2021 17:30

Firma godna polecenia, prężnie rozwijająca się i dla ambitnych ;). Daje wszystkie niezbędne narzędzia do pracy. Wiadomo, że obowiązkiem Pracownika jest wykonywanie swoich zadań w sposób rzetelny i uczciwy, dlatego wszystkie negatywne opinie są jak najbardziej banalne. Nikt nikogo do niczego złego nie zmusza, co w wielu komentarzach poruszono. Niestety żyjemy w takich czasach, że wszędzie jest tzw. "wyścig szczurów" i wszędzie się tacy znajdą, co "po trupach do celu" byle być lepszym od innych. Są też tacy, którym się nie chce, albo pracują bez żadnych aspiracji, tacy ludzie nie są mile widziani i stąd powstają frustracje i złe komentarze na portalu. Odszedłem z firmy z własnej woli i niestety teraz tego bardzo żałuję :(. Tak to jest, obiecanki z innej firmy, lepsze stanowisko, warunki itp., a teraz potwierdza się stare powiedzenie: "Mądry Polak po szkodzie". Niestety okazało się to wszystko tylko pustymi słowami i bez żadnego potwierdzenia. Myślałem, że mogę się jeszcze bardziej rozwinąć ale niestety moje ambicje mnie zgubiły. Dlatego bez zastanowienia, jeśli ma ktoś okazję dołączyć do "najszybszego teamu budowlanego" to serdecznie polecam ;) Atmosfera i ludzie są świetni i nie będzie nikt żałował.
    Zadowolony :)

29.01.2021 15:18

HR się świetnie sprawdza w pisaniu komentarzy ! : ))
    znam smutnego

01.06.2022 09:08

nie pisał tego HR ;) to szczera opinia tego pracownika
    Marta

10.04.2022 14:51

Byłam mocno zmieszana, kiedy head hunter przeprowadził ze mna wywiad z użyciem bardzo celnych pytań (najwidoczniej nie byłam pierwszą ankietowaną) dot. Konkretnych osób z konkluzją, że nie mogą ryzykować własną renomą, w zachęcaniu pozyskiwanych z rynku kandydatów do współpracy z AWP , które po kilku miesiącach wracają rozżalone w związku z wprowadzeniem ich w błąd przy podjęciu decyzji o zmianie pracy na coś, co okazało się być ich zawodowym piekłem (?!). Zastanawiające i niepokojące.
    D

30.03.2022 20:31

Długa rozmowa rekrutacyjna i za poświęcony czas nie należy się nawet informacja zwrotna? Słabe potraktowanie kandydatów..

27.04.2021 11:04

Jaki jest wkład kierownictwa Atlas Ward Polska Sp. z o.o. w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?

29.04.2021 17:20

Żaden ? Dobra atmosfera nie występuje.
    Budowlaniec

19.02.2021 20:25

Witam, pracuję na budowie hali pod Słupskiem prowadzoną przez Atlas Ward jako wykonawca generalny. Mamy do czynienia z ciągłymi zaniechaniami i błędami: - słupy konstrukcji nośnej są nierówne i nie w linii prostej, - śruby od konstrukcji dachu są krzywe - brak koordynacji prac podwykonawców - kto chce wchodzi na budowę, nie ma głównego projektu, jedni wykonawcy wchodzą w pole działanie innych wykonawców... jest mnóstwo kolizji - wod. kan, ciepłownicza, klimatyzacji, inst. elektrycznej i innych - kierownik budowy zamknął całą halę i wjedżają samochody, cieżąrówki i inny sprzęt, które wydzielają spaliny, mamy czadzenie ludzi, - jeden wielki chaos na budowie, samochody się zakopują, śnieg, brak soli i piasku na drogach... - brak kontroli, młodzi inżynierowie bez doświadczenia kierują budowami ... jeśli ktoś zastanawia się nad wynajęciem tej firmy do budowy to stanowczo odradzam.
    HR

06.03.2021 08:49

Szacunek do ludzi ? Szacunek do pracy ? W Atlasie ? Nie żartuj. Gdzie jak gdzie, ale w Atlasie to nigdy nie istniało.
    AW

07.03.2021 08:50

Po pierwsze, posadzka i bramy są bezpośrednio po stronie Inwestora, wiec do niego proszę mieć pretensje. Atlas Ward nie ma nic do ich zamykania czy otwierania. Tak samo nie ma nic do okien, tymczasowego oświetlenia, wszelkich instalacji, kolizji, projektu czy błota na budowie! Co do odchyłek montażowych owszem mogą występować. Są na to normy. Oczywiście 5 cm jest wyssane z palca bo dźwigara by nie starczyło. Chyba przydałoby się ten laser skalibrować. Trzecia sprawa, czyli niepołączone belki. Podejrzewam ze chodzi o jakieś wymiany, które są przyspawane od dołu, albo będą jeszcze zmieniać lokalizację, a w ogóle z założenia muszą być przykręcane tylko po to żeby się nie przesuwać. Polecam najpierw popytać jak się nie wie. Zastanawiam się tylko skąd taka nienawiść do Atlas Ward, ze aż się trzeba było do bezpodstawnych donosów i pomówień posuwać? Może wystarczy czasem przyjść i pogadać? PS. Pinbu jeszcze nie było i pewnie nie będzie bo na anonimy nie reagują, a jak przyjdą to przynajmniej dowiemy się dzięki komu ponieważ mają obowiązek udzielić informacji kto ich powiadomił. Pozdrawiam

26.02.2021 19:51

Czy to prawda, że w Atlasie Dyrektorzy to osoby bez doświadczenia w budownictwie i uprawnień budowlanych ? Rozważam aplikacje, ale opinie nt. zarządzania „najszybszym” tematem budowlanym w Polsce przez osoby będące wyłącznie decydentami bez kompetencji nabytych na stanowiskach technicznych budzi moje obawy, czy jest obszar na merytoryczne rozmowy. W jaki sposób Dyrektor bez doświadczenia w roli KB, albo chciaz KR, może skutecznie przewodzic „najmłodszym” teamem budowlanym ? Mam wrażenie, czytając komentarze i opinie, że budowanie w Atlasie to jedna wielka partyzantka … Czy ktoś powie jak jest naprawdę ? Jak wyglada „najszybszy” team od kuchni ? Czy poza marketingowym bełkotem m.In. Na Linked, jakiekolwiek wartości w tej firmie występują ? Nie spotkałem się jeszcze z firma, która na GoWork ma aż tyle negatywnych komentarzy. To chyba o czymś świadczy ?
    Pracownik Atlasa

27.02.2021 20:49

Błagam. Czy myślisz że klienci Atlasa powierzyliby budowę za np kilkadziesięć milionów firmie krzak bez doświadczenia i kompetencji? Zobacz sobie nasze inwestycje. Pracuję w firmie i to co jest na goworku można o kant .... rozbić. Tyle lat doświadczenia i poważnych klientów ale wolisz uwierzyć w to co jakiś frustrat nasmaruje w internecie.
    Załamany

19.02.2021 23:21

Jednym słowem tragedia Kierownictwo budowy porażka Pracowałem na Dino w Sieronowicach i powiem tylko omijajcie Atlasa z daleka

20.02.2021 19:02

Zakompleksiony, wulgarny i pozbawiony wiedzy technicznej PD ?
    Pracownik AWP

06.05.2020 12:39

(usunięte przez administratora)brak benefitów. Nie można nawet wyrazić swojej opinii bo Cię zwolnią. (usunięte przez administratora) Zabierana jest lista obecności aby piętnować nawet chwilowe spóźnienia, dzień pracy dłuższy o 15 minut bo niby dodatkowa przerwa.(usunięte przez administratora) Zadnych szkoleń i inwestycji w pracownika.(usunięte przez administratora)

18.08.2020 23:58

Opinia nawiązywała do komentarza poprzednika. Poziom zażenowania rozmów, reprezentowany przez kadrę menadżerska wyższego szczebla jest absurdalny. Obserwując, kto pełni funkcje kadry technicznej, dochodzimy do żelaznych wniosków ze są to osoby bezpośrednio po studiach i/lub przychodzące z małych firm Budowlanych(usunięte przez administratora) 1. Osoby młode i niewykształcone jeszcze w obszarze etyki zawodowej - Uważam ze powinny trzymać się jak najdalej Organizacji AWP. W przeciwnym wypadku (usunięte przez administratora), nie przekażą im wartościowej i cennej wiedzy, ponieważ sami ich nie nabyli. 2. Osoby doświadczone - Nie utrzymają się zbyt długo w strukturach. Pamietajmy kto ma największego w firmie i do kogo należy ostatnie zdanie. Niekompetencja, arogancja i jawne narażanie spółki na straty, uniemożliwia zgadzanie się z decyzjami przełożonych. Wtedy ich Ego sugeruje eliminacje niewygodnego ogniwa. Jestem tego świadkiem oraz czynnym obserwatorem. Hipoteka nakazuje zaciskać zęby i tolerować Ego pewnych osób. Przy aktualnie przyjętych strukturach, nie polecam pracy w tej firmie wg. Powyższego.
    Greg

27.01.2021 15:12

Świetnie ich punktujecie....wszystko się zgadza. Tak jest gdy do kadry zarządzającej trafia ktoś mało inteligentny...i włącza mu się syndrom bożka:) wszyscy w firmie cisną z nich bekę:)

20.01.2021 13:25

Myślę, że najlepszym podsumowaniem wpisów negatywnych jest "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma..." Docenimy te dobre rzeczy jakie mamy w AW tj. premie, bonusy wypłacone na święta czy wakacje, słyszałem również o akcji urodzinowej i prezencie dla jubilata - to nie jest normalne, naturalne w innych firmach, może wróci niedługo angielski jaki mieliśmy przed pandemią. Uważam, że przy ocenie trzeba barć pod uwagę wszystkie rzeczy, a nie tylko pastwić się nad jednym tematem.

30.10.2020 23:17

Niestety faktem jest, że oszukujemy i jesteśmy do tego przymuszani. Budowanie sukcesu AWP porażkami podwykonawców. To norma... Trudna do zaakceptowania norma.
    Zaczepka

26.11.2020 19:16

Wyrażanie swojej opinii uważasz za zemstę lub "prywatę"? Właśnie - GoWork to miejsce na opinie o pracodawcy. Krytykowanie cudzej opinii jest bezcelowe. Sama zaprzeczasz swojej teorii. Jedyne co pozostało władającym Atlasem i ludziom którzy nie mają odwagi lub siły przebicia, to załatwianie "prywaty" na forum. Po to by zachęcić niczego nieświadomych, potencjalnych kandytatów na tą liczbę nowych ogłoszeń - będących efektem odchodzenia z każdym miesiącem solidnych pracowników.
    Reksio

15.12.2020 22:50

Jak oszukujecie? To znaczy że szefostwo na to zezwala czy to nowa praktyka? Jakieś inicjały?

03.11.2020 18:52

Niestety z przykrością potwierdzam wszystkie negatywne komentarze i opinie dotyczące AWP. Fan_MW - sądzę, że mamy podobne spostrzeżenia dotyczące kadry menadżerskiej. Arogacja, (usunięte przez administratora) brak merytorycznej wiedzy w wydaniu tego Pana to codzienność. Brakuje jeszcze tylko fana_MR do idealnego kompletu opisującego duet tych dwóch Panów. Niedorzeczność stylu pracy wspomnianego duetu jest karygodna.
    wrocław

31.10.2020 23:05

Też mam przykre doświadczenia z tą rozdmuchaną firmą jedno co mi się podoba to przerost formy a treści 0 (zero)
    pd

30.10.2020 22:12

jeśli prowadzisz firmę i to czytasz to nie polecam współpracy
    KK Poznań

11.10.2020 12:02

Profesjonalne podejście do budowania. Procedury, narzędzia niezbędne do kierowania projektem na wysokim poziomie, firma stale się rozwija i to widać. Nie rozumiem skąd te negatywne komentarze? chyba nie każdy się nadaje do budownictwa przemysłowego:) Panowie i panie zamiast oczerniać tych fajnych ludzi dajcie coś od siebie i sami twórzcie atmosferę w firmie a jeśli nie wiecie jak to chyba lepiej, że Was nie ma. Pozdrawiam cały AWP

15.10.2020 23:48

Odział poznański może być uznany za inną firmę. Myśle, że im dalej od centrali tym normalniejsze warunki pracy. Bliżej zarządu, tym większa presja posiadania największego w firmie.

05.10.2020 10:17

Oddział Poznań

05.10.2020 14:18

Jestem z oddziału z Poznania, gdzie panuje pozytywna i rodzinna atmosfera. Wszyscy możemy na siebie liczyć, jak i czujemy wsparcie z Wrocławia. Myślę, że to właśnie za atmosferę cenię Atlas najbardziej:) Polecam!
    Związki zawodowe

04.09.2020 11:00

Analizując poszczególne wpisy , odnoszę wrażenie , że jest koniecznść utworzenia zwiazków zawodowych.Związek zawodowy to dobrowolna i samorządna organizacja , powołana do reprezentowania i obrony ich praw, interesów zawodowych i socjalnych. Utworzenie nie jest trudne , a sprawy sądowe można przyspieszyć nawet do 1 tyg , w czym można oczywiście pomóc. Podobny związek utworzono np. w GlaxoSmithKline. Taki związek można potem wykreślic z KRS po osiągnięciu satysfakcjonujacych rezultatów , lub pozostawić go jako narzędzie przyszłych negocjacji w obronie praw pracownika. Pracodawca , może wrócić do odpowiednich warunków zatrudnienia no chyba , że chce negocjować z przyszłym zwiazkiem zawodowym NZSS Solidarność . W dobie koronawirusa wielu pracowników złożyło obecnie podania o utworzenie związków. Proszę o wpisanie swojej nieobligatoryjnej woli utworzenia takiego związk a chętnie udostępnimy materiały i pomożemy pro bono.

04.09.2020 23:50

Jakie kroki należy wykonać ?

27.08.2020 14:18

Atla$

28.08.2020 03:23

Nie. Uważam ze do prawdziwego oblicza jeszcze daleka droga...
    Bycie pracodawcą

28.08.2020 15:20

By być dobrym pracodawcą trzeba czerpać wzorce od najlepszych : https://businessinsider.com.pl/firmy/zarzadzanie/jak-byc-dobrym-liderem-wedlug-richarda-bransona/kkly9l8?utm_source=nieuczciwepraktyki.wordpress.com_viasg_businessinsider&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2 Jest jeszcze czas by zaczerpnać te wzorce. Gdy sytuacja jest dalej zła i się nie zmienia internet sam to osądza - bo jest wolnym medium, źródłem. Tego nic tego nie zmieni. Trzeba podjąć te dobre decyzje, a nie złe , ponieważ czas płynie.

Zostaw merytoryczną opinię o Atlas Ward Polska Sp. z o.o.