Lark Leisure Homes Sp. z o.o.

4 Dodaj opinię
Lark Leisure Homes Sp. z o.o.
4 47 6 1

Opinie o Lark Leisure Homes Sp. z o.o.

Tylko merytorycznie proszę

Mam prośbę, czy może ktoś merytorycznie napisać jak wygląda praca w biurze w Lark Factory? Przeczytałem sporo wypowiedzi tutaj, ale tak na prawdę pomijając utarczki osobiste to nic się nie dowiedziałem. Bardzo proszę o merytoryczną wypowiedź bo chciałbym tam aplikować. Napiszcie proszę: 1. Jak wyglądają godziny pracy? 2. Jaki jest stosunek przełożonych do pracowników? 3. Czy można się rozwijać, czy jest od kogo się uczyć? 4. Jak wygląda dzień pracy? 5. Jaki stosunek do urlopów ma firma? 6. Czy jest jakiś system premiowania za dobrą pracę/wyniki? 7. Czy rzeczywiście jest to największa fabryka tego typu domków holenderskich w Europie? 8. Czy fabryka oferuje dobry produkt i jak on wygląda w porównaniu do innych firm? Czy łatwo się to sprzedaje? Czy są jakieś targety które trzeba wyrabiać? 9. Jaka jest atmosfera w pracy? 10. Może jakieś średnie zarobki? 11. Czy polecilibyście/nie polecili pracę w Lark Factory i dlaczego? Tylko bardzo proszę o konkretne-merytoryczne odpowiedzi.

joł
@Tylko merytorycznie proszę 02.10.2018 10:08

Ad.2. Stosunek pański i wymagający służalczości od pracownika. Wyśmiewanie, donosicielstwo, brak profesjonalizmu i brak zdolności przywódczych. Ad. 3. Rozwijać można się w zakładzie w którym są nauczyciele i liderzy, a nie ludzie którzy przyjechali po wielu podejrzanych wojażach nad morze i kombinują jak dotrwać do weekendu. Nie jest to miejsce na rozwój osobisty i naukę od lepszych od siebie. Ad.7. To nie są domki holenderskie.

Tofik
@joł 09.10.2018 17:34

Zgadzam sie z "joł" . Przerost treści nad formą. Z rozmowy ze znajomymi pracownikow wymieniają jak rękawiczki. Czuli można wnioskować że nie szanują ludzi. Jeśli chodzi o nauczycieli i liderów to takie pojęcia nie są znane w tej firmie. Na to trzeba mieć trochę szkoły i pojęcie o zarządzaniu zasobami ludzkimi.

Tofik
@Tylko merytorycznie proszę 02.10.2018 10:08

Odp. Ad.1. Od świtu do nocy i nie pytać o nadgodziny. Ad.2. Stosunek przełożonego do pracownika jak w Chińskiej Republice Ludowej Ad.3. Ludzie którzy coś wiedzą i można by się od nich nauczyć są eliminowani przez malo doświadczoną kadrę kierownicą. Ad.4. Brak organizacji pracownicy chowają się po kątach bo brak zachowania ciągłości pracy. Ad.5. O urlop trzeba się prosić i do samego końca nie wiadomo czy zostanie udzielony. Ad.6. Brak premiowania chyba że dobrze donosisz na kolegów . Potrącenia z wynagrodzenia jak najbardziej. Ad.7. Może by chciała być ale coraz mniej chętnych do pracy. Ad.8. Gdyby był znakomity produkt nie szukali by specjalisty od reklamacji. Nie ma targów bo brak wykwalifikowanych sprzedawców. Brak szkolenia w tej dziedzinie. Ad.9. Pracownicy są zastraszani. Lekceważący stosunek do pracowników. Ad.10. Umowa 2100 brutto reszta pod stołem . Chwala się w reklamie że dają 20 zł /h. Dział projektowy i handlowy pracuje po 9 godzin a płacą za 8. Ad.11. "Polecam"

pedersen
@Tylko merytorycznie proszę 02.10.2018 10:08

a "prezes" łysy ma ksywe ...... mao tse tung i chyba nie trzeba wyjaśniać dlaczego ......

Hmmmm
@Tofik 10.10.2018 19:51

Czy @Tofik w odpowiedzi na punkt Ad.10. sugerujesz, że w firmie Lark Leisure Homes łamany jest kodeks pracy i wypłacane są pieniądze "pod stołem" ? Czy masz na to dowody ? Jeśli tak to wypadałoby to zgłosić do odpowiednich instytucji !

Tofik
@Hmmmm 24.10.2018 09:54

Wszystko w swoim czasie . Dokumenty spływają na bieżąco. Pozdrawiam .

Zainteresowana

Czy moze ktos napisac jak wyglada praca w biurze ? Czy warto sie starac o prace w dziale handlowym /mowie biegle bo niemiecku i angielsku/ i wkrotce ze wzgledow rodzinnych przeprowadzam sie do Slawna? Jak wygladaja godziny pracy, jacy sa kiereownicy, dyrektorzy ? Jakies info o obowiazkach ? Czy sa jakies benefity od firmy, jak wygladaja urlopy? Cziezko o jakies fajne firmy w okolicy i chcialam aplikowac do tej fabryki, ale nie ukrywam, ze opinie tutaj troche mnie przerazily i w sumie sama juz nie wiem. Bede wdzieczna za jakas szczera podpowiedz, opinie. Dziekuje.

Pracownik
@Zainteresowana 20.09.2018 10:44

W samym dziale projektowym przewinęło się od kwietnia 13 osób. Podobnie jest w dziale handlowym a na produkcji to nie da się policzyć. Ktoś dobrze napisał " CYRK" Największy w środkowej Europie. Dyrekcja i kierownicy nie mają pojęcia o pracy i zarządzaniu zasobami ludzkimi. Siedzą na siłę i "doja" pieniądze od właścicieli. Pozbywają się ludzi którzy coś wiedzą i się znają.

Zainteresowana

Przeczytałam tu trochę opinii i w sumie po wymianie informacji z paroma znajomymi z Darłowa podziękuję. Bardziej mnie praca w handlu lub administracji interesowała, ale tam to podobno dopiero jest nieciekawie. Na szczęście dostałam fajną ofertę w Koszalinie.

Obecnie pracujący

Witam.Pracuje u nas bardzo wiele osób na poziomie.Nie tylko w biurze , ale i na produkcji.Niestety trafiają się debile do których niewątpliwie ,,pracownik'' - były lub była należy.Znam kierowników ich drogę kariery i wykształcenie. Nie wiem co bierzesz , ale dla ciebie to zbyt mocny środek. Przeżuć się na Vibovit !

do zwolnionego "pracownika"

znamy dobrze takich , którzy skończyli " szkoły " a w głowie przeciąg, tylko wywyższać się potrafią , a naprawdę nie ma czym... zawiść , plotkarstwo oraz rozwalanie rodzin innym odbije się kiedyś tym osobą czkawką , powodzenia ... zwolniony z hukiem były pracowniku :)

abc

Musisz zrobić jeszcze 10 fakultetów , żeby poznać wykształcenie i drogę kariery tych kierowników.Twoja praca w tej firmie przez 3 lata to za mało !

Yoko ono

"kerownik zaopatrzenia" to przecież wybitna postać w tym cyrku na kółkach ;) (usunięte przez administratora) To "frontowy łącznik" między pracownikami a zarządem - czytajcie donosiciel. To syn znamienitego darłowskiego doktora :) :) :) Kurierem faktycznie był i w sumie to powinien być nim nadal

Dobyłegopracownika

Kierownik produkcji nigdy nie pracował na sztaplarce, a ogólniak był jedną ze szkół :) Pozdrawiam byłego pracownika

Liotczik
@Obecnie pracujący 26.09.2018 20:58

Poziom twojej ortografii ( przeżuć ) wydatnie pokazuje kogo tam się zatrudnia. Poszukaj zaocznego gimnazjum i uzupełnij swoją wiedzę.

Pracownik
@Obecnie pracujący 26.09.2018 20:58

Proszę cie . Na poziomie to są pracownicy a kadra zarządzająca to ludzie którzy patrzą by jak najdłużej rzeźbić właścicieli . Od 2 lat nie zrobili nic by produkować więcej domów. Każdy tylko pięknie gada i mydli oczy a tak naprawdę ma gdzieś.

Koledzy Pana J
@Dobyłegopracownika 24.10.2018 13:17

W Abwood nie nadawał się na brygadziste a tu kierownik produkcji. GRATULACJE .Nie zostaje nic innego jak pozdrowić pracowników produkcji i życzyć wytrwałości.

hmmm
@Liotczik 27.10.2018 07:19

Jolcia znowu w akcji ?

dtx
@Koledzy Pana J 28.10.2018 20:51

To dopiero koledzy ;)

Zzz
@do zwolnionego "pracownika" 27.09.2018 12:30

Kim jest Dariusz?

ABc
@Zzz 16.11.2018 09:12

Mówią że to partner Pani ..A..

Nick
@Zainteresowana 20.09.2018 10:44

Na twoim miejscu uderzył bym do ,Indeka, w Słupsku. Jak znasz oba języki to tam ci będzie lepiej. Super miła atmosfera i warunki. Ja polecam t pracę w biurze.

DorK
@do zwolnionego "pracownika" 27.09.2018 12:30

Plotkarstwo to priorytet w firmie. A na temat rozwalanie rodzin to proszę się nie wypowiadać bo chyba ktoś zapomniał jak Pani A. Zdobyła serce Pana L. K.

Tofik
@abc 28.09.2018 16:48

10 fakultetów to masz na myśli takie jak mają kierownik produkcji i kierownik zaopatrzenia?. Hahaha. Jedyną osobą z którą można pogadać na poziomie to Pan Mariusz. Pozdrawiam

Pozdrowienia dla J.
@Zainteresowana 25.09.2018 11:21

Czytam to ze zdziwieniem , jak Dwojka zwolnionych kochanków ma dużo czasu , żeby pisać oszczerstwa pod tyloma nickami , w larku jest wiele ludzi , którzy pracują kilka lat i są zadowoleni , przedewszystkim z zarobkÓw ,wyjątkowo wysokich jak na Darlowo , w Nacmierzu tyle nie zarobicie zawistni ludzie ???? . Może kiedyś nabierzecie pokory i znudzi wam Się oczernianie larka . Ale skoro to samo robicie ze swoimi Bogu winnymi zdradzonym przez was małżonkami to można się było spodziewać pisania bez przerwy przez was takich bzdur !

Znajdź sobie prace
@Pracownik 22.09.2018 15:20

Jeśli pracowałeś /las to dobrze wiesz, ze to nieprawda. Ale zamiast zająć się swoim życiem to ciagle siedzisz i piszesz oszczerstwa były pracowniku !

Wiem_co_mowie

W lark ciagle bez zmian.Czas sie pakowac i uciekac tak jak inni.

Bogdan
@Wiem_co_mowie 04.12.2018 10:45

Uważasz, że w firmie niewiele się zmienia. Masz na myśli wynagrodzenie, atmosferę w pracy, czy może coś zupełnie innego? Może mógłbyś wyjść z inicjatywą do pracodawcy i zaproponować kursy lub szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe? Jeżeli zdobędziesz nowe uprawnienia, możesz zawalczyć o podwyżkę lub awans. A jak wiadomo, im więcej firma wkłada w swojego pracownika, tym większa ma później w niego korzyści.

Izabela

@abc @do zwolnionego "pracownika" @obecnie pracujący Z Waszych wypowiedzi wynika, że nie zgadzacie z negatywnymi opiniami na temat LARK FACTORY. Czy możecie napisać nieco więcej o tej firmie? Użytkownik @Tylko merytorycznie proszę zadał/zadała szereg bardzo konkretnych pytań na temat warunków pracy proponowanych przez LARK FACTORY. Czy moglibyście odpowiedzieć na te pytania? Są bardzo trafne, a odpowiedzi na nie mogą być bardzo cenne dla potencjalnych kandydatów do pracy.

Tofik
@Izabela 08.10.2018 20:51

"mietek " Dobrze napisał na temat firmy że to, cytuje" (usunięte przez administratora)

Gość z produkcji

Cyrk na kółkach, tylko bilety sprzedawać :) Pracuję na produkcji od roku, zero organizacji, lata człowiek z miejsca na miejsce i zanim zacznie robić jedno gonią go robić drugie, a to co zaczął zostawia rozbabrane. Pracują Polacy, pracują Ukraińcy, choć tych drugich coraz mniej, dla mnie tam praca jak praca ale mogłoby być trochę więcej zorganizowania. A co do biura to raczej ludzie mili, choć coraz więcej nowych twarzy widać a starych ubywa. Ja raczej na jesień uciekam i wiem że kilku innych ludzi również. Czy polecam, czy nie...spodziewałem się czegoś innego, jest jak jest, jednym pasuje, mi nie. Pozdrawiam

Administrator

Czy poleciłby ktoś z Was pracę w firmie LARK FACTORY? Jak tak, to dlaczego?

Han Solo

Wojciechu pseudo dyrektorze Człowieku nieforemny (krótkie nogi długi tułów) przestań się w końcu kompromitować !!!!!!!! Doisz klina ile wlezie bo mu nawinales makaron na uszy. Prawda jest taka ze za każdym razem jak szczur uciekasz z tonacego okrętu co można łatwo sprawdzić Procyon a potem ERH ....ta sama firma tylko pod innym szyldem???? ZWŁOKI Fakt....mieszadłem jesteś niezlym

Mistrz Yoda
@Han Solo 25.05.2018 21:59

Krótkie nogi długi tułów ????.....taki kadlubek

Izabela

@Ogrodnik, jeżeli Twoja wypowiedź jest zgodna z prawdą, to są to informacje bardzo niepokojące. Czy jesteś tego pewien? Czy masz na to odpowiednie dowody i próbowałeś zgłaszać to do przełożonego w firmie LARK FACTORY? Obowiązkiem pracownika jest informować oraz zgłaszać przełożonemu wszelkie sytuacje zagrażające zdrowiu pracowników.

zatroskany
@Izabela 17.05.2018 13:15

Drogi Gołworku. Zamiast udawać troskę o pracowników obrażanych anonimowo przez któregoś z "menedżeruf z niewysokiej poołki", którzy zachowują się jak podpalacze krzyczący o ogniu, zajelibyście się lepiej nieusuwaniem opisujących sytuację w firmie wpisów. A ostatnio na polecenie firmy usunięto kilka dobrych postów o dyrektorach, właścicielach, figurce szatana w gabinecie bossa nad wejściem do biura i stosunkach panujących w tej firmie. A podobno można tu pisać dopóki nie łamie się regulaminu :) Te posty o prochach to też przekręt. Jeden czy drugi dyrektorski ćp.n odwraca uwagę od własnego nałogu. A właściciel nakręcony przez nich straszy szeregowych pracowników testami na narkotyki :) Jak miało by wyglądać badanie na obecność substancji to nawet nie wiadomo. Jak Policja mialaby zmusic człowieka do poddania się badaniu też. To po prostu próba terroryzowania ciężko pracujących ludzi przez towarzystwo które przyjechało z daleka i nie może doczekać się miłości podwładnych :)

Figurka Szatana
@zatroskany 18.05.2018 07:27

No właśnie, czemu ktoś usunął wpis o tym że prezes ma posąg Szatana w biurze, tuż nad wejściem. Jak on się nie krępuje go tam trzymać i oznajmiać wszystkim wszem i wobec w co wierzy, to czemu proszą o usuwanie postów. Każdy wierzy w to co chce. Nergal się nie krępuje kim jest.

Statuła nie Figurka
@zatroskany 18.05.2018 07:27

Stary nie można nazywać figurką czegoś co ma ponad metr wysokości i wygląda jak to: https://pl.pinterest.com/pin/569775790336776790/ Ale "tak", też ją widziałem... Aż dziwi że wszyscy wiedzą a do tej pory nikt nie puścił pary.

jabba

Te ploty dotyczące narkotyków są rozpuszczane przez dwójkę dyrektorów. Sami mają problemy z substancjami psychoaktywnymi i alkoholem a próbują oczerniać pracowników. Nawet wmówili właścicielowi że trzeba badać pracowników pod kątem narkotyków :) A przecież każdy w tej firmie wie że dyrektor-krótkie-nóżki i dyrektor-długie-nóżki przychodzą do pracy na bani i po prochach.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jola n

NIE WARTO

mietek

Ogrodnik : to tylko specjalizuje się w pomówieniach i nurzaniem w szambie.Widocznie tego potrzebuje.

Izabela

@obojętnaelektrycznie W swojej wypowiedzi skupiłeś się na opisaniu atmosfery i pracowników. Jakie jest Twoje zdanie na temat proponowanych warunków pracy? Czy w firmie LARK FACTORY można liczyć na dobre wynagrodzenie? Branża domów mobilnych uchodzi za bardzo perspektywiczną. Czy dostrzegasz w firmie LARK FACTORY jakieś plusy?

nastawionapozytywnie123

Jestem pracownikiem działu handlowego już ponad rok i nie mogę się zgodzić z poprzednią opinią- darlowo2018. Dobrze wiem kto to napisał, mój kolega zza biurka. Niestety człowiek bardzo zakompleksiony, sam jest byłym alkoholikiem, zazdrosnym o wszystko i wszystkich. Szczerze, bardzo mi go szkoda, bo sam nie może sobie poradzić ze swoimi emocjami. Nienawiść do ludzi chyba go zniszczy. Kolego mój drogi weź się lepiej do pracy! Miej używek, więcej zajmowania się rodziną, a będzie dobrze! Ja jestem bardzo zadowolona, rozwijam się zawodowo, mam możliwość podróżowania po świecie, cieszy mnie, że firma się rozwija. Najłatwiej jest krytykować.

1234
@nastawionapozytywnie123 18.04.2018 17:38

Witam drogiego dyrektora (przypomnijmy - długi tułów/krótkie nogi). Po godzinach zebrało się na pisanie tych pochwał firmy? "Podróżowania po świecie?" Znaczy wyjazdy na dwa targi branżowe? Chyba ze dwa razy?

Nastawionapozytywnie123
@1234 18.04.2018 19:07

Mylisz się kolego Wojtku, nie jestem dyrektorem.

obojętnaelektrycznie
@Nastawionapozytywnie123 18.04.2018 21:57

He he! Jak już dyrektorstwo z tzw akwarium nie daje rady to wysyłają Anetkę, krewną właścicieli firmy? Niestety negatywne opinie o firmie nie biorą się ze złośliwości uczestników tego forum. Dyrektorzy i dwójka krewnych (A.B. und M.B.) to wtyki zarządu budujące swoją wątpliwą pozycję na donosach i obrabianiu ży.ci bardziej kumatym. Czyli w zasadzie każdemu :) Pozdrawiam An..ko :)

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. A jak to wygląda w LARK FACTORY?

były

zwykła partyzantka,niechlujstwo,kiepska płaca- ogólnie nie polecam

Ex Worker Tom

Witam, Pracowałem w Larku przez kilka miesięcy. I muszę powiedzieć,że ... bardzo fajnie mi się tam pracowało. Co do szefostwa, to z niejednego pieca chleb jadłem i nie zauważyłem żeby traktowanie było nie fer. Było chwilami gorąco gdy moje błędy zostały wytknięte, tak jak błędy innych -przy podsumowaniu. Ale było to profesjonalnie zrobione w taki sposób aby umożliwić nam poprawę siebie. Szefostwo, zwłaszcza CEO, widzało nasze błędy ALE i zalety (a to się rzadko zdarza ). Mimo iż tam nie pracuję, mogę powiedzieć, że ekipa jest tak zgrana jak nigdzie indziej. Że ludzie z fabryki, robotnicy z produkcji czy sekretariat, bardzo miło się do siebie odnoszą i współgrają. Nie spotkałem takiego miłego miejsca pracy nigdzie indziej. Płaca była zacna, jak dla mnie, wynagrodzenie - ponad normę. Jak trzeba było to był tydzień urlopu. Po targach było wolne, w święta też. Wyjazdy do Niemiec na szkolenia za grubą kasę.I wszystko legalnie na papierze. W tej części świata - na odludziu - nikt tak nie daje. Ale jak ktoś w swoim życiu w poważnej firmie nie pracował, to i będzie biadolił o tym jak mu źle było jak mu ktoś niekompetencje wytkną - Jak się jest nierobem, to się nie ma co dziwić że ktoś później ci wytknie niekompetencje. Ja wiem, że rozstałem się normalnie i że mogłem liczyć na wsparcie od ludzi, którzy mogli się wypiąc kiedy tylko chcieli - ALE NIGDY TEGO NIE ZROBILI. A z ludźmi, których tam poznałem, mam miłe stosunki do dziś. Więc jeśli jesteście ambitni, Jeśli znacie języki, Jeśli nie boicie się wyzwań czy tego że praca wydłuży się o pół godz. A macie ambicje na zarabianie dwa razy tyle co gdzie indziej. To walcie tam śmiało - Ale nie wszystkich przyjmą. PS: Jestem Tom i nie pracuję już tam, więc i nie miał bym po co kłamać. A chętnym życzę powodzenia.

Wang
@Ex Worker Tom 26.02.2018 10:32

Głąbie piszesz "nie fer" jak prostak a nastepnie uzywasz sformuowania CEO (prezes) co jasno sugeruje, że jestes wynajetym trolem robiącym dobrą opinie bo albo jestes prostakiem albo najemmikiem ktory sie w swojej korporacyjności zapomniał językowo???????????????????? AMEN

Obecny pracownik

LARK FACTORY to super firma. Ale jak widać niektórzy tylko narzekać potrafią

Dart wader
@Obecny pracownik 22.01.2018 18:23

Pokaż mi gdzie wielmożny pan klin l. jest wpisany jako osoba np. współwłaściciel,dyrektor, manager czy sprzątaczką A trzęsie firma w sposób tyrański

Rob...

O a co to , pomysły na chwalebne opinie się skończyły ,czy biuro ma wolne ?. Takie niedopatrzenie - wstyd ;)

Lucky Luck
@Rob... 31.10.2017 19:48

He he he Mądry zauważy daty wpisów tych peanów chwalebnych????????????????????????????

Despacito

Pracuję w tej firmie od jej samego początku i z upływem lat jest o wiele lepiej niż na początku. Można się rozwijać, a każdy przejaw kreatywności jest dobry. Wcześniej trzeba było zrobić swoje i tyle, jak chciałeś coś dodać od siebie to szefostwo patrzyło na tym krzywym okiem. Także w porównaniu do dawnych czasów - niebo i ziemia

donchichot
@Despacito 24.10.2017 12:53

Z upływem lat ,dobre.Produkcja działa od ok.15 miesięcy.Za silne prochy bierzesz do kawy.

Pinokio
@donchichot 06.11.2017 16:28

On juz nie przyjmuje doustnie ON SOBIE JE WCIERA W TUŁÓW????

Miś Kolabor

Widze tutaj morderczą prace niejakiego wojciecha derektora handlowego (dlugi tulow krotkie nogi) Jaką on ciezka prace wykonal zeby rozbielic wizerunek tej firmy Coż.....mozna zatrudnic pisarzy i robi sie biało w kartotece???????????????????? firmy Niestety za duzo podobnych slow uzytych w opisach No i takie spostrzezenie ..... malo jest tak wylewnych pracownikow ktorzy siedza na go work i sledza opinie i jak lwy bronią pracodawcy Te wpisy to raczej wolanie o pomoc

Dickon

Wcale nie jest taka zła płaca jak każdy uważa. Radzę się przekonać na własnej skórze. Ja pracuję już od dobrych kilku lat i sobie chwalę.

Tobi
@Dickon 27.10.2017 09:54

Glabie Od paru lat? Co ty pier...lisz skoro produkcja ruszyla chyba w polowie 2016 roku Nie klam (usunięte przez administratora)

po prostu pracownik

Co do zarobków to zależy od stanowiska, stażu pracy, ale i doświadczenia na danym miejscu, bo jak przyjdzie technolog pracujący w zawodzie parę lat to dostanie lepszą kasę niż taki świeżak prosto po szkole.

Robert
@po prostu pracownik 24.10.2017 11:24

Technolog w tej firmie nie pracuje

...

Podejście do pracy na produkcji każdy ma inne. Ja spróbowałam i nie żałuje. Zarobki zadowalające, a atmosfera pracy przyjazna.

wąchocki z wąchocka

Trzeba wybrać zakład, który dba o pracownika. W tym , w którym teraz pracuję właśnie tak jest. Polecam!

Projekt X.

Pracuję tutaj od miesiąca i jak na razie bardzo sobie chwalę. Szef bardzo przyjazny i idzie na rękę. Zarobki ok.

Benio

Praca w firmie Lark Factory nauczyła mnie systematyczności i cierpliwości. Nie chciałbym już pracować gdzieś indziej.

777

Zarobki jak najbardziej na plus. Atmosfera w pracy bardzo przyjemna, polecam spróbować podjąć się tej pracy.

hAAnari

Jezuuu ja nie będę tak słodził bO To poprostu praca, zwykła, nazwyklejsza. Ale też nie jakiś kołhoz . Dla mnie bez szału ale jest za co życ i nawet na przyjmnosci starczy. Zwykły zakład pracy.

kuzior

Jest O.K. Polecam.

psycho 666

W porząsiu, w porządalu, wszystko tak jak być powinno, zgadza sie z umową. Nic mnie tu nie zaskoczy, bo wiedziałem dokąd idę. I bardzo dobrze zrobiłem, bo u konkurencji jest źle, ooooj źle. !!!

Kandydat

Czy ktoś wie czy jest teraz rekrutacja w tej firmie? Chciałbym złorzyć CV bo widze że warto. Z gury dzięki za odpowiedź.

Zostaw opinię o Lark Leisure Homes Sp. z o.o. - Darłowo

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lark Leisure Homes Sp. z o.o.