brak logo

Family Brokers S.A.

Opole

Opinie o Family Brokers S.A.

ja 2016-08-18 10:11:38
mi również zalegają z płatnościami...
pytanie do agent: długo czekasz już na przelew za zaległe faktury?
agent 2016-08-19 09:58:25
notorycznie po 2-3 miesiące a u ciebie???
agent 2016-08-23 11:21:45
no przecież jak widzisz powyżej właśnie niema wypłat prowizji a do tego produkty czy są rzeczywiście dobre,wątpię!a jak się dziś wchodzi na system sprzedaży family brokers (system.familybrokers.pl) to jest informacja:"strona została zablokowany z powodu braku płatności"-czyli nie tylko nam zalegają z płatnościami. ja wysyłam wezwanie do zapłaty.
1
Agentka 2016-08-23 20:28:28
ja jeszcze chwile poczekam, jestem w kontakcie z dziewczynami i zobaczymy. Swoja droga niw wiedzialam ze tam tak ciezko ;/
K. 2016-08-24 12:04:52
a na jaki numer można sie dodzwonić do nich bo ode mnie nie odbierają telefonów od kilku dni nawet w centrali a Pan Wojciech ma wyłączony telefon. martwie sie co z moimi pieniędzmi.
Ewelina 2016-08-24 19:11:09
mi też nie zapłacili, telefonów nie odbierają, system zablokowany z informacją że z powodu braku płatności pewnie za serwery więc ostrzegam
Katarzyna2 2016-08-25 18:22:19
i udało się komuś skontaktować i dowiedzieć kiedy będą płacić ? ja już wysłałam do prawnika wszystko bo nie dam się oszukać! a jak trzeba będzie to i do lublina pojadę do ich "centrali" i porozmawiam.
Julia 2016-08-29 11:52:10
Jestem zdenerwowana, przed chwilą rozmawiałam z jedną z Pań z Family w Lublinie, nikt nic nie wie i z tonu rozmowy wnioskuję, że sprawa jest poważna.
yti 2016-08-29 12:25:02
kiedy wejdziecie sobie na stronę zaloguj fb pojawia się komunikat strona została wyłaczona ze względu na brak płatnośći....
agent 2016-08-29 13:16:12
musi być poważna skoro system jest zablokowany z braku płatności, pośrednicy niezapłaceni, system niezapłacony a przecież jak niema systemu to oni nie sprzedają i nie zarabiają to z czego nam popłacą prowizje? rozmawiałem ze znajomymi pośrednikami to oni już wysyłają wezwania do zapłaty i jak nie zapłacą to idą do sądu. szkoda odpuszczać, ja też tak robię.
sprzedawca 2016-08-31 11:47:10
jakieś nowe wieści?komuś zapłacili?czy to już koniec?
Agentka D 2016-09-02 12:17:00
Mnie też zalegają. Jak się dodzwoniłam, to mówili, że we wrześniu zapłacą. Po info, że nie zapłacili za system mam poważne wątpliwości. Widzę też, że sprawa robi się poważna. Wysyłają maile, żeby do nich wysyłać dane i zrobią poza systemem. Wam też przesłali propozycję zakupu baz danych Klientów?
Tom 2016-09-02 14:59:37
tak, najlepsze jest to że chcą mi sprzedać moją własną bazę za pieniądze a jak pytam co z pieniędzmi dla mnie za zaległe faktury to już milkną i mówią że to dwie różne sprawy.brak słów
ja 2016-09-04 15:51:00
ludzie nie oszukujmy się.. żadnych pieniędzy nie zobaczymy! chyba,że sądownie!Te osoby, które zgodzą się mailem wnioski wysyłać to jelenie.
Proponuję poczytać sobie opinie o firmie creditia sp.z o.o. ananas. ci sami państwo zarządzają tymi firmami.
c23 2016-09-04 15:55:12
pracowałam w jednej ze spółek związanej z P.Chmielewskim i J. Zielińską. Nie otrzymałam wynagrodzenia za ostatnie miesiące pracy. Spółki związane z tymi ludźmi to min.: FUTURIS S.A., ALTHEA Sp.zo.o, PCH PARTNERS SP.Z O.O.,ADVISEON S.A., AREA PARTNERS S.A, ATTENTIA S.A., AVALGREEN SP.Z O.O., CASH BACK SA, CREDITIA S.A, DEBT ONE S.A., Direct Debt Contact S.A., EQUITIER CAPITAL PARTNERS SP Z O.O., EQUITER FINANCE SP Z O.O., EQUITER WEALTH SP Z O.O., EQUITIER PARTNERS SP Z O.O., EQUITIER S.A., EXPERTIAN S.A., FINANCIUM S.A, Family Brokers SA, FUTURIS MONEY S.A., INTUITIA S.A., PROPERTY MANAGEMNET SA, INTUITIA SP Z O.O., NEVIUS FINANCE SP.Z O.O., NEVIUS Partners, NEVIUS S.A., PCH CAPITAL S.A., PCH CORPORATE FINANCE SP.Z O.O, PCH CORPORATE FINANCE SP.Z O.O. SP.KOMANDYTOWA, PCH FINANCIAL SERVICES SP.ZO.O. SP.KOMANDYTOWA, Althea sp z oo sp k, PCH FUND MANAGEMENT SP.Z O.O., PCH FUND MANAGEMENT SP.Z O.O.SP.KOMANDYTOWA, PCH S.A., PCH VENTURE 1 S.A., INNOVATORS SA, PCH VENTURE S.A., IMMOFUND S.A., PCH Wealth, Expancier Sp zoo, Prestitia Sp. zoo, PCH Finance Sp.z o.o., Telecontakt Sp.z o.o
Ada 2016-09-04 16:25:56
i jeszcze Rodzinne Centrum Odszkodowań SA. a włączyłaś o swoje pieniądze?może połączymy siły i jakiś pozew zbiorowy albo zgłoszenie do innych organów państwowych?
Agentka D 2016-09-05 08:23:44
Jestem za połączeniem sił. Razem możemy więcej.
1
Ada 2016-09-05 09:09:30
to tworzymy jakiś adres email na którym się skrzykniemy czy jakieś forum?ja chętnie dołączę.znalazłam już na innych forach numer telefonu do prezesa ale on twierdzi, że nie zarządza spółką i odsyła do dyrektora zarządzającego-ma ktoś numer do p. Wojciecha W.?
W......a agentka 2016-09-06 14:54:51
Zalegają mi za fakturę z lipca 2016, do lipca było ok, wysłałam już dwa wezwania do zapłaty - na drugie nie raczyli nawet odpowiedzieć, w sierpniu też miałam sprzedaż - na początku miesiąca - bo jak dostałam od nich telefon że wypłata prowizji się opóźni, albo wypłacą częściowo - to nic do nich nie posyłam. Jest 6.09.2016 - i nie mam nawet zestawienia sprzedaży za sierpień? Również dostałam propozycję zakupu baz danych - normalnie groteska!!! Rozsyłają E;maila z informacją o problemach technicznych - a wystarczy wejść na ich stronę - czy oni mają agentów za ograniczonych myślowo ???
T. 2016-09-07 08:43:08
co ty piszesz?patrz wyżej na posty,chyba jesteś pracownikiem bo inaczej to nie pisałbyś takich głupot.ludziom zalegają po kilka miesięcy z płatnością a ty piszesz o poprawie sytuacji?ludzi których rekrutowali już dawno niema w spółce.na wezwania do zapłaty przestali odpisywać więc zostaje tylko sąd.
1
Nowy na forum 2016-09-07 10:10:27
ja też idę do sądu,ciekawe gdzie teraz pan W. i pani A. pójdą ale jeszcze się spotkamy tylko czy ktoś będzie chciał z nimi współpracować po takich przekrętach?!
2
??? 2016-09-12 11:26:47
poczytaj wyższe komentarze i przestań pisać głupoty.chyba jesteś pracownikiem że tak piszesz.obiecać mogą wszystko i milion tylko najpierw niech płacą to co ludziom zalegają.
agent3 2016-09-14 08:22:53
zapłacili wam zaległe prowizje?
Agentka D 2016-09-14 11:17:53
Nic nie zapłacili
agent3 2016-09-14 12:54:19
ale system odblokowali. tylko dalej nie odbierają telefonów i nie zapłacili zaległych prowizji.pewnie zbierają nowych pośredników do współpracy dlatego trzeba z tym skończyć żeby przestali oszukiwać ludzi.
Agentka D 2016-09-19 08:52:32
Zanim nie zapłacą zaległości na pewno nie ma co im nic puszczać. Ostatnio od nich usłyszałam, że zaległa prowizja będzie zapłacona, tylko nie potrafią powiedzieć kiedy...
agent3 2016-09-19 14:55:07
może i zapłacą tylko kosztem następnych nieopłaconych faktur.ja wypowiadam im umowę i zostawiam sprawę dla mojego prawnika.
pan 2016-09-22 16:51:15
napiszcie proszę czy udało wam sie odzyskać pieniądze ? a moze ktoś ma już nakaz sądu ?
Ewa 2016-09-26 11:17:35
ja nie. najgorsze jest to że jest cisza-nikt nie odpisuje na mejle i nie odbiera tel
Family Brokers 2016-09-28 17:32:04
Szanowni Państwo, odnosząc się do powyższych kwestii, problem techniczny dot. strony Family Brokers SA oraz systemu informatycznego został naprawiony. Obecnie aplikacja działa prawidłowo.
Informujemy również, iż zaległości z tytułu nieopłaconych faktur zostały uregulowane. Za wszelkie opóźnienia z tytułu płatności przepraszamy. Poczynimy odpowiednie kroki, żeby powyższe sytuacje nie miały więcej miejsca.
2
Family Brokers 2016-09-28 17:33:53
Szanowni Państwo, odnosząc się do powyższych kwestii problem kontaktu telefonicznego z Firmą Family Brokers był przejściowy zarówna infolinia wsparcia jak i emaile są dostępne od Pon. do Pt. w godz 8-18. Za zaistniałą sytuację przepraszamy Zespół Family Brokers
3
Agentka 2016-09-30 12:10:31
Zaległości nie zostały opłacone. Proszę nie wprowadzać w błąd.
była agentka 2016-10-03 12:08:55
Szanowny Family Brokers,po pierwsze przedstaw się jak już chcesz tutaj odpisywać a nie zasłaniasz się nazwą,po drugie jak widać już na kolejnych postach nie wprowadzajcie w błąd bo ludzie dalej kasy nie dostali,po trzecie przejściowy problem to może występować godzinę lub dzień ale nie dwa tygodnie z jasnym komunikatem "że nie zapłaciliście za serwer",po czwarte mam prośbę do dyrektorów-podajcie swoje numery telefonów tutaj lub na stronie internetowej to ja chętnie zadzwonię i skonfrontuje o czym piszecie a myślę że i na przyszłość się przydadzą
kto to 2016-10-03 18:42:21
po co Wy piszecie takie brednie?ktoś wam za to płaci?w firmie niema żadnej atmosfery,jak widać powyżej nie płacą kontrahentom itd.
agent Płock 2016-10-10 11:22:21
W dniu dzisiejszym telefon znowu wyłączony i brak możliwości jakiegoś kontaktu.
toruń 2016-10-10 15:25:51
czyli to już koniec? a może tak jak napisała "była agentka" niech dyrektorzy (pan wojciech i pani aldona) podadzą numery do siebie
Janusz 2016-10-10 20:35:46
ja czytałem na innym portalu odnośnie grupy PCH, że ludzie zgłaszają zawiadomienia do prokuratury. zastanawiam się czy family brokers też nie powinno być zgłoszone, ja swoje zrobiłem a pieniędzy nie dostałem a pewnie inni dostali bo nie pracowaliby tam tak długo.
Gaga 2016-10-15 01:41:35
Myślisz, że W. i A. mieli wpływ na to? To właściciele całej grupy PCH robią takie numery we wszystkich spółkach.
Przeczytaj sobie trochę w sieci.
2
toruń 2016-10-17 10:49:20
a nie?tak jak sam napisałeś jak szli tam do pracy to poczytali przecież gdzie i z kim będą robić interes więc byli świadomi a do tego pracują tam już rok to ja bym po miesiącu odszedł a nie świecił oczami.
Gaga 2016-10-17 11:32:35
No właśnie nie. W tego typu machinach zawsze na początku jest OK. Pierwsze m-ce były bez zawirowań więc pewnie tez byśmy pomyśleli podobnie.
Teraz dopiero wychodzi całe prawdziwe oblicze grupy PCH.
Właściciele to ludzie bez jakichkolwiek zasad.
Ty też początkowo wierzysz w zapewnienia ludzi, bajki o spółkach na giełdzie itp.
toruń 2016-10-17 13:23:11
wychodzi na to,że jesteś pracownikiem?to może powiesz kim jesteś żeby się uwiarygodnić i przystąpisz do wspólnego walczenia o to co nam się należy?ps.ja nie wierzę w takie bajki-wystarczyło poczytać o grupie i niespłacanych obligacjach.
ja 2016-10-19 12:06:33
Ja otrzymałam zapłatę za zaległe faktury, 27.09.2016- pieniądze wpłynęły na moje konto. Dziś otrzymałam e-mail, że problemy były w związku z wyłudzeniem pożyczek przez ich agenta, za które musieli zapłacić (?) i że prezes zarządu się zmienił. A jak jest u was? Mnie bardzo namawiają na nie rozwiązywanie z nimi umowy współpracy ale boję się że sytuacja się powtórzy...
J. 2016-10-20 13:25:37
życzę powodzenia nowemu zarządowi i ja chętnie wrócę do sprzedaży jak będą mieli coś ciekawego. można było się spodziewać że tak to się skończy bo to nie pierwszy taki numer pana w.w.
cezar@ 2016-10-20 19:21:57
A kim Ty jesteś że pozwalasz sobie na takie "opluwanie" kogoś, założę się że pojęcia nie masz o prawdziwych przyczynach, więc daruj sobie te chamskie dogadywania,
1
J. 2016-10-24 08:08:43
poszkodowanym.gdyby pan odbierał telefony,odpisywał na smsy lub @ to byłoby inaczej a tak zostałem zmanipulowany i oszukany a pan tylko słyszałem nowe samochody,urlopy za granicą i unikanie jakiegokolwiek kontaktu.
3
jolka 2016-10-24 18:11:30
więc jednak pojęcia nie masz o prawdziwych przyczynach
1
anna 2016-10-26 15:46:54
uderz w stół......... :-)
co nowego 2016-11-10 20:45:49
są jakieś nowe produkty?ktoś sprzedaje?
góralka 2016-11-22 12:36:09
Fajnie by było gdyby panie pracujące przy telefonach były bardziej miłe i wyrozumiałe dla agentów potrzebujących pomocy przy wprowadzaniu wniosków.Bardzo zawiły system
2
zainteresowana 2016-11-24 13:56:38
a dlaczego w krs znów widnieje pan w.w. jako prezes?
Zostaw swoją opinię o Family Brokers S.A. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Family Brokers S.A.