brak logo

Dworecki Sp.j. Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Golejewo

Opinie o Dworecki Sp.j. Zakład Przetwórstwa Mięsnego

rastafaricov 2011-06-23 22:46
[usunięte przez moderatora] - pracowałam 2 dni i tak: wszystkie soboty pracujesz, umowa miała być dopiero po dwóch tyg, (start na czarno? o co chodzi?), praca ponad ludzkie siły, a w każdym bądź razie nie za taką stawkę...
2
madzia 2013-07-18 22:15
. Stosunek właściciela do ludzi widać po sposobie odnoszenia się do nich. Na każdym kroku używa słów, oraz zachowuje się tak jak nigdy nie powinien zachowywać się pracodawca w stosunku do podwładnych, ale cóż różny ludzie mają poziom i kulturę…. Ogólnie nie polecam pracy w tej „firmie” nikomu.
1
aa 2013-12-10 23:12
OBSŁUGIWAŁEM TRASĘ NA ZG - OPÓŻNIANIE Z WYPŁATAMI ,KTÓRE BYŁY PROBLEMEM-CIĄGLE ODLICZANIE ZA COŚ...
2
do aa 2014-02-13 22:12
Jeśli się nie potrafiłeś wywiązać z powierzonej pracy to pretęsie do siebie
4
xxxxxx 2014-02-16 22:30
Może ktoś napisze coś w sprawie tej afery która miała miejsce w firmie czy to prawda ze zwolniono 7 osób
1
Czarny z Afryki. 2015-01-21 21:01
Pretęsie Jaki to poziom języka polskiego?
4
dąb 2015-01-27 09:15
Witam.Zgadzam sie z opinią nr 2.Calkowity brak szacunku dla czlowieka.Jesli chodzi o wypłaty to są zawsze na czas(zawsze).Afera byla ludzi zwolnili ale slusznie. Jak to w kazdej firmie trzeba pracowac ,nigdzie nie posadza.
Klopsik 2016-01-07 13:13
To o czym piszecie to jakaś bzdura ludzie bardzo fajni wypłaty zawsze na czas i jeśli ktoś szuka pracy to naprawdę polecam
3
heja 2016-02-10 21:12
Co to za firma co zabiera kase za urlop
8
ZNIESMACZONY 2016-02-19 19:44
WŁAŚCICIEL NIENAŻARTY CAŁY CZAS IM MAŁO,KAŻĄ SIĘ ZWALNIAĆ PRACOWNIKOM,I PRZYJMUJĄ ICH Z POWROTEM POPRZEZ AGENCJĘ PRACY TYMCZASOWEJ LESPIN. WŁAŚCICIEL DOBIJA DO DNA.KTOŚ SIĘ ZA TO POWINIEN ZABRAĆ I ZROBIĆ Z TYM PORZĄDEK.JA JUŻ WOLĘ PRACOWAĆ U ZAGRANICZNEGO PRACODAWCY A NIE U TEGO ZDZIADZIAŁEGO PYRUSA.A JAROSŁAW TAK BRONI POLSKICH PRACODAWCÓW.WSTYD I HANBA
5
magiccc 2016-03-06 22:06
hmm...dworecki zal!!!!!!!!!!!!
okropne wyroby, ostatnio strasznie sie popsuli, juz nie robie zakupów w rawiczu na osiedlu bo nie dosc ze okropa obsługa to jeszcze co kupie, to albo przesolone albo słone itd....
poprawcie sie ludzie bo duzo ludzi od was odchodzi.
8
konferowicz50@wp.pl 2016-03-20 15:14
Sklep w Trzebnicy
Nagminnie sprzedaja zepsute mieso-drob w stanie rozkladu.
Duzo ludzi przestalo robic zakupy w tym sklepie.
Zwracajac zepsute|smierdzace cwiartki z kurczaka/zdiwienie jak klient smie reklamowac?
4
brednie 2016-05-17 18:28
Też pierwsze słyszę o czymś takim @..... Przecież to nie jest możliwe, by firma mogła coś takiego sprzedawać.
5
figi 2017-02-17 12:45
Bardzo dobre wyroby koleżanka pracuje w tej firmie i jeszcze nigdy nie narzekała wyplaty na czas urlopy dostaje bez problemu przedewsztstkim duzy wybor asortymentu
3
Zeta 2017-02-24 20:01
Zgadza się, najlepsze mięso we Wrocławiu i najlepsza obsługa dzieki właścicielce która pilnuje standardów wiec pracowici ludzie nie mają się czego bać, polecam!
1
Małgosia 2017-03-10 15:23
Nie polecam. Kolezanka przepracowala okolo 10 lat w sklepie w Ostrowie Wielkopolskim. Zatrudnienie zawsze na najnizsza krajowa. Okresy przedswiateczne to jakis koszmar. Np. praca przed wielkanoca caly tydzien od godz 6:00 do zamkniecia o godz.17. Czyli ze sprzataniem okolo 11,5 godz pracy. Do tego sklep nie ma ogrzewania. W XXI wieku!!! Jak ktos nie wierzy niech sprawdzi. Sklep dogrzewany piecykiem elektrycznym (typu farelka) po wielu telefonach klientow do firmy. W ostatnich miesiacach odeszlo kilka pan pracujacych w tym sklepie. Na dzien dzisiejszy poszukiwane pracownice do Ostrowa. Niech sie ktos zastanowi i przemysli przed zlozeniem podania o prace.
5
Aga 28 2017-03-15 14:54
Obóz pracy , bez przerwy , bez śniadania, bez możliwości wyjścia do toalety ! Szefowa Ewa klientowi weszła by w dupę kosztem pracownika, który traktowany jest jak śmieć ! Urlop za 9zł ! Pracuje sie po około 10godzin dziennie , nie jest przestrzegany kodeks pracy ! Odradzam .
4
Dorota 2017-03-15 15:02
U Dworeckiej Ewy wytrzymałam tylko tydzień , kobieta to istny tyran ze sztucznym uśmiechem na twarzy , co innego obiecywała na rozmowie a co innego wyszło .. brak słów jak można tak traktować pracownika , klient najważniejszy - nie ważne ze pracownik od przeszło ośmiu godzin nie był w toalecie , nie jadł nic, nie pił - najważniejsze są utargi.. pracuje sie ponad normę . Pracowalam przeszło dziesięć lat w sklepach mięsnych, ale takiej szopki jak u pani Ewy jeszcze nie widziałam . Nie polecam - unikajcie
3
pracownik 2017-03-15 21:19
Oj widzę ze "Szefowa" zapoznaje sie z opiniami na temat pracy u niej i swoimi pozytywnymi opiniami chce poprawić wizerunek firmy i tym samym zrobić mala reklamę hehe Pani "Szefowo" od prawdy nie uciekniesz!!!Zrozum kobieto to nie chodzi o pracowitość pracownika tu problem jest w Tobie traktujesz ludzi jak "białych" murzynow wykorzystujesz jak tylko możesz!!!
5
Beata 2017-03-18 22:27
Oczywiście bo w Biedronce się leży i pachnie
2
Beata 2017-03-18 22:39
Oczywiście bo w Biedronce się leży i pachnie
2
Xxx 2017-03-21 18:09
Po pierwsze to BARDZO PROSZĘ o zapoznanie sie jeszcze raz z komentarzem bo widzę ze pani Beata ma problem z czytaniem ze zrozumieniem..W swoim komentarzu proponując Biedronke mialam na myśli przede wszystkim przestrzeganie PRAW PRACOWNICZYCH bo o tym mowa w moim komentarzu a czego brakuje u pani Dworeckiej pozdrawiam
2
Kakaka2789 2017-03-22 17:11
Osobiście pracuje w firmie. Ogólnie nie można narzekać wypłata zawsze na czas, z urlopem też nie ma większych problemów czy gdy trzeba się urwać godzinę lub dwie. Oczywiście wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma i w każdym zakładzie zdarzają się jakieś nieporozumienia. Mankamentem jest zabieranie premii za zwolnienie lekarskie badz za opiekę na dziecko.
1
Beata 2017-03-22 17:56
Pani Xxx lub Malgorzato jak pani woli trudno zrozumieć te bzdury co tu wypisujesz pod różnymi nickami niewiem co Ci to daje ale chyba tak już masz że oczerniasz swoich byłych pracodawców pan D.M. też był najgorszy na świecie może pora się leczyć u psychologa bo to z tobą coś nie tak a nie oczerniać ludzi . Zadowolona z pracy u p.Ewy polecam wszystkim!!!
3
222 2017-03-23 16:00
Może po prostu nie zdajesz sobie sprawy z tego, że w internecie nikt nie pozostaje anonimowy, wtedy nie pisałabyś takich głupot, że to pisze szefowa:) Ta zasada dotyczy również Ciebie !!! To natomiast jest miejsce do pisania opini o pracvodawcach a nie do wylewania prywatnych flustracji i żółci na ludzi tak jak to robisz za każdym razem gdy Cię ktoś zwolni. Rozsądni ludzie czytający Twoje posty widzą, ze skoro zmieniasz prace jak rekawiczki to na takie problemy sa inne instytucje niz forum dot. pracodawcow. Tak samo jak sa instytucje ktore nie pozwalaja szkalowac, oczerniac ludzi.
3
ZOCHA 2017-03-25 16:09
Praca w tej firmie to porażka ,przez pewną p.przedstawiciel A,
nigdy w życiu nie spotkałam tak podłego fałszywego człowieka,która pozjadała wszystkie rozumy.
Zastanawiam się dlaczego nie wyleciała z firmy razem ze swoja koleżanką panią kierownik W z którą robiła przekręty,Szkoda mi tylko szefa bo to dobry człowiek i myśli ze ona jest wspaniałym handlowcem.
PANIE DWORECKI NADSZEDŁ CZAS ŻEBY SIĘ ZASTANOWIĆ DLACZEGO DZIEWCZYNY ZE SKLEPÓW FIRMOWYCH ZWALNIAJĄ SIĘ.
12
GABRIELA 2017-03-28 20:56
Wykorzystywanie pracowników na maksa nad godziny ciągle i tylko utargi się liczą a nie człowiek i jego życie.Praca w tej firmie to totalna porażka,ruch że czasu nie ma na chwilę usiąść a im ciągle mało i mało.Nie docenianie pracownika a potem zdziwienie że wszyscy się zwalniają
5
ja 2017-04-02 21:28
Ludzie co wychcecie od firmy Dworecki niema lepszej w okolicy
4
Dominika 2017-04-03 00:39
Oj Ty chyba nigdy Kobieto w dobrej firmie nie pracowalas skoro uważasz ze ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest najlepszy nie ma nic gorszego niz pracowac jako niewolnik bez żadnych praw....LUDZIE SZANUJCIE CZASY CZASY NIEWOLNICTWA JUZ ZA NAMI PORA POKAZAC WSZYSTKIM CHCĄCYM SIE TAM ZATRUDNIC JAK JEST BO KAZDA OPINIA NEGATYWANA JEST PRAWDZIWA INFORMACJA A WSZYSTKIE OPINIE POZYTYWNE SA PISANE PRZEZ SZEFOWA LUB JEJ BLISKICH WSPÓŁPRACOWNIKÓW...
5
Maja 2017-04-18 13:33
@Dominika co takiego dzieje się obecnie w firmie? Czy twierdzisz, że firma nie przestrzega praw pracowniczych? Opinie między innymi @Beata oraz @Kakaka2789 wskazują, że jest inaczej.
1
Zdzisława 2017-06-30 12:14
Omijac szerokim lukiem prace w tych sklepach! Ekspedientki kontrolowane przez falszywe (z charakteru) przedstawicielki. Sprawiaja wrazenie milych, a robia wszystko zeby zdolowac czlowieka. Wszystko po to aby urwac cos z premii. W wielu sklepach odchodza z pracy cale zalogi. Kto by chcial orac w pracy od 6:00 za 1460.- na reke? Co tam np w Odolanowie w sklepie sie stalo he? :) Cala zaloga pewnego dnia rzucila fartuchy :)
1
Maja 2017-06-30 12:28
Z Waszych komentarzy wynika również, że bardzo duży wpływ na zadowolenie pracownika ma to w jakim ze sklepów firmowych pracuje.
@Zdzisława
Rozumiem, że jesteś w kontakcie z pracownikami innych sklepów i stąd masz informacje o odejściach. Czy takie odejścia całych załóg i protesty pracowników mają jakiś wpływ na sytuacje pracowników firmie?
1
Zdzislawa 2017-06-30 12:45
Tak. Mam informacje bezposrednio od kogos z rodziny, kto jeszcze (mam nadzieje ze znajdzie wkrotce prace w ktorej bardziej ceni sie pracownika sklepu) pracuje w jednym ze sklepow. Odolanow, Zmigrod-tam doszlo do zmian na pewno. Wkrotce moze byc znow goraca jak pelna wladze w sprawach sklepow dostanie pani A....
1
Zdzisława 2017-07-09 16:45
Moja opinia jest jedna .dopoki nie wyleci z firmy nowa pani kierownik działu handlu to nie bedzie lepiej.Ona dopiero pokaze jaka jest wazna wspołczuje tym dziewczynom ktore pracują w sklepach firmowych.Moja rada szukajcie sobie innej pracy bo za te pieniądze szkoda nerwow i traktowanie czlowieka jak smiecia bo ona to potrafi najlepiej
1
Glorioza 2017-07-10 11:51
Teraz to dopiero bedzie wazna...daszki wloz i salut!!! :) Ale co nas to obchodzi...wkrotce nowy casting na pracownice pewnie bedzie...kto by chcial byc traktowany jak smiec
2
Glorioza 2017-07-10 11:57
aaa...i o premiach za 2016r jeszcze zapomnijcie bo "księgowa jeszcze nie wróciła z macierzyńskiego ......( a ona to naliczała ) " smiech na sali jakis
2
Zostaw swoją opinię o Dworecki Sp.j. Zakład Przetwórstwa Mięsnego - Golejewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dworecki Sp.j. Zakład Przetwórstwa Mięsnego