brak logo

TECHNETIUM SP. Z O.O.

Rzeszów

Opinie o TECHNETIUM SP. Z O.O.

Ania 2015-12-16 14:10
Projektów jest dużo:) Wiem, że niektórzy uwielbiają czytać moje odpowiedzi, więc odpisuję, żeby nie poczuli się zawiedzeni;) Przy okazji pozdrawiam Rodziców, wujka i ciocię, kolegów z pracy, anonimowych hejterów i cały funclub Technetium!:)
Ela 2015-12-18 09:46
Czytam i "nóż się w kieszeni otwiera", opinie jakiegoś byłego pracownika, który chciałby nic nie robić, a zarobić. A może trzeba się zastanowić nad sobą? Pewnie w żadnej firmie długo miejsca nie zagrzał.
W Technetium pracuje prawie 4 lata. Swoją pracę wykonuję z należytą starannością i nie czekam, aż będą mi klaskać i chwalić mnie (a tak na marginesie już po paru miesiącach zostałam mile zaskoczona premią za dobrą pracę).
Praca w Technetium daje mi dużą satysfakcję, zwłaszcza teraz, kiedy ekipa jest spoko. Mam ponad 20 lat stażu pracy, w jednej firmie 16 lat, a odkąd "znalazłam się" w Rzeszowie, pracuję u Państwa Wiktor i chwalę sobie współpracę z Nimi. Pełna kultura, wyrozumiałość, odpowiednia pensja, warunki rewelacyjne, czysto (chyba, że znajdzie się jakiś niechluj, który nie wie co to porządek, pewnie w domu wszystko robią za niego i może nawet mu d... wycierają i guziki przyszywają).
Pozdrawiam.
1
K 2015-12-18 13:01
Ela zawsze na propsie :)
TT 2015-12-25 12:36
anonimowy hejt jest godny pożałowania...
1
Mateusz Wiktor 2016-01-12 16:03
Like proszę napisz jakie projekty robili praktykanci. Praktykanci robią np. projekty zaplecz do pozycjonowania żeby nauczyć się praktycznego z programowania na prawdziwych zadaniach. Jeżeli praktykant przychodzi do Technetium to tylko po to żeby się czegoś nauczyć, a nie realizować komercyjne projekty. Żaden projekt dla klienta nie został zrealizowany przez praktykanta. Jeżeli taki powstał podaj link to takiego projektu. Co do FEB - (Fabryka e-biznesu w Rzeszowie) dlaczego skasowali wszystkie negatywne komentarze na goworku ??
Like 2016-01-19 10:37
Chyba kazdy drugi zrobiony przez praktykantow :)
Mateusz Wiktor 2016-01-19 12:54
Like - proszę o konkrety - jakie serwisy zostały zrobione przez praktykantów dla klientów. Faktem jest to, że praktykanci otrzymują do realizacji zadanie pokrywające się z prawdziwymi zleceniami - ale tylko tak młodzi ludzie mogą nauczyć się czegoś praktycznego. Jeżeli ktoś przychodzi do Technetium na praktykę lub staż to tylko po to, aby zdobyć doświadczenie i stać się atrakcyjnym na rynku pracy.
Like 2016-01-19 14:15
...przychodzi do Technetium na praktykę lub staż to tylko po to, aby zdobyć doświadczenie i stać się atrakcyjnym na rynku pracy i nie pracowac pozniej w TC.
A dla czego biuro tak blisko Rzeszowa? (usunięte przez administratora)
Mateusz Wiktor 2016-01-19 15:40
Użytkowniku Like - proszę o konkretne podanie jakie serwisy zostały zrobione przez praktykantów, jakie serwisy oraz wypłaty nie zostały zrobione w terminie.

Odnośnie praktykantów - większość praktykantów to studenci przychodzący na praktyki w trakcie studiów. Współpracujemy z Wyższą Szkołą Informatyki i Zarządzania, prowadzimy zajęcia z studentami itp. Studenci z Ukrainy są bardzo chętni do nauki podczas stażów i praktyk. Nie rozumiem zdania : "Mozna bylo w kielnarowej i odrazu zatrudnic kilka ukraincow :)" Studenci z Ukrainy w niczym nie są gorsi od studentów z Polski.
nt 2016-01-20 08:04
Like - uwazasz ze firma zatrudniajaca ukaincow jest gorsza ?
Mateusz Wiktor 2016-02-01 15:01
W ramach komentarza do wszystkich anonimowych negatywnych opinii. 3 nagrody Webstar 2015(usunięte przez administratora).
2
Mateusz Wiktor 2016-02-05 13:53
Pasja - proszę o podanie przykładu aroganckiego podejścia do klienta lub pracownika. Twój wpis jest kolejną anonimową opinią bez żadnego opisu sytuacji lub faktów. Jak mam się do niej odnieść?. Każdy klient pozostawia referencję na naszej stronie - nie ma tam nic o aroganckim traktowaniu.

Pracowników traktujemy jak partnerów, ale jeżeli pracownik nie wywiązuje się z obowiązków i cierpi cały zespół to naturalne jest, że nie możemy kontynuować współpracy.
Mateusz Wiktor 2016-05-09 16:13
Jacku dziękuję za wpis Aktualne oferty pracy znajdują się na naszej stronie www.technetium.pl/praca :) Szukamy programistów php, Front-end-developerów, na dniach pojawi się ogłoszenia o młodszego koordynatora.
any 2016-05-14 21:41
Czy to prawda, że zatrudniacie Ukraińców do robienia stron?
3
esperanza 2016-05-14 21:51
Tak, dodatkowo zatrudniamy: łosie, jelenie, sarny, dziki, lisy, borsuki, kuny, jenoty, wilki i rysie.
Mateusz Wiktor 2016-05-16 08:21
Any - narodowość nie ma znaczenia jeżeli ktoś dobrze wykonuje swoją prace :)

tadek 2016-06-07 19:02
chyba ktoś tu bardzo się męczy zeby zrobić czarny PR firmie - na ich stronie mają referencje podpisane z imienia i nazwiska http://www.technetium.pl/referencje.html . Sami wybiercie wiarygodne źródło infromacji.
any 2016-06-11 12:24
Referencje nie maja nic wspólnego z traktowaniem pracowników, które w Technetium leży. W firmie jest bardzo duża rotacja pracowników, ale szefostwa to nie obchodzi, przecież za chwile jakiś student przyjdzie na jego miejsce.. Większość pracowników traktuje tę firmę tymczasowo, kogo nie zapytasz mówi, że popracuje jeszcze z miesiac lub dwa i szuka czegoś innego :) Wlaściwie to firma opiera się na jednym programiście, który pracuje tam praktycznie od poczatku i to sa te "osoby, ktore pracuja dłużej niż 5 lat" :) TC zawsze będzie tylko przeciętne mimo tego, że ma świetnych klientów. Ludzie, którzy pracuja w TC to zgrana paczka, czego szefowa chyba nie widzi i myśli, że o rzeczach/pisemkach, które odwala nie rozmawia się.
13
Agnieszka 2016-08-29 16:44
Pracowałam w Technetium ponad dwa lata i firmę oceniam pozytywnie. Spotkałam tu mnóstwo pozytywnych osób. Byłam zatrudniona na umowę o pracę, nie mam zarzutów co do warunków zatrudnienia. Nigdy nie miałam problemów z urlopem, warunkami pracy itp. Atmosfera również w porządku. Co do zarzutu, że "pracy jest dużo" - do pracy przychodzi się PRACOWAĆ ! :)
1
d 2016-09-08 11:18
Koleżanka co tam pracuje mówiła że nie płacą w terminie.
7
e 2016-09-08 14:07
to straszne !!!! ja słyszałem od koleżanki co tam pracuje, ze latają w kosmos...

a inny kolega co tam pracował mówił, że... a co on nie mówił...

e 2016-09-09 07:50
Moj kuzyn co tam nie pracuje mowi - To niech kolezanka sie zwolni
1
Janeczek 2016-09-25 23:25
Byłem na bezpłatnym stażu, po którym firma płaci śmieszne pieniądze, w porównaniu do obowiązków. Szefowa traktuje, każdego jak najgorszego śmiecia. Nie polecam.
6
tomahowk 2016-09-26 08:41
janeczek - tez byłem na stażu - wogole nie wiem co oni sobie wyobrażają - przychodzę na staż bezpłatny i co oni sobie myślą ?? ze będę pracował albo sie uczył ??? uczyć to sie mogę w szkole....
1
Janeczek 2016-09-26 11:04
Skoro byłeś na stażu w Technetium to sam widziałeś jak szefostwo traktuje pracowników. Wmawiają że traktują podwładnych jak partnerów a zanim się odwrócisz mają ciebie za murzyna. i wycierają sobie mordę tobą. Nie polecam tej firmy nikomu!
7
tomahowk 2016-09-26 11:27
nikt tam po stażu nie pracuje - nie ma po co iść na staż. ale za darmo ja nie będę się uczył - chcą zebym sie uczył to musza mi zapłacić !!!
2
mk 2016-09-26 14:37
Pracowalwm tam miesiac - nikomu nie polecam. Dobrze wszystko zakodowalem dzialalo a oni sie przywalili ze zle i zadlugo... co mnie interesuje ze za dlugo i zle - wg mnie wszystko bylo dobrze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kazdy pracownik ma prawo do przegladania fb w pracy zeby nie zwariowac... jeszcze szefostwo mi daje jakies terminy... kazdy wie ze zrobi sie wtedy kiedy zrob....
4
aggg 2016-09-26 18:36
nie dostałem sie do nich do pracy - nie polecam. Nie wiedza jakiego super pracownika stracili !!! gdyby mnie zatrudnili to by mieli najlepszego pracownika ewer !! potwierdzam opnie nie polecam dlatego ze nawet mi nie odpisali na CV
1
abc 2016-09-30 06:58
nie polecam! szefowa traktuje pracowników jak najgorszych śmieci a cała "profesjonalna" otoczka firmy to pic na wodę.
4
bohater front 2016-09-30 08:17
nie polecam - nikt nie mówi na początku pracy ze nie mogę się opierdzielać i ze muszę robić dobrze - nikt nie ustalał ze mną ze też ze mam pracować przez ponad 7 godzin dziennie !!! Praca to miejsce gdzie mogę pogadać z kolegami, mieć luz, żadnej kontroli - szefowa powinna się cieszyć ze cokolwiek robię !!!!.

Polecam inne firmy gdzie jest luz, nikt nie wymaga od ciebie żebyś robił tak jak szafowa che tyko robił wg wlasnego uznania, gdzie jest klimat pracownika i nikt nie dyktuje kto co ma robić !!! to nie afrytka - praca to przyjemnosć i moze poczekać 2 dni...

jedno w tc jest ok - czy się spierdzieli czy nie to kasa zawsze jest - można ich kanotwać przez jakis czas zanim sie nie pokapują ze sie odwala fuszerke :P a jak sie pokapują to sie machnie 3 komenty na goworku :P
1
pomocnik 2016-10-02 22:24
e, jacek, tomahowk, mk, aggg, abc, bohater front - jak trzeba być ograniczonym człowiekiem żeby nie potrafić się popisać imieniem i nazwiskiem ? Pomogę: Mateusz Wiktor
2
Mateusz Wiktor 2016-10-03 08:43
Pomocnik - jeżeli faktycznie chcemy interpretować kto jest kim proszę podaj swoje imię i nazwisko. Jeżeli ktokolwiek chce mi coś zarzucić - mi jako właścicielowi firmy proszę o zrobienie tego w oczy lub przynajmniej podać swoje imię i nazwisko, a nie chowanie się za nickami.

3
jacek 2016-10-09 21:42
Ja to się zastanawiam jakich przecięetnych zarobków można się teraz spodziewać, wiecie? Podobno oprócz podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie, to jeszcze lepiej.
Wii 2016-12-03 20:47
Rozmawiałam z byłym pracownikiem Technetium,który potwierdził większość złych opinii. Zamiast starać się o prace w tej firmie, lepiej sobie odpuścić(i zaoszczędzić sobie stresu i nerwów).Dużo lepiej jest w innych firmach w Rzeszowie(GreenFly/Feb/Aberit).
3
troll poziom expert 2017-01-14 13:17
wii - specjalisto

greenfly - to drukarnia
feb - nie mają już programistów / nie robią stron www. zajmują się już tylko marketingiem
aberit - lecą na zleceniach zdalnych

Jak chcesz się wypowiedzieć dokładniej podaj przykład podaj imię kolegi, a nie troll bo abo pracowałeś tam i zabłysnąłeś wiedzą .

Jeżeli już mamy lecieć na opiniach znajomych - działy HR czytają te komentarze jak dostają CV... Srając na poprzedniego pracodawce sracie na obecnego i przyszłego. Niezależenie czy to firma X czy Y
4
Asia 2017-01-25 14:10
Po paru miesiącach. Oo to długo ja dostałem już na pierwszej wypłacie i pracuje tam nadal a premie to nieodłączny składnik mojej pensji plus bogaty pakiet socjalno medyczny itd ale nie pisze tu o firmie Technetium żałosna jest rozumiem jeden negatywny wpis ok może ktoś niezadowolony ale żeby prawie co wpis to negatywne opinię te pozytywne to dają osoby zatrudnione w Tc na polecenie szefostwa oj wie się takie rzeczy hehe
3
Maurycy 2017-01-25 15:27
Szacunek dla tych pracowników Tc którzy na tym forum tak bronią tej firmy a szkoda że nie wiedzą jak jednej z tych osób [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obronili i nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu ja nie rozumiem jak można być tak zaklamanym
2
rr 2017-02-04 07:58
ale macie problemy... ścianą płączu
lukipuki 2017-03-31 11:43
Pracowałem w technetium tylko kilka miesięcy jako programista.

Co do samych warunków pracy to zgadzam się z przedmówcami. Odnośnie samych projektów(od środka). Projekty może wizualnie są fajne - ale ich "autorski cms" na którym je stawiają to jedna wielka sieczka. W firmie nikt nie przykłada uwagi do jakości robionych stron czy serwisów. Byle szybko, bo klient już czeka, jak się coś sypie to się poprawi po oddaniu klientowi.

Szefowie uważają ten shit-cms za najlepszy system na świecie i broń boże cokolwiek w nim zmieniać(byle jaki student pierwszego roku informatyki napisałby lepszy system cms). śmiać mi się chce gdy widzę w ich ogłoszeniach o pracę - nie wymagamy frameworków.

Jestem ciekaw kiedy jakiś ich klient zaglądnie w kod źródłowy i zwróci na jego jakość uwagę.
10
pukinij sie w głowe 2017-05-10 19:57
pewnie zobaczyli twój kod i dlatego juz nie pracujesz... :P
4
Robot 2017-05-28 14:01
1) Zatrudnienie.
Na interview wstępnym miałem rozmowę z szefową, która nie ma zielonego pojęcia co to jest programowanie (jakie konsekwencje z tego wynikają - nie trudno się domyśleć). Jeśli nie masz doświadczenia zawodowego i nie masz doświadczenia w rozmowach rekrutacyjnych to przygotuj się, że stawka podana w ogłoszeniu będzie o wiele niższa.
2) Codzienna praca.
Podobnie jak powiedzieli wcześniej. Proste i krótkie projekty. Nikogo nie obchodzi jak ty to zrobisz, chcą abyś zrobił szybko i żeby to w miarę przyjemnie wyglądało. Trudno takie coś nazwać pracą programistyczną.
Struktury danych? Algorytmy? Testowanie? Nie w tej firmie.
3) Ścieżka rozwoju. Podwyżki.
Brak.
4) Środowisko pracy.
Można spotkać fajnych ludzi, z którymi będzie przyjemnie się współpracować.
Niestety, nie mogę tego powiedzieć o "prezesie zarządu". Ta kobieta to Cerber.
Masz ciekawy pomysł ? Jeśli to nie przyniesie $ w krótkiej perspektywie - nawet nie wspominaj.
Masz prawo na 5 minut przerwy po godzinie pracy przy komputerze i chcesz pooglądać FB lub wyjść na fajkę ? Nie ma takiej możliwości.
5) Benefity.
Brak.

Jeśli jesteś świeżo po studiach (lub w trakcie) i nie masz żadnego doświadczenia zawodowego to tu się nic nie nauczysz ale będziesz miał punkt w CV.

P.S. ta informacja jest z 2014-2015 roku, ale czytając komentarze widzę, że nie wiele się zmieniło.
2
Soe 2017-05-29 18:05
Nic dodać, nic ująć :)
1
joe 2017-05-30 10:53
Koleżanka która pracuje w Technetium, ostatnio opowiadała że szefowa w nerwach rzuciła w nią swoim telefonem. Fajnie tam musi być :)
1
more joe 2017-05-30 12:54
na bogato ! telefon można sobie zatrzymać ???
3
joeee 2017-05-30 18:44
joe Ty powidz jaka to koleżanka mówiła bo coś sie wersje nie zgadzają...
1234325 2017-06-29 17:27
Jako były klient zdecydowanie odradzam współpracy z technetium. Amatorszczyzna w ładnym opakowaniu.
2
ciekawy 2017-07-03 10:55
jaki serwis ?
były pracownik 2017-07-03 19:57
podaj adres serwisu to powiem dokładnie co w nim jest , a dokładniej kto go zwalił i dlaczego.
5
ciekawy klient 2017-07-04 10:30
o jaki serwis chodzi ? kto był odpowiedzialny za współprace ?
Tomek 2017-07-10 07:19
Jak klient czy jako byly pracownik zwolniony z pracy za odwalanie amatorszczyzny ?
3
Zostaw swoją opinię o TECHNETIUM SP. Z O.O. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TECHNETIUM SP. Z O.O.