3 kanapki "burgery"z zimnym serem. Czekanie na nowe kolejne 15 minut. Nie polecam
Ogolnie jest okej, jak kazda praca w gastro. Wiekszosc ludzi tam pracujących powinna zostac zwolniona bo to debile, kilka menadżerów rowniez. Osobe odpowiedzialna za grafiki powinna zostac doszkolona lub cofnięta o stanowisko nizej. Bo zeby grafikowac wiecej ludzi na poniedzialek niz w weekend, w ktorym organizowane sa rozne festyny i koncerty w parku obok trzeba miec niezła wyobraźnie. Ach i nie mozna zapomniec o najważniejszym czyli niedziałającej klimatyzacji. Cudowne uczucie pracowanie na kuchni przy 50 stopniach.
Aha.XD No to fajnie na tej kuchni tu mają. Skoro już sprzęt jest to czemu nikt go po prostu nie naprawi, to chyba drogie nie jest? Tak się zastanawiam czy to Ty po prostu do zespołu się nie dopasowałeś skoro wszystkich za "debili" uważasz? Bo oni między sobą to jak się dogadywali?
Atmosfera miedzy osobami, które faktycznie pracują jest naprawdę w porządku. Przeważnie jest beka z tych mniej kumatych. Na szczęście nie wszyscy są (usunięte przez administratora) ale nie ma co ukrywać ze czasem twoja cierpliwość się kończy gdy tłumaczysz komuś po raz setny skład kanapki, którą codziennie zjada na przerwie.
kasjerka z czarnymi wlosami byla bardzo mila i pomocna,ciagle usmiechnieta i w ogole (usunięte przez administratora)
co jest ciekawego w składaniu bułek?
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w McDonald's Restauracja T.C.H. Klif?
Zobacz opinie na temat firmy McDonald's Restauracja T.C.H. Klif tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.