Hussar Gruppa

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 35 ocen.

Opinie o Hussar Gruppa

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hussar Gruppa

John

@Zuzanna Fatycznie nie napisałem jakie stanowisko, mój błąd. Chodzi oczywiście o stanowisko mechanika samochodów ciężarowych. Widzę, że osoba bezpośrednio z biura zainteresowała się moim wspisem ;) Więc co najbardziej mnie zdziwiło? Niska podstawa w PLN pomimo pracy głownie za granicą :/ W porównaniu z inna ofertą którą otrzymałem, dotyczącą również pracy na mobilnym Service Car w Danii, wasza oferta wypada bardzo blado... Zastanawaim się więc co miało by mnie skusić do podjęcia zatrudnienia w HA? Bo opinie jakie zanlazłem na etransport.pl odnośnie waszej firmy nie są zbyt przychylne (nie licząc wpisów własnych ;) ). Pozdrawiam.

Zuzanna

@John co takiego zdziwiło Cię w systemie wynagrodzenia? Co sprawia, że masz wątpliwości? Nie napisałeś też na jakim stanowisku miałbyś pracować. Może to być w tym przypadku istotne.

John

Witam, dostałem ofertę pracy z firmy Hussar. Ale ich system wynagrodzenia wydaje się dość dziwny. Proszę o opinie jak to wychodzi w praktyce i ile można tak naprawdę tam zarobić?

topol

Koszmar,ta cała firma hussar to pomyłka,straszne warunki i niejasne formy płatności ,hussar angel to dno.Mija już dwa lata jak tam pracowałem jako mechanik a do dzisiaj nie otrzymałem świadectwa pracy i części pieniędzy,odpuściłem

Franek

NIECH KAŻDY IDZIE SAM I SPRAWDZI JA OSOBIŚCIE NIE POLECAM FIRMA OSZUKUJE NA KAŻDYM KROKU JAK W TRANSPORCIE TAK I Z SERWISEM WSPÓŁPRACOWAŁEM I NAPISZE KRÓTKO JEDNA WIELKA PORAŻKA I OSZUŚCI

Trucker_Radek

Ten warsztat w Belgii o którym piszecie już zamknęli. Mają teraz jednostki mobilne i naprawiają na miejsce awarii w całej Europie. Naprawiali mnie u Niemca i złego słowa nie powiem.

topol
@Trucker_Radek 20.04.2017 22:11
Ten warsztat w Belgii o którym piszecie już zamknęli. Mają teraz jednostki mobilne i naprawiają na miejsce awarii w całej Europ...

Zawsze mieli jednostki mobilne a tę budę w belgi trudno było nazwać warsztatem.

Zuzanna

Śledzicie aktualne oferty pracy? Można je znaleźć na stronie http://www.hussar-gruppa Ktoś z Was aplikuje na któreś ze stanowisk?

xyz

Jak to, mechanicy zarabiają w Belgii 1000 euro?? Przecież płaca minimalna w tym kraju to 1500 euro. Pracownicy powinni napisać do belgijskiego urzędu pracy w Charleroi a ten bardzo szybko zrobi z tym porządek.

MO

Może ktoś powiedzieć o konkretach pracy w Belgii jako mechanik? Faktyczne zarobki, zakwaterowanie. Co ile jazdy do Pl. Ogólnie jak to wygląda. Pozdrawiam MO.

Jarwgr

Dasz jakiś namiar na siebie mam propozycje i mnie to wszystko bardzo ciekawi?? jaswgr@onet.pl

uleczka

Specjalista ds.Sprzedaży z językiem niemieckim jest teraz u nich potrzebny z tego co widze.. dajcie jeszcze znac jak u Was jest teraz z zarobkami, bo to chyba sie zmienia z tego co zauważyłem jednak...

Kleszcz

Witam, Jak wygląda w Hussar praca na stanowisku spedytora? jaka podstawa i premia

Praktykantka

Świetni ludzie, wyrozumiała szefowa, przyjazna atmosfera w biurze - jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą i cieszę się, że to z nią zaczynam swoją karierę. :) PS. Czasami można oberwać gumką recepturką, gdy Panowie spedytorzy mają przerwę :D

Adam

Witam, bardzo proszę o info nt. pracy mechanika w Belgii - proszę o info byłych mechaników jak i spostrzeżenia kierowców, którzy tam byli i widzieli warunki. Pozdrawiam

skibson

Na swojej stronie mają ofertę współpracy dla przewoźników, chciałbym z nimi nawiązać współpracę, dostałem namiary na nich od znajomego, skoro ktoś poleca, znaczy to że tragedii niema. Jaka jest opinia innych?? Warto zaczynać czy nie??

gość

minimalna płaca w Belgii to 1500 euro, ale znając życie to taka zacna firma jak ta pewnie płaci swoim mechanikom znacznie więcej?!! Bo to i umiejętność jazdy po Europie muszą posiadać i opisywać uszkodzone pojazdy dla firm ubezpieczonych...

sławek

Ja tam jeżdziłem. Robota trzeba przyznać zorganizowana nie było czekania po trzy dni na ładunek. Mi kase płacili na czas. Minusy to jazda bocznymi drogami po FR i czasem jak dyspozytor poszedł po bandzie to popatrzyłem na mapę i jechałem po swojemu trochę się awanturowali ale to w końcu kierowca odpowiada za bezpieczeństwo swoje i zestawu. Drugi minus jazda 4/1 to bzdura jeżdzisz tak długo aż zmiennika znajdą. Trzeci trafi się " szychta " w święta to opłatek bierzesz do auta.Generalnie za te pieniądze są lepsze firmy.

sławek

Ja tam jeżdziłem. Robota trzeba przyznać zorganizowana nie było czekania po trzy dni na ładunek. Mi kase płacili na czas. Minusy to jazda bocznymi drogami po FR i czasem jak dyspozytor poszedł po bandzie to popatrzyłem na mapę i jechałem po swojemu trochę się awanturowali ale to w końcu kierowca odpowiada za bezpieczeństwo swoje i zestawu. Drugi minus jazda 4/1 to bzdura jeżdzisz tak długo aż zmiennika znajdą. Trzeci trafi się " szychta " w święta to opłatek bierzesz do auta.Generalnie za te pieniądze są lepsze firmy.

gosciu
@sławek 13.01.2016 10:29
Ja tam jeżdziłem. Robota trzeba przyznać zorganizowana nie było czekania po trzy dni na ładunek. Mi kase płacili na czas. Minus...

jakie to są dni poza tygodniem?? Masz jakiś kosmiczny kalendarz??

gościu

A mnie interesuje to czy nadal mechanicy zatrudnieni w Belgii pracują w niedzielę i święta?!

Akim

Nie dałbym im do naprawy nawet trabanta istna żeżnia młotek i przecinak sami ruscy bez szkoły mechanicznej porażka i sami dodają se pochwały na blogu po ich naprawie mój szef mało zawału nie dostał auto młotkiem obite gratulacje nie polecam

aa pol

tak potwierdzam 10 są wypłaty Polecam firme Hussar Gruppa

xyz
@aa pol 20.10.2015 13:23
tak potwierdzam 10 są wypłaty Polecam firme Hussar Gruppa

a jeśli dzieśiątego wypada niedziela lub święto, to kiedy płacą??

gosc
@xyz 20.10.2015 16:24
a jeśli dzieśiątego wypada niedziela lub święto, to kiedy płacą??

Ile zarabia mechanik samochodowy w Hussar Gruppie?

XYZ

to właściwie jak jest z tą wypłatą, jest na czas czy dziesiątego??

mechanik

kolego zgadza się aby więcej takich firm w Pl wypłata na czas 10 bez problemu biuro też polecam

kaja

ja tez pracuje dla firmy hussar nie narzekam 10 zawsze jest wypłata na czas pozdrawiam

xyz

ciekawi mnie czy oględziny pojazdów po kolizjach i wypadkach dla ubezpieczycieli nadal wykonują mechanicy samochodowi i co o tym myśli na przykład taka Warta.

POLVIK

Firma Polvik jest firmą organizującą pracę w krajach Skandynawskich, Niemczech oraz Wielkiej Brytanii. Aktualnie poszukujemy mechaników samochodów oraz naczep ciężarowych, lakierników naczep samochodów ciężarowych i wiele innych. Jeśli byliby Państwo zainteresowani pracą w Szwecji, Danii, Wielkiej Brytanii czy też Niemczech to bardzo proszę o kontakt pod adresem mailowym: marek@polvik.com

rico

na wszelkie problemy płacowe i te dotyczące czasu pracy kierowców i mechaników tej firmy najlepszym lekarstwem jest belgijski urząd pracy. Bardzo szybko zrobi z tym porządek. Tak jak kiedyś.....

zwolniony

firma daleka od profesjonalizmu, pani manager hr nie zna kodeksu pracy, prezes ma chorobe dwubiegunowa, zwalnia ludzi calymi partiami, nie placi podwykonawcom na czas, ludziom tak samo.. jeden wielki balagan, brak poszanowania dla pracownika, brak jakiejkolwiek analityki, wszystko robione na hurra, ksiegowosc tragiczna, opieszala i niekompetentna. Prawa reka prezesa jest jego brat, ktory uwaza sie za eksperta, a w rzeczywistosci jest inaczej i dyrektorka more, ktora wiecej robi krzykiem niz wiedza i doswiadczeniem.

jaka
@zwolniony 22.05.2015 11:03
firma daleka od profesjonalizmu, pani manager hr nie zna kodeksu pracy, prezes ma chorobe dwubiegunowa, zwalnia ludzi calymi pa...

Piękna laurka. nic dodać, nić ująć. Tak właśnie wygląda praca w tej pożal się Boże firmie

fryc

zastanawiam się nad pracą w tej firmie jako mechanik samochodowy w Belgii. Czy ktoś powie mi coś konkretnego na ten temat??

anonim

(usunięte przez administratora)

wino

Prawda

obserwer

Czy ktoś może mi powiedzieć co reklamuje firma Hussar na swoich ciężarówkach??

zenek

Witam znalazłem ogłoszenie że ta firma potrzebuje kierowców. Mógłby ktoś wypowiedzieć się o tej firmie konkretnie jak traktuje się tam kierowców jakie jest wynagrodzenie. Czy system pracy podany na ich ogłoszeniu jest realny czyli 4 na 1.

Daro

Widzicie bo dobrych mechaników się szanuję sam takich poszukuję sami praktykanci serdecznie wszystkich pozdrewiam

UGI

Atmosfera w zespole wsparcia jest Bardzo dobra ;)

Ania

A jak wygląda atmosfera pracy w biurze? Pytam ponieważ pojawiła się oferta pracy na stanowisku specjalisty ds.wsparcia sprzedaży.Zastanawiam się nad aplikacją dlatego bardzo proszę o szczerą odpowiedź

UGI

Pracuję i jestem zadowolony. Wg mnie najlepsze jeszcze przed tą firmą, bo wizji na rozwój jest masa. A że bywają różne problemy to normalne, zwłaszcza w firmie powiązanej z transportem. Odkąd pracuję - ludzi, których zwolni - zrobili to słusznie (w większości przypadków). Kasa - jest plusem. minusem - presja na wynik. To chyba normalne.

Jogi
@UGI 01.07.2014 16:50
Pracuję i jestem zadowolony. Wg mnie najlepsze jeszcze przed tą firmą, bo wizji na rozwój jest masa. A że bywają różne problemy...

UGI ty sam w to nie wierzysz co piszesz czy ty przypadkiem nie jesteś z warszawy

mario

Jakoś nikt tu o kasie nie pisze za prace, a przecież to główny motyw do pracy.

obserwer

Ta firma to jedna wielka porażka. Każdy kto w niej pracował to wie.

Piotrek

Polecam!

Guma

moim zdaniem w porządku firma

Bobik

A czy znalazł się taki któremu wszyscy dogodzili? Tylko liczą się plotki i co ktoś usłyszał,proponuje na pudelku podziałać.

MIK

JAK ZWYKLE W POLSCE KAŻDA FIRMA JEST BEE ,I NAJGORSZE ŻE KIEROWCY BY CHCIELI ZAJMOWAĆ SIĘ TYM CO DO NICH NIE NALEŻY .rico -JAK SZEF ŚCIĄGA TYCH UKRAIŃCÓW TO CIEBIE POWINNO H----- OBCHODZIĆ CZY KTOŚ NAPISZE JAK JEST NAPRAWDĘ W TEJ FIRMIE A BABY NIECH POBAJCUJĄ NA INNYM FORUM MOŻE DLA KIEROWCÓW ZDEWOTNIAŁYCH ZAŁOŻYĆ

rico

lepiej niech pan prezes powie jak to było z deportacją ukraińskich mechaników do Polski przez belgijski urząd pracy....

lololo

To nie pan prezes, on pisze w innym języku.

neutralny

nie najgorzej, bywało lepiej!

Były

Koszmar

Meluzyna

Mlotek - 2013-09-12 12:59:22 pracują młotkami? h8ters gonna hate - co jak co, ale jeśli chodzi o wyposażenie pracowników przez firmę w narzędzia do pracy, to nie można narzekać. Sprzęt dają, wszystko jest, co najwyżej osoby , które wykonują naprawę to młotki. Pracowałem i odszedłem sam. rotacja? jak wszędzie, tylko jednak zadziwiający jest fakt, że na 5 osób z którymi zostałem zatrudniony, zaraz po podpisaniu umowy 4 uciekły na L4. Zamiast pracować ludzie wolą [usunięte przez moderatora] psioczyć. Po prostu jakoś ciężko chyba niektórym zrozumieć, że prezes tej firmy po prostu ma swoją wizje i wymaga robienia tego co on chce, bo to jego firma. a że ludzie wolą robić inaczej niż on chce, to i rotacja duża. hala w Belgii , jak hala na której dokonuje się napraw -ludzie oczekują hotelu a to przecież praca a nie wakacje!!!O! Pan prezes napisał :)

Mlotek

pracują młotkami? h8ters gonna hate - co jak co, ale jeśli chodzi o wyposażenie pracowników przez firmę w narzędzia do pracy, to nie można narzekać. Sprzęt dają, wszystko jest, co najwyżej osoby , które wykonują naprawę to młotki. Pracowałem i odszedłem sam. rotacja? jak wszędzie, tylko jednak zadziwiający jest fakt, że na 5 osób z którymi zostałem zatrudniony, zaraz po podpisaniu umowy 4 uciekły na L4. Zamiast pracować ludzie wolą [usunięte przez moderatora] psioczyć. Po prostu jakoś ciężko chyba niektórym zrozumieć, że prezes tej firmy po prostu ma swoją wizje i wymaga robienia tego co on chce, bo to jego firma. a że ludzie wolą robić inaczej niż on chce, to i rotacja duża. hala w Belgii , jak hala na której dokonuje się napraw -ludzie oczekują hotelu a to przecież praca a nie wakacje!!!

mala

witam.mój mąż ma wyjechać do belgi z tej firmy jako mechanik.jak tam jest na prawdę

A

Nister - 2013-04-23 12:02:50 Pracowałem jako kierowca warunki pracy i socjal jest ok. Pracy było sporo ale bez przesady.( usunięte przez administratora )

A

Denny - 2013-04-15 15:01:42 Swoją współprace z tą firmą mogę podsumować tylko stwierdzeniem : Wielki pozytyw! Niezła kasa, warunki pracy, fajne szkolenia i świetna atmosfera. Polecam.A te szkolenia to jakie były konkretnie? Przez rok pracowałem, i nie pamiętam ani jednego, poza podpisaniem papierka o przejściu szkolenia BHP i weekendu wprowadzającego z ( usunięte przez administratora ). Terminowość wypłaty - bez tragedii, [usunięte przez moderatora] Zapraszam zresztą do lektury strony Hussara. Znajdziesz tam z całą pewnością fragment "praca nawet w czasie urlopu". Czegoś takiego nie doświadczyłem np.w HSF Logistics, ale to kij. Są gorsze firmy. Są jednak lepsze. Mocno się zastanów, zanim postanowisz dołączyć. Pozytywne pierwsze wrażenie jest mylące niestety.

Zostaw opinię o Hussar Gruppa - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hussar Gruppa