COVAL Sp. z o.o.

Gdynia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 498 ocen.

Opinie o COVAL Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COVAL Sp. z o.o.

bambo

Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej 12-10-1992 Data zawieszenia wykonywania działalności gospodarczej 23-03-2017 Manczak Zawiesil dzialalnosc firmy FH Sarius 23-03-2017 tzn ze jest nie czynna i w trakcie likwidacji ? co z Coval tez juz sie zwija z rynku ? bo narzedzi nie widac w sklepach na terenie PL .

Były

@Karolina komputer ??? Hehe dostaniesz ewentualnie stara nokie (usunięte przez administratora)

Karolina

Czy ktoś odpowie użytkownikowi forum @misiek? Może ktoś z was pozostawi swoją opinię na temat pracy w firmie Coval Sp.z.o.o? Powiedzcie co dostajecie do pracy, samochód służbowy, telefon czy może też komputer.

Karolina

@denypamiętaj, że na forum nie możesz nikogo obrażać. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum, który znajdziesz na stronie http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza na temat Coval Sp.z.o.o

Mariola

Istnieje to jeszcze ?

Mariuszo

Schmit nie ma nic wspólnego z covalem. To niemiecka firma.

Robert
@Mariuszo 05.03.2017 13:04
Schmit nie ma nic wspólnego z covalem. To niemiecka firma.

Sprawdź adresy z katalogu ( usunięte przez administratora ) i zobacz co się pod nimi znajduje w Niemczech i wtedy pisz komentarze.

Tomasz

czy przyjmują przedstawicieli? jaki samochody? target? dostępność towaru?

Piotr

Chciałbym podjąć pracę w Covalu jako przedstawiciel. Pracuje od 11 lat w tej branży. Jakie samochody mają ? jak ze stanami magazynowymi? Wiem, że Coval to firma z tradycją , marka znana i szanowana w Europie i o ile wiem towar sam się sprzedaje .

damian
@Piotr 22.09.2016 22:54
Chciałbym podjąć pracę w Covalu jako przedstawiciel. Pracuje od 11 lat w tej branży. Jakie samochody mają ? jak ze stanami mag...

Przyjacielu... jak byś chociaż miał cień pojecia o branży, nigdy nie pytałbyś o tą firmę. po prostu sobie odpuść. pozdrawiam

Zainteresowany

Napisze ktoś jakieś konkretne informacje??

Anka

Info na temat PH... wszystko mogę Ci powiedzieć:) tylko podaj tutaj maila, bo i tak usuną jak coś napiszę... najlepiej maila podaj wieczorem, jak admin śpi:) a nieroby brać się do roboty.... podobno kolejny PH odszedł, jeden z najlepszych... prawda to??

Phpro
@Piotr 12.01.2017 16:10
Czy. Coval i fachman to te same firmy ?

Pewnie, ze te same :) czy ktos ma wiecej info na temat tej firmy?? Czy serio auta posiadaja gps czy to taka sciema? Jak z wyplatami i caloksztaltem pracy? Czemu ciagle szukaja ludzi?

Hogi
@Piotr 12.01.2017 16:10
Czy. Coval i fachman to te same firmy ?

Czy Zbyszek i Zbigniew to to samo?

Piotr

Czy szukają przedstawicieli handlowych?Jestem zainteresowany praca w tak znanej marce

AJax

Ogólnie wydaje mi się, że Coval Sp.z.o.o mógłby trochę więcej opinii powrzucać i wszystko byłoby jakoś sensowniejsze, bo teraz trudno ogarnąć (usunięte przez administratora)

edfr

@tomek myślisz ze tak faktycznie tutaj jest? jeżeli tak ejst to byloy super bo niestety wlasnie tak jest ze nie wszczedzie jest cos takiego oferowane.

tomek

@kadet faktycznie - sam też na to liczę. Podobno nie jest trudno o prowizje ;)

kadet

Wcześniej poszukiwali przedstawicieli handlowych wiec niewykluczone ze i teraz bedą poszukiwać bo to chyba najbardziej chodliwe stanowisko u nich

baobab

@ we - no tak, maz racje, że tak jest najprościej. Natomniast szkoda że teraz, aktualnie nie poszukują ludzi do pracy - gdyby cos sie miało zmienic, to super jak dalibyście tutaj znac, bede zaglądać :)

we

Skoro wymagane jest takie uprawnienie @margola, to najllepiej je posiadać, żeby podjąć u nich zatrudnienie. Choć o takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich, będzie prościej. Pozdrawiam

tmk

No bez wątpienia mają wiele lokalizacji i to nie tylko w jakiś większych miastach, bo w zupełnie różnych - małych też. Ciekawi mnie teraz kiedy pojawi się jakaś nowa tura rekrutacji na przedstawiciela handlowego?

edfr

przeciez wydaje mi sie ze oni w kilku miejsach maja te filie wystraczy spojrzeac na to w jakich miastach oglsozenia byly

Mn

Czy ja wiem czy wszystko zostało powiedziane, wydaje mi się, że do powiedzenia jest tutaj jeszcze całkiem dużo i idzie to zrobićnormalnie, tak jak trzeba. Na dobrej drodze stoi każdy, kto w Coval zajmuje się tym i Lublin, Rzeszów, wszystko jest tak..

Miracle

Nie wiem co powiedzieć o tej firmie, wszystko zostało powiedziane - dobra :)

koc

@ edf obawiam się, że ludzie czesto decyduja się na takie rozwiązania, w przypadku gdy maja tzw "nóż na gardle" i nie za bardzo mają jakieś wyjście ...

anonim

(usunięte przez administratora)

Jarosz

Witaj, proponuję kontakt, możemy być sobie pomocni. Co Ty na to?

edf

no wlasnie tez uwazam ze przeciez na kazdym stanowusku musza byc jakies umowy nie wyobrazam sovbie zeby ktos mogl pracowac bez podpisania jej przeciez

edfr

jakie umowy? przeciez zawsze jezeli tylko podejmuje sie prace trzeba podpoisiac umowe czy to bedzie o prace, dzielo czy tez zlecenie bez wzgledu na rodzaj

hghj

@były łoś piszesz że biuro jest wirtualne, n o ale jakoś musieliście podpisywać umowy z nimi chyba>

kadet

wczesniej widizałem jakies oferty pracy na Przedstawicieli a teraz zadnej, czyzby sie potwierdzlao to o czym piszecie?

kadet

Wczesniej to widziałem kilkanascie ogłoszeń na Przedstawicieli Handlowych ale teraz jakoś wszystko ucichło i od dawna nie widziałem żadnego, zastawniam się czy taka rotacja jest u nich czy po prostu potrzebują wielu osob.

izka

przedstawiciel handlowy zarabia na prowizji @Ma, jaki to procent ? nigdy nie jest taki sam dla wszystkich, lepiej pracujesz lepiej zarabiasz masz lepszy procent

Ma

Widziałem, że tutaj sporo ofert to Przedstawiciel Handlowy i jestem naprawdę ciekawy czy jest to rozwojowa oferta i jaki tak naprawdę jest tutaj procent premii od zarobków?

Sławek

Witam. możecie się podzielić aktualnym wiadomościami o firmie COVAL, słyszałem że część ludzi z długim stażem odeszła z tej firmy i nie za bardzo wiem czy składać tam papiery na PH bo nie chcę wlecieć z deszczu pod rynnę. Ma ktoś jakieś świeże info jak się firmie powodzi. Katalog na 2016 mają ładny :-)

pastor

(usunięte przez administratora) Omijajcie to z daleka. Jest tysiące innych firm!

szukająca

Witam, chciałabym zapytać czy warto jest w ogóle iść na rozmowę?

kita

Głupoty piszecie , nie jest tak źle jak pracujesz to kasa jest , prywatnie za zgłoszoną jazdę samochodem jeszcze nie płaciłem (usunięte przez administratora)

postcovalowiec

Widzę że nic się nie zmieniło od moich czasów, dalej płacą jak chcą.

Hej

Chłopaki, wiadomo coś na temat wypłat?? Będą płacić przed Wielkanocą??

kolwalowiec

Auta to hyiundai i20 z kratką za siedeniem kierowcy. Brak możliwości korzystania po godz pracy ,a i w godz pracy nie wolno zjechac z trasy.

lukas

Mozecie cos powiedzieć dokladnie o pracy ph jakie zarobki jak z praciem na wyniki jakie auta dla handlowców?

lukas

Witam czy ktoś mógłby mi opowiedzieć o tej firmie i o pracy na stanowisku ph bardzo proszę o opinie!!

pracus

Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info. (usunięte przez administratora)

lol

kolejny stary Handlowiec nie wytrzymał i odszedł. chyba pozostaje zgasić światło

arkusz

w covalu jest super.

nigdy więcej

...oby ludzie mieli należne im pieniądze, a ja czekam i czekam i czekam:)

czekay

myślę, że już można zamknąć temat i nie tylko temat ;)

Toiaj

Najłatwiej to wszystkiego dowiedzieć się bezpośrednio u źródła. Poza tym nie wiem czemu o to wypytujesz skoro na chwilę obecną chyba nie prowadzą żadnej rekrutacji. Na pewno Covala trzeba docenić za wielką i znaną nazwę, firmę. Oby to trwało jak najdłużej, by ludzie mieli bez gadania należne im pieniądze.

Jacek

Cześć. Mogę prosić o jakieś info na temat pracy w Coval? Chodzi mi o wiadomo zarobki, auto, dostępneość towaru, itd. Prosiłbym o info na twojlogin11@o2.pl Dzięki

baterflaj

i kolejny odszedł...

Anka

I coraz ciekawiej się dzieje:) Póki co wczasy i urlopy... zaczyna się:)

były
@Anka 06.08.2014 22:54
I coraz ciekawiej się dzieje:) Póki co wczasy i urlopy... zaczyna się:)

jakie to kwoty

PH

jakies info na temat pracy PH prosze na maila pikunik@gmail.com :)

PH

Jakieś świeże informacje na temat stanowiska Przedstawiciela Handlowego?

Zostaw opinię o COVAL Sp. z o.o. - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COVAL Sp. z o.o.