COVAL Sp. z o.o.

Gdynia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 500 ocen.

COVAL Sp. z o.o.
2 500

Opinie o COVAL Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COVAL Sp. z o.o.

Karolina

@Zainteresowany, pytasz, bo chciałbyś podjąć pracę w COVAL? Jakie stanowisko Cię interesuje? @zbranży, czy współpracowałeś z COVAL? Jeśli tak, to co możesz powiedzieć na temat tego pracodawcy? @Arek, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w COVAL. Zdecydowałeś się aplikować? A może już pracujesz w tej firmie?

   
Zainteresowany

Może ktoś podpowie jaką macie atmosferę.

   
Administrator

Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie] prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Gdynia.

   
Stefan

Co dalej słychać w firmie?

   
zbranży
@Kiedyś w branży 26.03.2018 14:54

Firma Maja ma się świetnie. Frezy i tarcze mają dobrej jakości. A Coval- coraz gorszy towar, coraz mniej na półkach.

   
Arek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

   
Ktoś :)

Ja pamietam jeszcze Sarius mam katalog :) jak były jeszcze cofolki ale jak Oktawia szła przez las to odrazu widać było kto jedzie Do Bytowa Czy Romek od żaby dalej walczy ?

   
Karolina

@Halyna, napisałaś, że dobrze się pracowało w COVAL. Zatem może napiszesz coś więcej, rozwiniesz swoją wypowiedź tak, aby inni użytkownicy uzyskali więcej informacji. Jakie są warunki pracy w firmie oraz co możesz napisać odnośnie relacji z przełożonymi oraz współpracownikami? @Kiedyś w branży, przeczytaj regulamin forum https://www.gowork.pl/regulamin Zgodnie z treścią regulaminu nie należy podawać danych osobowych innych osób, które są chronione przez prawo. Jest to forum na którym użytkownicy dzielą się informacjami odnośnie rekrutacji oraz pracy w firmie. Nie jest to miejsce do opisywania współpracowników. Dlatego wszystkie wpisy, które naruszają regulamin będą usuwane przez admina.

   
Halyna

Dobrze się tam pracowało

   
Halyna

UWAŻAJCIE NA LWA.......powstanie jak feniks z popiołu. Będzie zamieszanie na rynku w tym roku.

   
Ana

orum @misiek? Może ktoś z was pozostawi swoją opinię na temat pracy w firmie Coval Sp.z.o.o? Po... Pracowałam w firmie Coval pod szyldem Job&service z wizytówkami Fachmana. Do dziś nie moge odzyskać pieniędzy , mimo wyroku sądu i komornika. Coval ma sprwa komorniczych na milion złotyh w tym ZUS. Wiem ,że kolejne pozyw zbiorowe są w trakcie rozpraw . Uciekać jak najdalej od tej firmy. Siedziba firmy jest w Warszawie, oddziały np. w Bytowie.

   
Były PH
@Ana 06.01.2018 13:16

Mogłabyś podać mi kontakt do siebie? Mam parę pytań.

   
anonymous

Jest lipa i to duża ale myślę że (usunięte przez administratora)jeszcze wszystkich zaskoczy.... Ciągle pomimo problemów jeszcze się go boją....myślę że nabiera siły i w końcu wystrzeli..... Nie tak jak kiedyś ale i tak namiesza.....

   
Salka Quinnnn Tools bierzemy w
@anonymous 23.02.2018 22:15

Wystrzeli najwyżej z ręki a Ty to łykniesz wyznawco małego grubego

   
anonymous

T

   
Qen

Firma z tradycjami godna polecenia

   
Renesme

Firma nie płaci, nawet po wyroku. Omijać z daleka!

   
Cezary

Nikt nie chce pisać z prostego powodu, dobrze się pracuje i tyle.

   
misiek
@Cezary 12.01.2018 19:00

Jakim autem jezdziłas u nich?

   
Karolina

Czy ktoś odpowie użytkownikowi forum @misiek? Może ktoś z was pozostawi swoją opinię na temat pracy w firmie Coval Sp.z.o.o? Powiedzcie co dostajecie do pracy, samochód służbowy, telefon czy może też komputer.

   
Ana
@Karolina 06.10.2017 12:49

Pracowałam w firmie Coval pod szyldem Job&service z wizytówkami Fachmana. Do dziś nie moge odzyskać pieniędzy , mimo wyroku sądu i komornika. Coval ma sprwa komorniczych na milion złotyh w tym ZUS. Wiem ,że kolejne pozyw zbiorowe są w trakcie rozpraw . Uciekać jak najdalej od tej firmy.

   
Gyr

Szczęśliwego Nowego roku dla wszystkich byłych i obecnych pracowników wszystkich firm narzędziowych !!!Nowy Rok - Nowe wyzwania!

   
Mariuszo

Schmit nie ma nic wspólnego z covalem. To niemiecka firma.

   
Lubię to
@Mariuszo 05.03.2017 13:04

Schmit.... hehe Arturo stworzył grupę pajaców

   
bambo

Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej 12-10-1992 Data zawieszenia wykonywania działalności gospodarczej 23-03-2017 Manczak Zawiesil dzialalnosc firmy FH Sarius 23-03-2017 tzn ze jest nie czynna i w trakcie likwidacji ? co z Coval tez juz sie zwija z rynku ? bo narzedzi nie widac w sklepach na terenie PL .

   
Były

@Karolina komputer ??? Hehe dostaniesz ewentualnie stara nokie (usunięte przez administratora)

   
Karolina

@denypamiętaj, że na forum nie możesz nikogo obrażać. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum, który znajdziesz na stronie http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza na temat Coval Sp.z.o.o

   
Mariola

Istnieje to jeszcze ?

   
Tomasz

czy przyjmują przedstawicieli? jaki samochody? target? dostępność towaru?

   
Piotr

Chciałbym podjąć pracę w Covalu jako przedstawiciel. Pracuje od 11 lat w tej branży. Jakie samochody mają ? jak ze stanami magazynowymi? Wiem, że Coval to firma z tradycją , marka znana i szanowana w Europie i o ile wiem towar sam się sprzedaje .

   
damian
@Piotr 22.09.2016 22:54

Przyjacielu... jak byś chociaż miał cień pojecia o branży, nigdy nie pytałbyś o tą firmę. po prostu sobie odpuść. pozdrawiam

   
Zainteresowany

Napisze ktoś jakieś konkretne informacje??

   
Anka

Info na temat PH... wszystko mogę Ci powiedzieć:) tylko podaj tutaj maila, bo i tak usuną jak coś napiszę... najlepiej maila podaj wieczorem, jak admin śpi:) a nieroby brać się do roboty.... podobno kolejny PH odszedł, jeden z najlepszych... prawda to??

   
Hogi
@Piotr 12.01.2017 16:10

Czy Zbyszek i Zbigniew to to samo?

   
Piotr

Czy szukają przedstawicieli handlowych?Jestem zainteresowany praca w tak znanej marce

   
AJax

Ogólnie wydaje mi się, że Coval Sp.z.o.o mógłby trochę więcej opinii powrzucać i wszystko byłoby jakoś sensowniejsze, bo teraz trudno ogarnąć (usunięte przez administratora)

   
edfr

@tomek myślisz ze tak faktycznie tutaj jest? jeżeli tak ejst to byloy super bo niestety wlasnie tak jest ze nie wszczedzie jest cos takiego oferowane.

   
tomek

@kadet faktycznie - sam też na to liczę. Podobno nie jest trudno o prowizje ;)

   

Zostaw opinię o COVAL Sp. z o.o. - Gdynia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COVAL Sp. z o.o.