COVAL Sp. z o.o.
2 503 6 1

Opinie o COVAL Sp. z o.o.

Karolina

@Wpatrzony, o co chodzi w Twojej wypowiedzi? Byłeś lub jesteś w jakiś sposób związany z COVAL? Przypomnę, że na forum piszemy swoje rzeczowe opinie na temat pracodawców. Zechcesz się takową podzielić? Jak pracuje się Wam w COVAL? Napiszcie coś na temat pracy w tym miejscu!

Halyna

UWAŻAJCIE NA LWA.......powstanie jak feniks z popiołu. Będzie zamieszanie na rynku w tym roku.

Wpatrzony
@Halyna 11.03.2018 10:27

No i został tylko popiół:)

Karolina

@Halyna, nie bardzo rozumiem, co ma na celu Twój komentarz. Możesz go w jakiś sposób rozwinąć? Jestem ciekawa, czy pracowałaś w tej firmie. Czy ktoś z Was pracuje aktualnie w COVAL i chciałby podzielić się na forum swoją opinią na temat tego pracodawcy? Zachęcam!

Halyna

Coval come back

Karolina

@Stach, niestety w Internecie nie znalazłam żadnych informacji na ten temat. Może warto bezpośrednio skontaktować się z firmą COVAL i zapytać? Życzę powodzenia! @zbranży, a możesz napisać coś więcej? Jakie warunki oferuje ten pracodawca, czy jest jakiś socjal w firmie?

Stach

Czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Karolina

@Zainteresowany, pytasz, bo chciałbyś podjąć pracę w COVAL? Jakie stanowisko Cię interesuje? @zbranży, czy współpracowałeś z COVAL? Jeśli tak, to co możesz powiedzieć na temat tego pracodawcy? @Arek, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w COVAL. Zdecydowałeś się aplikować? A może już pracujesz w tej firmie?

zbranży
@Karolina 12.06.2018 21:24

Tak, długo współpracuję z covalem (coraz mniej) i szczerze odradzam pracę tam. Po prostu nie ma czym handlować.

Zainteresowany

Może ktoś podpowie jaką macie atmosferę.

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak w tym momencie] prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Gdynia.

Stefan

Co dalej słychać w firmie?

Kiedyś w branży
@Stefan 21.03.2018 13:00

Szanowny Artur liczy z SB-kami czy dadzą radę ze swoich zmniejszonych emerytur podnieść interes. Jeśli się dogadają, przetrą stare kontakty i uda się to popłynie. Czyli Arturo znowu dostanie jakieś dofinansowanie na konie czy coś tym stylu i poleci po sukces od nowa. Na rynku brakuje tej tandety, którą pod swoimi wieloma markami importował. Na rynku w Szanghaju można kupić o wiele lepsze produkty. Już chyba lepiej wskrzesić Germaflex. Daniel Howorus to przynajmniej chciał w Polsce coś produkować na bazie chińskich materiałów no i miał o wiele lepszą jakość produktów. No, ale Howorus działał bardziej w materiałach ściernych. No tam na wybrzeżu był jeszcze taki gościu firma Maja on znowu z Indii frezy z węglika spiekanego importował i stocznie zalewał. Czy to wszystko jeszcze działa i te same osoby biorą łapówki ??? Czy oni dają już kolejnemu pokoleniu? PS I nie przeżywajcie tak tego miliona długu Arturowego, ponieważ tak ma być, a jak ruszy to jedna bańka w tą czy w tamtą nie stanowi - bańki popłyną jak rzeka :-)

zbranży
@Kiedyś w branży 26.03.2018 14:54

Firma Maja ma się świetnie. Frezy i tarcze mają dobrej jakości. A Coval- coraz gorszy towar, coraz mniej na półkach.

Arek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Ktoś :)

Ja pamietam jeszcze Sarius mam katalog :) jak były jeszcze cofolki ale jak Oktawia szła przez las to odrazu widać było kto jedzie Do Bytowa Czy Romek od żaby dalej walczy ?

Karolina

@Halyna, napisałaś, że dobrze się pracowało w COVAL. Zatem może napiszesz coś więcej, rozwiniesz swoją wypowiedź tak, aby inni użytkownicy uzyskali więcej informacji. Jakie są warunki pracy w firmie oraz co możesz napisać odnośnie relacji z przełożonymi oraz współpracownikami? @Kiedyś w branży, przeczytaj regulamin forum https://www.gowork.pl/regulamin Zgodnie z treścią regulaminu nie należy podawać danych osobowych innych osób, które są chronione przez prawo. Jest to forum na którym użytkownicy dzielą się informacjami odnośnie rekrutacji oraz pracy w firmie. Nie jest to miejsce do opisywania współpracowników. Dlatego wszystkie wpisy, które naruszają regulamin będą usuwane przez admina.

Halyna

Dobrze się tam pracowało

Ana

orum @misiek? Może ktoś z was pozostawi swoją opinię na temat pracy w firmie Coval Sp.z.o.o? Po... Pracowałam w firmie Coval pod szyldem Job&service z wizytówkami Fachmana. Do dziś nie moge odzyskać pieniędzy , mimo wyroku sądu i komornika. Coval ma sprwa komorniczych na milion złotyh w tym ZUS. Wiem ,że kolejne pozyw zbiorowe są w trakcie rozpraw . Uciekać jak najdalej od tej firmy. Siedziba firmy jest w Warszawie, oddziały np. w Bytowie.

Były PH
@Ana 06.01.2018 13:16

Mogłabyś podać mi kontakt do siebie? Mam parę pytań.

anonymous

Jest lipa i to duża ale myślę że (usunięte przez administratora)jeszcze wszystkich zaskoczy.... Ciągle pomimo problemów jeszcze się go boją....myślę że nabiera siły i w końcu wystrzeli..... Nie tak jak kiedyś ale i tak namiesza.....

Salka Quinnnn Tools bierzemy w
@anonymous 23.02.2018 22:15

Wystrzeli najwyżej z ręki a Ty to łykniesz wyznawco małego grubego

anonymous

T

Qen

Firma z tradycjami godna polecenia

Renesme

Firma nie płaci, nawet po wyroku. Omijać z daleka!

Cezary

Nikt nie chce pisać z prostego powodu, dobrze się pracuje i tyle.

misiek
@Cezary 12.01.2018 19:00

Jakim autem jezdziłas u nich?

Karolina

Czy ktoś odpowie użytkownikowi forum @misiek? Może ktoś z was pozostawi swoją opinię na temat pracy w firmie Coval Sp.z.o.o? Powiedzcie co dostajecie do pracy, samochód służbowy, telefon czy może też komputer.

Ana
@Karolina 06.10.2017 12:49

Pracowałam w firmie Coval pod szyldem Job&service z wizytówkami Fachmana. Do dziś nie moge odzyskać pieniędzy , mimo wyroku sądu i komornika. Coval ma sprwa komorniczych na milion złotyh w tym ZUS. Wiem ,że kolejne pozyw zbiorowe są w trakcie rozpraw . Uciekać jak najdalej od tej firmy.

Gyr

Szczęśliwego Nowego roku dla wszystkich byłych i obecnych pracowników wszystkich firm narzędziowych !!!Nowy Rok - Nowe wyzwania!

Mariuszo

Schmit nie ma nic wspólnego z covalem. To niemiecka firma.

Robert
@Mariuszo 05.03.2017 13:04

Sprawdź adresy z katalogu ( usunięte przez administratora ) i zobacz co się pod nimi znajduje w Niemczech i wtedy pisz komentarze.

fiu bzdziu
@Mariuszo 05.03.2017 13:04

Mariusz firma schmidt ma tylko niemiecka nazwe a towar pochodzi z CHIN :)

anonymous
@Mariuszo 05.03.2017 13:04

Niemiecka jak pupa białasa

Lubię to
@Mariuszo 05.03.2017 13:04

Schmit.... hehe Arturo stworzył grupę pajaców

bambo

Data rozpoczęcia wykonywania działalności gospodarczej 12-10-1992 Data zawieszenia wykonywania działalności gospodarczej 23-03-2017 Manczak Zawiesil dzialalnosc firmy FH Sarius 23-03-2017 tzn ze jest nie czynna i w trakcie likwidacji ? co z Coval tez juz sie zwija z rynku ? bo narzedzi nie widac w sklepach na terenie PL .

Były

@Karolina komputer ??? Hehe dostaniesz ewentualnie stara nokie (usunięte przez administratora)

Karolina

@denypamiętaj, że na forum nie możesz nikogo obrażać. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum, który znajdziesz na stronie http://www.gowork.pl/regulamin przed pozostawieniem komentarza na temat Coval Sp.z.o.o

Mariola

Istnieje to jeszcze ?

Tomasz

czy przyjmują przedstawicieli? jaki samochody? target? dostępność towaru?

Piotr

Chciałbym podjąć pracę w Covalu jako przedstawiciel. Pracuje od 11 lat w tej branży. Jakie samochody mają ? jak ze stanami magazynowymi? Wiem, że Coval to firma z tradycją , marka znana i szanowana w Europie i o ile wiem towar sam się sprzedaje .

damian
@Piotr 22.09.2016 22:54

Przyjacielu... jak byś chociaż miał cień pojecia o branży, nigdy nie pytałbyś o tą firmę. po prostu sobie odpuść. pozdrawiam

Zainteresowany

Napisze ktoś jakieś konkretne informacje??

Zostaw opinię o COVAL Sp. z o.o. - Gdynia

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COVAL Sp. z o.o.