Stalprodukt S.A.

Bochnia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 634 ocen.

Stalprodukt S.A.
2 634 6 1

Opinie o Stalprodukt S.A.

Zdzisiek

Poczytajcie o wynikach finansowych za III kwartał to Wam da do myślenia. Giełda od razu zareagowała. A to co jest w raporcie to w większości sprawa przejęcia Go Steel Frydek Mistek. Gdyby nie ten fakt zyski byłyby na marnym poziomie. Tak więc wiadomo dlaczego ostatnia premia poszła w dół o prawie 50%. I nie macie się czego spodziewać na Święta oraz w dalszych miesiącach. Poza tym uchwalone dziś PPK będą kolejną wymówką Prezia, żeby obciąć ile się da.

teflon
@Zdzisiek 19.11.2018 20:23

A można wiedzieć co to takiego PPK ?

teflon
@teflon 19.11.2018 21:32

https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/praca/reforma-emerytalna-pis-ppk-szczegoly/bkd6003 To chyba o to chodzi

Zdzisiek
@teflon 19.11.2018 21:37

Dokładnie...Pracownicze Plany Kapitałowe. Poczytaj bo warto

teflon
@Zdzisiek 19.11.2018 20:23

A i jeszcze prad 100 w gorę dla przedsiębiorstw i gospodarst domowych podobno oj będzie cienko:)

teflon

Witam czy może ktoś opisać obecne przedłużanie umów na stałe jak wygląda to od strony finansowej .

shevam
@teflon 27.10.2018 15:01

2 do 5 zł /h

Ziutek
@shevam 08.11.2018 20:58

Gdzie tyle dają na P-1 czy P-2? Bo ja słyszałem, że ani grosza nie dostają Ci którym dają umowę już na czas nieokreślony. I przez to idzie kolejna fala zwolnień.

Człek
@teflon 27.10.2018 15:01

Tych Co znam za przedłużenie nie dostali nic.

Ziutek
@Człek 19.11.2018 12:57

No dokładnie....totalne zero. Mowa oczywiście o tych, którym umowy przekształcały się z automatu w umowy na czas nieokreślony. Wszyscy Ci zostali wydymani, bo dostali tylko papierek z informacją do podpisu. Czysta kpina bo pozostali, którzy mieli umowy czasowe "coś" dostali (niektórzy jeszcze przed lipcowymi podwyżkami dostali nawet prawie 1,5 zł) i wiem to na pewno. Niech dalej uprawiają taką politykę. Wypada tylko kierować się zasadą: "jaka płaca taka praca"... i tyle w temacie.

bezrobotny

Szukam pracy na stałę, potrzebuje informacji o zarobkach ludzi nowo zatrudnionych np w trzyzmianowym systemie. Ile wynosi stawka na okresie próbnym? Czy są jakieś dodatki czy tylko godziny pracy?

shevam
@bezrobotny 08.11.2018 07:48

17 -20 zł/h na start, zależy to od doświadczenia, uprawnień, jak wypadniesz na rozmowie kwalifikacyjnej itp. Dodatek 3 zmianowy i za nocki max 400 zł /miesiąc ( jak wypadną 2x nocki) + premia, jak sądzę chodzi Ci o P2 P3 P4 bo P1 pracuje na 4 zmiany - premia obecnie do 500 zł, bywało że było 1500:) to pomnóż przez godziny- średnio 168 = max 4260 brutto odejmij sobie ubezp. podatek doch. i zostaje Ci koło 3 tysie minus posiłki ubezpieczenie - to jak chcesz miec to bierzesz. To na start ,po 3 miesiącach dostaniesz podwyżke ale jej wysokość zależy od tego jak przepracujesz 3 miechy, od 2 do 5 zł/h . To chyba wszystko.

Że jak?
@shevam 08.11.2018 20:36

22 zł po 3 miesiącach?

teflon
@Że jak? 09.11.2018 10:38

22 zł podobno mają nie którzy pracownicy po 10 latach pracy i to z kilkoma uprawnieniami.

pracownik
@shevam 08.11.2018 20:36

Nie wiem skąd ty wziąłeś takie stawki . Na początek nikt na hali nie dostał 17 zeta , nie mówiąc już o 20 zeta. Premia też wzięta z kosmosu , chyba że wy tam w biurze taką macie. Podwyżka po trzech miesiącach od 2 do 5 zeta , człowieku weż zejdz na ziemie i nie siej propagandy. I jeszcze 4260 brutto na początek to chyba tylko w biurze , a i to poznajomości . Pozdrawiam.

Czesław
@pracownik 14.11.2018 22:35

Być może ten pracownik pracuje na innym stanowisku lub posiada inne doświadczenie? Takie rzeczy mogą mieć wpływ na wysokość wynagrodzenia w każdej firmie. Czy w związku z tym, możesz przedstawić, jak prezentują się obecne zarobki, według twoich informacji?

shevam
@pracownik 14.11.2018 22:35

Tyle dostaje np. wykwalifikowany mechanik z 10 letnim doświadczeniem, uprawnieniami SEP różnego rodzaju - pracujący na hali. Skąd wy czerpiecie te bzdury o płacach w biurach? I z kim te niby znajomości ? piszesz anonimowo to wyjaśnij te bzdury chyba że coś wiesz na pewno ?

Marta

@Olo, nie jestem pracownikiem firmy Stalprodukt. Jestem Moderatorem forum GoWork.pl Moim zadaniem jest pomóc potencjalnym kandydatom do pracy w tej firmie oraz czuwać, żeby komentarze były merytoryczne. W sieci bardzo łatwo o pomówienie, dlatego zachęcam Ciebie do publikowania opinii w oparciu o konkretne argumenty lub sytuacje w firmie.

damper
@Marta 11.10.2018 13:13

Marto, firma jak każda inna giełdowa, ISO itd. Pracownicy zaangażowani- zarobki normalne europejskie, pomocnicy około 2500 - 3000 na rękę, struktura całej grupy kapitałowej zagmatwana ale nie o tym na tym forum informyjemy :) . Firma daje stabilizację, od kiedy kadrami rządzi pan S raczej nie tolerowane są koligacje rodzinne "załatwianie pracy" itp. Kompetencje są wymagane na każde stanowisko. Problemy jak w każdym polskim zakładzie pracy...zarobki. Mogła by się góra podzielić z pracownikami tym co publikuje w raporcie rocznym, ale to jest S.A. i zysk idzie na inwestycje i na dywidendę dla udziałowców... normalna sprawa. Tutaj pisze rozgoryczona młodzierz ... bo mu nie dali ;) ale popatrz na formę i teść tych wpisów, trzy osoby powinny sobie kupić maść na żal (usunięte przez administratora) i tyle :) niech sobie posmarują (usunięte przez administratora) albo odejdą ze spółki i szukają szczęścia 5000 PLN na rękę w świecie.

Olo
@Marta 11.10.2018 13:13

Martus jak nie jeates pracownikiem to sie tak nie troszcz o ten balagan bogatej firmy . Z tego co wiadomo pisza tutaj praciwnicy byli i obecni , wiec jaki interes pisac nieprawde o tym molochu . Kazdy piszacy wie co jest grane w zakladzie . A argumenty to nie jest to miejsce haha . Mozna zawsze pogadac gdzie indziej !!! To chyba taki moderator powinnien wiedziec no chyba ze poczatkujacy jestes pracownik tego portalu . Do tego przypominam o odpowiedzi na zadawane wczesniej pytania od pracowników i zainteresowanych co z wałkami...

Czesław
@Olo 21.10.2018 15:25

Olo, na forum nie piszą wyłącznie byli i obecni pracownicy. To forum na temat rynku pracy, więc zaglądają tutaj w przeważającej części potencjalni kandydaci do pracy w tej firmie. Siłą rzeczy nie znają oni warunków panujących w tej firmie i szukają wiarygodnych informacji.

Olo
@Czesław 23.10.2018 11:16

Czesław to czytajac te komentarze nie wyrobiłes sobie zdania na temat tej firmy . Czytajac ze zrozumieniem mozna sie dowiedziec wiarygodnych informacji. Tylko trzeba czytac komentarze a nie tylko je pisać . Takze powodzenia w lekturze .

pracownik

nie polecam nikomu tej firmy, zero rozwoju , lata 80 na halach Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Dobrzy pracownicy nie są doceniani w tej firmie, a to błąd, poczekajcie aż zwolni się wiekszość i zostaną same" małpy "

Odyn

Do damper tak tak,do pani Marty możesz tak pisać nie zna tematu może uwierzy:)Kolejny (usunięte przez administratora) w stołek się ujawnił,jak miło:)

Czesław
@Odyn 13.10.2018 15:08

Odyn, opinia @dampera zawiera kilka argumentów i jest konkretna. Napisz proszę z jakimi stwierdzeniami nie zgadzasz się w jego opinii? Czy możesz podać jakieś kontrargumenty?

P2
@Czesław 17.10.2018 11:43

Jeśli chce Pan wiedzieć czy coś się zmieniło to nic nowego, nadal po staremu w tej super pracy jak ja określają inni . Powiadają ze 2500 na rękę, każdy bierze , raczej nie wszyscy , A co do braku załatwiania stanowisk po znajomości to śmiech mnie ogarnia , np KJ stanowisko załatwione . I jeśli przedmówca coś nie wie , to nich się nie wypowiada , w tym zakładzie wszystkie stanowiska są po znajomości te lepsze i obudź się kolego ze snu .

Odyn

Do shevam,jedno pytanie,czy pracujesz na hali czy jesteś jednym z tych oświeconych panów z biur.Po twoim wpisie wszystko w sumie jest jasne dla mnie nie mniej jednak pochwal się swoim stanowiskiem do którego doszedłeś pracując na początku gdzieś na hali.Bo jak się od was słyszy że nie sztuka wytworzyć sztuką jest sprzedać to Ci powiem jedną życiową prawdę którą wypowiedział jeden z milionerów na zachodzie którego pieniądze nie zniszczyły i dalej jest człowiekiem że"zadowolony pracownik sam zatroszczy się o klienta".Tyle w temacie bo nie chcę tu po Tobie jechać za bardzo:)

pracownik

Do shevam umysłowo to ty jesteś ale chyba chory pewnie jak tak szedłeś po hali to się chyba j..łeś o jakiegoś słupa de..lu.

Marta

@Hutnik, dlaczego przełożeni uważają, że pracowników jest za dużo? Czy jest to związane z mniejszym zapotrzebowaniem na produkcję w firmie Stalprodukt? Czy jesteś pewien, że podwyżki dotyczyły wyłącznie części pracowników? Może byli to pracownicy najdłużsi stażem lub posiadający dotychczas najmniejsze uposażenie?

Olo
@Marta 04.10.2018 00:00

Dziweczynko ty pracujesz nawet w nocy widać . Hoho strasznie duzo obowiazków dostałaś od zarzadu . Chyba ze jesteś jedną z grubych ryb haha zwiazkowych . Widać boisz sie udzielania odpowiedzi na niewygodne pytania .brawo za odwagę. Wszystcy z biurowców tak mają ze chowają głowe w piaseķ .przeciez to lepsza rasa jest ,z genami pozbieranymi z calej okolicy .dlatego w tym zakładzie panuje taka atmosfera . Szkoda gadać .. a marta niech napisze cos mądrego bo z tylu komentarzy nie potrawi żadnego wniosku wyciagnąć . Żal poprostu mi ciebie . Jedna formułka jeden tok myslenia .zero logiki. I przemyślen . Złoz wszystko do kupy i napisz jaki obraz tego zakładu rysuje sie tobich przekonaniach. Jednak wątpię czy potrafisz !!!. Uważam poprostu ze nie !!!! potrafisz .

shevam
@Marta 04.10.2018 00:00

Marta, firma ma się świetnie,burzę wywołały podwyżki podzielone na 3 koszyki. Jak dlamnie normalna praktyka, najwięcej otrzymali Ci od których coś zależy, najmniej Ci co są tak naprawdę do pomocy w procesie produkcyjnym. Ci z najniższej półki mają pratensje że Ci co "włączają guzik" dostali więcej :) Bo Ci drudzy pracują głową a Ci pierwsi rękami :) Wszystkie bzdurne opinie na tym forum wynikają z jednego problemu... że fizyczny powinien zarobić wiecej jak umysłowy bo się spocił przy pracy (robocie) :). Nikt nie doda że ten "umysłowy" przerorzeszedł od dołu do góry i też był kiedyś "fizycznym". Chodzę po hali produkcyjnej i widzę gimbazę non stop przeglądającą komórki... moim zdaniem tak jak w innych firmach powinno sie w STP wprowadzić zakaz korzystania z komórek w pracy, było by mniej wypadków i wydajność większa.

Hutnik

Nic się nie zmienia , pracownicy się zwalniają a góra mówi że nas dalej za dużo. Jak kogoś braknie to nie ma kim zastąpić. Taka to jest polityka. Linie jadą w 5 osob na 2 linie i niby jest ok. Śmieszne podwyżki nic nie dały dostala nieliczni grupa. Żal

adsfsdf

cytując klasyków (stare dziadków ),,nie podoba się ,zwolnij się ,nikt nikogo nietrzyma ".Dziękuje za uwagę .

szybki bill

Witam, wszystkich tutaj zgromadzonych hutników i nie tylko, witam panie, witam panów :D Chciałbym się podzielić swoimi przemyśleniami i myślami :D Zaobserowowałem coś wyjątkowo nieakceptowalnego dla mnie i dla wielu innych. Może zacznę od sedna, szybko zacznę, szybko skończę :D Mówią na mnie szybki bill. Więc zaczynam opowieści dziwnej treści :D Z tego co mi wiadomo i miało tak być, a tak nie jest, że z 3 koszykiem się nie liczono, a policzono :D Ale to nie o to chodzi mi teraz, a 1 koszyk i 2 koszyk, dalej leci w kulki. Nic nie robią, nic nie muszą, bo przecież, za nich to zrobi 3 koszyk. Zróbcie z tym porządek! Zostawcie w spokoju 3 koszyk! A skoro doceniliście 1 i 2 koszyk to może doceniajcie ich tak samo jak i 3 koszyk. Pozdrawiam hutasów i bobasów :D

Dejv
@szybki bill 22.09.2018 23:07

Pewien "mądry" Pan stwierdzil: "zgodziłeś się na taką stawkę podczas podpisania umowy to nie znaczy że masz nic nie robić, według niego masz tak samo zasuwać a nawet szybciej niż ten niby mobilny z pierwszego. Jesteś młodszy starzem to Tobie pierwszy koszyk się nie należy. Lepiej go dać komuś starszemu co dobrze ściemnia w innym przypadku będzie awantura. A po co kierownictwo ma sobie robić problemy ze starymi jak łatwiej młodego uciszyć jednym słowem: Nie podoba się to droga otwarta są inni na twoje miejsce...

human
@Dejv 23.09.2018 13:54

"STARZEM" tacy tu siedzą. Po tych błędach ortograficznych co tu wypisujecie mam wrażenie, że niektórzy pracownicy tej firmy nie skończyli podstawówki. O składni i interpunkcji nie wspominam nawet. Czytać się tego nie da.

Do kłos

Ktos ma zle info odnosnie byłego kierownika z A zm.bo nie pracuje zza granica tylko w konkurencyjnej firmie Rystal i to jako kierownik i kontynułuje zabawe w bhp- owca gosc mial trudne dzieciństwo,a szwagierek przyjedzie po was ambulansem to sie zgadza

issa
@Do kłos 03.09.2018 22:45

konkurencyjna firma pozdrawia was ;)

Bob
@issa 04.09.2018 21:25

Przyjmuje cie (usunięte przez administratora) do swojej firmy panowie z Wiśnicz jak wyjdzie cie zgłoś cie się tam do pracy

pampers
@Do kłos 03.09.2018 22:45

ale czy to zle ze rystal dal mu szanse ????

kofej
@Do kłos 03.09.2018 22:45

i radzi sobie tam bardzo dobrze !!!!

Bob
@pampers 12.09.2018 12:12

Złodziejowico okradałludzi co na niego robili

Ikaja
@Bob 28.09.2018 11:18

Tak ale tam nie ma dostępu do pieniędzy!!!

Spryciula

Firma konkurencji też istnieje tam przyjmą każdego niezadowolonego Za lepsze pieniądze!!!

Mateusz
@Spryciula 24.09.2018 17:00

Firma ta produkuje blachy transformatorowe??

Marta

@Dejv, czy możesz wyjaśnić osobom zaglądającym na forum na czym polegają koszyki i czym one są? Czy jest to stopień zaszeregowania pracownika, a może coś innego? Rozumiem, że nie jesteś zadowolony z obecnego podziału wynagrodzeń? Czy możesz to wyjaśnić, twoja wypowiedź może być niezrozumiała dla innych osób czytających wątek o firmie Stalprodukt.

Beja
@Marta 23.09.2018 14:08

Marta co wiesz o sposobie kupna akcji od pracownikow i srodķow przeznaczonych na ich skup. Sa prezio wziął pieniadze . Gdzie ci z listy najbogatszych polaków .skad sie wzięły pieniadze na zakup zakladow, uzdrowisk , hoteli dla prezia rodziny . ???. Czekam na odp.

anonymous

Witam wszystkich forumowiczów mam nadzieję że w tej firmie wkrótce ktoś przejrzy na oczy i wywali połowę tych nierobów przyjętych po znajomości bez żadnych kwalifikacji to oni ciągną tę firmę na dno

Marta

@Kiedyś to było, twoja opinia jest bardzo krótka i w zasadzie trudno wywnioskować z niej coś więcej. Rozumiem, że nie jesteś zadowolony ze swojej byłej pracy. Z każdej pracy można jednak wynieść cenne doświadczenia. Czy doświadczenie zdobyte w firmie Stalprodukt przydało się tobie w twojej nowej pracy? Może jednak żałujesz swojej decyzji o odejściu?

Kiedyś to było

Przepracowałem 4 lata w tej firmie i o 4 za długo .

Niezadowolony

Słyszałem że Pan Dyro mówił że na wysyłce nie można awansować i że nie będzie tam nigdy pieniędzy. Co powiecie na to . Oglądaliście film "Ballada o Januszku" Ten filmowy miał matkę opiekunkę. Ten ma ???

???
@Niezadowolony 12.09.2018 16:49

Wszyscy mają

Piesek 1
@Niezadowolony 12.09.2018 16:49

Tenże sam człowiek, powiedział pracownikowi, że nie bez kozery to jest WYKAŃCZALNIA i tam gdzie pracuje to DNO (nie mylić z komórką "DNO"). Skoro przełożony ma takie mniemanie o swoim wydziale, to jak on reprezentuje firmę i daje o niej świadectwo?. Jaką wartość mają dla niego jego podwładni? Ryba psuje się podobno od głowy. Pani Marto!, wystarczy wyjść z budynku, założyć kask, a na pewno będzie Pani wiadome jaka panuje chierarchia wartości i o czym jest mowa. Trochę inicjatywy. To nie jest osobista wycieczka.

młody

Do Zgreda Jak taki mądry jestes , to idż do Gandalfa z zm. C i powiedz mu ,że nie pojedziesz agregatem bo nie masz obsady , albo powiedz mu , że na wysyłce brak miejsca i nie da się odbierać produkcji , to ci powie żebyś kładł byle gdzie i byle jak , ale paczki masz odebrać , albo cie ukarze albo powie ci że jak się nie podoba to idż do dyra i się pożal. A dyrektor myslisz że się przejmie twoimi żalami, jeszcze by cię wyśmiał , bo on o żadnych problemach słyszeć nie chce. Na P2 problemów być nie może , tu wszystko jest TIP TOP. W końcu to on zrobił kierownikiem Gandalfa ( a ten człowiek nie wie co to ODPOWIEDZIALNOŚć i ZDROWY ROZSĄDEK).

???
@młody 13.09.2018 22:42

To teraz macie możliwość wykazania się przy inspekcji pracy

Obserwator

Ludzie kochani bardzo Was proszę zanim wyślecie opinię przeczytajcie to co piszecie. Czasem tego przeczytać się da bo tak bardzo Wam slowniki w telefonach zmieniają słowa. Wychodzą z tego totalne bzdury. Jak te opinie czyta ktoś obcy to pomyśli, że tu jakieś matoły pracują. Pozdro.

Pracownik
@Obserwator 12.09.2018 16:42

Masz racje ale krytykując sam pisz poprawnie.Przeczytaj dokładnie jak napisałeś.

Zgred

Niby tak wielce narzekacie na stalorodukt a nikt nie pójdzie do przełożonego i nie powie co mi leży na sercu jak wam nie pasuje zwolnijcie pracy jest dużo jak PiS sie chwali

Bob
@Zgred 11.09.2018 22:03

Jakis mądry bo cię nagrodzeni albo biurokracja przyjdź na produkcję to zobaczysz jakże stanu100 pracuje 54 osoby bo reszta jest na eskach eskach urlopach i robi się pod osoby co powinno być to pagadamy

Marta

@Enter, jeżeli informacje, które podajesz na temat firmy Stalprodukt są zgodne z prawdą, to są one niepokojące. Pracodawca ma obowiązek zapewnić odpowiednie warunki pracy i przestrzegać BHP. Czy jest na forum pracownik firmy lub inna osoba, która mogłaby się odnieść do ostatnich wpisów?

Enter
@Marta 10.09.2018 19:37

Pani Marto,bez urazy ale nie ma pani zielonego pojęcia co się dzieje na halach.Biura i hale to dwa różne światy.A czy to prawda?Proszę wysłać kogoś kto sprawdzi porządek w papierach u kierownika zm.C bo może się okazać że inni też są bez badań lekarskich.

Enter

A wiecie że oni przyznali podwyżkę kolesiowi co już nie pracuję od paru miesięcy.Takie mają pojęcie o pracownikach.Parę dni temu gość ze zmiany C jak się okazało ma złamane śródstopie.Oczywiście kierownik zm.C by tego nie zgłaszał to mu większą premie da(Norma u niego).A najlepsze jest to że nie miał ważnych badań lekarskich.Tam pracownik to zło konieczne.

Piotrek

A ja ciagle choruje i mam wieksze stawki i premie haha od tych burakow co sie boją

pracownik

To co się dzieje w firmie Stalprodukt na wydziale P2 , to juz nie jest nawet komedia , to jest TRAGIFARSA.Po wielkiej rEORGANIZACJI , jaką przeprowadził szef pewnego Działu ( którego tu nie wymienie) jest jeden WIELKI BURDEL.Produkcja to wielki wyścig szczurów , kto więcej zjedzie ton (szaleje zwłaszcza kierownik Zm. C) , przepisy BHP (a co to .. urwa jest , na P2 coś takiego nie istnieje), wysyłka leży już od WIELU lat ( to CUD ,że nikt z pracowników wysyłki jeszcze nie zginął pracując w takich warunkach). Ja się zastanawiam , skąd wielki rEORGANIZATOR bieże swoje rewolucyjne pomysły ,ale facet musi mieć bardzo bujna wyobrażnie , bo patrząc z boku na efekty jego decyzji to można dojść do wniosku , że pojęcia o pracy w firmie nie ma żadnego. Wielki BOSS dziwi się ,że ludzie mają tak kiepskie zdanie o zakładzie, a czemu się tu dziwić skoro dla kadry zarządzającej liczą się tylko plany produkcyjne , a nie to w jakich warunkach ludzie pracują.

Marta

Jak wyglądają obecne warunki pracy w firmie Stalprodukt? Czy jest na forum osoba, która dysponuje aktualnymi informacjami? Czy wynagrodzenie dla nowego pracownika jest konkurencyjne? Może wiecie coś na ten temat. Rynek pracy jest obecnie rynkiem pracownika, każdy detal może mieć dla kandydatów znaczenie.

sasaa

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,23558379 czy ktos moze wyrazic opinie jak sie tam pracuje ?

Bob
@sasaa 02.09.2018 12:04

(usunięte przez administratora)

Kłos

Szwagier szwagra teraz pracuje jako kierowca ambulansu Bocheńskiego szpitala,a kierowniś za ogrodnika zza granica sie ma układy to i za porozumieniem stron sie zwolnili po takich przekretach.

DPP2

Panowie, w poniedziałek wraca z urlopu "czarny jegomość". Zapraszam do zadawania MU tych wszystkich pytań, nie dajmy MU umyć rąk jak to zrobił PIŁAT. Żelazo trzeba kuć póki gorące. Dlaczego był na urlopie jeszcze tydzień dłużej niż my?. Sądzi,iż opadnie kurz, damy sobie siana?, a może suprise! A propos gdzie jest P. Marta? .were?

Niezależny
@DPP2 24.08.2018 15:33

No i co ciekawego po powrocie czarnego jegomoscia był ktoś? ?przecież z tym gościem nie da się normalnie rozmawiać wydaje się mu ze jest tam Bogiem a tak naprawdę to jeszcze nie został rozaliczony z czasów Konstalbudu ?,,teraz każdy ręce umywa nikt nie dzielił nikt nich nie wie ja myślę że sam prezes dzielił ha ha traktuja nas jak idiotów odbijanie piłeczki kto dzielił jedna banda na toki z gnojem i za bramę z ta banda wyzyskiwaczy!!!!

Niezależny
@DPP2 24.08.2018 15:33

Ma całe szczęście sądownictwo w Polsce się zmienia ku lepszemu wypiepszaja starych komuchow ! ! I powiązanych układami i korupcja sędziów wiec może warto by wznowić sprawy dwóch śmiertelnych wypadków na p2!!bo po dziś dzień nikt nie został ukarany A winni tego chodzą dumnie i dalej ludzi ganiaja tekstami tu cytuje "pijcie kawy na pulpitach byle agregaty nie stawaly"przerwy krótkie zmiany na ruchu itd.skorumpowany zakład układami przykład chocby zwanego "jelonka "którego do ostatnich sił chronił pan i władca p2 brak urlopu brak l4 ale zasłaniać się tatusiem z kJ ze zna pana który rządzi p2 i wolno mu wszystko bo jest w kole lowieckim razem z jegomosciem nawet oferowal ze prace załatwi w stalprodukcie oczywiście za odpowiednią opłatą to tylko malutki przyklad jak to wygląda w realu jest jeszcze lepiej

Zostaw opinię o Stalprodukt S.A. - Bochnia

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalprodukt S.A.