Stalprodukt S.A.

Bochnia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 608 ocen.

Stalprodukt S.A.
2 608 6 1

Opinie o Stalprodukt S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

szybki bill

Witam, wszystkich tutaj zgromadzonych hutników i nie tylko, witam panie, witam panów :D Chciałbym się podzielić swoimi przemyśleniami i myślami :D Zaobserowowałem coś wyjątkowo nieakceptowalnego dla mnie i dla wielu innych. Może zacznę od sedna, szybko zacznę, szybko skończę :D Mówią na mnie szybki bill. Więc zaczynam opowieści dziwnej treści :D Z tego co mi wiadomo i miało tak być, a tak nie jest, że z 3 koszykiem się nie liczono, a policzono :D Ale to nie o to chodzi mi teraz, a 1 koszyk i 2 koszyk, dalej leci w kulki. Nic nie robią, nic nie muszą, bo przecież, za nich to zrobi 3 koszyk. Zróbcie z tym porządek! Zostawcie w spokoju 3 koszyk! A skoro doceniliście 1 i 2 koszyk to może doceniajcie ich tak samo jak i 3 koszyk. Pozdrawiam hutasów i bobasów :D

anonymous

Witam wszystkich forumowiczów mam nadzieję że w tej firmie wkrótce ktoś przejrzy na oczy i wywali połowę tych nierobów przyjętych po znajomości bez żadnych kwalifikacji to oni ciągną tę firmę na dno

Marta

@Kiedyś to było, twoja opinia jest bardzo krótka i w zasadzie trudno wywnioskować z niej coś więcej. Rozumiem, że nie jesteś zadowolony ze swojej byłej pracy. Z każdej pracy można jednak wynieść cenne doświadczenia. Czy doświadczenie zdobyte w firmie Stalprodukt przydało się tobie w twojej nowej pracy? Może jednak żałujesz swojej decyzji o odejściu?

Kiedyś to było

Przepracowałem 4 lata w tej firmie i o 4 za długo .

młody

Do Zgreda Jak taki mądry jestes , to idż do Gandalfa z zm. C i powiedz mu ,że nie pojedziesz agregatem bo nie masz obsady , albo powiedz mu , że na wysyłce brak miejsca i nie da się odbierać produkcji , to ci powie żebyś kładł byle gdzie i byle jak , ale paczki masz odebrać , albo cie ukarze albo powie ci że jak się nie podoba to idż do dyra i się pożal. A dyrektor myslisz że się przejmie twoimi żalami, jeszcze by cię wyśmiał , bo on o żadnych problemach słyszeć nie chce. Na P2 problemów być nie może , tu wszystko jest TIP TOP. W końcu to on zrobił kierownikiem Gandalfa ( a ten człowiek nie wie co to ODPOWIEDZIALNOŚć i ZDROWY ROZSĄDEK).

???
@młody 13.09.2018 22:42

To teraz macie możliwość wykazania się przy inspekcji pracy

Obserwator

Ludzie kochani bardzo Was proszę zanim wyślecie opinię przeczytajcie to co piszecie. Czasem tego przeczytać się da bo tak bardzo Wam slowniki w telefonach zmieniają słowa. Wychodzą z tego totalne bzdury. Jak te opinie czyta ktoś obcy to pomyśli, że tu jakieś matoły pracują. Pozdro.

Pracownik
@Obserwator 12.09.2018 16:42

Masz racje ale krytykując sam pisz poprawnie.Przeczytaj dokładnie jak napisałeś.

Olo

http://www.bochnianin.pl/n/wydarzenia/24493/wypadek-w-stalprodukcie-zmiazdzony-kciuk

Niezadowolony

Słyszałem że Pan Dyro mówił że na wysyłce nie można awansować i że nie będzie tam nigdy pieniędzy. Co powiecie na to . Oglądaliście film "Ballada o Januszku" Ten filmowy miał matkę opiekunkę. Ten ma ???

???
@Niezadowolony 12.09.2018 16:49

Wszyscy mają

Piesek 1
@Niezadowolony 12.09.2018 16:49

Tenże sam człowiek, powiedział pracownikowi, że nie bez kozery to jest WYKAŃCZALNIA i tam gdzie pracuje to DNO (nie mylić z komórką "DNO"). Skoro przełożony ma takie mniemanie o swoim wydziale, to jak on reprezentuje firmę i daje o niej świadectwo?. Jaką wartość mają dla niego jego podwładni? Ryba psuje się podobno od głowy. Pani Marto!, wystarczy wyjść z budynku, założyć kask, a na pewno będzie Pani wiadome jaka panuje chierarchia wartości i o czym jest mowa. Trochę inicjatywy. To nie jest osobista wycieczka.

Do kłos

Ktos ma zle info odnosnie byłego kierownika z A zm.bo nie pracuje zza granica tylko w konkurencyjnej firmie Rystal i to jako kierownik i kontynułuje zabawe w bhp- owca gosc mial trudne dzieciństwo,a szwagierek przyjedzie po was ambulansem to sie zgadza

issa
@Do kłos 03.09.2018 22:45

konkurencyjna firma pozdrawia was ;)

Bob
@issa 04.09.2018 21:25

Przyjmuje cie (usunięte przez administratora) do swojej firmy panowie z Wiśnicz jak wyjdzie cie zgłoś cie się tam do pracy

pampers
@Do kłos 03.09.2018 22:45

ale czy to zle ze rystal dal mu szanse ????

Zgred

Niby tak wielce narzekacie na stalorodukt a nikt nie pójdzie do przełożonego i nie powie co mi leży na sercu jak wam nie pasuje zwolnijcie pracy jest dużo jak PiS sie chwali

Bob
@Zgred 11.09.2018 22:03

Jakis mądry bo cię nagrodzeni albo biurokracja przyjdź na produkcję to zobaczysz jakże stanu100 pracuje 54 osoby bo reszta jest na eskach eskach urlopach i robi się pod osoby co powinno być to pagadamy

Marta

@Enter, jeżeli informacje, które podajesz na temat firmy Stalprodukt są zgodne z prawdą, to są one niepokojące. Pracodawca ma obowiązek zapewnić odpowiednie warunki pracy i przestrzegać BHP. Czy jest na forum pracownik firmy lub inna osoba, która mogłaby się odnieść do ostatnich wpisów?

Enter
@Marta 10.09.2018 19:37

Pani Marto,bez urazy ale nie ma pani zielonego pojęcia co się dzieje na halach.Biura i hale to dwa różne światy.A czy to prawda?Proszę wysłać kogoś kto sprawdzi porządek w papierach u kierownika zm.C bo może się okazać że inni też są bez badań lekarskich.

Enter

A wiecie że oni przyznali podwyżkę kolesiowi co już nie pracuję od paru miesięcy.Takie mają pojęcie o pracownikach.Parę dni temu gość ze zmiany C jak się okazało ma złamane śródstopie.Oczywiście kierownik zm.C by tego nie zgłaszał to mu większą premie da(Norma u niego).A najlepsze jest to że nie miał ważnych badań lekarskich.Tam pracownik to zło konieczne.

Piotrek

A ja ciagle choruje i mam wieksze stawki i premie haha od tych burakow co sie boją

pracownik

To co się dzieje w firmie Stalprodukt na wydziale P2 , to juz nie jest nawet komedia , to jest TRAGIFARSA.Po wielkiej rEORGANIZACJI , jaką przeprowadził szef pewnego Działu ( którego tu nie wymienie) jest jeden WIELKI BURDEL.Produkcja to wielki wyścig szczurów , kto więcej zjedzie ton (szaleje zwłaszcza kierownik Zm. C) , przepisy BHP (a co to .. urwa jest , na P2 coś takiego nie istnieje), wysyłka leży już od WIELU lat ( to CUD ,że nikt z pracowników wysyłki jeszcze nie zginął pracując w takich warunkach). Ja się zastanawiam , skąd wielki rEORGANIZATOR bieże swoje rewolucyjne pomysły ,ale facet musi mieć bardzo bujna wyobrażnie , bo patrząc z boku na efekty jego decyzji to można dojść do wniosku , że pojęcia o pracy w firmie nie ma żadnego. Wielki BOSS dziwi się ,że ludzie mają tak kiepskie zdanie o zakładzie, a czemu się tu dziwić skoro dla kadry zarządzającej liczą się tylko plany produkcyjne , a nie to w jakich warunkach ludzie pracują.

Marta

Jak wyglądają obecne warunki pracy w firmie Stalprodukt? Czy jest na forum osoba, która dysponuje aktualnymi informacjami? Czy wynagrodzenie dla nowego pracownika jest konkurencyjne? Może wiecie coś na ten temat. Rynek pracy jest obecnie rynkiem pracownika, każdy detal może mieć dla kandydatów znaczenie.

sasaa

https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,23558379 czy ktos moze wyrazic opinie jak sie tam pracuje ?

Bob
@sasaa 02.09.2018 12:04

(usunięte przez administratora)

Kłos

Szwagier szwagra teraz pracuje jako kierowca ambulansu Bocheńskiego szpitala,a kierowniś za ogrodnika zza granica sie ma układy to i za porozumieniem stron sie zwolnili po takich przekretach.

DPP2

Panowie, w poniedziałek wraca z urlopu "czarny jegomość". Zapraszam do zadawania MU tych wszystkich pytań, nie dajmy MU umyć rąk jak to zrobił PIŁAT. Żelazo trzeba kuć póki gorące. Dlaczego był na urlopie jeszcze tydzień dłużej niż my?. Sądzi,iż opadnie kurz, damy sobie siana?, a może suprise! A propos gdzie jest P. Marta? .were?

Niezależny
@DPP2 24.08.2018 15:33

No i co ciekawego po powrocie czarnego jegomoscia był ktoś? ?przecież z tym gościem nie da się normalnie rozmawiać wydaje się mu ze jest tam Bogiem a tak naprawdę to jeszcze nie został rozaliczony z czasów Konstalbudu ?,,teraz każdy ręce umywa nikt nie dzielił nikt nich nie wie ja myślę że sam prezes dzielił ha ha traktuja nas jak idiotów odbijanie piłeczki kto dzielił jedna banda na toki z gnojem i za bramę z ta banda wyzyskiwaczy!!!!

Niezależny
@DPP2 24.08.2018 15:33

Ma całe szczęście sądownictwo w Polsce się zmienia ku lepszemu wypiepszaja starych komuchow ! ! I powiązanych układami i korupcja sędziów wiec może warto by wznowić sprawy dwóch śmiertelnych wypadków na p2!!bo po dziś dzień nikt nie został ukarany A winni tego chodzą dumnie i dalej ludzi ganiaja tekstami tu cytuje "pijcie kawy na pulpitach byle agregaty nie stawaly"przerwy krótkie zmiany na ruchu itd.skorumpowany zakład układami przykład chocby zwanego "jelonka "którego do ostatnich sił chronił pan i władca p2 brak urlopu brak l4 ale zasłaniać się tatusiem z kJ ze zna pana który rządzi p2 i wolno mu wszystko bo jest w kole lowieckim razem z jegomosciem nawet oferowal ze prace załatwi w stalprodukcie oczywiście za odpowiednią opłatą to tylko malutki przyklad jak to wygląda w realu jest jeszcze lepiej

????

Mały wróć

Bob
@???? 27.08.2018 11:23

To były największe złodziejskie podwyżki wtem zakładzie brygadzisci załatwiłem sobie 2 koszyki bo za spanie im się należy a pozostałym co robią nie

Marta

@DPP2, rozmowa jest zawsze dobrym rozwiązaniem w celu wyjaśnienia lub rozwiązania problemów w firmie. Czy długo już pracujesz w firmie Stalprodukt? Może chciałbyś napisać coś więcej na temat aktualnej sytuacji w firmie? Na forum GoWork.pl zagląda bardzo wiele osób. Są to kandydaci do pracy i pracownicy, ale też osoby z branży HR szukające obiecujących kandydatów do pracy!

Profesor p3

No to są te super podwyżki! !po 12 latach dostałem 56 groszy podwyżki! !!kpiny nawet na bułkę niema!!! Więc pora zacząć działać ażeby wszystko było na wydziale P3 zgodnie z litera prawa!!! Bo ostatnio przed urlopami nawet wody do picia brakło! !!kpiny ten zakład schodzi na psy!!

Dokładnie
@Profesor p3 20.08.2018 16:07

A młodzi ze stażem 2lata i umowami na czas określony podostawali po3 zeta . Patologia!!!! jednym slowem ale ich kiedys tez przekręcą . Zaklad totalnie ustawiony na wyzysk pracownika .

aMBITNY
@Dokładnie 21.08.2018 13:47

Widocznie młodzi jeszcze nie są tak zepsuci jak Wy stare dziady co robicie na sztukę- i docenili ich. Kto powiedział że młody stażem nie może być lepszy? Tyrają na starych i są wykorzystywani

Dokładnie
@aMBITNY 21.08.2018 17:21

Jedyne z czym widac młodych to z komórkami i papierosami w rece!!!. Poczekajcie jeszcze kilka lat i tak was przedoją jak starych teraz zreszta haha . Wowczas zeby nie było płaczu !!!

Doktor P2
@Profesor p3 20.08.2018 16:07

Profesorku nie po 12 A po 5 latach minus chorobowe więc jak masz Chonor oddaj te 56 groszy niech dostaną Ci co pracują !!!!!!!!!!!!!

MłodyGniewny
@Doktor P2 22.08.2018 19:06

Co?!?! Ci co pracują? Hahahaha... Za......em przez ostanie lata jak szalony i co z tego dostałem? 5%!!!Dostają Ci co lizą, pucują, ciągną....

Odyn

Oj ludzie wy chcecie sprawiedliwości w zakładzie w którym każdy jeden z biur i nie tylko ma pewnie do dziś legitymacje PZPR.Gdzie związki są tylko z nazwy,gdzie wał goni wał a swoi choć by nie robili to i tak drugie tyle zarabiają co szarak.Gdzie BHP jest tylko do 16 godz.a i tak to BHP siedzi w kieszeni u Janeczka.Bo agregat powinien mieć 6 osób a robi 2 i to jest zgodne z BHP ale kasku nie miej na głowie oj grzech.I długo by wymieniać.Dlatego proponuję wszystkim nagrywać na telefony jak się robi i wysyłać do odpowiednich organów prawnych.A co do "podwyżek".Już teraz jesteście "szlachto"z biur wytykani palcami na mieście.Jeśli chcieliście by was ludzie jeszcze bardziej znienawidzili udało to wam się w 100%.

.....

Byłby mi ktoś w stanie wyjaśnić jakie były kryteria do tego żeby dostać 3zł? Bo ja po wielu latach pracy w firmie dostałem 5% a mam trochę papierów wydaje mi się ze doświadczenia i 100% obecność w tym roku (jeżeli chodzi o L4 bo urlop oczywiście wykorzystywalem). I wiem że ludzie których miesiącami nie było, i wcale nie "wyższej rangi" dostawali po 3złote. Szczerze mówiąc liczyłem na lepszą podwyżkę, wydaje mi się ze cały rok pracowałem uczciwie nie tak jak niektórzy którzy tylko szukali chwili żeby siąść i pograć na telefonie. Czuję się jak bym dostał w twarz i jeszcze nie wiedział za co. To przykre.

Kier
@..... 21.08.2018 20:00

Właśnie, jakie było, prawdopodobnie kto lepiej donosił, sciemniał, opierdzielał się i siedział na L4

Ktos

A ja chodze czesto na chorobowe i smieje sie z was tych co sie boją na l4 frajerzy bo nic lepiej nie macie ----'tu lepiej mają tacy co lecą w kulki

Bollo
@Ktos 17.08.2018 23:23

Dokładnie,narzekaja ale co z narzekania nici ,boicie sie postawic bo was strasza ze wam po premii skubną,tylko ze ta premia jest jak jałomużna,wiec weście sie w garsc i sie ogarnijcie bo juz sie jaja zaczynaja po tych podwyzkach,nie liczcie na kudłatego to trzeba samemu sobie wywalczyc

Magnum
@Ktos 17.08.2018 23:23

Witam i podziwiam ale sugestie mam jedną skoro wszystkim tak zle to dlaczego jeden z drugi jak zobaczy kierownika to się pozabijac chce kręci czym sie da zeby tylko widzial ze cos robi w kanciapie wielki baor muwi ze ma wy....ne ze on niemusi tu pracowac bo ma ustawionego tescia i wogule a szara codzienos pokazuje wszystko i ty myslisz ze tacy ludzie szanowny panie cos zadzialaja zapomnij ja pracuje tutaj juz pare lat jestem zaradny wiec nienazekam pracowac wszedzie czeba i wszedzie tak jest ze mlody musi swoje odrobic bo wszyscy mlodzi niezadowoleni tylko popacz posobie albo inaczej ci co pracuja 12 15 16 lat ile maja wiecej od mlodego 2. 5. zlotych wiecej jak maja albo jeszcze inaczej ci co pracuja 25.30 lat ile maja wiecej od tych co robia 12.15.16 lat 5.8.10. Wiecej. Muwie otych co niesom plecakami tylko solidni fachowcy chcecie zarabiac jedzcie za granice tam nawas czekaja tylko czy po miesiacu bedzie zaco wrucic. Znam pelno takich mlodych co muwili ze tam iny swiat ze tam mozna wszystko a po kilku miesiacach prosili rodzine o pozyczke na powrotny bilet

Bob
@Magnum 18.08.2018 21:42

Przestaw głupoty piszesz po co mam jechać z granice jak w Polsce powinienem zarabiać dobrze

Ktos

A ja chodze czesto na chorobowe i smieje sie z was tych co sie boją na l4 frajerzy bo nic lepiej nie macie ----'tu lepiej mają tacy co lecą w kulki

Sprawiedliwy

Shevam, czy mógłbyś mi podać kraj Europy Zachodniej, w którym stawka godzinowa dla nowego pracownika wynosi mniej niż 4 euro? 15 czy 17 złotych przy europejskich cenach to jest stawka dla niewolnika ,nie dla pracownika! Czy według ciebie normalne jest to, że dopiero po kilkudziesięciu latach pracy w jednym zakładzie można zarobić godziwe pieniądze? Twój osąd jest wypaczony, bo zatrudniałeś się w firmie w czasach, gdy były dobre zarobki i pracownicy byli szanowani. Mój ojciec prawie całe życie przepracował w tej firmie i ma emeryturę wyższą niż zarobki z premią, które w tej chwili oferuje swym pracownikom Stalprodukt. Niestety, młodzi, którzy tam teraz pracują, jeśli nic się nie zmieni, będą mogli sobie tylko pomarzyć o takiej emeryturze. Czy to też jest dla ciebie normalne? Zachowaj, człowieku, obiektywizm w swoich wypowiedziach, a jeśli jesteś przedstawicielem "elit", przestań manipulować. Życzę dużo empatii i racjonalnego odbioru rzeczywistości.

shevam
@Sprawiedliwy 11.08.2018 21:31

Wyjaśniłem Ci mechanizm rekrutacji, nikt Ci nie obiecał na start 40 zł/h ! Podpisałeś jasne warunki, STP płaci Ci ( nie wiem ile jest na start, napisałem 15 zł/h tak dla przykładu ) a ty zobowiązujesz się wypełniać obowiązki wynikające z kontraktu. Nie pasuje nie podpisujesz, idziesz gdzie indziej gdzie zapewne zaproponują Ci 40 zł/h. Zapoznałeś sięz kartą stanowiskową ... pisze tam wyraźnie - masz wypełniać polecenia brygadzisty i tyle. Nikt za Ciebie nie zrobi roboty, a na pewno nie brygadzista który jest od pilnowania swojego odcinka. I za to mu płacą :) Zostaniesz kiedyś brygadzistą (wątpię ze względu na postawę) będziesz miał 45 zł/h to będziesz pilnował swojej roboty i stawki. To jest tak proste że nie rozumiem po Twoich wpisach że tego nie rozumiesz :) Jesteś pretensjonalny, nie potrafisz pracować i BYĆ LEPSZYM OD INNYCH !!! Życie nie jest proste a dochodzenie do pieniędzy jest ciężką grą, Ty chcesz grać nie fair, żądasz zapłaty (sowitej) z góry !!! Ja podziękuję Ci od razu ... A jak bym miał prywatną firmę nie zatrudnił bym cie dłużej jak na okres próbny. Potem zapewne opisał byś swoją sytuację na gowork... i liczył na wsparcie duchowe takich płaczków jak Ty. PS. Najprawdopodobniej pracowałem z Twoim ojcem , był bardzo szanowanym brygadzistą, pogadaj z nim, On dużo Ci wyjaśni

Sprawiedliwy
@shevam 12.08.2018 20:30

Szanowny Panie, nie jestem chłystkiem u progu kariery, mam już swoje lata. Ma Pan rację - nigdy nie będę brygadzistą, bo zawód, który obecnie wykonuje przynosi znacznie większe dochody i jest bardziej prestiżowy niż praca w hucie. Nigdy też nie będę pracować w prywatnej firmie, bo nie mam natury niewolnika. Zawdzięcza m to wszystko ojcu hutnikowi, którego było stać na wysłanie dzieci na dobre studia. Ma Pan też rację, pisząc, że nigdy nie będę lepszy od innych. To nie jest priorytetem w mojej pracy. Dla mnie najważniejsze jest, by być jak najlepszym w tym, co robię. Nie interesuje mnie udział w wyścigu szczurów.Zabrałem głosdyskusji, bo mam w rodzinie kilku hutników i doskonale znam sytuację szeregowych pracowników Stalproduktu. Znam też stanowisko kadry kierowniczej, bo jeden z moich krewnych zajmuje wysokie stanowisko w tej firmie. Strasznie mnie złości to, że tacy ludzie jak Pan patrzą na sytuację w firmie przez pryzmat zajmowanej w niej posadki i nie widzą nic złego w tym, że młodzi ludzie pracują za miskę ryżu. A wbrew Pańskiemu przekonaniu nie można od człowieka niedocenianego finansowo wymagać , by się starał i był efektywny.Szkoda, że kadra zarządzająca myśli tylko o swoich kieszeniach, a nie o dobru firmy.Ludzie myślący tak jak Pan szkodzą Stalprodukcie. Pozdrawiam

shevam
@Sprawiedliwy 13.08.2018 09:38

Pokazałeś co potrafisz... skąd się wziąłeś w firmie...jakie masz priorytety... jesteś zwykłym odpadem ( nawet nie znam na niego kodu) zarabiaj sobie gdzie Ci lepiej , a od STP się odp... dziesiątki innych czekają na szansę, popracują kilka lat i jeśli będą dobrzy zaczną zarabiać zachodnią kasę , taki jest STP - zarabiasz jak sie angażujesz i jesteś dobry :) a ty chcesz być sprawiedliwy , chujo...o ale jednakowo...

Sprawiedliwy
@shevam 15.08.2018 20:02

Przedstawiciel "elit" się odezwał... Brakuje argumentów, więc można obrażać i kłamać. Żenujące.

???
@shevam 15.08.2018 20:02

Gdzie są te dziesiątki chętnych do pracy, jakie zachodnie zarobki? ,po 12 latach pracy ok 6 Euro i Ty to mówisz że to są zarobki zachodnie? ,ale chyba na Ukrainie, zejdź na ziemię

Stanisław
@??? 15.08.2018 22:41

Na Ukrainie średnia pensja to 235 dolarów 870 zł na miesiąc. A warunki pracy i bhp są w większości tragiczne. Dlatego tyle Ukraińców pracuje za 10 zł w Polsce. Więc nie pisz bzdur.

Gosc
@Stanisław 17.08.2018 11:35

Ukraincy też się potrafią cenić i nie robią za 10zł. Chyba że tacy co mają dwie lewe ręce...

Janusz

Przychodzi technolog na hale i pyta "jak idzie" na to słyszy odpowiedź "dobrze" po czym udaje się w dalszą drogę po hali szukając kogoś kto by zechciał z nim pogadać o dupi. marynie. Tak wygląda praca technologów za którą dostają dwa razy więcej niż operatorzy na hali, i za taką "CIĘŻKĄ" pracę dostali sowite podwyżki. To jest kpina z ludzi którzy pracują w "Świątek, Piątek i Niedzielę"

Bob
@Janusz 14.08.2018 12:35

Zgadzam się z tobą tak pracuje większość tym zakladziebrygadzisci śpią planisci. się mylą w planach ale oni musieli dostać 2 koszyk a pozostali niech robią za darmo

Zwykły gość
@Janusz 14.08.2018 12:35

Zgadzam się z tym,ale nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Są na hali technolodzy,którzy robią bardzo dużo ,a i brygadzistów jest dużo ,którzy robią więcej niż nie jeden zwykły pracownik. Nie popadajmy w paranoję.

P2

I tam nas orżnęli mówiąc jak zawsze ze zakład jest pod kreską ; https://hutnictwo.wnp.pl/stalprodukt-rekomendacja-kupuj-ale-nizsza-cena-docelowa,328624_1_0_0.html

Magnum

Jest jak jest kazdy chce ale niekazdemu dali ale pamietajmy ze zawsze mozna sobie dorobic np gospodarstwo prowadzic rolne czy kostke ukladac czy ogrodzenia robic meble itp tylko poco nielepiej zarobic godziwie w jednym zakladzie bez kombinowania wydaje mi sie ze taki pracownik ktury wiedzialby ze zarobi godziwie w jednym miejscu bylby napewno efektywniejszy niz taki co lata na fuche itd ale to tylko sugestie pracownika po 10 latach

Zmeczony

Miej wyje...... a bedzie ci dane i wszystko sie zgadza,dlatego zaczolem to stosowac od 10.08 bo to własnie ci dostali co mieli wszydtko gdzies wiec trzeba odbebnic 8 godz i to wszystko reszta niech sie zajmuja biurasy i ci z pierwszego i drugiego kosza

Zostaw opinię o Stalprodukt S.A. - Bochnia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stalprodukt S.A.