HUTA CYNKU ''''MIASTECZKO ŚLĄSKIE'''' SPÓŁKA AKCYJNA

Adres: Hutnicza 17, 42-610 Miasteczko Śląskie

NIP: 6450005934 KRS: 0000197025

HUTA CYNKU ''''MIASTECZKO ŚLĄSKIE'''' SPÓŁKA AKCYJNA
2 33 6 1

Opinie o HUTA CYNKU ''''MIASTECZKO ŚLĄSKIE'''' SPÓŁKA AKCYJNA

Starzyk

Niestety Panowie i Panie ,Ale w naszym zakładzie nie ma Związków zawodowych które by były za pracownikiem . Przedstawiciele załogi zresztą wybrani przez pracowników również. Starzy pracownicy zostaną ale młodzi wątpię. Były pkt. To ten zarobek jako tako był ale teraz hmmm 5% ogromną podwyżka o ile dostanie się te 3%!!! Jakich myśmy się doczekali czasów. Pozdrawiam wszystkich pracowników HCM .

ikul

W 2018 zarobki w sektorze przedsiębiorstw średnio wzrosły o 7,2%, w tym roku mają wzrosnąć jeszcze bardziej . Ciekawe czy nasz "kochany "zarząd też w końcu zacznie doceniać pracowników -to my ciężko pracujemy i wypracowujemy im zyski dzięki którym tyle zarabiają i dostają takie premie . Ale moim zdaniem lepiej nie będzie - dostaniemy 5% którymi tak się szczycą związki zawodowe i mamy się cieszyć.Jest z czego?

Pozdrawiam
@ikul 02.01.2019 11:35

Panie Ikul średnia jest wysoka.Planowana regulacja płac jest realna do panujacej sytuacji ekonomicznej firmy.Dobry pracownik moze liczyc na konkretną zmianę płacy na wniosek przełożonego.Aktualne rozmowy z zz idą w dobrym kierunku. Proszę wiecej cierpliwości i zaufania.Myslimy o pracownikach na produkcji.

Ziko
@Pozdrawiam 02.01.2019 18:18

Co z tego, że średnia jest wysoka. Dla zwykłego pracownika nic z tego nie wynika. Podwyżki w HCM to zawsze był i jest temat tabu. Gdy tylko pojawa się temat tzw. podwyżek, to sytuacja ekonomiczna HCM zwykle jest trudna itp. Dobry pracownik - co masz na myśli ? Może byle niernote, wazeliniarza? Zresztą czytając Twoje wypociny, to chyba nawet nie rozumiesz jaka różnica jest między podwyżką a regulacja. (usunięte przez administratora)jak zwykły agitator Zarządu.

Darek
@Pozdrawiam 02.01.2019 18:18

Hahahaha dobre...na piecu nie ma dobrych pracowników według kierownictwa.A szczególnie tego jednego pana "kierownika" według niego wszyscy są (usunięte przez administratora). Więc nie możemy liczyć na konkretną zmianę płacy. Przykre ale prawdziwe.

Pozdrawiam
@Ziko 02.01.2019 20:01

Proszę grzeczniej do kobiety.

HAHA
@ikul 02.01.2019 11:35

Planowane podwyżki płac to parę groszy do podstawy i likwidacja punktów!

Oszukany
@ikul 02.01.2019 11:35

Przychodzę na nockę i sie dowiaduję ze jeden zwiazkowiec niejaki pan PK nas sprzedal za stolek wyzej.Brak punktow.Brak podwyzki.Podpisal zgode.Prezes odtrabil zmiany na naradzie koerownictwa bez zgody pozostałych dwoch związków (brawo panowie).No to zapraszamy na piec.Porozmawiamy .Jak mamy dalej zyc za te stawki.Nowy kierownik nikomu nie wystapi o podwyzke.No czysta kpina.

Jo
@ikul 02.01.2019 11:35

Jak zmiany płacowe? Ktos wie?

Robol
@ikul 02.01.2019 11:35

2% podwyżki, 3% w decyzji kierownictwa wydziałów dla najbardziej wybitnych pracowników i 30 groszy dodatku dla czterobrygadówki. Szukam aktualnie nowej pracy...

ikul
@Robol 04.01.2019 22:17

To są czyste kpiny i brak szacunku do pracowników . Jeśli rzeczywiście chcą tyle dać to niech sobie darują. Pracownicy na czterobrygadówce powinni mieć przynajmniej 500 zł więcej jak pracujący w normalnym systemie. A podwyżka w sumie o 5% przy zarobku 3000 daje około 80 zł . Widać jak nas szanują , jaja sobie z nas robią

Waldi
@Robol 04.01.2019 22:17

Mam nadzieję że to żarcik noworoczny.

Pyjter
@Pozdrawiam 02.01.2019 18:18

Sytuacja ekonomiczna firmy? Przecież to jest ściśle tajne ,choć słyszy się opinie o 130 mln zł dochodu w ubiegłym roku... Wcześniejsze "myslenie o pracownikach produkcji" poskutkowało zmniejszeniem obsady zmianowej o 20%,a ci co zostali ledwo zipią.Warto by było aby osoby zarządzające faktycznie przeszły się po wydziałach aby zweryfikować faktyczny stan i warunki na wydziale.Abstrakcją jest to ze na czasem 6 pracowników przypada 2 mistrzów.W normalnych firmach tak nie jest

ikul
@Pozdrawiam 02.01.2019 18:18

Pani "Pozdrawiam" . Jaka jest sytuacja ekonomiczna firmy to każdy pracownik dobrze widzi, także takie sugestie że firmę nie stać na konkretne podwyżki płac nie mają sensu. Jeśli chodzi o cierpliwość pracowników to się skończyła. A taka polityka płacowa firmy spowoduje brak rąk do pracy, czego efekty zresztą już od ponad roku widzimy, bądź masowe zwolnienia L-4. A teraz kto wie czy nie ważniejsza kwestia- gdzie są wyniki badań środowiskowych na stanowiskach pracy? Pytam ponieważ mój przełożony mówił że u nas normy są przekroczone , a z tego co się orientuję według Prawa pracy każdy pracodawca jest zobowiązany do poinformowania o wynikach takich badań swoich pracowników jak również umożliwić wgląd do tych wyników. A pytam bo,każdy z pracowników na,wszystkich wydziałach ma prawo wiedzieć o ile te normy są przekroczone . Ja na przykład nie wiem czy nie są to dawki zagrażające mojemu zdrowiu skoro normy są przekroczone.

Darek
@Oszukany 03.01.2019 22:11

Proponuję w końcu iść pod ten (usunięte przez administratora) biurowiec tak jak 10 lat temu i zrobić mały bałagan panom prezesom na ich nowiutkim parkingu bo oni są zaslepieni i nic nie widzą i nic nie słyszą może w końcu się obudzą jak nas zobaczą bo będzie jeszcze gorzej.

Ozzy
@Pozdrawiam 02.01.2019 18:18

Pani Jolanto "Pozdrawiam" Ża....ka czy wnioskowane przez przełożonych 3% podwyżki to ta znacząca zmiana płacy? Pisze to jako osoba z uprawnieniami na wózki widłowe, suwnice w tym specjalistyczne czerpakowe i lejnicze, długim stażem pracy, dobrą znajomością procesu technologicznego.

Taki juch
@Pozdrawiam 02.01.2019 18:18

5% dla wlazidupcow i największych wazeliniarzy a my znowu w miejscu. 1000 na czaszkę i do widzenia. dla majstrow 500 bo i tak mają za dużo. Jak nie będzie takich podwyżek to ja spi.. lam z tego syfu, w marketach kobiety mają więcej podstawy.

Stary pracownik
@Pyjter 06.01.2019 17:03

I tu ruszyles wazny temat, nie do przeskoczenia raczej, uklady, ukladziki zawsze byly i będą. Co do ilosci "osob umysłowych" to prawda ....jest za duzo, przez co jest rozgardiasz w zarządzaniu. Ciepłe posadki jednak ....kto by nie chcial. Prawda taka, ze często gęsto produkcja idzie bez klopotow na 2 i 3 zm, w święta....wiec pytanie....komu potrzebny taki zasób dozoru pracującego w dni powszednie??

haha
@Pozdrawiam 02.01.2019 18:18

że myślicie o pracownikach na produkcji to nie watpie tylko pytanie z ciekawosci co sobie myslicie? :)

wolf
@Pozdrawiam 03.01.2019 08:53

,,Prosze grzeczniej do kobiety'' przecież chcecie równouprawnienia , więc prosze się przyzwyczajać do takiego czegoś , a nie zasłaniać się tym że jest się kobietą i proszę mnie traktować inaczej...

wolf
@ikul 02.01.2019 11:35

Jako pracownik tego zakładu , dowiedziałem się jak mają wyglądać warunki wynagrodzenia obecnie , to mam wrażenie że lepiej jest pracować u prywaciarza , bo prywaciarz daje lepsze pieniądze i co jakiś czas daje podwyżki i stara się by dobrych ludzi przytrzymać , a tutaj jest dokładnie odwrotnie , więc pytanie co to za zakład jest i co w nim jest grane ? mamy teraz zarabiać mniej a koszty życia opłaty itp itd idą do góry ? Nie mam pojęcia jak to dalej pójdzie w jakim kierunku?, ale to chyba początek końca tego zakładu.

Pozdrawiam
@wolf 15.01.2019 19:12

Kolego "Wolf" cytat odnosił sie do postu ktory został usunięty przez admina za łamanie regulaminu wiec został oderwany od wątku.Forum ma swoje zasady wiec niech wszyscy sie do niego stosują. Nie mam pojęcia dlaczego zrobiono ze mnie kobietę?Jest zauważalny duzy brak informacji na wydzialach to prawda.Słabo funkcjonuje przepływ informacji np wyniki z badań środowiskowych.Ale są zwiazki (nie trzeba ich lubic) gdzie mozna cos sie dowiedziec.Sa przelozeni ktorzy maja pełną wiedzę co sie dzieje.Przekazywana na co tygodniowej naradzie.Korzystajcie wiecej z tych kanałów informacji.Wyniki badań są min.u nich dostepne jak i w BHP.To nie boli zapytać. Pozytywne to,że zalezy jednak nam wszystkim na pracy i aby sie poprawiła atmosfera.Czego wszystkim życzę.

Mix
@wolf 15.01.2019 19:21

Dlatego niektorzy czekają tylko na hutnika i zmiatam z tego cyrku.

Iks
@Pozdrawiam 15.01.2019 19:37

Tylko gorzej jeżeli idzie się do przełożonego z pytaniem: jak to w końcu z tymi podwyżkami będzie (bo podobno miało być inaczej, bez DKJ) a on odpowiada, że lepiej żebyscie nie wiedziały.

Niezalezny
@Pozdrawiam 15.01.2019 19:37

Panie Pozdrawiam. Rozumie ze wyniki badan stanowiskowych są, ale ...zanizone co każdy pracownik pracujący dluzej niz 3 lata wie. Badania sa robione nie rzetelnie , na sterowniach i biurach gdzie zgodzimy sie nie panują takie same warunki jak na produkcji. Co do zwiazkow, one sa tylko wtedy jak zbliżają sie wybory, wtedy wiedzą gdzie szukać poparcia. Poza tymi wydarzeniami ich nie widac na wydzialach. No ale co sie dziwić, nie odezwia sie za mocno, bo stracą ciepłe posadki a szczegolnie jeden, ktory wychodowal biznes na garbie pracownikow. Co do wiedzy przełożonych nie mam wątpliwości. Są w temacie, ale nie potrafią jej przekazać. Proponuję zorganizowac spotkania z zalogą na wydzialach 2 razy do roku, a z prezesem raz w roku, by kazdy ciezko pracujacy w tym zakladzie byl na bierzaco ze stanem faktycznym zakladu i jego kierunku rozwoju. Tylko zeby znow nie mowic tylko, w jakim to ciezkim polozeniu jest zaklad, bo wszystko drozeje itd. Nikt tu slepy nie jest, jest produkcja jest sprzedaz, a od tego jak wyglada stan finansowy, glownie zalezy od fachowcow zatrudnionych na odpowiednich stanowiskach. Na koniec chcialem zapytac: kto ustalił wysokość podwyżek, ujętych jako "regulację" i podzial procentowy i dlaczego wszelkie takie dzialania są bez konsultacji...Przecież aby zaklad dobrze funkcjonował, a pracownicy byli zadowoleni z pracy jaka wykonują, trzeba liczyć na wzajemną współpracę i rzetelność na kazdym szczeblu zatrudnienia.

Młody

Jak to jest że mistrzowie na wydziale PSK w drugiej połowie 2018 roku dostali podwyżki 100zl + 400zl ? Czy to prawda? A są takie dni kiedy na Spiekalni jest 7 pracowników i 4 mistrzów.

Pms
@Młody 16.01.2019 10:28

tak to prawda,bo jeden mistrz odszedł a trzech robi niby za skoczków,ale roboty to im od tego nie przybyło.A ty fizolu pracuj za grosze.

PMS
@Młody 16.01.2019 10:28

To nie prawda! 100 + 150 = prawda! na PSP podobno więcej..

Jonhy

Witam tu wszystkich. Pracowałem w tym zakładzie pare miesięcy na wydziale PSP i wielki szacun dla tych wszystkich pracowników że za takie jałmużny pracujecie w takim (usunięte przez administratora) marnując sobie każdy weekend. Trzeba mieć naprawdę bardzo niski szacunek do swojego zdrowia aby tam pracować. Były takie dni że na przerwie na szatni było nieźle zdumienie niestety pracodawca ma głęboko w du.... pracownika. Powiem szczerze że w tych warunkach nie zgodzilbym się na pracę nawet za 4 tyś.zl na rękę chyba że w placbrygadzie z wiadomych względów.

Jonhy
@Jonhy 09.01.2019 21:41

Dodam tylko jeszcze że pracuje teraz w jednej z tarnogorskich firm po 8godzin tygodniowo + 2 soboty i mam na rękę 2850zl

Jonhy
@Jonhy 09.01.2019 21:44

8 godzin dziennie jedną stałą zmianę

PSP
@Jonhy 09.01.2019 21:48

To tez bez szału bo godzin nawet więcej niż na hucie z tymi 2 sobotami...

Hutmen
@PSP 10.01.2019 00:15

Bez szału? Kolega piszący powyżej i tak przynajmniej weekendy i swięta spędza z rodziną.I tak ma szanse dożyć emerytury bo zapewne w tak szkodliwych warunkach nie pracuje,nie zaburza sobie zegara biologicznego nockami.

PSP
@Hutmen 10.01.2019 19:20

No to plus ale każdy z nas gdy przyjmował się do huty to wiedział jaki jest system pracy no tak czy nie? To wtedy nie było z tym problemu a teraz jest? Tez mnie powoli doprowadza do szału obecna sytuacja na hucie ale Panowie nie przeginajmy znowu w druga stronę. .

Dżagi
@PSP 10.01.2019 20:04

Oj nie każdy. Przyjmowałem się jak był zdrowotny, praca po cztery szychty i odpowiednio długa przerwa. Potem zaczęli nam zabierać. Kto normalny uważa, że obecnie po nockach mamy jakiekolwiek wolne? Co do zdrowotnego sami jesteśmy sobie winni, na hucie nie brak kolekcjonerów urlopu.

Niezalezny
@PSP 10.01.2019 20:04

Po części masz rację ale...kiedy ja się przyjmowalem byly troszke inne surowce, pracowało wiecej ludzi...normy tez niższe....a wiec inne warunki pracy. W chwili obecnej urządzenia pracuja pod duzym obciążeniem, przerabia sie mnostwo różnorakich materiałów, nie zawsze dopasowanych do procesu, czego skutki odczuwaja znowu ludzie w roznej formie: dodatkowych męczących prac, przy otrzymaniu mniejszej ilosci wyrobu gotowego jest mniejsze wynagrodzenie....wracajac do systemu 4/1 i 4/2 po nocce byl lepszym systemem niz 3/1. Teraźniejszy jest możliwy zwiększając przerwę miedzy zmianami nocnymi a popoludniowymi. Wiąże sie to jednak z kosztami związanymi z zatrudnieniem dodatkowych pracowników.

Taki juch
@Niezalezny 11.01.2019 10:27

No i co w tym złego jak przyjęli by pięciu czy sześciu, upadła by huta? Za niedługo w biurach będzie siedzieć więcej sztuk niż na produkcji k.mać. Jesli już tak nie jest.

Niezalezny
@Taki juch 12.01.2019 23:21

Ja nie pisalem , ze to źle jakby przyjęli nowych pracownikow, tylko wiem ze tendencja w tym zakladzie wciàz dąży do minimalizacji, tylko dlatego, ze chyba wypadkowość jest niska. Nikt nie zdaje sobie sprawy , ze czlowiek wytrzymuje obciążenie fizyczno umysłowe do pewnego momentu.. atmosfera w pracy rowniez wpływa na wydajność i bezpieczeństwo. Majac zatem na uwadze dobro pracownikow, trzeba podjąć rozmowy wyznaczając delegatow z kazdego wydzialu i podjac rozmowy w sprawie zmian dla 4 brygadowki na stanowiskach produkcyjnych i pomocniczych.

Mix

Czy ktoś poda w końcu jakieś konkrety ??? Bo jeśli nie dostanę 1000zl podwyżki to po hutniku się zwalniam tak samo jak parę moich kolegów z psp . Szkoda zdrowia i życia za tak marne pieniądze. Śmiechu warte 10lat spędzonych w tym zakładzie wystarczy to jest nie do pomyślenia żeby w tak prosperującym zakładzie na zmiany święta niedzielę pracować i dostać 3100zl wypłaty. Normalne jaja sobie robią !!!!

PSP
@Mix 14.01.2019 17:07

2 % do podstawy dla wszystkich tyle na dziś jest "ustalone"

Mix
@PSP 14.01.2019 19:22

2% lepiej wstydu sobie nie robić.

Anonim

.Ciekawe co kierownictwo wydziałów prod.mają zamiar zrobic z przekroczonymi winikami pomiaru srodowiska pracy i jak długo bedziemy sie jeszcze truc jak szczury. Moze interwencja PiP pomoże.?

Taki juch
@Anonim 09.01.2019 23:17

Zawsze można spróbować ale przyjedzie. PIP, (usunięte przez administratora) i h.j wie kto jeszcze, konsorcjum posmaruje a my znowu wrócimy na papierze do doliny krzemowej.

Stary pracownik
@Taki juch 12.01.2019 23:45

Mysle ze zarowno PiP jak i wydzial ochrony środowiska powinien porządnie zajrzec po kontach calego zakladu i zrobic wywiad z pracownikami. Oni BARDZO duzo wiedzą, o machlojach też. Tego nie dowiedzą sie od szefów i w biurowcu.

same man
@Stary pracownik 13.01.2019 16:11

Trafna uwaga . Wystarczyłoby żeby ktoś z jajami i odpowiednimi kompetencjami ,przyjrzal sie temu wszystkiemu skrupulatnie i bardzo dokładnie , a wtedy by sie okazało ze kilkunastu cwaniaczków którzy tym wszystkim dowodzą poszlo za kratki.Wiem to nie z jakiś plotek ale z pewnych źródeł. W tym zakładzie szykuje się katastrofa , nie dość że młodzi tam pracować poprostu nie chcą , ze względu na warunki pracy i rzecz oczywista zarobki , które są wyznacznikiem motywacji pracownika. Więc w perspektywie kilkunastu następnych lat zabraknie ludzi do pracy ? jak starzy pójdą na emeryture ? Na dzień dzisiejszy już brakuje pracowników na wydziałach a co będzie w przyszłości ? Czy ktoś w dziale zarządzania zasobami ludzkimi zdaje sobie z tego sprawę ? Chyba nie. kilka lat temu starałem sie o zatrudnienie w tym zakładzie jako fachowiec- automatyk , ale z braku duzego doświadczenia nie byli mną zainteresowani , dlatego że na rozmowie stawiano mi bardzo wysokie wymagania tzn. na starcie musialem wiedzieć niemal wszystko , czyli skomplikowane zagadnienia , wiedza nt. wszelakich urządzeń przemysłowych BHP przy obsłudze , naprawie tego wszystkiego itd. tak konstruowali pytania odnosnie pojec wiedzy z tego zawodu w tej rozmowie że odnioslem wrazenie , iz sa zainteresowani tylko bardzo doswiadczonymi specjalistami w tej dziedzinie ,ale skoro takich ludzi juz brakuje bo w szkolach tego zawodu nie uczą od wielu lat, więc z kad wziąść ludzi którzy się na tym znają ? Druga sprawa Warunki pracy, zagrożenia itd. Metale ciężkie ołów kadm tal a być może jeszcze jakiś o którym tylko kilku wie ale bronią tego żeby sie nie rozniosło( kiedyś słyszalna była jeszcze rtęć ale dzisiaj nie wiadomo) . Są to metale które w każdej ilości są szkodliwe czy będziesz mieścić się w normach czy nie i tak wyjdzie to na zdrowie jak nie teraz to za pare lat. Nie wiem co ten zakład planuje na przyszłość żeby mieć wogole ręce do pracy ,ale jeżeli nic z tym nie zrobią to niech lepiej zainwestują w roboty które bedą całą ludzką prace zastepować na całym zakładzie bo robot nie potrzebuje nic poza zasilaniem , wypłaty ani odpoczynku nie potrzebuje idzie na okrągło i nie trzeba nawet systemu 4 brygadowego , same plusy... więc po co ludzi truć dalej ?

Stary pracownik

A moze by tak stworzyc Związek Pracowników Produkcyjno Pomocniczych i olacć ten cały żałosny system i łapówkarstwo? Wypisac sie z istniejących i działać w nowo utworzonym?

Hutnik

Związki zawodowe w tym zakładzie najlepiej zalać świeżym (usunięte przez administratora) puki jeszcze jest ciepłe. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Podwyżka zarobkow

Marek M
@Hutnik 23.11.2018 23:08

Zwracam honor.Faktycznie rozmowy o płacy w ogóle nie było.Na swieta szykuje sie brak (a mozna) jak co roku min 500 w bonach.A punkt 1 zł.Prywatne zarzadzanie.Czyli nowe auta dla zarzadu i figa dla zalogi.Ale spoko.Kumpel znalazl mi robote.Wlasnie po 10 latach daje wypowiedzenie.Czesc pracy i powodzenia.Baj Panowie.

Zawiedzony
@Marek M 27.11.2018 08:01

Ja w styczniu rzucam papierami.Niech inni toną z tymi pseudo zwiazkami i prezesami do kupy.Papa

PSP
@Marek M 27.11.2018 08:01

Zamiast dramatyzowac, lepiej poczekać na konkrety, myślę że nikt nie będzie zawiedziony w tym miesiącu.

Ziga
@PSP 29.11.2018 09:13

No i jak twoje konkrety ?

PSP
@Ziga 30.11.2018 07:56

Punkty 5zł, premia świąteczna 300zł i bony 250-300zl. Źle?

Ziga
@PSP 30.11.2018 11:01

W Biedronce 600 zł bon i 400 premia plus paczka dla dzieci.Źle?

PSP
@Ziga 30.11.2018 13:54

To czemu nie wysyłasz CV do biedronki? Jak tak źle na hucie to co tu jeszcze robisz?

PSP
@Ziga 30.11.2018 13:54

Sprawdziłem z ciekawości, najwyższy bon w biedronce to 450zl jeśli dochód na osobę nie przekracza 999zl...

Ziga
@PSP 30.11.2018 21:15

Panie Kierowniku nie chodzi o licytację ale sprawdz z ciekawosci jak to świątecznie wygląda w malych firmach a jak u najwiekszego pracodawcy w powiecie?Dzis tylko biurowiec mysli ze daje "tyle" a my z produkcji tego nie doceniamy.No faktycznie niedlugo was obudzimy z wasalami zwiazkowymi wlacznie.

Olo
@PSP 30.11.2018 11:01

Czyli bony w dół! I to są te piękne konkrety??? Bony na święta były ok 500zł ,będą 200/ 250 zł. A jak dalej tak pójdzie jak w ostatnich dniach to e styczniu bez kasy pójdziemy. Cuda wianki przed bramą i w biurowcu na widziałach sajgon .Żenada!!!

Olo
@PSP 30.11.2018 14:18

Dogorywam do emerytury. Niestety.

Hutnik
@PSP 30.11.2018 11:01

Źle dramat!Przez takich jak ty nigdy nie bedzie dobrze w hucie dali na otarcie łez a ty sie cieszysz!

Sory za zale
@Olo 02.12.2018 17:27

Bo na pokaz robi sie dla gosci.Klima i nowe biura,autka sluzbowe,markownia.Koedy to prezes byl u nas na wydzialach?A kto widzial zwiazkowca?Komisja z panienka z kadr przeleciala przez wydzial.Ale zarcia z korala noe chciala sprobowac.Pszczednosci .Nie ma kto za nami sie stawic w Bochni.Gdzie ci ludzie co stali w 2009 pod biurowcem?

Olewator
@Sory za zale 03.12.2018 18:35

W Bochni to mają Ciebie i resztę tam gdzie słońce nie dochodzi. Tylko dywidenda się liczy!

Artek
@Olewator 07.12.2018 20:35

Prywatna firma to co w tym dziwnego, że dywidenda się liczy. W końcu wszyscy dostaliśmy akcje. Ja się cieszę, że swoich za grosze nie sprzedałem, a namawiali żeby sprzedać. Dostałem już dwa razy po 5 zł dywidendy za akcje co parę tysiączków dało. Zawsze jakiś dodatek do pensji. Mam nadzieje, że w kolejnych latach też będą płacić.

bolo
@Hutnik 23.11.2018 23:08

I to minimum o 1000zł na rękę, żeby ludzie nie uciekali. A to i tak niewiele w stosunku do pracy w tak szkodliwych i ciężkich warunkach.

Taki juch
@PSP 29.11.2018 09:13

Nikt nie będzie zawiedziony? Co ty wygadujesz czlowieku. No a za grudzień to tak posmarowali że już po wysłaniu cv na dwóch rozmowach byłem, (usunięte przez administratora) boli od dymania nas przez ten zarząd i dozór.

PSP
@Taki juch 13.01.2019 00:48

Idź to się dowiesz na własnej skórze jak to jest u innych prywaciarzy,jeszcze zatesknisz za huta.

Anusiak

Co do szkodliwości warunków pracy. Ostatnio gdy były wykonywane pomiary to sam majster mial to urządzenie założone i siedział w biurze i kawę pił. A we wcześniejszych latach to zakazywano osobie dokonujacej pomiar wychodzenia ze sterownii.

Stary pracownik
@Anusiak 12.01.2019 13:43

Prawda tak to właśnie sie odbywa dp dzis od dlugich lat....właśnie przez to zlikwidiwano urlop zdrowotny i dodatek za szkodliwe

Radny

Jakieś zmiany na szczytach władzy?jeden Król zarabia w Koralu,drugi awans związkowy do Wawy.Trzeci błąka sie sam po Piecbudzie ktory dogorywa.No bedzie sie dzialo.Ponoc zmiany w Zarządzie tez sie szykują.?Auta nowe i parking zrobiony.Nowi moga przychodzic.Jedynie produkcja ciezko pracuje i nie ma szans na cokolwiek.Fajnie sie zapowiada nowy roczek.

elf
@Radny 12.12.2018 14:35

coś więcej o zmianach w zarządzie?

Radny
@elf 12.12.2018 20:07

Info z ZGH.Poufne jeszcze.

Mig
@Radny 12.12.2018 14:35

Skąd bierzecie takie bzdury.

Mig
@Radny 13.12.2018 12:17

Prosto z szatni PSP.

elf
@Mig 13.12.2018 17:15

to niekoniecznie bzdury. ponoc w biurowcu tez o tym mowia

Mio
@elf 14.12.2018 11:34

"S" z ZGH i HCM intensywnie prowadzi swoje ciche rozmowy w temacie.

Bag
@Mio 14.12.2018 12:44

Meldunki z tych spotkań przesyłane Wam są razem z flapsem.

Taki juch
@Radny 13.12.2018 12:17

No i dobrze niech ich wszystkich wypier....lą na zbity ryj. Darmozjady takie same jak te debile z wiejskiej

Radny
@Radny 12.12.2018 14:35

Faktycznie to był fake.Nie ma tematu.Sorry za zamieszanie.Dosiego roku.

Mix

Fala odpływu pracowników będzie po hutniku. Pozdrawiam

ikul
@Mix 13.01.2019 12:22

I tu masz rację.

Marek M

Aktualnie trwaja rozmowy pomiedzy zz i zarzadem społki.Dotyczą płac.I tak jestesmy w lepszej sytuacji ni inne firmy (chyba).Srednia wysoka.Zapenione posiłki.Karta multisport.Basen.Mozna uczyc sie jezykow za darmo.Nie kazdy oferuje.Kasa to nie wszystko.Stabilna praca jest.Warunki ciezkie.Ale Opieka lekarska itp na poziomie.Polecam

Hutnik
@Marek M 22.11.2018 07:56

Kasa to nie wszystko?Pracujesz do idei?

Alfred
@Marek M 22.11.2018 07:56

Nie pieprz głupot. Kasy dać nie chcą a basen to se można w (usunięte przez administratora) wsadzić. Podobno ten z 80-ki Marek W. był nawet przeciw kasie za punkty a darmozjad przyula 8 klocków za siedzenie na (usunięte przez administratora) Mówią że godoł, że kasa za punkty jest za duża. Huta chciała też zwiekszyc pensje elektrykom to też był przeciw a inni siedzieli cicho. Żenada. Trza szkac nowej roboty bo nic z tego niebedzie

Marek M
@Alfred 22.11.2018 22:12

Dobrze ze uzywaz slowo "podobno" bo tak dokładnie sobie rozne bzdury ludzie wymyslaja.Zwiazki nasze sa od lat "uspione" i nie przez kase jakby sie wydawalo.Zadzwon do zwiazkowcow i zapytaj ile maja placone.Takie to proste.Krzywdzace opinie mozna rzucac.A basenik polecam na goracą glowe.:)Czesc pracy!

Działacz
@Marek M 22.11.2018 07:56

Średnia wysoka? Średnio ja i mój pies mamy po trzy nogi.

Pracownik
@Marek M 22.11.2018 07:56

Gdyby było tu tak dobrze to te ogłoszenia o prace znikałby by w miesiąc, a nie wiszą już z pół roku. Baaa... w cale ich by nie byłoby potrzeba, bo ludzie by się nie zwalniali...

bolek
@Marek M 22.11.2018 07:56

To napisz ile zarabiasz skoro dla ciebie kasa się nie liczy. A prawda jest taka jak inni piszą .Od mniej więcej roku zmniejszają się wynagrodzenia ,raz utną na tym raz na tamtym . A służbowe auta kupują za kilkaset tyśięcy .

Taki juch
@Działacz 23.11.2018 11:59

A ja i moja (usunięte przez administratora) po pół ch. ja

Mix
@Marek M 22.11.2018 07:56

Ty to chyba któryś z tych u góry. Niech bierą te wszystkie dodatki A kasa niech dają. Posiłki śmiech na sali przecież tego jeść nie idze

Ze stażem 15+

Pamiętajcie, że mimo wszystko,,u góry "siedzi sztab mądrych ludzi.Powoli ale systematycznie osłabiają pozycję związków zawodowych (wypisywanie się niezadowolonych pracownikòw) i tu temat jest raczej zamknięty bo bardziej osłabić ich się już nie da. Albo co jest bardziej na czasie,dodatek za ciepło dla wybranych(kiedyś jeżeli już był to otrzymywali wszyscy).Czy w tej sytuacji załoga zagra w jednej drużynie?Odpowiedzcie sobie sami.Bardzo dobra strategia,która mnie osobiście kojarzy się z obecnie rządzącymi ugrupowaniem w naszym kraju.

ikul
@Ze stażem 15+ 15.09.2018 10:49

Odwołać przewodniczących związków -przynajmniej nie będą dostawać grubej kasy za działanie na szkode pracownikom( przykład zarobki w porównaniu z ubiegłym rokiem zmalały średnio o 200-300zł,a wszędzie rosną). Wybrać nowe władze może będą się starać zrobić coś dla ludzi. Nie rozumiem tych wszystkich pracowników którzy ciągle wybierają tych samych ludzi do władz związków.Celem związków zawodowych jest dbanie o interes pracownika ,a nie pracodawcy, jak to ma miejsce w tym zakładzie.Moim zdaniem cała załoga powinna zagrać w jednej drużynie, bo to najlepszy czas dla pracownika na rynku pracy, tylko trzeba zacząć coś robić, a nie tylko narzekać na szatni.Jeśli sami nie zadbamy o siebie to nikt za nas tego nie zrobi, a już na pewno nie związki.

Taki juch
@ikul 23.09.2018 15:13

No to stajemy czy nie?

Xyz

Panowie... i Panie. Czas dojrzeć do sytuacji i zrozumieć,, że pracownicy na produkcji nic nie znaczą dla tych,, najważniejszych''. Wylewanie tutaj żalów nic nie pomoże.Jeżeli już ktoś się liczy to elektryk, automatyk itp. Wg zarządu cynk potrafi wytopić piekarz a spiek wyprodukować sprzątaczka,więc na co wy liczycie. Wiem, że brzydko się to czyta ale taka jest rzeczywistość. Myślę, że Pani,, Pozdrawiam''z wcześniejszych wpisów to nowa Pani kierownik z DZL, która stara się tonować nastroje. Może i ma dobre chęci ale nie ma takiej władzy żeby nam pomóc a wpisy o średniej powinna sobie podarować. Jesteśmy w HCM na samym końcu łańcuszka pokarmowego,więc jak możemy to starajmy się przeżyć. Na wszystko jest rada. W naszej sytuacji to zostaje tylko iść śladem policji, w której swego nastąpiły masowe zachorowania. Wyrazy szacunku dla wszystkich fizycznych. P. S. Wg prawa pracy, od 2019 r. dodatek nocny 20%.

Taki juch
@Xyz 06.01.2019 09:41

No więc idźmy wszyscy na L4 i zobaczycie że tysiąc na łeb dają podwyżki jak im wydziały staną

Big Shu

Wnioskując do naszego szefostwa o 100% dodatkowego wynagrodzenia za niedzielę i święta otrzymaliśmy odpowiedź nie ma takiej możliwości

HAHA
@Big Shu 08.01.2019 12:15

Wiesz cos na temat punktow? Zostaly czy zabrali je a w zamian ta śmieszna podwyżka?

Taki juch
@Big Shu 08.01.2019 12:15

No to dwudziestu czy trzydziestu powinno zadzwonić na wydział po urlop na żądanie i na l 4 i się dowiedzą jakie są możliwości, patafiany

Big Shu

Huta Orzeł Biały w Brzezinach. Pracownik nowo przyjęty otrzymuję podstawy 3600 zł, pomijając premię i dodatki,z socjalnego dodatek do świąt Bożego Narodzenia to 1500 zł netto. A w naszej firmie nie jeden z długim starzem nie ma tyle co tam nowo przyjęty.

Big Shu
@Big Shu 08.01.2019 11:26

A co najważniejsze to że w Hucie Orzeł Biały pracują 3 dni i 3 dni mają wolne.

Erenesto
@Big Shu 08.01.2019 11:26

Nam pomoże jedynie strajk!! Lub jak wszyscy pójdą na L4. Może się wkoncu obudzą i zaczniemy być wkoncu doceniane i będziemy mieli normalne wypłaty!!

Gość
@Erenesto 08.01.2019 14:34

O strajku możemy tylko pomarzyć, związkowcy na to nie pójdą a na pewno nie ten co zarabia miliony na hucie, pozostaje tylko L4.Ale ilu będzie takich odwaznych?

Taki juch
@Gość 08.01.2019 16:33

Np. Ja

Piecbud

Dzisiaj w hcm wielkie święto impreza w koralu nareszcie odeszła na emeryture znienawidzona kadrowa K. która zawsze dbała tylko o siebie i swoją rodzinę zatrudnioną w hcm nawet swojemu byłemu kierownikowi kładła kłody pod nogi aż go wywalili na magazyn hip hip hurra

emeryt
@Piecbud 11.01.2019 20:50

Ogarnął mnie pusty śmiech, teraz wiem dlaczego ludzie dzień dobry przestali mówić...hehehehe

B.P.
@Piecbud 11.01.2019 20:50

Ja mam tylko nadzieję że Pan prezes Pan Mirosław Indyka kiedyś wejdzie na tą stronkę poczyta te komentarze i dojdzie do wniosku że coś jest nie tak w tym zakładzie i to zmieni albo chociaż będzie próbował to zmienić o ile jeszcze nie będzie za późno... pozdrawiam wszystkich pracujących w HCM.

fizol
@Piecbud 11.01.2019 20:50

nie tylko Prezes Indyka odpowiada za firmę, chyba są jeszcze inni w zarządzie?

Gość

Panowie i Panie proponuję wpisać się ze związków bo i tak nic nie załatwią wtedy wrócą na wydziały bo teraz mają ciepłe stołki i za nic nie biorą odpowiedzialność.

Kazek
@Gość 07.01.2019 14:58

Nie czepiaj sie zwiazkowcow bo nie wszyscy sa w jednym worku.Gdyby nie oni to NIC bys nie dostal.A za wypisanie sie masz medal od prezesa gratis na hutnika. Wtedy niestety prezes polozy lapy na socjalu itp.Tak wiec wes gleboki oddech i policz do 10.I wtedy pomysl co napisales.ps.nie jestem zwiazkowcem.

Gość
@Kazek 07.01.2019 18:26

Kazek pokaż mi jedna sprawę którą związkowcy zalatfili dla zalogi przez ostatnie dwa lata?Podpisują tylko to co prezes da tak jak z podwyżkami w tym roku.Automatycy, elektrycy, ślusarze mają wyższe stawki (bo dla prezesa to sa fachowcy a technolog to wół do roboty)od technologów a to technolog najwiecej czasu spedza na wydziale przy produkcji,ci tak zwani fachowcy jak się po nich nie zadzwoni to sie robotą nie zainteresują a szczególnie na nockach.A prezes i tak robi co chce bo nie ma układu zbiorowego a wy związkowcy mu nie podskoczycie bo jak będzie chciał to zabierze socjal i nic nie zrobicie.

Yoda
@Gość 07.01.2019 14:58

Problemem nie są Związki a Zarząd, który dba tylko o swoją kieszeń.

Obserwator
@Kazek 07.01.2019 18:26

Z całym szacunkiem, ale czy to przypadkiem nie związkowcy dostali nagrody od prezesa na hutniku?

Big Shu
@Gość 07.01.2019 14:58

Zgadzam się z wypowiedzią . Zróbmy wkońcu to co należy i pokażmy że mamy kręgosłup. A nie tylko języki.

Ziga
@Obserwator 08.01.2019 10:22

Faktycznie dwóch z nich dostało. S i ZZP.

Ozzy
@Gość 07.01.2019 14:58

Co tu proponować, tylko idioci należą do tych związków. ŻADEN związek w ostatnim czasie nie załatwił nic, dla pracowników produkcji. Ciągle tylko gadają, że chcą, ale to nie takie łatwe... Co nie jest łatwe? Ogłaszają akcje protestacyjną, wszystkie wydziały stają o 10 i wszyscy idą pod biurowiec. Za 4 godziny wydziały ruszają, a związki idą do prezesa z jasnym przekazem: albo coś zacznie się dziać albo następnym razem zatrzymujemy na dwie doby. Tak to powinno wyglądać gdyby na hucie były zdrowe związki, a nie tylko siatki interesów.

Erenesto
@Ozzy 09.01.2019 08:37

Zgadzam się i popieram tylko tak wywalczymy co nam się należy za pracę a takich warunkach i na zmiany, święta. Może związki rusza dupska i wkoncu zaczną działać!! Jak nie to się wszyscy wypisać!!

ZZ
@Ozzy 09.01.2019 08:37

Najwięcej krzyczą o tym co związki powinny zrobić ci którzy w związkach nie są.Najłatwiej z założonymi rękami czekać aż inni coś zrobią ,prawda? Poza tym ile osób jest obecnie w związkach 30? 40? Oni maja zrobić ten protest?A co reszta zrobi w tym czasie?A związki jak mają coś zrobić bez załogi? Związki dzięki takim agitatorom zostały osłabione do maksimum.Kolega przedstawił obrazowe nastawienie osoby przez którą jest jak jest.

WW
@Gość 07.01.2019 14:58

Każdy jeden może zapisać się do związków,można odwołać nic nie robiącego przewodniczącego związków,a nawet można kandydować na stanowisko przewodniczącego.Ale prościej narzekać niż coś samemu zrobić,prawda?

Gość
@ZZ 09.01.2019 10:48

Nie dziw się że ludzie są niezadowoleni bo co związki zrobiły przez ostatnie lata dla załogi? Gdzie urlop zdrowotny? Gdzie konkretne podwyżki?Dostajemy tylko to co prezes da a wy związkowcy się tylko pod tym podpisujecie a potem mówicie ze to związki wywalczyły, a więcej się nie dało.Kiedyś związki organizowały spotkania na wydziałach i mozna było porozmawiać, a treaz to prezes wybiera przewodniczących związków.Dlaczego nie ma oficjalnej informacji o zmianie przewodniczącego w zzp? Dlaczego nie było nowych wyborow? Dlaczego związkowcy nie wyjdą z inicjatywą akcji protestacyjnej?Nie trzeba być zwiazkowcem żeby strajkować.

Gość
@WW 09.01.2019 12:03

A co ty takiego zrobiłeś? Pochwal się.

Erenesto
@Gość 09.01.2019 12:17

Zgadzam się z. Tym. W Hucie nie ma związków!! Pan J.J się nieodezwie bo zarabia grubie pieniądze na posiłkach imprezach itp. Pan M. W kryje się po kątach żeby tylko do emerytury dotrwac na stoleczku. Szef wszystkich szefów Pan P. K. Który wiedział co się dzieje uciekł jak szczur do Warszawki na posadę. Więc kto ma coś zrobić?? Trzeba iść do tych związków postawić sprawę jasno albo zaczynają coś wkoncu robić albo się wszyscy wypisują!!

Niezalezny
@Kazek 07.01.2019 18:26

Taa gdyby nie oni ...jedyne co oni to jakis kolwiek uklad zbiorowy, bo reszte zalatwiliby pracownicy sami, skrzyknawszy sie do kupy

Ozzy
@ZZ 09.01.2019 10:48

Dość dlugo należałem do związków, ale wypisalem się ze względu na olewanie spraw załogi, bo nasz cudowny przewodniczący miał to krótko mówiąc w du.ie. Jedno gadał, drugie robił...

Pyjter
@Ozzy 09.01.2019 22:27

Nie prościej było dogadać sie z pozostałymi członkami związku i głosem większości odwołać przewodniczącego związku który totalnie olewa? To by było mądre podejście,bo oni nie są przyspawani do stołków tylko im się tak wydaje.

Hutmen
@Pyjter 10.01.2019 10:02

Jak widać większość osób nie rozumie tego.Rozumieją tylko jak mantrę powtarzany absurd "wypisać się,wypisać" zamiast zrozumieć że problem szkodliwych związków zawodowych związków i tak pozostanie... Bo jak sie WSZYSCY wypiszą to ONI i tak pozostaną na stołkach i dalej będa mieszać.Mało kto rozumie że trzeba właśnie się zapisać i odwołać tych szkodników na fotelach przewodniczących ZZ którzy od zbyt wielu lat widzą koniec własnego nosa i nic więcej

Robol
@Erenesto 09.01.2019 13:03

Dlaczego nie było wyboru nowego zzp po tym jak P.K zbiegł do warszawki normalnie (usunięte przez administratora)

emeryt
@Gość 07.01.2019 14:58

Nie trzeba się wypisywać,wystarczy (usunięte przez administratora) związkowców za bramę i pozbawić hutniczej wypłaty, samozatrudnienie jako związkowiec poza HCM.Pensja za wynik i skutek reprezentacja pracownika przed pracodawcą.Niestety działa to w dwie strony,ktoś go musi utrzymać,wypłata za składki ,im większe poparcie tym większa kasa,tak to działa. Pokarzcie związkowca który pełniąc swoje obowiązki zarabiał jak zwykły robol? Gdzie obecnie pracują byli związkowcy? Ile zarabiają? Więcej chyba nie trzeba..tam gdzie jest kasa,nie ma sentymentów !

Robol

Nowy wydział DA gdzie kierownik,1zastępca,2 zastępca,pracownik umysłowy i......3 roboli to też jest paranoja robole do łopaty a ci cały dzień przesiedzą przy kawie

Niezalezny

Do wzdrozenia w zakladzie jest mnostwo zmian, ale zacząłbym od podwyżek mimo wszystko, poniewaz płace zrownaly sie do stawek w innych okolicznych firmach, a niejednokrotnie sa nizsze, biorąc pod uwagę stawki ludzi pracujacych na produkcji zarowno w systemie 3 zmianowym jak i 4 brygadowym. Nastepnie nalezy pochylić się nad zmianą systemu pracy z przywróceniem setek za dni świąteczne. Terazniejszy system jest meczący organizm szczegolnie, kiedy trzeba przejsc z nocek na zmiane popoludniowa, wtedy odpoczynek jest za krótki. Niepokojącym zjawiskiem zauwazalnym rowniez przez mieszkancow, są liczne samochody z ladunkami niebezpiecznymi i toksycznymi, ktore wjeżdżają licznie na teren zakladu. Znaczy to zatem, ze pracownicy są narażeni na dzialanie tych toksyn, co zmienia postac zakladu z uciazliwego, zwiazanego z charakterystyka zakladu, na szkodliwy dla zdrowia. Zreszta pracownicy wiedza o czym mowie.... a zdrowie tylko jedno. Co za tym idzie, nalezy zadbać o powrót do urlopu zdrowotnego w wymiarze 9-12 dni oraz dodatek szkodliwy za pracę w szkodliwych, a nie uciążliwych warunkach jak to odbywa sie do dzis. Konczac niejako wywod, nadmienię jeszcze o dziwnej sytuacji z kateringiem, ktory w wyznaczonej kwocie, dalece odbiega od rzeczywistości. Ludzie juz maja dosc firmy Koral, ktora wprowadziła menu niczym z więzienia., a wiec czas pomyslec nad zmiana jakosci jedzenia, bądź zmiana firmy świadczącej usługi.

Taki juch
@Niezalezny 11.01.2019 08:17

Na początku powinno się zrobić porządek z tym (usunięte przez administratora) kateringiem. Każdy powinien wziąć i po szychcie zostawić temu związkowcowi w biurze te suche bułki z tym tuńczykiem z makreli.

Op

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zwiększyć zarobki a nie je zmniejszać.

Pyjter
@Op 10.01.2019 00:42

Faktycznie.Dzisiejsza wypłata znów najniższa od pół roku.Nowy rok,nowe cięcia zarobków...Po 20 latach czas zmienić pracodawcę póki czas,bo jak łatwo policzyć bez premii,punktów itp.osiagnęliśmy pułap zarobków w Biedronce.

Czystka

Chyba już wszyscy mamy dosyć obecnej sytuacji. Podwyżki, które proponuje Pan Prezes chyba nawet nie starczą na pokrycie podwyżek cen prądu, czy paliwa. Trzeba się zebrać i coś z tym zrobić. Każdy pomysł jest dobry. Decyzją większości członków zawodowych związków możemy odwołać każdego z prezesów związków, którzy nie spełniają naszych oczekiwać i wybrać godne tego stanowiska osoby. Nikt za nas sytuacji nie zmieni. Prosimy o rozesłanie tej strony i polubienia tej opinii przez osoby mające już tego dość. Wtedy będziemy wiedzieć ilu nas jest i czy warto robić cokolwiek, czy jest to tylko garstka osób marzących o lepszym jutrze.

Solidarny
@Czystka 09.01.2019 17:18

Jak najbardziej popieram gdyż obecni prezesi związków zawodowych Hcm dbają wyłącznie o własne stołki, a ich odwołanie by było najlepszym mającym długofalowe skutki rozwiązaniem .Proponuję również osoby do wstąpienia w szeregi członków tylko w celu nastawienia razem mechanizmu którym są związki zawodowe A obecnie ten mechanizm jest zepsuty.Naprawmy to razem. Będę pierwszym który podpisze wniosek o odwołanie prezesa związków.

ikul
@Czystka 09.01.2019 17:18

Popieram już dawno sugerowałem takie rozwiązanie w poprzednich moich komentarach.

Gość

Jak powinni pracować nasi związkowcy,jak ktoś napisał ze członków w związkach jest ok.30-40 osób. Stałe i doraźne Cytowany artykuł reguluje stałe oraz doraźne zwolnienie od świadczonej pracy zawodowej. Zwolnienie stałe: ze zwolnienia tego mogą korzystać wyłącznie członkowie zarządu zakładowej organizacji związkowej na okres kadencji w tym zarządzie. Zakres podmiotowy tego zwolnienia zależy od wielkości zatrudnienia. I tak przykładowo w organizacjach liczących do 150 członków przysługuje jednemu pracownikowi w miesięcznym wymiarze godzin równym liczbie członków – art. 31 ust. 1 pkt 1 ustawy o zz (z doświadczenia autora: jest to najczęściej spotykana sytuacja. Przykład: organizacja związkowa liczy 127 członków, wymiar czasu pracy w danym miesiącu wynosi 160 godzin, tak więc związkowcowi przysługuje 127 godzin „związkowych”, natomiast przez 33 godziny powinien świadczyć pracę.). Należy zwrócić uwagę, że przy określaniu liczby członków związku stanowiącej podstawę ustalenia liczby pracowników, którym będzie przysługiwało zwolnienie, bierze się pod uwagę wyłącznie członków - pracowników, zatrudnionych w danym zakładzie, z wyłączeniem członków - emerytów i rencistów.

ikul

Ponawiam moje pytanie do Pani "Pozdrawiam" Czemu wyniki badań czynników szkodliwych na stanowiskach pracy nie są podawane do wglądu pracownikom -powinny być wywieszone na stanowiskach pracy. Reguluje to Kodeks Pracy Art.227 -Rozporządzenie Ministra Zdrowia 2 luty 2011. Czyżby były to niewygodne dane dla firmy.

Big Shu

Moim podstawowym pytaniem jest kwestia systemu pracy. Nie wiem czy wszyscy wiedzą ale pracujemy nie zgodnie z kodeksem pracy, który mówi cytuję. "Art. 133. § 1. Pracownikowi przysługuje w każdym tygodniu prawo do co najmniej 35 godzin nieprzerwanego odpoczynku, obejmującego co najmniej 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku dobowego."

Pozdrawiam
@Big Shu 07.01.2019 23:16

Szanowny Panie.System pracy jest zgodny z kodeksem pracy.Aktualnie bedziemy dbali o prawidłowe korzystanie z urlopu wypoczynkowego według planu w terminach wybranych dogodnie przez Państwa.Unikniemy tym samym bałaganu jaki był do tej pory. Jest możliwość korzystania nadal z wszelkich benefitow refundowanych przez firmę. Zachecam do korzystania z kazdej formy wypoczynku.Pozdrawiam serdecznie.

ikul
@Pozdrawiam 08.01.2019 21:06

Szanowna Pani plany urlopowe to jedne wielkie nieporozumienie. Nikt tak naprawdę nie wie kiedy będzie potrzebował urlop na rok wcześniej. A prawda jest taka,że bałagan będzie jeszcze większy bo jeśli pracownik nie będzie mógł wziąć urlopu kiedy najbardziej będzie potrzebował(bo życie to nie tylko praca w hucie-różne są sytuacje)to poprostu pójdzie na L4. Jeszcze jedno dlaczego pani nie jest w stanie mi odpisać czemu pracownikom nie przedstawiono wyników badań Czynników Szkodliwych na stanowiskach pracy - chyba nie ma nic do ukrycia?

Big Shu
@Pozdrawiam 08.01.2019 21:06

Szanowny nie mylę się znam bardzo dobrze kodeks pracy i kodeks mówi jasno 35 godzin nieprzerwanego odpoczynku w tygodniu. Państwowa inspekcja pracy powie to samo wiem ponieważ się konsultowałem.

Gość
@Pozdrawiam 08.01.2019 21:06

Między 1 a 3 zmianą jest zachowanie 35 godzin przerwy ale między 3 a 2 i 2 a 1 to jest tylko 32 godziny, to gdzie tu zgodność z kodeksem pracy? Poza tym dlaczego w hucie organizuje się tylko wypoczynek w ferie zimowe, a nie też w lato? Może są tacy co lubią góry w lecie albo wypoczynek nad morzem?

Big Shu
@Gość 08.01.2019 22:41

O tym właśnie mówię. Fakty są takie zakład pracy łamie jawnie kodeks pracy.

Pyjter
@Pozdrawiam 08.01.2019 21:06

Nie było widać żadnego bałaganu w związku z urlopami...przy takim nastawieniu dopiero będzie.Według planu? To jakiś typowo irracjonalny pomysł który poskutkuje lawiną zwolnień L4.bPoza tym harmonogram urlopowy pisany jest na rok bieżący czyli 2019,a zgodnie z aktualnym kodeksem pracy mogę go wykorzystać do września 2020 r. Czy wymuszanie na pracowniku wykorzystania urlopu w roku bieżącym jest normalne? To kolejny przykład jak bardzo źle dzieje się w firmie,a ustalający TAKIE zasady oderwani są od rzeczywistości

Pomocny
@Big Shu 08.01.2019 23:06

Artykuł 133 paragraf 2 - odpoczynek tygodniowy może wynosić 24 godziny - dotyczy przypadku przejścia na inną zmianę. Zachęcam do lektury i dokładnego czytania przepisów.

Big Shu

Panowie i panie zapraszajcie na forum wszystkich waszych znajomych pracujących w Hucie. Bardzo chętnie porozmawiam, doradzę, wyjaśnię i pomogę jak tylko będę mógł. Jestem tu dla Was wszystkich. Czekam na wasze pomysły, sugestię. Wiem że wspólnie dokonamy rzeczy niemożliwych. Poprawimy nasze płace, warunki pracy, system pracy, jak i szacunek dla nas za wykonywanie tak ciężkiej pracy. Może w końcu góra nas dojrzy.

Lepsza zmiana

I nie mamy kierownika na piecu.Chca doprowadzic nas do katastrofy produkcyjnej.Teraz to mamy przekichane.Nowa gwiazda...jak w Betlejem i trzech króli. Wesole swieta sie szykuja w robocie.

szczesliwy emeryt
@Lepsza zmiana 21.12.2018 11:23

Jak to? Lukasz nie jest juz kierownikiem?

Olga
@Lepsza zmiana 21.12.2018 11:23

A nas w wigilje nawet godzine przed nie zwolnili.Biurowiec na urlopach.Prezesowi katering pewnie dowoził.Obrazil sie na kobiety.Do tej pory kobiety mialy choc raz do roku troche ulgi.Panowie pamiętajcie o nas nie tylko 8 marca!

Rekrutacja

Byłem na rekrutacji.Rozmowa byle jaka.Nic nie chcieli wiedzieć poza uprawnieniami czy posiadam.Kadrowa zachecala bez przekonania.Kasa niska.Raczej bez perspektyw.Wiecej dowiedzialem sie od pracownika niz personalnej.Moze kiedys jak warunki sie poprawią. Praca dla zdesperowanych.Zrezygnowalem.

Wicek

Dziś świąteczna wypłata...usiadłem.Zapłakałem.

rozgoryczony
@Wicek 10.12.2018 07:50

Ja też ,po prostu ci w biurowcu uważają, że my nie obchodzimy świąt, nie mamy dzieci rodzin-przykre w przyszłym roku szukam lepszej pracy.

Leo

Fachowcy uciekaja z huty.Przecietnie mozna tysiaka dostac wiecej i warunki pracy lepsze.Atmosfera paskudna w firmie.Prezesostwo zasiedziale jak to emeryty.Zwiazki zniszczone i ubezwlasnowolnione.Zostaja tylko ci ktorzy maja staz przed pomostowa. Jeszcze 2 lata...

Waldek
@Leo 06.12.2018 08:43

Ciekawe ilu chetnych jest na kursy automatyka.Ludzie koncza studia a dalej robią za robola.Brak mozliwosci awansu.Zadowoleni tylko ci na gorze.

Zostaw opinię o HUTA CYNKU ''''MIASTECZKO ŚLĄSKIE'''' SPÓŁKA AKCYJNA - Miasteczko Śląskie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HUTA CYNKU ''''MIASTECZKO ŚLĄSKIE'''' SPÓŁKA AKCYJNA