Cursor S.A.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 231 ocen.

Opinie o Cursor S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cursor S.A.

Dominika

Na Gowork.pl jest bardzo dużo Ofert pracy z firmy Cursor S.A. czy ktoś z Was aplikował ostatnio ?

Miśka87
@on 10.03.2017 15:13
umowa zlecenie czy o pracę?

Witam czy można cos wiedzej o pracy jako kontroler biletu w tej firmie

Dział HR
@Miśka87 10.11.2017 16:25
Witam czy można cos wiedzej o pracy jako kontroler biletu w tej firmie

Dzień dobry, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami: 22 377 10 45 lub hr@cursor.pl. Udzielimy wówczas wyczerpujących informacji. Na naszej stronie natomiast znajduje się treść oferty. W skrócie: poszukujemy osób, które lubią pracę z ludźmi, mogą pracować w systemie 3 zmianowym. Oferujemy stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. Pozdrawiamy, dział HR, OEX Cursor

obecny pracownik

Zwiększona liczba ogłoszeń związana jest z nowymi projektami i konieczna jest rozbudowa struktur :) Jeśli chodzi o pracę to można wyciągnąć ładne pieniądze i wcale nie trzeba pracować od rana do nocy :) Wiadomo ciśnienie jest, ale to jak w każdej firmie, jedynie można przyczepić się do umowy zlecenie. Wypłata też w terminie określonym w umowie, a nawet wcześniej.

zar
@obecny pracownik 03.09.2017 21:25
Zwiększona liczba ogłoszeń związana jest z nowymi projektami i konieczna jest rozbudowa struktur :) Jeśli chodzi o pracę to mo...

te komentarze to chyba sami sobie piszecie

Dział HR
@zar 06.11.2017 16:59
te komentarze to chyba sami sobie piszecie

Dzień dobry @zar, komentarze zawierające odpowiedzi na postawione na forum pytania - tak sami je piszemy:-). Natomiast pozostałe komentarze zawierające opinie są, jak widzimy, zamieszczane także przez naszych obecnych/ byłych pracowników, z ich własnej woli. Pozdrawiamy, Dział HR, Cursor SA, tel. 22 377 10 45, hr@cursor.pl

Anna Poskrobko

Jeśli chodzi o warunki pracy, zawsze je jasno komunikujemy Kandydatom i to Oni decydują czy chcą podjąć z nami współpracę czy nie. TAK TWIERDZI DZIAŁ HR, A TYMCZASEM ... TERMIN PŁATNOŚCI JEST 20 DZIEŃ NASTĘPNEGO MIESIĄCA, A TYMCZASEM DZIŚ JEST 25 DZIEŃ PO ZAKOŃCZENIU MIESIĄCA PRACY I WYNAGRODZENIA BRAK, KONTAKTU Z FIRMĄ RÓWNIEŻ. WCIĄŻ TYLKO JAKIEŚ DZIWNE TŁUMACZENIA. KIEDY UPOMNIAŁAM SIĘ O WYNAGRODZENIE OKAZAŁO SIĘ NAGLE, ŻE FIRMA KTÓREJ JESTEM MERCHEM NIE DOPEŁNIŁA FORMALNOŚCI ( WCZEŚNIEJ O TYM NIE WIEDZIANO). KIEDY FORMALNOŚCI ZOSTAŁY DOPEŁNIONE PIENIĘDZY NADAL BRAK. CIEKAWE, CO TYM RAZEM STANĘŁO NA PRZESZKODZIE ??

Dział HR
@Anna Poskrobko 26.10.2017 19:38
Jeśli chodzi o warunki pracy, zawsze je jasno komunikujemy Kandydatom i to Oni decydują czy chcą podjąć z nami współpracę czy n...

Dzień dobry, Pani Anno, wyjaśniam Pani sprawę z działem rozliczeń i na pewno dziś wrócę z bezpośrednią informacją do Pani. Odczytałam również Pani wiadomość na FB. Jesteśmy do dyspozycji naszych pracowników od poniedziałku do piątku w godz. 8.00 - 16.00 pod nr telefonu 22 377 1045 lub e-mail: hr@cursor.pl Pozdrawiam, dział HR Cursor

Myszka

Dla chcących pracować każda firma bedzie dobra. Cursor S.A. jest spoko firmą , można rozwijać się !

sdfg
@Myszka 08.10.2017 11:08
Dla chcących pracować każda firma bedzie dobra. Cursor S.A. jest spoko firmą , można rozwijać się !

jakie zarobki?

Mądrala

Cursor S.A. ma opinię dobrego pracodawcy. Dziwią mnie takie niektóre wpisy, nie byłoby to zgodne z przepisami ale może ktoś nie uzgodnił wszystkich aspektów pracy i teraz to wychodzi? Podstawa przed rozpoczęciem pracy to jest umowa z warunkami na piśmie!!

Zawodnik

Ostatnie pytanie - od kiedy byłaby ew. praca?

Dział HR
@Zawodnik 04.10.2017 10:52
Ostatnie pytanie - od kiedy byłaby ew. praca?

Dzień dobry, najbliższe spotkanie informacyjne połączone ze szkoleniem mamy zaplanowane na 09.10.2017. Na spotkaniu przekazujemy wszystkie szczegółowe informacje dotyczące pracy jako kontroler biletów komunikacji miejskiej. Zapraszamy do nadesłania cv. Skontaktujemy się wówczas z Panem w celu przekazania potrzebnych informacji. Pozdrawiamy, Dział HR Cursor SA tel. 22 377 10 45 hr@cursor.pl

Mądrala

Czasami nie jesteśmy dobrymi pracownikami i dlatego firmy nie przedłużają umowy. Nie jest to przyjemne ale patrząc z drugiej strony logiczne działanie.

marexxx

@zawodnik Zdecydowanie nie polecam tej firmy pracowalem na ww. stanowiksu na które trwa rekrutacja skonczyło sie tym ze umowy nie przedłuzyli bez zadnego powodu.....Zawodowo czas stracony!!!

Zawodnik

W jakich godz. można się kontaktować?

Dział HR
@Zawodnik 29.09.2017 15:13
W jakich godz. można się kontaktować?

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00 do 16.00. Pozdrawiamy, Dział HR hr@cursor.pl tel. 22 377 10 45

Zawodnik

Czy obecnie prowadzą Państwo rekrutacje na stanowisko Kontrolera biletów w W-wie?

Dział HR
@Zawodnik 26.09.2017 11:12
Czy obecnie prowadzą Państwo rekrutacje na stanowisko Kontrolera biletów w W-wie?

Dzień dobry, odpowiadając na pytanie - tak realizujemy obecnie rekrutację na stanowisko kontrolera biletów komunikacji miejskiej w Warszawie. Zapraszamy do udziału w rekrutacji. Pozdrawiam, Marta z działu HR hr@cursor.pl tel. 22 377 10 45

Piotr

Merchandiser. Niestety cursor nie zapłacił dziś jest 25 września wynagrodzenia za miesiąc sierpień.

Dział HR
@Piotr 25.09.2017 18:21
Merchandiser. Niestety cursor nie zapłacił dziś jest 25 września wynagrodzenia za miesiąc sierpień.

Dzień dobry, Panie Piotrze, uprzejmie proszę o pilny kontakt z nami w celu wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiam, Marta z działu HR hr@cursor.pl tel. 22 377 10 45

Były pracownik

zdecydowanie nie polecam. !! ta firma to porażka nie mogłam trafić gorzej . Na początku wszystko wyglądało kolorowo . Auto służbowe , telefon. niereformowalny czas pracy. zarobki również w porządku . Myslałam że pana Boga za nogi złapałam. a tu proszę nie dość że zarobki kiepskie to do tego traktowanie tragiczne. Byłam zatrudniona na 800 zł podstawy wyobrażacie to Sobie ?? tak to jest prawda Pan Adam obiecywał że pensja będzie koło 2-2500 tysiąca. Dostałam nie całe 1600 zł do tego 2 tygodnie póżniej niż było to na umowię . śmiech na sali robienie po 12 h dziennie ponieważ punkty są oddalone od siebie okolo 70-100 km. 3 zł za kazdy punkt ? śmieszne ... praca liczona od momentu wejścia na punkt a nie od momentu odpalenia silnika ? a kogo to obchodzi że na punkt jade 1,5 h ?? to nie jest firma która pomaga ludzią brnać w gorę , płacą marne grosze a notorycznie marudzą . i tylko patrzą by dołożyć to więcej pracy. Praca oczywiście nie kończyła się w terenie ponieważ dobre 2 h dziennie siedziałam przy komputerze i robiłam papierkową robotę . De fakto moja praca kończyła się o godzinie 20 jak dobrze poszło. Taka bogata firma a nie stać ich na magazyn wszystkie pudła/materiały trzymałam w domu cały balkon miałam zawalony pudłami. szkoda czasu dla czegoś takiego. pracują tam ludzie nie kompetentni. cieszę się ze nie jestem już częścią tej firmy .

niewolnik cursora
@Były pracownik 25.09.2017 14:03
zdecydowanie nie polecam. !! ta firma to porażka nie mogłam trafić gorzej . Na początku wszystko wyglądało kolorowo . Auto...

Uciekać najszybciej jak sie da.100% prawdy !

Mieszkanka

Ale fajnie , że można się na forum dowiedzieć kilka spraw bezpośrednio z działu HR. Szkoda tylko, że pracownikom specjalnie nie chce sie pisać a przecież takie informacje od ludzi są bardzo przydatne dla nowych starających się dostać do firmy. Przynajmniej ja tak mam

Mieszko

Cursor to bardzo udana firma , fajnie sie tu pracuje.

obecny pracownik

Zwiększona liczba ogłoszeń związana jest z nowymi projektami i konieczna jest rozbudowa struktur :) Jeśli chodzi o pracę to można wyciągnąć ładne pieniądze i wcale nie trzeba pracować od rana do nocy :) Wiadomo ciśnienie jest, ale to jak w każdej firmie, jedynie można przyczepić się do umowy zlecenie. Wypłata też w terminie określonym w umowie, a nawet wcześniej.

Mania

Sadziłam, że na tym forum pracowniczym dowiem się coś więcej o firmie. Niestety widzę, że od dawna nie piszecie i jak podejrzewam to jest dobrze, dlatego nikomu się nie chce.

Dominika

@Ola co z Twoim wynagrodzeniem? Czy rozmawiałaś z pracodawcą? Może była to jednorazowa pomyłka. Jeśli ktoś jest zainteresowany to właśnie poszukują Kontrolera biletów w komunikacji miejskiej. W ofercie jest napisane, że gwarantują stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie, pakiet szkoleń i program wdrożeniowy, możliwość skorzystania z benefitów firmowych: karta sportowa, opieka medyczna lub ubezpieczenie na życie.

Ciekawy

Jaki jest powód, że tak mało piszecie na forum? Ludzie chcieliby dowiedzieć się coś o firmie bezpośrednio od pracowników a tu cisza. Wakacje tak wymiotły czy jest tak dobrze i nie chce się nikomu pisać. Wylewanie złości niektórym lepiej idzie niż pozytywna opinia.

Bociek

Czy we wrześniu/październiku będzie prowadzony nabór na konduktora?

Nowy

Widzę, że Cursor ma bardzo długą listę ofert pracy? Czy ktoś może wyjaśnić jaka jest przyczyna? Czy firma ma jakieś nowe projekty a może nowe oddziały powstają i w związku z tym potrzebuja ludzi do pracy?

Bociek

Pytanie - jakie są warunki na stanowisku kontrolera w ZTM Warszawa? (umowa o pracę/zlecenie, jakie zarobki itp.)?

Dział HR
@Bociek 21.07.2017 10:10
Pytanie - jakie są warunki na stanowisku kontrolera w ZTM Warszawa? (umowa o pracę/zlecenie, jakie zarobki itp.)?...

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu z nami. Telefonicznie chętnie udzielimy wszelkich informacji na temat pracy na stanowisku kontrolera biletów komunikacji miejskiej. Pozdrawiam, Marta z działu HR Cursor SA tel. 22 377 10 45 hr@cursor.pl

Tampobiegl

Słuchajcie czy może mi ktoś powiedzieć kilka słów na temat stanowiska regionalnego ph ? Jakie zarobki, auto i jak premie ?

Mroczek

Mam pytanie z nadzieją, że ktoś mi podpowie. Właśnie złożyłem cv i czekam na rozmowę ale chciałbym się dowiedzieć jak sie w firmie pracuje? Jakie warunki do pracy daje firma przedstawicielowi handlowemu?

Ola

Wypłata za maj po 20 czerwca, mamy 3 lipca, a ja dalej nie dostałam wynagrodzenia za maj :) nie polecam

Oni
@Ola 03.07.2017 13:54
Wypłata za maj po 20 czerwca, mamy 3 lipca, a ja dalej nie dostałam wynagrodzenia za maj :) nie polecam...

Ola, to podaj ich do sądu albo inspekcji pracy.

Dział HR
@Ola 03.07.2017 13:54
Wypłata za maj po 20 czerwca, mamy 3 lipca, a ja dalej nie dostałam wynagrodzenia za maj :) nie polecam...

Dzień dobry, Szanowna Olu, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR. Wszystkie ewentualne nieprawidłowości czy wątpliwości wyjaśniamy na bieżąco. Pozdrawiamy, dział HR Cursor SA tel. 22 377 10 45 hr@cursor.pl

Tymon

Ale Cursor szaleje z tymi ofertami pracy!!! Super, jest z czego wybierać i o to przecież chodzi, prawda?

Myszka

Mam pytanie z prośba o info jeśli ktoś zna odpowiedź. Chodzi o pracę dla przedstawiciela handlowego w Warszawie, czy to jest jeszcze aktualne? Czy wynagrodzenie jest godziwe?

Dział HR
@Myszka 20.06.2017 16:50
Mam pytanie z prośba o info jeśli ktoś zna odpowiedź. Chodzi o pracę dla przedstawiciela handlowego w Warszawie, czy to jest je...

Szanowna Myszko, wspomniana przez Ciebie oferta jest aktualna. Zapraszamy do kontaktu z nami w celu poznania szczegółów. Pozdrawiamy, dział HR Cursor SA tel. 22 377 10 45 hr@cursor.pl

Mańka

Cursor ciągle istnieje i ma się całkiem dobrze dlatego nie rozumiem po co wypisywać zupełnie niezrozumiałe problemy na forum a nie w firmie? Może komuś poprawi się samopoczucie?

Nieznajoma123

Nie polecam współpracy !!! Nie dostałam wynagrodzenia , które mi się należało mimo, że pieniądze miały zostać przelane w ciągu 2 tygodni :) nikt nie odbiera odemnie telefonów ani nie odpisuje na wiadomości

Dział HR
@Nieznajoma123 15.06.2017 23:46
Nie polecam współpracy !!! Nie dostałam wynagrodzenia , które mi się należało mimo, że pieniądze miały zostać przelane w ciągu...

Dzień dobry, Szanowna Nieznajoma123, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR. Wszystkie ewentualne nieprawidłowości czy wątpliwości wyjaśniamy na bieżąco. Pozdrawiamy, dział HR Cursor SA tel. 22 377 10 45 hr@cursor.pl

Dex

Pracuję w Cursor już ponad pół roku jako Merch. Mam stały teren i jeżdżę swoim autem. Generalnie praca nie jest zła. Wykładanie towaru w sklepach oraz przestrzeganie standardów. Zarobki uzależnione od ilości obsługiwanych sklepów. Mi na czysto zostaje ponad 2tys. zł. Pracuje w takich godzinach jakie mi odpowiadają. Jak dla mnie do minusów powinienem wymienić brak auta służbowego oraz umowa zlecenie. Jednak podpisując umowę byłem tego świadomy. Pensja wpływa na konto w miarę terminowo jeśli na czas wyśle się wymagane dokumenty.

Myszka

@Kocur Nie zgadzam się z Tobą, ludzie bardzo często mijają sie z prawdą pisząc na forum. Poczucie bezkarności wyzwala chęć pisania różnych rzeczy o firmie. Natomiast aktywna firma na bieżąco ucina różne "prawdy". Jak można wesprzeć sie opiniami z forum skoro wiele jest wyssanych z palca.

Myszka

Cursor to fajna firma i widzę jak są aktywni na forum.

Kocur
@Myszka 24.05.2017 22:48
Cursor to fajna firma i widzę jak są aktywni na forum.

Właśnie zauważyłem. Sami sobie wystawiają laurki. Brrrr....

asdfgh

Za 2000 zł to niech sami sobie jeżdżą tymi autobusami i niech ludzie na nich plują

Zzz

Unilever pH ds sieci ktoś coś wie jakie warunki itp?

Dział HR
@Zzz 17.05.2017 10:44
Unilever pH ds sieci ktoś coś wie jakie warunki itp?

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu z działem HR. Chętnie przekażemy wszelkie niezbędne informacje dotyczące pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego. Pozdrawiamy, dział HR, Cursor SA tel. 22 377 10 45 hr@cursor.pl

Merker

Słyszałem, że firma specjalizuje się w planowaniu i realizacji złożonych projektów sprzedażowych, obsłudze logistycznej materiałów marketingowych oraz sektora e-commerce, budowie i zarządzaniu strukturami handlowymi, merchandisingu oraz promocji. Fajny zakres działalności!

Justyna

Czy dowiem się coś więcej o pracy dla ambasadora marki? Jakie wymagania stawia firma na początku? Czy do wynagrodzenia zasadniczego sa jakieś dodatki? Może premia za wypracowane limity? Dobrze znać pewne tematy

Dział HR
@Justyna 19.04.2017 22:59
Czy dowiem się coś więcej o pracy dla ambasadora marki? Jakie wymagania stawia firma na początku? Czy do wynagrodzenia zasadnic...

dzień dobry, Pani Justyno, chętnie odpowiemy na Pani pytania w kontakcie bezpośrednim - tel. 22 377 10 45 lub hr@cursor.pl. Poniżej znajduje się link do naszej oferty pracy, gdzie znajdują się podstawowe informacje - w tym wypadku do Trójmiasta, ale oferta jest ogólnopolska - wszystkie miasta wojewódzkie. https://www.pracuj.pl/praca/ambasador-ka-marki-gdansk-gdynia-sopot,oferta,5238280 Pozdrawiamy, dział HR Cursor

Kamil

Pieniądze miały być po zakończeniu i rozliczeniu projektu, niestety dostać odpowiedź w swojej sprawie graniczy z cudem, a wypłaty jak nie było tak nie ma. Miała być praca na wyznaczonym terenie, po odmowie pracy w delegacji zwolnienie. Ciągłe oczekiwanie na projekty i obiecywanie złotych gór. Ponadto Dyrektor Regionalny dzień po odebraniu i spisaniu protokołu odbioru urządzenia stwierdza, że jest uszkodzony i ja zapłacę za naprawę... W trakcie pracy jak robicie wszystko co rozkażą jest ok, przy rozwiązywaniu umowy dramat. Radzę omijać szerokim łukiem tego pracodawcę i odsuwanie go od przetargów. Pozdrawiam Czytelników

Kamil

Pieniądze miały być po zakończeniu i rozliczeniu projektu, niestety dostać odpowiedź w swojej sprawie graniczy z cudem, a wypłaty jak nie było tak nie ma. Miała być praca na wyznaczonym terenie, po odmowie pracy w delegacji zwolnienie. Ciągłe oczekiwanie na projekty i obiecywanie złotych gór. Ponadto Dyrektor Regionalny dzień po odebraniu i spisaniu protokołu odbioru urządzenia stwierdza, że jest uszkodzony i ja zapłacę za naprawę... W trakcie pracy jak robicie wszystko co rozkażą jest ok, przy rozwiązywaniu umowy dramat. Radzę omijać szerokim łukiem tego pracodawcę i odsuwanie go od przetargów. Pozdrawiam Czytelników

HR Cursor
@Kamil 14.04.2017 16:05
Pieniądze miały być po zakończeniu i rozliczeniu projektu, niestety dostać odpowiedź w swojej sprawie graniczy z cudem, a wypła...

Dzień dobry, Panie Kamilu, uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt z działem HR. Wszystkie ewentualne nieprawidłowości czy wątpliwości wyjaśniamy na bieżąco. Pozdrawiamy, dział HR Cursor SA tel. 22 377 10 45 hr@cursor.pl

Iza

Czy dowiem sie kilku informacji w temacie pracy dla konsultanta rynku zoologicznego? Jakie warunki trzeba spełniać żeby składać cv? Jak prowadzą rekrutację? Jest to jeden etap czy może więcej? Zależy mi na pracy.

Mala1276

Miałam okazję pracować przez kilka miesięcy. Z umową, ani z wypłacaniem pensji nie było problemu. Jednak ogólnie nie polecam. Stawki po prostu śmieszne a na akcje trzeba było jeździć na koniec Warszawy + pracę przynosiło się do domu bo musieliśmy uzupełniać raporty sprzedaży. Z tego co pamiętam to brakowało osób do pracy i nie raz była prośba aby zwerbować kogoś na akcje. Uważam że nie powinno to już należeć do naszych obowiązków. Z pracownikami nie było absolutnie żadnych przykrych sytuacji więc to ogromny plus dla nich.

Gregor

Cursor S.A. jest laureatem prestiżowych wyróżnień: Diamenty Forbesa, Gazele Biznesu, Outsoucer Roku. Myślę, że na to trzeba sobie zapracować, nikt nie wręcza wyróżnień jeśli nie ma podstaw do tego. Po lekturze wpisów i informacji o firmie widać gdzie jest prawda.

Anita
@Gregor 28.03.2017 20:48
Cursor S.A. jest laureatem prestiżowych wyróżnień: Diamenty Forbesa, Gazele Biznesu, Outsoucer Roku. Myślę, że na to trzeba sob...

Twój wpis na km pachnie tym, że jest pisany przez kogoś z władz firmy. Co te nagrody mają do rzeczy. Żadne z nich nie jest wyróżnieniem za podejście pracodawcy wobec pracownika więc powoływanie się tu na nie jest bez sensu. Kiedy firma otrzymała te nagrody wystarczy sprawdzić, bo są sprzed kilku lat. W poprzednim i bieżącym roku nic ciekawego nie znalazłam. Np. Diamenty Forbesa - 2013 r. wyróżnienie za zajęcie 228 (serio) miejsca na liście krajowej. Nagroda jest za zwiększenie przychodów firmy. Gazele dotyczą dynamiki rozwoju firmy (ostatnia 2015 r) i również nie ma związku z jakością pracy w firmie. Hello, co te wyróżnienia mają znaczyć dla przyszłych pracowników? A co do wytuacji pracowników w firmie Cursor (magazyn Baniocha) to wcale dobrze nie jest. WYnagrodzenie jest skonstruowane w taki sposób żeby łatwo było z niego pracownikowi uciąć. Odzywki przełożonych, że "...na twoje miejsce to jest tylu i tylu nowych" to niestety smutna rzeczywistość. Pracownik jest złem koniecznym, któremu płaci się z łaski. Socjalu praktycznie nie ma. Dodatkowo ostatnio dla zminimalizowania kosztów ściągają Ukraińców , którzy pracują za mniejsze peiniądze. Bo pieniądze to główny pryzmat przez który się patrzy w Cursorze. Niestety...

Ventor
@Gregor 28.03.2017 20:48
Cursor S.A. jest laureatem prestiżowych wyróżnień: Diamenty Forbesa, Gazele Biznesu, Outsoucer Roku. Myślę, że na to trzeba sob...

co ty opowiadasz człowieku? nagrody i publikacje w tego typu periodykach jak Forbes się KUPUJE :-) to nic innego jak W PEŁNI PŁATNA REKLAMA danej firmy :-) obstawiam raczej że jesteś pracownikiem firmy niż naiwniakiem łykającym tego typu frazesy :-)

Natalia

Czy coś więcej w temacie pracy "Ustroń - szukamy osoby do dodatkowej pracy - grafik do ustalenia" może ktoś wie?

Daniel

Jakie Cursor ma samochody służbowe i jak z zasadami korzystania?

ss
@Daniel 16.03.2017 17:40
Jakie Cursor ma samochody służbowe i jak z zasadami korzystania?

zalezy do jakiej firmy trafisz jak do kompani piwowarskiej to auto tylko do celów służbowych i tyle... a tak to cursor daje 100km możliwosci w tyg. Maja skody fabie, yaris, caddy i coś jeszcze

HR Cursor
@Daniel 16.03.2017 17:40
Jakie Cursor ma samochody służbowe i jak z zasadami korzystania?

Dzień dobry, Danielu, jeśli chodzi o naszą flotę to w 90% są to samochody z segmentu B. Dominują marki Toyota i Skoda. Użytkowników obowiązuje wewnętrzna procedura flotowa oraz dodatkowe regulacje wynikające z umów zawartych z naszymi Klientami. Pozdrawiamy, dział HR Cursor hr@cursor.pl 22 377 10 45

Natalia

Cursor S.A.to fajna agencja, można coś wybrać dla siebie. Ostatnio mieli dużo nowych ofert pracy, ułatwiają ludziom znalezienie sensownej pracy i zarobków.

XYZ

Szkoda czasu na taką firmę... lepiej szukać bezpośredniego zatrudnienia w firmach niż u takich pośredników

XYZ

Witam. Mam pytanie jak pracuje się przedstawicielom w tej firmie?? :) proszę o konkretną odpowiedź np z branży piwowarskiej .

zniesmaczony

Aplikowałem do tej firmy przez telefon powiedzieli zupełnie co innego niż w rzeczywistości było jak określiła to pani z HR "nikt nie mógł czegoś takiego powiedzieć" Nie wiem, która z tych pań wprowadza ludzi w błąd ale któraś czyni to. Zrezygnowałem ze współpracy ponieważ nie lubię krętactwa!

HR Cursor
@zniesmaczony 24.02.2017 21:25
Aplikowałem do tej firmy przez telefon powiedzieli zupełnie co innego niż w rzeczywistości było jak określiła to pani z HR &quo...

Szanowny Zniesmaczony, poprosimy o bezpośredni kontakt z nami, aby móc wyjaśnić sytuację. Opisał Pan sytuację bardzo ogólnie co nie pozwala mi się ustosunkować do tego. Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam, Marta z działu HR Cursor hr@cursor.pl 22 377 10 45

Mela

Cieszy mnie to, że mają dużo ofert to można cos wybrać dla siebie. Poszukuję pracy w sklepie i pewnie ją znajdę. Jakie zarobki można dostać na początek? Czy rozmowa rekrutacyjna jest trudna? W jakim systemie godzinowym pracuje się? Może jeszcze coś powinnam wiedzieć?

HR Cursor
@Mela 24.02.2017 18:54
Cieszy mnie to, że mają dużo ofert to można cos wybrać dla siebie. Poszukuję pracy w sklepie i pewnie ją znajdę. Jakie zarobki...

Dzień dobry, zapraszamy po wszystkie szczegółowe informacje do bezpośredniego kontaktu z nami. Mamy wiele różnorodnych projektów o różnym zakresie czynności i na rzecz różnych klientów. Dlatego każdą ofertę pracy należy potraktować indywidualnie, różnią się one między sobą warunkami zatrudnienia, zakresem obowiązków, regionem. A rozmowa rekrutacyjna na pewno nie jest trudna.:-) Zapraszamy do aplikowania i kontaktu z nami. Pozdrawiamy, dział HR Cursor tel. 22 377 10 45 hr@cursor.pl

rozczarowana

Firma tragedia. Przepracowałam tam kilka miesięcy, ostatnio przelewy, które dostaje za wykonaną pracę nijak mają się do stawki widniejącej na umowie. Co więcej nic nie można się dowiedzieć bo nikt nic nie wie. Robią ludzi w balona tak jak chcą. ODRADZAM WSZYSTKIM!!! Nigdy wcześniej nie miałam problemu z żadną inną firmą ( interkadra, gruppo, betsma) a Cursor niestety porażka totalna.

HR Cursor
@rozczarowana 20.02.2017 13:09
Firma tragedia. Przepracowałam tam kilka miesięcy, ostatnio przelewy, które dostaje za wykonaną pracę nijak mają się do stawki...

Dzień dobry, Szanowna @Rozczarowana, uprzejmie prosimy o kontakt z działem HR. Chętnie wyjaśnimy wszelkie wątpliwości czy nie jasności. Pozdrawiamy, Dział HR Cursor hr@cursor.pl 22 377 10 45

Mieszko

Od niedawna pracuję w Cursorze ale nie żałuję decyzji o podjęciu pracy. Czytając niektóre wpisy jestem zły.

Wiola

Witam.Pracowałam w tej firmie.Wszystko jak należy.Pieniążki dostałam na czas.Dokumenty pozałatwiane,ubezpieczenia też.Firma przyjazna.

HR Cursor
@Wiola 15.02.2017 09:25
Witam.Pracowałam w tej firmie.Wszystko jak należy.Pieniążki dostałam na czas.Dokumenty pozałatwiane,ubezpieczenia też.Firma prz...

Pani Wiolu, uprzejmie dziękujemy za miłe słowa:-) Pozdrawiamy, dział hr Cursor hr@cursor.pl tel. 22 377 10 45

Zostaw opinię o Cursor S.A. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cursor S.A.