Kronospan

• Siedlec
  • Karsówka
Bogumiłów - Kronospan
Mielec - Kronospan
Poznań - Malta-Decor Sp. z o.o.
Strzelce Opolskie - Kronoplus Sp. z o.o.
Szczecinek - Kronospan Szczecinek Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Pustków
  5. Opinie o Kronospan

Opinie o Kronospan Pustków

Nie przegap nowości o Kronospan!

25.03.2017 16:43

Jeszcze raz pięknie dziękuję! Wszystkiego dobrego.

19.03.2017 10:55

O super, dzięki kolego. A może wiesz dlaczego na HDS płacą mniej??? Firana/ruchoma podłoga? Trasy krajowe, po 5 dni w ciężarówce? A i to jest na rękę czy brutto te kwoty, które podałeś? Dzięki.
    Kiera

22.03.2017 09:21

To średnie tak zarobki są podobne na firanie i HDS wszystko zależy od km i spalania (premia) zarobki netto Dobrze tez płaca w strzelcach opolskich tam maja oddział i mało kierowców wiec premia zawsze jest i kasa się zgadza na hds maja hotel i zawsze ktoś z mielca tam jest wiec tez polecam jak nie Mielec to tam

13.03.2017 14:43

Witam. Chciałem zapytać o pracę kierowcy CE. Jakie zarobki, np. w Mielcu? Mam też HDSy. Dziękuję.
    kiera

17.03.2017 12:17

4-4,5 hds 4,5-5,5 firana
    Karolina

09.03.2017 11:30

Kronospan to wieloletnia tradycja oraz nowoczesność, rozwijająca się firma z wieloma ofertami pracy wystarczy napisać na adres [email protected]
    operator

12.03.2017 23:24

Brałas cos czy jeszcze nie wytrzezwiałas po ostatkach
    arek

20.01.2017 21:33

Dyrektor dal wam kupę kasy w zamian zabronił wam mieć własne zdanie. Nie macie juz ludzi do roboty. Ale żaden z was się nie odezwie siedzicie cicho byle by udało się wsiąść koleją wypłatę. Jesteście żałośni.
    Zdzichu

16.01.2017 21:57

O ktorom paniom z pakietów chodzi ta co podobno poszła na chorobowe niech nie wraca ludzie odpocznom a wnawiasie to ona chyba jest siostrom tego ruska co się zolnij a przynajmniej powinna być bo zachowanie podobne żenada i tyle
    ola

06.01.2017 13:49

W końcu ktoś się zajął tą panią z pakietów koleżanką wiecie kogo. Niech się jej nie wydaje że jej wszystko wolno tylko dlatego ze ma koleżankę wiecie gdzie.
    johny

03.01.2017 15:43

A propos zwolnień i dużej rotacji w firmie: "Dobry manager ważniejszy niż zarobki. Pracownicy, którzy mają dobrego managera, którego darzą szacunkiem, są 6 razy mniej skłonni do zmiany pracy nawet jeśli zarabiają mniej niż ich koledzy, którzy mają pecha posiadać szefa gorszego. Jakość pracy managera i jego stosunek do podwładnych okazuje się być najważniejszym elementem w przewidywaniu tego, jak duża będzie rotacja w zespole"... * na podstawie analizy wielu danych z kliku tysięcy firm
    wkurzony magazynier

24.12.2016 12:19

Ale sprawiedliwość na krono hymmen istniejący staje o 14 24.12.16 i rusza podobno 26 dopiero i pracownicy mają wolne a magazynier i hymmen tzw nowy pracuje cały czas, co bolała (usunięte przez administratora) eby wszystkim dać wolne na te dwa trzy dni?
    uchodźca

26.12.2016 09:06

Nie narzekaj tylko szukaj nowej lepszej pracy (każda inna jest lepsza od pracy w krono). Bo w tym zakładzie się nic nie zmieni zmądrzeją jak już będzie za późno..
    Jaro

08.11.2016 21:47

To był strach...
    Jaro

06.11.2016 10:01

Częstochowa 6.11 15:00
    AntyRusek

07.11.2016 17:43

Dlaczego tak szybko się ulotniłeś? No ale ok. Napewno się jeszcze zobaczymy na osiedlu.
    jaro

31.10.2016 07:57

Szanowni Państwo Składam serdeczne podziękowania za to, że wspólnie z Wami mogłem uczestniczyć w procesie rozwoju firmy, będąc jej częścią. Czuje się zaszczycony, że mogłam poznać tak wielu wspaniałych ludzi i pracować z nimi. Pomimo chwil trudnych, głęboko w pamięci tkwią jednak chwile radosne. Jako członek zespołu starałem się pracować wydajnie i sumiennie, a zdobyte w trakcie pracy doświadczenia z pewnością przydadzą mi się w dalszej karierze zawodowej. Tego dnia, gdy przestaję być już pracownikiem firmy i elementem wspaniałego, zgranego zespołu, pragnę wszystkim podziękować. Dziękuję przełożonym za szansę i zaufanie którymi mnie obdarzyli. Dzięki zaufaniu, wyrozumiałości i serdeczności praca w firmie przynosiła mi radość. Jeszcze raz serdecznie dziękuję.
    operator

05.12.2016 07:27

Jaro dobrze że cie nie ma ,powrócił spokój na zakładzie i możemy spać .A co do tego listu pożegnalnego to chyba sie prochów przeterminowanych nałykałeś :) ha ha ha ha ha ha ha ha ha .
    Nikt i ktoś

11.12.2016 12:24

No i co znowu afera ( wiecie jaka) Po ostatniej z operatorki zrobili zmianową a teraz Ta ma zostać kierowniczką wydziału sexpedycji za dobre osiągniecia.
    wyzwolona

27.10.2016 16:06

Tam ciągle kogoś szukają bo nikt długo nie wytrzymuje. Jesteście żałośni.
    Luk

04.09.2016 18:43

I jak zwykle STRAŻ nic nie wie bo po co ? Żeby maszyny zatrzymali i zakaz produkcji :D

04.09.2016 00:48

29.07.2016 19:33

PRAWDZIWE SPA POLECAM
    odusia

26.07.2016 21:21

a jak teraz jest w laboratorium? podobno szukaja chetnych
    nie ufam wam.

03.07.2016 20:14

(usunięte przez administratora) niech zrobia jebnaną klimatyzacje bo kura pozdychowa tam !!!!!!!!!!!!!
    Jan

03.07.2016 16:08

Często pojawia się oferta na stanowisko Z-cy Głównego Księgowego. Czy jest tak wielka rotacja na tym stanowisku? Czy brakuje kadry w okolicy? Będę wdzięczny za info.
    krondzio

31.05.2016 11:28

*Jola* szkoda ze nie masz własnego zdania tylko posługujesz sie słowami innych. A propos wpisu to do czego on się tyczy.....zero opinii o zakladzie. Czyżby zabolały cie ostatnie wpisy niestety już usunięte z wiadomego powodu- pani blondi.
    Paweł

29.04.2017 22:38

A właśnie ze jest bardzo wymowny. Może i kasa ok ale nie warto. Szkoda życia. Niestety też takie opinie słyszałem na rynku w branzy mówię o stanowiskach kierowniczych. Nie warto.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kronospan?

Kontakt - Kronospan

Wojska Polskiego 3 39-300 Pustków

NIP:8722201077

KRS:0000206028

Branże: Wyroby z tworzyw i gumy
    jola

30.05.2016 12:46

Ostatnie słowa Steve'a Jobsa: Osiągnąłem szczyt sukcesu w biznesie. W oczach innych, moje życie stało się symbolem sukcesu. Jednak oprócz pracy, mam niewiele radości. Bogactwo nie robi już na mnie żadnego wrażenia. W tej chwili, leżąc na łóżku szpitalnym i rozpamiętując całe życie, zdaję sobie sprawę, że wszystkie osiągnięcia i bogactwa, z których kiedyś byłem tak dumny, stały się nieistotne w obliczu mojej rychłej śmierci. Kiedy w ciemności, patrzę na zielone światła urządzenia do sztucznego oddychania i słyszę jego mechaniczne dźwięki, czuję oddech zbliżającej się śmierci. Dopiero teraz rozumiem, że nawet jeśli zgromadzisz dużo pieniędzy, nagle chcesz realizować cele, które nie są związane z bogactwem. Jest coś ważniejszego: miłość, sztuka, marzenia z twojego dzieciństwa. Nie, nie uganiaj się za bogactwem, to może robić tylko osoba tak zakręcona jak ja. Bóg stworzył nas, aby każdy mógł poczuć miłość w sercu, a nie biegał za złudzeniami budowanymi przez sławę i pieniądze, tak jak ja to robiłem w moim życiu. Teraz wiem, że nie mogę zabrać je ze sobą. Jedyne co się liczy to wspomnienia wzmocnione miłością. To jest prawdziwe bogactwo, które będzie szło za tobą; będzie ci towarzyszyło, da siłę i światło, które cię poprowadzi. Miłość nie zna granic. Będzie ci towarzyszyć nawet poza granice życia. Przeniesie się tam, gdzie chcesz się udać. Dąż do osiągnięcia celów, które sobie wyznaczasz. Wszystko jest w twoim sercu i w twoich rękach. Które łóżko jest najdroższe na świecie? Łóżko szpitalne. Jeśli masz pieniądze, możesz zatrudnić kogoś do prowadzenia twojego samochodu, ale nie jesteś w stanie zatrudnić kogoś, kto zabierze chorobę, która cię zabija. Rzeczy zagubione można odnaleźć. Ale jest jedna rzecz, której nigdy nie można znaleźć, gdy ją stracisz – życie. Niezależnie od tego, na jakim etapie życia jesteśmy teraz, w końcu będziemy musieli zmierzyć się z chwilą, gdy kurtyna opadnie. Szanuj swoją rodzinę, kochaj współmałżonka, szanuj znajomych ... Traktuj wszystkich dobrze i dbaj o przyjaźnie.
    blondi r..ha lech

28.05.2016 16:12

Nie polecam w żadnym wypadku. Przyjdziesz sam to się na bawisz nerwicy. (usunięte przez administratora)
    Franz

27.05.2016 09:00

No ale przynajmniej "dobrze zarabia się". Jeden z operatorów (Paweł) dostaje takie pieniądze, że, cyt.: "stawka nie pozwala mi na sprzątanie" (po sobie), chociaż to należy również do jego obowiązków. Zdarzają się "dziwacy", ale przynajmniej jest z kogo się pośmiać... Jeśli chodzi o warunki pracy to "korporacyjny standard"; podobnie jest w większości "korpo", czyli prze...ne.
    Vojt

24.05.2016 19:37

Beznadziejnie.Byłem w 2015 roku i siedzenie po 8 godzin.Kierownicy chamstwo.W okolicy znajdziesz lepsze zakłady.
    Jola

25.05.2016 21:36

Ty jakaś inna jesteś?
    Karol

26.05.2016 17:24

Czyżby promocja zakładu ? :D
    Uwaga

19.05.2016 13:59

Co z praktykami sens aplikować czy beznadziejnie jak się słyszy i pisze?
    Piotr

15.03.2016 18:20

Wszyscy, którzy pracują w Kronospolu wiedzą jak tam jest. Ja mam inne pytanie- czy może ktoś z was słyszał o rekrutacji do pracy w Niemczech, ponoć kilka osób dostało ciekawą propozycję... Ktoś, coś???
    On

15.04.2016 13:59

odezwij sie na [email protected] jesli szukasz ofert za granica ;)
    nikola

20.02.2016 23:10

Dopóki dwie piękne damy będą w laboratorium razem z kierowniczką która im we wszystko wierzy. To szkoda twojego zdrowia. NIE POLECAM!!!

19.02.2016 22:51

Jak wygląda praca w laboratorium? Jaka jest stawka i godziny pracy? W wymaganiach na stanowisko laboranta podają ''wykształcenie minimum zawodowe'',czy jest jakiś sens składać podania po ukończonych studiach chemicznych?
    Aśka

20.02.2016 12:20

Dziewczyno daj spokój. Zgnoją Cię tamtejsze prymitywy. Szkoda zdrowia. Poszukaj roboty w normalnej firmie.

19.02.2016 21:50

Jak wygląda praca laboranta? Jaka stawka i godziny pracy? W ogłoszeniu piszą, że wymagają jedynie wykształcenia minimum zawodowego,jest tam czego szukać po studiach chemicznych?

19.02.2016 21:47

Kronoludek

26.01.2016 19:25

My też czujemy czasem w zakładzie nieprzyjemny zapach – mówił Tomasz Tabor, dyrektor Kronospan HPL w Pustkowie – Osiedlu. – I nie jest to zapach z naszej fabryki. Sam fakt, że my coś spalamy jest niedorzeczny, bowiem w zakładzie posiadamy tylko piec gazowy służący do ogrzewania pomieszczeń. Tak jasne od ogrzewania pomieszczeń ?
    Gość

27.01.2016 08:39

Byłem na tym spotkaniu. Tabor nie powiedział, że piec gazowy ogrzewa pomieszczenia. Jak zwykle pomylił to pismak, który słuchał jednym uchem i napisał tak w gazecie.
    Kronoludek

25.01.2016 19:26

ludek

20.01.2016 21:51

Ludziska ida lepsze czasy tym u gory siada psycha
    iwonka

18.01.2016 22:21

Nie czepiajcie się kulfonika bedzie takich więcej. Sory taki mamy klimat
    Piotrek

18.01.2016 17:29

Co to za kulfonik pracuje na fenolu?
    stach

27.12.2015 20:10

Święta robocze, sylwester roboczy, nowy rok to samo... W wigilię praca po 12 godzin. I słowa kierownika "jak dla mnie nie musi byc wigilii tylko można robic. Ja wigilię mogę spędzić nawet na mak donaldzie"...
    sztandar wyprowadzić

29.12.2015 19:31

Który jest taki rodzinny?
    iwonka

30.12.2015 14:51

Ten co się nie myje, chodzi w tłustych włosach i śmierdzi od niego !!!
    swwesol

25.12.2015 13:31

ludzi wykańczają nadgodzinami, zero litości i współczucia
    klej

15.12.2015 19:50

Teraz jest nabór i szukają na gwołt ludzi, bo już nie ma ma kto robić na zakładzie.
    zdzich

15.12.2015 10:20

A myślicie dlaczego jest tyle ofert pracy? Bo się ludzie zwalniają. Jak nigdy juz jest. Nie ma kto robic na zakładzie. Dziadek i Smyk (mistrzowie) robią jako operatorzy na prawach a na powlekarkach to i kierowników zdarza sie byc pomocnikiem.
    Rysa

05.12.2015 17:26

Sprawdź wcześniejsze komentarze. Nikt nie będzie udowadniał ze jest źle. Jak chcesz być traktowany jak (usunięte przez administratora) poniżany i wykorzystywany to idealne miejsce do pracy. Jak nie wierzysz to się zatrudnij, tylko potem nie wracaj z płaczem, bo nie wiedziałem.

Zostaw merytoryczną opinię o Kronospan