3.5/5

• Siedlec
  • Karsówka
Bogumiłów - Kronospan
Mielec - Kronospan
Poznań - Malta-Decor Sp. z o.o.
Strzelce Opolskie - Kronoplus Sp. z o.o.
Szczecinek - Kronospan Szczecinek Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Pustków
  5. Opinie o Kronospan

Opinie o Kronospan Pustków

Nie przegap nowości o Kronospan!

s

19.06.2026 13:49

nie polecam
    #Elektryk

Mario

25.07.2025 12:00

Hej… Czy ktoś pracuje w Kronospan w Spremberg? Interesuje mnie opinia na temat pracy tam? Czy polecacie? Zastanawiam się nad zmianą ale nie chce wpaść z deszczu pod rynnę😅
    Samanta

03.03.2024 11:33

Coś słabo widzę z odpowiedziami na zapytania tu jest. mimo wszystko partner jest elektrykiem a ja na stronie firmowej przyuważyłam, że właśnie taka oferta jest wystawiona. Niby nie pracował w 4-brygadówce. Możecie opisać jak teraz na niej jest? warto by się przestawił?
    szukamelektryka

16.04.2024 16:06

Pani Samanto, proszę nie szukać odpowiedzi na Goworku. Proszę skontaktować się z osobą publikującą oferty pracy, pójść na rozmowę rekrutacyjną- to nic nie kosztuje i do niczego nie zobowiązuje. Gowork nie jest obiektywnym źródłem informacji.

Re

29.06.2025 20:39

Wy także nie

Moreno

03.06.2025 12:31

Witam, pojawiła się oferta pracy na Specjalistę ds. Zakupów, czy ktoś wie jaka atmosfera panuje w Pustkowie ? Ile osób tam pracuje ?
    franciszek

19.09.2024 23:29

Również mogą wystąpić dla elektryka jakieś delegacje?
    To ja

02.12.2024 21:46

Oczywiście, mogą cię oddelegować na awarię na produkcję żywic.
    kubson

22.08.2024 22:40

Na jakie eventy pracownicze, może jeździć elektryk i czy to są w godzinach pracy, po pracy, w dzień wolny?
    Max P.

13.10.2024 10:24

Najpopularniejszy event to szkolenie BHP :) Odbywa się w godzinach pracy. Ja dobrze pójdzie to możesz iść po szkoleniu do domu.

23.08.2024 13:50

Witam. Od jakiegoś czasu jest ogłoszenie na stanowisko przedstawiciela handlowego. Może ktoś podpowie czy warto ubiegać się o powyższe stanowisko, jakie są płace czy inne dodatki, ogólnie na co można liczyć. Jaki czas jest wdrożenia, bo zapewne w tak dużej korporacji tra też długo wdrożenie. Poproszę o info.

24.08.2024 06:15

Rozumiem że tam pracowałeś, może jako PH ? Coś powiesz o tej firmie ?

19.09.2024 11:36

Chyba coś w tym jest, bo widzę jak traktują ludzi.

26.08.2024 08:53

Ktoś odważny napisze jak wygląda praca PH w tej firmie ? Na jakie zarobki można liczyć, ewentualnie inne dodatki.
    Bartosz

01.08.2024 13:12

Jak u was teraz nowych traktują? Junior Finance Managera widzę ze szukają i myślę o aplikowaniu ale chce poznać opinie odnośnie atmosfery w pierwszej kolejności
    Była

22.08.2024 16:13

Atmosfera okropna. Ciągły (usunięte przez administratora) i presja. Niepłatne nadgodziny, które tylko w teorii można odebrać, w praktyce nie ma po prostu kiedy. Jedyny plus ten firmy to zarobki, przynajmniej na takie stanowisko.
    potencjalny

16.04.2024 16:13

Hej! Czy warto aplikować na stanowisko Kierownika Działu Exportu w Pustkowie? Jakie wyzwania? Czego można się spodziewać?
    @były pracownik

28.11.2023 08:39

Nie polecam pracy w Pustkowie. Niestety zaściankowe umysły. Inteligentny człowiek nie ma tam możliwości żadnego rozwoju. Wydaje się że taka międzynarodowa firma powinna mieć odpowiednią kulturę organizacji. Ale niestety nie mają o tym pojęcia.
    Nikol

29.11.2023 10:43

Tak z ciekawości, jakich dokładnie możliwości rozwoju oczekiwał_ś, czego zabrakło? Masz na myśli biura czy produkcję?
    XYZ

25.11.2023 11:14

Witam, jak wygląda praca w dziale IT w tej firmie?

13.11.2023 09:21

Czy w firmie Kronospan praktykowane są premie/nagrody kwartalne/roczne? Na stanowisku operator produkcji, na które poszukują na Praca.pl to dość istotna kwestia.
    BETON

23.11.2023 23:45

Podłożą ci starzy (usunięte przez administratora) lub wsadzą na minę i nie zobaczysz żadnej premii

18.11.2023 16:03

Hej! Czy warto iść na pomocnika operatora maszyn? Można liczyć na stała umowe o Prace?
    Tom

09.10.2023 15:51

Witam pojawiła się oferta pracy na utrzymaniu ruchu na stanowisko elektromechanik miał może ktoś orientuje się może ktoś jak wygląda praca w tym zakładzie na tym stanowisku jak z zarobkami oraz jak dokładnie wygląda praca na czterobrygadówce?
    Wyzwolony

30.10.2023 21:12

Jeżeli masz stalowe nerwy i wyrypane na wszystkich to przetrwasz. Jeżeli nie masz tych dwóch cech nie ryzykuj i nie aplikuj .Przepadniesz szybko.A co do zarobków to są ok ale trzeba machnąć kilka 12stek .Dowiedz się czym są te 12stki od kogoś kto tam pracuje lub pracował i zastanów się czy warto ryzykować zdrowiem.
    Ksu

09.10.2023 21:11

Witam, może ktoś podzielić się informacja jak to tutaj wygląda z tymi wyplatami/umowami? Pracowników średniego szczebla też tak (usunięte przez administratora) na kasę że niby 3/4 pensja podstawowa a reszta to nadgodziny. Co to za chory układ? Czy to legalne w Polsce czy to tylko głupie żarty? Pozdrawiam
    Paulina

10.05.2023 08:57

Znalazłam otwartą rekrutację na specjalistę ds. exportu. Czy ktoś miał doświadczenie, wie jak jest w biurze, jak wygląda praca, jakie widełki płacowe? Jaka atmosfera?
    Były Miecio Palecio

25.08.2023 18:36

Tak miałem doświadczenie w biurze. Uciekaj od tej oferty. To bardzo źle zarządzane korpo. Nie płacone nadgodziny w biurach, mobing itp itp.
    Zainteresowany

12.09.2023 12:30

Czy zakończył się już proces rekrutacji?. Na jakie zarobki można liczyć? I co z tym (usunięte przez administratora)?

29.06.2023 11:45

Witam. Może ktoś powiedzieć jak pracuje się na stanowisku przedstawiciel handlowy w firmie?? Jakie pieniądze jaka umowa i narzędzia pracy.
    Chudy Zdzich

24.02.2023 10:01

Cześć jakie stawki są na chwilę obecną dla nowych pracowników?

13.03.2023 13:57

Jeśli się nie mylę to stawka minimalna jest obowiązkowa przy umowie zlecenie a jeśli jest zwykła umowa to obowiązuje wynagrodzenie minimalne. W tej firmie przy tak niskiej stawce godzinowej placa minimalna wyrównywana jest dodatkiem 3 i 4 brygadowym. Dlatego dodatek 4 brygadowy został podniesiony z 700 do 1000zł.
    Chudy

10.04.2023 13:00

Może i masz wyrównanie do najniższej krajowej dodatkiem 4 brygadowym. Ale jesli zostajesz na nadgodziny to liczą się one tylko od stawki. Czyli nadal jestes wykiwany na kasie.

29.12.2022 15:40

Nie polecam tego zakładu!!!! Najgorsza firma na Podkarpaciu, gnębienie, (usunięte przez administratora)i nic więcej, brak jakichkolwiek zapomog czy benefitow. A stawka 16 czy 17 zl za godzinę gdzie najnizsza krajowa ponad 20 zl to jest ... sami sobie odpowiedzcie...nie polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kronospan?

Kontakt - Kronospan

Wojska Polskiego 3 39-300 Pustków

NIP:8722201077

KRS:0000206028

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy
    *****

23.11.2022 19:39

Jak wygląda praca na produkcji żywic i czy są jakieś przyjęcia?
    Ewa

24.11.2022 08:28

Proszę przesłać swoje Cv na adres mailowy [email protected] a nasz dział rekrutacji będzie się kontaktował w sprawie propozycji pracy.
    ********

25.11.2022 16:17

Dzięki za info
    *****

25.11.2022 16:02

Ewa dzięki za informację.
    Ada

24.07.2022 20:21

Jak to jest z odbijaniem się po zakończeniu pracy ? Dlaczego jedni wychodzą wcześniej a inni muszą czekać do 5 po ?? Słyszałam że to przez autobus ale skoro ja odbije się 5 po i wyjeżdżając z parkingu ludzie dalej stoją na przystanku to dlaczego reszta musi czekać żeby się odbić?
    szefu300

12.07.2022 00:38

Witam mam pytanie jaka jest stawka pln na godzinę dla pracownika typowa na całe wakacje?
    N.

02.07.2022 23:00

Zarządzanie poprzez strach i chaos. Najgorsze doświadczenie zawodowe w życiu. Dobrze, że to tylko zły epizod. Chora atmosfera, podkładanie świń i mobbing. Dziwne, że ta firma istnieje we współczesnym świecie.
    Dział Personalny

07.07.2022 16:47

Droga/i N, Istnieje ponieważ w dzisiejszym świecie firmy posądzane o mobbing nie maja racji bytu. Jeśli już wypowiadamy tak daleko idące wnioski, warto je uargumentować przykładami.

28.05.2022 10:33

Jaki jest styl zarządzania w Kronospan?
    TJ

30.06.2022 21:45

Zastraszanie i terror od samej góry do samoego dołu

27.05.2022 14:12

Kronospan HPL wspiera młodych sportowców

Kronospan HPL po raz kolejny pomógł lokalnemu klubowi sportowemu przekazując wysokiej jakości płyty kompaktowe HPL do wykonania boksów w szatni MKS DAP Dębica.
    Nasze produkty przyczyniły się do upiększenia zaplecza sportowego stwarzając komfortowe warunki dla młodych zawodników.
    Popatrzcie sami ;-)
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2

27.05.2022 14:42

A może byście tak jadalnie na krono ogarnęli bo chlew straszny aż człowiek apetyt traci.
    Nik

19.06.2022 10:52

Malo kto tam je bo przerw nie ma... Dwa nawet jeśli,to juz lepiej na hali zjesc. Mniejszy syf
    GRYF

14.03.2022 14:47

Jestem zainteresowany pracą w zakupach , mam mocne CV oto moje pytania: - jakie auto służbowe przysługuję managerom średniego szczebla - jak podział home office/ biuro - czy można brać np 3 tg urlopu ( interesuje mnie podróz do Azji dłuższa) dziękuję z góry za odp
    GRYF

25.03.2022 09:57

Super dzięki wielkie. Ja nie dostanę służbowego to może wengocjuje dłuższy home office. Czy firma kupuje monitor i kompa jakś się ma home oofice?

18.04.2022 19:07

Co poza wynagrodzeniem oferuje firma ?
    Lea

13.04.2022 11:04

Firma szuka PH , czy ktoś ma wiedzę ile proponują wynagrodzenia na w/w stanowisko ,jaka atmosfera w tym dziale ?Nie pytam o raporty ponieważ to standard już wszędzie ,ale ogólne rozeznanie i czy warto próbować ?
    kandydat

02.04.2022 07:43

Dzień Dobry, Dużo dobrego słyszalem o firmie o jej zasięgu, rozpoznawalności chiałbym spytać jaka jest atmosfera? Interesuje mnie dział zakupów albo zarządzanie projektami.
    Karolina

07.06.2021 11:09

Szukam informacji o stanowisku specjalisty ds exportu - jak w praktyce wygląda praca biurowa w tej firmie jeśli chodzi o zakres obowiązków i widełki finansowe? Jest się czym interesować? Jak duża rotacja jest w biurach?
    Nik#

08.02.2022 14:15

Proszę o doprecyzowanie, praca w biurze wiąże się z dużą ilością nadgodzin??? Zapis w umowie jest celowy, aby zlecić godziny i nie płacić? A co gdy nie ma nadgodzin to też płacą ten dodatek?
    Ludek

20.03.2022 13:01

Tak, jak nie ma nadgodzin to tez płacą. Ale to sytuacja czysto teoretyczna, bo w praktyce to nadgodzin masz co niemiara
    mnik

13.03.2022 13:25

Nie polecam pracy zero szacunki pracowalem lakiernia powodzenia jesli ktos chce pracowac

08.03.2022 10:33

Z okazji Dnia Kobiet, nasza firma zorganizowała zbiórkę artykułów kobiecej higieny osobistej dla mieszkanek Specjalistycznego Ośrodka Wsparcia Ofiar Przemocy w Rodzinie SOS Lesko.
    Dzięki hojności i empatii naszych pracowników udało się zebrać dary dla dziewczyn, kobiet i matek, które uciekły z przemocowych domów, bardzo często tylko z dowodem osobistym w kieszeni i dzieckiem na ręku.
    Nasze wsparcie jest niesamowicie ważne dla osób, które odważyły się wyrwać z piekła i zacząć nowe życie.
    Dary zostały przekazane do ośrodka przez Stowarzyszenie Mamy dla Was czas z Mielca, które koordynowało akcję pomocową.
    Pamiętajmy, dobro wraca!
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Fenix

26.02.2022 17:52

Proszę o informację jak się pracuje w dziale zakupów w Strzelacach. Jaka atmosfera?
    Tomek

29.01.2022 10:20

Dlaczego tylu wybitnych ekspertów odchodzi z pracy?
    Mutant

26.02.2022 12:27

Dlaczego dajecie odejść jednostkom wybitnym?

20.01.2022 17:46

Wiadomość z ostatniej chwili: rekrutacja na HR managera w strzelcach opolskich jest już dawno zakończona, nie wiem dlaczego ponawiane jest ogłoszenie skoro wiadomo już, że rekrutację wygrała Edyta B&S (wiadomo, że nie samodzielnie). Jest to osoba, która nie ma kompetencji menagerskich i szkoda, że w takiej firmie jak nasza będzie zarządzać ludźmi kolejna osoba, co nie ma w tym temacie ani wiedzy, ani doświadczenia, a przede wszystkim nie ma predyspozycji... To że ktoś jest wygadany to nie znaczy, że utworzy z ludzi zespół i wesprze go merytorycznie. Jest to przede wszystkim indywidualistka nie nastawiona na współpracę, grunt żeby samemu dobrze wypaść, a reszta już jest nie istotną. Na stanowiskach Hrowych powinny być osoby, które będą swoją postawą dawać dobry przykład pozostałym przełożonym.... No ale coś chyba nie mamy co na to liczyć.... Wielka szkoda, jest tyle metod do badania kompetencji, a dalej po znajomości przyjmuje się ludzi...
    Magdalena

25.01.2022 08:15

Szanowna Pani, Bardzo proszę nie wprowadzać innych osób w błąd. Proces rekrutacyjny jest otwarty.
    Ada

19.01.2022 11:29

Napiszcie, proszę, czy w laboratorium pracuje się na zmiany i jakie? Jakich pieniążków można się spodziewać?

19.01.2022 18:53

4 brygady dużo 12 i stawka 16zł/h i nie pytaj jak to możliwe, taka firma.
    BARTEK

14.01.2022 16:56

kto pracuje kronospan Lampertswalde, Niemcy
    Jasiu

23.11.2021 14:11

Nie pozdrawiam młodą panienkę z pakietów która flirtuje z wszystkimi na zakładzie???? weź sie za robotę????
    Tyyy

11.01.2022 08:26

Bo każdy ma więcej do napisania niz powiedzieć komuś w twarz ,wtedy się nie ma takiej odwagi , każdego interesuje kogoś życie .Widocznie w tym zakładzie nie wolno do nikogo się odzywać .
    Yolo

12.01.2022 12:43

Skoro to zobaczyłaś to się wkońcu uspokoisz i będziesz wiedziała co o tobie myślą Xd
    Krasnal

23.12.2021 10:44

Firma udus lepiej traktuje pracowników zero życia prywatnego benefit kiedyś były kiedyś teraz to śmieszna paczka święta zjebane wigilia może się uda wolne sylwester (usunięte przez administratora) wszystkie święta zjebane ogulnie zero poszanowania pracownika bo jeżeli by firma szanowała pracownika to by choć te święta w domu spędził a nie tylko o biurowych przysiadach myślą pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Kronospan