Kronoflooring

• Chorzelów
  • Goleszów
  • Chrząstówek

3. Opinie o pracodawcach Mielec
  5. Opinie o Kronoflooring Sp. z o.o.

Opinie o Kronoflooring Mielec WOJSKA POLSKIEGO 3

WebsiteIconKronospan

Nie przegap nowości o Kronoflooring Sp. z o.o.!

03.07.2026 11:33

(usunięte przez administratora) to firem okradają ludzi i robią z nich (usunięte przez administratora)

Chujcieto

22.06.2026 10:06

Cóż mogę powiedzieć o tej pracy same sprzedawczyki nie doceniają ludzi o urlop trzeba się prosić jak się nie dostanie to wtedy tylko zostaje na żądanie dyrektor wymaga cudów od pracowników a sam nie wiem co się dzieje na zakładzie jeśli chodzi o wypłaty to pozal się Boże przez trzy lata jedna podwyżka wysokości 50 groszy śmiech na sali a wymagania nie z tej ziemi nie polecam zakładu kronospam w Jaśle syf i tyle można o tym powedziec traktują pracowników jak zwierzęta

04.05.2026 12:29

Co mogę powiedzieć po 4 latach spędzonych w tym obozie pracy. No cóż jeśli chodzi o PVC dział wytłaczarek to omijajcie to z daleka. Warunki pracy krytyczne. Temperatura w okresie późno wiosennym aż do okresu jesiennego jest nie do wytrzymania w miesiącach czerwiec, lipiec, sierpień a nawet i wrzesień często osiąga nawet 44-45 stopni Celsjusza do tego zapylenie i opary toksyczne ( do końca nikt z pracowników nie wie o szkodliwości tych oparów bo wszystko jest utrzymywane w tajemnicy lub podane inne dane ale na szczęście mamy wujka Google i wystarczy wklepać składniki i wujek aż świeci na czerwono lub Czat GPT) Częste oparzenia rąk ponieważ każą czyścić elementy rozgrzane do 180-200 stopni Celsjusza i to w pośpiechu ( znów złamanie przepisów BHP) . Co jeśli chodzi o płace - minimalne , premia o ile jest to 2,3 od wielkiego święta 5 %. Praca po 8 godzin i minimum 4 razy w miesiącu po 12 godzin a czasem dwa dni pod rząd po 12 godzin ( jeśli odmówisz pracy 12 godzin a masz takie prawo zapomnij o premii a z drugiej strony jeśli nie będziesz robić tych dwunastek to zarobisz najniższą krajową a czasem i nie ). Urlopy są ale tylko wtedy jak sobie znajdziesz zastępstwo i to dwóch pracowników ewentualnie w okresie zimowym jak jest większy przestój to z łaski dostaniesz 2-4 dni. Weźmiesz urlop na żądanie zapomnij o premii tak wiem że to jest nielegalne ale nie w tym zakładzie ( kierownik PVC urlop na żądanie traktuje jako urlop Pijacki ewentualnie na wyleczenie Kaca ale to się dzieje tylko w jego główce ale kosztem pracowników niestety). Co z chorobami jeśli pójdziesz na L4 to OK masz prawo chorować nikt ci tego nie zabroni decyzji lekarza nikt nie może podważyć ale zapomnij przynajmniej przez rok o jakiej kolwiek podwyżce które i tak są bardzo sporadycznie a jak są to 1,50- 2 zł. Jeśli się upomnisz o podwyżkę to dostaniesz odpowiedź. „ jak chcesz zarobić więcej to zostań na 12 godzin a jeśli chcesz mieć więcej pieniędzy to zamiast szynki kupuj mortadelę” i to nie są żadne żarty. Co do zarządzających tym działem , no tutaj naprawdę mógłbym napisać książkę a raczej poradnik głupoty. Kierownik - nadęty , egoistyczny bufon z manią wyższości i ignorancją do pracowników z którym nie można porozmawiać jak facet z facetem ( albo się podlizujesz i jesteś cacy albo w przeciwnym wypadku ignorowany i na każdym kroku je…ny). Mógłbym jeszcze dużo więcej napisać ale nie chce opisywać i oceniać ludzi. No cóż jeśli ktoś do końca nie wierzy w to co napisałem , a napisałem bardzo niewiele to zachęcam do złożenia CV i sprobowania przygody w zakładzie 21 wieku, do tego zakładu przyjmują każdego nie trzeba mieć żadnych kwalifikacji chyba że jesteś za zbyt inteligentny i rozgarnięty to wtedy mogą ci odmówić a takie przypadki miały miejsce. Powodzenia.
    #PomocnikMechanika

Atutowy

15.05.2026 13:11

Bardzo trafna opinia 😊.
    Kandydat20002

14.07.2024 13:01

Polecacie pracę na produkcji ? Bo widzę co raz więcej ofert nie wiem czy ludzie się zwalniają czy brakuje pracowników
    @Pracownik

11.09.2024 12:42

Firma tworzy nowe miejsca pracy. A jeśli ktoś rezygnuje/ wyjeżdża za granicę/ odchodzi na macierzyński itp. - trzeba takie miejsce uzupełnić.

04.05.2026 11:10

Ludzie nie są zwalniani tylko ludzie sami się zwalniają bo mają już dość tego syfu.
    Nędzne zarobki i chamy zarazem

15.05.2025 16:48

Odradzam tak komukolwiek podejmować zatrudnienie.Nędzne 17 złotych brutto na godzinę i to w skrajnie szkodliwych warunkach jakie panują na surowcowni.Naciągniesz w płuca tyle różnorakiej chemii,że później plujesz dosłownie wszystkim ze swoich wnętrzności...Na dłuższą metę RAK GWARANTOWANY.Do tego dochodzą konfidenci ukryci w twojej zmianie,którzy cię obserwują i piszą sms-y do brygadzisty (przeważnie wsiowego prostackiego chama),że nic nie robisz,a tyle co wyszedłeś z ubikacji,albo poszedłeś się czegokolwiek napić i za to są nagany-ODRADZAM.

04.05.2026 11:08

Ja też odradzam. Pracownik jest traktowany jak (usunięte przez administratora) żadnych praw na każdym kroku tylko cięcia a to premii a to dodatku. Tyranie na okrągło Świątek piątek czy niedziela nawet 1 maja jak ci wypadnie zmiana a 1 maj to dzień wolny od pracy zatwierdzony konsultacje. Pracujesz w święta to powinno być dodatkowy dzień wolny od pracy i w dodatku płatny tak mówi kodeks pracy a w Kronospanie można tylko pomarzyć.

01.02.2025 16:14

Moje odczucia jako byłego pracownika nie są pozytywne. Praca z acetonem bez odpowiedniej maski(którą zapewnili po kilku miesięcach pracy). Po całym dniu z taką ilością czujesz się jak naćpany. Urlop na podstawie "jeśli pozostali pracownicy z innych zmian zgodzą się zostać 12h za Ciebie " Nie wiem jak jest teraz wydaje opinie z przed kilku lat jak firma zaczęła się otwierać. Dzięki temu zakładowi fundujesz sobie stres,brak wiary w swoje możliwości, uczucie poniżenia. Jeśli ktoś chce pracować I być docenionym polecam wyjechać. W krono jest chory wyścig szczurów. Jeśli pracownik jest niewygodny dostaje wypowiedzenie lub umowa nie jest przedłużona. Cieszę się że już tam nie pracuje odzyskałem wiarę w siebie wyjeżdżając do innej pracy za granicą. Pozdrawiam pracowników,którzy tam dalej wytrzymują ;)
    Babus

18.06.2025 18:47

To pracujemy w alternatywnych rzeczywistościach 🤣🤣

04.05.2026 10:57

Jak jest teraz. Teraz jest jeszcze gorzej i tyle na temat.
    Zainteresowany

05.09.2025 15:26

Na czym polega praca na stanowisku "pomocnik operatora"? Mógłbyś ktoś opisać? Będę wdzięczny za odpowiedz.
    Ogarnięty

08.09.2025 19:56

Na stanowisku "Pomocnik operatora" przede wszystkim uczysz się operować całą linią produkcyjną, wykonywać przezbrojenia oraz regulacje na maszynach. Jak to opanujesz, przechodzisz na stanowisko "Operator linii produkcyjnej". Od Twojego zaangażowania zależy jak szybko opanujesz nowe umiejętności. Mam nadzieję że pomogłem.

04.05.2026 10:56

Praca na stanowisku pomocnika operatora polega na wszystkim. W tym zakładzie tylko na papierze jesteś pomocnikiem operatora , musisz robić wszystko od murarza do piekarza a szczególnie na szmacie, w tym zakładzie jest wieczne sprzątanie bezustannie , nie ma takiego czegoś jak tylko twoje obowiązki związane ze stanowiskiem jak nie masz co do roboty to cię wysyłają na inny dział do najgorszych robót przeważnie wiadro i szmata. W tym zakładzie nie ma ekip sprzątających jak w innych zakątkach ekipą sprzątającą są pracownicy i to nie ważne jakie stanowisko posiadasz.
    Pan

12.09.2024 02:53

Czy ze względu braku umowy próbnej specjalisty ds. zakupów to jest UoP na najkrótszy okres czasu, czy na ile wynosi?
    Były pracownik biurowy

06.10.2025 18:46

Witam nie ma umowy na okres próbny bo po 3 miesiącach nikt by nie przedłużył umowy. Dlatego masz od razu umowę na 2 lub 3 lata (i tak nikt tam jeszcze tyle nie wytrzymał). Chamskie zachowanie dyrektora jest tam na porządku dziennym a do tego wizytację dyrektorów na Polskę co są jeszcze gorsi od dyrektora i mają pracowników za nic.

04.05.2026 10:48

Pracownik w tej firmie jest traktowany jako podmiot pracujący i tyle. W ich świetle pracownik jedyne prawo jakie ma to się nie odzywać , wykonywać polecenia i to w trybie natychmiastowym i tyrać na okrągło najlepiej po 12 godzin. Jeśli się upomnisz o podwyżkę to dostaniesz odpowiedź „ Jak chcesz zarobić więcej to zostań na 12 godzin a jak chcesz mieć więcej pieniędzy to zamiast szynki jedz mortadelę „. Takie jest podejście kadr do pracownika. W sumie to korporacja.
    byly pracownik

02.11.2025 10:14

pracowalem wsumie w krono 7miesiecy na poczatku wydaje sie wszystko w normie do czasu.. po 3miesiacach zarobki maleją w dół trafiając jeszcze na zmiane C w ktorej mistrz zmiany chodzi jak opętany opiernicza za wszystko szczególnie młodą osobę jak zerknie sobie na telefon praca "pracownika pomocnika operarora" stoisz 8 lub 12 h przy linii i zapisujesz nie potrzebne dane wywalasz plyte ktora jest zepsuta itp co jak co ale problem zaczyna sie gdy mistrz uprze sie na ciebie gdy przeniosą cię na surowcownie praca ciężka duże zapylenie substancje rakotwórze codziennie uwalony z kredy zarobki 4k bo odcinaja ci premie bo nie mozesz robic 12 stek, serdecznie mialem dosc dostalem alergii skórnej świąd krosty itp a u lekarza na prześwietleniu? pylica kabarat na kółkach plus kierownik i dyrektor normalne pajace

04.05.2026 10:39

Dyrektor i kierownik PVC pajace to mało powiedziane a szczególnie kierownik. Egoistyczny pajac któremu wydaje się że jest drugim po Bogu jeśli ci coś obieca na przykład większą premię to bądźcie pewni że nie dostaniecie żadnej a czasami przez dłuższy okres. Warunki pracy są krytyczne. W lecie temperatura dochodzi do 45 stopni zdarzało się że nowi pracownicy jeszcze nie zahartowani mdleli, zapylenie i opary chemiczne. Na krótką metę można znieść ale po dłuższym okresie pracy pada wzrok z tych oparów i to nie są pojedyncze przypadki. Swego czasu można było sobie kupić okulary w dowolnej cenie na koszt firmy a jeśli korporacja dotuje takie coś to doskonale o tym wie. Dla nich to są grosze a ludzie zamykają usta. Ogólnie syf.

25.11.2025 10:15

1.Firma w której przepisy bhp, dostosowywane są do pracownika a nie obowiązują wszystkich jednakowo Behapowiec czy kierownik nie musi nosić ubrań roboczych czy butów z blachą(nawet airmaxy się zdarzają) ..Dziwne,a innych się czepiają.. Cdn..
    #Balsamista

04.05.2026 10:23

Bo to jest jedna wielka klika i tyle. Co tu dużo pisać niech każdy sam sobie odpowie a pracowników mają głęboko w du…e i tyle. Pracownik w tej firmie ma jak najwięcej wnosić do zakładu a jak najmniej zabierać chodzi mi o wynagrodzenie.
    Antosia

08.07.2024 15:43

Co powiecie o szansach na rozwój w firmie? Na stronie w ofercie dla PV Project Manager widziałam taki punkt. Zależy mi na podnoszeniu kompetencji dlatego czekam na wasze opinie!

04.05.2026 10:09

Człowieku o jakim rozwoju ty marzysz w tej korporacji , chyba że w tą drugą stronę. To co oni wypisują i obiecują to traktuj to tak samo jak obiecanki naszego rządu bo funkcjonują tak samo.

04.05.2026 10:19

Tym zakładem kierują osoby które zostały zwolnione z innych zakładów i to w większości dyscyplinarnie w dodatku bez minimalnej wiedzy a najśmieszniejsze jest to że wszystko wiedzą najlepiej bynajmniej takie zdanie mają o sobie. Wyrośnięte dzieci. Udają ważniaków przy pracownikach a jak przyjedzie jakaś inspekcja BHP czy PiP to chowają się jak małe dzieci chowają się po dziurach i to nie są żarty.
    Bleble

14.12.2025 11:49

Jasło kronofloring. Dyrektor pozabierał krzesła i zabronił siedzenia na produkcji w dziale PVC. Kierownik pvc i bhp-owiec nic nie robią bo się boją. Prawo jest po stronie pracownika zwłaszcza że praca też jest 12 godzinna.. a kierownictwo boi się o swoje stołki. Zwykły mobbing...
    #PracownikProdukcji

21.12.2025 19:23

Pracodawca nie może wymagać od swojego pracownika, aby ten stał przez całą swoją zmianę, o ile charakter jego pracy tego nie wymaga. Wynika to z treści § 49 Rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 26 września 1997 r. w sprawie ogólnych przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy. Wskazany przepis nakłada na pracodawcę obowiązek zapewnienia pracownikowi możliwości siedzenia przy wykonywaniu pracy niewymagającej stale pozycji stojącej.

04.05.2026 10:06

(usunięte przez administratora) to mało powiedziane. To jest (usunięte przez administratora). Pracujesz w krytycznych warunkach. W lecie temperatura dochodzi do 45 stopni do tego opary toksyczne z wytłaczarek i nikt z tym nic nie robią bo mają to wszystko w du…e. Czasami nawet brakuje wody w dystrybutorach bo sobie zapomną kupić z resztą te dystrybutory są tak zasyfione tymi oparami i kurzem że lepiej nie pić tej wody. Jeśli zwrócisz uwagę to wszyscy uciekają jak małe dzieci bo się boją zresztą oni mają wyj…ne na pracowników.
    Kris

24.05.2023 08:58

Witam Rozmowa kwalifikacyjna 05.2023. 16zl brutto na godzinę minimalna stawka w Polsce 22,80zl. Dodatek zmianowy w ruchu ciągłym 1000zl kwota Dodana do 16 zł brutto,zarobki około 2900 netto praca świątek piątek czy niedziela jedno wielkie (usunięte przez administratora) łamanie kodeksu pracy i wyzysk ludzi...dziwię się że tyle ludzi tam pracuje i godzą się na takie warunki..
    Shogun

10.03.2026 13:35

Premia jest uznaniowa...... Po Twoich komentarzach i wiecznym niezadowoleniu proponuję zmienić pracę, po co się męczyć i pisać bzdury tutaj? Przymus pracy się skończył 37 lat temu...

04.05.2026 09:53

Tam jest syf i tyle. O urlopie można zapomnieć chyba że sobie znajdziesz zastępstwo a mało kto chce przyjść na 12 godzin i to muszą być dwie osoby ponieważ jedna pracuje za ciebie 4 godzin i druga 4 godziny. Jak weźmiesz urlop na żądanie to zapomnij o premii ewentualnie przy dobrym humorze kierownika dostaniesz 50% co jest nielegalne ale on ma to wszystko w du..e bo się czuje bogiem. Jak pójdziesz na chorobowe to zapomnij o jakiej kolwiek podwyżce przynajmniej przez rok a to co oni obiecują przy rekrutacji to wszystko jest wielka ściema i tyle prawda dopiero wychodzi jak zaczniesz pracować. Pracujesz po 8-12 godzin na czterobrygadówce za marne grosze jeśli chodzi o ilość pracy. Fakt może i zarobisz 200-300 złotych więcej niż w innych zakładach ale jakim kosztem. W lecie na hali produkcyjnej dochodzi nawet do 45 stopni Celsjusza w dodatku huk i opary toksyczne z wytłaczarek po taru latach pracy ślepniesz i zakład o tym wie bo był okres że na koszt zakładu można było kupić sobie okulary w dowolnej cenie.
    Alfa

24.02.2026 07:09

Czy pracownicy mają jakiś socjal - bony na święta, dodatek urlopowy, paczki dla dzieci, wycieczki, imprezy integracyjne?
    pracownik123

11.04.2026 22:11

Pracownicy mają z ZFSS: - świadczenia gotówkowe na Boże Narodzenie (do 1200 zl) - dofinansowanie pobytu dzieci w przedszkolach i żłobkach - wyprawki dla dzieci idących do zerówki oraz klasy I - program badań USG dla kobiet jesienią każdego roku, na koszt pracodawcy - upominki dla dzieci podczas akcji sadzenia drzewek (plus spotkanie integracyjne dla uczestników) - duża impreza integracyjna Kronofest - dużo konkursów dla dzieci w ciągu roku z fajnymi nagrodami (np. bony do Empik, nagrody rzeczowe). Firma finansuje remonty wielu szkól w Jaśle i okolicy, przekazując nieodpłatnie swoje produkty.

04.05.2026 09:34

Socjal na święta dostajesz minimalny tylko raz w roku na Boże Narodzenie albo wcale w zależności od humoru tych tam na górze. Żadnych bonów. O wycieczkach to możesz zapomnieć a imprezy integracyjne masz jako Krono drzewko gdzie w wolny dzień od pracy przeważnie w sobotę dojeżdżasz swoim transportem dostajesz kilkadziesiąt sadzonek sadzisz te drzewka a po wszystkim dostaniesz 10 cm kiełbasy bułkę i puszkę lokalowi w podzięce i tyle a te drzewka się sadzi bo albo wycięli drzewa na płyty wiórowe albo będą dopiero zcinać i muszą zatkać dziurę ale oczywiście kosztem pracowników pod płaszczykiem imprezy. Można nawet przyjechać z całą rodziną mile widziani więcej drzewek posadzonych.

18.02.2026 17:15

Gotowość do pracy (Art. 128 § 1 k.p.): Czas pracy to okres, w którym pracownik pozostaje w dyspozycji pracodawcy, będąc gotowym do niezwłocznego podjęcia pracy. Przebranie się w wymaganą odzież roboczą przed rozpoczęciem pracy jest elementem tej gotowości. Obowiązkowy charakter: Jeśli odzież jest wymagana przez BHP (np. brudząca, ochronna) i pracownik musi przebrać się w szatni zakładu pracy, czas ten jest czasem pracy. Sąd Najwyższy (II PK 5/09): Potwierdza, że jeśli pracownik musi przebrać się w miejscu wyznaczonym przez pracodawcę przed rozpoczęciem pracy, czas ten powinien być wliczony do czasu pracy, ponieważ pracownik pozostaje w dyspozycji pracodawcy. Szach mat.
    #Szlifierz

Kontakt - Kronoflooring Sp. z o.o.

WOJSKA POLSKIEGO 3 39-300 Mielec

Kronospan
    Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy

13.12.2025 11:46

Wśród ograniczeń w zakresie posługiwania się monitoringiem przepisy Kodeksu pracy wymieniają po pierwsze zakaz obejmowania nim pomieszczeń udostępnianych zakładowej organizacji związkowej. Ponadto monitoring nie może obejmować: pomieszczeń sanitarnych; szatni; stołówek oraz palarni Hmm.. A u Nas na stołówce się pojawiła
    #Balsamista
    Pracownik1969

29.12.2025 14:21

Kamera jest skierowana na maszyny vendingowe, które byly przesuwane, przestawiane oraz próbowano "wytrzepać" z nich produkty. Firma musi dbac o mienie dostawcy posiłków/ przekąsek. Kamera nie rejestruje pracowników, którzy spożywają posiłki, nie ma takiego zasięgu.
    ooo

23.07.2024 11:24

Ile średnio można zarobić miesięcznie jako specjalista ds. ochrony środowiska? W ofercie która mnie zainteresowała była mowa o nagrodach miesięcznych. Od czego one zależą?
    @Pracownik

11.09.2024 12:40

Nagrody miesięczne zależą od zaangażowania pracownika, a także od czynników bardziej mierzalnych - wyniku spółki w danym miesiącu, poziomu sprzedaży.
    Były pracownik biurowy

06.10.2025 18:52

Nagrody miesięczne to inaczej premia miesięczna która jest wypłacana (albo raczej nie wypłacana) od obrotów miesięcznych firmy. Jest to max 20 % a firma ustala sobie na początku miesiąca pułap jaki musi osiągnąć żeby ją wypłacić z miesiąca na miesiąc ten pułap jest coraz wyższy żeby mieć podstawę do niewypłacania premii. Za moje kadencji było chyba cztery osoby na stanowisku które cię interesuje i wszystkie zrezygnowały jeśli masz pracę odradzam bo to po prostu bagno.
    kandydat2012

27.06.2024 22:35

Witam mam pytanie jak wygląda praca nas stanowisku produkcji płyt? I na jakie wynagrodzenie można liczyć skoro proponowana stawka godzinowa wynosi 17zł
    Pracownik_199x

30.06.2024 18:10

Do proponowanej stawki dochodzi dodatek za pracę zmianową oraz inne, które sumarycznie dają dość dobrą wypłatę w Jaśle i okolicy.
    Marek89

20.06.2024 22:19

Czesc widzę że rekrutają do utrzymania ruchu. Jak wygląda praca czy ciężko się tam utrzymać ? Jak z kierownictwem działu ?
    pstryk

17.02.2024 06:29

Mam pytanie o pracę w laboratorium, dlaczego ciągle pojawia się oferta pracy na Jasło4u na stanowisko laborant/ka? Czy ciągle mają zapotrzebowanie, czy może szukają kogoś z odpowiedzi kwalifikacjami? Ja złożyłam kilka podań ale bez odpowiedzi.
    Pracownik1989

27.03.2024 11:54

Pracodawca zwieksza zatrudnienie w tym dziale. Ponadto w Laboratorium sa młode pracownice, które powiększaja rodziny więc trzeba zapewnić obsade wakatów :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Kronoflooring?

Greg

20.03.2024 18:31

Magazyn jak tam pracuje ? Na ile zmian ?
    gonzo

20.02.2024 12:27

Kto pracował w Krono ten w cyrku się nie śmieje... Do Pana dyrektora Roberta trzeba mieć duuużo cierpliwości i być odpornym na krytykę. Pracowałem w kilku zakładach produkcyjnych ale atmosfera tam była naajgorsza ze wszystkich. Zwolnienia z dnia na dzień jak im się nagle nie spodobasz-norma. Sam byłem świadkiem jak pożegnali tak informatyka i kogoś z sprzedaży. Jak pracujesz i się nie stawiasz to jest OK. Jak zaczniesz ściemniać albo kombinować z L4, urlopami na żądanie to już jesteś BE.
    Żwirek

27.02.2024 22:53

Racja. Jak zaczynasz ściemniać i kombinować to sam na siebie bat kręcisz. Takie podejście do tego rodzaju pracowników jest nie tylko w Kronoflooring. @gonzo: co do informatyka to decyzja nie zapadła pod wpływem chwili - chłopu się nazbierało i tyle. Generalnie pracę w Kronoflooring wspominam pozytywnie.
    Technolog

21.02.2024 17:42

Witam, będę wdzięczny za opinię jak wyglada praca na stanowisku technologa, jak atmosfera w dziale oraz czy praca jest zmianowa?

01.01.2024 09:21

Czy w Kronoflooring Sp. z o.o. poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
    Odpowiedź

03.01.2024 20:23

Dodatkowe świadczenia pieniężne: dodatek za pracę zmianową, za godziny nadliczbowe, premia frekwencyjna, nagroda indywidualna, nagroda za wyniki, dodatek świąteczny, wczasy pod gruszą... i pewnie coś jeszcze o co można dopytać na rozmowie kwalifikacyjnej.
    Rabin

22.08.2023 15:35

Hej próbuję się tam dodzwonić i nie odbierają wogule to co trzeba jechać osobiście żeby podać swoją gotowość?i po ile godzin się tam pracuje piszecie że aż po 12 co jest trochę za długo a nie przypadkiem po 8em?
    XYZ

12.09.2023 14:41

Praca jest po 8 godzin, czasem 12 - o ile zgodzisz się na nadgodziny. Wszystkie nadgodziny są zaplacone. Komu chce sie pracować, zarabia dobrą kasę.
    Kiedyś tam pracowałem

21.10.2021 20:00

Nie polecam proszę omijać tą firmę szerokim łukiem (usunięte przez administratora) na kadrze kierowniczej to norma.na produkcji problemy z urlopem (jak chcesz urlop musisz znaleźć sobie sam z innych zmian zastępcę bo inaczej z urlopu nici). Częste zmiany w grafiku pracy po telefonie kierownika to norma w tym niespodziewane 12 . Premie za wykonane budżetu to jedna wielka ściema
    takżeten

11.05.2020 13:57

Witam, Jakie macie opinie nt działu zakupów? Szukają pracowników tylko pytanie dlaczego szukają? Pracownicy się sami zwolnili czy zostali zwolnieni? Jak to wygląda? Jaka atmosfera panuje na górze? Dzięki za konstruktywną odpowiedź.
    tenteges

13.05.2020 17:16

ciekawe co piszesz.... jakiś czas temu miałem nawet głupi pomysł żeby tam aplikować żeby pracować bliżej domu, ale coś mnie tknęło i nie pojechałem na rozmowę. to chyba była dobra decyzja z tego co widzę bo dzisiaj znowu mógłbym szukać pracy :D Ogólnie to chyba żadna lokacja Krono w Polsce nie ma zbyt dobrych opinii..... a szczególnie ta w MIelcu :)
    Ogniomistrz

13.05.2020 20:49

Niestety nie mam takich informacji, ale śledząc ogłoszenia to rotacja ostatnio była na wielu stanowiskach dla specjalistów oraz kilku dla kierowników.
    takżeten

11.05.2020 11:11

bigmac

05.03.2020 20:31

jak się w tej firmie pracuje w biurach? warto aplikować? szukają kogoś do zakupów, a ostatnio było też ogłoszenie na kierownika. jakieś czystki robili czy ludzie uciekają?
    dostawca_pizzy

18.03.2020 20:07

W głównym biurze czasem bywa głośno ;) zwłaszcza jak na parkingu przed wejściem stoi czarne Audi :D wtedy też zazwyczaj ktoś kończy karierę w firmie
    bigmac

24.03.2020 13:23

@dostawca_pizzy dzięki. to dużo wyjaśnia... szkoda zawracać sobie głowę w takim razie skoro standardy etyczne są mierne i ludzie na zbity pysk wylatują. coś jak w firmie z niedalekiego sąsiedztwa (koło torów)
    Wacek

11.12.2019 14:38

Proszę trzymać sie z dala od tej firmy
    Marta

09.12.2019 13:52

Jakie są wasze opinie nt. tej firmy ?

Zostaw merytoryczną opinię o Kronoflooring Sp. z o.o.