TI Poland Automotive

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 192 ocen.

Opinie o TI Poland Automotive

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TI Poland Automotive

Karol

Będzie znacznie lepiej jak każdy zajmie się swoimi obowiązkami. Do oceny dyrektora niektórym jest za daleko.

Beata

Witam, wie ktoś może czy są przyjęcia do zakładu w Wieprzu?

anonymous
@Beata 14.12.2017 11:43

Ja też chciałbym się dowiedzieć czy są albo będą przyjęcia?

abee

Czy ktoś dojeżdża z Bielska do Wieprza i chciałby mnie zabierać po drodze, oczywiście za odpowiednią opłatą ;) Mieszkam w rejonach Magury, Gemini. Interesuje mnie dojazd na godzine 6-7.

ZNAJOMY

W tej firnie brak odpowiedniej osoby która potrafiła by nie tylko szukać oszczędności, nowych rozwiązań, ale również traktowała swoich pracowników z należnym szacunkiem. Tymczasem pan Siedzina w bezczelny sposób na zebraniu z pracownikami produkcyjnymi potrafi kłamać i okazywać lekceważenie. Do kariery pnie się po grzbietach pracowników produkcji .Co do czystych i klimatyzowanych pomieszczeń, to na halach jest zaduch a klima jest włączana gdy ma być audyt .Wynagrodzenie jest w miarę gdy zrobi się 48h nadgodzin - a wtedy pan Siedzina powie że te nadgodziny[ często robione pod przymusem] kosztowały go dużo i nie ma premii .

Klaudyna...

Witam. Jak wygląda praca na magazynie? interesuje mnie praca stanowisku logistyki.

ti

Witam mam kilka pytań może ktoś zechce odpowiedzieć. Co sie tam produkuje? Jaka atmosfera :)? Jakie wynagrodzenie miesieczne na reke? Czy są podwyżki? Jakie są dodatki i w jakich kwotach np na wakacje,świeta itp. Słyszałem że tam daja co kwartał 600 zł brutto za nie chorowanie? prawda to? dużo jest roboczych weekendów? Ile jest przerwy? dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam

Papuga
@Papuga 27.12.2017 18:59

I mowia ze bedzie premia a tu wielkie (usunięte przez administratora) 3 zakłady w zywiec komorowice dostalo 1100zl a wapienica wielkie (usunięte przez administratora) klamali w zywe oczy ze premia bedzie i potem sie dziwią ze starzy pracownicy sie zwalniaja jak nie ma docenienia z zadnej strony tylko robic i siedziec cicho i nie pytac o nic .

Szczery
@Papuga 27.12.2017 18:59

Jaki zarządca (bo do dyrektora mu daleko) taki zakład!!!!!.......a dopiero będzie się działo...poczekajcie - nie polecam tego zakładu

Mafia

Siedzina łysy cw l

zdziwiony

Witam ! pracowałem tam 5 lat i jak czytam niektóre komentarze to po prostu zastanawiam sie kto je pisze . Atmosfera okropna jak sie chce cos od brygadzisty to przychodzi po pół godziny z wielkim fochem na mordzie szczególnie taka jedna brygadzistka Magda tak jakby przychodziła tam za kare . Jesli masz znajomości to jestes na w miare normalnej linii no i oczywiscie wchodzenie w (usunięte przez administratora) to podstawa . Zarobki fatalne jedni podwyzki dostaja drudzy ich nie widza na oczy .Jak juz powiesz co myslisz co Ci nie pasuje to mozesz po miesiacu liczyc ze Cie zwolnia bo psujesz "renome" firmy . Jesli chodzi o paczki to owszem jedynie na swieta Wielkanocne i tylko tyle zadnych paczek dla dzieci sie tam nie dostaje .

Monjohn

Czytam to i zastanawiam sie po cholere tam pracujecie skoro jest tak zle? Czy chcecie zniechecic innych? Zwolnij sie i idz gdzie indziej. Ja pracuje drugi rok i poki co jest ok. Pracowac trzeba, ale to w pracy chyba normalne..? Na reke dostaje od 2000 do 2200, zalezy od miesiaca. Wczasy sa, podwyzki co roku, choc z tym roznie bywa- przyznaje. Na swieta premia.

Q
@Monjohn 27.09.2017 23:10

tak pracujesz drugi rok więc Tobie te zarobki pasują a jak ktoś tyra 10 lat i ma tyle co Ty to się nie dziw że mu się nie podoba!

Zenon
@Q 28.09.2017 11:58

się niech zwolni - jak się nie podoba - nie rozumiem dorośli ludzie a tkwią w tym samym miejscu od 10 lat niezadowoleni oskarżając wszystkich o swoje nieszczęścia - nie podoba się pracy w BB nie brakuje - łatwo ją zmienić powodzenia

Anonim

Czytając Ciebie My to się zastanawiam jaka szkole i ile klas skończyłeś!!!Rozumie że jest to forum w którym każdy ma prawo się wypowiedzieć ale ludzie jak już chcecie wyrazić opinię to proszę ze zrozumieniem!ja złożyłem CV nie tak dawno i mam nadzieję że się Ti odezwie! pozdrawiam.

Maksim
@Anonim 10.11.2017 19:40

Uzytkownik MY najprawdopodobniej nie jest polakiem i translator nie tlumaczy dokladnie tak jak powinien. Więc to nie jego/ jej wina....

Robolix

Wiadomo już coś ile będzie premii na święta?

MY

Nie polecam po nieważne decydujemy za Pracownik że by jechali delegaci tak ja to teraz było Nie paszom że majom rodziny sprawy do załatwienia Do tego nie wiedzą jak na długo jadom zero organizacji Tylko myślom o swojej (usunięte przez administratora) nie o ludzi który tam pracują Ul TI Poland Sp. z o.o. Bestwińska 143 43-346 Bielsko-Biała

Wiola
@MY 09.11.2017 08:47

Oj godze się tym 100%

HarryPother

Pracuję od niedawna , na pierwszy rzut oka to straszny bałagan , każdy robi co mu się podoba a nie to co trzeba, po drugie układy, układziki....

MY
@HarryPother 03.11.2017 21:37

Zgodzę się stym

tequila

Firma dno, omijać szerokim łukiem.

Brak

Nie polecam

Tom

Pracuje tam jeszcze G.Go?Slyszalem ze wkoncu ja zwolnili..

Ksia
@Tom 13.10.2017 12:16

Juz nie.Poleciala z hukiem.

Cyc

Najśmieszniejsze jest to że paniusia na rozmowie kwalifikacyjnej mówi,że " nam zależy na ludziach i szukamy ludzi na stałe " ... ciężko w to uwierzyć.Powodzenia!

mania

z tego co widze to CV nie może jakoś dotrzec do biura.....pan portier bbbbbbaaaaaaarrrrrrrrrrddddddzzzzzzzzzzzzzzo humorzasty....

Gosia

Wiecie może czy przyjmują do pracy ??

Pytanie

Radziechowy -Wieprz zakład już funkcjonuje? ??

Rita

Czy przyjmuja tam z grupa inwalidzka???

lolo

jak wygląda praca konstruktora w tej firmie i na jakie piniondze można liczyć?

Steryd
@lolo 28.07.2017 11:50

Z twoimi zdolnościami piśmiennymi nie licz na nic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

marchewka

Ja po 8 latach pracy mam taką samą stawkę jak pracownik przyjęty rok temu.Stary pracownik dostał 90 zł podwyżki (brutto) a ci którzy mieli najniższą krajową dostali w wapienicy podwyżkę nie na 2000zł tylko 100 zł więcej czyli na 2100 zł a przy podwyżkach w czerwcu dostali jeszcze po 115 zł czyli suma sumaru dostali po 215 zł a stary w du....e. Też już mam wszystko gdzieś i robie tylko tyle ile musze. Nie warto się starać ta firma jak tak dalej pójdzie to upadnie bo nie będzie miał kto pracować.

Kierowca samochodu

Przywiozlam kogos na rozmowe kwalifikacyjna i nie mialam gdzie zaparkowac samochodu. Pan na bramce byl niemily i nie wpuscil nas na parking firmy bo stwierdzil, ze tylko dla pracownikow. To jakas porazka. Gdzie w takim razie maja zaparkowac osoby ubiegajace sie o prace w tej firmie? W najblizszej okolicy nie ma zadnego parkingu, na ktorym mozna sie zatrzymac. Dla osob z daleka nie znajacych okolicy to ogromny problem. Zenada. Wielki minus dla tej firmy.

Jaś Fasola
@Kierowca samochodu 30.06.2017 10:45

To dziękuj Bogu,ta " firma" to śmiech! Byłem na rozmowie,paniusia mówi że zależy im na ludziach,a proponują dwa tysiącznik na start że wszystkim....pierwsza podwyżka i kolejne co rok...Wystarczy?

Kamil W.

Pieniądze pieniądzami ale czy ktoś może wspomniał o niemożliwych na niektórych działach normach? Żeby wykuć normę trzeba nie pospieszyć sie, tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak szalony, najlepiej jakbyś nawet wody nie pil, na przerwę nie poszedł, wtedy będziesz dobrym pracownikiem w ich oczach a i tak nie dostaniesz awansu, ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 10 lat na jednym stanowisku i jedyne co mogą dostać to minimalne przywileje u brygadzisty. W listopadzie padną mi 2 lata w tej firmie. Na pieniądze nie narzekalem, nie jest najgorzej ale atmosfera tego miejsca i niektórzy ludzie którzy najczęściej są na wysokich stanowiskach pomylili się kurw* konkretnie, każdy kto trochę tam przepracował też przez to przechodzi/przechodził.

komik

jakby nic nie dali to byście też narzekali

anonim

zadowoleni z podwyżek o ile to można nazwać podwyżkami człowiek haruje cały rok i jest aneks całe 100 zł żyć nie umierać tylko dalej harować

Pracownik
@anonim 26.05.2017 11:15

Żeby jeszcze wszyscy dostali po 100zl. Wyrównanie bo podwyżka tego nie można nazwać 90zl.

Zainteresowana

Witam,czy to prawda,że często trzeba pracować po 12 godzin?

airman

jakie 2400? z tego co wiem to stawka podstawowa to 2270

pracownik

około 2100 na rękę wychodzi co miesiąc.

ziomek

2400 brutto i ile tej premi miesiecznie?

Pracownik

Savag jakie paczki dla dzieci? Jeszcze ani jednej nie dostałem.

pracownik

po rozmowie od razu dostajesz papiery na badania

Rikitikitam

Czy ktos sie orientuje jak wyglada rekrutacja? czy od razu daja skierowanie na badania czy kaza czekac na telefon?

Savag

Robisz co masz robić, a ze dajesz radę, to rzucają cie na każda maszynę i na coraz gorsza prace - jednym słowem jesteś ogarnięty i co? I nic Ci z tego, bo nie zostaniesz doceniony, chciałbyś się rozwijać i awansować z produkcji na lepsze stanowisko to nie ma takiej opcji jeśli jesteś sumienna, pracowita i odpowiedzialną osoba. Na lepsze stanowisko możesz się dostać jak jesteś wlazodu.pem, sciemniaczem lub masz plecy. W biurach ludzie bez wykształcenia, a osoba na produkcji które ukończyły studia nie dają nawet szansy. Kasa nienajgorsza, socjal super -premia świąteczna paczki dla dzieci i na Wielkanoc,karta multisport, wczasy itd, ale jeśli ktoś się szanuje i chciałby się rozwijać i nie stać w miejscu bo wie,że go stać na więcej to nie polecam, choć jak ktoś chce to może się przekonać na własnej skórze jak jest.

nowa

Witam czy są przyjęcia do radziechów do nowej firmy? Jaki zarobek na początek?

DARIUSZz

ile tam płacą na początek?

5/13/21

Dojeżdża ktoś na Bestwińską z Jawiszowic i okolic na zmiany 5/13/21 ??

tim
@5/13/21 21.03.2017 16:24

gdybyś dojeżdżał/a na 7-15-23 to tak

Madzia

Bedzie premia na święta?

Madzia
@Greg 21.03.2017 13:35

To znaczy? Przepraszam za głupie pytanie, ale jestem nowa.

Greg
@Madzia 24.03.2017 14:16

Trzy razy - na pieska,na jeźdźca i klasycznie ....:) :) :)

lucluc

Dziwna firma - wysyłałem kilka razy swoje CV (mam doświadczenie) i nigdy mnie nawet na rozmowę kwalifikacyjną nie zaprosili. Widocznie mają dość ludzi lub im nie odpowiadam

Shok
@lucluc 13.03.2017 07:30

A ja złożyłem rano na bramie i po południu telefon .....

XXX

Co tam się dzieje na tym TI, pisać bo smutno i głucho na "Praca do kitu".

Rezygnuje

Czytając komentarze na TI Praca do kitu,można odnieść wrażenie,że niezłą patologie i kalectwo tam macie.Co wy tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracujecie czy się dupczycie?A może niektórzy są tak niedojebani,że mogą podupczyć tylko w robocie.Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma!

oburzona
@Rezygnuje 09.03.2017 10:00

Wow ... Dobrze że ty nie jesteś pojeb**** a dojeba** ... Widać to po twoim słownictwie . Specjalnie napisałam zwrot grzecznościowy mąłą literą , bo jesteś mały jak mróweczka .. Brak kultury ...

Mróweczka
@oburzona 11.03.2017 18:34

O jejku jejku!!!

Vfr

Dojeżdża ktoś z Wilamowic i okolicznych miejscowości.Mam złożone CV,może się uda ( mam kilka lat przepracowane na produkcji ) ,pytam w razie wspólnego dojeżdżania.

jk
@Vfr 08.03.2017 12:33

Sa dziewczyny z wilmowic napewno sie dogadacie:-)

Kandydat

Jaki u was jest system pracy?Chodzi mi o to czy czterobrygadówka czy wolne weekendy,jak z nadgodzinami?

Pol

Kiedy otwieraja zaklad w radziechowach wieprz?? Wie ktoś czy tam w ogóle już to wybudowali?

anonim
@Pol 07.03.2017 19:43

Zakład rusza od 01 lipca 2017

fds

Kiedy otwierają zakład w Radziechowy Wieprz ??

lukp

Jeżdżą jakieś busy z Czechowic-Dziedzic prosto do Wapienicy? Chciałbym podjąć tam pracę, ale wydaje mi się, że krucho z dojadzem

Zaciekawiony

Dopłacają w tej firmie coś za dojazd, na przykład na paliwo lub czy jest jakiś dowóz busem?

ja
@Jaro 24.02.2017 18:16

Jaka dopłata do paliwa , jakie busy ??????? O czym wy piszecie?

ja
@Jaro 24.02.2017 18:16

A któż wam doplaca? Pracuje tam kupę lat, dojeżdżam z poza bielska i w zyciu żadnej dopłaty nie widziałam. Bus jakiś jeździł ale to było z 5 lat temu i raczej jechał tylko w stronę Kóz

Nathan

Jaką stawkę dają nowo przyjętym na produkcję?

Joe
@Nathan 23.02.2017 19:47

2400 brutto plus premię i pełny socjal.

zainteresowana
@Joe 23.02.2017 20:45

A ile jej premii ? 2400 brutto to ok 1720 na rękę . Jak wyglądają soboty , nadgodziny ?

Zniesmaczona

Niestety w każdym zakładzie jest tak samo, gdziekolwiek się pójdzie wszędzie to samo , nie pomoże zmiana pracy bo można trafić z deszczu pod rynnę, ja pracuję w innym zakładzie i też ludzie narzekają, niestety w tym kraju jest tylko taka robota dla większości. Lepsza praca tylko po znajomościach. Wszędzie są fałszywi ludzie, wszędzie są plotki i mobbing. Tego się nie zmieni bo taki kraj, i jest na to przyzwolenie. O zarobkach nawet nie wspomnę. Ludzie ludziom gotują taki los, nawzajem kopią sobie dołki i to jest normalne. Mentalności ludzkiej się nie zmieni. Każdy chce żeby było lepiej ale nikt nie zacznie zmiany od siebie. Dlatego tkwimy w bagnie moralnym i to raczej się nie zmieni.

Zostaw opinię o TI Poland Automotive - Bielsko-Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TI Poland Automotive