MARPOL
3 193 6 1

Opinie o MARPOL

Emi

Czy to pewne że cały zakład przechodzi na dwie zmiany?

Ewa
@Emi 03.01.2019 11:09

tak i spore zwolnienia

Stefano
@Ewa 03.01.2019 22:01

Znowu zmyślone historie ...

Fuk Uuu u
@Ewa 03.01.2019 22:01

Ty pierwsza polecisz :)

Piter
@Fuk Uuu u 04.01.2019 21:04

Zwolenianie już są wszędzie i to widać. Ale prawda jest taka że jak się robi swoje i nie drze ryja to Cie nie zwolnią

maciek
@Piter 05.01.2019 10:46

ten zaklad pada tak jak wisla krakow , (usunięte przez administratora)

Natalia
@maciek 08.01.2019 11:08

Publikujmy na forum wyłącznie potwierdzone informacje. Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie MARPOL? Czy rzeczywiście zaszły w niej jakieś istotne zmiany? A może dopiero są wprowadzane? Ktoś ma rzetelne informacje na ten temat?

Teresa
@Natalia 10.01.2019 20:47

Jakie informacje są teraz tip top?

Jacek
@Teresa 10.01.2019 20:48

Zarobki zapewne - każdy musi jakoś przeżyć. To normalne że idziemy tam, gdzie więcej dostaniemy.

Mara
@Jacek 10.01.2019 20:52

Zarobki też, ale przede wszystkim niepewność zatrudnienia. Plotek namnożyło się tyle, że człowiek nie wie co się tak naprawdę dzieje. Mogłoby kierownictwo potraktować nas poważnie i coś ogłosić oficjalnie.

Sand
@Mara 11.01.2019 07:40

O nie nie nie nuda. A tak to owiane tajemnicą z marginesem na ploteczki - chwilo trwaj :)

Pipi
@Emi 03.01.2019 11:09

Nie prawda nie przechodzi na dwie zmiany . Podobno mają być redukcję ustawiaczy i pracowników.

Kamil T.

orientujecie się gdzie można znaleźć aktualne oferty pracy albo czy szukają kogoś u was i na jaki dział najlepiej się starać dostać?

Stefano Italiano

Zmiany zmiany i jeszcze raz zmiany ... Ale chociaż ludzie zadowoleni ze brygadzisci co byli nie do ruszenia jednak się ruszyło. Bardzo dobry ruch wszystkich starych brygadzistów trzeba wymienić niech skąnczy się w końcu tą ich sielanka i mącenie w zakładzie . Brawo kadry!

Natalia
@Stefano Italiano 01.12.2018 12:10

Czy powiesz nam coś więcej na temat zmian, jakie obecnie zachodzą w MARPOLu? Wspominasz o zmianach kadrowych, jednak czy to wszystko? Czy w innym sektorze pracy także zaszły lub dopiero zajdą jakieś zmiany, o których Ci wiadomo?

Bolek
@Natalia 01.12.2018 15:25

Tak, mam nadzieje, może w końcu Ciebie zwolnią i zacznie się lepszy okres dla firmy.

Emi
@Stefano Italiano 01.12.2018 12:10

Nie wszyscy brygadziscy są tacy wredni. Kasia jest wymagająca ale też wie jak tobie pomóc w wyrobieniu normy-a o to chyba chodzi. Mam nadzieję że nadal będzie na tym stanowisku.

Sonia
@Stefano Italiano 01.12.2018 12:10

Popieram. Powymieniac na facetów będzie mniej konfliktów podrzucania braków i reklamacji . Jedna drugiej na złość robi i są same reklamacje.

Lilia
@Emi 01.12.2018 23:09

Wątpię że ktoś miał na myśli Kasię.

ona
@Stefano Italiano 01.12.2018 12:10

czy ja wiem czy takie dobre zmiany. na strefach teraz beda brygadzisci ktorzy nie maja pojecia co sie tam robi. degraduja brygadzistow a na ich miejsce wkladaja ustawiaczy ktorzy maja plecy. nie wroze temu zakladowi nic dobrego.

Aleksandra
@ona 03.12.2018 11:49

Za dużo kobiet ma władzę w tej firmie a co za tym idzie ? Konflikty i reklamacje.

nadzieja
@Aleksandra 03.12.2018 14:49

Dać mniejsze normy na pakowaniu i szczelnościach Kto mądry daje wysokie normy i oczekuje dobrej jakości Reklamacje będą bo nie ma takiego geniusza co zrobi szybko i dobrze zawsze coś umknie przy tak wysokiej normie a jeszcze mają pretensje jak ktoś robi dobrze ale nie ma normy

lolipop
@nadzieja 03.12.2018 17:20

ten zaklad upada a ty mniejsze normy chcesz ?

lolipop
@nadzieja 03.12.2018 17:20

ten zaklad upada a ty mniejsze normy chcesz ?

Technolog
@nadzieja 03.12.2018 17:20

A na liście wszyscy świecą na zielono z normami każdy 100%. Ale nadal źle .

nadzieja
@Technolog 03.12.2018 18:20

Nie wszyscy tylko ci którzy mają gdzie jeszcze nadrobić jak by tak zabronili nadrabiać to chyba tylko giętarki byly by na zielono bo tam pracuje maszyna i obslugujesz dwie i zawsze masz 100 % i jeszcze masz dla ustawiacza normę

Maciek
@nadzieja 03.12.2018 19:23

(usunięte przez administratora) widac jak poinformowana jestes. ustawiacze sie nie rozpisuja a nadmiar godzin idzie na nierobow ktorzy nie maja normy.

Felek
@Maciek 03.12.2018 21:24

Na nierobów ????. Zaraz idzie stwierdzić że nie pracujesz na produkcji ....

maciek
@Felek 03.12.2018 21:46

popatrz dokładnie ilu jest nierobów. strefa porsche, wszelkiego rodzaju kalibracje. ludzie kończą pracę godzinę przed czasem . co chwilę na fajeczke plus.kawusia chore to wszystko

Andrzej
@maciek 04.12.2018 09:12

To zapraszam na strefę Porsche .Tam dziewczyny zaciskają własnymi rękoma spinki na Pakowaniach i sobie teraz pomyśl zaciśnij sobie np 1000szt na dzień to długo byś nie popracował bo zaraz rąk nie czujesz .Weryfikacja tam też naciągasz rury aby były zgodne.Już jeden przypadek był że wyskoczył chłopakowi palec i do dzisiaj go ma nie sprawny.Albo Montaż Porsche tam strzelają spinki na montażach jak źle sobie ją założysz i zaciśniesz to ci taka strzeli w palec to zaraz masz bordowy.Szczelność to już ogólna tragedia raz ze ciężko wyciągnąć taka rurę gumowa a dwa niekiedy pracujesz na kodach Hutchinsona zamiast na dwóch płytach to na jednej i jak tu wyrobić normę ?? I jak teraz uważasz że tam pracują nieroby pomyśl pierwsze podowiaduj się jak tam pracują a potem ich tak nazywaj !!!!

Andrzej

To może nim niech się zajmą ale proszę cię szanuj tam te osoby bo naprawdę ciężko pracują.

Nicole

Zgodzę się co do ustawiaczy pracownikow już nie bo ciężko pracująna M1 też są nie lepsi . Najlepszy jest ten ustawiacz z montaży co taki napięty chodzi i buja się jak wahadło narzeka pod automatem zawsze jak mu jest źle.

Ona

Widze, że kolega tutaj to ma pojęcie o wszystkim skoro tak łatwo przychodzi mu ocenianie ludzi, ja osobiście jak poznałam pana " grubego" od Śliwy 3 lata moge stwierdzić, że nie ma w tej firmie drugiej tak pomocnej i dobrze weryfikującej osoby, przez ostatnie 3 lata mojej pracy widziałam jak ten człowiek naprawił i zweryfikował więcej rur niż ty kiedykolwiek wyprodukowałeś w tej firmie, kończy i nic nie robi od 21.00? A nikt nie zauważył jak pomaga przygotować strefe, obluguje moďułe czy przebraja szczelność bo brygadzistka ma pełno braków do ogarnięcia, każdego napinacza serdecznie zapradzam spróbować go zastąpić!!!.

Ona

Jeżeli firma karała by te osoby które jeszcze chcą coś zrobić poza tym co mają w umowie o prace to już wcale by to nie funkcjonowało, szczególnie, że od poniedziałku strefa jest bez ustawiacza :), ty chyba naprawdę nie masz bladego pojęcia jak wygląda ilość braków na strefie Porsche, gdyby nie ten "gruby" to w zeszłym tygodniu poleciało by do złomu więcej rur z hutchinson niż giętarki robią przez cały tydzień. Także gościu ogarnij (usunięte przez administratora) i złap się roboty.

PORSCHE

Tyyy PROSTAKU jak już piszę się matole PORSCHE !!! .A jak ci się nie podoba to idz do kierownika i powiedz co cię boli a nie wypowiadaj się o kimś na forum ciemnoto.

Ustawiacz

Gosciu ty uważaj tam żeby Ci sie od tego spinania nie usrało przypadkiem w majtki, jak Ci tak źle i niedobrze to nikt Cie tu na siłe nie trzyma, droga wolna.

Kacka
@Stefano Italiano 01.12.2018 12:10

Każdy wie kim jest osoba pod pseudonimem Stefano Italiano- naprawdę nie trudno się domyśleć :) Także dwa razy pomyśl zanim zaczniesz wypisywać swoje żale, a najlepiej kup sobie maść na ból dup...ska i się w końcu zwolnij jak masz już inną robotę nagraną o której gadasz już od wakacji ;) Takich du...wlazów i plotkarzy jak Ty powinno się usuwać z każdej firmy żeby nie psuli nerwów i atmosfery innym. Chwyć się lepiej roboty, wyciąg kija z d..py, a nie goń za "nową" brygadzistką jak piesek żeby potem jej d...ę obrabiać przed innymi ;) A swojej byłej brygadzistce powinieneś dziękować za to, że tak długo tolerowała Twoje zachowanie i podejście do pracy. Akurat pani A. to stanowisko należy jak żadnej innej, bo swoją wiedzą i doświadczeniem Ty nie dosięgasz jej do kostek. Nie pozdrawiam i liczę, że w końcu znikniesz z naszej zmiany, bo ludzie nie mogą Cię już słuchać i na Ciebie patrzeć ;)

Krysia
@Kacka 07.12.2018 10:18

Coraz głupsze te komentarze najlepsze jest jak ktoś piszę o niepokalanej czyjejś wiedzy i mądrości . Pewnie same brygadzistki o sobie tak piszą ... Szkoda że tej wiedzy mądrości i umiejętności na co dzień nie widać ...

maciek
@Krysia 07.12.2018 14:27

to jak wiesz kim jest stefano napisz

natalia
@maciek 04.12.2018 09:12

no no, a najwiecej takich nierobow jest wlasnie na gietarkach, haha az zal ddddd sciska, moj drogi ;] tam to jest non stop fajeczka,. powiedzial co wiedzial a pewnie sam jest z gietarek i tnie chhhhhh ;)

maciek
@natalia 26.12.2018 18:24

no fajeczka co godzine a kto nam zabroni ?

Bujak
@Kacka 07.12.2018 10:18

Ważne że każdy wie że autorem tekstu jest ustawiacz - najwieksza plotkara w zakładzie ,sprzedawczyk, i lizodup

Święty Mikołaj

I jak? Zadowoleni z funduszy "na rybe" ?

Nick
@Święty Mikołaj 19.12.2018 19:46

A były...? Ktos już dostał?

babka
@Święty Mikołaj 19.12.2018 19:46

Na rybę chyba będzie ale babki nie a szkoda to była ładna tradycja Marpola od samego powstania zakładu zawsze była na święta babka Jej brak może faktycznie oznaczać że nie ma funduszy ale gdyby tak od początku nowej hali pozakładali chociaż na parterze czujniki na światło w toaletach światło nie świecilo by się non stop woda w w niektórych toaletach leci non stop nikt się tym nie interesuje to są ogromne koszty a ochrona środowiska tyle wody idzie do ścieków.Nie rozumie dlaczego wyrzucamy dobry jeszcze papier do śmieci zamiast wykorzystać go jeszcze tam gdzie można czyli giętarki formowanie zgrzewarki tak samo folia na pojemniki szare raz użyta idzie do kosza a przecież giętarki formowanie piły czyli wszystko to co nie idzie od razu do pakowania może używać jeszcze dobry papier czy folie kilkukrotnie i tu nasuwa się pytanie o WCM ochrona środowiska przecież za śmieci płacimy sporo a można by mniej i wtedy kasa na babkę by była i starczyło by jeszcze na więcej

Ewa
@babka 20.12.2018 12:11

WCM?

maciek
@Ewa 20.12.2018 20:01

władowali kase w wcm i psu w (usunięte przez administratora)poszlo. lesinski i maslana oni to ogarniali braklo ich to (usunięte przez administratora) !!!

E.mmm
@Święty Mikołaj 19.12.2018 19:46

Tak nawet bardzo zadowolona jestem !!!! Niektórym nic nie pasuje

Szum
@E.mmm 23.12.2018 18:46

O ty byłaś i będziesz ograniczonym sztucznym pustakiem.

E.mmm
@Szum 02.01.2019 18:13

A ty nie popusc czasem zazdrosniku ;)

Księżycowy

Jak w Marpolu da sue robic jak po zmianach? premie będą ?

Lucek

Nadwyrężyłem sobie bark od niesienia wielkiej torby że smakołykami jakie otrzymały moje dzieci na mikołaja . Czy przysługuje mi 100% L4 ?

Natalia wez sie wypowiedz

Go work się rozkręca. Po grudniowej wypłacie nagrody i pseudo 200brutto na święta. Może nadążyć z wczytywaniem wpisów.hahaha. Dzieciaki super mikolajki maja przecież ,na święta też będzie super znowu jak co roku was rozpuszczą i powiedzą że gdzie indziej nic nie maja. Lub ulubiony tekst stołko-pierdów wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ogłosili razem ze związkami że 60 osób będzie mniej w 2019. A dzisiaj biegają po formowaniach żółte kamizelki wiec moze na temat pracy i polityki naszych premi w końcu na forum napisze szanowna pani Natalia co to dalej będzie.

...
@Natalia wez sie wypowiedz 04.12.2018 16:43

To będą te premie czy nie będzie? Będą zwolnienia czy nie? Ktoś coś powie konkretnie, bo już się pogubiłem...

Yyy
@Natalia wez sie wypowiedz 04.12.2018 16:43

No wlasnie maja zwalniac a przychodza nowi ???

anonim

(usunięte przez administratora)

Były brygadzista

Masz z nim (Rydzem) straszny problem, musiałeś albo jesteś strasznym nierobem a napewno półgłówkiem. On właśnie na takich miał uczulenie stąd moje zrozumienie ze miałeś bardzo ciężko. P.S. jeden z lepszych kierowników z jakimi współpracowałem, z czasem mysle ze był za dobry dla swoich pracowników.

Były Macsoft
@Były brygadzista 11.11.2018 00:47

Mam takie samo zdanie w temacie. Jeśli ty miałeś w porządku stosunek do pracy to on był fair wobec ciebie. Nie klepał po plecach żeby za rogiem obrobić tyłek. Będę go miło wspominać!

Zmartwiona

No to zabłysnołeś swojim talentem. No tak KN był konkretnym kierownikiem. Jaki$ problem..zaraz rozwiązał. A teraz..jest wieki K..I co chodzi szuka wytyka błędy pracownikom za ktore odpowiedzialny jest dział techniczny. Nic kupy sienie trzyma ...no oprócz najnowszej pary gołąbków. Wielki pan i władca z gaciami werżniętymi w (usunięte przez administratora) Z wspaniała gwiazda plaską jak patyk????ale jest ubaw . . ale to tylko Marpol. Chętnych zapraszamy a nierobów no cóż za dużo już jest.????

Anka

Ten kto to pisał zdecydowanie miał trudne dzieciństwo...

Robol

Lean? Chyba LEŃ Management... Jak się chce optymalizować, to najpierw trzeba zapewnić STANDARDY. No chyba, że napierpapier młotkiem, to standard. Ale może ja się nie znam...

ja

słuchaj bzyku... Chyba jednak nie znałeś K.N.kazda inteligentna osoba Ci powie,ze lepszego kierownika,ktory zna się na tym co robi,nie było i już raczej nie będzie... To "marka" sama w sobie... Doświadczenia NABIERAŁ przez lata,a nie udawał,ze go ma!!! To prawda,ze nikogo po główce nie głaskał i jak się należało to po tej główce się dostało i nabieralo pokory... Takich ludzi się szanuję a nie obsmarowuje "lekko przedszkolnymi" wierszykami...

...
@ja 19.11.2018 13:07

Ania? :D

Brygadzista
@ja 19.11.2018 13:07

Marka sama w sobie ??? Chyba to jakiś żart:);) jak by był tak świetny jak mówisz to siedział by dalej tam gdzie siedział. Awansem się tego nie da nazwać.... nic nie wniósł za swojej kadencji prócz kombinacji i wysokiej głowy. Każdy ma swoją opinie na jego temat. Jeżeli był taki super jak opisujesz dalej by był jako kierownik produkcji, było by widać efekty, a tych efektów nie ma. Nie ma ich nawet w obecnym czasie gdzie już ma zmienione stanowisko. Skoro ma tak dużą wiedzę i doświadczenie to aktualnie powinno coś drgnąć do przodu. Dziękuje

Neutralny
@Brygadzista 20.11.2018 20:25

„A Świstak siedzi i zawija je w te sreberka”. Te, złotousty „Brygadzista” jak Ty taki kozak mądry jesteś wszechwiedzący to czemu to Ty nie jesteś Kierownikiem produkcji? He, he, he !!! Bo za krótki w gaciach jesteś. Forum to jedyne miejsce gdzie możesz mądrować bo jakby przyszło stanąć osobiście przed pracownikami to w kroku pojawiła by się kupka, a na forum gonisz w pampersie. Ty mądrusie Obsrany.

Wiem kim jesteś

Związkowiec a takie komentarze pisze ...

KZ

Żal mi Cię.Naprawdę potrzebujesz pomocy.Najwyższy czs zająć się sobą ,a nie innymi.

były
@KZ 22.11.2018 17:29

rydz rudy

były
@były 27.11.2018 19:26

wszyscy na rydza , grzybobranie czy co :)

była
@były 30.11.2018 16:25

i tak wszystkiemu jest winny rydz

Info dla ciemnogrodu

Ciekawe czy ktoś jest świadomy tego że bez problemu można sprawdzić IP ? I bez problemu można się dowiedzieć kto pisze ?

ja
@Info dla ciemnogrodu 27.11.2018 22:24

no wlansie nie tak łatwo, tylko milicja moze to sprawdzic, a jak ktos ma zmienne IP?

Neutralny
@ja 28.11.2018 10:00

No właśnie dlatego obsrańcy piszą każdą bzdurę bez względu na to czy ma coś wspólnego z rzeczywistością ( jak widać poniżej nie za bardzo) ale Tylko Tu są silni i coś mogą wiec niech piszą, może im ulży.

Alan
@ja 28.11.2018 10:00

Za czasów Milicji pewnie tak było teraz to żaden problem.

hrjehfh
@Alan 29.11.2018 17:14

@anal no wlasnie nie , sprwdzic nie problem ale zidentyfikowac moze tylko policja oczywiscie jesli nastapilo obraznie kogos w sposob dosadny tj. z imienienia i nazwiska, a inicjałami kazdy moze pisac, nie zmienia to faktu ze osoby piszace te pierdoly to miekkie faje, a Kuba N.l.p. to najlepysz kierownik jakiego znam :)

Tropiciel de bi li
@hrjehfh 29.11.2018 21:01

A co powiesz na to jak przyjdę do Ciebie jutro rano w pracy ? I ci udowodnię że się da

hdhsja
@Tropiciel de bi li 29.11.2018 22:38

Ustalenie, kto jest autorem szkodliwej opinii nie jest takie proste. W przypadku gdy chodzi o swobodę wyrażania poglądów, anonimowość ma oczywiście zalety, i powinna być chroniona, ale w szczególnych przypadkach możemy wystąpić do administratora o udostępnienie adresu IP i danych autora. Administrator może te dane udostępnić jedynie na podstawie przesłanek przewidzianych przez prawo i musi być pewny, że te przesłanki wystąpiły. Aby uzyskać potrzebne dane należy więc zgłosić się np. do kancelarii prawnej, lub złożyć skargę do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. Warto podkreślić też, że administrator często dysponuje wyłącznie adresem IP, o ustalenie danych trzeba więc wystąpić do operatora sieci. I tutaj znowu zaczynają się problemy – Inspektor musi ocenić, czy w danym przypadku udostępnienie danych jest niezbędne. Od jego decyzji przysługuje też skarga do sądu administracyjnego (wojewódzkiego, potem Naczelnego).

zainteresowany

sliwka podobno jednookiego wyje..l prawda to ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Natalia

Rozumiem, że źle Ci się pracowało w firmie. Ale zdecydowanie nie jest to wystarczający powód to obrażania osób trzecich. Charakter człowieka nie jest uwarunkowany rasowo. Twój komentarz przejawia mowę nienawiści na tle narodowościowym. Czy przeczytałeś dokładnie regulamin forum GoWork.pl? Jeśli dodałeś ten komentarz to przypuszczam, że nie zatem proszę być nadrobił zaległości: https://www.gowork.pl/regulamin

Ewa

W temacie Kontroli Jakości- za którego przedstawiciela związków zawodowych powinna wyjść żeby zostać kontrolerką jakość?. Ktoś doradzi? Bo po awansie pani D.B. widzę że to chyba jedyny sposób. Smutne jest to jak związki się sprzedały kierownictwu...

Natalia
@Ewa 31.10.2018 17:37

Co chciałaś nam przekazać za pośrednictwem swojego komentarza? Na forum jest już wystarczająco dużo wpisów, które nie zawierają merytorycznych informacji na temat pracy w firmie MARPOL. Być może warto, byśmy jednak skupili się na warunkach pracy w tym miejscu zamiast, wyśmiewać inne osoby? Z pewnością będzie to bardziej korzystne dla wszystkich użytkowników forum.

Laura
@Ewa 31.10.2018 17:37

Pani D. B. pracuje tam 14 lat i smutne jest to, że tacy ludzie jak Ty się rodzą, ludzie dostawali awanse, bo naprawdę wchodzili w (usunięte przez administratora) taka Kasia pracowała 4 miesiące i została brygadzistką. Ten komentarz jest najglupszy i świadczy o braku inteligencji osoby piszacej. Dana już dawno miała propozycje zostania brygadzistka zanim P tu pracował. Osoba, która to pisze, albo jest mało inteligentna, albo pracuje rok w tej firmie. Pani D była zastępca również brygadzisty i wszędzie pracowała, ma ogromną wiedzę i kiedyś szkolila brygadzistke jako zastępca. Chcesz mi powiedzieć, że nie zasłużenie? Zazdrość to dla rzecz :)

Jasiek
@Laura 26.11.2018 08:30

O chyba córeczka znów króluje na forum. Wiedza chyba na temat by bass bo ładnych kilka lat tam stala,później przyszlo pracować na reszcie strefy i był problem i łzy. Wiedza no chyba w wykańczaniu ludzi. Bo duzo dziewczyn z montazy pezed obawą ze zostanie owa brygadzistka wolalo odejść. Do dziś stoi i strofuje pracowników ze kazdy ma dość. Co potwierdzają skarki na nia skladane.

zgrzewarek

niestety ilość pracowników przewijających się przez produkcję firmy świadczy bardzo na jej niekorzyść no ale nie ma się co dziwić gdyż wymagania wobec pracowników w stosunku do ustalonych norm są ogromne [ wszystko sprawdź, obejrzyj, pomierz, zapisz, znajdź, przynieś sobie, zgłoś, wynieś każdy kartonik i śmietek itp. i przy okazji zrób 1600 szt. na zmianę ] , atmosfera panująca na zakładzie jest bardzo napięta i panuje wieczna nerwówka a wszystko to przez rządzących z biura i kadrową którzy pojąć nie mogą tego, że jakość nie idzie w parze z ilością i prowadzą politykę wyżyłowania pracownika do granic możliwości co prowadzi do tego, że pracownik robi wszystko by zrobić wyznaczoną normę np. 1600 szt. na zmianę i nawet jak zrobi te 1600 szt. [ by dostać co kwartał upragnione pożal się boże 360 złotych BRUTTO dodatku do wypłaty ] to jest to kosztem jakości a raczej jej całkowitego braku gdyż na aspekt wzrokowy i kontrolę detalu pracownik ma po prostu wyje%@ne a potem wielkie zdziwienie i zebrania i dywagownie wszystkich mądrych głów skąd tyle braków i takie straty choć rozwiązanie problemu jest takie banalne. Oczywiście obrywa pracownik a jak stara się być sumienny i dobrze wykonuje swoją pracę to nie jest w stanie wyrobić normy więc ... trzeba go zwolnić bo się nie wyrabia. Poza tym jak można oczekiwać jakości skoro przez zakład przewija się tylu nowych pracowników których NIE MA KTO SZKOLIĆ ale od pierwszych dni mają (usunięte przez administratora)jakby mieli 20 lat i 25 lat doświadczenia a pracowników doświadczonych się w tej firmie zwyczajnie nie docenia. Nowych nie ma kto szkolić gdyż brygadziści i ustawiacze to jedyni ludzie w tej firmie [ nie wszyscy oczywiście bo jest paru takich którzy obrośli w piórka i mają się za nie wiadomo kogo i myślą, że ich praca polega na plotkowaniu i piciu kawy i bajerowaniu kierownika, że mają tak wiele roboty, że nie mogą się odrobić ... ] którzy starają się opanować ten (usunięte przez administratora) no ale samemu za wiele nie można zdziałać więc wygląda to jak wygląda i na szkolenie nowych pracowników nie mogą poświęcić zbyt wiele czasu a osoba odpowiedzialna za nowych pracowników zwyczajnie nie zna się na produkcji i obsłudze maszyn... Co do ustawiaczy to też nie jest normalne, że część z nich przez całą zmianę ma tyle do roboty , że nie mogą się wyrobić podczas gdy inni mają parę maszyn które nawet nie idą i nie robią nic i ewidentnie się nudzą zamiast pomóc tym którzy nie mogą się odrobić no ale po co ? Nie wiadomo kto wymyślał ten podział ale jest to bardzo niedopracowane a cierpimy na tym my pracownicy produkcji bo musimy czekać na ustawiacza a czasu oczekiwania nam nikt nie wyrówna prócz własnych rąk i ostrego zasuwania by nadrobić stracony czas. Jeśli pojawia się jakiś problem i trzeba skorzystać z pomocy kontroli jakości to najlepiej od razu się udać pod automat z kawą albo na przystanek do palenia no bo gdzie indziej ich można znaleźć ... chociaż pomoc to za duże słowo gdyż ich niewiedza jest porażająca a poza tym nikt nie chce brać na siebie odpowiedzialności więc najlepiej wszystko zatrzymać i poczekać na rano aż przyjdzie ktoś mądrzejszy i coś z problemem zrobi ... Więc na kolejne stanowisko, znowu wypisywanie papierów, sprawdzanie, szukanie a na koniec rozpisywanie 10-ciu kart ... A wszystko to za 2 tysiące miesięcznie. MARPOL wita ...

zgrzewarek
@zgrzewarek 10.10.2018 00:40

Masz rację !!!.A co najlepsze niby liczą normy na nowe i zmieniają je na wyższe czy to ma sens ?. Pierwsze zacząłbym też od wózkowych gdzie pracownik prosi o przywiezie a taki ci jeszcze powie że nie ma czasu i trzeba radzić sobie samemu totalna porażka.A z tym szkolenie nowych pracowników to też poniekąd totalny nie wypał bo mają niejaką Panią gdzie powinna ich przeszkolić a sama nie wie jak bo jest pierwszy raz na takim stanowisku i jak tu wytłumaczyć takiemu nowemu pracownikowi co i jak powinno się lepiej robić ?. Może lepiej dajcie starszemu pracownikowi jakiś kod na szkolenie nowych bo bardziej on się nadaję na szkolenia niż ta Pani.POMYŚLEĆ TRZEBA TYLKO !!!!

Madzialena
@zgrzewarek 10.10.2018 11:39

Zgadzam się z wami obojgiem. W firmie dochodzi do takich absurdów, a także nękań ze strony tych pseudo "ważniejszych", że aż głowa boli. Szanowny Pan P. K. zabronił dawania ludziom kodów, ale też pracownicy na innych stanowiskach "nadrabiają", żeby mieć, co wpisać, przez co nie wykazują ile faktycznie są w stanie zrobić na danym stanowisku. Podejście kierowników i brygadzistów pozostawia wiele do życzenia, gdyż oni uznają, że mają władzę, potrafią się mscic nawet kiedy zwrócisz na coś uwagę. Na strefach giętarek zastępcy, albo "wybrańcy" szczególnie na nocce potrafią nie robić nic.. Kompletnie, ale norma jest,a my obok "zap**rdalamy",zeby mieć te 360..premia powinna być za jakość, za brak selekcji itd, wyjście jest jedno, albo firma w końcu zrozumie, że problem jest w kierownikach i brygadzistkach, albo nadal będzie wystawiać ogłoszenia w MZK, a rotacja w firmie będzie jaka jest. Przenoszeni zostają ludzie cały czas Ci sami, jak brygadzista chce iść na fajeczke to idzie, spróbuj Ty, to naganą postraszy, spróbuj się odezwać, będzie się mścić i już do końca kariery w marpolu masz przesrane u każdego, bo to jedna wielka banda. Ludzie dorośli, a zachowują się jak jakieś świry z żółtymi papierami.Jaka to fucha być brygadzistą? Błagam was, tylko na tyle was stać, to szczyt waszych ambicji i czujecie się wielcy pracując przy olejach i smarach haha, może Nobla maja wam dać?Moral jest również taki, że powinno się zlikwidować posadę brygadzisty dla uwaga Kobiet. Jak widać udowodnione naukowo i potwierdza to marpol. Pracownicy nie mają ochoty męczyć się, bo Pani wielce ma okres i dziś nie ma humoru. Nie pasuje coś tak samo, to spadajcie. Ciao

Halina
@Madzialena 10.10.2018 14:10

Ja bym zaczęła przede wszystkim od strefy formowań tam to jest (usunięte przez administratora)

jestem tylko robolem
@zgrzewarek 10.10.2018 11:39

U nas wózkowy przyjeżdża co godzinę albo i więcej mamy sami ściągać polecenie brygadzisty ciężkie kartony z regału dobrze jak jest nisko ale kto weźmie odpowiedzialność jak mi on spadnie na nogi

Pedro
@jestem tylko robolem 10.10.2018 15:20

Największe nieroby to Ustawiacze na giętarkach...

Swoj
@Pedro 10.10.2018 17:04

Popieram...Po gacie coraz szersze chodzą bo D....py z nieróbstwa rosną co nie przejdzo tylko gadają albo jedzą. Już nie wspomnę o ukraińskich nierobach na tej strefie to żart. Powinni się tam znaleźć starsi pracownicy firmy zasłużeni. A tymi założonymi rzuca się po przodach gdzie normy nie są nawet dla młodych.TAK FIRMA SZANUJE W NASZYM KRAJU SWOICH PRACOWNIKÓW

Mirek
@Swoj 10.10.2018 18:31

ustawiacze to największa porażka tego zakładu!

Wiki
@Swoj 10.10.2018 18:31

I nadal szukają winy w pracownikach zamiast pooglądać prace co niektórych ustawiaczy i brygadzistek a co najważniejsze w porze NOCNEJ !!! może warto im wręczyć wypowiedzenie .

Pedro
@Wiki 10.10.2018 20:45

a ja jestem za wprowadzeniem monitoringu jak na innych halach, wtedy będzie wiadomo kto pracuje uczciwie a kto nie

Pedro

Niech nagrywają-ja nie mam nic do ukrycia. Od razu wyjdzie kto cwaniak a kto nie

Zdziwko
@zgrzewarek 10.10.2018 00:40

A czy myślicie że w innych firmach się leży? I co ma kadrowa do pracownika produkcji i jego normy????

UstawiaczMaflow
@Pedro 10.10.2018 17:04

Nie pracuje w marpolu podkreslam nie pracuje i skoro twierdzisz ze ustawiacze na gieciu to nie roby wiec moze sprobujesz zostac takim ustawiaczem... co w glowie zbyt pusto ?

Laura
@zgrzewarek 10.10.2018 11:39

Malo jest starych pracowników, choć kiedy było paru po 10 ponad lat, co pracują to ich nie docenili, dlatego ta firma idzie w dół. Czy nikt tego nie widział, że przez klike piegow, pstryczkow itd to wszystko idzie ku zlemu. Teraz mają.. Opinie i wszystko, to można było już dawno zatrzymać.

Laura
@Pedro 10.10.2018 17:04

Pracowałam tam i przykro, że wsadzasz wszystkich do jednego worka. Moim zdaniem część ekipy poprostu jest do (usunięte przez administratora) np cześć ustawiaczy tj. małe grube :), Papieros (każdy kto zna ksywe będzie wiedzial) najbardziej się tam stara, on potrafi siedzieć 7h w maszynie,potem Pan B, o co nie poprosisz pomoże. Problemem jest Zastępca brygafzisty, ta to dopiero ma wczasy i (usunięte przez administratora) kiedy nie ma brygadzistki jest dla nas okropna, drze się itd. Szkoda, że jestem w stanie to tylko na forum pisać, ale już jedna (usunięte przez administratora) za gadanie, a to dalej spoko strefa jeśli chodzi o pracę, bo baby powinni poprzenosic na inne strefy, im starsze tym glupsze,a podlizuja się do zrzygania żeby utrzymać stanowisko.

Były pracownik.

Totalna beznadzieja. Brak organizacji. Nie polecam. Ludzie z tamtąd uciekają.

Zła

Dlaczego brygadzista może chodzić co chwilę na fajkę na ploteczki a my musimy zapiepszac za normą?

Nie zdziwiona
@Zła 17.11.2018 02:58

Pewnie chodzi o panią A. No to co się dziwisz jej praca to obgadywanie wszystkich dookoła fajeczka i ciągłe narzekanie .

Natalia
@Zła 17.11.2018 02:58

Jeśli macie zastrzeżenia co do pracy danych osób, możecie zgłosić swoje uwagi do szefostwa. Pamiętajcie jednak, by wstrzymać się od publikowania danych osobowych osób trzecich, które mogą umożliwić identyfikacje tych osób. Na forum GoWork.pl nie znajdziecie rozwiązania dotyczącego waszego problemu. Warto rozmawiać, jeśli czujemy, że dany aspekt pracy nam nie odpowiada.

UstawiaczMaflow

Ktos da jakis namiar gdzie cv wyslac ? Jakie zarobki maja ustawiacze z duzym doswiadczeniem ?

Natalia
@UstawiaczMaflow 09.11.2018 03:45

W jakiej lokalizacji chciałbyś podjąć zatrudnienie? By udzielić Ci rzetelnej odpowiedzi, odwiedziłam stronę internetową Marpolu. Czy próbowałeś wysłać swoje CV za pośrednictwem adresu e-mail podanego na stronie? Jeśli nie, zapoznaj się ze szczegółami podanymi w zakładce Praca: https://marpol.pl/praca/

operator

Firma się pozbyła kilku nierobów i się larmo zrobiło jak to źle w Marpolu. Tacy wszyscy mądrzy, wszystko lepiej od kierownictwa wiedzą, a niestety prawda jest taka, że nawet z polską ortografią sobie nie radzą. A firma jak inne, wszędzie to samo.

Ewa

Prawda to ze zwalniaja ?

Hjkk
@Ewa 16.10.2018 09:20

Polaków....Ukry trzymają. Jedyny chyba zakład gdzie zwalniają nie zatrudniają

Rrr
@Hjkk 16.10.2018 11:27

Ale jak to , zaco ??

Mietek
@Rrr 16.10.2018 13:38

Za nieobecności podobno

Natalia
@Mietek 16.10.2018 21:21

To dobrze, że dzielicie się z nami komentarzami na temat pracy w MARPOLu. Ważne jednak by nie powielać na forum plotek, które mogą użytkownikom bardziej zaszkodzić niż pomóc. Plotki rodzą wiele nieporozumień i często są przyczyną dezinformacji. Natomiast każdy komentarz, który zawiera rzetelne i merytoryczne aspekty dotyczące pracy w firmie jest na forum mile widziany.

pracownik

No teraz na to wygląda ze rudy rydz piegowty nie ma szans u DD Szefowie marpola obalili mit, że lepszy rydz niż nic, i zdymisjonowali rydza

Prośba

Czy możemy dostawić dodatkowy automat na kawę dla Pana Bol... Gość przez cały dzień ładuję kawę raz z lewego raz z prawego i człowiek nie może się napić.

Natalia

@Zdziwko, nie ma co do tego wątpliwości, że w każdej pracy są wymagania. Czy Ty jesteś obecnie pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam jakie warunki pracy panują w tym miejscu? @zainteresowany, czy zdecydowałeś się podjąć prace w MARPOLu? A może nadal się wahasz?

zainteresowany

Witam, interesuje mnie praca na stanowisku spawacza (nie gazowy). Chciałbym poznać wasze opinie na temat tego stanowiska i współpracowników. Czy jest duża rotacja czy długo są Ci sami ludzie?

Zzzzzzz

Pracownicy No i co ????? Nalepce się skończyło szefowanie:):) tak cwaniaczył tak cwaniaczył że będzie czasomierzem, PS: tak chodził z glowa w gorze teraz pokaże pan inżynier rudy rydz piegowaty co potrafi, szkoląc się z wujkiem google Hahaha. Następny Batman który również zakończył przygodę:D sam nasz pseudo dyrektor produkcji został sam, czyli totalne beztalencie... tralalala marpol do pola;):):) trzymajmy się razem a może jakoś damy radę.

Iwona
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

No i to że czytając twojego posta świadczy o bardzo niskim IQ

antyZZZZZZZ
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

Weź się do roboty sieroto obrzygana a nie obrażaj ludzi. Pracuje kilka lat w tej firmie robię co do mnie należy nie narzekam i nie mam z nikim problemów. Pracy wokół pełno nikt na sile w Marpolu nie trzyma jak się nie podoba to do widzenia

może kiedyś
@Iwona 28.09.2018 13:31

Nie zaczyna się zdania od No pani inteligentko a co do wymienionych osób nic mi nie zrobili ale też nie pomogli a mogli wiele zmienić na lepsze Wprowadzić normy do zrobienia podnieść tam gdzie są śmiesznie niskie a zmniejszyć tam gdzie są wysokie wreszcie zabrać sie za ustawiaczy i utrzymanie ruchu ci to mają tu raj Na giętarkach 1/3 przegadają ale normę mają bo giętarki idą dwie a wpisuje sie normę z jednej a druga idzie na ustawiacza niektórzy ustawiacze oczywiście nie wszyscy mają gdzieś naprawianie maszyn jak im sie chce to szybko przyjdą i naprawią a jak nie to czekaj albo sie plątasz po innych strefach Powinni wprowadzić rejestr o której sie zgłosiło awarię kiedy naprawił i czas ten pracownik produkcji mógł wpisać w kartę pracy a tak oni robią jak chcą a pracownicy muszą robić ponad siły żeby to nadrobić Tak samo jak idziesz na inną strefę powinien być kod takiego pomiatania dlugo nie da się wytrzymać i powinno być zabronione krzyczenie na pracownika a co poniektóre brygadzistki myślą że są na własnym podwórku

byłyBrygadzista
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

Dramat kto tam pracuje na tej produkcji, byłem tam kiedyś brygadzistom i osoby z takim poziomem kultury jak w tych postach kończyły swoją karierę na etapie rozmowy wstępnej, kultura na poziomie „zero” współczuje chłopaki brygadzisci, nie macie łatwego życia.

Wu je je
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

Racja naklejka do zwolnienia za puszczanie braków

Łowca baranów

Co to za Głąb ten Pedro? Ten wierszyk w czym ma Mi pomoc żebym dowiedział się coś o firmie? Proponuje odwiedzić sklep myśliwski, kupić strzelbę i strzelić sobie w łeb :-)

inny_
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

Pracownicy dziękują za tą decyzję! To było najmądrzejsze, co można było zrobić! Odsunąć kombinatora od władzy.. Tylko, co tak naprawdę dzieje się w tej firmie? Jaka jest nasza przyszłość?

XXxxx
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

Ja również się cieszę, w końcu się doczekałam. Bezczelni, świetnie było patrzeć jak układają ich biurka. Ludzie skoro rudy i batman zostali ruszeni, to moim zdaniem zostaje jeszcze jedna osoba Pani Pstryczek przebywająca na El quattro więc pozwolę sobie przytoczyć jej słowa "nie ma ludzi niezastąpionych" i mam nadzieję, że będziesz następna. Za ten mobbing wobec ludzi, za to ile ich się przeniosło i zwolniło. Wiadomo, ja najchętniej bym ją chciała widzieć jak sprząta toalety, ale raczej będzie ciężko. Ta Pani pracowała kiedyś z nami na piecu, a teraz to co ona kiedyś robiła jest dla niej obecnie nieakceptowalne, czyżby absurd. KARMA WRACA

Stary pracownik

Mnie martwi fakt co tak naprawdę my wszyscy jesteśmy warci ...

Bombel
@Stary pracownik 30.09.2018 03:04

Zycze podejacia normalnego nie wykonujemy zas zadnej odppwiedzialnej i skomplikowanej pracy oczywiscie szacunek sie nam nalezt ale kierownika rowniez wymieniacie ich tu po inicjalach ze kazdy wie o kogo chodzi ... Wysmiewacie a nie potraficie sie zwolnic lub miec dystans ,praca robie swoje i ide do domu proste. Czasem sie wkurze i przenosze prace do domu lub muszw odewagowac ale bez przesady ludzie.... Rozumiem Wasza satysfakcje ale jutro to mozesz ty isc na inne stanowisko jak zawsze za niewinnosc. Tez sie nacierpialem/lam ;) przez ta firme ale w koncu zmienione podejscie i jest supeeeer. Mam gdzies uklady ukladziki niesprawiedliwosc ma byc wyplata 10go i tyle mnie interesuje... A Wy tylko narzekacie a itak codziennie tam chodzicie....

zBoku__

Jak tam Łukasz B.? coś dawno go nie widziałem w pracy ;) Lepiej bez niego? Btw, nieźle pozbywają się ostatnio ludzi. Typowe korpo zrobiło się z firmy Marpol. Kto następny? ;)

Jjj
@zBoku__ 16.09.2018 00:51

Wywalili go

Natalia

@zBoku__, czy jesteś obecnie pracownikiem Marpolu? Możesz powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w firmie? Pamiętaj także, ze wypowiadasz się na forum publicznym zatem nie publikuj proszę danych umożliwiających identyfikacje osób trzecich. Nie twierdzę, że napisałeś coś nieodpowiedniego, jednak warto skupić się tutaj na opiniach odnośnie warunków pracy czy zatrudnienia w danym miejscu. Będziemy wdzięczni za wszelkie tego typu komentarze.

Natalia

@Kentucky, czy jesteś byłym pracownikiem firmy? Jeśli tak, powiesz nam coś na temat pracy w tym miejscu? Twoja opinia z perspektywy byłego pracownika będzie bardzo istotna dla użytkowników forum. @Nikt, czy posiadasz informacje na temat aktualnej sytuacji w firmie? Czy ostatnimi czasy w MARPOLu zaszły jakieś zmiany? Jeśli tak to jak mógłbyś je opisać?

Kentucky

Pan Radosław W. pracuje jeszcze jako kierownik ?

Nikt
@Kentucky 08.08.2018 22:49

Nie. Jest kier. Produkcji ex Marpol 2

BHP

Odsyłam do lektury https://www.portalbhp.pl/ergonomia/ergonomia-definicja-pojecia-2050.html Cel ergonomii Ergonomia ma na celu zapewnienie maksymalnej wydajności pracy w taki sposób, aby nie powodować negatywnych skutków zdrowotnych i pogorszenia stanu zdrowia pracowników..........Skutek nieprzestrzegania zasad ergonomii Skutkiem nieprzestrzegania zasad ergonomii mogą być wypadki przy pracy i choroby zawodowe związane np. ze zmęczeniem pracą, niewłaściwą organizacją przestrzeni pracy, przeciążeniem układu ruchu, drganiami, hałasem itp. Pytanie do pana BHP skoro w naszym przepisach w Marpolu BHP jest punkt o ergonomii pracy dlaczego to nie jest stosowane w praktyce tylko widnieje na papierze Otóż na cięciu i kalibracji np 942 specjalnie przesunięto cięcie do tylu i zamontowano nam dodatkowe wydłużenie stołu roboczego żebyśmy unikali dodatkowych skrętów co może spowodować bóle kręgosłupa tam norma jest 115 razy na godzinę czyli 863 razy obrót po rurkę i 863 razy skręt na odłożenie rurki My do tej pory kladliśmy sobie na stole roboczym i mając wiecej rurek odkladaliśmy je do szarego pojemnika teraz nam sie jeszcze dodatkowo każe aby na szarytm pojemniku byla trumna i tam mamy dawać rurki i odkladać rurki a potem do szarego pojemnika skladać To jest dodatkowo oprócz skrętów kręgosłupa podnoszenie rąk na wysokości klatki piersiowej czy tak powinna wyglądać ta ergonomia przecież w niczemu nie przeszkadzają rurki na maszynie nie ma żadnego zagrożenia tyle że ważniejszy jest porządek a nie człowiek bo np na cięciu bajpasa norma jest 240 to na 7,5 godzin to daje 1800 razy skrętów i podnoszenia rąk do góry raz w lewą stronę a potem 1800 razy w prawą stronę Jeszcze jedno kiedyś zakupiliście nam drewniane krzesla były one wyprofilowane z oparciem teraz mamy krzesełka barowe bez oparcia i tak male że siedzimy na jednym półdupku Prosimy o zapoznanie sie z tematem bo papier wszystko przyjmie tak jak jest teraz w instrukcji BHP a ludzie zdrowie maja tylko jedno

215
@BHP 29.03.2018 15:36

pomyłka na 942 norma jest 215 sztuk na godzinę a nie 115 co daje nam 1613 sztuk razy dwa skręty i podnoszenie rąk na wysokości klatki piersiowej może by tak spróbowali popracować ci którzy nam tak karzą pracować

Zla
@215 29.03.2018 16:07

No strasznie męcząca praca,jakoś 8 lat pracuje i jeszcze żyje. Ludzie ogarnijcie się a jak nie to pracy jest dużo na mieście!!! Tylko później nie wracajcie do Marpol z podkulonymi ogonem he he

215
@Zla 29.03.2018 22:52

8 lat a ile z tego fizycznie Nie rozumie takich ludzi skoro można zrobić cos co pomoże innym w pracy nikt nigdy nie pytał ludzi co zmienić aby się lepiej pracowało przecież to również korzyść dla zakladu jak ludzie są zdrowi i zadowoleni Czy nie lepiej iśc tą drogą pomocy niż ktoś kto nie pracuje na danym stanowisku i mówi innemu jak ma pracować Może trzeba zapytać eksperta jak będzie audytor z zewnątrz co on myśli o tak wykonywanej pracy

Drr
@Zla 29.03.2018 22:52

Zobaczymy na starość czy będziesz taka mądra

taka prawda
@Zla 29.03.2018 22:52

dziś jesteś brygadzistka jutro możesz juz nie być więc folguj kobieto bo to może ty będziesz szukać pracy już niedługo

Zla
@taka prawda 21.07.2018 17:26

Nie tu się mylisz nie jestem brygadzistka,po prostu pracowałam w gorszych warunkach w gorszej firmie ,więc marpolu wcale nie jest tak źle,

Wodziankaa
@BHP 29.03.2018 15:36

Upał na zewnątrz, piekarnik na hali .... Gdzie dostęp do darmowej wody pitnej dla pracowników???

WODA
@Wodziankaa 04.08.2018 16:01

no jak jest kranówa bo to co pijemy nikt nie serwisuje przy takiej ilości ludzi powinno wymieniać się filtry dość często i uzupełniać gaz niestety biura tego nie piją mają swoje darmowe napoje i temu nikt tego nie sprawdza jak to działa postawili dystrybutory i na tym się skończyło a że leci w nich kranówka albo nawet nie leci już nic kto sie tym będzie przejmował na pewno nie pan z BHP on tego nie pije

333
@WODA 07.08.2018 13:02

Ta woda jest obrzydliwa czasami śmierdzi i ma dziwny kolor

Xxx
@333 07.08.2018 13:31

Przecież są nowe dystrybutory... Ludzie wy tylko lubicie narzekać, a nie widzicie pozytywów. Trzeba było się uczyć... Od zawsze w biurze jest klimatyzacja, od zawsze w biurach pijaja kawę,.. To norma. Zero zdziwienia,co do wody jakby wam kupowali Żywiec Zdrój to też by bylo, że firma kupiła, żeby otruc pracowników,bo w telewizji mówili, że salmonella to specjalnie kupili. Taki dystrybutor ma filtry, serwisant, co jakiś czas ma obowiązek wymieniać... A woda z kranu jeszcze po filtracji zdrowsza niż z butelki. Zakupili, bo narzekaliscie, że w bania kach śmierdzi, żółta itd..to teraz nie róbcie gów*oburzy

Pedro
@Xxx 07.08.2018 17:40

M.S. stwierdziła że podobno to B.T. jest odpowiedzialny z pilnowanie serwisu dystrybutorów z wodą...

Lolka
@Xxx 07.08.2018 17:40

Nie wszyscy uczeni pracują w biurach. Nie zmieszczą się. A poza tym ktoś musi pracowaćna te biorą.A coś by się stało gdyby pracownicy produkcji tej kawy też Napili? Tylko produkcyjnych Nie traktuje się poważnie, bo po co?!Trzeba pokazać kto tu zadzi.I już jest im lepiej. Jeszcze trochę to zabronia oddychania na hali.

nadzieja
@Xxx 07.08.2018 17:40

Nowe owszem są ale chyba ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem te filtry sie powinno wymieniać jest chyba 500 osób są upaly a tu woda zamiast zimnej leci letnia albo ciepla albo śmierdzi a w wiekszości dystrubutorach nie ma gazu o czym to świadczy wiec uwagi ze trzeba było sie uczyć są nie na miejscu bo dość sporo ludzi ma średnie lub wyższe wykształcenie a pracują na produkcji ta uwaga świadczy tylko że jesteś zwyklym burakiem skoro tak dzielisz ludzi na lepszych i gorszych

Puchatek

Opowiem szczerze o firmie marpol. Prawda jest taka, że kilka osób wróciło spowrotem, więc może gdzie indziej szału też nie ma, ale dziewczyno, chlopaku. Jeśli lubisz kablować, lizać tyłek, masz znane nazwisko, bądź znajomości. Aplikuj, nie czekaj. Napewno w szybkim tempie ktoś zauważy twoje "umiejętności" i dostaniesz awans. Pracujesz tylko 4 miesiące na jednym stanowisku? To nic. Zapraszamy. Jeśli jednak jesteś uczciwy, solidny i się angażujesz. Absolutnie tego nie rób, wedle zasady "miej...., a będzie Ci dane" ta firma doskonale podtrzymuje to motto. Zadawaj się z brygadzistkami z jedynki, liz im tyłki, daleko zajdziesz. Najlepiej jak jesteś po psychologii i potrafisz się przypodobać, ale spoko gimnazjum też wystarczy... A tak serio, dziwię się, bo ja mając taka firmę, zaczął bym od produkcji. Ludzie chcą palić? Niech idą, każdemu lepiej się wtedy pracuje, Ty komuś dajesz, on daje Tobie. Pracuje spokojniej. Firma przez wiele lat pozwalała na palenie. Teraz zabrania. Tym powoduje bunt, za to Ci z biura mogą? Czujemy się jakbyśmy mieli 14 lat i ukrywali się za murami szkoły. Do czego to prowadzi? Do tego, że macie wszędzie (usunięte przez administratora) Dookoła hali. Nie prościej by było zrobić tak jak kiedyś, co 2 h i wypuścić tego pracownika na 5 minut.. Nie byłoby wzajemnej wojny. Kolejna kwestia, zająć się brygadzistkami, zrobić anonimowe ankiety, który każdy ma obowiązek wrzucić do skrzynki, żeby dotrzeć jakoś do tego pracownika, aby faktycznie wiedzieć, co jest problemem na zakładzie. Pani kadrowo, niech ludzie się wypowiedzą. Ja już nie pracuje, ale na moim obecnym zakładzie, anonimowe ankiety i zezwolenie na palenie wprowadziły taka poprawę, że w tej chwili mi jest głupio odmówić, gdy firma potrzebuje np. na sobotę, a ja średnio mam chęć. Dlaczego? Bo oni są dla mnie, to ja muszę być dla nich. Pracując u Pani Sylwi na zmianie była wdzięczność, po audycje kobieta na każdą wyspę nawet coś słodkiego poslala... Kiedy coś potrzebowała pracownicy byli do jej dyspozycji, ale potrafiła nam podziękować... Teraz niby jest ktoś nowy. Życzę by był tak samo fair i słuchał pracowników. Pozdrawiam

an Toni

Dlaczego wypłaty są coraz później? Niby do 10 każdego miesiąca pracodawca ma czas, ale jeszcze kilka miesięcy temu były wcześniej.

Qwerty
@an Toni 09.05.2018 19:56

dlatego bo firma jest coraz bardziej nie wypłacalna i zalega z płatnościami wobec podwykonawców

operator kontestator
@Qwerty 09.05.2018 23:30

Taaa ciekawe skąd masz takie info? znowu ktoś niepotrzebnie sieje ferment.. przecież cały czas przyjmują do pracy nowych pracowników

Qwerty
@operator kontestator 10.05.2018 18:45

wiem dużo więcej niż ci się wydaje!

Lolka
@an Toni 09.05.2018 19:56

Śmieszni jesteście. Ich obowiązkiem jest wypłacić do 10 i (usunięte przez administratora) macie do gadania. Taka prawda. Jest 10 lub przed. To wy.... Rzeczywistość

Zostaw opinię o MARPOL - Bielsko-Biała

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARPOL