MARPOL

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 189 ocen.

MARPOL
3 189 6 1

Opinie o MARPOL

Bzyk bzyk

Rydzu rydzu gdzie ty jesteś ? Przecież w leanie drodzy siedzę... Twa produkcja podupada a ty z siebie robisz dziada, inżyniera obroniłeś! Cóż z tego jak inteligencji nie zdobyłeś. Cwaniak z Ciebie niezły był, teraz sobie będziesz żył! Pod mądrymi ludźmi z zewnątrz, którzy chcą byś jak kwiat zwiędnął. marpol masz opuścić szybko Bo Cię Jola zniszczy predko. Tys jest baran z kaś wyrwany bez mózgowiec idealny. Twój kolega P.K super , Cię wypuścił spod swych skrzydeł. On jest teraz sam jak palec cóż to zrobił ten padalec, nie masz teraz z kim pogadać i do domu musisz spadać, o 16 skończyć prace żeby znaleźć się na chacie, by twój szef Cię nie zobaczył ze przy biurku bez roboty siedzisz sobie na darmochy. Ania siedzi załamana ochhhhhhh mój rydzuś podupada, rządził firmą tak wytrwale teraz stoper trzyma stale. Co to będzie co to będzie piegi uciekają wszędzie, rydz już taki nie wesoły bo dzis czas ma być zmierzony. Pani pstryczek do okola do ogółu krzyczy, woła, ludzie moi ludzie mili ja przepraszam za swe winy , moje wsparcie poszło chen, ja poprawie dzisiaj się. Będę dla was wszystkich miła bo mój czas tez już upływa. Szkole muszę skończyć wnet zaraz braknie mi na chleb. Pieter biega zdołowany i wprowadza ciągle zmiany, do jakości strzela stale NA PRODUKCJI DOSKONALE, dział techniczny TO ICH WINA!! Mą produkcje mi zatrzyma. Kręci kłamie kombinuje żadnych ludzi nie szanuje. Kończyć powieść to już pora bo czas wrócić do Marpola, żeby patrzeć na te głąby co za biurka posiadały po wypiciu dobrej kawy, przebombluja osiem godzin i do domu chcą wychodzić.

Były brygadzista
@Bzyk bzyk 10.11.2018 21:03

Masz z nim (Rydzem) straszny problem, musiałeś albo jesteś strasznym nierobem a napewno półgłówkiem. On właśnie na takich miał uczulenie stąd moje zrozumienie ze miałeś bardzo ciężko. P.S. jeden z lepszych kierowników z jakimi współpracowałem, z czasem mysle ze był za dobry dla swoich pracowników.

Były Macsoft
@Były brygadzista 11.11.2018 00:47

Mam takie samo zdanie w temacie. Jeśli ty miałeś w porządku stosunek do pracy to on był fair wobec ciebie. Nie klepał po plecach żeby za rogiem obrobić tyłek. Będę go miło wspominać!

Zmartwiona
@Bzyk bzyk 10.11.2018 21:03

No to zabłysnołeś swojim talentem. No tak KN był konkretnym kierownikiem. Jaki$ problem..zaraz rozwiązał. A teraz..jest wieki K..I co chodzi szuka wytyka błędy pracownikom za ktore odpowiedzialny jest dział techniczny. Nic kupy sienie trzyma ...no oprócz najnowszej pary gołąbków. Wielki pan i władca z gaciami werżniętymi w (usunięte przez administratora) Z wspaniała gwiazda plaską jak patyk????ale jest ubaw . . ale to tylko Marpol. Chętnych zapraszamy a nierobów no cóż za dużo już jest.????

UstawiaczMaflow

Ktos da jakis namiar gdzie cv wyslac ? Jakie zarobki maja ustawiacze z duzym doswiadczeniem ?

Natalia
@UstawiaczMaflow 09.11.2018 03:45

W jakiej lokalizacji chciałbyś podjąć zatrudnienie? By udzielić Ci rzetelnej odpowiedzi, odwiedziłam stronę internetową Marpolu. Czy próbowałeś wysłać swoje CV za pośrednictwem adresu e-mail podanego na stronie? Jeśli nie, zapoznaj się ze szczegółami podanymi w zakładce Praca: https://marpol.pl/praca/

zgrzewarek

niestety ilość pracowników przewijających się przez produkcję firmy świadczy bardzo na jej niekorzyść no ale nie ma się co dziwić gdyż wymagania wobec pracowników w stosunku do ustalonych norm są ogromne [ wszystko sprawdź, obejrzyj, pomierz, zapisz, znajdź, przynieś sobie, zgłoś, wynieś każdy kartonik i śmietek itp. i przy okazji zrób 1600 szt. na zmianę ] , atmosfera panująca na zakładzie jest bardzo napięta i panuje wieczna nerwówka a wszystko to przez rządzących z biura i kadrową którzy pojąć nie mogą tego, że jakość nie idzie w parze z ilością i prowadzą politykę wyżyłowania pracownika do granic możliwości co prowadzi do tego, że pracownik robi wszystko by zrobić wyznaczoną normę np. 1600 szt. na zmianę i nawet jak zrobi te 1600 szt. [ by dostać co kwartał upragnione pożal się boże 360 złotych BRUTTO dodatku do wypłaty ] to jest to kosztem jakości a raczej jej całkowitego braku gdyż na aspekt wzrokowy i kontrolę detalu pracownik ma po prostu wyje%@ne a potem wielkie zdziwienie i zebrania i dywagownie wszystkich mądrych głów skąd tyle braków i takie straty choć rozwiązanie problemu jest takie banalne. Oczywiście obrywa pracownik a jak stara się być sumienny i dobrze wykonuje swoją pracę to nie jest w stanie wyrobić normy więc ... trzeba go zwolnić bo się nie wyrabia. Poza tym jak można oczekiwać jakości skoro przez zakład przewija się tylu nowych pracowników których NIE MA KTO SZKOLIĆ ale od pierwszych dni mają (usunięte przez administratora)jakby mieli 20 lat i 25 lat doświadczenia a pracowników doświadczonych się w tej firmie zwyczajnie nie docenia. Nowych nie ma kto szkolić gdyż brygadziści i ustawiacze to jedyni ludzie w tej firmie [ nie wszyscy oczywiście bo jest paru takich którzy obrośli w piórka i mają się za nie wiadomo kogo i myślą, że ich praca polega na plotkowaniu i piciu kawy i bajerowaniu kierownika, że mają tak wiele roboty, że nie mogą się odrobić ... ] którzy starają się opanować ten (usunięte przez administratora) no ale samemu za wiele nie można zdziałać więc wygląda to jak wygląda i na szkolenie nowych pracowników nie mogą poświęcić zbyt wiele czasu a osoba odpowiedzialna za nowych pracowników zwyczajnie nie zna się na produkcji i obsłudze maszyn... Co do ustawiaczy to też nie jest normalne, że część z nich przez całą zmianę ma tyle do roboty , że nie mogą się wyrobić podczas gdy inni mają parę maszyn które nawet nie idą i nie robią nic i ewidentnie się nudzą zamiast pomóc tym którzy nie mogą się odrobić no ale po co ? Nie wiadomo kto wymyślał ten podział ale jest to bardzo niedopracowane a cierpimy na tym my pracownicy produkcji bo musimy czekać na ustawiacza a czasu oczekiwania nam nikt nie wyrówna prócz własnych rąk i ostrego zasuwania by nadrobić stracony czas. Jeśli pojawia się jakiś problem i trzeba skorzystać z pomocy kontroli jakości to najlepiej od razu się udać pod automat z kawą albo na przystanek do palenia no bo gdzie indziej ich można znaleźć ... chociaż pomoc to za duże słowo gdyż ich niewiedza jest porażająca a poza tym nikt nie chce brać na siebie odpowiedzialności więc najlepiej wszystko zatrzymać i poczekać na rano aż przyjdzie ktoś mądrzejszy i coś z problemem zrobi ... Więc na kolejne stanowisko, znowu wypisywanie papierów, sprawdzanie, szukanie a na koniec rozpisywanie 10-ciu kart ... A wszystko to za 2 tysiące miesięcznie. MARPOL wita ...

zgrzewarek
@zgrzewarek 10.10.2018 00:40

Masz rację !!!.A co najlepsze niby liczą normy na nowe i zmieniają je na wyższe czy to ma sens ?. Pierwsze zacząłbym też od wózkowych gdzie pracownik prosi o przywiezie a taki ci jeszcze powie że nie ma czasu i trzeba radzić sobie samemu totalna porażka.A z tym szkolenie nowych pracowników to też poniekąd totalny nie wypał bo mają niejaką Panią gdzie powinna ich przeszkolić a sama nie wie jak bo jest pierwszy raz na takim stanowisku i jak tu wytłumaczyć takiemu nowemu pracownikowi co i jak powinno się lepiej robić ?. Może lepiej dajcie starszemu pracownikowi jakiś kod na szkolenie nowych bo bardziej on się nadaję na szkolenia niż ta Pani.POMYŚLEĆ TRZEBA TYLKO !!!!

Madzialena
@zgrzewarek 10.10.2018 11:39

Zgadzam się z wami obojgiem. W firmie dochodzi do takich absurdów, a także nękań ze strony tych pseudo "ważniejszych", że aż głowa boli. Szanowny Pan P. K. zabronił dawania ludziom kodów, ale też pracownicy na innych stanowiskach "nadrabiają", żeby mieć, co wpisać, przez co nie wykazują ile faktycznie są w stanie zrobić na danym stanowisku. Podejście kierowników i brygadzistów pozostawia wiele do życzenia, gdyż oni uznają, że mają władzę, potrafią się mscic nawet kiedy zwrócisz na coś uwagę. Na strefach giętarek zastępcy, albo "wybrańcy" szczególnie na nocce potrafią nie robić nic.. Kompletnie, ale norma jest,a my obok "zap**rdalamy",zeby mieć te 360..premia powinna być za jakość, za brak selekcji itd, wyjście jest jedno, albo firma w końcu zrozumie, że problem jest w kierownikach i brygadzistkach, albo nadal będzie wystawiać ogłoszenia w MZK, a rotacja w firmie będzie jaka jest. Przenoszeni zostają ludzie cały czas Ci sami, jak brygadzista chce iść na fajeczke to idzie, spróbuj Ty, to naganą postraszy, spróbuj się odezwać, będzie się mścić i już do końca kariery w marpolu masz przesrane u każdego, bo to jedna wielka banda. Ludzie dorośli, a zachowują się jak jakieś świry z żółtymi papierami.Jaka to fucha być brygadzistą? Błagam was, tylko na tyle was stać, to szczyt waszych ambicji i czujecie się wielcy pracując przy olejach i smarach haha, może Nobla maja wam dać?Moral jest również taki, że powinno się zlikwidować posadę brygadzisty dla uwaga Kobiet. Jak widać udowodnione naukowo i potwierdza to marpol. Pracownicy nie mają ochoty męczyć się, bo Pani wielce ma okres i dziś nie ma humoru. Nie pasuje coś tak samo, to spadajcie. Ciao

Halina
@Madzialena 10.10.2018 14:10

Ja bym zaczęła przede wszystkim od strefy formowań tam to jest (usunięte przez administratora)

jestem tylko robolem
@zgrzewarek 10.10.2018 11:39

U nas wózkowy przyjeżdża co godzinę albo i więcej mamy sami ściągać polecenie brygadzisty ciężkie kartony z regału dobrze jak jest nisko ale kto weźmie odpowiedzialność jak mi on spadnie na nogi

Pedro
@jestem tylko robolem 10.10.2018 15:20

Największe nieroby to Ustawiacze na giętarkach...

Swoj
@Pedro 10.10.2018 17:04

Popieram...Po gacie coraz szersze chodzą bo D....py z nieróbstwa rosną co nie przejdzo tylko gadają albo jedzą. Już nie wspomnę o ukraińskich nierobach na tej strefie to żart. Powinni się tam znaleźć starsi pracownicy firmy zasłużeni. A tymi założonymi rzuca się po przodach gdzie normy nie są nawet dla młodych.TAK FIRMA SZANUJE W NASZYM KRAJU SWOICH PRACOWNIKÓW

Mirek
@Swoj 10.10.2018 18:31

ustawiacze to największa porażka tego zakładu!

Wiki
@Swoj 10.10.2018 18:31

I nadal szukają winy w pracownikach zamiast pooglądać prace co niektórych ustawiaczy i brygadzistek a co najważniejsze w porze NOCNEJ !!! może warto im wręczyć wypowiedzenie .

Pedro
@Wiki 10.10.2018 20:45

a ja jestem za wprowadzeniem monitoringu jak na innych halach, wtedy będzie wiadomo kto pracuje uczciwie a kto nie

Pedro

Niech nagrywają-ja nie mam nic do ukrycia. Od razu wyjdzie kto cwaniak a kto nie

Zdziwko
@zgrzewarek 10.10.2018 00:40

A czy myślicie że w innych firmach się leży? I co ma kadrowa do pracownika produkcji i jego normy????

UstawiaczMaflow
@Pedro 10.10.2018 17:04

Nie pracuje w marpolu podkreslam nie pracuje i skoro twierdzisz ze ustawiacze na gieciu to nie roby wiec moze sprobujesz zostac takim ustawiaczem... co w glowie zbyt pusto ?

PUTA

Fałszywi ludzie!!!! Nie polecam nikomu!!! Obiecują a później próbują robić idiotów z ludzi że było inaczej. Jest poważny problem z kontrolą jakości!!!! Wiele razy się droczylem z nimi o jakość bo Ja nie potrafię być sztuczny! I nigdy nie chciałem takiego dziadostwa nikomu wysyłać!! Włoch chodzi po chali i nagrywa ludzi bez pozwolenia a później dzwoni do kadr bo mu się nie podoba ja ludzie pracują!!! Może jak by nas w naszym własnym kraju traktowali z szacunkiem a nie jak jakiś uchodźców czy nawet jak śmieci może by było inaczej ale to się nie zmieni w tej firmie!! Naprawdę Ludzie Nie Polecam tych fałszywych Włochów

Natalia
@PUTA 27.10.2018 01:21

Rozumiem, że źle Ci się pracowało w firmie. Ale zdecydowanie nie jest to wystarczający powód to obrażania osób trzecich. Charakter człowieka nie jest uwarunkowany rasowo. Twój komentarz przejawia mowę nienawiści na tle narodowościowym. Czy przeczytałeś dokładnie regulamin forum GoWork.pl? Jeśli dodałeś ten komentarz to przypuszczam, że nie zatem proszę być nadrobił zaległości: https://www.gowork.pl/regulamin

Ewa
@PUTA 27.10.2018 01:21

W temacie Kontroli Jakości- za którego przedstawiciela związków zawodowych powinna wyjść żeby zostać kontrolerką jakość?. Ktoś doradzi? Bo po awansie pani D.B. widzę że to chyba jedyny sposób. Smutne jest to jak związki się sprzedały kierownictwu...

Natalia
@Ewa 31.10.2018 17:37

Co chciałaś nam przekazać za pośrednictwem swojego komentarza? Na forum jest już wystarczająco dużo wpisów, które nie zawierają merytorycznych informacji na temat pracy w firmie MARPOL. Być może warto, byśmy jednak skupili się na warunkach pracy w tym miejscu zamiast, wyśmiewać inne osoby? Z pewnością będzie to bardziej korzystne dla wszystkich użytkowników forum.

operator

Firma się pozbyła kilku nierobów i się larmo zrobiło jak to źle w Marpolu. Tacy wszyscy mądrzy, wszystko lepiej od kierownictwa wiedzą, a niestety prawda jest taka, że nawet z polską ortografią sobie nie radzą. A firma jak inne, wszędzie to samo.

Ewa

Prawda to ze zwalniaja ?

Hjkk
@Ewa 16.10.2018 09:20

Polaków....Ukry trzymają. Jedyny chyba zakład gdzie zwalniają nie zatrudniają

Rrr
@Hjkk 16.10.2018 11:27

Ale jak to , zaco ??

Mietek
@Rrr 16.10.2018 13:38

Za nieobecności podobno

Natalia
@Mietek 16.10.2018 21:21

To dobrze, że dzielicie się z nami komentarzami na temat pracy w MARPOLu. Ważne jednak by nie powielać na forum plotek, które mogą użytkownikom bardziej zaszkodzić niż pomóc. Plotki rodzą wiele nieporozumień i często są przyczyną dezinformacji. Natomiast każdy komentarz, który zawiera rzetelne i merytoryczne aspekty dotyczące pracy w firmie jest na forum mile widziany.

pracownik

No teraz na to wygląda ze rudy rydz piegowty nie ma szans u DD Szefowie marpola obalili mit, że lepszy rydz niż nic, i zdymisjonowali rydza

Prośba

Czy możemy dostawić dodatkowy automat na kawę dla Pana Bol... Gość przez cały dzień ładuję kawę raz z lewego raz z prawego i człowiek nie może się napić.

Natalia

@Zdziwko, nie ma co do tego wątpliwości, że w każdej pracy są wymagania. Czy Ty jesteś obecnie pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam jakie warunki pracy panują w tym miejscu? @zainteresowany, czy zdecydowałeś się podjąć prace w MARPOLu? A może nadal się wahasz?

zainteresowany

Witam, interesuje mnie praca na stanowisku spawacza (nie gazowy). Chciałbym poznać wasze opinie na temat tego stanowiska i współpracowników. Czy jest duża rotacja czy długo są Ci sami ludzie?

Zzzzzzz

Pracownicy No i co ????? Nalepce się skończyło szefowanie:):) tak cwaniaczył tak cwaniaczył że będzie czasomierzem, PS: tak chodził z glowa w gorze teraz pokaże pan inżynier rudy rydz piegowaty co potrafi, szkoląc się z wujkiem google Hahaha. Następny Batman który również zakończył przygodę:D sam nasz pseudo dyrektor produkcji został sam, czyli totalne beztalencie... tralalala marpol do pola;):):) trzymajmy się razem a może jakoś damy radę.

Iwona
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

No i to że czytając twojego posta świadczy o bardzo niskim IQ

antyZZZZZZZ
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

Weź się do roboty sieroto obrzygana a nie obrażaj ludzi. Pracuje kilka lat w tej firmie robię co do mnie należy nie narzekam i nie mam z nikim problemów. Pracy wokół pełno nikt na sile w Marpolu nie trzyma jak się nie podoba to do widzenia

może kiedyś
@Iwona 28.09.2018 13:31

Nie zaczyna się zdania od No pani inteligentko a co do wymienionych osób nic mi nie zrobili ale też nie pomogli a mogli wiele zmienić na lepsze Wprowadzić normy do zrobienia podnieść tam gdzie są śmiesznie niskie a zmniejszyć tam gdzie są wysokie wreszcie zabrać sie za ustawiaczy i utrzymanie ruchu ci to mają tu raj Na giętarkach 1/3 przegadają ale normę mają bo giętarki idą dwie a wpisuje sie normę z jednej a druga idzie na ustawiacza niektórzy ustawiacze oczywiście nie wszyscy mają gdzieś naprawianie maszyn jak im sie chce to szybko przyjdą i naprawią a jak nie to czekaj albo sie plątasz po innych strefach Powinni wprowadzić rejestr o której sie zgłosiło awarię kiedy naprawił i czas ten pracownik produkcji mógł wpisać w kartę pracy a tak oni robią jak chcą a pracownicy muszą robić ponad siły żeby to nadrobić Tak samo jak idziesz na inną strefę powinien być kod takiego pomiatania dlugo nie da się wytrzymać i powinno być zabronione krzyczenie na pracownika a co poniektóre brygadzistki myślą że są na własnym podwórku

byłyBrygadzista
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

Dramat kto tam pracuje na tej produkcji, byłem tam kiedyś brygadzistom i osoby z takim poziomem kultury jak w tych postach kończyły swoją karierę na etapie rozmowy wstępnej, kultura na poziomie „zero” współczuje chłopaki brygadzisci, nie macie łatwego życia.

Wu je je
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

Racja naklejka do zwolnienia za puszczanie braków

Łowca baranów

Co to za Głąb ten Pedro? Ten wierszyk w czym ma Mi pomoc żebym dowiedział się coś o firmie? Proponuje odwiedzić sklep myśliwski, kupić strzelbę i strzelić sobie w łeb :-)

inny_
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

Pracownicy dziękują za tą decyzję! To było najmądrzejsze, co można było zrobić! Odsunąć kombinatora od władzy.. Tylko, co tak naprawdę dzieje się w tej firmie? Jaka jest nasza przyszłość?

XXxxx
@Zzzzzzz 27.09.2018 22:13

Ja również się cieszę, w końcu się doczekałam. Bezczelni, świetnie było patrzeć jak układają ich biurka. Ludzie skoro rudy i batman zostali ruszeni, to moim zdaniem zostaje jeszcze jedna osoba Pani Pstryczek przebywająca na El quattro więc pozwolę sobie przytoczyć jej słowa "nie ma ludzi niezastąpionych" i mam nadzieję, że będziesz następna. Za ten mobbing wobec ludzi, za to ile ich się przeniosło i zwolniło. Wiadomo, ja najchętniej bym ją chciała widzieć jak sprząta toalety, ale raczej będzie ciężko. Ta Pani pracowała kiedyś z nami na piecu, a teraz to co ona kiedyś robiła jest dla niej obecnie nieakceptowalne, czyżby absurd. KARMA WRACA

Stary pracownik

Mnie martwi fakt co tak naprawdę my wszyscy jesteśmy warci ...

Bombel
@Stary pracownik 30.09.2018 03:04

Zycze podejacia normalnego nie wykonujemy zas zadnej odppwiedzialnej i skomplikowanej pracy oczywiscie szacunek sie nam nalezt ale kierownika rowniez wymieniacie ich tu po inicjalach ze kazdy wie o kogo chodzi ... Wysmiewacie a nie potraficie sie zwolnic lub miec dystans ,praca robie swoje i ide do domu proste. Czasem sie wkurze i przenosze prace do domu lub muszw odewagowac ale bez przesady ludzie.... Rozumiem Wasza satysfakcje ale jutro to mozesz ty isc na inne stanowisko jak zawsze za niewinnosc. Tez sie nacierpialem/lam ;) przez ta firme ale w koncu zmienione podejscie i jest supeeeer. Mam gdzies uklady ukladziki niesprawiedliwosc ma byc wyplata 10go i tyle mnie interesuje... A Wy tylko narzekacie a itak codziennie tam chodzicie....

zBoku__

Jak tam Łukasz B.? coś dawno go nie widziałem w pracy ;) Lepiej bez niego? Btw, nieźle pozbywają się ostatnio ludzi. Typowe korpo zrobiło się z firmy Marpol. Kto następny? ;)

Jjj
@zBoku__ 16.09.2018 00:51

Wywalili go

Natalia

@zBoku__, czy jesteś obecnie pracownikiem Marpolu? Możesz powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w firmie? Pamiętaj także, ze wypowiadasz się na forum publicznym zatem nie publikuj proszę danych umożliwiających identyfikacje osób trzecich. Nie twierdzę, że napisałeś coś nieodpowiedniego, jednak warto skupić się tutaj na opiniach odnośnie warunków pracy czy zatrudnienia w danym miejscu. Będziemy wdzięczni za wszelkie tego typu komentarze.

Natalia

@Kentucky, czy jesteś byłym pracownikiem firmy? Jeśli tak, powiesz nam coś na temat pracy w tym miejscu? Twoja opinia z perspektywy byłego pracownika będzie bardzo istotna dla użytkowników forum. @Nikt, czy posiadasz informacje na temat aktualnej sytuacji w firmie? Czy ostatnimi czasy w MARPOLu zaszły jakieś zmiany? Jeśli tak to jak mógłbyś je opisać?

Kentucky

Pan Radosław W. pracuje jeszcze jako kierownik ?

Nikt
@Kentucky 08.08.2018 22:49

Nie. Jest kier. Produkcji ex Marpol 2

BHP

Odsyłam do lektury https://www.portalbhp.pl/ergonomia/ergonomia-definicja-pojecia-2050.html Cel ergonomii Ergonomia ma na celu zapewnienie maksymalnej wydajności pracy w taki sposób, aby nie powodować negatywnych skutków zdrowotnych i pogorszenia stanu zdrowia pracowników..........Skutek nieprzestrzegania zasad ergonomii Skutkiem nieprzestrzegania zasad ergonomii mogą być wypadki przy pracy i choroby zawodowe związane np. ze zmęczeniem pracą, niewłaściwą organizacją przestrzeni pracy, przeciążeniem układu ruchu, drganiami, hałasem itp. Pytanie do pana BHP skoro w naszym przepisach w Marpolu BHP jest punkt o ergonomii pracy dlaczego to nie jest stosowane w praktyce tylko widnieje na papierze Otóż na cięciu i kalibracji np 942 specjalnie przesunięto cięcie do tylu i zamontowano nam dodatkowe wydłużenie stołu roboczego żebyśmy unikali dodatkowych skrętów co może spowodować bóle kręgosłupa tam norma jest 115 razy na godzinę czyli 863 razy obrót po rurkę i 863 razy skręt na odłożenie rurki My do tej pory kladliśmy sobie na stole roboczym i mając wiecej rurek odkladaliśmy je do szarego pojemnika teraz nam sie jeszcze dodatkowo każe aby na szarytm pojemniku byla trumna i tam mamy dawać rurki i odkladać rurki a potem do szarego pojemnika skladać To jest dodatkowo oprócz skrętów kręgosłupa podnoszenie rąk na wysokości klatki piersiowej czy tak powinna wyglądać ta ergonomia przecież w niczemu nie przeszkadzają rurki na maszynie nie ma żadnego zagrożenia tyle że ważniejszy jest porządek a nie człowiek bo np na cięciu bajpasa norma jest 240 to na 7,5 godzin to daje 1800 razy skrętów i podnoszenia rąk do góry raz w lewą stronę a potem 1800 razy w prawą stronę Jeszcze jedno kiedyś zakupiliście nam drewniane krzesla były one wyprofilowane z oparciem teraz mamy krzesełka barowe bez oparcia i tak male że siedzimy na jednym półdupku Prosimy o zapoznanie sie z tematem bo papier wszystko przyjmie tak jak jest teraz w instrukcji BHP a ludzie zdrowie maja tylko jedno

215
@BHP 29.03.2018 15:36

pomyłka na 942 norma jest 215 sztuk na godzinę a nie 115 co daje nam 1613 sztuk razy dwa skręty i podnoszenie rąk na wysokości klatki piersiowej może by tak spróbowali popracować ci którzy nam tak karzą pracować

Zla
@215 29.03.2018 16:07

No strasznie męcząca praca,jakoś 8 lat pracuje i jeszcze żyje. Ludzie ogarnijcie się a jak nie to pracy jest dużo na mieście!!! Tylko później nie wracajcie do Marpol z podkulonymi ogonem he he

215
@Zla 29.03.2018 22:52

8 lat a ile z tego fizycznie Nie rozumie takich ludzi skoro można zrobić cos co pomoże innym w pracy nikt nigdy nie pytał ludzi co zmienić aby się lepiej pracowało przecież to również korzyść dla zakladu jak ludzie są zdrowi i zadowoleni Czy nie lepiej iśc tą drogą pomocy niż ktoś kto nie pracuje na danym stanowisku i mówi innemu jak ma pracować Może trzeba zapytać eksperta jak będzie audytor z zewnątrz co on myśli o tak wykonywanej pracy

Drr
@Zla 29.03.2018 22:52

Zobaczymy na starość czy będziesz taka mądra

taka prawda
@Zla 29.03.2018 22:52

dziś jesteś brygadzistka jutro możesz juz nie być więc folguj kobieto bo to może ty będziesz szukać pracy już niedługo

Zla
@taka prawda 21.07.2018 17:26

Nie tu się mylisz nie jestem brygadzistka,po prostu pracowałam w gorszych warunkach w gorszej firmie ,więc marpolu wcale nie jest tak źle,

Wodziankaa
@BHP 29.03.2018 15:36

Upał na zewnątrz, piekarnik na hali .... Gdzie dostęp do darmowej wody pitnej dla pracowników???

WODA
@Wodziankaa 04.08.2018 16:01

no jak jest kranówa bo to co pijemy nikt nie serwisuje przy takiej ilości ludzi powinno wymieniać się filtry dość często i uzupełniać gaz niestety biura tego nie piją mają swoje darmowe napoje i temu nikt tego nie sprawdza jak to działa postawili dystrybutory i na tym się skończyło a że leci w nich kranówka albo nawet nie leci już nic kto sie tym będzie przejmował na pewno nie pan z BHP on tego nie pije

333
@WODA 07.08.2018 13:02

Ta woda jest obrzydliwa czasami śmierdzi i ma dziwny kolor

Xxx
@333 07.08.2018 13:31

Przecież są nowe dystrybutory... Ludzie wy tylko lubicie narzekać, a nie widzicie pozytywów. Trzeba było się uczyć... Od zawsze w biurze jest klimatyzacja, od zawsze w biurach pijaja kawę,.. To norma. Zero zdziwienia,co do wody jakby wam kupowali Żywiec Zdrój to też by bylo, że firma kupiła, żeby otruc pracowników,bo w telewizji mówili, że salmonella to specjalnie kupili. Taki dystrybutor ma filtry, serwisant, co jakiś czas ma obowiązek wymieniać... A woda z kranu jeszcze po filtracji zdrowsza niż z butelki. Zakupili, bo narzekaliscie, że w bania kach śmierdzi, żółta itd..to teraz nie róbcie gów*oburzy

Pedro
@Xxx 07.08.2018 17:40

M.S. stwierdziła że podobno to B.T. jest odpowiedzialny z pilnowanie serwisu dystrybutorów z wodą...

Lolka
@Xxx 07.08.2018 17:40

Nie wszyscy uczeni pracują w biurach. Nie zmieszczą się. A poza tym ktoś musi pracowaćna te biorą.A coś by się stało gdyby pracownicy produkcji tej kawy też Napili? Tylko produkcyjnych Nie traktuje się poważnie, bo po co?!Trzeba pokazać kto tu zadzi.I już jest im lepiej. Jeszcze trochę to zabronia oddychania na hali.

nadzieja
@Xxx 07.08.2018 17:40

Nowe owszem są ale chyba ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem te filtry sie powinno wymieniać jest chyba 500 osób są upaly a tu woda zamiast zimnej leci letnia albo ciepla albo śmierdzi a w wiekszości dystrubutorach nie ma gazu o czym to świadczy wiec uwagi ze trzeba było sie uczyć są nie na miejscu bo dość sporo ludzi ma średnie lub wyższe wykształcenie a pracują na produkcji ta uwaga świadczy tylko że jesteś zwyklym burakiem skoro tak dzielisz ludzi na lepszych i gorszych

Puchatek

Opowiem szczerze o firmie marpol. Prawda jest taka, że kilka osób wróciło spowrotem, więc może gdzie indziej szału też nie ma, ale dziewczyno, chlopaku. Jeśli lubisz kablować, lizać tyłek, masz znane nazwisko, bądź znajomości. Aplikuj, nie czekaj. Napewno w szybkim tempie ktoś zauważy twoje "umiejętności" i dostaniesz awans. Pracujesz tylko 4 miesiące na jednym stanowisku? To nic. Zapraszamy. Jeśli jednak jesteś uczciwy, solidny i się angażujesz. Absolutnie tego nie rób, wedle zasady "miej...., a będzie Ci dane" ta firma doskonale podtrzymuje to motto. Zadawaj się z brygadzistkami z jedynki, liz im tyłki, daleko zajdziesz. Najlepiej jak jesteś po psychologii i potrafisz się przypodobać, ale spoko gimnazjum też wystarczy... A tak serio, dziwię się, bo ja mając taka firmę, zaczął bym od produkcji. Ludzie chcą palić? Niech idą, każdemu lepiej się wtedy pracuje, Ty komuś dajesz, on daje Tobie. Pracuje spokojniej. Firma przez wiele lat pozwalała na palenie. Teraz zabrania. Tym powoduje bunt, za to Ci z biura mogą? Czujemy się jakbyśmy mieli 14 lat i ukrywali się za murami szkoły. Do czego to prowadzi? Do tego, że macie wszędzie (usunięte przez administratora) Dookoła hali. Nie prościej by było zrobić tak jak kiedyś, co 2 h i wypuścić tego pracownika na 5 minut.. Nie byłoby wzajemnej wojny. Kolejna kwestia, zająć się brygadzistkami, zrobić anonimowe ankiety, który każdy ma obowiązek wrzucić do skrzynki, żeby dotrzeć jakoś do tego pracownika, aby faktycznie wiedzieć, co jest problemem na zakładzie. Pani kadrowo, niech ludzie się wypowiedzą. Ja już nie pracuje, ale na moim obecnym zakładzie, anonimowe ankiety i zezwolenie na palenie wprowadziły taka poprawę, że w tej chwili mi jest głupio odmówić, gdy firma potrzebuje np. na sobotę, a ja średnio mam chęć. Dlaczego? Bo oni są dla mnie, to ja muszę być dla nich. Pracując u Pani Sylwi na zmianie była wdzięczność, po audycje kobieta na każdą wyspę nawet coś słodkiego poslala... Kiedy coś potrzebowała pracownicy byli do jej dyspozycji, ale potrafiła nam podziękować... Teraz niby jest ktoś nowy. Życzę by był tak samo fair i słuchał pracowników. Pozdrawiam

an Toni

Dlaczego wypłaty są coraz później? Niby do 10 każdego miesiąca pracodawca ma czas, ale jeszcze kilka miesięcy temu były wcześniej.

Qwerty
@an Toni 09.05.2018 19:56

dlatego bo firma jest coraz bardziej nie wypłacalna i zalega z płatnościami wobec podwykonawców

operator kontestator
@Qwerty 09.05.2018 23:30

Taaa ciekawe skąd masz takie info? znowu ktoś niepotrzebnie sieje ferment.. przecież cały czas przyjmują do pracy nowych pracowników

Qwerty
@operator kontestator 10.05.2018 18:45

wiem dużo więcej niż ci się wydaje!

Lolka
@an Toni 09.05.2018 19:56

Śmieszni jesteście. Ich obowiązkiem jest wypłacić do 10 i (usunięte przez administratora) macie do gadania. Taka prawda. Jest 10 lub przed. To wy.... Rzeczywistość

Czysta abstrakcja

Pijesz? Ćpasz? Nie umiesz wytrzymać 12 godzin na trzeźwo? Marpol wita! Nie dość że możesz przychodzić do pracy na rauszu, zażywać środki niedozwolone w czasie pracy, to jeszcze nie powniesiesz tego konsekwencji. Ba! Jak ci się uda to cię awansują! Czysta abstrakcja!

Bi
@Czysta abstrakcja 20.07.2018 07:47

I co z tego patrz na siebie nie na innych

nadzieja
@Czysta abstrakcja 20.07.2018 07:47

Każdy zasługuje na drugą szanse i w każdym dobrym zakładzie pomaga sie ludziom a człowiekowi który swoją pracę wykonywał sumiennie i był zawsze pomocny innym tym bardziej Żal du..ę ściska że pomaga sie człowiekowi który wart jest tej pomocy Nigdy nie wiesz co ciebie w życiu spotka i jakie błędy popełnisz więc nie krytykuj bo z tego twojego pisania to tylko zawiść do ludzi masz

Boss
@nadzieja 21.07.2018 08:27

Potwierdzam , Współpracowałem z kolegą i uważam że był i jest bardzo dobrym pracownikiem na pewno się za nim wstawię.

CzystaAbstrakcja
@Boss 23.07.2018 16:59

A nie sądzicie że sama możliwość zachowania pracy była "wyciągnięciem ręki"? W innych zakładach byłaby dyscyplinarka, a nie wyciszenie i przeniesienie na produkcję. Po czym nastąpił foch i wymyślanie na siłę nowego stanowiska. Co do pana " niuchacza" się nie wypowiem.

Matrix
@Czysta abstrakcja 20.07.2018 07:47

Zgadzam się i nie pochwalam tego, nie powinno być wyjątków. Wrócił na produkcję, dostał szansę, ale awans? To rzeczywiście przesada. Firma sama sobie wydała opinie takim zachowaniem. To fajny gość, mogli go zwolnić, zostawili, dali szansę, ale to przegięcie. Teraz ludzie będą mieli dobry pretekst, co za tym idzie firma naraża życie pracowników w tym momencie, bo zostawiła kogoś kto byl gotów po alkoholu wsiąść na wuzek, jednym słowem tm"traktowanie pracownika jak śmiecia". M. osobiście bardzo lubię, ale ja pracuje trochę lat i je*ie na produkcji, a komuś tak pobłarzaja. Nisko upaść trzeba.

Natalia

@każdy orze jak może, czy możesz powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w firmie? Bo jak rozumiem jesteś jej pracownikiem? @Sheksapire. co dokładnie chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojego komentarza? @Ala, czy pracujesz obecnie w MARPOLu? Jaka atmosfera panuje w tym miejscu? Pytam zarówno o relacje pracownik-pracownik jak i pracownik-pracodawca. Będziemy wdzięczni za odpowiedź.

co wolno wojewodzie to nie ,,

My możemy kurzyć tylko w czasie przerw a niektórzy częściej ale są i tacy jak.. Romeo i Julia '' co ukradkiem wymykają się jak już biura pójdą dość często i długo Są kamery ze sie nie boicie że pan PK może sprawdzić jak pracujecie

Ala
@co wolno wojewodzie to nie ,, 25.07.2018 23:32

Mniej palisz żyjesz dłużej !!! Powinieneś jeszcze podziękować.

Sheksapire
@co wolno wojewodzie to nie ,, 25.07.2018 23:32

No prawda tylko z tym że cały czas Julia ta sama A Romeo co chwilę inny

każdy orze jak może
@Sheksapire 26.07.2018 18:38

Na dzień dzisiejszy to jest dwóch spawacz i ustawiacz tylko jeden o drugim nic nie wie bo to inne zmiany

Kwoka

~ Kwoka ~ Proszę pana, pewna kwoka Traktowała świat z wysoka I mówiła z przekonaniem: "Grunt to dobre wychowanie!" Zaprosiła raz więc gości, By nauczyć ich grzeczności. Pierwszy osioł wszedł, lecz przy tym W progu garnek stłukł kopytem. Kwoka wielki krzyk podniosła: "Widział kto takiego osła?!" Przyszła krowa. Tuż za progiem Zbiła szybę lewym rogiem. Kwoka gniewna i surowa Zawołała: "A to krowa!" Przyszła świnia prosto z błota. Kwoka złości się i miota: "Co też pani tu wyczynia? Tak nabłocić! A to świnia!" Przyszedł baran. Chciał na grzędzie Siąść cichutko w drugim rzędzie, Grzęda pękła. Kwoka wściekła Coś o łbie baranim rzekła. I dodała: "Próżne słowa, Takich nikt już nie wychowa, Trudno... Wszyscy się wynoście!" No i poszli sobie goście. Czy ta kwoka, proszę pana, Była dobrze wychowana??? Jan Brzechwa

Zainteresowany
@Kwoka 11.07.2018 13:34

Chodzi o kogoś kakretnego czy oglnie??

Nina
@Zainteresowany 11.07.2018 17:32

Wszyscy wiedzą o kogo chodzi :)

anonymous
@Nina 23.07.2018 17:00

kogo? wielką panią M ? co ma wyżej nos niż ona sama

jestem tylko robolem
@anonymous 23.07.2018 20:35

Pani M może chce aby jej zmiana była najlepsza kto nie chce czasami jest upierdliwa jeśli chodzi o porządek ale to tyle Nie wie że zaufała niewłaściwej osobie która przed nią gra Jak to mówią im bardziej ci ktoś słodzi na niego mniej baczenie Może warto przyjrzeć sie ile osób zwolnilo sie w ciągu tego roku u jakich brygadzistów i wtedy wniosek nasuwa sie sam komu należy zaufać i go bronić

Kinia
@jestem tylko robolem 24.07.2018 01:58

Wolę Panią M niż (usunięte przez administratora) i prostaka . Nie muszę pisać inicjałów każdy wie o kogo chodzi

Haha

Kierownik Facebook w akcji hah

Natalia

Znalazłam kilka aktualnych ofert zatrudnienia na wiodących serwisach pracy. Czy ktoś aplikował ostatnio MARPOLu? @Czysta abstrakcja, sytuacje o których mówisz nie powinny mieć miejsca w żadnej pracy. Przypominam także, że wypowiadasz się na forum publicznym a rzeczy o których piszesz są dość poważnym zarzutem. Czy to aby na pewno rzetelna opinia?

Natalia

Zainteresowany, jesteś jak wnioskuję po Twoim nicku zainteresowany pracą w tym miejscu? Czy złożyłeś już swoją aplikację do firmy? A może jesteś już jej pracownikiem? @Kwoka, co chciałaś nam zakomunikować poza przybliżeniem użytkownikom twórczości Jana Brzechwy? Na forum GoWork.pl nie mamy nic przeciwko poezji i literaturze jednak najcenniejsze informacje to takie, które odnoszą się do różnych aspektów pracy i zatrudnienia w danej firmie. Czy mogłabyś powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w MARPOLu?

Natalia

@Spawmen, możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? Jak wygląda obecnie sytuacja w MARPOLu? Czy dla pracowników dostępne są benefity pozapłacowe? Jeśli tak to w jakiej formie? @Typek, możesz doprecyzować swoją wypowiedź? Powiesz nam coś więcej na temat pracy w tym miejscu?

Ania

praca po 9 godzin, mieliśmy 15 min. przerwy na jedzenie to kazali ją odrobić i chcieli żeby znać 2 języki iegle wyższe wykształcenie i zaproponowali najniższa stawkę.

nikt
@Ania 10.06.2018 04:54

Firmy Ci się pomyliły

pracownik
@Ania 10.06.2018 04:54

nie ta firma

Spawmen
@pracownik 19.06.2018 11:31

Nie ta firma, na zgrzewarkach to nawet polskiego dobrze nie znają. Pozdrowienia z M3

Piotr

Jaką macie atmosferę w pracy?Warto aplikować?

Fox
@Piotr 19.06.2018 22:39

Zależy na jaką zmianę się dostaniesz i do jakiego kierownika.

Typek
@Piotr 19.06.2018 22:39

Zapraszamy na zmianę M. Ś

Zainteresowany
@Typek 20.06.2018 18:25

A co tak tam fajnie?czy tak źle?

Typek
@Zainteresowany 20.06.2018 20:35

Jest dobrze, nie czepia się

ja

nierze(szony) po twoim poście domnieman że jesteś z bliskiego otoczenia Ś.H który bajki wali jak Andersen, gość zatrzymał się psychicznie na rozwoju zbudowanego nastolatka. A tak ogólnie Ł.b to (usunięte przez administratora) i prostak

Zostaw opinię o MARPOL - Bielsko-Biała

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARPOL