New Zinc sp. z o.o.

Czechowice-Dziedzice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 25 ocen.

New Zinc sp. z o.o.
3 25 6 1

Opinie o New Zinc sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Agnieszka

Na stronie New Zinc @rudy brakuje ogłoszeń pracy, ale z historii rozwoju firmy wynika, że cały czas otwierają nowe linie produkcyjne, w tym roku ruszyła 5. Więc może jest to jakiś znak, że będą zatrudniali i może warto złożyć po prostu podanie o pracę?

Rudy
@Ja 08.08.2018 15:32

A jak wyglada sprawa atmosfery jak i finansowa w tym zakladzie?

Rudy

Jak wyglada w tym zakladzie praca brygadzisty i jakie warunki? Moze sa jakies przyjecia?

Anonimek

Witam.Zainteresowany jestem działem Utrzymania Ruchu,jak wygląda sytuacja w tym dziale ? Można wiedzieć dlaczego tak często pojawia się ogłoszenie o pracę na UR ? Pozdrawiam

Pracownik

Praca dla ambitnych osób poważnie traktujących swoje obowiązki zawodowe.

Jan

Burdello bonga bonga

Igor

Praca w dobrej firmie jaka jest New Zinc przerasta niektórych!!

ktoś

Ja polecam pracę w tej firmie, jest bardzo dobra atmosfera i możliwość stabilizacji zawodowej, tutaj chętnie przychodzi się do pracy , wbrew tym dziwnym kłamstom co niektórzy wypisują na forum, dużo z tych negatywnych opinii to brednie bez pokrycia . Tym co im się nie podoba życzę więcej doświadczenia życiowego by nabrali rozeznania jak jest w innych pracach.

,,,,,
@Uciekłam 19.06.2018 17:54

Ogarnij się chłopie i nie pie@#$ głupot !

Darek

A jakie naprawdę są zarobki na produkcji i czy soboty są pracujące

anonymous
@Darek 24.06.2018 07:07

Minimalna krajowa.

Daniel

Firma dobra to i zarobki powinny być dobre!!

Agnieszka

@Nieobecny, a na jakim stanowisku pracowałeś w New Zinc? Czemu chciałbyś wrócić do pracy w tym miejscu? Może jednak warto spróbować? @Kacper, a czy Ty pracujesz lub pracowałeś w New Zinc? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu? @Ala, długo pracujesz w New Zinc? Co twoim zdaniem powinno ulec zmianie u tego pracodawcy, aby był bardziej atrakcyjny na rynku pracy?

anonymous
@Ona 19.06.2018 18:06

Jestem w szoku!!

Nick

Dlaczego tyle razy poszukiwany jest pracownik biurowy na magazyn. Co jest przyczyną? Zarobki? Atmosfera? Czy sam pracowadacs pozbywa się ludzi ? Proszę o opinie.

Była
@Kierowca 15.06.2018 20:54

Nie wiem, co to znaczy "bywam tam często"! Ja tam pracowałam rok. Przez cały rok najniższa krajowa (czyli 1500 z ogonkiem na rękę), plus premia za frekwencję, czyli łącznie niewiele ponad 1700 na rękę! Warunków szkodliwych nie ma (terefere kuku :) bo wystarczy się przejść z pierwszej hali np. linii nr 1,2 na drugą halę, czyli linię nr 5! Smród zatyka nos!!! Soboty i niedziele robią już Ukraińcy, 80% załogi produkcji, to Ukraina, a to o czymś świadczy! Na plus tylko Kierowniczka, wymagająca, ale konkretna, uczciwa i życzliwa!

N.O.

Rekrutacja na pracownika magazynowego/biurowego, została zakończona??

Pewnaosoba

Dla mnie jest to najgorsza firma do jakiej mi się trafiło. Na produkcji ciężka praca a na magazynie dajcie spokój. Magazynierzy siedzą w budzie przy komputerach i zamiast coś robić to będą oglądać filmy. Dziewczyna z tamtąd nie jaka Pani A. mogła by sobie zacząć ubierać normalne spodnie a nie leginsy gdzie pośladki jej się obijaja. To nie jest żaden klub ani pokaż mody. Już się nie da na Ciebie patrzeć laska. Ciekawe czy na produkcji byś dała radę cokolwiek zrobić.

Dawid

Żal za utraconą pracą tak wygląda??

Pracownik

DO LIM: To dlaczego tkwisz w pracy która wyraźnie ci nie odpowiada? Czyżbyś nie mógł sobie znaleźć innego miejsca?

Lim
@Pracownik 25.05.2018 23:18

Muszę cię zawieźć już tam nie pracuje.A wszystkim innym naiwniakom i po podstawówkach życzę bujania się dalej z tą debilną firmą.Szkoda tylko tych pracowników którzy chcą pracować a są kantowani ile tylko się da i to niby zgodnie z przepisami,ale to tylko niby i mam nadzieję że prędzej czy później wezmą się za to dziadostwo.Pozdrawiam.

Mark

Ile brygadzista moze tam zarobic

Lim

Panie kierowniku dlaczego wykorzystujecie ludzi.To nie Włochy.Firma fajna tak co trzeci chodzi pod wpływem alkoholu a jak zwróci się uwagę to nic z tym nie jest robione tylko czekać na nieszczęście.

.
@Lim 19.05.2018 18:46

Może z K.szypułą pracują ,dlatego poją

Lim

Dziwię się że jeszcze nikt tego nie zgłosił no ale co się dziwić połowa to Ukraińcy i rzekomo pracujący pod innymi firmami. Ludzie zgłaszacie się do inspekcji pracy bo nic dobrego z tego wszystkiego nie będzie.

Lim
@anonymous 24.05.2018 11:57

Cały urlop należy do pracownika bo sobie na niego zapracował jest to nieprawda może tylko 2 tygodnie polecam zadzwonić do Państwowej Inspekcji Pracy i tam na pewno poinformuja jak to jest w rzeczywistości. Pracodawca nie ma prawa nikomu narzucać urlopu to jest wykroczenie karalne.

Cezary

Jeśli faktycznie pracownicy spożywają alkohol to powinniście to zgłosić!!

Ja

http://www.newzinc.pl/ link do strony internetowej do poczytania, informacyjnie dla osób które nic nie wiedzą o firmie

Magazynier
@anna 16.05.2018 20:32

Na magazynie pracują na trzy zmiany jedynie wózkowi, dziewczyny w biurze robią na dwie zmiany.. I ile są dwie w danym momencie

anonymous

Ludzie omijajcie to firmę z daleka ......

pablo
@anonymous 11.05.2018 02:58

Napisz dlaczego bo z twojego postu nic nie wynika.

Nieobecny

Pracowałem tam kiedyś, zwolniłem się i teraz żałuję. Fajna firma, ale drugi raz by mnie chyba nie przyjęli.Bez przebaczenia i tak dalej..... Szkoda....

Kacper
@Nieobecny 07.05.2018 16:12

Nie możliwe że zarabianie minimalnej krajowej jest takie fajne...

Ala

Nie polecam! 2100 zł brutto plus premia za frekwencję, jakieś 300 zł brutto. Zapomnijcie o podwyżkach, chyba, że podniosą najniższą krajową! Zapomnijcie o awansie na produkcji, awans należy się żonie brygadzisty! Wózkowi ciągle nowi, bo ci co popracowali kilka miesięcy uciekają Iw każdym innym zakładzie wózkowy z doświadczeniem dostanie 500 zł więcej na dzień dobry). Niestety to nie jest firma dla ludzi, którzy chcą pracować i zarabiać!

Qq
@Ala 12.04.2018 16:20

Nie awansują tylko żony brygadzistow, ale osoby które sie staraja a nie wydzieraja tylko ryja na pracownikow, tak jak niektórzy i myślą sobie kim oni to nie są w firmie. Jeden drugiemu pomaga i przyjdzie taka jedna osoba i próbuje ustawić wszystkich pod siebie a sama nic nie robi..

Olga

Nic z tego nie rozumiem. Firma ma opinię dobrego pracodawcy a tu niektóry tak narzekają!

New

A jak na firmie wygląda praca biurowa również do bani?? Bo jest fajna oferta pracy od firmy.

q

Niejaki Kamil.Sz psuje atmosferę gdziekolwiek się pojawi , nie ma szacunku do innych.Przez niego ludzie biorą L4 i zwalniają się z pracy.Kiedy wreszcie coś z tym zrobisz pani kierowniczko (wszyscy Ci podziękują).

Ania
@Ktoś tam kiedyś 17.01.2018 15:17

Zgadzam się, kierowniczka Monika naprawdę w porządku, brygadziści też, kadrowa do bani, ale co tam, prezes nie mówi dzień dobry :( Niestety zarobki to porażka! Na halach 75% pracowników to ukraińcy, często na wyższych stawkach niż Polacy!

Inżynier robol

Ile mogą zostać brygadzisci z doświadczeniem I uprawnieniami?

BZ
@Inżynier robol 22.02.2018 10:43

Szukaj innej, tutaj nie warto!

Agnieszka

@ja, Twoje zdanie może okazać się przydatne dla osób chcących podjąć pracę w New Zinc sp. z o.o. - czy w związku z tym mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź? Teraz nie mówi ona zbyt wiele. Dlaczego nie polecasz pracy w tym miejscu? @Dixon, jak poszła Ci rozmowa o pracę? Czy dostałeś ją? Jesteś zadowolony?

Pola
@Agnieszka 11.03.2018 23:07

Nie polecam! Stawka- najniższa krajowa 2100 plus 250zł premii frekwencyjnej! Praca w warunkach szkodliwych, może i nie bardzo ciężka fizycznie, ale płaca urągająco niska! Acha, i kary za nic nierobienie :) Na halach 90% pracowników to Ukraińcy, a to mówi samo za siebie (na marginesie, za reklamacje od klientów Ukraińcy nie odpowiadają, bo są zatrudniani przez firmy zewnętrzne, odpowiadają Polacy!!!)

chemik

dlaczego tak niskie zarobki skoro praca w warunkach szkodliwych? Sorry ale pracujecie ludzie z dziadowską chemią, żrącymi kwasami i zasadami, metalami ciężkimi, kąpielami galwanicznymi które są toksyczne, kancerogenne. Dlaczego nikt z was się nie buntuje przeciwko takim warunkom? Rozumiem, że pewnie sprzęt nowoczesny, wentylacja pewnie sprawna, ale kontakt z chemią i jej oparami jest. Kasjer w sklepie typu Biedronka czy Lidl dostaje podobne pieniądze, a nie naraża tak swojego zdrowia. Wyjdzie wam to na stare lata. Sorry, ale nie rozumiem dlaczego godzicie się na takie pieniądze. Nie w tych warunkach, Ktoś powinien w końcu podnieść tą kwestię. Może nie jesteście tego świadomi??? Zatrudnianie Ukraińców...no cóż takie czasu, że Polak Polakowi wrogiem.

Już nie
@chemik 16.03.2018 21:06

Nikt nie protestuje, bo wszyscy dostają informację z wydrukami, że poziom warunków szkodliwych był mierzony i zanieczyszczenia są poniżej normy. Tylko przed przyjazdem "badaczy warunków" hale są wietrzone, produkcja znikoma, byle zmieścić się w normach (bo zakład wie, kiedy będzie inspekcja). Wystarczy przejść się po halach, aby naocznie (nanosowo) stwierdzić, czy normy są! Nie ma! Smród chemikaliów zatyka !!!

ja

Nie polecam

Zostaw opinię o New Zinc sp. z o.o. - Czechowice-Dziedzice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie New Zinc sp. z o.o.