New Zinc sp. z o.o.

Czechowice-Dziedzice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 20 ocen.

New Zinc sp. z o.o.
420

Opinie o New Zinc sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie New Zinc sp. z o.o.

ktoś

Ja polecam pracę w tej firmie, jest bardzo dobra atmosfera i możliwość stabilizacji zawodowej, tutaj chętnie przychodzi się do pracy , wbrew tym dziwnym kłamstom co niektórzy wypisują na forum, dużo z tych negatywnych opinii to brednie bez pokrycia . Tym co im się nie podoba życzę więcej doświadczenia życiowego by nabrali rozeznania jak jest w innych pracach.

Lim

Dziwię się że jeszcze nikt tego nie zgłosił no ale co się dziwić połowa to Ukraińcy i rzekomo pracujący pod innymi firmami. Ludzie zgłaszacie się do inspekcji pracy bo nic dobrego z tego wszystkiego nie będzie.

pablo
@Lim 19.05.2018 19:52

Idż zgłoś ,jaki problem ?.

Lim

Panie kierowniku dlaczego wykorzystujecie ludzi.To nie Włochy.Firma fajna tak co trzeci chodzi pod wpływem alkoholu a jak zwróci się uwagę to nic z tym nie jest robione tylko czekać na nieszczęście.

Lim
@Lim 19.05.2018 18:46

A narzucanie urlopu to podchodzi pod paragraf i dziwię się że pip jeszcze się tym nie zainteresował.Co pan na to panie kierowniku?

Ja

http://www.newzinc.pl/ link do strony internetowej do poczytania, informacyjnie dla osób które nic nie wiedzą o firmie

Magazynier
@anna 16.05.2018 20:32

Na magazynie pracują na trzy zmiany jedynie wózkowi, dziewczyny w biurze robią na dwie zmiany.. I ile są dwie w danym momencie

anonymous

Ludzie omijajcie to firmę z daleka ......

pablo
@anonymous 11.05.2018 02:58

Napisz dlaczego bo z twojego postu nic nie wynika.

Agnieszka

@Nieobecny, a na jakim stanowisku pracowałeś w New Zinc? Czemu chciałbyś wrócić do pracy w tym miejscu? Może jednak warto spróbować? @Kacper, a czy Ty pracujesz lub pracowałeś w New Zinc? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu? @Ala, długo pracujesz w New Zinc? Co twoim zdaniem powinno ulec zmianie u tego pracodawcy, aby był bardziej atrakcyjny na rynku pracy?

Nieobecny

Pracowałem tam kiedyś, zwolniłem się i teraz żałuję. Fajna firma, ale drugi raz by mnie chyba nie przyjęli.Bez przebaczenia i tak dalej..... Szkoda....

Kacper
@Nieobecny 07.05.2018 16:12

Nie możliwe że zarabianie minimalnej krajowej jest takie fajne...

Ala

Nie polecam! 2100 zł brutto plus premia za frekwencję, jakieś 300 zł brutto. Zapomnijcie o podwyżkach, chyba, że podniosą najniższą krajową! Zapomnijcie o awansie na produkcji, awans należy się żonie brygadzisty! Wózkowi ciągle nowi, bo ci co popracowali kilka miesięcy uciekają Iw każdym innym zakładzie wózkowy z doświadczeniem dostanie 500 zł więcej na dzień dobry). Niestety to nie jest firma dla ludzi, którzy chcą pracować i zarabiać!

Qq
@Ala 12.04.2018 16:20

Nie awansują tylko żony brygadzistow, ale osoby które sie staraja a nie wydzieraja tylko ryja na pracownikow, tak jak niektórzy i myślą sobie kim oni to nie są w firmie. Jeden drugiemu pomaga i przyjdzie taka jedna osoba i próbuje ustawić wszystkich pod siebie a sama nic nie robi..

Olga

Nic z tego nie rozumiem. Firma ma opinię dobrego pracodawcy a tu niektóry tak narzekają!

New

A jak na firmie wygląda praca biurowa również do bani?? Bo jest fajna oferta pracy od firmy.

q

Niejaki Kamil.Sz psuje atmosferę gdziekolwiek się pojawi , nie ma szacunku do innych.Przez niego ludzie biorą L4 i zwalniają się z pracy.Kiedy wreszcie coś z tym zrobisz pani kierowniczko (wszyscy Ci podziękują).

Ania
@Ktoś tam kiedyś 17.01.2018 15:17

Zgadzam się, kierowniczka Monika naprawdę w porządku, brygadziści też, kadrowa do bani, ale co tam, prezes nie mówi dzień dobry :( Niestety zarobki to porażka! Na halach 75% pracowników to ukraińcy, często na wyższych stawkach niż Polacy!

Inżynier robol

Ile mogą zostać brygadzisci z doświadczeniem I uprawnieniami?

BZ
@Inżynier robol 22.02.2018 10:43

Szukaj innej, tutaj nie warto!

Agnieszka

@ja, Twoje zdanie może okazać się przydatne dla osób chcących podjąć pracę w New Zinc sp. z o.o. - czy w związku z tym mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź? Teraz nie mówi ona zbyt wiele. Dlaczego nie polecasz pracy w tym miejscu? @Dixon, jak poszła Ci rozmowa o pracę? Czy dostałeś ją? Jesteś zadowolony?

Pola
@Agnieszka 11.03.2018 23:07

Nie polecam! Stawka- najniższa krajowa 2100 plus 250zł premii frekwencyjnej! Praca w warunkach szkodliwych, może i nie bardzo ciężka fizycznie, ale płaca urągająco niska! Acha, i kary za nic nierobienie :) Na halach 90% pracowników to Ukraińcy, a to mówi samo za siebie (na marginesie, za reklamacje od klientów Ukraińcy nie odpowiadają, bo są zatrudniani przez firmy zewnętrzne, odpowiadają Polacy!!!)

chemik

dlaczego tak niskie zarobki skoro praca w warunkach szkodliwych? Sorry ale pracujecie ludzie z dziadowską chemią, żrącymi kwasami i zasadami, metalami ciężkimi, kąpielami galwanicznymi które są toksyczne, kancerogenne. Dlaczego nikt z was się nie buntuje przeciwko takim warunkom? Rozumiem, że pewnie sprzęt nowoczesny, wentylacja pewnie sprawna, ale kontakt z chemią i jej oparami jest. Kasjer w sklepie typu Biedronka czy Lidl dostaje podobne pieniądze, a nie naraża tak swojego zdrowia. Wyjdzie wam to na stare lata. Sorry, ale nie rozumiem dlaczego godzicie się na takie pieniądze. Nie w tych warunkach, Ktoś powinien w końcu podnieść tą kwestię. Może nie jesteście tego świadomi??? Zatrudnianie Ukraińców...no cóż takie czasu, że Polak Polakowi wrogiem.

Już nie
@chemik 16.03.2018 21:06

Nikt nie protestuje, bo wszyscy dostają informację z wydrukami, że poziom warunków szkodliwych był mierzony i zanieczyszczenia są poniżej normy. Tylko przed przyjazdem "badaczy warunków" hale są wietrzone, produkcja znikoma, byle zmieścić się w normach (bo zakład wie, kiedy będzie inspekcja). Wystarczy przejść się po halach, aby naocznie (nanosowo) stwierdzić, czy normy są! Nie ma! Smród chemikaliów zatyka !!!

ja

Nie polecam

Dixon

Proszę o informacje o zarobkach w tej firmie bo ide na rozmowe o pracę dzięki

Pracownik
@. 12.01.2018 11:27

2100 brutto plus premia za frekwencję (brak zwolnień L4 i urlopów na żądanie). Ukraińcy na umowie z New Zinc dostają 2300 i premię :( Pora szukać innej pracy!

nieobecna

Firma w zamian za nienajwyższe zarobki daje dosyć sporo swobody w porównaniu z innymi produkcjami, atmosfera zależy od zmiany na którą się trafi, praca w weekendy płatna 100% w sobotę i 200% w niedziele, jeśli się chce pracować w weekendy to można zarobić przy 3 sobotach ok 2300 na reke na początek, dobre na zaczepkę i odpoczynek po obozach pracy

śmiech na sali
@nieobecna 17.01.2018 20:42

2300 z trzema sobotami? To jakiś żart jest, czy co? Kasjerka w Lidlu dostaje więcej, bez jaj! :)

Cichociemny

Na produkcji 2000 brutto +100 zł premii za frekwencję na początek. Trochę marnie.

Góraleczka
@Cichociemny 11.10.2017 22:22

No to chyba nie pracujesz tam bo zarobek jest troche inny nawet na początku zacznijmy od tego ze masz 200 zl premi, a nie 100 po 2 każdą sobote masz płatna 100% a jeśli zaczyna nocka w niedziele to 200% stawki więc daj sobie spokój z takiem gadaniem

Nick

Firma generalnie chyba OK tylko praca w święta i dni wolne jest normą.Z połowa ludzi w tej fabryce to Ukraińcy.

NIe usuwaj

Ta kadrowa to jakaś dziwna kobieta: za swoje błędy wciąż wini innych , sama stwarza problemy.

wr

No makarońska firma po mamuni to chyba oczywiste [usunięte przez moderatora]

d&d

Witam, możecie napisać ile można zarobić w firmie oczywiście adekwatnie do przepracowanych lat i zajmowanego stanowiska; jaka atmosfera; jakie kierownictwo; ile pracy; jak z premiami nadgodzianmi. Dzięki

Zostaw opinię o New Zinc sp. z o.o. - Czechowice-Dziedzice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie New Zinc sp. z o.o.