New Zinc sp. z o.o.

Adres: Orzeszkowej 30 A, 43-502 Czechowice-Dziedzice

NIP: 5252395199 KRS: 0000276448

New Zinc sp. z o.o.
3 32 120 5 1

Opinie o New Zinc sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Xhhdhdjdjh.....kakkakakakakaka
 Opinia

Dobra firma ,przełożeniu w pożądku

Pomocna?
TakNie
Damian
 Opinia

Czy ktoś wie jaka agencja tam działa ? Pracowałem tam kiedyś i chciałbym znowu , ale pani Halinka nie lubi byłych pracowników ....

Pomocna?
Tak1Nie
były
 Opinia
@Damian 13.06.2019 11:15

Poważnie chcesz tam wrócić za takie śmieszne pieniądze i w momencie jak zakład upada ???

Pomocna?
TakNie
Damian
 Opinia
@były 18.06.2019 21:50

Zakład nie upada .Otwierają nowe linie .MarcPol się wyprowadził stąd wrażenie daltego jest więcej miejsca

Pomocna?
TakNie
Vertui
 Opinia
@Damian 19.06.2019 17:20

MarcPOL już dawno poszedł z tej lokalizacji... Zakład uruchomił 5 linie lecz poźniej nie było materiału do produkcji i linie były zamykane już w środę na 3 zmianie czy czwartek.... W tym zakładzie brak stabilności produkcyjnej oraz za dużo ludzi za granicy...

Pomocna?
Tak2Nie1
Piotr
 Opinia

Witam. Ile w okresie próbnym zarabia się na UR? Pytam bo nie chce tracić czasu swojego i waszego???? Wiem że zależy to od doświadczenia ale chcę wiedziec na jakie mniej więcej pieniądze można liczyc na próbnym i później.

Pomocna?
TakNie
Anonimek
 Opinia

Witam.Zainteresowany jestem działem Utrzymania Ruchu,jak wygląda sytuacja w tym dziale ? Można wiedzieć dlaczego tak często pojawia się ogłoszenie o pracę na UR ? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PewnaPani
 Opinia
@Anonimek 01.08.2018 22:24

Praca ciężka. chłopcy zapierdzielają jak małe samochodziki świątek piątek i niedziela

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LoKo
 Opinia
@PewnaPani 19.09.2018 17:48

I tu się trochę Pani myli. Może dość intensywnie się pracuje ale nie zawsze. Ale z pracą w weekendy to już się nie zgodzę - kiedyś się robiło ale od dłuższego czasu nie robi się weekendów (produkcyjnych) zdarza się że towaru brakuje na piątki nocki czy 2 zmiany. Wynagrodzenie na produkcji z tego co się orientuje to najniższa krajowa plus premia ale praca nie aż tak ciężka bo detale są dość lekkie. Co do atmosfery to różnie zależny jaka zmiana i linia ale fakt faktem POLAK to mniejszość w tym zakładzie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PewnaPani
 Opinia
@LoKo 20.09.2018 20:36

Ja tutaj nie mówię o produkcji. Doskonale wiem jak wygląda. Niedawno odeszła z tego zakładu byłam wtedy kiedy było lepiej i wtedy kiedy było gorzej. Ale wiem też że chłopcy na Utrzymaniu Ruchu zawsze mają pełne ręce roboty

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
G.j
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Anonimek 01.08.2018 22:24

To specyficzna praca.Ale po wdrożeniu się w system i zaakceptowaniu zapachu oraz kwasów jest ok.

Pomocna?
TakNie
Łukasz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Czy coś się zmieniło w tym zakładzie niż opisane wcześniej sytuacje??

Pomocna?
TakNie1
Pampampam
 Opinia

Czy ja mam wrażenie że ten zakład upada? Nie chce mi się już tu chodzić. To już jest dno i monotonia co wy na to jak widzicie resztę roku?

Pomocna?
Tak4Nie1
Pampampam
 Opinia

Koniec roku więc przydałoby się jakoś podsumować. Odkąd pojawił się ten pajac w rurkach w tej firmie robi się jeden Bangladesz. Macha palcem to tam tu sram i myśli że kim jest Harrym Potterem??? !! Zero organizacji zero porządku.... nie wyobrażam sobie nowego roku ... Pozdrawiam

Pomocna?
Tak11Nie
Agnieszka
 Opinia
@Pampampam 31.12.2018 10:41

Pamiętaj, że na forum obowiązuje nas przestrzeganie regulaminu, który akceptujesz przed dodaniem komentarza: https://www.gowork.pl/regulamin Jest w nim wspomniane, że nie należy obrażać innych w wypowiedziach. Zastosuj tę zasadę przy tworzeniu kolejnych wpisów. Ale skoro już postanowiłeś zabrać tu głos, to powiedz nam proszę, czy każda nowo zatrudniona osoba może na stracie liczyć na stabilną umowę o pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mimi
 Opinia
@Pampampam 31.12.2018 10:41

W tym zakładzie jest totalne 0 organizacji pracy swojej jak i podległego zespołu. Plany produkcyjne są wymyslane od reki i co najlepsze brak pewności o dostawie detali do obróbki !!! Nie ma roboty to urlop lub sprzątanie z "kwasem" w ręce...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pampampam
 Opinia
@Mimi 12.01.2019 20:45

Możesz być kimś więcej bez żadnej szkoły niczego, ale musisz spełnić 1 warunek! Mieć znajomości ( chyba,że zaczniesz pod********ć innych - też jest sposób)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia
@Mimi 12.01.2019 20:45

Czy w związku ze wspomnianymi przez Ciebie warunkami pracy w New Zinc, firma nagradza Was w dodatkowy sposób? Na przykład poprzez premie świąteczne czy wyjazdy integracyjne zespołu? Zachęcam Ciebie do napisania, czy firma stosuje takie rozwiązania, aby zmotywować swoich pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gaf
 Opinia
@Mimi 12.01.2019 20:45

Nie ma pracy, więc odsyłają do domu? Ale płacą za ten czas, czy nie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niuniek
 Opinia
@Gaf 15.01.2019 18:48

Odsyłają ale czy płacą - hahahaaa nie robisz nie płacą albo bierzesz urlop płatny (jak go jeszcze masz) a jak nie to wypisujesz o urlop bezpłatny !!! Czyli masz prace na kilka dni w tygodniu a potem wolne :/ jak ci na kasie nie zależny to można tak robić a z urlopu wyczyścisz się w ciągu kilku miesięcy .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Ludzie jak szukacie pracy na dwa miesiące to super takich tam szukają. Spróbuję pani Halinka juz pisze umowę resztę dowiecie po dwóch miesiącach.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kazia
 Opinia
@anonymous 07.10.2018 15:54

to FAKT zatrudnią cię od reki choć udają ilu to nie mają kandydatów. Rozmowa pięknie kolorowo a wychodzi dość szybko jak praca wygląda jak faktycznie zakres obowiązków wygląda czy samo co się robi... Towaru brakuje bez gwarancji pracy wiec albo urlop albo bezpłatny. Niby mowa o weekendach a tu lipa w tygodniu nie ma pracy a gdzie week. Kierownicy produkcji nie potrafią zaplanować czego kolwiek poza chwilą obecną a chodzą i udają że sobie radzą na stanowiskach pracy. Dziwie się Panu PREZESOWI że trzyma takich ludzi. Atmosfera hmm jaka może być przy stanie 85% obcokrajowców co mają małe pojęcie o systemie pracy a ci co znają co i jak uciekają.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gość
 Opinia
@Kazia 17.10.2018 19:46

Wow znalazł się mądry co chce wpływać na prezesa niebywałe :)

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kolega KAZI
 Opinia
@Gość 19.10.2018 20:00

może nie mądry może nie głupi... ale coś wypowiedzi powyżej jest. Firma upada bez gwarancji dostaw towaru na produkcję wiec co tu powiedzieć... Zatrudniając kolejnych "mega mózgów biurowych" a firma nadal w dół !!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia

Na stronie New Zinc @rudy brakuje ogłoszeń pracy, ale z historii rozwoju firmy wynika, że cały czas otwierają nowe linie produkcyjne, w tym roku ruszyła 5. Więc może jest to jakiś znak, że będą zatrudniali i może warto złożyć po prostu podanie o pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Agnieszka 08.08.2018 13:46

Ogłoszenia są na popularnych portalach z ofertami pracy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rudy
 Opinia
@Ja 08.08.2018 15:32

A jak wyglada sprawa atmosfery jak i finansowa w tym zakladzie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PewnaPani
 Opinia
@Rudy 08.08.2018 16:02

Jeżeli satysfakcjonuje cię 2100 brutto na miesiąc to składa papiery. Przyjmują każdego. Nie mają żadnych wymagan

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@PewnaPani 19.09.2018 14:29

To nie prawda że przyjmujemy każdego .... a wymagania też mamy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 21.09.2018 07:55

Nieodłączną częścią rekrutacji jest tez selekcja.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bezradny
 Opinia
@Pracownik 21.09.2018 07:55

Kulawy, stary nie każdy?! Za chwilę ślepy i głuchy będzie.... Szanujmy się i nie oszukujmy się wzajemnie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grazik
 Opinia
@Bezradny 03.10.2018 10:25

Nie mam nic do ludzi ale jaka selekcja z czego z kogo jak w kolko szukają pracowników i biorą jak leci... nie da się nawet ekipy zbudować na linie robi się coraz większa męczarnia na zakładzie....

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PewnaPani
 Opinia
@Pracownik 21.09.2018 07:59

Jaka selekcja jakie wymagania? O czym ty tu piszesz. Nie staraj się wybielic tej firmy. Przyjmują każdego kto chodzi widzi i słyszy. A nawet już i z tym widzeniem nie zawsze. Młode osoby które tam przyjdą zobaczą warunki i płace uciekają gdzie indziej. I wcale się im nie dziwię. Żałuję że wytrzymała w tej firmie tyle czasu. Teraz mam tylko kłopoty zdrowotne.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pablo
 Opinia
@PewnaPani 05.10.2018 13:04

A ja bym chętnie wrócił.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Activity
 Opinia

Początek końca tygodnia... Noe wiem już co myśleć.Co się stało?!?! Rok czasu minie i zacznie upadać. Takie bynajmniej mam wrażenie.... Gdzie jest ta robota? Sprzątanie?? Można raz ale nie notorycznie!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonimos
 Opinia
@Activity 03.10.2018 06:09

Niestety firma upada towaru starcza na 2 lub 3 dni w czwartki linie się zamyka i nawalasz sprzątasz gdzie już Ukraińcy tego nie chcą robić!!! Dodatkowo organizacja tak kuleje ze dziwie się ze Prezes na to pozwala...

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Activity
 Opinia

Zaglądam codziennie...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rudy
 Opinia

Jak wyglada w tym zakladzie praca brygadzisty i jakie warunki? Moze sa jakies przyjecia?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Praca dla ambitnych osób poważnie traktujących swoje obowiązki zawodowe.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jan
 Opinia

Burdello bonga bonga

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Igor
 Opinia

Praca w dobrej firmie jaka jest New Zinc przerasta niektórych!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ktoś
 Opinia

Ja polecam pracę w tej firmie, jest bardzo dobra atmosfera i możliwość stabilizacji zawodowej, tutaj chętnie przychodzi się do pracy , wbrew tym dziwnym kłamstom co niektórzy wypisują na forum, dużo z tych negatywnych opinii to brednie bez pokrycia . Tym co im się nie podoba życzę więcej doświadczenia życiowego by nabrali rozeznania jak jest w innych pracach.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lim
 Opinia
@ktoś 22.05.2018 21:36

No oczywiście wymazona praca jak ktoś lubi sobie wypić to się zgadza bo w innych firmach już by go dawno zwolnili.Tak to wymarzona.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Uciekłam
 Opinia
@ktoś 22.05.2018 21:36

Zasuwanie w ekipie, gdzie 85% pracowników, to Ukraińcy, za najniższą krajową, to brednie bez pokrycia? Ukraińcy zatrudniani przez firmy zewnętrzne, nie odpowiadają materialnie za reklamacje, a Polacy tak! A obecnie to przecież już pierwszego dnia pracy dajecie klienta z Ukrainy na zdejmowanie detali i on ma niby rozpoznać dobrą jakość produktu?! Śmiechu warte! Już nie macie kim pracować, poza Ukraińcami, to sobie tu wpisujecie peany!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
,,,,,
 Opinia
@Uciekłam 19.06.2018 17:54

Ogarnij się chłopie i nie pie@#$ głupot !

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Darek
 Opinia

A jakie naprawdę są zarobki na produkcji i czy soboty są pracujące

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PewnaPani
 Opinia
@Darek 24.06.2018 07:07

Realnie. 2100 brutto plus 200 zl premiera frekwencyjnej. Soboty tylko po 1 zmianie. Wiec wychodzi jedna lub 2 w miesiacu. Tragedia. Kiedycja było fajnie. Soboty niedziele można było zarobić. Teraz niestety już nie. No i oczywiście niestety warunki szkodliwe które są ukrywane.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
LGnew
 Opinia
@PewnaPani 26.06.2018 16:00

A to mowisz o wynagrodzeniu jako pracownik produkcji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PewnaPani
 Opinia
@LGnew 27.06.2018 07:30

Oczywiście

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lucek
 Opinia
@PewnaPani 26.06.2018 16:00

A jakie sa zarobki brygadzisty lub wozkowego w tej firmie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PewnaPani
 Opinia
@Lucek 28.06.2018 14:02

Tutaj niestety nie pomogę. Wiem ze brygadzisci około 3k na miesiąc a jak wózkowi to nie wiem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lucek
 Opinia
@PewnaPani 29.06.2018 06:34

3k to brutto chyba nie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Lucek 29.06.2018 18:18

Wózkowy obecnie zaczyna od 2,5k brutto przez 3 miesiące okresu próbnego. Jeśli się sprawdzi może starać się dostać więcej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tabor
 Opinia
@Pracownik 30.06.2018 13:23

A jaka atmosfera jest i jaka wladza jest?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Darek 24.06.2018 07:07

Minimalna krajowa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Daniel
 Opinia

Firma dobra to i zarobki powinny być dobre!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia

@Nieobecny, a na jakim stanowisku pracowałeś w New Zinc? Czemu chciałbyś wrócić do pracy w tym miejscu? Może jednak warto spróbować? @Kacper, a czy Ty pracujesz lub pracowałeś w New Zinc? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tym miejscu? @Ala, długo pracujesz w New Zinc? Co twoim zdaniem powinno ulec zmianie u tego pracodawcy, aby był bardziej atrakcyjny na rynku pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ona
 Opinia
@Agnieszka 09.05.2018 16:10

Wyższe zarobki! Bielsko i Czechowice to przemysł lekki! Jak mam zasuwać, to chociaż za wynagrodzenie, a nie za zasiłek typu najniższa krajowa! Uczciwe informacje na temat zanieczyszczenie powietrza! Nie, że wiemy, iż za kilka dni będą pomiary robione i wietrzymy hale non stop przez te kilka dni. A w rzeczywistości na co dzień smród przyprawia o ból głowy! Rzetelność to Wasz słaby punkt! Przedmuchiwanie detali naftą przez pracowników jednej linii, wprost w twarze pracowników sąsiedniej linii, tragedia!!! Niemożność wniesienia na hale napoju, kiedy latem, a obecnie to już od maja, termometr potrafi na hali wskazywać ponad 35 stopni! I jeszcze jedno! Kiedy zapali się paleta na hali, zgodnie z przepisami BHP, wszyscy pracownicy powinni być ewakuowani z jej terenu, a nie pracować w dymie gryzącym w oczy! Oczywiście tego dnia, w trakcie zadymienia hali, Paolo przybył na halę, aby sprawdzić skuteczność gaszenia, albo przypilnować aby nikt z lini nie zszedł! Mało argumentów, czy wystarczy?!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Ona 19.06.2018 18:06

Jestem w szoku!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia

Dlaczego tyle razy poszukiwany jest pracownik biurowy na magazyn. Co jest przyczyną? Zarobki? Atmosfera? Czy sam pracowadacs pozbywa się ludzi ? Proszę o opinie.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łukasz
 Opinia
@Nick 11.06.2018 12:45

Kasa marna i robisz 7 dni w tygodniu! Nie polecam!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownica
 Opinia
@Nick 11.06.2018 12:45

Nikt nie pracuje siedem dni w tygodniu to nie prawda

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beti
 Opinia
@Pracownica 14.06.2018 21:25

To proszę powiedzieć coś więcej o tym stanowisku??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Łukasz 14.06.2018 19:57

Zgadza sie. 1600 netto i premia 200 zł za frekwencję. Śmiechu warte

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca
 Opinia
@Nick 11.06.2018 12:45

Czemu? Kasa niska, ale to nie powód skoro ktoś się zatrudnia to chyba warunki akceptuje... Ale jak ktoś przychodzi do pracy na jeden dzień, albo niie pojawia się wcale to tylko powoduje kolejne rekrutację, porażka te młode pokolenia bezstresowych ludzikow. Od razu zarabiac 3000 na reke a nic od siebie nie dawac, każdy by tak chciał. Atmosfera wydaje się tam wlasnie spoko a bywam tam czesto

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nieważne
 Opinia
@Kierowca 15.06.2018 20:54

Jak według Ciebie atmosfera tam jest spoko to zapraszam na produkcję a nie siedzenie w tej budzie i plotkowanie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierowca
 Opinia
@Nieważne 16.06.2018 19:27

A co ma kierowca do produkcji? A za atmosferę odpowiadają ludzie więc sami sobie jedziecie po ratach :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Someone
 Opinia
@anonymous 15.06.2018 17:52

Ile??? To chyba są żarty jakieś! Tylko kretyn za tyle pojdzie pracować.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Była
 Opinia
@Kierowca 15.06.2018 20:54

Nie wiem, co to znaczy "bywam tam często"! Ja tam pracowałam rok. Przez cały rok najniższa krajowa (czyli 1500 z ogonkiem na rękę), plus premia za frekwencję, czyli łącznie niewiele ponad 1700 na rękę! Warunków szkodliwych nie ma (terefere kuku :) bo wystarczy się przejść z pierwszej hali np. linii nr 1,2 na drugą halę, czyli linię nr 5! Smród zatyka nos!!! Soboty i niedziele robią już Ukraińcy, 80% załogi produkcji, to Ukraina, a to o czymś świadczy! Na plus tylko Kierowniczka, wymagająca, ale konkretna, uczciwa i życzliwa!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
N.O.
 Opinia

Rekrutacja na pracownika magazynowego/biurowego, została zakończona??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pewnaosoba
 Opinia

Dla mnie jest to najgorsza firma do jakiej mi się trafiło. Na produkcji ciężka praca a na magazynie dajcie spokój. Magazynierzy siedzą w budzie przy komputerach i zamiast coś robić to będą oglądać filmy. Dziewczyna z tamtąd nie jaka Pani A. mogła by sobie zacząć ubierać normalne spodnie a nie leginsy gdzie pośladki jej się obijaja. To nie jest żaden klub ani pokaż mody. Już się nie da na Ciebie patrzeć laska. Ciekawe czy na produkcji byś dała radę cokolwiek zrobić.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia

Żal za utraconą pracą tak wygląda??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

DO LIM: To dlaczego tkwisz w pracy która wyraźnie ci nie odpowiada? Czyżbyś nie mógł sobie znaleźć innego miejsca?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lim
 Opinia
@Pracownik 25.05.2018 23:18

Muszę cię zawieźć już tam nie pracuje.A wszystkim innym naiwniakom i po podstawówkach życzę bujania się dalej z tą debilną firmą.Szkoda tylko tych pracowników którzy chcą pracować a są kantowani ile tylko się da i to niby zgodnie z przepisami,ale to tylko niby i mam nadzieję że prędzej czy później wezmą się za to dziadostwo.Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mark
 Opinia

Ile brygadzista moze tam zarobic

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lim
 Opinia

Panie kierowniku dlaczego wykorzystujecie ludzi.To nie Włochy.Firma fajna tak co trzeci chodzi pod wpływem alkoholu a jak zwróci się uwagę to nic z tym nie jest robione tylko czekać na nieszczęście.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lim
 Opinia
@Lim 19.05.2018 18:46

A narzucanie urlopu to podchodzi pod paragraf i dziwię się że pip jeszcze się tym nie zainteresował.Co pan na to panie kierowniku?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
.
 Opinia
@Lim 19.05.2018 18:46

Może z K.szypułą pracują ,dlatego poją

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lim
 Opinia

Dziwię się że jeszcze nikt tego nie zgłosił no ale co się dziwić połowa to Ukraińcy i rzekomo pracujący pod innymi firmami. Ludzie zgłaszacie się do inspekcji pracy bo nic dobrego z tego wszystkiego nie będzie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pablo
 Opinia
@Lim 19.05.2018 19:52

Idż zgłoś ,jaki problem ?.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lim
 Opinia
@pablo 22.05.2018 10:55

Pablo nie wolno narzucać pracownikom kiedy mają wziąść urlop.Urlop jest tylko i wyłącznie do dyspozycji pracownika a jeżeli chodzi o postojowe na przeglądy czy inne rzeczy to takie powinno być ogłoszone początkiem roku.Jezeli tak nie jest pracownik nie musi się zgadzać na widzimisię szefostwa że a zrobimy sobie postój za miesiąc a wy w tedy macie wsiąść urlop. Radzę poczytać trochę lektury albo zadzwonić do instytucji PIP tam na pewno wszystkiego się dowiesz.Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Lim 24.05.2018 11:43

Nie jest tak do końca:) tylko część urlopu (te 2 tyg ) należą do pracownika a i jeśli zachodzi potrzeba może pracodawca odmówić jeśli brak pracownika wpływa na niekorzyść Pracodawcy. Nawet jeśli np w połowie urlopu pracodawca Cię ściąga to ma do tego prawo. Z tym że w takiej sytuacji pracodawca cofa cały urlop jakbyś na nim nie był oraz wraca ci kosztu jeśli byłeś w tamtym momencie na wyjeździe. Proponuję poczytać na ten temat

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lim
 Opinia
@anonymous 24.05.2018 11:57

Cały urlop należy do pracownika bo sobie na niego zapracował jest to nieprawda może tylko 2 tygodnie polecam zadzwonić do Państwowej Inspekcji Pracy i tam na pewno poinformuja jak to jest w rzeczywistości. Pracodawca nie ma prawa nikomu narzucać urlopu to jest wykroczenie karalne.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cezary
 Opinia

Jeśli faktycznie pracownicy spożywają alkohol to powinniście to zgłosić!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia

http://www.newzinc.pl/ link do strony internetowej do poczytania, informacyjnie dla osób które nic nie wiedzą o firmie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Ja 16.05.2018 14:45

Ja wiem jedno. W biurze na magazynie 2 zmiany, za 1600 zł netto + 200 zł premii. Śmiech na sali

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anna
 Opinia
@anonymous 16.05.2018 18:12

na magazynie robią na III zmiany.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magazynier
 Opinia
@anna 16.05.2018 20:32

Na magazynie pracują na trzy zmiany jedynie wózkowi, dziewczyny w biurze robią na dwie zmiany.. I ile są dwie w danym momencie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Ludzie omijajcie to firmę z daleka ......

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pablo
 Opinia
@anonymous 11.05.2018 02:58

Napisz dlaczego bo z twojego postu nic nie wynika.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o New Zinc sp. z o.o. - Czechowice-Dziedzice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej