Grupa Farmacol

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

@inwent

01.10.2024 06:57

Jak to jest z tą inwentaryzacją, dlaczego jedni są wypisywani 5 raz pod rząd, a inni mają ciągle wolną?...

03.10.2024 16:52

Skąd możesz wiedzieć czy ktoś jest wypisany piąty czy dziesiąty raz skoro jeszcze nie wiadomo kto jest na inwencie? No chyba że piszesz to przykładowo. Może dlatego że po prostu wiele osób jest już sprawdzonych i dobrze im idzie inwenta dlatego są co roku na przykład wypisywani. Po co szkolić od podstaw kogoś kto miałby być pierwszy raz skoro mają już sprawdzonych ludzi co wiedzą o co chodzi.
Inwent

04.10.2024 23:06

Nie, doświadczeni pracownicy którzy pracują w firmie x lat również mają inwsntatyzacje często wolną (niektórzy rzecz jasna)
Micky

02.10.2024 13:33

Warto aplikować na zastępcę osoby odpowiedzialnej?
Mm

03.10.2024 16:55

Jasne aplikuj. Odpowiedzialności dostaniesz od groma a wynagrodzenie tak marne że szkoda twoich zdolności na to. Wierz mi (usunięte przez administratora) która da ci wynagrodzenie adekwatne do twoich obowiązków bo w farmacolu im wyżej awansujesz tym mniej zarabiasz
Wdzięczni

01.10.2024 04:08

W imieniu pracowników dziękujemy firmie oraz zarządcom za to, że mamy pracę. Gdyby nie wy nie byłoby nas. To wy jesteście silnikiem który napędza rozwój firmy. Proszę nie zwracać uwagi na tych (usunięte przez administratora)ludzie, którzy(usunięte przez administratora) do pracy i są pewnie (usunięte przez administratora)
@wkurzony pracownik

30.09.2024 09:09

Farmacol jak nie przestaniecie(usunięte przez administratora) do pracy której nie ma to nie będziemy przychodzić wcale... 10.30 i po robocie, zlecenie i ci co pracują tylko w weekendy mogą sobie iść do domu a co z osobami na umowie o pracę? Siedzieć tyle czasu w regale i nie móc zrobić wydajnosci albo potem odrabiać tyle godzin... czemu nie odwołacie zlecenia? zmuszacie nas do przychodzenia teraz w każdy weekend, przypominam że mamy rodziny, dzieci i chcemy z nimi spędzić czas wolny a nie w regale w farmacolu!
Zla

30.09.2024 18:06

Racja. Jak tak mało roboty jest to sobie trzymajcie zlecenie w pracy a odwołujcie umowę o pracę. (usunięte przez administratora) Zlecenie zrobi swoje i mogą iść kiedy chcą a umowa o pracę potem musi siedzieć w regałach bo nie może wyjść bo będzie musiała odrabiać. Co to za pomysł żeby na tak mała ilość roboty umowa o pracę była w pracy. (usunięte przez administratora)

01.10.2024 03:11

(usunięte przez administratora)Właśnie że w igole nam pracy nie zapewniają i mają to (usunięte przez administratora) czy będziemy odrabiać czy w regale siedzieć. Dziękować im za co? Że są (usunięte przez administratora)? (usunięte przez administratora)
Zorza

30.09.2024 17:11

Farmacol powiedzcie czy tam na górze u was ktoś (usunięte przez administratora) 30.09 rozpisujecie ludzi na 16, 18 i 20 i jest tyle(usunięte przez administratora) na magazynie że dla osób na 20 skanerów już nie będzie. (usunięte przez administratora) Tak więc uświadamiamy was że póki nie dostaniemy skanerów będziemy siedzieć w regale. Czas będzie leciał a wy będziecie nam płacić za nic nie robienie.
Hola

26.09.2024 05:45

My pracownicy kontroli też mamy tego dość. Wolne nam zabierają bo jest dużo pracy. Wolnego za nadgodziny też nie dawaja bo nie ma kiedy. Ciekawe kiedy to wszystko ludzia wydadzą. Tu ktoś ma rację trzeba zawiadimic PIP.
Koza

29.09.2024 17:43

Hahhaha(usunięte przez administratora) nie jest w stanie zastąpić jednego dobrego pracownika(usunięte przez administratora). Zresztą widać to teraz jak męczą (usunięte przez administratora)z paroma pojemnikami. Jeszcze trochę i albo sami odejdą albo firma ich zwolni jak zobaczą ich marną wydajność. Jak tu jeden (usunięte przez administratora)dobry pracownik potrafi zasuwać za kilku.
Buehehe

30.09.2024 03:30

Skoro zatrudniają (usunięte przez administratora)to znaczy że (usunięte przez administratora). Zresztą nie zamierzam robić jak (usunięte przez administratora) bo sobie taką normę zrobiliście. Jak jest za dużo pojemników to nie mój problem tak samo z kartonami. Niech (usunięte przez administratora)to robią.
Granica cierpliwości

25.09.2024 17:48

Nocka zwraca się z ogromną i gorącą prośbą bo nasza cierpliwość osiągnęła szczyt aby (usunięte przez administratora)pokazywać im również na czym polega sprzątanie na nocnych zmianach. Wrzucacie nam ich na nocne zmiany i kiedy dochodzi do sprzątania (usunięte przez administratora) wielce oburzeni są dlaczego mają sprzątać po innych zmianach skoro to nie ich bałagan. Nam zresztą również nie podoba się to bo to jawne wykorzystywanie nocki do wszystkiego. Ale jeśli już szkolicie ich to pokażcie im i powiedzcie że na nocnych zmianach niestety jest sprzątanie po zakończeniu pracy. Kolejna rzecz aby pokazać im jak wyrzucać kartony i jak je otwierać. Nie żartujemy tutaj bo łapiemy się już za głowę patrząc jak (usunięte przez administratora)wrzucają kartony w regały pod nogi lub jak rzucają je przy taśmie na podłogę. Kopiąc je dajemy im do zrozumienia że to nie miejsce na kartony bo o wypadek wtedy nie trudno. Pokażcie im również że otwierając karton otwieramy go nożykiem w całości a nie rwiemy jakby walczyli z nim i nie robi się dziury na włożenie tylko ręki. My wiemy że to oczywiste ale ostatnio zatrudniliście tak (usunięte przez administratora) że trzeba im wszystko pokazywać kroczek po kroczku i traktować po prostu każdego jak (usunięte przez administratora)który nie ma własnego rozumu. (usunięte przez administratora). Inwentaryzacja za chwilę a w regałach panuje jeden wielki bałagan. Leki walają się wszędzie już. Do tego oni na nockach(usunięte przez administratora)bo(usunięte przez administratora) ogrom pracy i pojemników na jednej stacji a my nie będziemy wiecznie latać pomagać im i prowadzić za rączkę bo roboty jest tyle że my mamy własną do wykonania.
stefan

18.09.2024 04:03

Będą nowe rekrutacje na stanowisko magazyniera, ponieważ w sieci nie mogę znaleźć?
Pracująca szczęśliwa

24.09.2024 04:11

A niby kim jesteśmy? Jesteśmy stworzeni do pracy i tyle. Nawet jakby mnie przykuli na czas pracy (usunięte przez administratora)do stanowiska to bym to uszanowała, bo taki jest regulamin firmy. Ja samą pracę traktuję jako nagrodę, pensja jest na niższym miejscu. Gdyby tak każdy podchodził to nie byłoby marudzenia.
Sosna

24.09.2024 15:09

Jedna i ta sama osoba to pisze tylko zmienia nicki. Co za (usunięte przez administratora) Od razu widać że nie masz pojęcia nic o tej firmie. Regulamin pracy? Hahahhhaha. W farmacolu nie istnieje coś takiego. Oni nawet kodeks pracy mają swój bo ten prawdziwy łamią nadgminnie. Chociażby to że za niedzielę należy się półtora dnia wolnego a nie dzień. Nadgodzin nie płacą tylko przesuwają na wolne na następny miesiąc a o bhp już nie wspomnę gdzie strefa 21 jest już tak zasypana kartonami że tylko czekać aż ktoś nogę skręci. W sumie trzeba by zrobić zdjęcie tego jak wygląda ta ścieżka tam teraz i wysłać do PIPu i BHP z zapytaniem czy tak to powinno wyglądać. A te twoje (usunięte przez administratora) wypowiedzi nas już naprawdę bawią. (usunięte przez administratora)takie że człowiek za głowę chwyta się. Chcesz to pracuj za darmo. My już mamy w nosie to. Póki nie zaczną nas traktować z szacunkiem żadnego zostawania dłużej i żadnego pracowania szybko a niech mają opóźnienia i niewyróby. Jaka płaca taka praca.
Lola

23.09.2024 17:58

Czy ktoś może zainteresować się temperaturą jaka panuje na magazynie? Chcecie nas ugotiwqc czy jak? Po kilku minutach biegania na taśmie jesteśmy całe zgrzane. Na magazynie jest za ciepło. Koleżanka w zeszłym tygodniu z tego ciepła tak słabo poczuła się że musiała usiąść w regale bo kręciło jej się w głowie. Albo przykręcicie to ogrzewanie albo po prostu zaczniemy wolniej pracować żeby nie spocić się i nie zemdleć. To są szkodliwe warunki pracy dla nas. Druga sprawa znowu pod koniec miesiąca kiosk na dole nie działa. Za każdym razem ta sama sytuacja jest. I to już nie jest zbieg okoliczności ale jakieś celowe działanie żebyśmy pod koniec miesiąca nie mogli sprawdzić swojej premii błędów i wydajności. Co chcecie przed nami ukryć? Przyznajcie się.

20.09.2024 22:45

A może nasza firma pochwali się tym jak od sierpnia nie oddaje dni wolnych za nadgodziny, soboty i niedziele pracujące. Od 3 tygodni bez nawet dnia wolnego! Igracie z kodeksem pracy!!! Przecież ludzie (usunięte przez administratora)!! Każda sobota pracująca i co za darmo??? Może lepiej żebyście zamknęli tą firmę bo to i tak idzie ku końcowi chociaż bardzo powoli.
<>%%

21.09.2024 15:45

Tu musiałby PIP wkroczyć bez zapowiedzi. Dostaliby takie kary za łamanie kodeksu pracy że odechciało by im się tego. Dobrze ze dużo ludzi w końcu przejrzało na oczy i przestało zostawać nadgodziny. Oni mysla że zatrudniając tyle nowych osób nadrobią opóźnienia. To chyba nie wiedzą kogo zatrudnili. (usunięte przez administratora) pół stacji nie dają rady zrobić. Dwie osoby na jednej stacji a stacją zawalona. Najzabawniejsi są ci co jak już całkiem nie dają rady ro uciekają z zasypanej stacji gdzieś indziej myśląc że tam będzie mniej. Zabawnie się na to patrzy. Ciekawe za ile poddadzą się i zwolnią się bo ich to przerośnie.

23.09.2024 13:22

Zaskoczyła ich masa pracy i brak ludzi chętnych do zostawania na nadgodziny .. czyli w sumie jak polskich kierowców zima i śnieg hahah
Ehh

01.09.2024 18:10

Co tam słychać na ekspedycji? Słyszałem że wrócił do firmy największy (usunięte przez administratora) ale już nie do was tylko na wózek : D Brawo dla firmy że go przyjęła a dla niego (usunięte przez administratora)że wrócił z(usunięte przez administratora)bo w innej formie musiał ciezko pracować a tu nie :DDDDD pozdro
Beta

16.09.2024 15:07

Pracuje z (usunięte przez administratora) i to co piszesz to kłamstwo.nie ma żadnego faworyzowania i każdy z nas tak samo jest traktowany w pracy za to są inni pracownicy co to nietykalni są bo ograniczają się tylko do swojej strefy I tylko tam robią
Mała

16.09.2024 16:02

Co ty mówisz. Pracuje już kilka miesięcy na nocne zmiany i nic takiego nie ma tam miejsca. Żadnej faworyzacji nie ma. Jesteśmy na równi traktowane i wysyłane po równo na inne działy do pomocy. Skąd ci się wzięły takie brednie. Koleżanka miała rację że ten portal jest toksyczny ale nie sądziłam że aż tak żeby zazdrościć komuś relacji z kimś innym. Najpierw oczerniacie kogoś kto (usunięte przez administratora) teraz d(usunięte przez administratora). Czy wy (usunięte przez administratora)jesteście. Z tej zawiści wyżywasz się tutaj czy jak. Najwyraźniej sam nie masz przyjaciół czy kolegów w pracy czy poza nią i wyżywasz tutaj swoje żale nudząc się w domu. Nic dziwnego że (usunięte przez administratora)skoro jesteś tak (usunięte przez administratora) żeby zazdrościć komuś przyjaźni czy koleżeństwa.

15.09.2024 20:15

16.09.2024 10:35

Odezwał się pewnie (usunięte przez administratora)co nadaje na współpracowników.

15.09.2024 20:12

16.09.2024 09:13

Zazdrośni o pracę w Farmacolu ? (usunięte przez administratora) he,heh, hehehehehehehehehehehehehehehe ! (usunięte przez administratora)
Info

02.09.2024 15:33

Bardzo dobra praca, małe wymagania, rozwój zawodowy i atrakcyjne zarobki przy atrakcyjnych warunkach. Praca lekka, łatwa i przyjemna bez zbytniego zmęczenia.

11.09.2024 17:34

Ha ha ha. (usunięte przez administratora) zdecydowanie pomyliłeś strony. Tu jest strona Gowork Farmacol Katowice.
Zpom

15.09.2024 17:28

Jasne aplikuj. Jak masz silną psychikę żeby znosić(usunięte przez administratora) atmosferę tu i (usunięte przez administratora) którzy tu ci wchodzą w (usunięte przez administratora) a za plecami (usunięte przez administratora) jak po(usunięte przez administratora) to aplikuj. Zobaczymy ile wytrzymasz.

31.08.2024 03:06

Zlecenie

03.09.2024 15:30

Dlatego ja trzymam się jednej strefy 21 i (usunięte przez administratora)śmiechu jak reszta zasuwa i to jeszcze na kilku stanowiskach. Ja mam za to czas na przerwę i robię na jednym stanowisku nie przemęczając się.
Prawda

06.09.2024 14:21

A ja wolę 22 .na 21 też syropy. Z czystego przyzwyczajenia piszesz o 21. A .TE czasy (usunięte przez administratora)o już minęły.
Bartosz

02.09.2024 04:31

Jak tam atmosfera oraz warunki pracy dla magazyniera, na najwyższym poziomie oraz ludzie bardziej stoją za sobą niż przeciwko sobie?

02.09.2024 23:13

(usunięte przez administratora) atmosfera, ludzie (usunięte przez administratora)W tej firmie zobaczyłem jak ludzie potrafią być totalnymi(usunięte przez administratora)Nie polecam tej firmy.

06.09.2024 13:25

Atmosfera wręcz (usunięte przez administratora) ( nawet nie ma na to słowa) , obgadywanie , faworyzacja koleżanek- zero jakiejkolwiek sprawiedliwości. Jeden człowiek może wszystko a drugi wręcz jest (usunięte przez administratora)
Bobik

31.08.2024 23:16

Dostaje się ciuchy do pracy ?
Hahahah

01.09.2024 13:02

Nie , wszystko swoje musisz mieć , na pranie odzieży do pracy dostaniesz(usunięte przez administratora) za 4 miesiące bo tyle tu trwa okres rozliczeniowy tzw. Kwartał
Ati

29.08.2024 17:47

Od zeszłego tygodnia automat na stołówce przy oknie nie działa. Zajmiecie się tym? Pełny po brzegi a nic nie można kupić. Po zbliżeniu karty wyskakuje komunikat o braku połączenia.
Renia

28.08.2024 21:02

Firma szuka pracowników do HR w Katowicach - warto, czy lepiej unikać?
Spso

29.08.2024 06:40

Jeśli lubisz(usunięte przez administratora) i pracę (usunięte przez administratora)to aplikuj ale jeśli szanujesz siebie i wiesz ze jesteś zdolny to (usunięte przez administratora) tej firmy (usunięte przez administratora)
Piotr

27.08.2024 14:39

Witam, czy dla pracowników administracyjno-biurowych i pracowników fizycznych są przewidziane jakiekolwiek premie uznaniowe lub z innych tytułów ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

(::::)

24.08.2024 05:50

Proszę mi wyjaśnić po co firma nadała nam numerki pracownicze? Podobno dlatego żeby wścibskie osoby które najwyraźniej zazdroszczą innym wydajności nie mogły sprawdzić kto jaką ma. Tym czasem okazuje się że nasze numerki nie są tajne ponieważ i w komputerach kiedy otwarte są zagrożenia widnieje imię i nazwisko pracownika a zaraz obok jego numerek dzięki czemu ciekawscy mogą sprawdzić każdemu wydajność a jakby tego było jeszcze mało to taka sama sytuacja jest na kartach gdzie planujemy urlop. Nasze imię i nazwisko i obok numerek pracownika. Doszły nas słuchy że parę ciekawskich osób robi zdjęcia pracowników i ich numerków żeby potem sprawdzać kto jaką ma wydajność i ile zrobił błędów. Nie życzę sobie żeby co poniektóre osoby kontrolowały moją wydajność i to ile błędów robię i potem siały ploty na magazynie na ten temat. Jeśli znowu dojdą mnie słuchy że ktoś interesuje się moją wydajnością i błędami to zgłoszę to do kierownika magazynu podając nazwiska tych osób.

24.08.2024 15:26

A wiesz że istnieje coś takiego jak indywidualne hasło do systemu ps. Ustawiasz swoje prywatne i nikt ci wydajności nie sprawdzi poza tobą. Chyba że jesteście na tyle leniwi i zostawiliscie podstawowe hasło.
Boo

25.08.2024 15:43

A wiesz, że wydajność i błędy są wywieszane na dole i nie trzeba żadnych haseł..
Halo

23.08.2024 22:46

Farmacol Katowice czy wy się dobrze czujecie? Od kilku dni wysyłacie na kontrolę osoby z innych działów, chociaż jest mało pracy. Są to osoby ze STAŁĄ premią, siadają sobie na ostatnich miejscach, chociaż przody często są wolne i zabierają najlepsze pojemniki nie patrząc na kolejność wyjazdów, a premii z tego przecież nie mają - a przez nie nie mamy też my! Po chwili taśma pusta i kogo wysyła się do kompletacji? No oczywiście kontrolę, a nie te osoby! Jak niby mamy wyrobić premię? Skoro te osoby koniecznie muszą być na górze, to dlaczego nie usiądą z przodu i nie będą wyrabiać syropów i szpitali?
Opo

25.08.2024 10:53

(usunięte przez administratora) przychodzimy do was czasami i po 2 godziny i robimy i betony i małe. Przecież małe pojemniki nam rozdajecie też a stanie to u was jest nagminne i gadanie o wszystkim i wszystkich my na dole to nawet czasami czasu nie mamy napić się bo wiecznie bieganina od strefy do strefy. A to wy schodzicie na dół po 30 minut z zegarkiem w ręku wręcz i po 3 na jednej stacji jesteście z czego większość czasu to stanie i gadanie. Ta waszs (usunięte przez administratora) pomoc to żadna pomoc skoro wybieracie te lekkie stacje. Dopiero(usunięte przez administratora)was wysyłają na stacje gdzie naprawdę jest zasypane to (usunięte przez administratora) a miny macie takie jakbyście szły na skazanie. My dopiero możemy zacząć chodzić do was do góry do pomocy na 30 minut jak chcecie i zobaczymy jak wtedy sobie poradzicie bo(usunięte przez administratora) i to już nie tylko taśma zauważyła ale i pozostałe działy.(usunięte przez administratora) a robota stoi. Jakby wam płacili od (usunięte przez administratora) to byście zarobiły więcej niż robienie pojemników. Ile razy w ciągu zmiany latamy do was na górę. W ciągu całej zmiany to i po 3 razy po godzinie to 3 godziny z naszej roboty marnujemy u was bo ule by was nie było to wiecznie sobie(usunięte przez administratora)
Malta

25.08.2024 13:29

Oczywiście że(usunięte przez administratora) najwięcej wiedzą co dzieje się na dole. Każdy wie że (usunięte przez administratora)to wasza specjalność. Wy to najwięcej wiece o pracy na dole kiedy siedzicie tam u góry a na dół do pomocy schodzicie sporadycznie przeważnie jak mało ludzi na taśmie jest lub kiedy u was jest mało pojemników i schodzicie na 20, 30 minut a większość tego czasu spędzacie oparte o pojemniki i dyskutujące i mówię tu o niektórych bo są takie co schodzą na dół i rzeczywiście pracują i pomogą i wam dziękujemy. Tak samo to wasze narzekanie jak tam u góry wam zimno. Zapraszamy na dół pobiegać sobie po stacjach i strefach i do pomocy (usunięte przez administratora) którzy zasypują stacje to poczujecie co to zgrzanie i pot lecący z każdej części ciała. U was nawet po braki chłopacy chodzą bo wam się nie chce(usunięte przez administratora)
tani armani

24.08.2024 15:30

Mówicie że pracy brakuje a na portalach(tych najpopularniejszych) trwa rekrutacja, łącznie cztery oferty do Katowic na stanowiska fizyczne w Magazynie. To jak to ?
Tani Armani

24.08.2024 13:55

Piszecie że nie ma pracy a na portalach pracuj i olx na Katowice są łącznie cztery ogłoszenia o pracę na różne działy w charakterze pracownika fizycznego na magazyn
czesio

23.08.2024 09:35

Mam jednego ziomka zza granicy i chciałby pracować jako zastępca kierownika działu przetargów i zamówień publicznych. Pomagają wyrobić niezbędne do pracy dokumenty?
Olo

23.08.2024 19:23

Hahahahha, nie warto. Marne grosze by zarobił do tego nie może mieć własnego zdania bo musi być posłuszny górze szkoda gościa.
Kiosk

21.08.2024 19:32

Co się znowu dzieje z komputerem w kiosku? Znowu umowa zlecenie nie ma możliwości sprawdzenia swojej wydajności i błędów. Cały sierpień kiosk nie działa. Znowu końcówka miesiąca za pasem i standardowa awaria. Co miesiąc jest ten sam problem. Co znowu ukrywacie przed nami? Wasi (usunięte przez administratora)naprawdę nie ogarniają tego? Przerasta ich to? Po co w ogóle ten komputer tam skoro więcej on nie działa niż działa. (usunięte przez administratora). Sprzęt jak za czasów kamienia łupanego.
Kok

22.08.2024 06:46

Umowa o pracę ma to samo u nas też nie działa. Jak zwykle jak zbliża się koniec miesiąca magicznie komputer przestaje działać. Robią to specjalnie bo chcą coś przed nami ukryć.
......

23.08.2024 02:57

Może i komputer działa ale wydajność pokazuje z lipca .... a my mamy prawie koniec sierpnia ... znowu chcą coś ukryc i chcą zaniżyć premię , c(usunięte przez administratora) ze strony całego zakładu ..
Niko

21.08.2024 16:43

Chciałbym aplikować jako Elektryk. Wiecie może jak wygląda praca i płacą?
maks

21.08.2024 03:47

Inspektor BHP pracuje również w weekendy czy praca jest od poniedziałku do piątku?

21.08.2024 14:30

Tu nie ma (usunięte przez administratora), na magazynie chodzą pracownicy sobie w (usunięte przez administratora) pomimo że cały czas jeżdżą wózki które nie mają nawet wyznaczonych dróg jazdy.
Mikołaj

17.08.2024 08:22

Jest okres urlopowy i zaciekawiło mnie czy firma płaci w pełni za niewykorzystany urlop? Planuję przesłać CV na koordynatora ds. optymalizacji transportu i dlatego pytam.
Urlop

20.08.2024 06:40

W tej (usunięte przez administratora) która rządzi się własnymi prawami nie ma czegoś takiego jak urlop przechodzacy na kolejny rok. Musisz wykorzystać cały w ciągu danego roku a jeśli nie to pracodawcy sam narzuca Ci dni urlopu do wybrania kiedy jemu podoba się. Jednym słowem (usunięte przez administratora) Twoim urlopem
Ona

21.08.2024 06:24

Wcale się nie musisz godzić na narzucenie ci urlopu :)
W FCL bez zmian

16.08.2024 08:17

2024 bez zmian. Od 6 lat nie potraficie sobie poradzić z tym pracodawca. Pracownicy tej firmy to największe (usunięte przez administratora)jakie widziałem. Za to (usunięte przez administratora) na współpracowników to potrafią najlepiej.
Bo

16.08.2024 17:01

(usunięte przez administratora) to oni pozatrudniali teraz to nawet nie potrafią oklejarki obsłużyć i pustego kartonu wyrzucić nie wspomnę już że z otwieraniem kartonów również mają probelm i nie wiedzą jak to robić prawidłowo a o ich pracy już nie wspomnę bo to jest (usunięte przez administratora)Tych bardzo dobrych pracowników jest coraz mniej a zaczną zwalniać się jak nie zaczniecie ich doceniać i płacić nadgdzin. (usunięte przez administratora) żeby nie wypłacić rzetelnym pracownikom nadgdzin ale płacić (usunięte przez administratora)za nic nie robienie i stanie w regale na telefonach to kasę nagle mają. Tak jak napisałeś tu musiałby pracodawca w końcu zmienić się żeby zaczęli traktować(usunięte przez administratora). Na szczęście ja przejrzałam już na oczy i po tylu latach (usunięte przez administratora)i tutaj zmądrzałam i zmieniam pracę na o wiele lepiej płatną gdzie mają szacunek do pracownika i nie żałują na niego pieniędzy za jego ciężką pracę i każdemu z Was polecam to samo. Miejsce szacunek do siebie bo jesteście bardzo wartościowymi pracownikami a tu tego nie doceniają a gdzie indziej docenią wasze tempo pracy i dyspozycyjność.

20.08.2024 20:28

(usunięte przez administratora)to praca w FCL, moja już dawno nie.
Maryla

05.08.2024 09:53

Na stronie jest otwarta rekrutacja na starszego specjalistę ds. działu skarbu. Czy firma zapewnia dobre zaplecze socjalne w biurze? Można korzystać z kuchni, środków czystości i innych?

20.08.2024 15:11

Strefy walka o pojemniki(usunięte przez administratora) Automat dramat szczególnie(usunięte przez administratora) które są niemiłe i nawet jak koordynator odeślę do pomocy to wyganiają bo to ich pojemniki. Niemiłe wulgarne
Lol

20.08.2024 15:37

Walka o pojemniki bo każdy chce wydajność mieć. Do tego jak widzisz się ludzi którzy kompletnie (usunięte przez administratora) i zasypują się na jednej stacji to wchodzi im się w stację żeby im pomóc bo przerasta ich ilość pojemników. Zatrudnili takie (usunięte przez administratora)co sobie (usunięte przez administratora). Do tego masa (usunięte przez administratora) co to przychodzą na strefę niby do pomocy ale wybierają sobie stacje gdzie są 4 pojemniki I kiedy zrobią je to uciekają zostawiając resztę stacji zasypanych. Nie będziemy za dwóch pracować. No chyba że zwiększą nam wynagrodzenie za dwóch to wtedy co innego.
amy

19.08.2024 03:10

Pracownik Magazynowy otrzymuje ciuchy służbowe wraz z obuwiem, czy trzeba we własnym zakresie?
Po

19.08.2024 10:43

Coś Ty. Tu nie ma ciuchów służbowych. Przychodzisz we własnych ciuchach i butach i jeśli coś Ci się z nimi stanie w trakcie pracy to firma ma to (usunięte przez administratora) Jedyne co dostajesz na ciuchy to marne grosze od czasu do czasu na pranie ich i to wszystko. (usunięte przez administratora)
Boby

19.08.2024 14:03

Tylko lodówki dostają. Ekspedycja musi pracować w temperaturze -20 (okres zimowy) , nie ma ciuchów, nie ma dodatkowych przerw żeby się zagraża i nic o czym mówi prawo.
Ona

15.08.2024 13:57

Według prawa firma musi nam zapewnić wodę!!! Na magazynie jest chyba 30 stopni, A tej wody nie ma. Sprawa zostaje zgłoszona anonumowo do PIPu. Pozdrawiam
Zołza

16.08.2024 17:05

A temperatura na stołówce? Tam dopiero jest (usunięte przez administratora). Nic z tym nie robią a z człowieka leje się. Zamontowali śmieszną roletę która nic nie daje okien otworzyć nie można bo wypadają z zawiasów a tam idzie ugotować się. Byście tą kasę wydali na jakieś duże wentylatory tam a nie na bezsensowną roletę.(usunięte przez administratora)

12.08.2024 12:01

Otwiera się nowo wybudowany magazyn hurtownia w woj Łódzkim pow Łowicz .Troszke dziwnie przebiegała rekrutacja do pracy ale cóż czas pokarze.
Lol

13.08.2024 14:44

A to będzie normalny magazyn czy jakiś przeładunkowy ?

16.08.2024 13:00

5300 brutto. 3 zmiany około 70osob zatrudniają.

13.08.2024 14:22

ozone

13.08.2024 20:40

Jak zwykle będą na ostatni moment. Wiesz że im nie pali się do wysłania pasków. Z wypłatami jest to samo że na ostatni moment wszystko. Nasze podejście już też jest takie samo do pracy jak ich podejście do nas. Nie szanują nas? To i my nie będziemy się spieszyć w pracy.
Lupa

13.08.2024 23:17

Pasków jak nie było tak nie ma, (usunięte przez administratora) ludzi na wypłatach to pasków dalej nie ma, na taśmie się zasowa a płacą jak by im pieniędzy brakowało , (usunięte przez administratora) ludzi na urlopach ale w końcu trzeba sponsorować ludzi u góry

06.08.2024 22:35

Wiecie dlaczego nie ma przyjęć do pracy?
wik

10.08.2024 20:10

Nie ma pracy bo jest jej tyle co kot napłakał zlecenie odwołuje się ale ludzi co mają na 22:00 już nie przesuwają na 20:00 bo przecież po co? Robota kończy się 2:00? po 1:00? Zmiana na 22:00 jest aktualnie bez sensu i niepotrzebna ale zarząd ma to w głębokim poważaniu. Pracy też nie ma na tyle bo ludzie bija się wręcz o pojemniki i skaczą sobie do oczu bo każdy walczy o wydajność a do tego paru starych pracowników przynajmniej z nocki zasuwa za czterech więc aktualnie na zmianach jest jedna wielka batalia o pojemniki. Niektórzy maja pracę osiem godzin a niektórzy raptem 4. Teraz najbardziej opłaca się godzina 18:00 bo masz tą pewnosć że do tej 1:00 lub 2:00 popracujesz i coś tam wydajności nabijesz. Ja współczuję najbardziej tym (usunięte przez administratora) co muszą na 22:00 przychodzić i dla których już nawet nie ma miejsca na taśmie i muszą potem nadrabiać wydajnosć ile się da. Totalna (usunięte przez administratora) co są na górze.
Memka

11.08.2024 16:53

Nie ma pracy więc nie ma godzin.ledwo co ją ma umowa o pracę
SZKOLENIA

09.08.2024 08:05

Ja to pisze w imieniu swoim i koleżanek z taśmy którym podobnie jak mnie skończyła się już cierpliwość. Nauczcie ten (usunięte przez administratora) który zatrudniacie co to jest sprzątanie po sobie!!!! że puste kartony wyrzucamy do ciężkiej (usunięte przez administratora) że do klejenia służy oklejarka a nie klejenie taśmy na regały i potem taśma zwisa do samej ziemi. Ile razy mamy mówić że każda zmiana ma po sobie sprzątać!!!! Nocka nie jest sprzątaczami!!! Wykorzystujecie nas !!!! Co my jacyś gorsi żeby sprzątać ten(usunięte przez administratora) po tych (usunięte przez administratora) z dniówek? Po złości nam to robicie? Od kilku tygodni już sprzątamy po (usunięte przez administratora) i będziemy tak sprzątali byle jak a może niedługo już wcale póki w końcu dniówki nie zaczną szanować naszego wysiłku. Będziemy wam ten (usunięte przez administratora) zostawiali na rano i pracujcie sobie w nim skoro tak bardzo go lubicie. Zaczniemy również robić zdjęcia po dzienniej zmianie jak wygląda to wszystko i będziemy wysłali je do kierowniczek a także pokazywali górze bo to już przechodzi ludzkie pojęcia co zostawiacie na noc. Nowi co przychodzą na nocki w ogóle sprzątać nie potrafią nic ich pod tym kątem nie szkolą (usunięte przez administratora)!!!!
(-)

09.08.2024 17:30

Dobrze powiedziane. Ja to już odpuściłam sobie dokładne sprzątanie. To strata naszego czasu i nerwów. Byłam na dniówkach i wiecie jak to wygląda? Kiedy nie ma pojemników to ludzie stoją w regałach na rozmowach i na telefonach a kartony walają się pod nogami i wystają z regałów tak że w końcu ktoś kiedyś sobie na nich oko wykuje. Dlaczego w tym czasie ludzie których na dniówkach jest od groma nie sprzątają w regałach? Nudzą się i czekają aż pojemniki im wjadą na stację zamiast wziąć się za sprzątanie po sobie. Ja przez nocne zmiany jestem nauczona sprzątać po sobie więc kiedy nie miałam co robić to właśnie ogarniałam regały i sprzątałam to ludzie z dniówki patrzyli na mnie jakbym była co najmniej (usunięte przez administratora) i robiła coś co jest zakazane. Koordynatorki z dniówki też mają to w nosie i nie zwracają im uwagi że skoro stoją bezczynnie to mogliby posprzątać w regałach skoro narobili taki(usunięte przez administratora) Kierownicy też nie reagują na to ich stanie a my potem przychodzimy na nocną zmianę i już od razu na dzień dobry rzucamy(usunięte przez administratora)widząc to co zostawiła dniówka. Gdyby mieli płacone za sprzątanie to zabijaliby się o regały do sprzątania. Ja już przejrzałam na oczy i nie staram się ze sprzątaniem na nocce. Leki które dniówka zostawiła rozwalone po regałach tak zostawiam a niech sobie szukają potem pojedynczych sztuk skoro taki bałagan robią. Ja nie będę marnowała swoich nerwów i czasu na dokładnie sprzątanie bo przychodzę następnego dnia i jest to samo. Marnowanie czasu na sprzątanie kiedy dniówka całą zmianę do samego końca robi sobie pozycje. Niesprawiedliwość ze aż w oczu kuje.
<><>>>

10.08.2024 14:56

Też już nie sprzątam jak kiedyś. Teraz to już tylko wsuwanie wystających kartonów. Nocka nie da się już dłużej wykorzystywać (usunięte przez administratora)z dniówek. Koordynatorki potem sprzątają za nas. Szkoda mi ich ale ja dłużej nie dam się wykorzystywać a przychodzi się kolejnego dnia i ręce opadają. Jakby bomba wybuchła na strefach. I zwracam się tu do każdej osoby z nocki aby przejrzały na oczy w końcu i przestały porządnie sprzątać całe strefy i jeszcze sprzątać inne strefy za innych gdzie nie pracowały. To jest bez sensu bo dniówka robi nam po złości ten bałagan bo wiedzą że od nich nie będą wyciągane konsekwencje dlatego(usunięte przez administratora)mają bałagan. Teraz i nocka będzie miała(usunięte przez administratora) wasz bałagan. Ja to sorzatam tylko po sobie. Wsuwam kartony tylko te co ja używałam. Reszta mnie nie obchodzi.
Fantazja

02.08.2024 04:12

Brawo!!! W końcu ktoś u góry pomyślał i odwołał zlecenie. Przynajmniej UoP nocna zmiana, miała prace przeć całą swoją zmiane. Częściej powinniście tak robić, oszczędność pieniędzy a my mamy co robić.
Gila

02.08.2024 17:29

Co nie zmienia faktu że pracy jest póki co na tyle mało że zmiany na 22.00 są kompletnie bez sensu bo nie ma co robić. Jak robić wydajność skoro nie ma roboty do tej 6.00? Ktoś tam na górze w ogóle (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)
Brud i jeszcze raz brud..

27.07.2024 10:03

Brudne regały, brudne i to bardzo brudne pojemniki przez co jesteśmy cali brudni, ręce dosłownie czarne, a przemieszczając się po stacjach to już nie tylko ręce ale i całe ubranie. Czas to gdzieś zgłosić.... Kiedy pracodawca musi zapewnić prysznic? § 22.1. Na każdych ośmiu pracowników najliczniejszej zmiany wykonujących prace powodujące zabrudzenie ciała powinna przypadać co najmniej jedna kabina natryskowa

30.07.2024 16:08

Chłopie przyjedź sobie na ekspedycje przebierać pojemniki albo ściągać z ramp... Zobaczysz co to jest brud! Pył w nosie całe ręce siwe, między paznokciami kilogramy brudu a jedynie gdzie mozesz, się umyć to umywalka dla dzieci..

31.07.2024 18:53

Oczywiście że wam zapewni. Za(usunięte przez administratora)komentarze dostaniecie płyn szmatki i będziecie te regały myć jak się budzicie. Tylko czekać aż to nastanie. Skoro nie macie co robić to zaczniecie myć pojemniki i regały.
XYZ

30.07.2024 12:23

Niech ktoś w końcu coś zrobi z tą klimatyzacją! Człowiek siedzi na kontroli i się czuje jak w kostnicy a potem płacz, że ludzie na l4 chodzą bo pół magazynu chore przez klimatyzację!

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol