Grupa Farmacol

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Bartosz

02.09.2024 04:31

Jak tam atmosfera oraz warunki pracy dla magazyniera, na najwyższym poziomie oraz ludzie bardziej stoją za sobą niż przeciwko sobie?
    XD Expedition

02.09.2024 23:13

(usunięte przez administratora) atmosfera, ludzie (usunięte przez administratora)W tej firmie zobaczyłem jak ludzie potrafią być totalnymi(usunięte przez administratora)Nie polecam tej firmy.

06.09.2024 13:25

Atmosfera wręcz (usunięte przez administratora) ( nawet nie ma na to słowa) , obgadywanie , faworyzacja koleżanek- zero jakiejkolwiek sprawiedliwości. Jeden człowiek może wszystko a drugi wręcz jest (usunięte przez administratora)
    Bobik

31.08.2024 23:16

Dostaje się ciuchy do pracy ?
    Hahahah

01.09.2024 13:02

Nie , wszystko swoje musisz mieć , na pranie odzieży do pracy dostaniesz(usunięte przez administratora) za 4 miesiące bo tyle tu trwa okres rozliczeniowy tzw. Kwartał
    Ati

29.08.2024 17:47

Od zeszłego tygodnia automat na stołówce przy oknie nie działa. Zajmiecie się tym? Pełny po brzegi a nic nie można kupić. Po zbliżeniu karty wyskakuje komunikat o braku połączenia.
    Renia

28.08.2024 21:02

Firma szuka pracowników do HR w Katowicach - warto, czy lepiej unikać?
    Spso

29.08.2024 06:40

Jeśli lubisz(usunięte przez administratora) i pracę (usunięte przez administratora)to aplikuj ale jeśli szanujesz siebie i wiesz ze jesteś zdolny to (usunięte przez administratora) tej firmy (usunięte przez administratora)
    Piotr

27.08.2024 14:39

Witam, czy dla pracowników administracyjno-biurowych i pracowników fizycznych są przewidziane jakiekolwiek premie uznaniowe lub z innych tytułów ?
    (::::)

24.08.2024 05:50

Proszę mi wyjaśnić po co firma nadała nam numerki pracownicze? Podobno dlatego żeby wścibskie osoby które najwyraźniej zazdroszczą innym wydajności nie mogły sprawdzić kto jaką ma. Tym czasem okazuje się że nasze numerki nie są tajne ponieważ i w komputerach kiedy otwarte są zagrożenia widnieje imię i nazwisko pracownika a zaraz obok jego numerek dzięki czemu ciekawscy mogą sprawdzić każdemu wydajność a jakby tego było jeszcze mało to taka sama sytuacja jest na kartach gdzie planujemy urlop. Nasze imię i nazwisko i obok numerek pracownika. Doszły nas słuchy że parę ciekawskich osób robi zdjęcia pracowników i ich numerków żeby potem sprawdzać kto jaką ma wydajność i ile zrobił błędów. Nie życzę sobie żeby co poniektóre osoby kontrolowały moją wydajność i to ile błędów robię i potem siały ploty na magazynie na ten temat. Jeśli znowu dojdą mnie słuchy że ktoś interesuje się moją wydajnością i błędami to zgłoszę to do kierownika magazynu podając nazwiska tych osób.

24.08.2024 15:26

A wiesz że istnieje coś takiego jak indywidualne hasło do systemu ps. Ustawiasz swoje prywatne i nikt ci wydajności nie sprawdzi poza tobą. Chyba że jesteście na tyle leniwi i zostawiliscie podstawowe hasło.
    Boo

25.08.2024 15:43

A wiesz, że wydajność i błędy są wywieszane na dole i nie trzeba żadnych haseł..
    Halo

23.08.2024 22:46

Farmacol Katowice czy wy się dobrze czujecie? Od kilku dni wysyłacie na kontrolę osoby z innych działów, chociaż jest mało pracy. Są to osoby ze STAŁĄ premią, siadają sobie na ostatnich miejscach, chociaż przody często są wolne i zabierają najlepsze pojemniki nie patrząc na kolejność wyjazdów, a premii z tego przecież nie mają - a przez nie nie mamy też my! Po chwili taśma pusta i kogo wysyła się do kompletacji? No oczywiście kontrolę, a nie te osoby! Jak niby mamy wyrobić premię? Skoro te osoby koniecznie muszą być na górze, to dlaczego nie usiądą z przodu i nie będą wyrabiać syropów i szpitali?
    Opo

25.08.2024 10:53

(usunięte przez administratora) przychodzimy do was czasami i po 2 godziny i robimy i betony i małe. Przecież małe pojemniki nam rozdajecie też a stanie to u was jest nagminne i gadanie o wszystkim i wszystkich my na dole to nawet czasami czasu nie mamy napić się bo wiecznie bieganina od strefy do strefy. A to wy schodzicie na dół po 30 minut z zegarkiem w ręku wręcz i po 3 na jednej stacji jesteście z czego większość czasu to stanie i gadanie. Ta waszs (usunięte przez administratora) pomoc to żadna pomoc skoro wybieracie te lekkie stacje. Dopiero(usunięte przez administratora)was wysyłają na stacje gdzie naprawdę jest zasypane to (usunięte przez administratora) a miny macie takie jakbyście szły na skazanie. My dopiero możemy zacząć chodzić do was do góry do pomocy na 30 minut jak chcecie i zobaczymy jak wtedy sobie poradzicie bo(usunięte przez administratora) i to już nie tylko taśma zauważyła ale i pozostałe działy.(usunięte przez administratora) a robota stoi. Jakby wam płacili od (usunięte przez administratora) to byście zarobiły więcej niż robienie pojemników. Ile razy w ciągu zmiany latamy do was na górę. W ciągu całej zmiany to i po 3 razy po godzinie to 3 godziny z naszej roboty marnujemy u was bo ule by was nie było to wiecznie sobie(usunięte przez administratora)
    Malta

25.08.2024 13:29

Oczywiście że(usunięte przez administratora) najwięcej wiedzą co dzieje się na dole. Każdy wie że (usunięte przez administratora)to wasza specjalność. Wy to najwięcej wiece o pracy na dole kiedy siedzicie tam u góry a na dół do pomocy schodzicie sporadycznie przeważnie jak mało ludzi na taśmie jest lub kiedy u was jest mało pojemników i schodzicie na 20, 30 minut a większość tego czasu spędzacie oparte o pojemniki i dyskutujące i mówię tu o niektórych bo są takie co schodzą na dół i rzeczywiście pracują i pomogą i wam dziękujemy. Tak samo to wasze narzekanie jak tam u góry wam zimno. Zapraszamy na dół pobiegać sobie po stacjach i strefach i do pomocy (usunięte przez administratora) którzy zasypują stacje to poczujecie co to zgrzanie i pot lecący z każdej części ciała. U was nawet po braki chłopacy chodzą bo wam się nie chce(usunięte przez administratora)
    tani armani

24.08.2024 15:30

Mówicie że pracy brakuje a na portalach(tych najpopularniejszych) trwa rekrutacja, łącznie cztery oferty do Katowic na stanowiska fizyczne w Magazynie. To jak to ?
    Tani Armani

24.08.2024 13:55

Piszecie że nie ma pracy a na portalach pracuj i olx na Katowice są łącznie cztery ogłoszenia o pracę na różne działy w charakterze pracownika fizycznego na magazyn
    czesio

23.08.2024 09:35

Mam jednego ziomka zza granicy i chciałby pracować jako zastępca kierownika działu przetargów i zamówień publicznych. Pomagają wyrobić niezbędne do pracy dokumenty?
    Olo

23.08.2024 19:23

Hahahahha, nie warto. Marne grosze by zarobił do tego nie może mieć własnego zdania bo musi być posłuszny górze szkoda gościa.
    Kiosk

21.08.2024 19:32

Co się znowu dzieje z komputerem w kiosku? Znowu umowa zlecenie nie ma możliwości sprawdzenia swojej wydajności i błędów. Cały sierpień kiosk nie działa. Znowu końcówka miesiąca za pasem i standardowa awaria. Co miesiąc jest ten sam problem. Co znowu ukrywacie przed nami? Wasi (usunięte przez administratora)naprawdę nie ogarniają tego? Przerasta ich to? Po co w ogóle ten komputer tam skoro więcej on nie działa niż działa. (usunięte przez administratora). Sprzęt jak za czasów kamienia łupanego.
    Kok

22.08.2024 06:46

Umowa o pracę ma to samo u nas też nie działa. Jak zwykle jak zbliża się koniec miesiąca magicznie komputer przestaje działać. Robią to specjalnie bo chcą coś przed nami ukryć.
    ......

23.08.2024 02:57

Może i komputer działa ale wydajność pokazuje z lipca .... a my mamy prawie koniec sierpnia ... znowu chcą coś ukryc i chcą zaniżyć premię , c(usunięte przez administratora) ze strony całego zakładu ..
    Niko

21.08.2024 16:43

Chciałbym aplikować jako Elektryk. Wiecie może jak wygląda praca i płacą?
    maks

21.08.2024 03:47

Inspektor BHP pracuje również w weekendy czy praca jest od poniedziałku do piątku?

21.08.2024 14:30

Tu nie ma (usunięte przez administratora), na magazynie chodzą pracownicy sobie w (usunięte przez administratora) pomimo że cały czas jeżdżą wózki które nie mają nawet wyznaczonych dróg jazdy.
    Mikołaj

17.08.2024 08:22

Jest okres urlopowy i zaciekawiło mnie czy firma płaci w pełni za niewykorzystany urlop? Planuję przesłać CV na koordynatora ds. optymalizacji transportu i dlatego pytam.
    Urlop

20.08.2024 06:40

W tej (usunięte przez administratora) która rządzi się własnymi prawami nie ma czegoś takiego jak urlop przechodzacy na kolejny rok. Musisz wykorzystać cały w ciągu danego roku a jeśli nie to pracodawcy sam narzuca Ci dni urlopu do wybrania kiedy jemu podoba się. Jednym słowem (usunięte przez administratora) Twoim urlopem
    Ona

21.08.2024 06:24

Wcale się nie musisz godzić na narzucenie ci urlopu :)
    W FCL bez zmian

16.08.2024 08:17

2024 bez zmian. Od 6 lat nie potraficie sobie poradzić z tym pracodawca. Pracownicy tej firmy to największe (usunięte przez administratora)jakie widziałem. Za to (usunięte przez administratora) na współpracowników to potrafią najlepiej.
    Bo

16.08.2024 17:01

(usunięte przez administratora) to oni pozatrudniali teraz to nawet nie potrafią oklejarki obsłużyć i pustego kartonu wyrzucić nie wspomnę już że z otwieraniem kartonów również mają probelm i nie wiedzą jak to robić prawidłowo a o ich pracy już nie wspomnę bo to jest (usunięte przez administratora)Tych bardzo dobrych pracowników jest coraz mniej a zaczną zwalniać się jak nie zaczniecie ich doceniać i płacić nadgdzin. (usunięte przez administratora) żeby nie wypłacić rzetelnym pracownikom nadgdzin ale płacić (usunięte przez administratora)za nic nie robienie i stanie w regale na telefonach to kasę nagle mają. Tak jak napisałeś tu musiałby pracodawca w końcu zmienić się żeby zaczęli traktować(usunięte przez administratora). Na szczęście ja przejrzałam już na oczy i po tylu latach (usunięte przez administratora)i tutaj zmądrzałam i zmieniam pracę na o wiele lepiej płatną gdzie mają szacunek do pracownika i nie żałują na niego pieniędzy za jego ciężką pracę i każdemu z Was polecam to samo. Miejsce szacunek do siebie bo jesteście bardzo wartościowymi pracownikami a tu tego nie doceniają a gdzie indziej docenią wasze tempo pracy i dyspozycyjność.

20.08.2024 20:28

(usunięte przez administratora)to praca w FCL, moja już dawno nie.
    Maryla

05.08.2024 09:53

Na stronie jest otwarta rekrutacja na starszego specjalistę ds. działu skarbu. Czy firma zapewnia dobre zaplecze socjalne w biurze? Można korzystać z kuchni, środków czystości i innych?

20.08.2024 15:11

Strefy walka o pojemniki(usunięte przez administratora) Automat dramat szczególnie(usunięte przez administratora) które są niemiłe i nawet jak koordynator odeślę do pomocy to wyganiają bo to ich pojemniki. Niemiłe wulgarne
    Lol

20.08.2024 15:37

Walka o pojemniki bo każdy chce wydajność mieć. Do tego jak widzisz się ludzi którzy kompletnie (usunięte przez administratora) i zasypują się na jednej stacji to wchodzi im się w stację żeby im pomóc bo przerasta ich ilość pojemników. Zatrudnili takie (usunięte przez administratora)co sobie (usunięte przez administratora). Do tego masa (usunięte przez administratora) co to przychodzą na strefę niby do pomocy ale wybierają sobie stacje gdzie są 4 pojemniki I kiedy zrobią je to uciekają zostawiając resztę stacji zasypanych. Nie będziemy za dwóch pracować. No chyba że zwiększą nam wynagrodzenie za dwóch to wtedy co innego.
    amy

19.08.2024 03:10

Pracownik Magazynowy otrzymuje ciuchy służbowe wraz z obuwiem, czy trzeba we własnym zakresie?
    Po

19.08.2024 10:43

Coś Ty. Tu nie ma ciuchów służbowych. Przychodzisz we własnych ciuchach i butach i jeśli coś Ci się z nimi stanie w trakcie pracy to firma ma to (usunięte przez administratora) Jedyne co dostajesz na ciuchy to marne grosze od czasu do czasu na pranie ich i to wszystko. (usunięte przez administratora)
    Boby

19.08.2024 14:03

Tylko lodówki dostają. Ekspedycja musi pracować w temperaturze -20 (okres zimowy) , nie ma ciuchów, nie ma dodatkowych przerw żeby się zagraża i nic o czym mówi prawo.
    Ona

15.08.2024 13:57

Według prawa firma musi nam zapewnić wodę!!! Na magazynie jest chyba 30 stopni, A tej wody nie ma. Sprawa zostaje zgłoszona anonumowo do PIPu. Pozdrawiam
    Zołza

16.08.2024 17:05

A temperatura na stołówce? Tam dopiero jest (usunięte przez administratora). Nic z tym nie robią a z człowieka leje się. Zamontowali śmieszną roletę która nic nie daje okien otworzyć nie można bo wypadają z zawiasów a tam idzie ugotować się. Byście tą kasę wydali na jakieś duże wentylatory tam a nie na bezsensowną roletę.(usunięte przez administratora)

12.08.2024 12:01

Otwiera się nowo wybudowany magazyn hurtownia w woj Łódzkim pow Łowicz .Troszke dziwnie przebiegała rekrutacja do pracy ale cóż czas pokarze.
    Lol

13.08.2024 14:44

A to będzie normalny magazyn czy jakiś przeładunkowy ?

16.08.2024 13:00

5300 brutto. 3 zmiany około 70osob zatrudniają.

13.08.2024 14:22

ozone

13.08.2024 20:40

Jak zwykle będą na ostatni moment. Wiesz że im nie pali się do wysłania pasków. Z wypłatami jest to samo że na ostatni moment wszystko. Nasze podejście już też jest takie samo do pracy jak ich podejście do nas. Nie szanują nas? To i my nie będziemy się spieszyć w pracy.
    Lupa

13.08.2024 23:17

Pasków jak nie było tak nie ma, (usunięte przez administratora) ludzi na wypłatach to pasków dalej nie ma, na taśmie się zasowa a płacą jak by im pieniędzy brakowało , (usunięte przez administratora) ludzi na urlopach ale w końcu trzeba sponsorować ludzi u góry

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

06.08.2024 22:35

Wiecie dlaczego nie ma przyjęć do pracy?
    wik

10.08.2024 20:10

Nie ma pracy bo jest jej tyle co kot napłakał zlecenie odwołuje się ale ludzi co mają na 22:00 już nie przesuwają na 20:00 bo przecież po co? Robota kończy się 2:00? po 1:00? Zmiana na 22:00 jest aktualnie bez sensu i niepotrzebna ale zarząd ma to w głębokim poważaniu. Pracy też nie ma na tyle bo ludzie bija się wręcz o pojemniki i skaczą sobie do oczu bo każdy walczy o wydajność a do tego paru starych pracowników przynajmniej z nocki zasuwa za czterech więc aktualnie na zmianach jest jedna wielka batalia o pojemniki. Niektórzy maja pracę osiem godzin a niektórzy raptem 4. Teraz najbardziej opłaca się godzina 18:00 bo masz tą pewnosć że do tej 1:00 lub 2:00 popracujesz i coś tam wydajności nabijesz. Ja współczuję najbardziej tym (usunięte przez administratora) co muszą na 22:00 przychodzić i dla których już nawet nie ma miejsca na taśmie i muszą potem nadrabiać wydajnosć ile się da. Totalna (usunięte przez administratora) co są na górze.
    Memka

11.08.2024 16:53

Nie ma pracy więc nie ma godzin.ledwo co ją ma umowa o pracę
    SZKOLENIA

09.08.2024 08:05

Ja to pisze w imieniu swoim i koleżanek z taśmy którym podobnie jak mnie skończyła się już cierpliwość. Nauczcie ten (usunięte przez administratora) który zatrudniacie co to jest sprzątanie po sobie!!!! że puste kartony wyrzucamy do ciężkiej (usunięte przez administratora) że do klejenia służy oklejarka a nie klejenie taśmy na regały i potem taśma zwisa do samej ziemi. Ile razy mamy mówić że każda zmiana ma po sobie sprzątać!!!! Nocka nie jest sprzątaczami!!! Wykorzystujecie nas !!!! Co my jacyś gorsi żeby sprzątać ten(usunięte przez administratora) po tych (usunięte przez administratora) z dniówek? Po złości nam to robicie? Od kilku tygodni już sprzątamy po (usunięte przez administratora) i będziemy tak sprzątali byle jak a może niedługo już wcale póki w końcu dniówki nie zaczną szanować naszego wysiłku. Będziemy wam ten (usunięte przez administratora) zostawiali na rano i pracujcie sobie w nim skoro tak bardzo go lubicie. Zaczniemy również robić zdjęcia po dzienniej zmianie jak wygląda to wszystko i będziemy wysłali je do kierowniczek a także pokazywali górze bo to już przechodzi ludzkie pojęcia co zostawiacie na noc. Nowi co przychodzą na nocki w ogóle sprzątać nie potrafią nic ich pod tym kątem nie szkolą (usunięte przez administratora)!!!!
    (-)

09.08.2024 17:30

Dobrze powiedziane. Ja to już odpuściłam sobie dokładne sprzątanie. To strata naszego czasu i nerwów. Byłam na dniówkach i wiecie jak to wygląda? Kiedy nie ma pojemników to ludzie stoją w regałach na rozmowach i na telefonach a kartony walają się pod nogami i wystają z regałów tak że w końcu ktoś kiedyś sobie na nich oko wykuje. Dlaczego w tym czasie ludzie których na dniówkach jest od groma nie sprzątają w regałach? Nudzą się i czekają aż pojemniki im wjadą na stację zamiast wziąć się za sprzątanie po sobie. Ja przez nocne zmiany jestem nauczona sprzątać po sobie więc kiedy nie miałam co robić to właśnie ogarniałam regały i sprzątałam to ludzie z dniówki patrzyli na mnie jakbym była co najmniej (usunięte przez administratora) i robiła coś co jest zakazane. Koordynatorki z dniówki też mają to w nosie i nie zwracają im uwagi że skoro stoją bezczynnie to mogliby posprzątać w regałach skoro narobili taki(usunięte przez administratora) Kierownicy też nie reagują na to ich stanie a my potem przychodzimy na nocną zmianę i już od razu na dzień dobry rzucamy(usunięte przez administratora)widząc to co zostawiła dniówka. Gdyby mieli płacone za sprzątanie to zabijaliby się o regały do sprzątania. Ja już przejrzałam na oczy i nie staram się ze sprzątaniem na nocce. Leki które dniówka zostawiła rozwalone po regałach tak zostawiam a niech sobie szukają potem pojedynczych sztuk skoro taki bałagan robią. Ja nie będę marnowała swoich nerwów i czasu na dokładnie sprzątanie bo przychodzę następnego dnia i jest to samo. Marnowanie czasu na sprzątanie kiedy dniówka całą zmianę do samego końca robi sobie pozycje. Niesprawiedliwość ze aż w oczu kuje.
    <><>>>

10.08.2024 14:56

Też już nie sprzątam jak kiedyś. Teraz to już tylko wsuwanie wystających kartonów. Nocka nie da się już dłużej wykorzystywać (usunięte przez administratora)z dniówek. Koordynatorki potem sprzątają za nas. Szkoda mi ich ale ja dłużej nie dam się wykorzystywać a przychodzi się kolejnego dnia i ręce opadają. Jakby bomba wybuchła na strefach. I zwracam się tu do każdej osoby z nocki aby przejrzały na oczy w końcu i przestały porządnie sprzątać całe strefy i jeszcze sprzątać inne strefy za innych gdzie nie pracowały. To jest bez sensu bo dniówka robi nam po złości ten bałagan bo wiedzą że od nich nie będą wyciągane konsekwencje dlatego(usunięte przez administratora)mają bałagan. Teraz i nocka będzie miała(usunięte przez administratora) wasz bałagan. Ja to sorzatam tylko po sobie. Wsuwam kartony tylko te co ja używałam. Reszta mnie nie obchodzi.
    Fantazja

02.08.2024 04:12

Brawo!!! W końcu ktoś u góry pomyślał i odwołał zlecenie. Przynajmniej UoP nocna zmiana, miała prace przeć całą swoją zmiane. Częściej powinniście tak robić, oszczędność pieniędzy a my mamy co robić.
    Gila

02.08.2024 17:29

Co nie zmienia faktu że pracy jest póki co na tyle mało że zmiany na 22.00 są kompletnie bez sensu bo nie ma co robić. Jak robić wydajność skoro nie ma roboty do tej 6.00? Ktoś tam na górze w ogóle (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)
    Brud i jeszcze raz brud..

27.07.2024 10:03

Brudne regały, brudne i to bardzo brudne pojemniki przez co jesteśmy cali brudni, ręce dosłownie czarne, a przemieszczając się po stacjach to już nie tylko ręce ale i całe ubranie. Czas to gdzieś zgłosić.... Kiedy pracodawca musi zapewnić prysznic? § 22.1. Na każdych ośmiu pracowników najliczniejszej zmiany wykonujących prace powodujące zabrudzenie ciała powinna przypadać co najmniej jedna kabina natryskowa

30.07.2024 16:08

Chłopie przyjedź sobie na ekspedycje przebierać pojemniki albo ściągać z ramp... Zobaczysz co to jest brud! Pył w nosie całe ręce siwe, między paznokciami kilogramy brudu a jedynie gdzie mozesz, się umyć to umywalka dla dzieci..

31.07.2024 18:53

Oczywiście że wam zapewni. Za(usunięte przez administratora)komentarze dostaniecie płyn szmatki i będziecie te regały myć jak się budzicie. Tylko czekać aż to nastanie. Skoro nie macie co robić to zaczniecie myć pojemniki i regały.
    XYZ

30.07.2024 12:23

Niech ktoś w końcu coś zrobi z tą klimatyzacją! Człowiek siedzi na kontroli i się czuje jak w kostnicy a potem płacz, że ludzie na l4 chodzą bo pół magazynu chore przez klimatyzację!
    Chcemy palarni..

25.06.2024 13:50

Dzień dobry, czemu w tej firmie tylko ekspedycja może palić papierosy? Wystarczy że cały czas ktoś musi im pomagać bo mają mało ludzi. Dużo osób w firmie z chęcią podczas przerwy zapali, zaznaczam podczas PRZERWY, a nie jak ekspedycja kiedy tylko chce. Bardzo często jak idziemy do domu między godziną 2 a 4 to stoi jeden pan z ekspedycji za tirem i puszcza sobie dymek. Czy to jest sprawiedliwe? Nie wydaje mi się.. W dzisiejszych czasach jest równo uprawnienie! Więc zróbcie oficjalna palarnie a każdy kto ma ochote poświęcić swoją przerwę na palenie to może.tp zrobić, nie powinno tak być że jedni mogą sobie palić a inni dopiero po skończeniu swojej zmiany idąc do domu. (usunięte przez administratora) nie będzie spał to też zobaczy jak się pali za tirem. Nic nie mam do ekspedycji ale też z chęcią zapale, przynajmniej raz na 4h.
    fasola czerwona w puszce

27.07.2024 14:42

Jeszcze dodaj do tej listy VIP-ow (usunięte przez administratora). regularnie w trakcie pracy popala papierosy na biurowcu

27.07.2024 22:30

Bo nie muszą kart odbijać i wychodzą kiedy chcą a(usunięte przez administratora) też wychodzi sobie na (usunięte przez administratora)kiedy chce i nikt nie pilnuje ich .... ino patrzycie na innych a nie na siebie ..

22.07.2024 20:00

Mk

23.07.2024 10:10

@Buli a w farmacolu od niedzieli do niedzieli ,brawo
    ?

17.07.2024 15:11

Po co firma daje ogłoszenia o pracę w maju skoro to nie jest sezon. Po co przyjmuje się zleceniowke skoro czerwiec lipiec i zapewne sierpień zlecenie jest odwoływane? Rozumiem że prywatne firmy maja swoje zasady i nie patrzą na pracowników w najmniejszym stopniu ale to (usunięte przez administratora)
    Gość

11.07.2024 09:56

W tej firmie dzieją się cuda. Świeżo zatrudniona osoba dostaje na start trzy razy więcej od pracownika który przepracował parę dobrych lat (zatrudnienie na tym samym stanowisku). To jest po prostu (usunięte przez administratora) Starzy pracownicy na wniosek o podwyżkę wynagrodzenia nie dostają nawet odpowiedzi po czym zjawia się koleś który na okresie próbnym dostaje sporo więcej. Takie sytuacje są możliwe tylko w (usunięte przez administratora)
    XD Expedition

14.07.2024 00:28

To Ty jeszcze tam siedzisz ? :D Hahaha. Kiedy jeszcze pracowałem, dodawałeś komentarze i (usunięte przez administratora) wtedy na nowych tak samo jak dziś. Lata mijają (usunięte przez administratora) a Ty dalej w (usunięte przez administratora) na nockach i w tej kamizelce w wyjątkowym kolorze.
    Zig

15.07.2024 10:10

I przez takich(usunięte przez administratora) jak ty którzy godzą się robić za najniższą krajową w tej firmie nigdy nic się nie zmieni.
    Sita

11.07.2024 20:49

Taka prośba do ludzi którzy z innych działów po skończeniu pracy u siebie idą na taśmę hurt boczny, magazyn 15, lodówki i tak dalej. Jak już pracujecie na taśmie to uszanujcie to że my trzymamy sobie porządek na swoich strefach (mowa o nocnej zmianie) i nie mamy ochoty sprzątać jeszcze po was jak już musimy sprzątać za tych(usunięte przez administratora) z dniówek. To chyba nie problem wyrzucić pusty karton na taśmę czy poza regał jeśli taśma jest pełna. Jeśli my przychodzimy z taśmy wam pomagać to nie robimy wam bałaganu więc szanujmy się wzajemnie. W innym przypadku będziecie po prostu musieli sprzątać po sobie bałagan który zostawicie a my będziemy zmuszeni zgłaszać kierownikowi zmianowemu jak i waszym sekcyjnym o tym bałaganie a chyba tego nie chcemy.
    Zmiana 22:00-6:00

04.07.2024 19:03

Czy kierownictwo jest w stanie wytłumaczyć nam po co teraz jest zmiana na 22:00? Kiedy pracy nie ma nawet do 2:00? Co osoby z umowy o pracę mają robić do tej 6:00? Tylko nie mówcie tej (usunięte przez administratora) oklepanej śpiewki że ładować automaty bo tam już nie ma co ładować to raz a dwa zabieramy tym samym robotę osobom które mają na 6:00. Nie wspomnę już o wydajności bo ile jej zrobimy przy tak dużej ilości ludzi na taśmie i kiedy praca kończy się bardzo szybko? Mamy potem siedzieć w regałach po cztery godziny? Zapłacicie nam za to? Plus oczywiście osoby które nigdy na 22:00 nie chodzą bo mają śmieszne wymówki. Proszę zastanowić się nad sensem tych zmian teraz kiedy pracy nie ma.

10.07.2024 16:18

Chodzi o to by była goła wypłata ... lepiej iść na l4. Lepiej wyjdzie się finansowo. A podwyżki wszystkiego ... na nic Nas nie będzie stać ... nawet na te suplementy czy leki które trzeba brać ...
    Zalecenie,,

10.07.2024 18:20

Nas ze zlecenia odwołują bo mało pracy a inni chodzą na 22 przy tak małej ilości roboty. Gdzie tu jakakolwiek logika? Ile tej wydajności zrobimy od 22 do tej 1? Bo tak kończy się robota i potem co do domu? Trzy godziny w robocie. Rozumiem że Farmacol zwróci mi koszty paliwa za bezsensowny przyjazd do pracy? A umowa o pracę? Pomyśleliście o nich? Mają potem tyle godzin odrabiać bo pracodawca nie jest w stanie zapewnić im pracy na pełne 8 godzin? (usunięte przez administratora) Przecież teraz nic się nie dzieje i odwołują tyle ludzi a i tak ciągle praca kończy się bardzo szybko. Aktualnie teraz najlepiej na tym wychodzą osoby mające na 18:00 bo zrobią sobie tej wydajności dużo nawet do tej 1:00 a cała reszta gdzie ma ją zrobić?

04.07.2024 23:04

Rover

05.07.2024 12:44

Zgodnie ustawą o zwalczaniu dezinformacji rosyjskiej to można takiego pracownika zwolnić i pracodawcy mają obowiązek zgłaszania takiego pracownika policji
    Net

05.07.2024 16:05

Ja rozumiem wszystko wszystkim bo nie wrzuca się ludzi do jednego worka, ale pracują u nas(usunięte przez administratora), którym wydaje się, że wszystko mogą. Są (usunięte przez administratora) a jak zwrócisz im uwagę to udają(usunięte przez administratora). Nawet, jak pokażesz im o co ci chodzi typu leki na ziemi czy kartony które wrzucają w regał to nagle włącza im się światełko (usunięte przez administratora). To skoro nie rozumieją o co chodzi to może czas nauczyć się polskiego (usunięte przez administratora)
    C.c.c

26.06.2024 06:42

Moje pytanie tyczy się zmian na 22:00 na taśmie. Proszę mi wyjaśnić dlaczego niektóre osoby nie chodzą w ogóle na 22:00? Jaką tym razem ściemę wymyśliły? Że nie mogą bo co? Pies im w domu płacze? Albo kot? Albo chomik a może rybki? Nadgdziny jak są to potrafią i do 6;00 być a na 22:00 do 6;00 to już nie mogą? Czy kierownictwo naprawdę wierzy w te bzdury i kupuje te ich bajeczki? Dlaczego wiecznie te same osoby mają chodzić na 22:00 a inni są nietykalni? Bo bajeczki typu nie mogę bo mam DOROSŁE dziecko w domu są tak (usunięte przez administratora) że śmiać się chce z(usunięte przez administratora) niektórych ludzi. Na 18:00 cała chmara ludu chodzi a jak robota jest to potem połowa o 2:00 idzie do domu a do szóstej są ile? Dwie? Trzy, cztery osoby? Jeśli nie ma rzeczywiście PRAWDZIWYCH przeszkód aby nie chodzili na 22;00 to powinni być rozpisywani też na taką zmianę.
    Baja bongo

26.06.2024 20:52

Ja się zastanawiam nad tymi waszymi wywodami i żalami złożonymi na gowork i tak rozkminiam ci to daje ? Jak jest problem to idź do przełożonego. Wątpię że tu ktoś wam załatwi problem
    Toledo

04.07.2024 23:07

Pracowałem w latach 2017-18 na magazynie to miałem przeważnie nocki z wyboru. I nawet fajnie było.

01.07.2024 08:05

Por

04.07.2024 20:32

Zgadza się. Kiedyś była premia frekwencyjna co miesiąc 100 zł za brak L4 i półroczna ale zlikwidowali wszystko. Więc teraz opłaca się bardzo chodzić co chwila na L4. Jakby jeszcze mogli to by premii za wydajność najlepiej nie dawali. Wszystko nam zabierają bo przecież zarabiają tak marne grosiki że muszą na nas oszczędzać. Ale zatrudniają całą masę ludzi którym płacą za robienie okrążeń wokół magazynu i za stanie w regałach na ploteczkach i telefonach. (usunięte przez administratora)
    Stary pracownik

03.07.2024 22:21

Chciałem się zapytać czy jak kiedyś (dwa lata temu) pracowałem na magazynie u was to można wrócić?
    ..()..

22.06.2024 05:04

Czy kierownictwo zrobi w końcu porządek z osobami które notorycznie unikają pracy w piątki biorąc lewe urlopy na żądanie? Nie wpadło wam do głowy że robią to specjalnie aby wydłużyć sobie weekend zwłaszcza teraz kiedy jest taka pogoda? Wystarczy przysiąść i zobaczyć w systemie jakie to osoby i jak często nie przychodzą sobie w piątek. To my sporadycznie dostajemy wolne za niedzielę w piątki bo podobno nie chcą dawać wolnych piątków a tymczasem inni mogą sobie zadzwonić o uż na piątek i dostają je od tak. Proszę sobie sprawdzić kto najczęściej bierze uż w piątki i coś zrobić z tymi osobami. Najpierw upomnienie by się przydało. Rozumiem że uż przysługuje ale te piątki są już na porządku dziennym. Cały tydzień komuś nic nie dolega i chodzi do pracy a przychodzi piątek i nagle dziwnym trafem pół magazynu jest chore tak? (usunięte przez administratora). Pora żeby góra zainteresowała się tym problemem
    Zlecenie

03.07.2024 14:47

Dlatego dobrze, ze umiem się chować przed takimi jak wy- (usunięte przez administratora). Jak dobrze idzie to 1/3 albo połowę dnia uda się spędzić między regałami w telefonie bez zmęczenia wracam do domu :D nie to co ci tu narzekają
    Ja też zlecenie

03.07.2024 18:16

Wiesz co?to że masz płacone za godzinę nie znaczy że masz się (usunięte przez administratora) Ja też jestem na zleceniu ale pracuje na tyle ile mogę i na miarę swoich możliwości. Śmieszne to co piszesz że korzystasz z czasu dla siebie będąc w pracy. Gadasz jak (usunięte przez administratora) i piasek jest zbyt biały, to jest praca.. Mnie też w tej firmie nie pasuje wiele rzeczy zasad i reguł pt odrabianie albo bezsensowne zrywanie ludzi w niedzielę po to tylko żeby w niedzielę porobić trzy godziny,pracuje bo nie mam wyjścia póki co ale szukam dalej innej oferty

27.06.2024 10:07

Ps

27.06.2024 18:46

Ale jak to tłumaczą mają dzieci i pracować na 22:00 nie mogą. No takiej (usunięte przez administratora) dawno nie słyszałam. Albo zrobią porządek z tymi (usunięte przez administratora) albo sprawa zostanie zgłoszona wyżej
    Oro

27.06.2024 19:26

Tu mogą pracować na noc ale nie na 22:00 bo wtedy nagle milion powodów jest dlaczego. Do tego tu robić nie mogą bo mają całą kartotekę zaświadczeń serio? To co robią na magazynie? Przy pracy fizycznej? Dźwiganie kartonów na porządku dziennym a mają jakieś śmieszne papierki na chore kręgosłupy oczywiście mówię tu o tych co mają je lewe nie o tych co naprawdę nie mogą dźwigać. Takich (usunięte przez administratora) dawno nie widziałam
    Babe

26.06.2024 12:59

Słuszna uwaga. Połowa osób na magazynie się tłumaczy że nie może na 22 chodzić. Tylko pytanie dlaczego? Nie mogą chodzić bo w domu dziecko? Tylko że to dziecko ma 14 lat. A dziewczyny które mają rzeczywiście małe dzieci jakoś na 22 muszą chodzić. Już naprawdę mamy tego dosyć. Przecież jesteśmy pracownikami magazynu i gdyby musiały to by wszystkie chodziły na 22. Ale nie. One tłumacza się że tak mają ustalone z kierownictwem. Tylko że jak przychodzi co do nadgodzin to do 5 mogą siedzieć. (usunięte przez administratora) na taśmie co wiecznie nic nie mogą. To proszę je zwolnić i tyle. Skoro są nie przydatne do pracy
    Papa

26.06.2024 19:34

Już samo tłumaczenie się bo ja mam dziecko. Czyli co osoby nie mające rodziny i dzieci mają w takim układzie mieć cały czas na 22:00? Tylko że większość tych dzieci to nie są noworodki tylko (usunięte przez administratora) które same potrafią zadbać o siebie a zakrywanie się tekstem że ma się dziecko to jedna wielka ściema!!! Patrzą tylko na siebie i swoją wygodę a innych mają (usunięte przez administratora)!!! A wystarczy że przyjdzie okazja zrobić nadgdziny tak że dwie do 6;00 i nagle co dzieci nie mają że mogą do 6;00 siedzieć? Druga sprawa jeszcze jest taka że jeśli mają samochód to (usunięte przez administratora) tym bardziej mogą jeździć na takie zmiany a weźcie pod uwagę osoby dojeżdżające komunikacją miejską gdzieś dalej którym autobus późnym wieczorem już nie jeździ tak często. Skończcie w końcu z tym gadaniem bo ja mam dziecko bo my już nie kupujemy tych bredni. To jak tak mają załatwione z kierownictwem to ja sobie też załatwię że nie mogę na 22:00 bo mam psa którego muszę wyprowadzać i co mi zrobią? Dorosłe dziecko wokół (usunięte przez administratora)a pies nie. Skoro można na takie (usunięte przez administratora) jak bo mam dziecko brać sobie zmiany 18 czy 20 bez 22 to ja również na takie (usunięte przez administratora) jak bo mam psa mogę sobie wziąć zmiany 18 czy 20 tym bardziej że nigdy nie miałam jeszcze zmian na 18 podczas gdy niektóre (usunięte przez administratora) mają je wiecznie.

20.06.2024 18:06

Camera

22.06.2024 23:20

Jedna jest działająca a druga jest przy szafkach przy oknie ale niewiadomo czy działa czy nie. Ta jak wchodzi się na stołówkę działa. Po co kamera na stołówce właśnie? Podglądają co jemy czy jak? To nasze jedyne 20 minut gdzie możemy usiąść i odpocząć nie będąc wiecznie podglądanych a tymczasem nawet na przerwie jesteśmy obserwowani. Może jeszcze zamontujecie kamery w szatni i w WC żeby i tam nas podglądać jak przebieramy się? Żenada. Może warto to zapytanie do PIPu zamienić w donos i na zdjęciach pokazać te kamery na stołówce.
    Boby

22.06.2024 23:44

Kamerzysta też wielokrotnie korzysta zeby obserwować ludzi na magazynie, czy przypadkiem nikt nic nie je. A niby do tego to służy. Łamie nasze prawa tak jak cała ta firma. Dlaczego sam nie ma kamery w swoim biurze żeby ktos w końcu go pilnował? Cały magazyn wie że przychodzi się wyspać do tej pracy, zamiast pracować to śpi. Nikt go nie kontroluje, robi co tylko chce.
    Rachmistrz

12.05.2024 20:39

Podsumowanie I kwartału 2024: 92 mln ilość sprzedanych produktów na rynku aptecznym 2 mln ilość sprzedanych produktów na rynku szpitalnym 764 tys. ilość zrealizowanych dostaw 18 tys ilość SKU w ofercie Kapitał zakładowy 481 621 600,00 ZŁ* * FARMACOL-LOGISTYKA(tylko jednej ze spółek w Grupie Kapitałowej) * *https://www.farmacol.com.pl/kim-jestesmy/struktura-grupy-kapitalowej/ A firma nie ma pieniędzy na zakup ani nowego ani nawet używanego sprzętu...
    Pip

22.06.2024 02:24

Kiwneli, ale jak się paczki wysyła na święta do pipu to kto ich ruszy. 100%potwierdzone. Pozatym taka korporacja jest jak potężna (usunięte przez administratora) nie do ruszenia
    Pavulon

22.06.2024 22:32

Do ruszenia, tylko wam się nie chce. Ci którzy pracują obecnie, nie podejmą próby zgłoszenia do PIPu lub innej instytucji, bo jest to równoznaczne z późniejszym zwolnieniem. Pracownicy, którzy już zrezygnowali z tej pracy, także nie podejmą się tego zadania - nie chce im się, nie mają czasu, szybko zapominają, brak podstawowej wiedzy w procedowaniu takich zgłoszeń, inna praca i związany z nią brak dodatkowego czasu na farmacolowe pozostałości. (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol