Grupa Farmacol (nieczynne)

• Wola Kopcowa
  • Dyminy
  • Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o Grupa Farmacol (nieczynne)

Opinie o Grupa Farmacol (nieczynne) Kielce

WebsiteIconGrupa Farmacol

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol (nieczynne)!

rfgb

14.05.2016 19:29

teraz to widze ze szukaja znowu kilku ososb do zatrudnienia np. specjalsity do spraw kontrolingu finansowego w Katowicach wymagane jest miedzy innymi utaj wykształcenie wyższe czy znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office (w szczególności Excel)

14.03.2016 18:17

bulinka

17.04.2016 21:50

sprecyzuj co oznacza według ciebie "na fajnych warunkach"?

tata

08.09.2015 12:11

ta firma ciągle kogoś poszukuje bo ludzie się zwalniają. Nikt za takie grosze nie bedzie pracować.
    ludwik

27.03.2015 14:41

jak od 12 lat jeżdzisz @mistrz kierownicyb to wydaje mi się, ze jest to naprawde spory staż i spokojnie mozesz teraz do nich aplikowac, pewnie nie ma już za dużo takich kierowców jak Ty. A co do reszty to wydaje mi się, że jednak nie ma już tutaj czego się obawiać tak naprawde, bo firma od kilku lat już działa.
    mistrz kierownicy

19.01.2015 14:47

Farmacol S.A - Cefarm bardzo mnie ciekawi i przyciąga jako potencjalny nowy pracodawca bo teraz szuklam na szybko zatrudnienia jako kierowca. zakładając że z mojej strony nie będzie dochodzić do żadnych wspomnianych wcześniej nieuczciwości, czy mam szansę obecnie na zatrudnienie u nich? za kółkiem jestem od dwunastu lat już non stop
    a

13.05.2014 08:57

Niech sie wezma za niektorych kierowcow pod stolem dajacych
    ping

06.02.2011 19:05

ciekawe kiedy kolejne zwolnienia, bo przecież na tych się nie skończy. Czyżby kolejna cisza przed burzą?

06.02.2011 19:00

Zgadzam się, z opiniami. Pozwalniali i nie ma kto pracować,za mała obsada. Jeden pracownik wykonuje pracę za kilku innych.

Kontakt - Grupa Farmacol (nieczynne)

Kielce

Grupa Farmacol
    OP

10.10.2010 20:09

potwierdzam wszystkie wypowiedzi dotyczace cefarmu kielce [usunięte przez moderatora]. I tylkko wieczne pretensje do pracownikow niewiadomo o co. A placa najnizsza jak sie tylko da. Praca tam to strata czasu praca tylko dla desperatow niemajacych wyjcia. Wolabym smieci wozic niz tam pracowac. Nikomu nie polecam bylem tam i tylko czas zmarnowalem.

03.10.2010 08:45

pracownik - 2009-08-13 20:56:31 to najgorsze miejsce pracy na kuli ziemskiej!!! uwierzcie!!!! wykorzystuja ludzi na maksa najlepiej jakby kazdy pracowal charytatywnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [usunięte przez moderatora] zastraszanie zwolnieniami!!! a ciagle brak pracownikow!!! jeden pracownik wykonuje prace za kilku!! jest od wszystkiego!!! zastanowcie sie przed podjeciem pracy!!! poganianie popedzanie!!! w spokoju zjesc nie mozna bo zaraz ktos na ramieniu siedzi i wygania!!! SZOK!!!! ja na szczescie juz tam nie jestem :) Wszystko to prawda. Zarobki najniższe a praca nie do przerobienia.Choćbyś się zacharował to i tak będzie mało i żle.

03.10.2010 08:45

xy

21.09.2010 09:58

zgadzam sie co do waszych wypowiedzi ta praca wykancza wszystkich pracownikow ludzie sa wredni ale to i tak nie najgorsze kierownictwo [usunięte przez moderatora] premii nie daja bo system sie non stop myli albo malo pozycji albo pierwsze zmiany lub za malo nocy 1080 zl na reke i dzici do wyzywienia a na rynku bryndza i jak tu zyc we wszystkie swieta trzeba pracowac a kasy za to nie dadza bo zapomna;) albo dadza premii 50zl i powiedza ze za swieto dziekujemy za taka laske pozdrawiam wszyskich pracownikow
    eeeeeeeeeeeee

25.07.2010 00:02

ludzie fałszywi kierownictwo też duża rotacja ludzi wykorzystywanie zastraszanie zwolnieniami jednym słowem masakra potrafia zgnębic i zgnoic człowieka ludzie [usunięte przez moderatora] po 2 lata bez umowy o prace a z umowa najniższa krajowa ciężka robota trzeba sie nalatac klimatyzacja nie chodzi na magazynie jest 30 stopni
    xxx

20.11.2009 19:22

nic dodac nic ujac [usunięte przez moderatora] w 4 miesiace potrafi zrobic z czlowieka wrak.
    AGA

05.10.2009 14:34

Mam pytanie czy faktycznie jest tam tak strasznie??? Pytam bo dowiedziałam się że są przyjęcia i mam zamiar tam się zgłosić. Możesz sprostować swoje zdanie na temat pracy w Ce farmie? dzięki :)
    AGA

05.10.2009 14:34

13.08.2009 20:56

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol (nieczynne)