Grupa Farmacol

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Kosa

23.11.2024 15:18

Dlaczego nie została wywieszona wydajność za zeszły tydzień? Jak mamy sobie osoby które mają na pozycje teraz wyliczyć wypłatę? Kiedyś wydajność byla co wtorek potem co czwartek już a teraz nie ma w ogóle. Skończyła się od 4.11 do 10.11 i gdzie zeszły tydzień? (usunięte przez administratora)
Kamień

24.11.2024 13:12

Ty może jeszcze wierzysz w rzetelność tych list wydajności? Cały ten system naliczania to jeden PIC na wodę fotomontaż. Firma od lat robi nas na szaro.Doliczają niezawinione błędy(z przekłamań sztuk na terminalach, księgowaniach walidacji serii,awarie sprzętu),umniejszają wydajność podkręcając nie tylko normę,ale również algorytm naliczający wydajność. PIP powiedzieli jednemu,że potrącanie za błędy przy systemie akordowym jest co najmniej niestosowne, żeby nie powiedzieć nieludzkie.Tak samo oczekiwać dobrej pracy na złomie. Ktoś napisał nie tak dawno,że co innego wychodzi w infokiosku,a co innego w gabinecie kierownictwa. Mało tego,dodatki urlopowe od lat są śmieszne.Zależy to od zmiennych czyli wysokości premii. Jak mamy niskie premie to to dodatki urlopowe są niskie. Za zaledwie kilku dniowe L4 ścinają tak wypłatę,że makabra. U nas dziewczyny z kontroli wpisują błędy jak (usunięte przez administratora)(nawet za to co nie powinny). Firma wynagradza za takie praktyki dział kontroli,a ogromnie umniejsza premie działowi kompletacji. Dzieją się przykre rzeczy,podcinają skrzydła na każdym kroku. Rywalizacja i wyścig szczurów jest coraz większy.Ludzie niemalże walczą o pojemniki. Nadgorliwość niektórych i starych i nowych jest ewidentna. Ja wszystko rozumiem,każdy chce zarobić jak najwięcej,wykazać się,wielu wynajmuje,ma kredyt,rodzinę. Ale jak wiadomo:"Nadgorliwość bywa gorsza od faszyzmu". Dołożyć pracy oddziałowi można,ale ładnie wynagrodzić to już nie. "Kasa się musi zgadzać,ale zarządowi". Od nowego roku najniższa płaca minimalna w górę,ale również składki ZUS. Od siebie chyba raczej firma nic nie dorzuci,a jeżeli tak to norma do wypracowania pójdzie w górę. W efekcie będzie jak dotąd czyli dobrych premii nie będzie,chyba,że ktoś jest robotem i zrobi wszystko sam i jeszcze nie porobią go na błędach i wydajności. Co nas zatem tu trzyma?Ano pewna branża,niektóre osoby,dogadanie się co do zmian i działów. Inaczej to już tylko skoczyć z mostu. Szkoda,że nie ma zebrań z osobami decyzyjnymi,brak dialogu na linii: załoga - dyrektorzy itp. Zarządzanie zamówieniami też jest jakie jest.Sprzęt do pracy w coraz gorszym stanie. Apropo: Jakoś nie wierzymy w zapewnienia,że w przyszłym roku będzie nowy. Coś mętnie o tym mówili.Praktycznie od lat obiecanki. Brud na magazynie,pojemniki obrzydliwe.Toalety jak na dworcu(zapleśniałe,brud i smród),kanaliza. Grunt to mało wydać,albo najlepiej nic na takie kwestie. Są plusy i minusy pracy FGK,ale od pewnego czasu(I 2024)z wyższym progiem i normą to nieciekawie. Co zatem proponujecie? Jak poprawić nasz los,aby nie tylko wilk był syty? Nie bądźmy jak te owce bo nas zjedzą. Nie bądźmy jak te cytry bo nas wycisną do ostatniej kropli. Nie bądźmy jak te mrówki bo nas zeżrą jak mrówkojad. Nie bądźmy jak maszyny bo z nas zrobią roboty. Jak zatem skutecznie i z klasą bez problemów uzyskać oczekiwane efekty to pytanie za 100 pkt.
Pani S

15.11.2024 21:27

Wchodzę od dawna i czytam dlaczego wpisy są ale o (usunięte przez administratora) już nie ? (usunięte przez administratora)że aż tak ją bronicie ??? Bo nie rozumiem tego
Anonimka

22.11.2024 21:17

@prada piszą to osoby takie zazdrosne jak i ty które same chciałyby a nie mogły się tam znaleźć
Wrona

23.11.2024 16:44

Woooow Ameryke odkryłaś. Każdy chodzi i narzeka od pracowników przez kierowników i koordynatorów. Nie spotkałam jeszcze w tej firmie osoby która by nie narzekała na nią. Firma daje nam powody do narzekania. Jakby tu wymienić wszystkie te powody to byłaby cała lista i zapewne zaraz by usunęli komentarze bo wylałoby się całkiem niezłe (usunięte przez administratora) Brawo dla tych co głośno mówią o swoim nezadowoleniu i zgłaszają naruszenia i naginanie do odpowiednich organów. Jakby traktowali nas jak ludzi a nie jak (usunięte przez administratora) to praca tu zupełnie inaczej by wyglądała. Robota by szła a ludzie pracowaliby z chęcią i werwy do pracy ale że jest jak jest a każdy wie że jest tragicznie to ludzie też nie będą starać się bo i po co? Nadgodzin nie płacą więc zostawać nie będziemy a co za tym idzie są opóźnienia bo wyjazdy nie wyjeżdżają na czas bo jak ludzie idą do domu to coraz to mniej ich jest a wtedy na logikę robota idzie wolniej a na taśmie przez to że nie ma komu robić wtedy na stacjach to pojemniki sobie krążą a stacje są nie robione. To są proste wnioski. Jeśli ludzie nie zostają robota nie idzie a przez opóźnienia apteki zaczną rezygnować z naszych usług a co za tym idzie obroty zaczną spadać a wystarczyłoby normalnie ludziom płacić nadgodziny i zostawaliby nawet po 10 godzin i robota cały czas by szła ale skoro firma nie myśli jak zwykle i jest takimi sknerami to będzie jak będzie albo i jeszcze gorzej bo zatrudnieni nowi nie dają sobie rady i jak widzą ile trzeba się na biegać za marną kasę to po prostu szybko rezygnują. Rotacja ogromna jest tutaj. Także brawo farmacol za (usunięte przez administratora). Do tego jeszcze robicie nam pod górkę z urlopami i wyznaczacie sobie śmieszne daty kiedy nie możemy wziąć urlopu. Nie dacie nam wtedy urlopu? To są inne możliwości aby wtedy i tak mieć wolne więc po złości nam nie zrobicie a jak już wpadacie na tak genialne pomysły to może najpierw zapoznajcie się z kodeksem pracy.
ZYZ

20.11.2024 18:46

Czy ktoś coś wie odnośnie wypłat za inwentaryzację kiedy będą?
Wkurzeni

20.11.2024 13:42

Oddawać kasę za inwente bo inaczej to załatwimy z wami !!!!!!!!! Nadal nie mamy przelewów!!!!!! Współpracownicy zróbmy strajk. Niech nic nie wyjedzie to zaraz kasa będzie jak wtedy w grudniu!!!!!
Kasa

18.11.2024 09:19

Kiedy w końcu dostaniemy przelewy za inwentaryzację?? Mamy zrobić znowu strajk? Nie wywiązujecie się z umowy!! Może jak znowu wszystko stanie i nie wyjedzie to was czegoś nauczy??

17.11.2024 21:05

Jak wygląda praca w weekendy?
Sama

17.11.2024 18:48

Właśnie niech firma przyjrz się tym co co chwilę chodzą na L4 i cała reszta na taśmie podwójnie musi pracować. Zaniedlugo nie będzie komu pracować bo ciągle na L4 chodzą. Skoro firma przyjmuję ludzi z zaświadczeniami to niech też się tym przyjrzą a nie. Kiedyś pracowałam za dwoje teraz po tym co się dzieje (usunięte przez administratora).
Xdgvtv

17.11.2024 16:55

Jak wygląda praca w weekendy?
Ojjj

15.11.2024 14:27

Po przeczytaniu tyłu negatywów odechciało mi się przychodzić na szkolenie
Ajjj

16.11.2024 17:03

A to nawet nie jest połowa tego co dzieje się w tej firmie. Uwierz nie chcesz znać bardziej dogłębnych szczegółów. Ja po nowym roku uciekam stąd bo to jest jakaś (usunięte przez administratora)jak bardzo nie szanuje się tu ludzi którzy zasuwają na to aby kasa zgadzała się
Ww

16.11.2024 12:12

Pracodawca mógłby zacząć wyciągać konsekwencje od osób które chore przychodzą do pracy i zarażają innych. Za chwilę nie będzie komu pracować
Inw

15.11.2024 15:39

15.11. a kasy za inwente nie mamy. Czy znowu mamy strajk zrobić żeby robota nie szła żeby coś ruszyło? Kpiny sobie urządzacie?

14.11.2024 12:31

Wynagrodzenie za inwentaryzacje powinno być zgodnie z umową dziś na naszych kontach. Farmacol kiedy można się spodziewać przelewu???
Kiepsko

14.11.2024 17:57

@Pracodawca ?
Pracownica

14.11.2024 21:21

Przecież to farmacol. Zawsze ostatniego dnia są wypłaty bony i kasa za inwente. Jedynym plusem dla nas jest kiedy 10 wypada niedziela bo wtedy muszą nam kasę przelać już tak żeby w piątek była na kontach a i tak niektórzy mają ją dopiero popołudniu tak więc kasa za inwente jak i za bony ma być do 15 a więc według (usunięte przez administratora)farmacolu będzie 15 późno. Nie licz na cud że dostaniesz ją wcześniej.
Nowy

12.11.2024 16:47

Jak tam zarobki na magazynie?
@Nowy

13.11.2024 00:15

O jakich zarobkach Ty mówisz chyba w w kategorii zapomoga jeszcze do końca miesiąca i (usunięte przez administratora)stąd, (usunięte przez administratora)
Boya

13.11.2024 19:16

Kiepskie. Oszczędzają na nas Ile mogą. Nadgodziny nie płatne do wybrania. Dużo kasy zabierają za błędy które są nieuczciwe ponieważ wiele z nich nie jest z naszego powodu a z powodu wypadających pojemników z taśmy pojemników które ułożone w zbyt duże sztaple wywalają się na podłogę a o wadliwych skanerach pokazujących różne ilości nie wspomnę. Choćbyś nie wiem jak dokładnie sprawdzał serie i daty i liczył zawsze jakimś dziwnym cudem jest brak lub nadwyżka przez co zabierają Ci kasę. Już nawet wieksze ilości chociażby opatrunków opasek czy pojemników na kał i mocz gumkujemy lub wkładamy do worków mocno zawiązując je a i tak dzieje się magia i jest brak czy nadwyżka. Dziwne. Wynagrodzenia marne. Nieadekwatne do wysiłku jaki wkładasz w pracę. Do tego ile byś nie robił to i tak przy premiach oszczędzają na tobie ile się da byle nie dać ci za dużo. Ja też tylko do końca roku i spadam stąd bo moje wysiłki dyspozycyjność i tempo pracy docenią gdzie indziej za odpowiednią stawkę
Garfild

09.11.2024 19:01

Siema wie ktoś kiedy bony będą wypłacane?
Pozytywna

12.11.2024 15:37

Ja też się chętnie wpiszę. Mogę nawet robić nadgodziny za darmo.
Tasma

12.11.2024 20:53

Mów za siebie
słodka Emi

12.11.2024 18:18

Praca beznadziejna i kierownik i pracownicy kończę z pracą i narzeczony też w szoku jesteśmy ze ostatnio w tej pracy okropnie wszystko się dzieje źle .
Poker

11.11.2024 19:53

Racja już ja każdy na taśmie ma dość. Ciągle tylko narzeka że wszystko ją boli a do nadgodzin pierwsza. Wywalić ja na wolne tak jak nas się wywala.
Bzdury

12.11.2024 11:28

Nie kłam bo to już przechodzi wszystko.piszesz ciągle to samo i czekasz na reakcję innych.masz problem to jej powiedz a ciągle to samo piszesz
Rozsądna

12.11.2024 15:23

Zazdrościcie? Pilnujcie swojej roboty. Ja ją podziwiam, że w ogóle zostaje.
Obi

11.11.2024 19:26

Czy ktoś w końcu zrobi porządek z tą (usunięte przez administratora)która prawie nigdzie nie może pracować. Ale nadgodziny to pierwsza może. Przychodzi wcześniej do pracy żeby tylko nadrodziny narobić. (usunięte przez administratora) na wolne. Niech siedzi tydzień.. Udaje że ciągle schorowana jest ale gadać non stop i latać jak (usunięte przez administratora)to potrafi.. (usunięte przez administratora)z nią.
Wagabunda

12.11.2024 01:45

Widzisz jakie to (usunięte przez administratora). Tyle (usunięte przez administratora)tu nie może tam nie może a nadgdziny to przepraszam jakiś lek dla niej? Który normalny lekarz medycyny pracy wystawia jej te (usunięte przez administratora)papierki to też sobie załatwię bule tylko nie ruszać się tam gdzie jest ciężko. Kobieto przestań w końcu (usunięte przez administratora)z tymi (usunięte przez administratora)bo obrażasz ludzi którzy naprawdę są chorzy!! Ja bym wysłała ją na komisję ZUSu czy serio ma tyle tych chorób i może pracować fizycznie.
Dak

11.11.2024 19:24

Dajcie już spokój.Naprawde czysty (usunięte przez administratora)w tej pracy.
Ktoś

11.11.2024 14:24

Szczerze odradzam pracę w tej firmie.. jako uczestnik rekrutacji na stanowisko zgodne z kompetencjami podczas wysyłania aplikacji podaje się oczekiwane wynagrodzenie zasadnicze na rękę po czym na spotkaniu człowiek dowiaduje się, że szanowani państwo jeszcze zamierzają dzielić to wynagrodzenie na część zasadniczą i uznaniową no (usunięte przez administratora) ???????????? ale to nic! każdy z kandydatów podczas rekrutacji przechodzi test excela, który jest bardzo wymagający zastrzegam bardzo! i nawet osoby ze sporym doświadczeniem znające dobrze ten program mogą mieć kłopot z jego wykonaniem.. mówiąc krótko oczekiwania pracodawcy są wygórowane wobec przyszłego pracownika nie idzie to jednak w parze z warunkami zatrudnienia, płacy czy benefitami... niby duża firma, a dzięlą pracownikowi jego zasadnicze wynagrodzenie na części uznaniowe przyznam szczerze że jest to polityka, której raczej nigdzie się nie stosuje i w mojej ocenie w ogłoszeniu o pracę należałoby uczciwie podkreślić że wynagrodzenie, które pracownik poda rekrutując będzie jeszcze podzielone ???? zakładam, że każdy poważny człowiek zastanowi się czy w ogóle rekrutować do tej firmy.. najlepszym jednak hitem jest fakt, że osoba biorąca udział w rekrutacji na spotkaniu okazuje się mieć większą wiedzę w danym obszarze aniżeli Pani Kierownik danego obszaru... jest to mówiąc krótko niepoważne... strata czasu... zatem podsumowując szczerze dla osób poważnych ze sporym doświadczeniem chcących się rozwijać nie polecam tej firmy po spotkaniu można odnieść wrażenie, że panuje tam mówiąc krótko (usunięte przez administratora).. pozdrawiam serdecznie
onnna

09.11.2024 18:04

hej, jak wyglada praca ze skanerem? czy jest praca na 6 rano czy glownie od 10?
Cola

10.11.2024 09:24

Jak będziesz na szkoleniu to zobaczysz jak wygląda praca ze skanerem. Wszystko inne też się dowiesz, też o tym że praca głównie zaczyna się od 8.00 i dalej co dwie godziny. Na 6.00 przychodzą osoby zatrudnione na umowę o pracę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

Muza

06.11.2024 14:16

W tej firmie trzeba zrobić w końcu generalny porządek. Kierownik magazynu przyjmuje byle kogo do pracy. Jest taki balagan że nie chce się przychodzić do pracy. U nas na kontroli każdy chodzi jak chce jeśli chodzi o grafik znaczy my pracownicy musimy zgodnie z grafikiem ale ale już koordynator może z 22 przyjść wcześniej. Nikt z tym porządku zrobić nie umie. Jest tyle osób chodzących na L4 i nic z tego nie mają więc wniosek jest 1. Trzeba zacząć korzystać.
Roda

08.11.2024 16:06

Rozumiem że masz dowody na to że rzekomo wypłacą jej nadgodziny? Nie rób z siebie (usunięte przez administratora) Każdy wie że czasy gdzie nadgodziny były płatne dawno skończyły się. Wywalają nas na wolne albo każą wybierać bo nie zostaną zapłacone dlatego też przestaliśmy zostawać a niech będą opóźnienia. A godzina 22.00 teraz to jakaś (usunięte przez administratora). Roboty nie ma nawet do 5.00 więc (usunięte przez administratora) co ta godzina? Ja jak będę miała na 22 a roboty nie będzie to też zapytam zmianowego czu mogę być wcześniej i nikomu nic do tego na którą przyjeżdżam.
Hahahahaha

09.11.2024 00:10

Wywalają owszem ale są osoby które dostają wolne wtedy kiedy chcą a inni mają narzucane ...
Nowy narybek

04.11.2024 19:51

Panie kierowniku. Proszę o rozdzielenie tej świętej Trójcy z rannej ekspedycji. Praca z nimi nie idzie, nic nie robią. Każdego obgadują, upominają ale jak sami stoją i nic nie robią przez pół zmiany to nie ma z tym problemu. Jeszcze jeden z nich ma niebieska kamizelkę... Wiemy że nie mamy płacone za akord ale coś tam powinniśmy robić skoro nam płacicie a przelew przychodzi na czas. Nie może być tak że my nowi pracujemy a tacy jedni stoją i nic nie robią. Osoba mająca kamizelkę powinna dawać przykład jak pracować, być pomocna. Niestety tu tego nie ma. (usunięte przez administratora)
CHEF

05.11.2024 14:26

Nic z tym nie zrobią. Widzisz jak często on się kłóci z kierownikiem ekspedycji? Zero szacunku do przełożonego, rzuca kamizelka krzyczy tak, że komora ich słyszy. Jak za takie coś jeszcze nie wyleciał, to wie że może sobie na wszystko pozwolić. A kierownik? Nie ma jak skoro sobie nie potrafi z nim poradzić.
Taki tam małoważny

06.11.2024 04:34

Wiadomo. Prymitywna (usunięte przez administratora)czyli praca w farmacolu wiadomo.
Słodkaemi

05.11.2024 15:28

Dzień dobry mój narzeczony bardzo chwali pracę w Farmacolu świetna ekipa świetna praca świetny klimat i praktyki które miał z Panią co ich oprowadzała na spokojnie wytłumaczyła i polubił to bardzo ja mam zamiar do Państwa też przyjść pracować ????????
Szogun

31.10.2024 17:51

Ja tylko pragnę serdecznie pogratulować ludziom którzy w końcu przejrzeli na oczy i zaczęli szanować siebie i nie zostają nadgodzin. Brawa dla Was. Naprawdę. Nareszcie postawiliście się i nie będziecie za darmo pracować. Współczuję tylko tym (usunięte przez administratora)którzy nadal zostają. Będą Was wywalali na wolne bo nie myślcie sobie że zapłacą Wam (usunięte przez administratora).

03.11.2024 17:49

Ja tam za każdym razem odmawiałam bo nie jestem (usunięte przez administratora)XD

04.11.2024 06:34

Pomyliłam się. Chciałam napisać że prosiłam się o darmowe nadgodziny
Prawdziwa ocena

28.10.2024 15:44

Czas na poważny komentarz, a nie na głupoty. Oto plusy pracy w firmie: - bardzo atrakcyjne umowy w postaci na zlecenie i stałą - pensja zawsze wypłacana na czas, co jest luksusem w tych czasach - gama szkoleń i ogromny rozwój zawodowy - wspaniała załoga, a zwłaszcza kierownictwo, koordynatorzy, którzy zawsze służą pomocą - przejrzyste grafiki - możliwość skorzystania z urlopów, co jest naprawdę dobrym bonusem - możliwość skorzystania z darmowej toalety podczas pracy - premie oraz niskie normy przy których pracownicy się nie przemęczają mogąc je wyrobić - atrakcyjny system zmianowy

02.11.2024 09:53

Jestem bardzo (usunięte przez administratora)osobą i podszywam się pod osoby, które chwalą firmę. Mama bardzo niską samoocene i chce tu sie dowartosciowac. Za farmacolem bardzo tesknie

02.11.2024 21:19

Taaa chciałabyś być mną hahahha nie te progi mój drogi

28.10.2024 17:31

W jakich godzinach praca na stanowisku referenta ds reklamacji ?
¤

25.10.2024 17:16

Farmacol kogo wy zatrudniacie? Nowi którzy teraz robią to jakaś tragedia. Pracują już po kilka miesięcy a nadal nie widać postępu w ich pracy. Jak długo mamy latać do nich na stacje i pomagać im wyrobić parę pojemników? Po zachowaniu niektórych widać gołym okiem że im się nie chce pracować. Jedna stacja to poważnie jakiś wyczyn że nie idzie jej zrobić? A roboty naprawdę nie ma teraz jakoś ogromnie dużo. I już nauczyli się żeby ciężkie stacje omijać albo udawanie że nie widzą na nich pojemników a pakowanie po kilka syropów już całkiem wtedy lecą w kulki uciekając stamtąd kiedy kolejny pojemnik muszą pakować z syropami. Dziwicie się potem że jest niewyróba i opóźnienia? Pojemniki po ileś minut krążą bo nie mogą wjechać na stację bo mają je zasypane a ich tempo pracy jest straszne. Udręka a nie pomoc.
apka

26.10.2024 09:19

Widzisz, ty się (usunięte przez administratora) a ludzie mają (usunięte przez administratora) bo przychodzą do pracy za trochę lepiej niż minimalna krajowa to im nie zależy i tyle.
Zozel

27.10.2024 16:43

Ja jak i parę innych koleżanek już mamy wywalone na pomaganie nowym. Skoro jedna stacja dla nich jest tak ciężka to trudno. Muszą zacząć ogarniać bo nie mogą tylko liczyć na naszą pomoc kiedy my mamy swoje stacje do zrobienia. Poczekajcie jak oni przejdą na umowy wydajnościowe wtedy dopiero posypią się zwolnienia bo teraz kiedy mają na godzinę to mają to gdzieś a jak nie zaczną w końcu szybciej pracować zanim dostaną na wydajność to ich zwolnią bo wątpię żeby firma trzymała takich co nie wyrabiają progu podczas gdy ma paru pracowników co ogarniają za trzech albo i 4. Tyle niepotrzebnie nowych osób jest a i tak są opóźnienia wlasnie przez nich bo są zbyt powolni i pojemniki czasami po ileś minut krążą bo mają tak zawalone stacje że pojemniki nie mają możliwości wjazdu a kiedy już widzą że ich to przerasta to zostawiają zasypane stacje i uciekają gdzieś indziej.

25.10.2024 14:19

A nie pomyśleliście, że te posty co są usuwane to dlatego, że cały czas piszecie o jednej konkretnej osobie? Jakby mnie ktoś tu (usunięte przez administratora)to tez bym chciala zeby to usuneli. Wy nie?
Tyty

21.10.2024 14:38

No i znowu komentarze o (usunięte przez administratora) usunięte. Człowiek napisze prawdę zaraz usuwają. (usunięte przez administratora)musi mieć niezłe plecy u góry za to swoje kablowanie że nic z nią nie robią. No to trzeba ruszyć wyżej z tą sprawą.
Antyspam

24.10.2024 22:11

Twoje komentarze nic nie wnoszą tylko spam.
taśmociąg

25.10.2024 08:33

może ze zrozumieniem czytać nie potrafię ale widzę że ty lubisz się innych czepiać o najmniejsze błędy nawet :)
PET

24.10.2024 16:42

Zgodnie z art. 129 Kodeksu pracy rozkład czasu pracy musi zostać wręczony pracownikowi najpóźniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy w okresie, którego dotyczy. W świetle przepisów niedopuszczalna jest więc sytuacja, w której pracownik poznaje swój grafik pracy na kolejny tydzień dopiero w piątek po południu.

25.10.2024 03:18

Tu tak było, jest i będzie, nic się nie zmieni. Grafik na niektórych działach będzie w przyszłą środę. Więc spokojnie.
Była pracownica

24.10.2024 18:52

Przepraszam (usunięte przez administratora) którą tutaj oczerniałam. Nie dorastam jej (usunięte przez administratora)
Kolo

24.10.2024 08:38

Non stop rotacja pracowników- nie dlatego,że duża firma tylko (usunięte przez administratora) na wszystkich kandydatów do pracy. Nie polecam pracy w tej firmie!
...

21.10.2024 12:47

Prawda w (usunięte przez administratora)? .. bo bardzo szybko usuwacie komentarze nie wygodne dla Was
Koordynator

22.10.2024 17:18

Nie miałaś racji, bo wyzywałas na forum kobietę, (usunięte przez administratora). Poza tym jesteś była pracownicą to nie masz pojencia co się dzieje w tej firmie. Twoje posty są zbendne i nieprawdziwe
apka

22.10.2024 18:54

Jak komuś napisałem netto ile można dostać to przepadł w kilka godzin XD
L4

22.10.2024 16:08

Czemu firma tak się daje? Nie potraficie zrobić porządku z osobami notoryczne chodzących na L4???? Wszyscy wiedzą że ich choroby są zmyślone. A mimo wszystko firma dalej ich trzyma. Kilka osób wypada o cala taśma stoi. Opóźnienia się kumulują. Kierownicy sekcyjni nie widzą problemu? Taśma stoi, nie da się sprawdzać takiej ilości pojemników jak nie ma 30% załogi. Potem wracają z L4 i (usunięte przez administratora)mówiąc że skoro firma mało płaci to trzeba korzystać i chodzić na L4. Pozdrawiam (usunięte przez administratora) które z takich o to wolnych notorycznie korzystają. Trzeba chyba też zacząć tak chodzić, innego wyjścia nie ma, niech pojemniki na stacjach same się sprawdzają.

18.10.2024 17:42

Taka jedna

20.10.2024 15:27

Akurat (usunięte przez administratora) co ją tak ładnie (usunięte przez administratora) robi dobrą robotę i poświęca się dla firmy. Dla mnie to miła i wyrozumiała osoba, która pomaga pracownikom.
Grafik

17.10.2024 18:28

Co ostatnio dzieje się z grafikiem? Zawsze w środę już był a nawet zdarzały się cuda (jak to zresztą bywa w tej firmie) i wisiał już we wtorek a od miesiąca grafik jest wywieszany dopiero w czwartek. (usunięte przez administratora) tygodnia i dopiero popołudniu grafik wisi. Człowiek nawet nie ma jak zaplanować sobie weekendu bo nie wie czy będzie robił w niedzielę czy nie. (usunięte przez administratora)bo wasze zarządzanie jest coraz gorsze.
Szczęśliwa pracownica

19.10.2024 17:47

Ciesz się, że masz pracę i (usunięte przez administratora)

16.10.2024 06:46

₩

16.10.2024 18:11

Racja. Mnie też nie będzie. Nikt wcześniej nie powiadomił mnie że będę na inwentaryzacji do tego lista osób które sobie wybrali została wywieszona bardzo późno a ja już mam zaplanowaną sobotę.
...

26.09.2024 10:43

Znowu problem by wystawić grafik na cały miesiąc ? ... niektórzy ludzie nie żyją tylko ta firma i chcieli by móc sobie coś zaplanować ... (usunięte przez administratora) W żadnej firmie (usunięte przez administratora)co do grafiku jak tutaj ...
Ehe

27.09.2024 21:11

Przyjdź na ekspedycje grafik się zmienia kilka razy w tygodniu.
XD Expedition

15.10.2024 18:49

Stara dobra ekspedycja. :) Jak tam na najlepszym dziale w FCL ? Macie już owocowe poniedziałki ? Pozdrawiam gorąco w te zimne dni.
Inw

15.10.2024 12:22

Rozpiska kto z kim jest na inwencie gdzie jest? Wtorek a tu nic nie wiadomo. Te wasze (usunięte przez administratora)się już jest (usunięte przez administratora). A łazienka kiedy będzie działać? Nie dość że (usunięte przez administratora)3 na cały magazyn to jedna zamknięta już bo awaria. Wy i ten cały magazyn jesteście jedną (usunięte przez administratora)!!!!! Jaki zarząd taki magazyn. (usunięte przez administratora)!!!
Wspólna

07.10.2024 20:25

Ja odnośnie grafików. Za dużo osób jest wypisywanych na stefach na zmianie nocne. Czasem jest więcej osób niż stacji. Szczególnie teraz kiedy jest więcej nowych osób niż stałej ekipy. Te osoby nie znają ciężkiej roboty i często stoją po dwie na jednej zasypanej stacji i nawet nie ma jak im pomóc bo troje na stacji to już tłum. Do tego byle jak pościągane pojemniki stojace na ziemi, w każdej chwili można zahaczyć i wysypać je na ziemię. Nie mamy gdzie pracować, a do tego Wasze chore wymogi wydajnościowe. Jak mamy je wyrobić stojąc na jednej stacji? Bo gdzie kolwiek człowiek pójdzie tam już ktoś stoi. I jeszcze Ci nowi stojący w regałach gdy nie ma pracy... Na prawdę macie aż tyle pieniędzy żeby płacić im za godziny gdzie stoją i nawet nie potrafią posprzątać? Stoją w grupie i gadają... Może niech jakiś kierownik przejdzie się po stefie 21 po pracy i ich przegoni do roboty?
Geha

08.10.2024 07:03

Nie przesadzaj i nie pisz (usunięte przez administratora) Każdy ma gdzie pracować a jak ci się nie podoba to idź do domu. Tylko ty ciągle (usunięte przez administratora) że nie masz gdzie robić chwaląc się jaka to wspaniała jesteś. Nowi też gdzieś muszą się nauczyć. U bas na nocce to więcej na 18 jest i potem jak idą do domu to nie ma komu pracować. Jeżeli dalej bedziesz pisać te (usunięte przez administratora) to niech tobie kierownik wymyśli pracę abyś miała co robić. Choćby nawet sprzątanie.
Wspólna

09.10.2024 15:51

@Geha dlaczego mnie obrażasz? (usunięte przez administratora) że jak nie masz argumentów to piszesz (usunięte przez administratora). Gdzie ja niby chwalę się że jestem wspaniała ?(usunięte przez administratora) Ja nikogo nie obraziłam, napisałam prawdę jak jest. (usunięte przez administratora)że napisałam że (usunięte przez administratora)w regale i dostajesz za to kasę? Po drugie, to tak naprawdę muszę przemęczyć się te 6 godzin z Wami żeby w końcu o 2:00 mieć gdzie sobie stanąć i w końcu mieć gdzie pracować. Czekam na tą 2:00 jak na zbawienie... Szkoda tylko że taki (usunięte przez administratora) po sobie zostawiacie.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol