2.3/5

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Szczecin Pomorska 132

WebsiteIconGrupa Farmacol

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

23.02.2022 11:39

Widząc Państwa rosnące zainteresowanie działalnością Grupy Farmacol, postanowiliśmy wykorzystać funkcjonalności serwisu GoWork do bieżącej komunikacji z naszymi pracownikami oraz kandydatami do pracy w GKF. Każda opublikowana opinia jest dla nas wyjątkowo ważna i nadzwyczaj cenna, dlatego też podlegać będzie szczegółowej analizie przez dedykowany Zespół. Zapewniamy, że będziemy stale obserwować Państwa aktywność na portalu GoWork, a na wszelkie komentarze postaramy się udzielić wyczerpujących odpowiedzi – jednak z uwagi na poufność niektórych informacji nie zawsze będzie to możliwe. Zachęcamy zatem do osobistego kontaktu telefonicznego lub mailowego – na Państwa opinie czekają pracownicy Biura Zarządu, przedstawiciele działu HR lub Państwa bezpośredni przełożeni.

Marimarrr

22.03.2026 11:52

Witam , chciałbym dowiedzieć się jak pracuje się w firmie farmacol obecnie . Większość to opinie negatywne i nie zachęcają ale i też nie z tego roku czy coś się zmieniło na lepsze . Jaka atmosfera, jakie zarobki , benefit pracownika, grafik 😉 dziękuję i pozdrawiam

Link

29.04.2026 11:13

Nic się nie zmieniło. Mało kto z nowych w tej firmie zostaje. Czasami lepiej się dobrze zastanowić.

Anżeja sumienie

22.06.2025 18:34

Nie polecam pracy w tym (usunięte przez administratora) brak szacunku dla pracownika no chyba że (usunięte przez administratora) kierownictwu to jestes faworyzowany. Ogólnie warunki pracy sa tragiczne nie mówiąc o braku działających sprzętach podstawowych do pracy

Nygas

11.05.2025 21:18

Dawno dawno temu była sobie Wspaniała firma, która posiada własną markę (niedawno świętowali 10 lat na rynku), własne ośrodki wypoczynkowe, oddziały w całej Polsce. Ogólnie Bajkowo jak w zasiedmiogórogrodzie. Tymczasem budzimy się, lecimy do pracy, wypisujemy się w listę i zaczynajmy szukać tzw "mobila". Tak średnio po 15 min jak już nam się wydaje, że znaleźliśmy złotego grala i będziemy mogli normalnie zacząć dzień pracy to w tym momencie zderzamy się z cholernie grubym murem rzeczywistości. Przypominamy sobie że nasz sprzęt ma 10 lat ( i jest używany praktycznie całą dobę). Z tych ok 30-40 mobili działa może z 10 i to w porywach. Cała reszta magazynu wygląda jak by byli po ciężkich turbulencjach życiowych i macha kablami od skanera nerwowo patrząc na zegarek ile czasu już poświęcili na walkę z niedziałającym podstawowym narzędziem pracy. Nasze skanery są jak pędzel dla malarza, no palcem się zastąpić tego nie da.

15.02.2025 20:51

Dokładnie siedzią non stop na monitoringu ganiają ludzie za szwabe grosze a (usunięte przez administratora)bierze na nockach w WC tam gdzie komora przyjęć jest i warto sprawdzić mu krew

21.11.2024 16:07

Nie polecam pracy w Farmacolu chora atmosfera i ludzie siedzący non stop na monitoringu
    Morgan

21.10.2024 11:56

Dziękujemy za pomoc w inwentaryzacji. Żerniki ps. Myślimy podobnie i patrzymy w tym samym kierunku. W razie co piszcie co się dzieje. Może wspólnie się zastanowimy jak poprawić nasze techniczne warunki pracy. Zobaczymy czy doczekamy się nowego sprzętu w przyszłym roku. Pozdrawiamy Pomorzan Wielkopolska

19.12.2023 13:17

Czy można liczyć w Grupa Farmacol na prywatną opiekę medyczną?
    Stary

21.12.2023 11:52

Tak,jest taka możliwość.Jest Medicover. (usunięte przez administratora)
    Dyspozytor

31.07.2023 11:13

Koledzy z oddziału Szczecin napiszcie czy otrzymaliście nowy sprzęt(terminale i skanery). Podobno był przetarg i firma dostarczyła nowy sprzęt do oddziałów. Oto pismo od firmy: 21.07.2023 09:14 Pracodawca Szanowni Pracownicy, dostawca na nowy sprzęt został wybrany zgodnie z przetargiem, każdy z oddziałów otrzymał określona ilość akcesoriów i czytników.
    Tup

02.06.2023 14:01

Jaka jest aktualna stawka na start dla nowego pracownika?

05.06.2023 09:18

W celu uzyskania informacji zapraszamy do kontaktu z działem HR- [email protected]
    WiecieKto

18.01.2023 21:49

Nigdy nie życzę ludziom źle, ale szefostwu tego pudła z blachy (usunięte przez administratora) kierownikom zmianowym (usunięte przez administratora)oraz wszystkowiedzącemu i najwięcej (usunięte przez administratora)życzę wszystkiego co najgorsze. Przede wszystkim aby kiedyś trafili na ludzi, którzy będą ich traktować tak jak oni traktują innych. Kasy tam nie zarobisz, no chyba, że będziesz nosić ciasta i cukiereczki do biura oraz donosić na innych. Jak chcesz coś od (usunięte przez administratora)to szukaj go na palarni, bo jedyne czym zajmuje sie zastępca kierownika to jaranie nie swoich fajek, zapożyczonych od pracowników. Jak chcesz tam pracować to najpierw naucz się Kodeksu Pracy, bo inaczej będą Cię(usunięte przez administratora)na wszystkim co się da. Grafik przez wiele miesięcy robiony na tydzień, ale co tam, masz się dostosować i dziękować za (usunięte przez administratora) 10tego. (usunięte przez administratora)który nie ma prawa do własnego życia. Urodziny dziecka? Impreza okolicznościowa? Wyjście do pubu? Zapomnij! Praca w sobotę najważniejsza! Plany w październiku? Zapomnij! Masz cały rok na cokolwiek! W październiku jest inwentura i nie masz prawa mieć innych planów! Nie ma tam nic prośbą...wszystko groźbą. Na początku będą mili, a później odkryjesz ich prawdziwe oblicze. Ucinają pensje na wszystkim co się da. Mobbing jest tam na porządku dziennym. Jedyne czego można się tam dorobić to problemów zdrowotnych i zaniżonej samooceny. Bez pozdrowień. Korektorujcie papiery, bo PIP Was niedługo odwiedzi.

19.01.2023 09:22

Jesteśmy zainteresowani wyjaśnieniem opisanej sytuacji, zapraszamy więc do jej zgłoszenia poprzez dedykowany kanał. https://www.farmacol.com.pl/kim-jestesmy/system-zglaszania-naruszen/
    WiecieKto

19.01.2023 11:57

Wyjaśnieniem? Przecież od lat jest tam taka praktyka, że pracownicy są (usunięte przez administratora). Traktowani jak ludzie (usunięte przez administratora), bez prawa do życia osobistego. Jak masz już plany na weekend, a okaże sie że jest pracujący to się słyszy "to zmień plany". Nigdy o nic nie poproszą, wszystko ma formę rozkazu. Potrafią powiedzieć, ze peacownik nawet na najniższą nie zasługuje. Błagam Was, nie udawajcie, że o niczym nie wiecie. Proszę zapoznać się z tym, co oznacza (usunięte przez administratora) bo być może szefostwo w Szczecinie nie ma pojęcia, że takie praktyki były "modne" ale w latach 90tych poprzedniego wieku
    Cichociemna

23.01.2022 17:46

Czemu gadacie, że takie niskie zarobki skoro spokojnie ponad 3,5 netto zwykły pracownik zarabia, natomiast jak sie sprężysz max4,5 netto. Jedynie zlecenia moze mają trochę więcej, ale tam podatek sie nie wlicza.

21.06.2022 11:09

Prosimy o skierowanie zapytania na [email protected], co pozwoli nam udzielić precyzyjnej odpowiedzi zainteresowanym osobom.
    Smile

30.11.2022 21:42

Kto tyle zarabia i na jakim stanowisku? ????
    zoXne

04.06.2022 12:36

Pozdrawiam panią Karolinę (usunięte przez administratora) I gratuluję nie udolnosci w zarządzaniu tak wielką firma.Mam nadzieję że państwowa inspekcja pracy tak was przetrzepie że odechce wam się oszukiwania pracowników na premie i oszukiwania wypłacając ludzia kasę za L4.
    zoXne

05.07.2022 19:14

a co do nie udolności to widzę kto ją ma...takie barany jak ty tam pracujące

06.07.2022 09:36

Wszelkie ewentualne niezgodności prosimy zgłaszać poprzez system zgłaszania naruszeń, który znajduje się na stronie: https://www.farmacol.com.pl/kim-jestesmy/system-zglaszania-naruszen/ Sugestie zawarte w powyższym wpisie mogą stać się podstawą do wyciągnięcia konsekwencji prawnych.
    Kwiat

19.06.2022 00:41

Pracowałam w Farmacolu kilka lat temu, praca bardzo mi się podobała. Jaką pensję idzie wyciągnąć nie pracując na nocki, umowa zlecenie, poniżej 26 r.z, student? :)

20.06.2022 09:19

Prosimy o wysłanie zapytania pod adres [email protected]

29.01.2022 21:11

Panujące Medium od dłuższego czasu na magazynie jest nie do zniesienia
    Nowa

30.08.2021 09:43

Jak aktualnie wygląda wynagrodzenie i praca w firmie ?

16.01.2022 09:42

Wyobraźcie sobie, że w Rogoźnicy podstawy mamy 2300. To jest dopiero (usunięte przez administratora)
    black

21.01.2022 09:15

omg...naprawde za takie pieniadze jeszcze tam pracujecie? przecież to juz nawet nie jałmużna tylko jakies ochłapy z pańskiego stołu. Normalne firmy daja na magazynach 3500 brutto plus premie itp. Ale to tylko wina ludzi że dają siętak wykorzystywac....tu kolejne osoby daja wypowiedzenia...i to naprawde liderzy wsród pracowników...firma w szczecinie pójdzie na dno...zamkną ten (usunięte przez administratora) tak jak w gdansku bo zostaną sami opierdalacze i podpierdalacze...
    Przemek Anonimek :)

26.11.2021 13:00

Witam, mam takie pytanko do wszystkich pracowników, i chciałbym zasięgnąć opini, A mianowicie czy zarząd, czytaj "kierownictwo" przekazało informację na temat sposobu nagradzania "bonami" w te święta? Będą jakieś zmiany ? Może na lepsze;)? Proponuję zasięgnąć wiedzy,i podzielić się nimi z nami,zainteresowanymi :). Pozdrawiam serdecznie. :)
    DŻONY

09.12.2021 16:55

A jakie opinie krążą o Szczecinie ? Może jestem za świeżym pracownikiem i niewiele wiem , ale na Szczecinie nie było nawet informacji o bonach . Wszystko jakieś takie tajne przez poufne. Atmosfera nerwowa , kierownicy z ciśnieniem zrealizowania zleceń na Dr. Maxa ????????‍♀️
    On

10.12.2021 07:35

W Szczecinie już od dłuższego czasu pracownik traktowany jest jak robocik to kompletowania zamówień. Nikt nic nie wie, nikt nikogo nie informuje, najlepiej zamknąć się i pracować. Też jestem tu od niedawna i niestety ale jest niemiłe rozczarowanie.
    ZZ Białystok

09.12.2021 08:51

Dzień Dobry, Organizacja zwiazkowa utworzyła zwiazkowy kanał komunikacyjny na Facebook ponizej link : https://www.facebook.com/groups/609223163620775 Zapraszamy do dołączenia do grupy której administratorem jest Zarząd Mędzyzakładowego Samorzadnego Niezaleznego Związku Zawodowego przy Cefarm Białystok S.A. .Na stronie będą umieszczane wszytkie oficjalne pisma oraz informacje. Osoby,które chcą dołączyć prosimy o kilka słów o sobie,w jakimoddziale pracują i na jakim stanowisku.
    Anna

09.05.2020 19:57

Jeśli ktoś lubi pracować w magazynie powinno mu się spodobać w Farmacolu. Pensje, w zależności od wypracowanego akordu są na przyzwoitym poziomie. Pensja jest zawsze i w terminie. Grafik można dopasować do swojej sytuacji. Kierownictwo jest życzliwe i otwarte, mile są widziane zarówno osoby młode jak i starsze. Jeśli ktoś uczciwie pracuje a nie odbębnia czas i "wisi" na komórce powinien być zadowolony. Są osoby, które pracują już w tym magazynie latami i są zadowolone ze stabilnej pracy.
    blazer

11.11.2021 08:28

co za okropne kłamstwa
    blazer

11.11.2021 08:30

masz racje Kuba, zgadzam sie z Toba w 100 %

05.11.2021 11:18

Jakie godziny pracy obowiązują w Farmacol S.A.?

11.11.2021 08:20

na poczatku udaja ze bedziesz tak jak chcesz chodzic a potem ciagłe problemy...żenada....zarobki ze smiech na sali... ale smiało bo leserzy w tej firmie nie narzekają... ba maja sie wysmienicie a zjeby i ciagłe poganianie dostaja najlepsi i sumienni pracownicy ...ot to taka polityka farmacolu....polecam omijac szerokim łukiem jesli podchodzicie do pracy serio i z szacunkiem.... tu brak czegokolwiek...jestes robolem to (usunięte przez administratora)Na szczescie uciekłem w porę... nie pozdrawiam
    Zelda

04.12.2020 19:10

Czy to prawda,że oddział Farmacol Szczecin w przyszłym roku będzie zlikwidowany,a zamówienia rozdzielone pomiędzy innymi oddziałami?
    Ktos

27.01.2021 17:13

A które oddziały miałyby przejąć zamówienia Szczecina?
    bhunter

16.07.2021 16:07

jak tak dalej beda kontyuowali swoja polityke, to nie beda mieli pracownikow i beda musieli zamknac, a zamowenia do tego czasu z powodu bledow jakie maja na samym automacie to tez znikna :P

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Pomorska 132 71-717 Szczecin

Michał

23.02.2021 00:06

Czy całe wynagrodzenie spływa na konto?
    bhunter

16.07.2021 16:05

jak ja pracowalem na umowie zlecenie to co miesiac dostawalem 2000 bez wzgledu na godziny, jak skonczylem umowe to nagle 2700zl ostatniej wyplaty dostalem, a nadgodzin w tamtym miesiacu nie bylo i nie dostalem ZADNEGO PASKA z wyplata a chodzilem do biura zglaszac, co jest chore bo biuro magazynu powinno miec mozliwosc wydrukowania takiego paska pracownikowi. Co innego ze klimatyzacja w magazynie to porazka, stale sie przez to kaszle.
    Zuzza

23.06.2021 20:24

Jak aktualnie sytuacja w farmacol Szczecin? Chcialabym z dwoma kolezankami zatrudnic sie na wakacje. Czy ktos ma moze do Koordynatora Michała? Z gory dziekuje
    Ros

04.05.2021 16:15

Pracowałam tam kilka miesięcy przy lodówkach i dłużej nie dałam rady. Totalnie pokręcona kadra kierownicza, w pewnym momencie nie wiedziałam z kim mam rozmawiać bo tam każdy jest kierownikiem, zastępcą kierownika albo ma inną, dziwaczną pozycję. Z tego wynikało, że miałam 2-3 kierowników na raz z czego jedynie facet był miły, kompetentny i dało się z nim normalnie porozmawiać. Pozostałe zaś "kierowniczki" zawzięte i zazdrosne, obgadywały nie tylko mnie ale i resztę, że źle kompletujemy zamówienia, za wolno pracujemy. I tak, jest tam wyraźna kontrola. Przy pakowaniu leków są kamery, jesteś na ciągłym podglądzie, kierownicy czy kij wie kim oni tam są, sprawdzają pracowników. Zarobki kpina, ale to już inni pisali na ten temat. Być może to ja miałam takiego pecha, że trafiłam na takich ludzi, sami pracownicy byli naprawdę fajni. Życzę kierownictwu powodzenia we wzajemny prześciganiu się w tytułomanii- miały ludzie na pseudo kierowniczych stanowiskach, no ale widocznie tak to jest, z wiochy możesz wyjechać ale wiocha z ciebie nigdy nie wyjdzie. Tyle w temacie.
    Kili

09.05.2021 21:39

ROS masz rację.. Niską krajowa i dodatek za nockę. Nowi przychodzą i odchodzą bardzo szybko

05.01.2021 09:24

Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Farmacol S.A.?
    Ktos

27.01.2021 17:14

Tak
    były pracownik

04.01.2020 16:34

wpadłem tu poczytać informacje czy coś się zmieniło od mojego zwolnienia ,pracowałem tam kupę lat ,szczerze za długo się tam męczyłem ,i od kilku lat już tam nie robię widzę że nic się tam nie zmieniło a dobre opinie są pojedyncze i pisze je chyba samo kierownictwo powiem wam tak ,faktycznie sam nie żałuję że się zwolniłem i nie znam żadnej osoby która by żałowała ,ten zakład to porażka i bądźmy szczerzy dopóki się tam nie pójdzie pracować to nie ma co tu wypisywać bo sam jak to opowiadam znajomym to mi ciężko uwierzyć w to co przeżyłem a co dopiero ludzie którzy tam nie pracowali dopiero jak się zwolniłem z tego zakładu zobaczyłem co to życie ,co to szacunek do pracownika w innych firmach i co to wypłata ,tam tego nie było więc z jednej strony was rozumiem bo sam kilka lat zwlekałem ale nie ma co się bać i iść do innego zakładu ,macie więcej do zyskania niż do stracenia ,więc z perspektywy czasu jak już wiem że wszędzie jest lepiej niż tam mogę powiedzieć to samo co większość tam ,nie podoba się to idźcie gdzieś indziej ,kierownictwo ma to i was gdzie ma i tak i tak a wy zyskacie wolność i życie i zobaczycie że nie będziecie żałować pozdrawiam wszystkich wytrwałych i powodzenia życzę
    kubus

14.03.2020 19:00

Swięta racja też pracowała i to też za długo wszędzie lepiej niż tam .

11.01.2021 22:17

Same ogolniki, zadnych konkretow. Mozesz napisac ta sama formulke pod kazda firma i bedzie to odbierane indywidualnie ze wzgledu na to, kto jest czytelnikiem. Skoro pracowales tam pare lat wczesniej, to az tak bardzo tesknisz, ze musisz sie wypowiadac i czytac opinie na temat tej firmy? Mnie np nie interesuje firma, w ktorej pracowalem pare lat temu, nawet o niej nie pamietam(a bylo ich malo). Widocznie komus zalezy na tym, zeby pisac takie posty. Brak jakichkolwiek podstaw. Pozdrawiam.
    Kik

07.09.2020 10:41

CRP Wydłużysz przerwę, podwójnie ją odrabiasz. Ciekawe sposób obliczania.
    Joker

16.09.2020 00:39

O czym piszesz?
    Gość

12.09.2020 00:04

Czy w Farmacolu podniosą wreszcie pensje? 2300 na rękę to chyba kpina. Na innym magazynie bez akordu i nocek płacą koło 3 tys na rękę. Od nowego roku znowu najniższa krajowa zostanie podniesiona (usunięte przez administratora) tutaj nic nie podnoszą. Nie doceniacie pracownika, wszystko idzie w górę. Jak żyć za tą pensje????
    Makumba

31.08.2020 00:46

Uważajcie, ta firma to wilk w owczej skórze! Motto: wyzysk, mobbing, obietnice bez pokrycia!!! Omijać szerokim łukiem!!!
    Owen

01.12.2017 12:00

Czytajac wasze opinie musze stwierdzic ze w dzisiejszej polsce ludzie nie potrafia dostosowac sie do warunkow pracy. Skoro farmacol wam nie odpowiada to amazon czeka z otwartymi ramionami. Darmowe obiadki, darmowy autokar, umowa o prace, sa tez inne magazyny na pomorskiej, kniewskiej i, w zalomiu. Narzekacie na kierownictwo, ze ludzi jak smieci traktuja, mam pytanie ktorzy, poniewaz pracuje tutaj drugi rok I z czyms takim sie nie spotkalem, przywilej pracowniczy taki jak fajka co 2h ktory kazdy ma w tylku I wychodzi kiedy chce, przesiadywanie w toalecie, przesiadywanie na rolkach itp. Nikt nie gania za to ze na chwile pogadamy z kolega/kolezanka, jak pracownik jest ok to kierownictwo rownierz. Opinie ponizej pisza ludzie ktorzy widocznie byli za slabi aby pracowac w farmacolu, wiec teraz proponuja powiekszone zestawy w mcdonalds. Jezeli ktos przychodzi do pracy pracowac a, nie przebimbac 8h to nie ma zadnych problemow w pracy, co do nadgodzin na nockach to czasy kiedy byliscie zekomo zmuszani do zostawania po godzinach dawno minely. Narzekac to kazden jeden by chcial, tylko robic nie ma komu. Polecam ten zaklad pracy, pieniadze dobre I atmosfera tez
    kubus

14.03.2020 19:13

PRZESADZONE ZAWSZE ZMUSZANO DO POZOSTANIA PO GODZINACH NAWET STRASZAC LUDZI nie prawda to ktos z gory pisał ta opinie
    J

02.08.2020 03:30

Kto ci płaci za taką opinię? Nienawidzę plotek ale to muszę napisać
    Kinia

20.04.2020 12:12

Witam,jakie są zarobki w farmacol na poczatek i jak ze zmianami i grafikiem?
    XYZ

06.05.2020 13:44

A co z zarobkami dlaczego nikt ne chce napisać ile płacą
    Kama

01.08.2020 03:03

16,50 brutto dzień, 18,50 brutto noc. Tak było przynajmniej w tamtym roku jak pracowałam. Ale ile się na prawdę zarobi nie wiadomo bo za każdy uszkodzony kartonik płacisz. Gdzie ile razy już przychodzą uszkodzone, ale ich to nie interesuje ktoś musi zapłacić.
    Krzychu

31.07.2020 00:40

Kto jest teraz kierownikiem na komorze przyjęc? Dalej 'Sylwia' czy czy kto inny juz? Pracuje ona tam dalej?
    Ciekawy

15.07.2020 21:16

Mam pytanie jak kierownictwo w tej firmie byłem na rozmowie z taka panią i nie zrobiła dobrego wrażenia jak reszta ?
    ktoś

18.07.2020 19:37

reszta też nie zrobi.
    . M. M. M

29.05.2020 15:50

Teraz niestety nadszedł czas na szczecin projekt troja ruszył szukajcie pracy już teraz zwłaszcza zlecenie i terminowe umowy o pracę wczoraj zwolnili cały odział Gdańsk
    Koki

30.05.2020 16:19

Tu nic się nie zmieni. Kadra kierownicza zostaje, a pracownicy uciekają do innych firm. Sami się zwalniają lub umów nie przedłużają. Czy to nikomu nie daje do myślenia, że feralne jest kierownictwo.. Lepiej zamknąć i problem z głowy.. Cóż trzeba opuścić tonący statek, kapitanowie toniecie

13.07.2020 18:36

smutne ale prawdziwe.nikt nie potrafi Cię docenić chociażby głupim słowem dziękuje nie wspominając o pieniążkach.
    ...

05.06.2020 14:26

Pan Polok i reszta ma już delegacje wypisaną do oddziału szczecin pewnie jadą po to samo co do Gdańska czyli zlikwidować oddział.
    K

05.06.2020 22:24

Delegacja jeśli już coś była w czwartek. Nie wiem komu zależy, by siać panikę. Gdańsk jest w likwidacji. (usunięte przez administratora)
    K

11.06.2020 23:05

Delegacja nie była tylko w Szczecinie więc sianie paniki jest zbędne. Szczecin przejmuje niektóre trasy Gdańska... Komuś chyba zależy aby ludzie samoistnie zwolnili się z strachu hmmm.... konkurencji
    Gosia

26.05.2020 14:05

Witam. Czy miałby ktoś Was numer do działu rekrutacji? Byłabym serdecznie wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam :)
    Ludzik

27.05.2020 02:10

Z tego co się orientuję na tą chwile nie ma przyjęc bo jest komplet ludzi.
    Gosc

17.04.2020 16:04

Najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek dane mi było pracować. Z całego serca odradzam
    Nka

25.02.2020 17:41

Grafik nie w terminie. W/g kodeksu pracy powinien być tydzień przed zakończeniem miesiąca... A dostaje się tuż przed.. rozwalony jest system pracy... 3 zmiana owszem, ale więcej nocek się pracuje. Dużo osób odchodzi właśnie przez grafik...
    L

13.03.2020 20:06

Dokładnie. Grafik to masakra, jeszcze za takie pieniądze. Dobrze mi się tam pracowało, ale m. in. grafik sprawił, że odeszłam.
    Ola

03.04.2020 11:37

Żadnych dodatków nie ma, jeszcze odejmują. Za uszkodzony kartonik gdzie czasem przychodzi już uszkodzony, za błąd jeżeli seria się nie zgadza, jak rolka się zepsuje wszyscy pracownicy na zmianie której się zepsuła płaca. To praca jak w sklepie, w sklepie manka, tutaj uszkodzenia. Nigdy nie wiesz ile zarobisz a pracujesz ciagle tyle samo. Za niedziele należy się dzień wolny ale oczywiście oni wybierają ten wolny dzień, gdy potrzebujesz jakiś dzień wolny zapomnij nie ma kto pracować. To nie jest praca tylko (usunięte przez administratora). Wykorzystują a nic w zamian nie dają, jeszcze się dowalają o wszystko.
    Wkp

18.03.2020 20:52

Praca nie jest zła, atmosfera też. Tylko złą opinię ma Ula, która robi grafiki. Przez nią dużo osób odchodzi. Nie interesuje ją nic , robi grafiki jak jej wygodnie. Nie bierze pod uwagę prośby o dni wolne, czy zmianę. Porażka Farmacolu

14.02.2020 16:33

Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie Farmacol S.A.?
    Lider

19.02.2020 20:28

Korzystaj z szansy przyda sie
    Kamcia

25.01.2020 18:33

Nie polecam ! Wyzysk za grosze. Ganiają wszędzie i jeszcze mówią, ze nie pracujesz.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol