Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Szczecin Pomorska 132

WebsiteIconGrupa Farmacol

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Kamcia

25.01.2020 18:33

Nie polecam ! Wyzysk za grosze. Ganiają wszędzie i jeszcze mówią, ze nie pracujesz.
    Sir.herr.

25.01.2020 12:36

Witam, Tak potwierdzam firma zenada, Malo placa i na dodatek obrazaja Pracownikow,szczegolnie z komory Przyjec.tzw.debil(mini) i jego kompan. Pizdrawiam.teraz jestem informatykiem. (I na place nie narzekam).

24.01.2020 01:26

Ja (usunięte przez administratora) dobrze ze tu weszlam. Nie bede aplikowac. Juz jeden taki zaklad pracy mam za soba..
    taki jeden

11.12.2019 12:56

Dziękuję za opinię.Całe szczęscie ,że tu weszłem zanim zaaplikowałem.

05.11.2019 18:01

Jaka atmosfera jest między działami w Farmacol S.A.?
    Czadomen

15.11.2019 11:36

Intrygi jak w "Moda na sukces". Każdy chce być ponad każdym, ludzie z długim stażem pracy odchodzą, na ich miejsce przychodzą nowi. Musi minąć trochę czasu aby zdobyć wprawe a jak już ją zdobędą to stwierdzają że za tą kasę z wariatami nie będą pracować. Raz wróciłam z 2tygodniowego urlopu i nie znałam połowy załogi. Wszędzie podwyżki tylko nie tu. Tutaj dadzą 100zl więcej, ale za chwilkę zabiorą gdzie indziej. Kierownicy magazynu i Pan starszy z demencja, szef szefów, który przyjeżdża z katowic aby sprawdzić czy wszystko jest ok nie widzi problemu w niczym. Niech dalej patrzy jak ludzie odchodzą tam gdzie lepiej płacą. Wystarczająca opinia?
    Były

18.11.2019 11:25

To jedna z najgorszych firm pod względem płacy teraz minimum wszędzie jest 18-21 brutto od godziny + premia. Ludzie na Kablowej zarabiają po 2600 na rękę minimum.Do tego patologiczne zachowania wśród pracowników jak w gimnazjum.
    Ii

21.10.2019 18:21

Pracujemy z koleżanką 2 lata, najpierw interim potem farmacol. W interim pieniądze późno ale co do grosza, a jak nie to wyjaśnia koordynator. W farmacol zlewanie na wszystko totalnie. Chciałam zapytać o wypłatę to Tomek mnie spławil a Karolinka nic nie wie, i zawsze wina błędów..Iza kot obraża pracowników, jak na kierownika zmiany to nie za bardzo wypada aby za plecami obgadywala i wyśmiewala się z pracowników. Szefostwo nie reaguje. Atmosfera zła, dobrzy pracownicy odchodzą, farmacol nie robi rekrutacji. Tylko interim zatrudnia i chodź koordynator stara się aby zapełnić luki w załodze to widać po nim że stracił już zapał do tego co robi. Co tydzień przychodzą nowi, kilka dni i ich nie ma. Umowa o pracę to wielki (usunięte przez administratora) liczyłam że zarobiłam w sierpniu 3 tyś a dostałam 2100. Śmiech i żenada. Wrogowi nawet nie polecam
    Kazimierz

17.09.2019 20:26

Jak tam sytuacja wygląda obecnie? Coś drgnęło w kierunku wzrostu zarobków? Niektórzy pisali również o zwolnieniach. Ktoś coś wie na ten temat?
    JAREWA

17.10.2019 18:13

Niestety jeśli chodzi o zarobki to żadnych zmian, nadal zwykły pracownik dostaje od 1900zl na rękę do max 2300 z nadgodzinami i tygodniami nocek wylatanymi po stacjach:)
    R

29.05.2019 17:07

Coraz gorzej w tej firmie. Niedługo posypie się jeszcze więcej zwolnień. Ta firma padnie. Zobaczycie. Więcej ludzi się zwalnia jak zatrudnia. Obcinaja ludzi pensje dając podwyżkę 100zl brutto a zabierają więcej i wychodzi ze zarabiasz mniej. A kierownictwo( Pani Karolina) niech zobaczy ile zarabiają w innych firmach. Od 2500 netto i więcej. A wy placicie te nędzne grosze. I chcecie żeby ktoś został? Macie ludzi za idiotow. Nawet ludzie z Ukrainy tu nie przyjdą bo idą tam gdzie więcej. A Pani Karolina oraz Pan Hulak kompletnie nie mają pojęcia o niczym. niszczą ta firmę powoli idzie ku końcowi. Nie zatrzymujcie ludzi a już niedługo ogłoszą upadłość i wtedy będzie za późno.
    MonsterTruck

22.04.2019 11:50

Najbardziej (usunięte przez administratora) na firma o jakiej słyszałem. I (usunięte przez administratora) kierownictwo.

14.03.2019 11:06

Dziękuję Bogu, że tam już nie pracuję... To, co się dzieje w tej firmie, można porównywać tylko z najbardziej koszmarnym snem, nie polecam nikomu
    Ela

18.03.2019 21:19

Widzisz "Kasiu" my też się cieszymy że ciebie już z nami nie ma.

27.02.2019 18:58

Z tymi zmianami do uzgodnienia to przesada. Nie można się dogadać. Z dnia na dzień jest zabieranie wolne lub cofniety urlop (bo nie ma ludzi) Nic nie można zaplanować. Zero życia prywatnego. Lubię sama pracę ale to praca dla ludzi którzy tylko chcą pracować o wolnym zapomnijcie. Piszę to jaka osoba która już trochę pracuje i sami sprawdźcie. W każdej pracy są podwyżki od nowego roku a tu wielkie G....
    Automat

21.02.2019 16:25

Praca jak praca, czasami (usunięte przez administratora), a czasami luz. Najbardziej (usunięte przez administratora) są osoby co przychodzą na chwilę, bo myślą, że dostaną kasę za nic albo chodzą kiedy chcą a reszta musi robić za nich.
    Icojeszcze

20.02.2019 14:00

Szczerze pracowałem krótki okres na umowe zlecenie na nockach bardzo słaba atmosfera... nie dość ze przekręcają nazwiska to jeszcze nie ma się swoich szafek xd a co wypłaty to (usunięte przez administratora) wie jak to liczą jednym słowem masakra
    TOMASZ

09.02.2019 17:35

JA TAM PRACUJĘ.W SZCZECINIE,UL.POMORSKA 132.PRZYJAZNA ATMOSFERA,PAKIETY SOCJALNE.UBEZPIECZENIE MEDICOVER,KARTA MULTISPORT.ZMIANY DO UZGODNIENIA.
    Czarna6969

03.01.2019 18:29

Witam Pracuję na tym magazynie niecały rok. Przez te 11 miesięcy codziennie powtarza się ta sama sytuacja (brak ludzi do pracy). Problem zaczyna się przed wyjazdem zamówień. Połowę pracowników zabierają na kontrolę, następnie z powodu braków ludzi na stacjach zabiera się tam osoby ładujące automat (z perspektywy kierownictwa niewiadomo czemu osoby przy automacie to nieroby) aby wypełnić tam luki. W rezultacie powstaje zator na "bocznym" i trzeba robić za automat który jest pusty i nie wydaje towaru. Ciągły brak ludzi do pracy niszczy ten magazyn. Trudno jest określić ile się tak naprawdę zarobi. Jest umowa o pracę i umowa zlecenie. Na umowię o pracę pracujemy na akord i tu jest podstawa +premia za wyrobioną jakaś normę. Niestety są jeszcze w to wliczone błędy 5 lub 10 zł za błąd w zależności jaki on jest ( uszkodzone opakowania, nadmiar oraz brak wydanych opakowań leków, źle zatwierdzona seria lub data, inne). Godziny można ustalić ale tylko takie jakie są podane ( grafik robiony typowo pod wysyłki zleceń nie ludzi) 6-14, 10-18, 14-22, 18-2 itp. Przerwa jest jedna 15 min lub dla palaczy co 2 h po 5 min na papierosa. Panująca atmosfera między ludźmi jest dobra, jak w każdej innej firmie. Czy polecam tą pracę? Osobiście mogę powiedzieć że tak ale osoba która tu przychodzi musi wiedzieć jakie są realia. Nie zarobimy więcej niż 2200 zł jako nowy pracownik (chyba że zmiany nocne i grube nadgodziny), nad grafikiem można trochę ponegocjować ale zazwyczaj nie mamy zaduzo do gadania, nikt nas nie zmusi do nadgodzin (sama nie siedziałam po godzinach nigdy bo nie miałam takiej potrzeby i nikt do mnie z tego powodu nie strzelał:), jeśli przychodzimy do pracy postać w miejscu to możemy odrazy wrócić do domu bo kierownictwo ogląda ciągle monitoring, - tak monitoring jest dosyć dobrze przeglądany szczególnie w momencie kiedy kierownictwo nie ma zaduzo do roboty:) Można posiedzieć dłużej na śniadaniu czy spalić po kilka papierosów więcej na przerwie i też nikt nas nie zabije za to ale trzeba liczyć się z tym że trzeba będzie te naliczone godziny kiedyś odrobić. Szkolenie nowego pracownika trwa zazwyczaj 15 min i wrzuca się go na głęboką wodę ze skanerem w ręku i nożykiem do rozcinania kartonów. Można zacząć tu pracę bez jakiegokolwiek doświadczenia zawodoweg w związku z tym praca dobra dla świeżych absolwentów lub nadal uczących się ale nie wymagających zarobków powyżej 2 tysięcy złotych.
    Xcftre

28.11.2017 19:39

Nie rozumiem tego forum. Kto was tam na siłę trzyma. Zawsze narzekają najwięksi (usunięte przez administratora) co, czy się stoi czy się leży 1600 się należy. Praca to jest praca, wszędzie będzie wam źle bo robić wam się nie chce. Opieka społeczna czeka na was z otwartymi rękoma. Tylko nieroby narzekają. Na każdym forum są negatywne opinie od tych ludzi co mają dwie lewe ręce do roboty. Więc życzę szczęścia w szukaniu pracy marzeń gdzie pracodawca płaci za nierobstwo. Powodzenia.
    anonymous

16.01.2018 17:58

mają za umowy zlecenia się wziąść w tym roku ciekawe co wtedy zrobią mądrale
    dj

22.01.2018 22:13

praca to nie jest praca , to jest praca dla ludzi bez mózgów, bez ambicji wyzysk murzyni by się zbuntowali niestety nasz narodek jest mocny tylko w głupich gadkach.
    lopezrunner

16.01.2018 21:17

nie polecam, (usunięte przez administratora) ludzie bez ambicji tam pracują,chcesz być robotem to możesz tam tyrać jak niewolnik starożytnym Egipcie.
    KTOSIEK

17.11.2017 12:20

a słyszeliście o tym...??? Idziesz do pracy dzisiaj na 18-2, oficjalnie, ale z możliwością wydłużenia godzin pracy do 3 lub 4 rano, potem na 12 w sobotę do liczenia inwentaryzacji do 20 , oczywiście z możliwością przedłużenia godzin do 21 lub do 21 i w niedzielę na 6 rano... oczywiście z wydłużeniem godzin do 15 lub 16... GDZIE JEST PIP...???!!! NIE WIADOMO ZA JAKĄ STAWKĘ , NIE WIADOMO NA ILE GODZIN , NIE WIADOMO NA JAKIE ZMIANY, NIE WIADOMO CZY NA UMOWĘ O PRACĘ CZY NA ZLECENIE... BRAWO MY... BRAWO DOBRA ZMIANA
    Początek i Koniec

28.11.2017 21:25

tam z człowieka skóre zedrą jak bedą mogli ,ale niedoczekanie ich więcej kierowników niż ludzi do roboty i mają to gdzieś.Polska biurokratów i nie tylko

03.12.2017 13:22

Kto tu w tym kraju za 14 zł chce pracować jak już Ukraińcy nie chcą a jeszcze na umowach zlecenie za mieszkanie zapłac czynsz 500 zł media i inne oplaty i co ci zostaje na życie .jeszcze jak chcesz wypłate dostac musisz podpisac oswiadzenie bo jeszcze ci nie dadzą łaske robią buraki jedne więcej tej biurokraci a miało być mniej .Ale dla siebie to mają.
    Ktos

02.12.2017 20:18

Ja pracuje od kilku lat w tej firmie I irytuje mnie ze nowi pracownicy zatrudnieni przez agencje maja wiecej za godzine niz ja ktora pracuje 4-lata. Studentka zatrudniona przez interim ma 2400 a ja nawet 2 kur.. nie mam. Smiech na sali I brak poszanowania dla nas hardziej wydajnych. Jaki to interes ze zewnetrzna firma daje wiecej niz firma matka.
    pinksand

29.11.2017 18:36

Ludzie na zleceniu muszą zapiepszać na akord a nikt im za to dodatkowo nie zapłaci.. zreszta na akord nie ma co pracowac... zabierają pieniadze za bledy i wychodzi na to ze zleceniowka lepiej wychodzi finansowo od takiego na umowe o prace. Porazka

30.11.2017 22:05

poczekajcie jeśli będą tak robić będą musieli to zmienić inaczej tam nikt nie będzie za bardzo pracować bo tam kierownictwo ma ludzi za śmieci i jeszcze jest mobing' bo z ludzi innych tzn. chorych jakoś to potrafią się wytrząsać i wtedy że cię zwolnią' a co to jego wina jego że taki jest nikt się nie prosił; oni są idealni jak tak będzie to ta firma będzie miła kiepksą przyszłośc bo nie dbają o ludzi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Pomorska 132 71-717 Szczecin

Grupa Farmacol
    pinksand

29.11.2017 18:31

Pracowałam tam ponad pół roku. Pieniądze dobre bo zlecenie, ale minus ze nie ma urlopu i nie płacą za zwolnienia... praca tylko dla osob ktore chca dorobic to tyle.. zmiany tez słabe. Pamiętam jak 3 tygodnie pod rząd musiałam robić nocki. Porażka jakaś. Jedna osoba na 2 stacje a czasami nawwt na 3. Brakuje ciągle ludzi, bo uciekają i nie ma co sie dziwić
    nowy porządek

01.10.2017 18:41

ludzie na 3/4 etatu za niskie dochody nie pracujcie bo nawet zasiłku nie dostaniecie bo jest próg niech się w (usunięte przez administratora) ugryzą z tymi umowami zo za chory (usunięte przez administratora) kraj i gdzie tu sprawiedliwość i jeszcze wymagania stawiają niech spadają a jaknie to szubienice
    spr.

07.11.2017 20:09

ludzie w tym kraju za 1600 zł nie chcą pracować bo to jest jałomużna i niech sobie sami pracuja bo będą cały czas szukać, niech dadzą 2000 na rękę to jeszcze będą może mieć , a nie czy ci starczy a samochodów coraz więcej tylko dla kogo i telefony za 1500-4000 dla kogo jak niektórymna życie nie starcza
    lol

15.10.2014 19:44

Kiepska firma pracodawcy maja chyba pracowników za baranków których można wykorzystywać do woli na szczęście wielu ludzi nie jest tak naiwnych i szybko z tej firmy odchodzi ludzie którzy maja tam nawet umowę o prace myślą o odejściu gdyż jak widza firma szybką pochyłą z woli naczelnych idzie na dno nadgodziny w cefarmie to praktycznie norma powiem wręcz ze pracownicy są dosłownie zmuszani do tych nadgodzin czyli po 10,12,14 godzin dziennie wyrabiasz,kierowników to nie obchodzi.Ciągle brakuje tam ludzi chętnych do pracy ciągle wieczny bałagan niby masz wyznaczone stanowisko pracy a jak będzie potrzeba to i tak cie przerzuca na inny dział nie ważne ze masz mnóstwo roboty na swoim dziale ich to nie obchodzi przecież zawsze możesz zostać po godzinach pracy pensje to śmiech na sali w cefarmie przeważa praca na akord czyli musisz wyrobić tak zwaną ich normę żeby uznali cie za wydajnego czyli możesz zasuwać a i tak nie jest warunkiem tego ze spełnisz ich oczekiwania są tez ludzie którzy pracują bez akordu z pensja stała po kilka lat i zarabiają 1500 zł czyli bez rewelacji tam nie ma żadnych premii czy podwyżek bym nawet na to nie liczył są co prawda tez ludzie którzy wyciągaj tam co prawda powyżej 2tys ale nachorować się za to muszą za kilku ludzi i są to pojedyncze osoby reszta się naharuje i grosze zarobi,także nie wiem czy te pieniądze są tego warte zależy kto jak na to patrzy.Jeśli chodzi natomiast o kierowników to faktycznie niektórym z nich życzyłbym więcej rozsądku i życzliwości w stosunku do pracowników nie powinni zapominać ze zawsze mogą znaleźć się na miejscu pracownika ale są tez kierownicy z którymi można się dogadać wiec nie jest najgorzej co do warunków pracy to chyba jedne z lepszych na hali jest ciepło sucho choć w niektórych miejscach woda z dachu cieknie lekka parodia z tego bo firma nie widzi chyba załatać tych dziur jest stołówka z oknami,okna ciągle zamknięte .Co jakis czas wprowadzane są nowe przepisy i reguły i masz się do nich dostosować zazwyczaj nie masz nic do powiedzenia bo jak się nie dostosujesz to ci podziękują pomijając ze nie które decyzje utrudniają pracownikom prace i wyrabianie akordu ale dla kierowników to nieistotne gdyż liczy się tylko firma.Zapomniałem dodać ze praca na akord wykonywana jest na urządzeniach mobilnych wyjątkowo zdezelowanych często siec wifi pada równa się temu ze twój akord pada rożnie to bywa 15,20,30 minut czasami 1,2godz może trochę dłużej jednak zanim ludzie przejdą na akord maja 3 miesięczny okres próbny stawka to bodajże 7zł z groszem dla zwykłego szaraka dla studenta/ucznia 8zł z groszem czyli żadnych rewelacji po przejściu na akord stawki uzależnione od danego działu jeśli o mnie chodzi stawki te nie są rewelacyjne w myśl zasady im więcej się narobisz to coś zarobisz także niektórzy tam ostro zasuwają gdyż maja rodziny i nie maja wyboru a nie którzy po prostu z własnego wyboru kto nie był tam ten nie wie jak chce to może pójść i się przekonać ale jeśli szuka poważnej roboty to ja bym mu odradzał.
    SPR.

03.11.2017 20:57

tam każdy by chciał rządzić , (usunięte przez administratora) niesamowity i syf oni tam tego nie ogarniają kto tak rządzi tak ma i niech się nie dziwią bo to jest ich wina ,tylko siedzieć z (usunięte przez administratora) a ich podejście sprawia że ludzi tam nie będą mieć bo oni olewają po nich to wszystko spływa .Polacy stają się coraz gorsi schodzą na psy.
    spr.

28.10.2017 22:01

kuzwa a kobiety w tym walnietym kraju nie mozna znakezc no im tez nie wiadomo co im sie chce porabany kraj
    Vendeta

28.10.2017 11:40

zmiany tam też (usunięte przez administratora) są 10-18 ,18-2 z tórej nie masz czym wrócic i 7 dni (usunięte przez administratora) a kokosów nie ma
    Vendeta

28.10.2017 11:31

Zenada tam trzeba zapierniczac i masz płacone od lenijek soboty świeta naokrągło a i ak kokosów nie ma i jescze jakie zmiany 10-18, nocka od 18-2 z korej nie masz czym wrócić
    kiedy to było

15.08.2017 15:58

Ogólnie praca w sobie nie jest zła. Jedyne co w tej firmie jest na minus to niekompetencja kierowników i to wszystkich. Żadne z nich nie skończyło nawet studiów w kierunku np. zarządzania, a jedna ze zmianowych jest nawet po podstawówce. Wiem, ze wyksztalcenie to nie wszystko, ale oni nie sa nawet ludzcy. Kto bardziej wchodzi w tyłek ten awansuje i tak sie właśnie robi karierę w Farmacolu. Kolejnym minusem są zmiany. Praktycznie caly czas nocki, na których MUSISZ zostać dłużej, zeby skończyć zlecenia. Bo kto to zrobi? Kierownicy nawet nie chcą słyszeć, ze nie mozesz zostać i nie ważne jaki masz powód. Oczywiscie za nadgodziny, niedziele i święta nie płacą. Tak, tak w weekendy i święta tez sie pracuje, nie słuchajcie co mówią na rozmowie, bo tam potrafią ładne bajki opowiadać. Kolejna informacja dla was, zabierają kasę z pensji tłumacząc to tym, ze zrobiłeś reklamacje, której i tak ci nie udowodnią. Potrzebujesz dzień wolny - ZAPOMNIJ, bo nie ma ludzi. Masz umowę zlecenie to możesz przyjść. A jak pójdziesz na zwolnienie to juz masz przechlapane.
    Ktosiek

15.08.2017 20:27

Jakbym siebie słyszała w minionym życiu w tej firmie. Musisz zostać i koniec. Jak się postawisz notatka do akt, które pisali mi chociaż raz w tygodniu. Kierownictwo jak wyżej napisane. Ogólnie ciężka, nawet bardzo ciężka praca. 8 - 10 a czasami 12 godzin, niska pensja w stosunku do wykonywanej pracy. Reszta jak wyżej zostało opisane. Odradzam.

21.10.2017 03:29

Dokladnie jest tak jak piszesz.
    były

17.10.2017 17:31

tam nie ma urlopów ,nie ma odbierania nadgodzin ,nie ma wolnych świąt dobrze wiesz pracując tam że w 100% poświęcasz się zakładowi w zamian za traktowanie cię jak ,no dobrze wiecie co życzę wam powodzenia ale w tej firmie nigdy się na lepsze nie zmieni a szkoda i podziwiam waszą desperację że tam jeszcze siedzicie bo robota jest wszędzie i wystarczy chcieć te kilka tysięcy ludzi co odeszło pewnie nie żałuje tej decyzji,wszędzie lepiej będą was traktować niż tam no ale cóż wasz wybór więc się męczcie
    VENDETA

17.10.2017 21:39

bo to państwo w państwie miało umów śmieciowych nie być a tu co ,nic dziwnego że ludzie nie chcą pracować i bardzo dobrze bo jeszcze za jakie pieniądze w końcu czas zrobić porządek z tymi na stołkach i biurokractwem bo PIS tylko by chciało dawać tylko skąd z nas, a są ludzie co ledwo starcza na życie a i tak nie będą pracować za śmieszne wyplaty jak proponują np. za 1000 zł chyba są śmieszni ja bym im dał i niech żyją ,bo nawet 1500 utrzymać się to jest jałomużna ,widać im nie zależy to nie wygrają też skończyło się i albo umowy o pracę będą zmienią to albo będzie zle
    Spr.

05.10.2017 22:15

Niech dają ludziom urlopy na umowy zlecenie też, a nie też mają rodziny dzieci i chcieli by razem spędzic czas a nie , a jak nie to zniesc te umowy śmieciowe ,a nie wykorzystywać ludzi, co za państwo że na takie rzeczy pozwala co to ich wina. Co za chore państwo
    Były

13.11.2017 22:23

wszystko drożeje a pensje stoją jak będą tak robić to tylko idiotów znajdą do roboty bo to jest biały murzyn do zapierniczania w tym chorym kraju jak oni sami ludzie obudzcie się a nie sprzedajecie się kiedys juz byl ten kraj pod 4 rozbiorami
    V

23.09.2017 15:57

co za tam ludzie (usunięte przez administratora) i atmosfera szkoda gadac wszyscy maja wszystko w (usunięte przez administratora) szkoda gadać,tacy są teraz Polacy tylko wziąśc karabin i po wyszczelać
    Ares

13.09.2017 17:56

co z tą pracą jest jak widać jak w rządzie jest Polacy nie są ludzmi teraz jak kiedyś są coraz gorsi widać porównanie chociażby z Czechami nie ma porównania. Gdzie te czasy co ludzie się szanowali a do pracy gonili a teraz znieczulica ludzie sami sobie zgotowali taki los, jeden nic nie ma a drugi w luksusach opływa ,widac chociażby po samochodach ile jest i co nie którzy jakimi jeżdżą i się rozbijają o do czego Polak się zniżył .jedni nie mają co do gara włożyć i za co żyć a drudzy się w przepychu żyją i jeszcze żywność ją marnują wyżucając czy to jest normalne nie bo mają za dużo . A co do pracy to jest tak ,że ludzie są bezinteresowni niektórzy to by cię w łyżce wody utopili tak teraz jest ,bo to że jeden jest taki a drugi słabszy czy inny to go jeszcze zniszczyć .bo to są teraz tacy ludzie wyscig szczurów dla słabszych nie ma miejsca.
    v jak wendeta

10.09.2017 19:53

ludzie są glupi beda i zostana głupi i nic nie zmieni a Polacy teraz to wogóle

23.08.2017 22:50

jeszcze trochę a sami się zniszczymy nie mówiąc o matce ziemi. chyba że zrobi to za nas matka natura bo ludzie są głupi nic się nie uczymy i nie wyciągamy wniosków a wtedy będzie za póżno a wszystko na o wskazuje i nic nam nie pomoże . Szlag z tymi urzędasami.bo polak jest głupi będzie i zostanie głupi już się z z tym nic nie da zrobić
    vendeta

01.09.2017 20:49

(usunięte przez administratora) pracodawcy szlag ich jak nie umieją ludzi szanowac i płacić jak należy tak mają to i ludzi nie będą mieć bo ludzie mają dosyć tego dosyć to sami będą zapierniczać.
    były

28.06.2017 22:03

szkoda mi tych ludzi ,pracowałem długo lat i naprawdę mobbing i wyzysk to mało tam trzeba mieć tak mocną psychikę że się nie da tego wytrzymać .ja i tysiące innych pracowników już się uwolniliśmy od tego zakładu a tym co zostali życzę wytrwałości ,zastanawia mnie bez kitu dlaczego nie szukacie czegoś innego ja nie żałuję że odszedłem i inni z tego co wiem też mają się lepiej a wy kwitniecie w tym .....no ale nic wasz wybór .jeszcze się dziwię że ta firma istnieje w szczecinie że jeszcze nie padła

12.07.2017 21:41

(usunięte przez administratora) firma ludzi tez zmuszaja do do pracy w wekendy a umowy zlecenia niech sobie wsadzą w (usunięte przez administratora) ludzie tez sa co maja rodziny i dzieci i chcieliby wziasc urlop to niestety .polska to jest polski obóz pracy a elita to ma w (usunięte przez administratora) rzad powinien zrobic z tym porzadkiem . Bo tak ładnie niektórzy mówią o polsce ale rzeczywistość jest inna. Tylko ludzi wykorzystywać
    sith

06.08.2017 23:18

polacy to idioci sprzedaja sie i gdzie tu polskosc niewolnictwo byl czarny murzyn a eraz jest bialy murzyn i tak k,łó sie kreci jestesmy pacholkami
    sith

30.05.2017 18:52

ludzie tu są nie normalni w tej Polsce, a pracodawcy to już całkiem i odwala, jeszcze troche to się pozabijamy i szlag nas trafi całkiem co za chory naród
    Hfdcc

09.03.2017 19:43

A co się stało z poprzednim kierownikiem jak pracowałem pół roku temu to był taki smieszny gość???
    Ktos

05.03.2017 21:49

To niestey prawda co piszą zawsze każą zostawać po godzinach i to już nie prośbą tylko obowiązek! !!! Jak nie zostaniesz to wielkie pretensje" że jak to nie możesz musisz " tak samo jak weźmiesz urlop na żądanie albo zachorujesz wtedy wszyscy obrazeni wielce. Nowa pani kierownik magazynu Karolina masakra : zimna, zachowuje się tak jakby wszystkie rozumu pozjadala, teraz zgrywa wielka gwiazdę i nawet dzień dobry nie odpowie. Kierownicy zmiany też zawsze nadasani wiecznie mordę dra !! Pieniądze gowniane ... Wiem co mówię bo jeszcze tam pracuje
    anymus

27.06.2017 16:26

Polska patologia i sprzedawczyki ludzi mają za śmieci ale niech uważają bo się skończy to !
    v

28.10.2017 11:47

zmiany też są do dupy 10-18 ,18-2 w nocy z której ne masz czym wrócić
    ktosiek

13.02.2017 11:54

czy możesz zostać dłużej w pracy? pyta zmianowy pracownika A co to za pytanie... , mam wybór... , nie... cały tydzień chodzę do pracy na 18 i nigdy nie wiem kiedy wrócę do domu, do rodziny... Praca niby zmianowa po 8 godzin, a wychodzi się po 9,10 godzinach bez względu czy to zmiana nocna czy dzienna. Pytasz się zmianowych a co w zamian... , odsyłają do pokoju nr 8, a tam nie można już się niczego dowiedzieć, doczekać, nie mówiąc o zachowaniu dyskrecji czy nawet tajemnicy między przełożonym a pracownikiem... NIezgodność w wypłatach... jak załatwić temat pozytywnie...hmmm... trudne odpowiedź... idziesz do pokoju nr to powiedzą Ci poczekaj na rachunek który będzie dopiero koło 20 każdego miesiąca lub później...lub to nie my naliczamy wypłaty...lub odciągnięte kary za niby reklamacje za które trzeba potrącić... jak do tego dojść, jak to ustalić, z kim rozmawiać...????????????????? Zostaniesz na nadgodziny, super, myślisz że zarobisz dodatkowe pieniążki, nic z tego: albo kara za reklamacje albo niby oddadzą wolne, a wolne ...tylko kiedy je odebrać, jak nie ma czasu odebrać zaległe urlopy... Zostaniesz, to nie dostaniesz ani dodatkowej gotówki ani dodatkowego dnia wolnego. myślisz zostanę , pomogę ...tylko po co jak i tak zabiorą wynagrodzenie za reklamacje...a w pokoju nr 8 i tak nic konkretnego nie odpowiedzą. I tak mija kolejny dzień.... I tak mija kolejny tydzień... I tak mija kolejny miesiąc... i tak mija kolejny kwartał... I tak mija kolejny okres rozliczeniowy z przepisanymi nadgodzinami , dniami wolnymi , zaległymi i bieżącymi urlopami... Nadgodziny, reklamacje, wyjaśnienie godzin, wypłaty ...niemożliwe... to wszystko robi albo centrala, albo czekaj na rachunek, albo czekaj na to aż Cię sami zwolnią szukając tylko potknięcia... aaaaaaaaaa.... i dajcie coś od siebie....
    xyx

20.05.2017 21:24

Tu w tym kraju najnizsza powina wynosic 2000 na reke a nie ze muszisz sie martwic czy ci starczy na zycie , 3 swiat cholerny kraj.

21.05.2017 19:35

za granicą się z nas śmieja i mówia polacy to patologia bo taka prawda a dzieki komu tym co na stołkach urzędują po niższe stołki
    Mini

31.01.2017 08:49

Ludzie co tam pracują sie trzymaja swoich miejsc aaa jak nowi przyjada to gadają i sami sie nakrecaja jak tam jest okropnie wiec jak tam jest az tak zle to po co oni tam pracuja ?? Wyplata słaba za tyle godz pracy jeszcze za te traktowanie szczegolnie pani Ani co wiecznie kaze ci zostac aaa jak nie mozesz to ci (usunięte przez administratora) ojebie i notatke wpisze i na drugi dzien do kierownictwa na rozmowe bo sie nie zostało 10 godz w pracy .... ich to nie obchodzi ze ty masz dzieci czy inne obowiozki masz zostac i tyle.. Aaa ta cała pani szefowa Magazynu niech wkocu przystanie klamac ludzi i czarowac jak jest pieknie !!!
    kilkudniowiec

01.01.2017 16:34

Pytanie do obecnych pracowników: Wisi może jeszcze na magazynie kartka: "Z powodu powyjadanych tabletek i poniszczonych opakowań lekarstw wszyscy pracownice będą otrzymywać mniejsze pensje" czy coś w ten deseń? Byłem u Was kilka dni w lipcu chyba.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol