Grupa Farmacol (nieczynne)

• Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o Grupa Farmacol (nieczynne)

Opinie o Grupa Farmacol (nieczynne) Gdańsk

WebsiteIconGrupa Farmacol

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol (nieczynne)!

Barbara

29.11.2022 08:39

Ktoś wie z jakiego powodu zamknęli tę hurtownię? Nie widzę zbytnio konkretów na ten temat.

02.12.2022 17:34

Zrobili komorę przeładunkową na Oruni i towar przyjeżdża z innego oddziału.

30.04.2021 11:55

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Farmacol S.A.?

ja

03.05.2021 08:15

zamkneli hurtownie

19.01.2021 10:09

Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w Farmacol S.A.?
    Hahaha

27.01.2021 19:36

Połowa w gotówce, połowa w syropach, apapie i plastrach. Co za beznadziejne pytanie hahaha.
    Hahaha

20.02.2021 16:05

Ojojoj fra ye rzy z moderacji kasują odpowiedzi na ich własne pytania hahaha.

28.06.2020 09:12

Tak w zasadzie, za to, że zamknęli Gdańsk odpowiedzialne jest tzw. kierownictwo. Tolerowali bałagan i ciągłe błędy na komorze przyjęć, ludzi, którzy przez cały czas udawali, że pracują (pozdrowienia dla dwóch orłów z gabarytu i chłopaków z lodówek i komory przyjęć). Cały oddział tak naprawdę zrzucał się na ich pensje. Opiernicz dostawali ludzie, którzy naprawdę zasuwali jak samolociki, którzy samą swoją obecnością na zmianie, gwarantowali,że, będzie wszystko na czas zrobione. Wypłatę za to leserzy dostawali większą od tych normalnie pracujących. Ot i takie fakty na koniec. Pozdrawiam ludzi z oddziału Gdańsk.
    Aaa

28.06.2020 22:41

Pracowałeś ma komorze albo na lodówce że się wypowiadasz na temat ich pracy???

05.07.2020 08:46

No wiem, prawda lekko uwiera. Błędy komory, to tracenie przez resztę ludzi czasu i wysiłku, na szukaniu towaru, czyli codzienność, niestety. Ale jest pozamiatane i nie ma co drążyć tematu

30.06.2020 10:40

Jak się pracuje z ludźmi z Farmacol S.A.?

30.06.2020 22:28

Zapytaj raczej jak się pracowało.
    Gruby & chudy

21.06.2020 11:41

Ktoś wie co słychać u M. Słabego ?
    Kk

11.06.2020 22:56

Gdańsk zostanie przekształcony jako komora przeładunkowa a nie jako filia do robienia zleceń.
    Szef stefek

06.06.2020 16:51

(usunięte przez administratora) nie raz szeptała ze swoimi koleżankami przy innych szkoda że nikt jej nie powiedział że to brak kultury. Jest oschla dla ludzi i czepialska. Jak kogoś nie lubi to kładzie mu kłody pod nogi. Kierownikowi nie wypada obgadywac pracownika z innymi pracownikami, chyba nie wiedziała że w tej firmie każdy wszystko wygada ; )
    Robol

07.06.2020 07:01

Ale jest tak śliczna że bym jej wybaczył wszystko

07.06.2020 10:03

Po składni twoich wpisów widzę, że zatrudniają tam taką goo wniarzerię, że nie dziwota, że to zamykają.

04.06.2020 15:14

04.06.2020 17:11

Dobrze się stało. Niektórzy wyjdą w końcu po x latach ze swojej strefy komfortu. W innym razie zmarnowaliby w fclu całe życie, bo sami nigdy nie zwolniliby się.
    Dd

06.06.2020 10:55

Racja. Poranna zmiana nie wie co to praca. Więcej siedzenia i patrzenia w telefon. A potem narzekają na niskie zarobki. Pracownicy którzy potrafią ponad 10 h przebumlować na przerwie. Farmacol to dziwny ustrój nie dziwię się że nas zamykają
    Paracetamol

05.06.2020 18:46

Bardzo się cieszę. Toksyczne miejsce pracy gdzie jesteś oszukiwany i nie traktowany jako człowiek. (usunięte przez administratora)ciągle biegała i szukała kogoś, kto nie pracuje, to było obrzydliwe. Dziwne że nikt o tym nie napisał, bo kilka kilka miesięcy temu jak jeszcze pracowałam nikt jej nie lubił. Zamknąć ten bałagan i nigdy nie otwierać.
    Chuck Noris

05.06.2020 21:14

Głównie kierowniczki M. nie lubiły dziewczyny, ale to głównie te, które do pracy przychodziły po to, żeby pogadać. I jakoś dziwnym trafem te osoby których się kierowniczka czepiała, miały najmniejszą wydajność w firmie. Robiły tyle w 8 godzin, co inne osoby w 4. Więc się nie dziwię. Pogadać można, ale nie przychodzi się do pracy po to, żeby cały czas siedzieć w regale i się obijać. Komuś się chyba miejsca pomyliły.
    Xd

06.06.2020 04:54

Niestety uderzyła jej woda sodowa do głowy tak jak Piotrowi.
    Nowa Praca

03.06.2020 16:11

Dzień dobry, zachęcam osoby zainteresowane pracą do kontaktu(usunięte przez administratora)Praca od zaraz za przyzwoite pieniądze, a co najważniejsze na Osowej, więc pewnie dla wielu z Państwa jest to duży plus ;) Pozdrawiam Lucyna

04.06.2020 12:42

Z Osowej mało kto jest w fclu.
    Chemia

04.06.2020 21:13

A nie ma zagrożenia chemikaliami?
    Murzyn

03.06.2020 13:15

A zamykają i budynek na sprzedaż??? przewoźnicy zostają czy też ich pożegnają ? Ktoś coś wie?
    Papuga

03.06.2020 19:00

Naucz się odpowiadać nie zawierając kłamstwo w odpowiedzi. Nie nie zostaje nikt, logiczne.

04.06.2020 09:16

Serio? A może to ty doucz się definicji ironii.

03.06.2020 16:07

Pracuj pl apka i jedziecie z tematem !!
    Grzesiek

02.06.2020 08:30

Farmacol w Gdańsku będzie istniał poprostu chcą sprawdzić kto wytrzyma presję, to miejsce to mój dom i moje życie już 7 raz tu pracuje, dostaliśmy wypowiedzienia żeby mogli to wrzucić w koszty pozdrawiam
    Wik

02.06.2020 21:32

Gdyby tak było, to jest jeszcze opcja postojowe. Tego nie zrobili. Jest kryzys I firmy zwalniają grupowo. Rząd dał im więcej możliwości i korzystają z tego. Jeśli będzie się to pogłębiają to polecą następne magazyny. Jeśli ma straty, to zamyka te oddziały co ma najgorsze zyski. Zwalnia ludzi, by chronić siebie. Nie pracowników.
    Wolf

03.06.2020 02:38

Piszesz dokładnie to samo co ja. Czytaj ze zrozumieniem.
    ...

29.05.2020 14:34

'' projekt troja'' ruszył chodzi o to że zostaną tylko trzy oddziały Mory Katowice i Rogoznica reszta do likwidacji i Komory przeładunkowe następny po Gdańsku Szczecin leci itd.
    bhnjmkl

31.05.2020 12:04

oni nic nie mówią. albo mówią, że będą podwyżki. potem dostajesz aneks z obniżką, bo pandemia koronawirusa. w farmacolu. he he he
    Aaaa

02.06.2020 19:12

W Gdańsku przedłużali tez umowy a jednak zlikwidowali ????
    Miotełka

02.06.2020 08:48

Odział zostaje, przez korona wirusa został zamknięty na jakieś 3 miesiące, muszą naprawić zniszczony automat, wtedy wszystko ruszy, pełno zamówień nie wyrabiali się zastępując jeszcze automat
    ?

02.06.2020 12:10

Ale apteki i sklepy a szczególnie hurtownie leków nie mogły być zamknięte lrzez koronawirus. Przecież dostarczająca rzeczy do wali z koronawirusem. Tutaj jest drugie (usunięte przez administratora)
    Lol

02.06.2020 12:07

Jeśli zamknęli na jakiś czas, to naprawdę wiedzieki co robią. Stefcio by nie robił nic bez przyczyny, ale am3 miesiące to miliony strat, więc wątpię by to otworzyku z powrotem.
    Lol

02.06.2020 02:27

No chyba żarty, że Farmacol Gdańsk zamykają? Mówicie serio? Pracowalem tam kiedyś i wydawało mi się to niemożliwe, żeby to zamkneli. To już przesadzone? Tam tyle ludzi pracuje, kieroecy, magazyn cały, kierownicy to mnie uj obchodzą, bo jeszcze pamiętam wariata Idola, ale nieźle.
    Tajemnicza zawiedziona

24.05.2020 20:18

Witam. Przepracowałam sporo w tej firmie, więc co nie co mogę o niej powiedzieć.Nie będę tutaj podawać imion czy nazwisk, bo każdy kto tu pracował będzie wiedzieć o kogo chodzi. Jeżeli ktoś się zastanawiał, czy warto iść tutaj do pracy, to odpowiedź brzmi: NIE. Radzę unikać tego miejsca jak najdalej. Kierownicy są tutaj różni. Z jednymi można normalnie się dogadać, ale jest taki jeden, który myśli, że jak jest kierownikiem to innych może traktować z góry. Przerwa 15 min, gdzie w innych firmach miałam 30 min. Nawet na spokojnie zjeść się nie da, tylko w biegu trzeba, a jak się spóźnisz z przerwą, to potem musisz odrabiać godziny, które nie wiadomo jak liczą, bo są ludzie, co w grupach chodzą na przerwę, identycznie, a każdy ma inne liczby godzin do odrobienia. Po prostu wpisują jakieś ilości godzin do odpracowania, żeby za darmo ludzie pracowali. Cały czas każą zasuwać na najwyższych obrotach, jak by płacili jakieś grube pieniądze. Ale wypłaty to jest tutaj jakiś żart. Najniższa krajowa plus akord. Co najlepsze, jak jest w prowadzana przez państwo najniższa krajowa, to tuja ludzie dalej pracują za stare stawki, bo firma jakoś nie kwapi się, żeby minimalną krajową podnieść. Wystarczy zapytać pracowników, jaką mają stawkę wpisaną w umowie. Jedni mają 2600 brutto, ale sa tacy co mają 2500 a nawet 2300 brutto. I nic z tym nie robią. Dodatkowo potrafią pojechać po pensji za nic. Ludzie cały miesiąc zasuwają, a na wypłatę i tak dostają marne 2 tyś. Bo jak za dużo ludzie zarobią to obcinają pensje. Dodatkowo zdarzało się pracować w niedzielę, które na umowie o pracę są 100% dodatkowo płatne. Więc ludzie za 8 godzin pracy bardzo chętnie by zarobili sobie 200 zł, ale oni zamiast to wypłacić, to dają inny dzień w tygodniu wolny. Tak po prostu, żeby ludzie za bogaci tam nie byli. Każdy ma za grosze zasuwać. Dużym plusem w firmie i chyba jedynym, to są zwykli pracownicy, z którymi można normalnie pogadać. Oczywiście o ile kierownictwo nie zobaczy, bo potem poganiają do pracy, a sami siedzą przy komputerze i potrafią przez 8 godzin rozmawiać przez telefon albo pisać smsy. A i jeszcze bym zapomniała. Teraz w firmie są od jakiegoś czasu koordynatorzy. Jeden na poranno-popołudniowej zmianie a drugi na nocnej. O koordynatorze z nocnej zmiany nie będę się dużo wypowiadać, bo go praktycznie nie znam, ale sporo ludzi na niego narzeka, że się obija i wygląda to tak, jak by go wcale mogło nie być. Ale na koordynatora z porannej zmiany to zawsze mogłam liczyć. Jak nie było towaru, to zawsze go poprosiłam i znalazł. Jak serii nie było i towar nie chciał wejść to zmienił i wszystko działało. Zawsze uśmiechnięty i pomocny. I to nie tylko do mnie, ale do wszystkich pracowników. Nie słyszałam, żeby ktoś na niego narzekał, więc jak ktoś nowy tam pójdzie do pracy, to będzie miał pomoc zapewnioną od niego. No chyba, że sam nie wytrzyma i odejdzie, jak reszta pracowników. Tak więc podsumowując unikać tego miejsca jak ognia. Ja przepracowałam sporo czasu, ale tylko dla tego, że musiałam, nie mogłam sobie pozwolić na stratę pracy. Teraz mam lepszą pracę. Plusem tej firmy są zwykli ludzie którzy tam pracują, ale oni nie zapewnią wam pieniędzy na życie. Tak samo jak Farmacol. Jak kogoś satysfakcjonuje praca za 1900 na rękę i cały czas w biegu, to będzie odpowiednia praca.

01.06.2020 12:41

A może za wolno sprawdzaliście i stąd tyle pojemników?
    2xAAA

01.06.2020 19:48

Pojemniki odkładaliśmy, bo brakowało towaru albo seria nie była wbita. I tutaj już zadanie do koordynatora, żeby te braki uzupełnić. Ale skoro ktoś nie potrafi znaleźć leku i nie wie gdzie ich szukać, to może nie powinien się brać za robotę której nie potrafi wykonać. Ja wiem, że są leki jak np 1 czy 2 na stanie, i można tego nie znaleźć, ale szukać GODZINĘ leku, gdzie jest 1000 na palecie ?
    Xyz

31.05.2020 13:01

A ile jeszcze będzie otwarty magazyn w Gdańsku?

31.05.2020 17:30

Do ostatniego apapu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol (nieczynne)?

Kontakt - Grupa Farmacol (nieczynne)

Gdańsk

Grupa Farmacol
    Wrocław

30.05.2020 17:03

Wiadomo dlaczego likwidują?
    Harunia

30.05.2020 20:56

Jak dokąd pójdzie grubas prosta odpowiedź do pizzerni nazrec się bo nic innego nie umie

31.05.2020 13:57

Akurat gruby jest ok.

29.05.2020 06:57

Neptun

29.05.2020 07:29

Ahhhaaa Znalezienie teraz nowej pracy poziom hard !!
    Neptun

30.05.2020 13:25

Jestem bo mam pracę ????

28.05.2020 12:29

Podobno zamykają Gdańsk, ludzie idą na bruk i pozamiatane, zarząd zakupi sobie nowe samochody, bo zaoszczędzi

28.05.2020 13:09

Inspekcja pracy i sanepid powinny były to zamknąć już dawno temu.

28.05.2020 21:54

Dobrze wam mówić, a około 60 osób na trawę pójdzie, a gdzie związki zawodowe?
    Zwolniony

22.05.2020 22:54

Witam , otóż pracowałem sporo w tej firmie a potraktowali mnie jak zwykłego śmie... , To co się dzieje w tej firmie przekracza wszelką wyobraźnię , mobbing jest stosowany na porządku dziennym , kierownik kierownikowi nie jest równy a najgorszy jest pseudo kierownik Piotr który ma nie równo pod sufitem , przerwa 15 minut. Każde przekroczenie jest równe z odrabianiem godzin które również nie wiadomo jak są liczonę i nie masz do tego wglądu , jak jest dużo pracy to jedyne co dostaniesz to podziękowania na kartce od góry ;) a jak mało to ci upierdol.. z premi a potem cię wyrzucą , mydła w kiblu nie ma a kibel wygląda jak by uczestrzały do niego osoby co mają 1 raz styczność z toaleta , w firmie pracują osoby nie zrównoważone ponieważ jak jest mało pracy to wyrzucają tak jak wspomniałem wyżej a potem płacz żeby ludzie zostali dłużej i zatrudnianie co raz to nowych ludzi bo jest dużo pracy , cały czas jest przemiał , nie wiesz czy cię wyrzucą czy nie ;) na całym magazynie jest jeden wielki (usunięte przez administratora) , wracając do mobbingu to codziennie musisz patrzeć jaki humor ma kierownik jak zły to się będzie na tobie wyżywał generalnie nie polecam tego miejsca i radzę unikać szerokim łukiem bo to jeden wielki żart i nie porozumienie nie można z nikim porozmawiać bo zaraz krzyczą i gonią cię do pracy podsumowując jeżeli ktoś chce sobie zniszczyć nerwy , przychodzić do pracy zdenerwowanym a wychodząc jeszcze bardziej zdenerwowanym niż się przyszło , całym obolałym , pracując 8 godzin w ciszy i czuć się jak w obo... Pracy to polecam to miejsce ;)

24.05.2020 17:01

Sam dałeś im wejść sobie na głowę i jeszcze masz pretensje. "Pokaż im raz, że potrafisz, a wpiszą to w twoje obowiązki."

13.03.2020 09:31

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Farmacol S.A.? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?
    Bezrobotny marian

03.05.2020 00:07

Każdy dzień w farmacolu jest normalny z tego co pamiętam
    M

25.02.2020 22:25

Praca sama w sobie fajna, kierownictwo leci w *uja b. dobrze że nie ma "starej gwardi" wszyscy zwolnieni bo sobie na to zasłużyli został tylko grubas. Zawsze wykorzystają uczciwego i solidnego pracownika. A szkoda gadać po zmianach i tak jest do bani.
    Tokm 456

20.02.2020 23:31

Źle się pracowało tam, mam złe wspomnienia, nie można było chwilę pogadać z nikim a przerwy tylk 15 min. Co chwilę krzyczeli za mały błąd jak się pomylisz, nie którzy kierownicy byli spoko
    kleu znuzony

16.02.2020 13:07

Pracuje zwykle na kontroli ale tez bywam na stacjach Co mogę powiedzieć, praca tu jest nie dla mnie, kierownik od kierownika sie różni, Praca monotonna, oczy nadwrezone komputerem albo malutkimi seriami, przerwa po nawet minucie dluzej juz odliczana, halas od maszyn, wiec co można o takich warunkach więcej powiedzieć:(
    Zmeczony Farmacolem

13.02.2020 23:42

Jeśli chcesz sobie zniszczyc zdrowie, popracować 8 godz w milczeniu oraz planowo co do sek potrafisz spożytkować przerwę tylko 15 min w ciagu 8 godzin na nogach, to zapraszam do nas do pracy Polecam firma Farmacol :) Atmosfera malo przyjazna bo kierownik Ci wszystkiego zabroni, nawet na minutę stanac odsapnac od biegania po zakładzie, jesli lubisz ciezka i monotonna prace i niskie wynagrodzenie oraz nie zalezy Ci na odpowoednim odpoczynku zwiazanego z przerwa w pracy to zapraszam serdecznie. Wszystkiego Cie nauczymy:) zostaniesz naszym super pracownikiem. A firma bede na Tobie niezle zarabiać :) Polecam Super Farmacol !!!!
    Tom

12.12.2019 19:03

Kierownicy zmianowi są beznadziejni, niewyrozumiali. Atmosfera w tej firmie jest fatalna. Nie polecam pracy tam.

03.12.2019 09:04

Napiszesz coś o warunkach zatrudnienia?

06.12.2019 22:48

A co czytać nie umiesz? Masz napisane poniżej. (usunięte przez administratora)
    Uchodźca

27.11.2019 19:05

Farmazon poszanowanie dla pracownika buhaha jasne wybrane obiekty podwyżka a reszta niech się cmoknie od stycznia podniosą najniższa W CALYM kraju a zabiorą z premi i będzie tak samo . Więcej wymagań a kasa taka sama powodzenia zostaną Wam sami Ukraińcy nie długo ????
    Nieobecna

16.11.2019 19:57

Tyle Was tutaj z jadem nienawiści, smutne to bardzo ????rozmawiamy tu o firmie, nie o konkretnych osobach,bo do tego nie mamy prawa .Każdy z nas jest inny ,ma różne poglądy,charakter i co ważne problemy. Więc jeśli chodzi o firmę Farmacol ,to dużo jeszcze jest do zrobienia,na pewno poszanowanie pracownika.
    adam

16.11.2019 21:53

raczej poszanowanie kierownika do pracownika ;)
    Byly

21.11.2019 01:11

@nieobecna na jakiej podstawie to stwierdzasz? Bo ja na przestrzeni lat i doświadczenia zebranego w tym okresie oraz zorientowania się w sytuacji jaka panowała (lub też panuje nadal) zauważyłem tylko i wyłącznie zero szkoleń dla kadr kierowniczych, a 200% wymagań, których ich nikt nie przekazał oraz 0% przekazu informacji od "GURU" dla niższego szczebla kierownictwa. Czy jakby tak było świetnie w firmie co chwilę by się zmieniali Dyrektorzy Logistyki, Dyrektorzy Oddziałów, Kierownicy magazynów, kierownicy poszczególnych działów? Którzy na tych stanowiskach pracowali po kilka ładnych lat na danych Oddziałach?
    Uchodźca

16.11.2019 16:24

(usunięte przez administratora) jak osły robić za innych jeszcze dostawać opienicz żyć nie umierać . Pozdro dla tych niby wyżej

19.10.2019 22:38

Na której zmianie teraz jest ten wysoki blondyn T z nocy z antresoli??? Nie widzę go od jakiegoś czasu. Ktoś coś???:)

19.10.2019 23:17

Atmosfera taka, że nie ma czasu gadać lub do kogoś zagadać, trzeba pracować, więc pytam o niego tutaj^^

09.11.2019 23:47

Nie ma:(
    XD

04.11.2019 11:00

Idol był jaki był , czasem krzyknął na kogoś ale wiadomo jak ktoś się (usunięte przez administratora) to kierownik musi dać jakiś sygnał , każdy jest mocny w internecie a nie ma jaj powiedzieć czegoś komuś w życiu realnym , banda nieudaczników ;)
    Jasiu

05.11.2019 04:16

Niestety nie mam pojęcia co się dzieje między regalami
    Xxx

05.11.2019 09:31

To sobie odpal kamery baranie jeden z Katowic
    Pracownik szczęśliwy

10.08.2019 17:51

Uważam iż po fali odejść,zwolnień kierowników w przeciągu ostatnich kilku miesięcy jest o wiele lepiej. Teraz kierownikami są ludzie odpowiedzialni,ambitni ,gotowi do wyzwań ,ambitnych celów stawianych przez firmę. Jest to dobry kierunek zmian który został zapoczątkowany w kwietniu i oby ów trend się utrzymał. Mnie się tam pracuje bardzo dobrze ,jeśli się uczciwie robi nie ma problemu i wszystko jest ok ????
    Xd

02.11.2019 21:07

Dlaczego tak uważasz?
    Król stefano

02.11.2019 21:13

(usunięte przez administratora), jeżeli alkoholik bo nie da się inaczej o nim powiedzieć jest podstawą tej firmy to widzę szeroką i głęboka przyszłość dla farmacolu , już dawno powinni to wyrzucić za te piractwo w pracy ale jak widać wyżej postawieni ludzie wszystko kryli(usunięte przez administratora) jeżeli dla Ciebie ktoś taki to podstawa firmy to chyba szkoła jaka ukończyłeś to podstawówka pozdrawiam Ciebie i przejrzyj na oczy
    mały marek

28.10.2019 17:24

TOMKA JUŻ NIE MA!!!WRACAJCIE!!!!!
    Paula

26.10.2019 13:24

A jakie są zarobki? I jakie zmiany?§Ktoś coś? :)
    Paula

27.10.2019 14:30

Dziekuje

26.10.2019 15:56

Sanepid powinien zamknąć ten bajzel. W toaletach ciągły brak mydła lub papieru toaletowego. Wypłata to żenada. Miejsce na kilka tygodni i tylko dla tych, którzy mają nóż na gardle. Ciężko znaleźć coś jeszcze gorszego.
    @Doradca

26.10.2019 16:37

Zgłoś do odpowiednich służb A nie wylewasz żale na forum. Co to znaczy wypłata żenada? Jeśli jest akord to zakasac rękawy i do roboty aby wypłata była lepsza....

27.10.2019 11:22

Bredzisz panie doradco od siedmiu boleści. Odradzam ten oddział firmy. Szkoda czasu i zdrowia.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol (nieczynne)