Farmacol S.A.
2 98 6 1

Opinie o Farmacol S.A.

Wójek

Mam pytanie czy znacie bylego kier magazynu ?Niejaki D.J.Jaki był?

Lolek
@Wójek 19.09.2018 13:40

A co się nim tak interesujesz?

Bolek

Czy ktoś może się wypowiedzieć o dawnym kierowniku D.J.

aaszzzx

lipa na maksa nie polecam Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Dbac o ludzi a nie o swoje dobra tylko

Iza
@aaszzzx 23.10.2018 18:53

Jak przedstawia się Twoje dotychczasowe doświadczenie z Farmacol jako pracodawcą? Możesz dokładnie je opisać na tym forum? Co wpływa na Twoją opinię o tej firmie? Twoja wypowiedź posłuży innym użytkownikom forum.

Iza

@Hwdp100%, rozumiem, że możesz czuć się zawiedziony zakończeniem współpracy z Farmacol po tak krótkim czasie pracy. Jednak to nie jest powód, aby na forum, które ma charakter publiczny, obrażać tę firmę. Zamieszczając taki wpis złamałeś jego regulamin. Czy pracodawca wyjaśnił Ci, dlaczego postanowił Cię zwolnić?

Daniel

Idealnych firm nie ma tylko ludzie wybierają sobie niewłaściwą pracę a później narzekanie na forum!!

Iza

Czy firma Farmacol prowadzi obecnie jakieś rekrutacje? Na stronie internetowej nie ma nowych ogłoszeń. A taka informacja byłaby przydatna dla osób zainteresowanych pracą w tej branży. Jak wygląda procedura rekrutacji w Farmacol? Jaka atmosfera panuje podczas rozmowy o pracę? Czy kandydat jest zapraszany na dni próbne?

jeje

Farmacol to jedna wielka ściema, na początku obiecują że po 3 miesiącach umowa o prace będzie,po przepracowaniu 3 miesięcy ani widu ani słychu o umowie na stałe, zapierdzielasz przez pierwsze chyba 3 miesiące na stawce najniższej, a potem na akord, za każdy błąd zabierają kasę z wypłaty każą przychodzić w weekendy, i to czasami 3 razy w miesiąc, do tego praca po godzinach co prawda jak kto chce ale jak nie pójdziesz patrzą krzywo, jak pójdziesz nawet nie podziękują......Do tego jak ktoś z kontroli się uweźmie (a jest tam parę "miłych" Pań zwłaszcza na nockach) bo ciebie nie polubi to wpisuje błędy z zawiści,nawet jak nie możesz znaleźć leku na magazynie to ci błędy wpiszą....

Jo
@jeje 10.02.2016 18:00

(usunięte przez administratora) prawda. Po 3 miesiącach mam umowę o pracę, nie na akord ale godzinowke

Iza

@ww Twoje posty niezgodne są z zasadami określonymi przez Gowork. Regulamin jest dostępny pod tym adresem https://www.gowork.pl/regulamin Jest tam wyraźnie napisane, że na forum nie można nikogo w żaden sposób obrażać. Warto zapoznać się z regulaminem i go przestrzegać.

anonymous

zakaz noszenia spodenek krótkich

ww

teraz przyjechała jakas (usunięte przez administratora) z katowic i zabroniła słuchac radia

anonymous
@ww 17.05.2018 20:08

nowy kierownik nad kierownikami

anonymous
@ww 17.05.2018 20:08

(usunięte przez administratora)

ww

(usunięte przez administratora) firma nie przychodzcie do pracy

ww

kamery teraz montują nawet w kiblu

ww

zero podwyzek 1800 brutto

ww

zarobki są zjebane

anonymous

tylko zarobki te same

Iza

Obecnie poszukują na stanowisko Specjalista ds. Administracji i Rozliczeń. Z oferty wynika, że zapewniają pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku działającej w stabilnej branży, bogaty pakiet benefitów – opieka medyczna, pakiet sportowy, ubezpieczenie na życie. Ktoś jest zainteresowany taką ofertą pracy?

w3o

a jakie konkretnie muszę spełnić wymagania aby dostać się do was na takie stanowisko pracy jak Pracownik ds. obrotu środkami odurzającymi, substancjami psychotropowymi i prekursorami kategorii I? dajcie znać?

asd

@dawnyaptekarz Harry i Róża jeszcze pracują

dawny aptekarz

We farmacolu 4 lata temu jeszcze było w miarę w pożo, nie było na akord a teraz z tego co słyszałem zapierdziel jest na akord. Pamięta ktoś jeszcze Lelego jak frajerował do dziewczyn? :-D A Harry tam jeszcze pracuje?  A Róża też tam nadal pracuje?

kierownik

Weźcie sie do roboty nygusy!! Za fajki ich gonią..żal..zakaz palenia na terenie zakładu pracy nadal obowiązuje!!

tyty

Na mmagazynie jest ogromny bałagan.nic nie ma i nie można znaleźć.kierownicy to banda buraków.zmuszają żeby przychodzić szybciej albo zostać dłużej a sami zajmują się telefonem albo fajkami elektrycznymi.a nam nie pozwalają spokojnie zapalić tylko w biegu wszystko

anonim

(usunięte przez administratora)

Kamila

Dzieki ci kordun za info a ile mozna tak zarobic na reke? Daja odrazu umowe o prace?

Kamila

Szukają teraz u was do pracy na hale?

dawny

Widac ze chyba nie dali.

dawny

Dali czy nie dali???????????

pyrka

W Jaryszkach nawet życzeń nie było!

dawny
@pyrka 02.01.2015 13:36

To lipa na maxa, a do jedzenia co dali jakies paczki choc dali wam?

dawny

Było wielkie zarcie? :P

dawny składacz

Jaka była wigilja w tym roku? Było chojnie nastawione jedzenie?

elizabet tajlor

Codziennie.i przy każdej okazji

pracownica
@elizabet tajlor 11.12.2014 16:27

To musisz niezle cuchnac :-D

dawny
@elizabet tajlor 11.12.2014 16:27

Podaj swoje imie i nazwisko.

dawny
@elizabet tajlor 11.12.2014 16:27

Widacz odwaznego nagle brakuje heh.

elizabet tajlor

Tak..jestem kumplem kierownika.dzięki temu lepiej zarabiam

pracownica
@elizabet tajlor 09.12.2014 17:08

To w tyłek szefowi codziennie wchodzisz? :-D

Zostaw opinię o Farmacol S.A. - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.