Farmacol S.A.

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 94 ocen.

Opinie o Farmacol S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.

Iza

Obecnie poszukują na stanowisko Specjalista ds. Administracji i Rozliczeń. Z oferty wynika, że zapewniają pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku działającej w stabilnej branży, bogaty pakiet benefitów – opieka medyczna, pakiet sportowy, ubezpieczenie na życie. Ktoś jest zainteresowany taką ofertą pracy?

w3o

a jakie konkretnie muszę spełnić wymagania aby dostać się do was na takie stanowisko pracy jak Pracownik ds. obrotu środkami odurzającymi, substancjami psychotropowymi i prekursorami kategorii I? dajcie znać?

asd

@dawnyaptekarz Harry i Róża jeszcze pracują

jeje

Farmacol to jedna wielka ściema, na początku obiecują że po 3 miesiącach umowa o prace będzie,po przepracowaniu 3 miesięcy ani widu ani słychu o umowie na stałe, zapierdzielasz przez pierwsze chyba 3 miesiące na stawce najniższej, a potem na akord, za każdy błąd zabierają kasę z wypłaty każą przychodzić w weekendy, i to czasami 3 razy w miesiąc, do tego praca po godzinach co prawda jak kto chce ale jak nie pójdziesz patrzą krzywo, jak pójdziesz nawet nie podziękują......Do tego jak ktoś z kontroli się uweźmie (a jest tam parę "miłych" Pań zwłaszcza na nockach) bo ciebie nie polubi to wpisuje błędy z zawiści,nawet jak nie możesz znaleźć leku na magazynie to ci błędy wpiszą....

dawny aptekarz

We farmacolu 4 lata temu jeszcze było w miarę w pożo, nie było na akord a teraz z tego co słyszałem zapierdziel jest na akord. Pamięta ktoś jeszcze Lelego jak frajerował do dziewczyn? :-D A Harry tam jeszcze pracuje?  A Róża też tam nadal pracuje?

kierownik

Weźcie sie do roboty nygusy!! Za fajki ich gonią..żal..zakaz palenia na terenie zakładu pracy nadal obowiązuje!!

tyty

Na mmagazynie jest ogromny bałagan.nic nie ma i nie można znaleźć.kierownicy to banda buraków.zmuszają żeby przychodzić szybciej albo zostać dłużej a sami zajmują się telefonem albo fajkami elektrycznymi.a nam nie pozwalają spokojnie zapalić tylko w biegu wszystko

anonim

(usunięte przez administratora)

Kamila

Dzieki ci kordun za info a ile mozna tak zarobic na reke? Daja odrazu umowe o prace?

Kamila

Szukają teraz u was do pracy na hale?

dawny

Widac ze chyba nie dali.

dawny

Dali czy nie dali???????????

pyrka

W Jaryszkach nawet życzeń nie było!

dawny
@pyrka 02.01.2015 13:36
W Jaryszkach nawet życzeń nie było!

To lipa na maxa, a do jedzenia co dali jakies paczki choc dali wam?

dawny

Było wielkie zarcie? :P

dawny składacz

Jaka była wigilja w tym roku? Było chojnie nastawione jedzenie?

elizabet tajlor

Codziennie.i przy każdej okazji

dawny
@elizabet tajlor 11.12.2014 16:27
Codziennie.i przy każdej okazji

Podaj swoje imie i nazwisko.

dawny
@elizabet tajlor 11.12.2014 16:27
Codziennie.i przy każdej okazji

Widacz odwaznego nagle brakuje heh.

elizabet tajlor

Tak..jestem kumplem kierownika.dzięki temu lepiej zarabiam

pracownica
@elizabet tajlor 09.12.2014 17:08
Tak..jestem kumplem kierownika.dzięki temu lepiej zarabiam

To w tyłek szefowi codziennie wchodzisz? :-D

elizabet tajlor

Jak kradniecie to wam potrącają.jak nie chce się robić to małe pieniądze.jak struga się głąba to was obserwują

pracownica
@elizabet tajlor 02.12.2014 11:00
Jak kradniecie to wam potrącają.jak nie chce się robić to małe pieniądze.jak struga się głąba to was obserwują...

A ty kim jestes? Moze kumplem kierownika co??

pracownica
@elizabet tajlor 02.12.2014 11:00
Jak kradniecie to wam potrącają.jak nie chce się robić to małe pieniądze.jak struga się głąba to was obserwują...

Jak jestes taki hojrak mow kim jestes???

rob

Pacha podobno trenuje pilke a co jak się smierdziel spoci?kawalerka pachy paruje

pracownica
@rob 23.11.2014 01:11
Pacha podobno trenuje pilke a co jak się smierdziel spoci?kawalerka pachy paruje

Jak chce sie pracowac na akkord byc obserwowanym wszedzie przez kamery jak w big brother (na wc jeszcze nie maja kamer ale to moze byc tylko kwestia czasu heh mowiac polzartem) i pracowac na zlecenie za male pieniadze i miec potracone za braki to polecam ta firme.

tata

Beznadziejna praca bez przyszłości sami kolesie zarobki marne trzymać się jak najdalej/Szef jest śmierdzielem PACHA kupa smiechu

pracownica

Wypłaty takie sobie sa.

Znam się na swojej robocie...

Praca biurowa to nie logistyka. Mylisz pojęcia. Odpadasz na dzień dobry...

Malina
@Znam się na swojej robocie... 14.11.2014 18:08
Praca biurowa to nie logistyka. Mylisz pojęcia. Odpadasz na dzień dobry...

A ty kim jestes??? Szefem szefow???

dawna pracownica

W farmacolu na zlecenie pracujesz wiec jak cie w pracy nie ma kasy nie masz. A do biurowej tylko na callcenter zamowienia szukaja.

Magda

Szukaja we farmacolu pracownikow?

dawny

Zyje jeszcze ten cały farmacol???

dawny

A Bartek ze zmiany nadal tam pracuje?

dawny
@dawny 21.08.2014 15:32
A Bartek ze zmiany nadal tam pracuje?

Wchodzi wogole ktos jescze tu z pracownikow farmacolu???

dawny
@dawny 26.08.2014 11:00
Wchodzi wogole ktos jescze tu z pracownikow farmacolu???

A farmacol jeszcze wogole isnieje???

Kamila

To prawda u nas sie dzieje za bagarytami a szczegolnie na nocnej zmianie :) :-P

Magda

To prawda ze w farmacolu nielubiezne rzeczy sie na magazynie dzieja?

Agnieszka

No mowicie czy to prawda ze za bagarytami sie dzieje???

Agnieszka

A to prawda ze tam u was w farmacolu za rega lami i bagarytami sie ludzie miedzy soba obcalowywuja itp rzeczy robia? Bo tak slyszalam.

Marek

Jak sie nie wypruboje nigdy czlowiek sie nie dowie co by było.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

Jak sie nie wyprupoje nigdy czlowiek sie nie dowie co by było.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

Sa portale spolecznosciowe moza wszystkich skrzyknac. Trzeba wykorzystac nowe technologie.

Marek

Sa portale spolecznosciowe moza wszystkich skrzyknac. Trzeba wykorzystac nowe technologie.

Marek

Jak wspolnie wszyscy naraz by pokazali sprzeciw takiemu pracodawcy to by musiał sie ugiac bo wszystkich naraz nie zwolni bo zakład na jakis czas by musiał zamknac zeby nowych zrekrutowac.

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

Jak wspolnie wszyscy naraz by pokazali sprzeciw takiemu pracodawcy to by musiał sie ugiac bo wszystkich naraz nie zwolni bo zakład na jakis czas by musiał zamknac zeby nowych zrekrutowac.

Dawny

A co robi terza Lele?? :)

Marek

Zmienic warunki pracy mozyna tylko poprzey wspolna rewolucje sila lezy w ludziach, tylko ze niewelu jest swiadomych swojej sily.

Znawca

I praca na akord w pocie czoła, ile sie "wypocisz" tyle dostaniesz.

Znawca

No i praca na akor jest, a nie godzinowa czyli jak zasuwasz w pocie czola ile "sie wypocisz" tyle dostaniesz.

Znawca

Raczej o kase chodzi, na umowe zlecenie z dnia na dzien zwolnic cie moga i mniej odprowadzaja, urlop ci sie nie nalezy, to jest system poprostu tam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Znawca

Raczej o kase chodzi, na umowe zlecenie z dnia na dzien zwolnic cie moga i mniej odprowadzaja, urlop ci sie nie nalezy, to jest system poprostu tam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Znawca

Tylko nieliczni dostawali umowy o prace.

Magda

A daja umowy o prace czy nadal smieciowki zleceniowki akkordowki???

Magda

A wogole daja tam teraz umowy o prace czy nadal zlecenie akkord smiecowki???

Bartek

Jest ktos tu kto odpowie na to pytanie???

Agnieszka

Odpowiesz mi na moje pytanie prosze??

anonim

(usunięte przez administratora)

Agnieszka

Acha a jakie kiepskie doswiadczenie miales?

Bartek

A co tam słychac w farmacol jak tam praca leci Wam pod nowym kierownictwem? Jest lepiej czy gorzej?

Agnieszka

Jest tam ktos kto moze udzielic mi odpowiedzi???

Agnieszka

No co trzeba zrobic zeby np dostac 2400 Zł???

ela
@Agnieszka 08.05.2014 12:58
No co trzeba zrobic zeby np dostac 2400 Zł???

Żeby tyle zarobić zostań kierownikiem..albo nie zatrudniaj się tu

Agnieszka
@ela 08.05.2014 16:13
Żeby tyle zarobić zostań kierownikiem..albo nie zatrudniaj się tu

Czyli u was sa tylko takie małe zarobki? Tzn nie mozna sobie dorobic np nadgodzinami? To szansy na awans tez nie ma chyba ze sie ma znajomosci w firmie tak?

miła

Jak bedziesz pracowal sumiennie to 1600 zarobisz.

Marta
@miła 28.04.2014 21:11
Jak bedziesz pracowal sumiennie to 1600 zarobisz.

Dzieki za info :) ale za 1600 Zł to sie nie wyzyje jak za mieszkanie 1200Zł trza płacic a co z reszta.

Agnieszka
@miła 28.04.2014 21:11
Jak bedziesz pracowal sumiennie to 1600 zarobisz.

A jak sie chce zarobic wiecej co trzeba tam zrobic?

Marta

Ile u was mozna teraz zarobic?

Zostaw opinię o Farmacol S.A. - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.