Grupa Farmacol

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Joke

10.01.2025 19:14

Gdzie wydajność za zeszły tydzień? Piątek a wydajności brak. Tak dla Waszej wiadomości pewna część z nas wylicza sobie wypłatę przez wydajność i niby jak mamy to zrobić jak nie wywieszacie jej? Kiedy w końcu pojawi się? Grafik to samo. Wywieszacie w czwartek pod koniec tygodnia. Co z Wami nie tak?
    O

13.01.2025 05:04

Popracuj nad ortografią to raz. Dwa premia od wydajności zależy od tego ile danego dnia jest roboty do tego gdzie robisz i jak szybko robisz. Obowiązkiem pracodawcy jest aby co tydzień wisiała nasza wydajność ile w danym tugodniu jej zrobiliśmy. Te Twoje śmiesznie wyliczenia są wyssane z palca i na pierwszy rzut oka widać że zielonego pojęcia nie masz jak wygląda praca na wydajność.
    Nicky Romero

13.01.2025 15:10

"Gdzie pieniądze za las ? " A tak na serio hmmm zapomnij to Farmacol.
    Monika

13.01.2025 15:00

Proszę o informację ile zarabia regionalny kierownik reklamacji?
    Przewoźnik

12.01.2025 20:31

Pytanie do przewoźników. Podobno w jednym z miast planowany jest tzw. strajk włoski kierowców jeżeli nie będzie jakiś podwyżek adekwatnych do tego co się dzieje z inflacją, wzrostem cen energii itd itd. Ktoś coś słyszał na ten temat?

09.01.2025 16:04

Może ktoś się zainteresuje tym że firma od maszyn nas (usunięte przez administratora) Daliście z biurowca zepsute maszyny na jadalnię i jesteście zadowoleni. Cały czas maszyny pobierają pieniądze,nie wydają ani jedzenia ani pieniędzy. Osoba odpowiedzialna za maszyny mówi że nic na to nie poradzi i mamy pisać email. Panie kierowniku zrobi coś pan z tym?
    Pycha

10.01.2025 14:27

Może się dzielą tym co nam maszyny zabierają..
    Bomba

07.01.2025 05:52

Pania koordynator (usunięte przez administratora)za co podziwiać? Nie bądźcie śmieszni.Chyba za gadulstwo bo za nic więcej.
    XD Expedition

08.01.2025 04:40

Heh. "Wyżej w hierarchii" w hierarchii czego? Żenada. Wiemy za co te awanse, jest się czym szczycić. Hahaha.
    XD Expedition

10.01.2025 00:38

"Nalerzy" ? Co to za słowo ? Hahaha.
    H

09.01.2025 16:24

Wczoraj była środa a grafiku brak. Nowej wydajności brak. Jaja se robicie? Grafik był zawsze co środę. Jak człowiek ma cokolwiek sobie zaplanować na następny tydzień kiedy tyle czasu nie wie jak pracuje. Nie wszyscy żyją tylko tą robotą bo mamy też swoje życie prywatne ważniejsze niż ten zakład. Weźcie się w końcu za swoje obowiązki.
    Pesymista

07.01.2025 18:23

@szczesliwa pracown właśnie dzięki takim pracownikom jak Ty ta firma jeszcze egzystuje , którzy robią za pół darmo , żenada
    Pesymista

06.01.2025 21:18

@Ehhh podwyżki,minimalną krajową ,i to wszystko na co stać tą firmę dobrze że państwo podnosi,0 od firmy
    Szczęśliwa pracownica

07.01.2025 04:42

Ja bym wcale nawet nie podnosiła pensji i nie domagała się o wyższy zarobek. Mamy dobrze i jakby ucięli to i tak bym się cieszyła że mam pracę. Nie chcemy podwyżki pensji.
    Felcia

07.01.2025 17:01

A ty jeszcze pracujesz czy cię zwolnili że piszesz te głupoty. Chyba zazdrość i mściwość przez ciebie przemawia.
    Szopienice

22.12.2024 13:38

Przypominam że dzień 26 grudzień to jest drugi dzień świąt jest ustawowo wolny i w takie dni się nie pracuje .nawet sklepy są pozamykane
    Sama prawda

06.01.2025 15:34

Ta Pani o której tak nieładnie piszesz ma więcej rozumu wiedzy i doświadczenia niż wszyscy na tych linkach razem wzięci.
    Szopko

07.01.2025 05:47

Przecież dniówka wolne miała jak zawsze. To tylko nocka zawsze poszkodowana bo w święto na noc trzeba przyjść. Także nie wypisuj bzdur (usunięte przez administratora)
    Ehhh

06.01.2025 13:34

Gdzie te podwyżki?
    O

06.01.2025 20:40

A czytać potrafisz? Do 25.01 mają być rzekome aneksy.
    Pablo

06.01.2025 00:10

Hej, mam pytanie czy są aktualnie przyjęcia do pracy? Na ile zmian ? I jakie stanowiska są- praca na taśmie to wywnioskowałem,a jakie jeszcze?
    Bambam

03.01.2025 19:54

Witam, czy do pracy w tym magazynie, wymagają zaświadczenie o niekaralności?
    ja

04.01.2025 18:44

Nic nie wymagają, i to jest najgorsze bo to od razu widać po ludziach nowo zatrudnionych
    Ahmed

04.01.2025 20:57

Jak by wymagali to by nikt tam nie pracował :)
    ZARA Psary

03.01.2025 20:09

Dla tych których zwolnili albo szukają innej pracy to mam info, firma ID Logistics szuka na magazyn odzieżowy w Psarach, są darmowe busy z centrum Katowic, Sosnowca itd.
    Looool

04.01.2025 17:39

Super się składa bo zamierzam w końcu zwolnić się z tego bajzlu jaki tu panuje. Jak łamie się kodeks pracy i nas (usunięte przez administratora) na wszystkim. Wielkie dzięki za info. Złożę tam CV byle uwolnić się stąd.
    Gaga

26.12.2024 18:31

Czy wy też uważacie to za sprawiedliwe gdy ludzie z taśmy staną na chwilę pogadać lub chodzą na taśmę w grupce to od razu koordynator ich upomina ale gdy dwie panie kolorowe kamizelki ((usunięte przez administratora)) sobie chodzą cały czas razem i gadają to jest dobrze? Mogły by się czegoś nauczyć od nocnej zmiany gdzie kamizelki biorą się do roboty a nie ciągle się obijają na pogaduchach.
    Ok

01.01.2025 15:36

Ty to najwięcej wiesz jak nocnych zmian nie masz. Co z tego że jedna osoba nauczyła się sprzątać skoro cała dzienna zmiana tego nie potrafi. Leki bez serii z dynamiki chowacie całymi kartonami na regały zamiast dać je swoim koordynatorkom żeby serie zrobiły. Co to w ogóle jest za (usunięte przez administratora)żeby leki bez serii chować po regałach. Tego was nauczyli na szkoleniu że tak się robi? Czy koordynatorki z dniówki po prostu przerasta robienie serii? Jak miałam zmiany na dzień a serii nie miałam to koordynatorka (usunięte przez administratora) wyśmiała mnie że serie chcę i kazała mi zostawić ten karton bez serii bo jak to mówiła nocka to zrobi zostaw i kazała mi otworzyć nowy karton z inną serią. Na nocnych zmianach tak nie jest. Na nockach dziewczyny bez problemu robią mi serie czy to na pojedyńczy lek czy na cały karton i na nockach nie chowa się po regałach leków bez serii. Niech kierowniczki wezmą się za to bo przez takie lenistwo dniówki robi się bałagan z lekami i walają się wszędzie!!
    Smutna prawda

01.01.2025 18:53

Nocki to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)zostawiają.
    Swiety

23.12.2024 16:40

@ufik ja tam nigdy w święta nie pracowałem w farmacolu i nikt mnie nie zmusi a ci co przychodzą robią za wolne to jest wyzysk Pozdrawiam
    Orająca

25.12.2024 11:43

Pamiętaj że jesteśmy tylko zwykłymi robakami a nasze miejsce jest tysiące chętnych. Jesteśmy zerami i z taką świadomością lepiej będzie nam się żyło.
    Gucci

25.12.2024 22:53

Sama siebie miej za robaka. Ja nie pozwole sobą pomiatać jak zresztą cały magazyn.
    Odświeżacz

14.12.2024 22:51

Farmacol po raz kolejny proszę o odświeżacze powietrza w toaletach, choćby i najtańsze... traktujcie nas ludzku, pracując na magazynie nie zasługujemy na normalne warunki? Po niektórych osobach jest taki smród, ze nie da sie skorzystać z toalety... prosze również o reczniki papierowe, gdyż szary papier nie nadaje sie do wycierania rąk. To są groszowe sprawy, a wy na nas żałujecie... Skoro na nas tyle zarabiacie, to chociaz trochę zacznijcie nas traktować jak ludzi.
    Ozon

19.12.2024 04:57

Tu bardziej chodzi o to że jak zwykle firma oszczędza na nas ile może. Nie możemy robić nadgodzin teraz bo musimy je wybierać, tak wybierać bo nadgodzin nam nie wypłacają. Myślą że jak zatrudnią 40 nowych osób to robota pójdzie. Nic bardziej mylnego. Przez tych nieogarniętych nowych jest tylko więcej roboty bo trzeba im pomagać a potem i tak zwalniają się bo no nie dają rady lub firma ich zwalnia widząc ich katastrofalną wydajność. Płaciliby nadgodziny to ci szybcy i mocni pracownicy robiliby nawet po 10 godzin ale wolą oszczędzać i mieć opóźnienia to proszę bardzo. Na własne życzenie to mają.
    Sama prawda

23.12.2024 14:52

Na nasze miejsce jest tysiące chętnych, a jest kryzys i jak sobie pójdziecie to nikt nie będzie płakał znajdą się lepsi i wydajniejsi nawet za połowę stawki będą robić, a wy będziecie siedzieć pod mostem i żałować decyzji o odejściu.
    @Farmacol

18.12.2024 17:30

Od przyszłego roku podwyżka mimalnej, jak firma się do tego odnosi? Rozumiem, że możemy liczyć na aneksy? W razie wątpliwości przypominam szanownemu zarządowi, iż nie jest to praca marzeń i jedyne co trzyma tu ludzi to możliwość zarobienia odrobinę powyżej minimalnej. Jeśli nie uwzględnicie podwyżek, nie będzie sensu dalej tkwić w tej firmie, gdyż minimalną można dostać dosłownie wszędzie.
    Psien

18.12.2024 01:45

Myślę o zatrudnieniu się do Farmacolu, mam pytanie do pracowników, czy praca jest ciężka ? Mam na myśli czy trzeba dużo dźwigać ciężkich skrzynek lub paczek ... Czy są benefity i paczki na święta ? I jak to wygląda zmianowo, 3zmiany ?
    Izi

14.12.2024 16:22

Farmacol czy możecie zrobić niektórym osobom szkolenie czytania ze zrozumieniem i podstaw tabliczki mnożenia? Od razu pisze niektórym osobom bo mają jakiś problem z tym. Nie wiem czy to lenistwo czy co ale od dłuższego czasu jest tak że mają jakiś nawyk przypisywania całego towaru pod jedną serię nie sprawdzając nawet czy jest wśród danego towaru jakaś inna seria. Nie wiemy czy to wina komory przyjęć czy zatowarowania. Ile razy zatowarowanie wrzuca nam jakiś towar na rolki i tak dajmy na to dwa kartony z tego są z tą samą serią i wszystko wchodzi a tu nagle otwiera się trzeci karton tego towaru i jest brak serii a dlaczego? A no dlatego że jakiś bezmózgowiec wszystkie kartony przypisał pod jedną serię zamiast sprawdzić czy wszystkie mają jedną serię czy nie. Plus ile razy karton jeszcze nie jest pusty i zostają na przykład w nim 4 leki a tu już jest komunikat skanera że brak towaru. Czasami jest tak nawet wtedy kiedy towaru zostaje pół kartonu a wyskakuje komunikat o jego braku. Jakim cudem tak się dzieje? Kto jest winny temu że nie potrafi pomnożyć dobrze? Takie błachostaki niby ale przy dużej ilości roboty są bardzo irytujące i dają dodatkową robotę tylko i potem pojemniki czekają obrócone bokiem bo coś jest na stanie ale co z tego że jest jak nie wchodzi. Albo przesunięcie. Towar na rolkach w dużej ilości a skaner wskazuje 0. Magia.

20.11.2024 13:52

Pytanie gdzie są nasze pieniądze za inwentaryzację jest już 20 a pieniędzy tak jak nie było tak nie ma
    Realistka

12.12.2024 18:23

A nie lepiej te pieniądze z funduszu zakładowego przeznaczyć na skanery sprzęt w firmie zamiast na bony? Przecież to strata dla firmy i chamowanie rozwoju. Lepiej to zainwestować w firmę niż dać bony do przezarcia i zmarnotrawienia. Gadałam już z ekipą z linki. Popierają ten pomysł. Jutro idę do biura i zglaszam petycję. Trzeba popierać logikę i racjonalność. Skoro używamy sprzęty to my je eksploatujemy i przez nas się psują i dlatego powinniśmy dbać o to finansowo.
    Linkowa

14.12.2024 09:46

Popieram Panią. To jest dobry pomysł. Sama się podpiszę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

Nowi

05.12.2024 19:28

Farmacol czy wam jakos extra płacą za ludzi których aktualnie zatrudniacie? Pracować nie potrafią, sprzątać po sobie nie potrafią, oklejarki obsługiwać nie potrafią bo wyciągają taśmę z oklejarki i po oklejeniu syropów zostawiają ją przyklejoną na regale. Gadają sami ze sobą. Nie potrafią dać sobie rady na jednej stacji. Pojemniki zamiast robic to zdejmują tworząc ogrom sztapli i to nawet przy małej ilości roboty. Przez nich mamy dodatkową robotę. A ci co mają na godziny to już szczyt lenistwa. Stoją w regałach na rozmowach lub siedzą w nich i grają na telefonach. Serio nie szkoda wam kasy na takich leni? To na nas oszczędzacie nie wypłacając nadgodzin a takim nierobom płacicie i trzymacie ich. Jeśli myślicie że będziemy za nich robic to jesteście w ogromnym błędzie. Takich zatrudniliście to teraz męczcie się z nimi.
    Xsxz

12.12.2024 20:53

Widać że anonimowo to pociski lecą nieźle, widać że (usunięte przez administratora)się tą pracą
    Kos

13.12.2024 23:47

Dlatego właśnie 24 jest tak zawalone bo nowi nie dają rady a co do błędów to widać właśnie ile ich robią. Całe mnóstwo. Kasa za nich niezła wpada
    Susi

09.12.2024 16:47

Farmacol zajmiecie się w końcu tematem tych co to biorą lewe l4 i uż i co sobie nie przychodzą w piątki do pracy? Zobaczcie sobie ile osób przy piątku nie ma w pracy bo nagle coś się dzieje. Upomnienia im dać za to nie przychodzenie sobie a jak to nie pomoże to kolejny krok to nagana.
    Susi

11.12.2024 11:59

Jak nie rozumiesz o co chodzi to daruj sobie takie (usunięte przez administratora)wypowiedzi (usunięte przez administratora)
    Żółta kartka

24.11.2024 13:39

Co należy pilnie zmienić: 1. System premiowania do zmiany oraz większa transparentność. Za mało jest płacone za 1 zlecenie(linię)a za dużo ujmowane za każdy błąd. Regulamin naliczana zawsze na tablicy. 2. Nowy sprzęt(postulujemy od lat) 3. Zaniechanie strategi w stylu firmy Amazon: - zwiększanie normy wydajnościowej - stosowanie taktyki:"Nie ci,to będą inni" 4. Brak zadbania o kondycję zdrowotną i dobre premie - dokładanie pracy bez dodatkowej gratyfikacji(odbiory za nadgodziny) - brak ergonomii 5. Zwiększanie premii działowi kontroli kosztem działu kompletacji Tak dalej być nie może,aby kontrola zarabiała dodatkowo za wpisywanie błędów(od dawna są nadużycia) 6. Czystość na magazynie(pojemniki i regały) i na węźle sanitarnym i stołówkach(odpowiednie ekipa sprzątająca(problem od dawna). 7. Planowanie pracy dla zmian Dlaczego klienci mogą wysyłać zamówienia do późnych godzin? Trudno jest wtedy wcześniej oszacować ile będzie pracy dla III zmiany. 8. Firma do dziś nie odpowiedziała czy będzie możliwość wprowadzenia systemu takiego jak ma konkurencja w Neuca - APTELINE. Tak,aby klienci - pacjenci mieli tańsze leki,a realnie takie zamówienia wpływały by na obrót i dochód hurtowni leków,a więc waszej firmy.
    Dobra duża

27.11.2024 08:35

NIK tylko pan z Zakrętu bo to on chodzi po braki nie wy. Wpisujecie błędy za dawki a ich nie roznosicie skoro jedna z drugą potrafi wpisać taki błąd to powinna odnieść towar na lokalizację
    Zorza

30.11.2024 05:01

Macie czas plotkować sobie i stać to macie i czas odnieś na lokalizację. Korony wam z głowy nie spadną a przynajmniej ruszycie(usunięte przez administratora)z krzeseł. Ruch to zdrowie. To że skanery pokazują swoje ilości różnie to już zgłoście wyżej bo my trąbimy o tym od kilku miesięcy już ale mają nas gdzieś jak zwykle.
    Wigilia

29.11.2024 21:37

Farmacol wigilia do 18 czy wyście oszaleli? Rozumiem że zarząd i kierownictwo tez siedzi do 18? Kpina.
    Wtf

30.11.2024 04:57

Nie przychodźmy. Jeszcze do 14 mogę zrozumieć ale do 18? Macie wy w ogóle rozum? Niektórzy w domu będą po 20. Jak zarząd jest taki łasy na kasę to sami niech przyjdą tego dnia robić do 18. Postawmy się
    Wydajność

26.11.2024 16:31

Co się stało z wydajnością? Utknęła na 10.11 a przypominam że mamy już 26.11.
    Kosa

23.11.2024 15:18

Dlaczego nie została wywieszona wydajność za zeszły tydzień? Jak mamy sobie osoby które mają na pozycje teraz wyliczyć wypłatę? Kiedyś wydajność byla co wtorek potem co czwartek już a teraz nie ma w ogóle. Skończyła się od 4.11 do 10.11 i gdzie zeszły tydzień? (usunięte przez administratora)
    Kamień

24.11.2024 13:12

Ty może jeszcze wierzysz w rzetelność tych list wydajności? Cały ten system naliczania to jeden PIC na wodę fotomontaż. Firma od lat robi nas na szaro.Doliczają niezawinione błędy(z przekłamań sztuk na terminalach, księgowaniach walidacji serii,awarie sprzętu),umniejszają wydajność podkręcając nie tylko normę,ale również algorytm naliczający wydajność. PIP powiedzieli jednemu,że potrącanie za błędy przy systemie akordowym jest co najmniej niestosowne, żeby nie powiedzieć nieludzkie.Tak samo oczekiwać dobrej pracy na złomie. Ktoś napisał nie tak dawno,że co innego wychodzi w infokiosku,a co innego w gabinecie kierownictwa. Mało tego,dodatki urlopowe od lat są śmieszne.Zależy to od zmiennych czyli wysokości premii. Jak mamy niskie premie to to dodatki urlopowe są niskie. Za zaledwie kilku dniowe L4 ścinają tak wypłatę,że makabra. U nas dziewczyny z kontroli wpisują błędy jak (usunięte przez administratora)(nawet za to co nie powinny). Firma wynagradza za takie praktyki dział kontroli,a ogromnie umniejsza premie działowi kompletacji. Dzieją się przykre rzeczy,podcinają skrzydła na każdym kroku. Rywalizacja i wyścig szczurów jest coraz większy.Ludzie niemalże walczą o pojemniki. Nadgorliwość niektórych i starych i nowych jest ewidentna. Ja wszystko rozumiem,każdy chce zarobić jak najwięcej,wykazać się,wielu wynajmuje,ma kredyt,rodzinę. Ale jak wiadomo:"Nadgorliwość bywa gorsza od faszyzmu". Dołożyć pracy oddziałowi można,ale ładnie wynagrodzić to już nie. "Kasa się musi zgadzać,ale zarządowi". Od nowego roku najniższa płaca minimalna w górę,ale również składki ZUS. Od siebie chyba raczej firma nic nie dorzuci,a jeżeli tak to norma do wypracowania pójdzie w górę. W efekcie będzie jak dotąd czyli dobrych premii nie będzie,chyba,że ktoś jest robotem i zrobi wszystko sam i jeszcze nie porobią go na błędach i wydajności. Co nas zatem tu trzyma?Ano pewna branża,niektóre osoby,dogadanie się co do zmian i działów. Inaczej to już tylko skoczyć z mostu. Szkoda,że nie ma zebrań z osobami decyzyjnymi,brak dialogu na linii: załoga - dyrektorzy itp. Zarządzanie zamówieniami też jest jakie jest.Sprzęt do pracy w coraz gorszym stanie. Apropo: Jakoś nie wierzymy w zapewnienia,że w przyszłym roku będzie nowy. Coś mętnie o tym mówili.Praktycznie od lat obiecanki. Brud na magazynie,pojemniki obrzydliwe.Toalety jak na dworcu(zapleśniałe,brud i smród),kanaliza. Grunt to mało wydać,albo najlepiej nic na takie kwestie. Są plusy i minusy pracy FGK,ale od pewnego czasu(I 2024)z wyższym progiem i normą to nieciekawie. Co zatem proponujecie? Jak poprawić nasz los,aby nie tylko wilk był syty? Nie bądźmy jak te owce bo nas zjedzą. Nie bądźmy jak te cytry bo nas wycisną do ostatniej kropli. Nie bądźmy jak te mrówki bo nas zeżrą jak mrówkojad. Nie bądźmy jak maszyny bo z nas zrobią roboty. Jak zatem skutecznie i z klasą bez problemów uzyskać oczekiwane efekty to pytanie za 100 pkt.
    Pani S

15.11.2024 21:27

Wchodzę od dawna i czytam dlaczego wpisy są ale o (usunięte przez administratora) już nie ? (usunięte przez administratora)że aż tak ją bronicie ??? Bo nie rozumiem tego
    Anonimka

22.11.2024 21:17

@prada piszą to osoby takie zazdrosne jak i ty które same chciałyby a nie mogły się tam znaleźć
    Wrona

23.11.2024 16:44

Woooow Ameryke odkryłaś. Każdy chodzi i narzeka od pracowników przez kierowników i koordynatorów. Nie spotkałam jeszcze w tej firmie osoby która by nie narzekała na nią. Firma daje nam powody do narzekania. Jakby tu wymienić wszystkie te powody to byłaby cała lista i zapewne zaraz by usunęli komentarze bo wylałoby się całkiem niezłe (usunięte przez administratora) Brawo dla tych co głośno mówią o swoim nezadowoleniu i zgłaszają naruszenia i naginanie do odpowiednich organów. Jakby traktowali nas jak ludzi a nie jak (usunięte przez administratora) to praca tu zupełnie inaczej by wyglądała. Robota by szła a ludzie pracowaliby z chęcią i werwy do pracy ale że jest jak jest a każdy wie że jest tragicznie to ludzie też nie będą starać się bo i po co? Nadgodzin nie płacą więc zostawać nie będziemy a co za tym idzie są opóźnienia bo wyjazdy nie wyjeżdżają na czas bo jak ludzie idą do domu to coraz to mniej ich jest a wtedy na logikę robota idzie wolniej a na taśmie przez to że nie ma komu robić wtedy na stacjach to pojemniki sobie krążą a stacje są nie robione. To są proste wnioski. Jeśli ludzie nie zostają robota nie idzie a przez opóźnienia apteki zaczną rezygnować z naszych usług a co za tym idzie obroty zaczną spadać a wystarczyłoby normalnie ludziom płacić nadgodziny i zostawaliby nawet po 10 godzin i robota cały czas by szła ale skoro firma nie myśli jak zwykle i jest takimi sknerami to będzie jak będzie albo i jeszcze gorzej bo zatrudnieni nowi nie dają sobie rady i jak widzą ile trzeba się na biegać za marną kasę to po prostu szybko rezygnują. Rotacja ogromna jest tutaj. Także brawo farmacol za (usunięte przez administratora). Do tego jeszcze robicie nam pod górkę z urlopami i wyznaczacie sobie śmieszne daty kiedy nie możemy wziąć urlopu. Nie dacie nam wtedy urlopu? To są inne możliwości aby wtedy i tak mieć wolne więc po złości nam nie zrobicie a jak już wpadacie na tak genialne pomysły to może najpierw zapoznajcie się z kodeksem pracy.
    ZYZ

20.11.2024 18:46

Czy ktoś coś wie odnośnie wypłat za inwentaryzację kiedy będą?
    Wkurzeni

20.11.2024 13:42

Oddawać kasę za inwente bo inaczej to załatwimy z wami !!!!!!!!! Nadal nie mamy przelewów!!!!!! Współpracownicy zróbmy strajk. Niech nic nie wyjedzie to zaraz kasa będzie jak wtedy w grudniu!!!!!
    Kasa

18.11.2024 09:19

Kiedy w końcu dostaniemy przelewy za inwentaryzację?? Mamy zrobić znowu strajk? Nie wywiązujecie się z umowy!! Może jak znowu wszystko stanie i nie wyjedzie to was czegoś nauczy??

17.11.2024 21:05

Jak wygląda praca w weekendy?
    Sama

17.11.2024 18:48

Właśnie niech firma przyjrz się tym co co chwilę chodzą na L4 i cała reszta na taśmie podwójnie musi pracować. Zaniedlugo nie będzie komu pracować bo ciągle na L4 chodzą. Skoro firma przyjmuję ludzi z zaświadczeniami to niech też się tym przyjrzą a nie. Kiedyś pracowałam za dwoje teraz po tym co się dzieje (usunięte przez administratora).
    Xdgvtv

17.11.2024 16:55

Jak wygląda praca w weekendy?
    Ojjj

15.11.2024 14:27

Po przeczytaniu tyłu negatywów odechciało mi się przychodzić na szkolenie
    Ajjj

16.11.2024 17:03

A to nawet nie jest połowa tego co dzieje się w tej firmie. Uwierz nie chcesz znać bardziej dogłębnych szczegółów. Ja po nowym roku uciekam stąd bo to jest jakaś (usunięte przez administratora)jak bardzo nie szanuje się tu ludzi którzy zasuwają na to aby kasa zgadzała się
    Ww

16.11.2024 12:12

Pracodawca mógłby zacząć wyciągać konsekwencje od osób które chore przychodzą do pracy i zarażają innych. Za chwilę nie będzie komu pracować
    Inw

15.11.2024 15:39

15.11. a kasy za inwente nie mamy. Czy znowu mamy strajk zrobić żeby robota nie szła żeby coś ruszyło? Kpiny sobie urządzacie?

14.11.2024 12:31

Wynagrodzenie za inwentaryzacje powinno być zgodnie z umową dziś na naszych kontach. Farmacol kiedy można się spodziewać przelewu???
    Kiepsko

14.11.2024 17:57

@Pracodawca ?
    Pracownica

14.11.2024 21:21

Przecież to farmacol. Zawsze ostatniego dnia są wypłaty bony i kasa za inwente. Jedynym plusem dla nas jest kiedy 10 wypada niedziela bo wtedy muszą nam kasę przelać już tak żeby w piątek była na kontach a i tak niektórzy mają ją dopiero popołudniu tak więc kasa za inwente jak i za bony ma być do 15 a więc według (usunięte przez administratora)farmacolu będzie 15 późno. Nie licz na cud że dostaniesz ją wcześniej.
    Nowy

12.11.2024 16:47

Jak tam zarobki na magazynie?
    @Nowy

13.11.2024 00:15

O jakich zarobkach Ty mówisz chyba w w kategorii zapomoga jeszcze do końca miesiąca i (usunięte przez administratora)stąd, (usunięte przez administratora)
    Boya

13.11.2024 19:16

Kiepskie. Oszczędzają na nas Ile mogą. Nadgodziny nie płatne do wybrania. Dużo kasy zabierają za błędy które są nieuczciwe ponieważ wiele z nich nie jest z naszego powodu a z powodu wypadających pojemników z taśmy pojemników które ułożone w zbyt duże sztaple wywalają się na podłogę a o wadliwych skanerach pokazujących różne ilości nie wspomnę. Choćbyś nie wiem jak dokładnie sprawdzał serie i daty i liczył zawsze jakimś dziwnym cudem jest brak lub nadwyżka przez co zabierają Ci kasę. Już nawet wieksze ilości chociażby opatrunków opasek czy pojemników na kał i mocz gumkujemy lub wkładamy do worków mocno zawiązując je a i tak dzieje się magia i jest brak czy nadwyżka. Dziwne. Wynagrodzenia marne. Nieadekwatne do wysiłku jaki wkładasz w pracę. Do tego ile byś nie robił to i tak przy premiach oszczędzają na tobie ile się da byle nie dać ci za dużo. Ja też tylko do końca roku i spadam stąd bo moje wysiłki dyspozycyjność i tempo pracy docenią gdzie indziej za odpowiednią stawkę
    Garfild

09.11.2024 19:01

Siema wie ktoś kiedy bony będą wypłacane?
    Pozytywna

12.11.2024 15:37

Ja też się chętnie wpiszę. Mogę nawet robić nadgodziny za darmo.
    Tasma

12.11.2024 20:53

Mów za siebie
    słodka Emi

12.11.2024 18:18

Praca beznadziejna i kierownik i pracownicy kończę z pracą i narzeczony też w szoku jesteśmy ze ostatnio w tej pracy okropnie wszystko się dzieje źle .

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol