Grupa Farmacol

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Kierowca

01.06.2025 20:24

Witam. Jak wyglądaja zarobki w tej firmie na stanowisku kierowcy?
W temacie

06.06.2025 10:20

Konkretniej się już nie da opisać. Wszystko masz wyjaśnione
Kierowca

06.06.2025 14:14

A to nieważne w sumie, bo mogę robić za minimalną stawkę i robić darmowe nadgodziny.
Zmiana

31.05.2025 17:09

Farmacol moze zamiast zajmowac się czyimiś włosami czy ubiorem zajmijcie się prawdziwymi problemami, czyli kolesiostwem, układzikami, dyskryminacją i faworyzacją. Dlaczego nic nie robicie w sprawach, które zgłaszane są OD LAT? Np. niesprawiedliwe grafiki. Na kontroli jedna osoba na dniówkach ma tylko i wyłącznie na 8, podczas gdy cała reszta dostaje taką zmianę 2 razy w roku (bo ta jedna zajmuje). Osoby z nocki jak przychodzą na dniówkę to też tylko i wyłącznie na 8, chociaż jak my jesteśmy wypisywani na nocki to nie przychodzimy na 18 tylko 20! Na 15 czy komorze też grafiki nie są sprawiedliwe. Kolejna rzecz, to fakt, że osoby z Ukrainy nigdy nie są wysyłane na OV, hurt boczny czy lodówki, a my musimy tam chodzić cały czas, chociaż nie chcemy, bo jesteśmy na tym stratni. Przecież oni też są na umowie o pracę, więc powinni być traktowani tak samo jak my. Pewnie ten post i tak zignorujecie jak każdy zresztą, ale zacznijcie w końcu nas traktować RÓWNO, bo jak się niektórzy w końcu wkurzą to praca stanie.
Pr

02.06.2025 12:41

Akurat mam dobrą wydajność. Ale te osoby też mogłyby od czasu do czasu popracować na syropach. Nie na 10 minut i uciekać.jak nie ma nic w kracie to szukają pracy na 22 . I nie są niezastąpione.jak mówi (usunięte przez administratora).trzeba z tym coś zrobić
Waka

02.06.2025 15:08

Co do syropów lepiej nie poruszać tego tematu bo każdy z nas wie jak strefa 24 jest omijana i to nie tylko przez osoby z kraty niektóre bo i ci co są tam wypisani również dziwnym trafem tam nie pracują. Ja rozumiem jeśli jest tam wypisanych z 8 osób i nie ma gdzie robić żeby wtedy szukały sobie pracy gdzie indziej ale niech będąc tam wypisani też interesują się czy nie trzeba tam zajrzeć i pomóc. Na tej strefie wiecznie te same osoby robią którym nie jest ciężko pakować i dźwigać syropy. No ale tak jest że niektóre z kraty zamiast iść robić na 23 czy na 24 idą sobie na tabletki na 22 ale problem ze strefą 24 ciągnie się już bardzo bardzo długo.

07.05.2025 11:07

Nie tylko

25.05.2025 13:37

Nie tylko on owinął sobie koordynatorki wokół palca. Jak już to bądźmy sprawiedliwi i szczerzy.
tylko

25.05.2025 22:09

Póki co tylko on. Robi co mu się podoba a to co ma robić unika i nie robi w ogóle.
Bla bla

17.05.2025 14:16

Farmacol powiedzcie nam kogo wy teraz na taśmę zatrudniacie? Chodzi nam o te młode dziewczyny które nic nie robią tylko uganiają się za chłopakami i wiecznie tylko stoją i gadają z nimi a stację mają zawaloną pojemnikami a te co chcą wjechać na stacje krążą po kilka minut bo przecież pogaduszki z facetami są ważniejsze niż robota. Po co nam je na taśmę dajecie skoro najwyraźniej ich miejsce jest w telemarketingu bo fizycznie pracować nie potrafią za to stanie i gadanie mają opanowane do perfekcji. Do tego potem chłopcy z bocznego i z zatowarowania zamiast robić to stoją z nimi i klachają a koordynatorki muszą szukać ich po magazynie żeby dać im listę braków bo dla nich priorytetem jest zarywanie do dziewczyn. To jest chore. Jak już tak bardzo czują pociąg do siebie to po pracy jest czas na randkowanie i rozmowy ale nie w robocie. Prosimy aby zainteresować się tym temat bo robi się to już irytujące a my nie będziemy jeszcze robić za te gaduły bo nie płacą nam za to żeby jeszcze robić za kogoś.
Uoo

20.05.2025 18:04

Jak nie jak są. Tyle że zamiast pracować to lecą w kulki. Tylko stoją i albo pogaduszki a taśma stoi bo nic wjechać nie może albo na telefonach. Te młode to się do tej roboty nie nadają.
Pls

23.05.2025 10:43

Przecież na taśmie to jest z jedna młoda dziewczyna , nikogo nowego nie przyjmują nowi poszli na reklamacje
Zła

24.04.2025 14:23

Nie wiem dlaczego kierownictwo tak zostawi tą sprawę. Z tą panią koordynator z dniówki. Jest to bardzo zła osoba. Obgaduje wszystkich. Bardzo często słyszałam jak mówi brzydko o ludziach którzy sobie nie radzą w pracy i o innych koordynator ach. Aż wstyd powtarzać lub pisać tu. Nocka o was też źle mówi. A nawet wyśmiewa. Nie chcemy takiego koordynatora won z nią.
Poirytowana

17.05.2025 21:03

Nie. Chodzi o tą (usunięte przez administratora)co to tak ludzi nie szanuje i wyzywa co na dniówkach była kamizelką i co lata i skarży kierownikom bzdury z palca wyssane zamiast robotą zająć się. Kierownictwo ikry nie ma żeby ją dyscyplinarnie wywalić za ten MOBBING na ludziach. Jedyne na co ich stać to zdegradowanie jej i zmiana stanowiska pracy a ta ruda dalej robi to co robiła z ludźmi. Nic nie nauczyła się.
Taki tam małoważny

18.05.2025 07:10

Ta z Janowa?
Oświadczyny w dresach :D

17.05.2025 07:28

Ludzie w tej firmie to tragedia. Strasznie fałszywi. Dwulicowi. Obgadują was. Nawet z Nimi nie rozmawiajcie.
PotrktowanyjakSMIEC

15.05.2025 22:13

Jak ktoś chciałby isc na przewoźnika to 1000 procent odradzam Piszą ze stabilna umowa chyba w (usunięte przez administratora) stabilna … Ktoś sobie zamarzy Twoją traske a ma ich kilka to ja dostanie . Więcej konspiracji dobrze wam to wyjdzie …
Solidarny z Ukrainą

08.05.2025 13:26

Chciałbym prosić aby kierownictwo pomogło podjąć decyzję pewnemu chłopcu ze zmiany nocnej w sprawie jego przyszłości w naszej firmie i w naszym kraju.Nie tylko ja zauważyłem że ta praca sama w sobie go męczy i po prostu mu się nie podoba.W ciągu jednej zmiany jest wielokrotnie poszukiwany przez koordynatorki.Poprostu unika pracy jak ognia.Pozwalajac mu na taki stosunek do pracy robicie mu krzywdę.Na dodatek wydaje mi się że pracowitych to on uważa za frajerów.Mlodziencze ogarnij się .Twoi rówieśnicy walczą za ciebie i twój kraj a ty przynosisz .....(sam sobie odpowiedz).Jeżeli tak tu ci źle i ci się nie podoba to podejmij męską decyzję.Powodzenia.Stop wojnie .

11.05.2025 15:31

Jego mama to naprawdę pracowita kobieta i bardzo fajnie robi na taśmie natomiast on.....szkoda słów. Kiedyś wpadnie pod widłaka jak dalej będzie na bocznym ciągnął paleciaka a nos miał bez przerwy w telefonie. Poza tym jego głównym punktem "pracy" jest stanie w regale na pogaduszkach z dziewczynami z taśmy. Do tego uważa się za Bóg wie kogo i myśli że każda na niego leci. Jak na bocznym koniec pracy ma to jest wzywany przez koordynatorki na taśmę. Zamiast pracować z nami to albo gada sobie w najlepsze z kolegami z bocznego albo przeszkadza naszym dziewczynom na taśmie i stoi z nimi i rozmawia sobie lub stoi w regale z telefonem. Nasze koordynatorki ma za nic bo wielokrotnie wołany na taśmę i upominany że ma pracować a nie stać i gadać nic sobie nie robi z poleceń koordynatorek a nawet z bezczelnym uśmieszkiem nie rusza się do pracy. Unika pracy jak ognia. Jest leniwy do szpiku kości. Widać że chłopczykowi robić się nie chce więc to żadna pomoc na taśmę a wręcz udręka. Spaceruje sobie między stacjami i strefami chowając się w regałach na pogaduszki żeby kamery nie widziały go. Bardzo prosimy aby firma zrobiła porządek z tym obibokiem. Myśli że jak jest z Ukrainy i pokrzywdzony wojną to w naszym kraju pracować nie musi? Otóż musisz młody człowieku. Tu nie ma miejsca dla leni a skoro praca fizyczna nie jest dla Ciebie to idź na front walczyć za swój kraj bo mamusia Cie nie będzie utrzymywała całe życie i musisz zarobić na siebie a nie obijać się w pracy bo mama Cie nakarmi i ubierze. Weź się za robotę w końcu!! A jak nocne zmiany są dla Ciebie za ciężkie to może idź na dniówki.
Star

10.05.2025 11:44

Farmacol czy możecie pilnowac aby KAŻDY miał związane włosy? Niby jest taki nakaz, a jakoś niektóre osoby chodzą non stop w rozpuszczonych i nikt im uwagi nie zwraca. A może jednak nie ma takiego nakazu? Skoro tak, to wszystkie przestaniemy wiązać włosy. Bo nie może być tak, że jedni mogą, a inni nie (oczywiście nie mówię o krótkich włosach).
Hej

27.04.2025 18:33

Akutat tutaj dużo osób ma rację. Sam chodzi i na stacji opowiada że ma co miesiąc bardzo dużo błędów. Ale to tylko świadczy o tym jak na kontroli sprawdzasz.
Żółw

03.05.2025 16:56

Do tego jest powolny i przerasta go jedna stacja. Kiedyś dawali umowy o pracę dopiero kiedy miało się odpowiednią wydajność a teraz? Rozdają je byle komu. Wiemy że on zlecenie ma bo to jego druga robota ale to nie zwalnia go z obowiązku aby pracować a nie robić wolno a kiedy pojemników brak na stacji stać w regale z telefonem i czekać aż coś przyjedzie. On tylko roboty nam dodaje co nie ułatwia nam pracy. Poza tym czy ktoś w końcu przypilnuje go ze sprzątaniem? Wiecznie robi to na byle jak a jak mu się upiecze to wychodzi nie sprzątając w ogóle. Leki które przenosi z innych lokalizacji na koniec zmiany w ogóle nie odkłada na miejsce i wychodzi do domu. Czy on jest jakoś specjalnie faworyzowany i ma względy u góry czy jak?
Kong

04.05.2025 19:12

On to może nadawłby się do zbierania kartonów. Tam może sobie powolutku pracować ale nie z takim ślimaczym tempem na taśmę no gdzie.
Muza

25.04.2025 21:47

Tutaj racja. (usunięte przez administratora) robi tyle błędów że mamy go dość na kontroli. Czemu go nie wyrzuca?Tylko pozbywają się młodych pracowników. A z niego żaden pożytek chyba że pieniężny dla firmy. Ciągle chodzi na jedną godzinę i zabiera pracę młodym .
Opop

27.04.2025 00:30

Dziwne rzeczy piszesz bo u mnie bardzo często pan(usunięte przez administratora)dostaje błędy za braki i nadwyżki towaru które na zielono mam. A więc wrzucił je do pojemnika lub nie wrzucił więc twoje kłamstwa są wymyślone. Ale to zapewne ta Sama osoba która tak wchodzi w cztery litery farmacolowi zmieniając tylko nicki.
Pe

27.04.2025 14:01

Ale piszesz głupstwa.ten pan robi dużo błędów ale to jego sprawa. A jeżeli chodzi o taśmę jest pracowity. A jeżeli chodzi o przychodzenie do pracy to czepiają się go dziewczyny o umowę o pracę przysłaniając się umową zlecenie.są też inne osoby na umowie zlecenie które są nie odwoływane .widocznie stare uwzięły się na niego i tyle w temacie
Muc

24.04.2025 14:50

Zaczynam mieć dość tej pracy. Co drugi dzień jestem odwoływana. Czy kierownictwo które odwołuje może jakoś sprawiedliwej to robić? Ja jestem prawie ciągle gdzie chce zarobić a ten (usunięte przez administratora) ...jest codziennie gdzie jak sam mówił jest to chyba jego druga praca. Gdzie tu logika? Młoda osoba zarobić nie może gdzie musi się opłacić a ten pan ma jakieś względy? Jeżeli jest mało pracy proszę tego pana odwołać na parę dni. Inaczej pójdziemy z tym do góry.
Mac

24.04.2025 17:37

Prawda. Też chcę sobie zarobić tym bardziej że to moja jedyna praca i jestem robotna i znowu odwołana a ten (usunięte przez administratora) codziennie jest. Masz rację że to jego druga praca bo otwarcie o tym mówi i czemu on też nie jest odwoływany? Jakie układy ma że jest lepiej traktowany od nas? Jeśli faworyzowanie go nie ulegnie zmianie to ja też pójdę z tym do góry bo tak dłużej być nie może. Żadnej sprawiedliwości nie ma. Dwie roboty ma i pomimo małej ilości pracy on odwoływany nie jest a my non stop. Co to ma być? Zgłosze to bo już mnie to denerwuje.
Kontrola jakości

24.04.2025 21:56

Dodatkowo ilość błędów tego pana wola o pomstę do nieba.Jak pracownik z tak dużym stażem wali tyle błędów.Co miesiąc jest w top 3 ,największej ilości byków.Wielu pracownikom podziękowano za współpracę za częste błędy lub przenosili na inne działy.....może kartonowy.Zgadzsm się również z tym że nigdy nie jest odwoływany i zabiera pracę młodym którzy są na tzwn.swoim.
Wolność!!!!!

11.04.2025 19:05

Dziś była nasza najlepsza zmiana na dniówce bez niemiłej pani (usunięte przez administratora). W końcu mogłyśmy pracować bez sresu i wyzwisk bez jej krzyków. W końcu stres ulotnił się. Nareszcie chociaż jeden dzień na zmianie bez niej gdzie nareszcie pracowałyśmy z uśmiechem nie odliczając godzin do końca jej zmiany. Współczujemy jedynie Dziś nocnej zmianie że muszą ją znieść. Trzymajcie się dzielnie. Jesteśmy z wami.
Opos

21.04.2025 16:07

Nic nie wiesz o tym jaka jest. Jaka jest dwulicowa i jak donosi. Na Ciebie zapewne też historyjki doniosła. Ona już nawet nie skupia się na pracy tylko szuka co by tu jeszcze naskarżyć. A ci na górze już dawno powinni pozbyć się jej ale najwyraźniej czekają na wezwanie do sądu pracy i wtedy dopiero zacznie się akcja.
Dociekliwa

22.04.2025 09:52

To ciekawe, bo pytano się o nią pracowników i 92% pozytywnie ją odbiera i uważa że jest potrzebna na swoim stanowisku.
Krótki staż

03.04.2025 19:15

Pracowałem w kilku firmach, w tej mam krótki staż pracy ale mam dwa pytania 1. Firma jest dużym przedsiębiorstwem - dlaczego skapicie na sprzęcie? Przecież to od narzędzi pracy zależy efektywność pracowników co przekłada się na zyski firmy 2.Czemu firma akceptuje obgadywanie przez koordynatorów zwykłych pracowników? Bylem świadkiem jak (usunięte przez administratora)koordynator nie raz nadawała na ludzi z taśmy przy innych pracownikach. Takie zachowanie chyba nie wypada na takim stanowisku żeby osoba funkcyjna wyśmiewała pracowników z taśmy razem z innymi osobami z tego otoczenia
Alfa

07.04.2025 22:05

Pisanie o rzeczach które mają miejsce to nie nękanie. Pisanie o zachowaniu które nie powinno mieć miejsca z racji pełnionej funkcji to nie nękanie. To że ktoś pełni jakąś funkcję nie daje tej osobie prawa do tego by nadużywać swojej władzy wobec innych tylko dlatego że kogoś się nie lubi. Można kogoś nie cierpieć ale z racji pełnionego urzędu nie powinno to się przekładać na sprawy służbowe
Adwokat?

19.04.2025 12:29

A ty co jej adwokat? Może jeszcze robisz za kamerdynera? Nikogo nic nie boli, ale widać ciebie trapi że inni mowia na głos.

08.04.2025 19:23

Ooo

10.04.2025 14:29

Przecież ona to ma niewyparzony jezyk. Kierownictwo jej się boi. Jej albo się podporzodkujesz albo jest na jej czarnej liście..
Kądziołek

10.04.2025 22:23

Nie znam jej ksywy, ale jedna pani pracuje na zatowarowaniu. Przykro to powiedzieć, ale potrafi obrazić nowo przyjętego pracownika, którego szkoli i wyzwać od "gamonia"

10.03.2025 09:57

Jak wygląda sprawa z niedzielami i L4, byłam w niedzielę w pracy mam za to czwartek wolny, ale niestety wylądowałam na tygodniowe L4, czy ten dzień przepada?
Szczęśliwa pracownica

21.03.2025 07:47

Żałośni ludzie. Zamiast się cieszyć że mają pracę dzięki której nie zdychają z głodu i mają uczciwego chlebodawcę to jeszcze donoszą do pipu. (usunięte przez administratora) Wstydzę się za was robiąc na lince

08.04.2025 18:50

Ktoś tu napisał że powinni wydawać bo dzień nie przepada. Do tego jest to poparte paragrafami i zaczęli wydawać wolne. Jak ktoś był w niedziele i poszedł na L4 to wydają wolne w kolejnym tygodniu po L4.
Faworyzacja

06.04.2025 00:21

Ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego na konteoli osoby z nocki jak przychodza na dniowke to zawsze na 8? Z jakiej racji taki zaszczyt? Jak mnie wypisywano na noc to musialam chodzic na 20, ale nocka NIGDY nie przychodzi na 10 lub 12!!! A my na 8 to mozemy raz na rok liczyć tak sprawiedliwie jestesmy wypisywani!!! Kiedy to sie skonczy, chyba pip trzeba wezwać bo tutaj kazdy na innych warunkach jest zatrudniony....
One

08.04.2025 16:21

Zapewne dlatego że mają małe dzieci. Przecież to standardowa linia obrony jeśli chodzi o godziny. Kij z tym że niektóre mają już dorosłe dzieci które powinny już same sobą się zająć ale faworyzowanie niektórych jest tu silniejsze. Wystarczy stara śpiewka mam małe dziecko i pyk wszystko załatwione. Żenada.
Topla

03.04.2025 16:59

Wyjaśni nam ktoś dlaczego jesteśmy odwoływane po kilka dni czasami a (usunięte przez administratora) pan w ogóle? Dlaczego nas młode które chcemy sobie zarobić odwołujecie a tego pana wcale? On ma jakieś specjalne prawa i układy z gorą? Sprzątać nie musi. Nie jest odwoływany kiedy pracy jest mało. Bez przerwy robi tylko na 18. Co to za faworyzacja? Czemu jego nie odwołujecie a nas tak? Chyba to z leksza jest niesprawiedliwe co? Mamy z tym iść do kierownika i zapytać o co w tym chodzi?
Sosna

05.04.2025 16:51

a co to ja? matka teresa z kalkuty? nie płacą nam za pomaganie. nie mam zamiaru rzucać swojej roboty żeby lecieć jemu pomóc bo jedna stacja dla niego to dramat. jak ma czas pogadać sobie z koleżankami w regale i gadać przez telefon to ma czas pracować. dwa skoro na taśmę go rzucili to niech pracuje. wiek tu nie ma nic wspólnego bo są w jego wieku i starsze panie a elegancko sobie radzą a ten cwaniaczy już na całego. pracuje gdzie mu pasuje nie stosując się do grafiku gdzie jest wypisany. trzeba go jak dziecka pilnować i zwracać uwagę bo udaje głupka. znowu odwołali nas a ten w robocie. no co za dyskryminacja.
m15

05.04.2025 21:02

Potwierdzam. Niestworzone i dziwne historie opowiadał do tego kłótliwy i pyskaty. Nie bez powodu usunęli go od nas i wrzucili wam na taśmę. Współczujemy. I tak jak piszecie samowolkę i u nas odstawiał. Nie słuchał się poleceń. Teraz stosuje to u was właśnie z tym że nie sprząta i pracuje gdzie mu odpowiada a nie gdzie go rozpiszą. Wszystko zgadza się.
Kądziołek

04.04.2025 14:53

Pracuję obecnie w Farmacol Katowice. Macie jakieś pomysły co można by zmienić na lepsze w tym zakładzie?
Osesek

05.04.2025 03:27

Zmienić całkowicie kierownictwo u góry na normalnych ludzi
Sonda

03.04.2025 06:16

Według ankiety przeprowadzonej wśród pracowników 87% jest bardzo zadowolona ze swojej pracy i nie zamierza jej zmieniać. 11% jest niezadowolonych, a pozostałe 4%nie ma zdania.
Kuc

03.04.2025 14:35

Ciekawe jak została ta rzekoma ankieta przeprowadzona skoro żadnej osoby przeprowadzającej rzekomą ankietę nie było na magazynie na żadnej zmianie i nikt nas nie wypytywał o nic to raz dwa gdyby to była prawda to wynik ankiety wskazałby 100% niezadowolenia z pracy na magazynie plus cala lista komentarzy by była co nie działa prawidłowo i jak tragicznie jesteśmy traktowani

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

Nikopolo

26.03.2025 16:47

Bardzo prosimy aby zainteresować się tematem osób które robią sobie samowolkę z pracą na strefach. Mianowicie nie pracują tam gdzie są w grafiku wypisane a mowa tutaj wiadomo o strefie 24 która jest omijana szerokim łukiem przez tych co są tam wypisani. Dlaczego jedne dziewczyny potrafią tam pracować jak są tam wypisane mimo że jest tam ciężki asortyment a inne będąc tam wypisane nie pracują tam? Prosimy aby kierowniczki sprawdziły sobie te osoby co omijają tą strefę i wyciągnęły od nich konsekwencje. Nie może być tak że jedne i te same osoby sumiennie według grafiku tam pracują a inne mają to w nosie i robią na tabletach.
Hijj

30.03.2025 13:35

Chyba jakim trzeba być dobrym i pracowitym żeby radzić sobie z 4 stacjami. Za to ty to niezły leń jak tylko jedną robisz. A potem wydajność właśnie taka beznadziejna. Ale to dobrze bo szybko zwolnią takich leni
X

01.04.2025 14:47

Tak trzeba skończyć z tą samowolką.
Opalala

26.03.2025 04:54

Środa. Wydajność za zeszły tydzień przypomina się.
Szczęśliwa pracownica

27.03.2025 07:08

Ja się przypomniałam składając podanie o likwidację większej płacy za wydajność, bo jest niesprawiedliwa. Wszyscy powinni z nas robić rzetelnie i za taką samą stawkę.
Fufa

25.03.2025 05:58

Tu nie chodzi o zła organizacje. Ale o to że mając dzieci musimy chodzić na 22 a te młode ciągle tylko na 18. Dlaczego nie mogą chodzić na 22? Ciągle tylko kłamią i wymyślają nowe wymówki. Jak już są w pracy to ciągle jakieś wymówki byle wyjść wcześniej. Jeśli góra nie zacznie wyciągać konsekwencji to grupowo zbierzemy się do kierownictwa i pójdziemy na rozmowę. Co głupio piszesz o urlopie przecież wystarczy że zgłaszacie że was na zleceniu nie będzie i tyle. Nigdy z urlopem problemu nie było bo przecież wy na zleceniu macie prawo do wszystkiego. Nawet sobie nie przyjść kiedy macie ochotę. Jeżeli dalej będę wypisywana ciągle prawie na 22 to wyciągnę z tego konsekwencję. . Mam już dość chodzenia na 22 i robienia tych najgorszych buforowych pojemników.
Ajata

25.03.2025 14:00

Racja. Ktoś powinien w końcu wziąć się za te lenie ze zlecenia. Panie kierowniku one na bezczelnego sobie nie przychodzą do pracy. Przychodzą sobie na ile godzin im się podoba. Wychodzą kiedy chcą bo coś je zaboli i zmianowi je puszczają do domu. Mają taką samowolkę i żadnych konsekwencji nie wyciągacie od nich. To jest chore. Lekceważą tą pracę i chodzą w kratkę. Do tego właśnie niektóre z nich w ogóle na 22 nie chodzą czemu? Mają jakieś specjalne prawa? Jakaś faworyzacja? Ten (usunięte przez administratora) pan też tylko 18 cały czas. To jest nienormalne żeby całe czas te same osoby chodziły na 22. Czas w końcu postawić temu kres.
co gdyby

25.03.2025 22:33

Nie masz możliwości zmienić swojego trybu na zmiany?
Alfonso

18.03.2025 09:44

Cześć. Interesuje mnie opinia o stanowisku specjalista ds. reklamacji. Może ktoś dać jakieś info?
Xxcdfv

23.03.2025 14:23

Ogólnie podobno spoko, składając cv zostałam odrzucona a biorą wszystkich innych po znajomości. Porażka z tą firmą
gucio

25.03.2025 17:23

dramat, co tam sie teraz dzieje. Nie polecam najgorszemu wrogowi
Fufa

21.03.2025 15:32

Dokładnie. Zrobi ktoś porządek w tej firmie chodzi mi o kierownictwo główne na górze? Dlaczego my na taśmie chodzimy ciągle na 22 mając małe dzieci się dostosowujemy a młode dziewczyny bez obowiązków i bez dzieci ciągle na 18. Proszę wpisywać je też na 22 inaczej zbierzemy się cała ekipa i zawitamy na górę w tej sprawie.Bo to już jest chore ciągle jedne i te same osoby. Prosimy kierownictwo o wzięcie prośby na poważnie.
Fafa

22.03.2025 05:04

Jeśli ktoś nie ma dzieci to myślisz że nie ma obowiązków? Mylisz się i to baaaaaardzo to raz. Dwa jeśli masz dzieci a nie umiesz zorganizować sobie czasu i obowiązków to już Twój problem. Trzy jeśli nie pasują Ci zmiany nocne bo co jakiś czas masz na 22 to zmień zmiany na dzienne albo zmień pracę. Pewnie bo te z dziećmi mają mieć we wszystkim lepiej. Zmiany na 18 i 20 najlepiej tylko, urlopy ich brane pod uwagę na pierwszym miejscu bo przecież mają dzieci. A inni nie liczą się. Co z tego że ktoś nie ma dzieci ale ma opłacony i kupiony urlop za granicą skoro nie może go dostać jak chce bo te dzieciate mają pierwszeństwo. To jest chora dyskryminacja!
Ale kto pytał

25.03.2025 08:16

To w firmie nie może być aż tak źle, skoro masz czas, siły i na tyle tupetu by sprawdzać kto i na jakie godziny robi, kto ma dzieci a kto nie. Jeśli nie ma dla Ciebie większych problemów to świadczy to tylko o dobrostanie. Inaczej nie musiałabyś wymyślać problemów i uzewnętrzniać ich na forum do wystawiania opinii o firmie.
Porażka

21.03.2025 21:26

Co to za tragiczny magazyn. Bez przerwy awarie. Brak klap. Brak pojemników. Brak spawnego sprzętu. My żyjemy w epoce kamienia łupanego czy jak? Pracowałam w Amazon i tam to dopiero maja sprzęt a tu? Nic nie działa jak należy. Roboty od groma a nie ma na czym pracować i jak pracować i jeszcze proszą żeby zostawać nadgodziny które oczywiście są do wybrania bo nawet płacić nie chcą. Wy to sobie kierownictwo sami grób kopiecie bo ludzie mają już na was wywalone. Oby było jak najwięcej opóźnień i brawa dla tych co nie zostają.
I

22.03.2025 14:59

Za te kłamstwa to ci nos zacznie rosnąć jak u Pinokia. Na szczęście wszystkie takie rzeczy zgłaszane są do pipu na bieżąco.
Porażka

22.03.2025 18:13

I właśnie to robię. Wracam do Amazon bo tu jakieś średniowiecze panuje. Oszczędność na każdym kroku. Kto w ogóle zarządza tym? Jakiś jaskiniowiec?
????

07.03.2025 17:01

Chciałam zapytać jak to jest z tymi włosami. Dlaczego jedne panie mogą chodzić z rozpuszczonymi włosami a inne nie.? Czy na każdym dziale obowiązują spięte włosy. I czy ktoś się weźmie za przepisy BHP???
G

20.03.2025 06:45

Skoro sama kierownik zmiany może mieć włosy rozpuszczone to pracownice również w końcu przykład idzie z góry.
Yyy

20.03.2025 19:12

To choć pracować na 15 lub lodówki tu się włosy nie wkręcą albo do biura na reklamacje tam też komputer Tobie nie wciągnie. Są miejsca na magazynie gdzie niepracujące się na automatyzacji to tam nie trzeba chyba związywać. A zmiany są ok są dziewczyny które pracują na noc i im to nie przeszkadza.
(^^)?

14.03.2025 06:13

Nie wiem kto na nockach pracuje w kracie na dole a dokładnie na stacji 71 ale to jaki porządek zostawia na dynamice i w regałach zasługuje na pochwałę i szacunek. Cały tydzień pracuje się tam super. Kartony obcięte towar nawet dołożony na zapas już co ułatwia nam pracę bo często nie mamy czasu szukać go na F i palecie bo stacja zawalona. Do tego kolejne kartony na dynamice już obcięte. Folie i zgrzewki wyrzucone. Bardzo łatwy dostęp mamy do leków w kartonach no bomba. Kartony na dynamice na E tak fajnie i pomysłowo wycięte że tylko łapiemy lek bez zdejmowania całego kartonu na taśmę. W regałach porządek. Kartony tam też obcięte. Dołożony towar już na zapas na regał. Opatrunki wyciągnięte w kartonie żeby szybciej było je brać. Super. Na takiej stacji aż chce się pracować. Pomysłowe ułatwienie nam pracy. Dzięki wielkie :-))))))
(^^)?

19.03.2025 13:59

Jak sama na siebie? Ja przychodząc tam na dzienne zmiany po nocnej zmianie zastałam taki porządek więc nie rozumiem o co ci chodzi?
Yty

19.03.2025 19:31

Widać że wymieniane jesteście bo w tym tygodniu już widac że robi tam ktoś inny bo już nie ma takiego porządku.
NN

18.03.2025 20:25

Czy przy firmie jest miejsce aby bezpiecznie parkować i wpinać rower? Dzięki za odp.
-00-

18.03.2025 02:34

Przypominamy o wydajności za zeszły tydzień co by znowu nie trzeba było czekać do końca tygodnia.
Kwestia BHP i zdrowia

08.03.2025 12:00

Co stwarza ryzyko kontuzji: - poupychane na siłę ciężkie kartony z lekami na wyższych półkach regałów(spadają przy wyciąganiu) - brak systemu ergonomii : brak mat amortyzujących na dziale kontroli(obciążenie dla kręgosłupa) - ciężkie terminale(nie dość,że w marnym stanie)generują deformacje mięśni,stawów i ścięgien - strefa ciężkiego asortymentu(syropy zwłaszcza te duże,soki,amole,rivanole zwłaszcza te duże) powinna być tylko na dziale gabaryt,a nie na stacjach wydań(zwłaszcza przy realizacji zamówień typu: multipack(ilościówka) - firma powinna mieć budżet na rehabilitację dla wyeksploatowanych pracowników,gdyż kompletowanie ciężkiego asortymentu przez długi czas prowadzi do uszczerbku na zdrowiu Duże korporacje już wprowadzają to rozwiązanie w kwestii dbania o zdrowie pracowników

09.03.2025 18:40

A gdzie buty BHP. Większość osób ich nie nosi, a na takim magazynie to powinna być norma.
Kwestia BHP i zdrowia

12.03.2025 10:17

Sam nie masz nic do zaproponowania,a nabijasz się z innych. Przez takich jak ty nic się nie zmienia na lepsze. Jak nabawisz się kontuzji napisz koniecznie.
Doświadczona pracownica

03.03.2025 15:28

Bardzo dobra praca. Możliwość rozwoju zawodowego. Cała gama pożytecznych szkoleń. Zaropki na wysokości godnej dla każdego pracownika. Oprócz tego duże premie bonusy. Dbanie o węzły sanitarne oraz normy BHP na wysokim poziomie. Kierownictwo oraz biuro miłe uczynne i zawsze pomocne dla pracownika. Panie z kontroli bardzo angażują się w pomoc, potrafią rzetelnie wyjaśnić pracownikom stan rzeczy i ze względu na ogromną wiedzą i doświadczenie są bardzo szanowane i poważane w firmie przez zwykłych ludzi pracujących na taśmach, którzy nie mają ciężkiej pracy i mogą sobie spokojnie i elastycznie zorganizować czas pracy. Widzę same plusy. Minusy to tylko narzekania tutaj na forum. Wiwat firma, dzięki której wielu ludzi znalazło sens życia.
Uczciwa

07.03.2025 17:52

Ty się opanuj bo używasz przekleństw nizin społecznych. Co do kierownictwa to podziwiam ich za pracę i logistyczną współpracę z takim motłochem jak ty. Panie kierowniku ja Pana podziwiam jak większość uczciwych pracowników. Pozdrawiam kierownictwo i biuro, ktore stara się o nasz dobry byt.
Ut

09.03.2025 16:07

(usunięte przez administratora) Bo takie podlizywanie się i pisanie takich klamstw nie jest normalne dla osoby która ma równo pod sufitem a u ciebie widać że (usunięte przez administratora). Jak zaczniemy wszystkie brudy tu wyciągać na temat tej firmy to i bhp i sanepid i pip wparują i tak ich przetrzepią że posypią się spore kary
Awer

25.02.2025 14:19

Przychylam się do koleżanki z lodówek. Panie na kontroli to mają naprawdę tam luz skoro mają czas śledzić lodówki. Zresztą jak idziemy tam im pomóc z taśmy to widać jak stoją w boksach i gadają. I zero reakcji na to ze strony koordynatora. On mogą wszystko. Jak takie mądre to zamienić to towarzystwo na lodówki a lodówki pójdą na kontrolę. Jest jeden wielki balagan na tym magazynie.
Paka

06.03.2025 14:19

Tyle że przez nieróbstwo kontroli i wieczne klachanie cała taśma stoi bo nic nie jedzie na górę bo panienki z góry muszą poobgadywać przecież cały magazyn bo przecież za to mają płacone. Weźmie się w końcu ktoś za nie???
Nikta

07.03.2025 15:40

W końcu napisali o was jak bardzo oszukujecie firmę chowając się za regałami przy czarnych godzinami po czym prosicie kierowników żeby wam dali pomoc. Nagle zaczęliście najeżdżać na nas (kontrolę), piszecie że siedzimy, gadamy a skąd to wiecie skoro PODOBNO ciężko pracujecie na lodówkach? Widzicie przez ściany? Macie okienko że nas widzicie? Czy przypadkiem same na siebie nie napisaliście? Bo skoro widzicie nas jak cały czas rozmawiamy to przyznajcie się do tego że cały czas siedzicie za regałami bo innego wyjścia nie macie żeby nas zobaczyć. Więc radzę nas nie oczerniać bo nas z kamer widać, w każdej chwili mogą nas skontrolować, was nie bardzo, pojemniki tylko stoją jak ekspedycja stoi. Pozdrawiamy serdecznie.

07.03.2025 13:04

Pracowałem na wysokim stanowisku i powiem jedno. Firma fatalna wręcz. Głęboka (usunięte przez administratora) jeśli chodzi o infrastrukturę w innych oddziałach niż centrala. Rotacja olbrzymia, wynagrodzenie marne. Szczerze nie polecam
Obca

06.03.2025 07:29

Hej jak można ludzi na zlecenie zwalniać SMS to jest jakieś nie normalne (usunięte przez administratora)
Ijk

06.03.2025 14:15

Dużo mieliście czasu żeby wdrożyć się w to wszystko ale woleliście sobie stać w regałach czy przesiadywać w ubikacjach na pogaduszkach a my za was musimy robić. To jest chore dopiero i niemoralne! Nareszcie firma wzięła sie za tych leni i (usunięte przez administratora) Te wasze lenistwo i powolne tempo tylko utrudnia nam robotę i dodaje dodatkową robotę. My nie jesteśmy Matka Teresa z Kalkuty żeby caly czas wam pomagać bo sobie nie radzicie. Nie jesteście wydajni to do widzenia.
Inkas

21.02.2025 12:41

Kiedy pojawi się nowa wydajność od 10.02.? Czekamy i czekamy. Hallo! Budzimy się
Sama prawda

27.02.2025 10:39

Popieram. Lepiej nie będzie, a i tak mamy lepiej niż w niejednej firmie. Cieszmy się ze w ogóle nam płacą na czas bo to naprawdę oznacza szacunek dla pracowników.
L

27.02.2025 19:20

Ciebie nie nudzi to ciągłe zmienianie nicków i popieranie swoich poprzednich wypowiedzi? Jakaś (usunięte przez administratora)czy jak?
Lodówka

13.02.2025 17:16

Panie Kierowniku, Chcielibyśmy zwrócić uwagę na sytuację związaną z pracownicami odpowiedzialnymi za lodówki. Otwarcie mówią one, że nie będą rozkładać lodówek, ponieważ nie mają tego zaznaczonego w umowach. Uważamy, że kierownictwo powinno stanowczo zareagować na tę postawę. Jeśli rzeczywiście kwestia ta nie jest jasno określona w ich obowiązkach, warto to uregulować i wpisać taki punkt w umowach, aby nie było wątpliwości co do zakresu ich pracy. Nie może być tak, że my jesteśmy wzywani do pomocy przy rozkładaniu lodówek, skoro to nie należy do naszych obowiązków, a one mają za to płacone. Uważamy, że skoro mają wynagrodzenie za tę pracę, to powinny się z niej wywiązywać. Prosimy o interwencję, bo w takiej sytuacji więcej nie zamierzamy tam pomagać. Dodatkowo chcielibyśmy zwrócić uwagę na ich przerwy, które naszym zdaniem trwają zdecydowanie zbyt długo. Sugerujemy, aby przyjrzał się Pan tej kwestii, gdyż sytuacja zaczyna być nie do zaakceptowania. Liczymy na odpowiednie działania z Pana strony.
Ujka

26.02.2025 04:30

Pilnuj własnego nosa i bierz przykład z koleżanki w robieniu kilku stacji. Takich pracowników nam trzeba a nie takich którym wiecznie trzeba pomagać pomimo że pracują już długo. Swoją robotę musony rzucać i lecieć do nich a potem wracamy i stacje zasypane i trzeba biegać żeby to wyrobić a tamci powolutku sobie robią na jednej stacji i jeszcze pojemniki krążą
Nana

26.02.2025 16:36

Brawa dla tej laski że jest pewna siebie bo w tej robocie trzeba mieć bardzo silną psychikę żeby nie dać sie zdołować wpisami od takich ludzi jak ty do tego jeśli ogarnia kilka stacji to i jest pracowita super. Bardzo dobrze że na głos wyraża swoje niezadowolenie a nie jest tchórzem który tu wylewa swoje żale bo nie ma odwagi na głos powiedzieć co jest nie tak tak jak ty. Tu się rozpisujesz a nie masz nawet na tyle jaj i cywilnej odwagi podejść do niej i powiedzieć jej co ci nie pasuje wstyd. Co do nowych ma absolutną rację. Nie jest to robota dla nich. Oczywiście mówię tu o tych którzy lecą w kulki i migają się od roboty bo parę nowych wdrożyło się fajnie w pracę i widać że zależy im na robocie. Jest ich garstka ale zawsze to coś. Natomiast pozostali dramat. Zero zaangażowania. Stanie w regałach na telefonach to ich główny punkt zmiany. Nie wiem za co firma im płaci i dziwi mnie że nie szkoda im kasy na takich leni którym robić się nie chce i migają się nawet od sprzątania i ciężkich stacji. Może czas najwyższy aby kierownictwo przyjrzało się ich wydajności i zrobiło z nimi porządek bo dłużej nie mamy zamiaru za nich pracować bo jest to bardzo męczące już i irytujące.
Nsjk

23.02.2025 01:05

Dlaczego panie z 18 mają pomagać pani z 20 która robi sobie krótkie ..
Sprawiedliwa

23.02.2025 13:29

Dlatego, że może sobie robić przerwy. Skoro nie wyrabia to psim obowiązkiem jest jej pomóc.
Pokolo

24.02.2025 03:49

Jej psim obowiązkiem jest pracować a nie stać i gadać bo jak dobrze jej się przyjrzeć to często sobie stoi i gada na tym bocznym. Jak nie daje rady robić dłuższe zamówienia to najwyraźniej ta praca ją przerasta i trzeba kogoś innego na to miejsce kto vefzie robił zamówienia jak lecą a nie wybierał sobie krótkie
Krystyna oaoija mam

23.02.2025 01:15

Dlaczego panie z bocznego mmrobi sobie krótkie na kontroli i wysyła panie do pomocy z kontroli
Kkoo

23.02.2025 07:59

Najwyraźniej jest zbyt leniwa i zbyt powolna żeby robić długie. Najniższym kosztem robić byle nie narobić się. To jest tak irytujące że szok.
Bip

19.02.2025 20:19

Ja mam takie pytanie. Czemu niektórzy nowi nigdzie nie chodzą do pomocy? Ani na lodówki ani na czarne ani na kontrolę? Jakieś specjalne prawa mają? Tylko na taśmie cały czas są na której i tak ledwo dają radę. Może właśnie na innych stanowiskach gdzie nie ma takiego tempa daliby sobie lepiej radę? Ciągle te same osoby chodzą wszędzie do pomocy a oni mimo że pracują już długo nie są nigdzie ruszani. Druga sprawa jest taka że zanim dacie nam nowych na nocne zmiany to warto by było wytłumaczyć im na czym polega sprzątanie. Bo przychodzą na nocki i wymigują się od sprzątania tłumacząc się że oni nie byli z tego szkoleni na dniówkach i czemu mają sprzątać po innych skoro to nie ich bałagan (tu w sumie mają absolutną rację). Nie będziemy sprzątali jeszcze za nich bez przesady. Dajecie ich na nocki? To pokażcie im i zróbcie szkolenie ze sprzątania ale takie porządne szkolenie bo ostatnio ci nowi to albo udają (usunięte przez administratora) albo są (usunięte przez administratora)bo mają dwie lewe ręce do wszystkiego.
Ciekawa

21.02.2025 13:49

To ty chyba źle widzisz i masz coś ze wzrokiem.pracuję na nocki i widzę mogę ci te osoby wymienić.
Stara

21.02.2025 18:24

Oj tu byś się zdziwił, dobrze widać ktoś chodzi a kto nie i niektórzy starzy pracownicy nie chodzą w szczególności te z taśmy na górze gdzie i nawet z tej taśmy się nie ruszają.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol