Grupa Farmacol

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

07.02.2019 21:07

zadny wrazen

07.02.2019 23:19

Fsg

08.02.2019 07:32

Już nawet neuka chce wykorzystać to że nie ma podwyżek i mało się zarabia. Farmacol dalej nie widzi co robi źle.
    Jo

07.02.2019 03:20

Nie którzy to pod wpływem alkoholu przychodzą do pracy. Już kilka razy jedna osobę ,, koordynatora,, wyczulem. Nic się nie odzywam bo to nie jest moja sprawa. Ja rozumiem wypić alkohol ale po robocie a nie przed.
    Abscynent

07.02.2019 04:48

Trzeba do pracy iść a tu takie wieści, to trzeba było to zgłosić Kierownikowi zmiany albo gościowi co chodzi w nocy po hali. Masz prawo zastrzec sobie anonimowość i by było po sprawie. Widocznie i co palą papierosy na hali i przychodzą do pracy po wódce są i dalej pracują. Bo dla przykładu powinni zwolnić jednego i by inni zrozumieli że nie wolno.
    Jo

07.02.2019 09:02

Racja gdyby zwolnili dyscyplinarne jednego z drugim co piją i pala to by po nie którzy dwa razy się zastanowili czy się oplacaI. I chyba tak zrobię. Alkohol jest dla ludzi tylko trzeba z głową pić i wiedzieć kiedy można wypić.
    Nowiutki

22.01.2019 12:47

Zakaz wnoszenia własnej wody na magazyn, bo tak. Jak chcecie iść do cyrku to nie musicie, po prostu się tu zatrudnijcie ;)
    Gsnd

31.01.2019 16:27

To się podpisz jak chcesz żeby wiedzieli. Już i tak pewnie się domyślili kto to pisze. Ekspedycja się rozkrusza coraz więcej osób odchodzi. A nowi porobią 2/3 dni i nie przychodzą. Zostaly tylko nieliczne osoby które liczą na podwyżki ale firma i tak ich ma gdzieś. Odejdzie kilka osób co składa biura to odrazu im się oczy otworzą że bez nich ta firma by nie istniala. Żaden nowy nie potrafi zeskanować akwizytora a co dopiero biuro. Ja czekam do marca nie dostanę 200zl podwyżki to odchodze.

03.02.2019 10:11

Jak człowiek pracuje to chce mu się pić, szczególnie w tak suchym i zakurzonym środowisku. Widocznie to jest Ci obce. To po pierwsze. Po drugie, trochę kultury, nie wypada zaglądać innemu do kubków, chyba że chcesz się upewnić, że ma co pić.
    NocnyMarek

29.01.2019 07:04

Zapraszamy pana kierownika magazynu na ekspedycje do pomocy przy ściąganiu i obieraniu pojemników bo nie mogę ich zostawić i iść się napić bo po 30sekindach rampy będą zawalone. Co miesiąc każdemu bierzecie na fundusz po około 100zl do tego obracacie miliardami a nie stać was na jeden dystrybutor wody więcej? I ekspedycja żeby się napić musi zostawić swoją robotę i zasowac na drugi koniec magazynu żeby się napić. Komora,kontrola,15 z bocznym i kierownicy swoje dystrybutory mają tylko ekspedycja nie... Tragedia.
    ...

29.01.2019 20:20

Nikogo nie wymieniłem napisałem tylko że mamy przerobane bo bez wody.
    Jola

31.01.2019 16:14

Pojadę trochę socjalizmem, ale czasem trzeba. Jakim prawem dyrekcja ma palarnię, dostęp w czasie pracy do kuchni z mikrofalówkami i automatów z napojami i słodyczami a nadto jeszcze minimum dwa razy dzienie dojeżdża sprzedawca drożdżówek, kanapek i obiadów, a my nic? Jeśli ktoś mi powie, że oni mają tyle przerwy co my na to, to nie uwierzę. Zapalić ze trzy razy, kupić (stojąc w kolejce) kanapeczkę, odgrzać obiadek... Nie potrzebujemy tego wszystkiego na hali, ale kazac nam pić tylko wodę i szumieć o jakiś wafelek czy coś, to rzeczywiście jest przegięcie.
    Jjj

31.01.2019 14:35

Nie polecam tej firmy.(usunięte przez administratora)I też zależy jaki to błąd wewnętrzny czy zewnętrzny. Wyplaty poniżej 2000 złotych na rękę. A z nockami nie lepiej. Moja najgorsza wypłata jak na razie to jest 1700 złotych
    Ojjjjjjjjj

31.01.2019 15:56

To nawet dużo ja najniższą dostałam 1500zl.. Jak do marca nie dadzą podwyżki to napiszę podanie jak dalej nic to odchodze. Kpina z tymi wypłatami a do tego weekendy które nie są wg dodatkowo płatne.....

27.01.2019 18:24

A we Wrocławiu pozatrudniali tylu ludzi, że nie ma teraz co robić . Ci z MK co maja na godzine to się ciesza, posciemniaja i kasa jest, a co z pracownikami na akord? polityka tej firmy zachwyca :d pozdro z Wro;)
    Mało znany

25.01.2019 08:08

Taka fajna praca jest w farmacolu, że nawet ochroniarze z tej firmy uciekają. Co jakiś czas widzę nowych pracowników ochrony. Nie ma co się dziwić że z tej firmy ludzie uciekają. Za nie długo to będzie (usunięte przez administratora) a nie zakład pracy. Tylko nam brakuje łańcuchów na nogach a drugi koniec łańcucha zatwierdzony do sciany
    K.

27.01.2019 14:01

Ochrona będzie wkrótce zmieniona, przyjdzie nowa firma i nowi ochroniarze. Przynajmniej tak na lewo i prawo kebab rozpowiada. Ciekawe, skąd wie ;))
    slade

27.01.2019 14:57

dla takiego fanatyka jak ty to tylko łańcuch i kula do nogi- może wtedy ci się oczy otworzą w końcu!!!
    Dawid

22.01.2019 06:22

Nie polecam mało się zarabia, nie można robić nadgodzin. Miały być teraz podwyżki dla wszystkich a dostały tylko wybrane osoby. Puki nie zmienicie polityki firmy dalej będą braki w załodze.
    mario

11.01.2019 17:11

Ludziska kto to jest za gościu i nadzoruje co chodzi po magazynie wieczorem i w nocy zagląda w stanowiska pracy czy pracujemy
    Roy

19.01.2019 13:56

Jedynie co facet zrobił dobrze to pozbył się alkoholu i alkoholików co pili na magazynie. Nie wszystkich bo tylko 80% zostało jeszcze kilka ale j na nich przyjdzie pora.
    Grze Gorz

20.01.2019 15:51

@ daro Załóżmy, że masz rację, chociaż nie masz, bo z trzema ochroniarzami którzy odeszli rozmawiałem osobiście i wiem jak było (odeszli sami), ale ok. załóżmy. Widzisz co przyszło teraz? Jacy geniusze? Ani się to wysłowić nie potrafi ani zadziałać profesjonalnie. To nie jest ochrona tylko pionki które słuchają. Tak jest wygodniej, ale nie jest skuteczniej. A co do pana w czerwonych spodniach, to zapewnienie skutecznej ochrony obiektu i towarów nie polega na gonieniu chłopaczka z batonikiem. Chyba, że się jest takim samym pionkiem bez samodzielności, tylko kierowanym z wyżej położonego fotela. I proszę (to także do innych tu prośba) nie utożsamiaj krytyki takiej sytuacji z obijaniem się w pracy czy zatrudnieniem od tygodnia. Świat nie jest taki prosty jakby się wam wydawało.
    stary

20.01.2019 09:26

jeszcze troszkę moi mili koledzy a zrobi się tu porządek Pan czerwone spodnie już czyta wasze wypociny co wy głupi jesteście ze nie hahahahah zobaczycie zmiany za niedługo już nie bd palenia na komorach wnoszenia soków batoników chlebka itp. skończy się wasza samowolka do pracy przyszliście czy pojeść i pożreć?????? ja tam nie mam nic do tego gościa jeśli wykonujesz należycie swa prace to się nie martwisz ze zwróci ci uwagę czy dostaniesz naganne proste
    Ania

19.01.2019 21:57

Szkoda że znowu nie ma kasy na nadgodziny i wszystko z początku stycznia do wybrania.. nie polecam
    Nowa

09.01.2019 12:54

Czy ktos tutaj wie na czym polega praca Konsultanta dla Klientwo Biznesowych i wiec cos wiecej?
    Kula

17.01.2019 18:57

To jest praca na słuchawce, przyjmujesz zamówienia od aptek na leki.
    Monika

11.01.2019 07:14

Szkoda że nas tak oszukują na dodatkach nocnych bo liczą go od najniższej krajowej a nie od tego kto jaka ma podstawę. Zawsze by wpadło kilka groszy wiecej.
    Kpk

16.01.2019 21:41

Czyli zgodnie z kodeksem pracy... ?
    ciekawa

13.01.2019 21:03

wiecie ile zarabia sie tam w administracji?
    dobry pracownik ale juz nie f.

13.01.2019 12:03

kto tam pracuje czytaj "daje sie wykorzystywać" przegrywa życie.Taka smutna prawda.
    Taki tam znajomy

02.01.2019 08:57

Ludzie nie umiecie się postawić firmie. Niech idzie ponad 50% jednej zmiany na L - 4 na tydzień lub na 2 tygodnie to już firm by miała by problem ze zrealizowanie zamówień. Po prostu myślcie logicznie a nie narzekajcie
    Felek

09.01.2019 23:03

Pracownika się szanuje, a praca za 1900zł to wykorzystywanie ludzi. Dodam jeszcze, że 90 na 100 najbogatszych Polaków sklasyfikowanych na liście Forbsa to (usunięte przez administratora) Za komuny, podczas przemiany ustrojowej nakradli, a teraz zbijają kokosy. To nie ludzie, to (usunięte przez administratora)
    ...

10.01.2019 11:48

Skoro twoim zdaniem praca jest taka cudowna to skąd taka rotacja? Z tego co się orientuję to każdy pracuję na swoją premię. Jedynie najważniejsze osoby mogą nic nie robić a premię i tak mają . Aaneksy podpisują jako pierwsi bo dla zwykłych ludzi nie ma funduszy. I najlepiej żeby to nie wyszło z danego grona bo ktoś zacznie się upominać o swoje.
    Mikolaj

08.01.2019 20:46

Jak by było 2500zl na rękę to ludzie by tu chcieli oraciwac, a tak ciągle są braki i nie ma komu robić. Nikt nie chce pracować za 1800/1900zl netto to już nie te czasy co 5lat temu. Teraz firmy walczą o pracowników lecz w farmacolu tego nie widać, farmacol podwyżki !
    romer

09.01.2019 00:56

ludzie dlaczego się wypowiadacie bez sensu uważam że Ci co ryczą to mało mleka dają /takie przysłowie/jakbyście naprawdę chcieli pracować jak inni to byście portfele mieli grube,widocznie pracujecie tak jak pracujecie i dlatego takie cienkie portfele macie. Pozdrawiam tych co nie ściemę walą
    Ela

09.01.2019 06:00

A wiesz co to jest za portal? Skoro ty napisałeś to chyba wiesz a skoro wiesz to nie rozumie dlaczego pytasz ludzi po co się tu wypowiadają??? Jak dalej nie kumasz to ci powiem na tym forum/stronie można się wypowiadać na temat danego pracownika i każdy ma do tego prawo skoro ci coś nie pasuje to tu nie zaglądaj.

07.01.2019 19:06

Wstyd, że kierujący farmacolem potrafią się tłumaczyć brakiem pieniędzy na podwyżki, podczas gdy każdy może sprawdzić ile zarabiali w poprzednich latach zanim wyszli z giełdy. Nie były to małe pieniądze, a wypracowali je wszyscy ludzie, którzy poświęcają się w tej firmie Wstyd panowie!
    aw

08.01.2019 17:19

Właściciel Farmacolu na liście 100 najbogatszych Polaków sklasyfikowany jest na 21 miejscu - Andrzej Olszewski majątek 1414 mln zł. W roku ubiegłym na miejscy 26 z kwotą 1089 mln zł. W ciągu roku zbił kolejną fortunę. Wy, my, tyramy za jałmużnę. To jest właśnie Polska. Kraj w którym okrada się porządnych ludzi, pracowników.
    Związki

20.12.2018 04:52

Pracuje w tej firmie już parę lat i to co jest teraz to jest dramat pod każdym względem według mnie potrzebne są osoby ogarnięte które będą chciały i będą wstanie pociągnąć temat związków w tej firmie
    Znafcy

05.01.2019 23:05

A co ma zmianowy do tego ile kto zarabia? haha Wasze pensje są wypłacane przez kadry a nie zmianowych. Co do gier na komputerze haha i palenia papierosów na magazynie nie będę się odnosił bo nie chce mi się tak nisko zniżać do poziomu osoby która to napisała XD
    Maćko

06.01.2019 23:05

A CO NIE PRAWDA PRAWDA SAM PRACOWAŁEM NA MAGAZYNIE A INNI MOI KOLEDZY GO KRYLI MOWA O KIEROWNIKU ZMIANY
    Nieśmiertelny

06.01.2019 11:14

Podwyżki w tej firmie to będzie cud jak dadzą jakieś pieniądze do podstawy. To jest śmieszne żeby w dzisiejszych czasach zarobić niecałe 2000 złotych na rękę i jeszcze we firmie farmaceutycznej. Powinniśmy zarabiać lekko 2500 na rękę. I nie dziwie się że z tej pseudo firmy ludzie zwalniają. Kiedyś wyczytałem że w jakimś roku Farmacol miał zysku 8 miliardów zysku. I niech wyższe kierownictwo nie gada że pienędzy nie mają. We wrześniu 2018 roku miała być impreza firmowa i nie było. Bo szanowne kierownictwo powiedział że nie mają pieniędzy na 200 osób, żeby zorganizować imprezy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

11.12.2018 16:54

To co opisują przewoźnicy to prawda... Dzisiaj byłem na zobaczyć na kontroli dokładnie 9.11 bo specjalnie spojrzałem na zegarek. A tam tylko 3 kobiety, reszta stanowisk pusta...

13.12.2018 03:07

Podwyżek nie muszą dać, jeśli i tak razem z premią zarabia się te minimalne. Jak tutaj pracuję te kilka lat, tak nie było podwyżek z roku na rok, bo podnoszono minimalną płacę. Wypłata stała w miejscu. Chyba dopiero w tym roku podniesiono jak pamiętam.
    Znafcy

05.01.2019 23:20

Pracownicy kontroli zaczynają prace od 10 :) Pozdrawiam i gratuluję wnikliwej inspekcji oby takich rzetelnych inspekcji więcej w firmie bo można się dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć. Tylko skąd te 3 kobiety już o tej porze?! hmmm Ciekawe czy któraś z nich nie kontrolowała ze ścierką i mopem ;)
    Magdalena

02.01.2019 16:45

Miały być podwyżki i gdzie są? Wszyscy o nich mówią a nikt nie wie kiedy,kto i ile dostanie tragedia..
    Ciekawski

04.01.2019 17:09

Jakie podwyżki?? Nic nie słyszałem
    Error

02.01.2019 21:11

To nie jest firama to jest cyrk na kółkach. Dzisiaj się pytałem sekcyjnego o nadgidzinach to usłyszałem że najlepiej robić nadgodziny tak w połowie miesiąca, że musi się wszystko wyklarowac. Ze teraz jak bym robił nadgodziny to za wolne. Później z ciekawości zapytałem się zmianowego o nadgodziny to coś innego mi powiedział że nadgodziny są płatne. Bądź tu mądry i pisz wiersze.
    Mimi

25.12.2018 12:07

Patrząc na wydajność z piątku (21.12) gdzie się robiło w szybkim tempie pojemniki na kontroli nagle nie mam 200 wydajność. Jak to możliwe, czy robią ludzi w kulki ? Brak szacunku do ludzi a wymagania z kosmosu.. Człowiek (usunięte przez administratora) jak robot a (usunięte przez administratora) ma.. I fajnie by było żeby robili grafik na cały miesiąc...

31.12.2018 11:34

Jeszcze tylko 2h i odchodzę z tego okrętu, powodzenia załoga!
    Aleksandra

02.01.2019 05:55

Miały być po nowym roku podwyżki i nikt nic nie wie..
    Szerokie plecy

31.12.2018 11:00

Śmierć konfidentom.

02.01.2019 02:36

konfidenci to są na ekspedycji bo donoszą kierownictwu

01.01.2019 08:18

02.01.2019 02:30

Człowieku nie życz komuś co tobie nie miłe.Za grożenie komuś śmierci jest Prokurator

28.12.2018 20:01

Witam... Dawno mnie nie było, a już zauważyłem, że ktoś zdążył się pode mnie podszyć lol :) Słyszałem, że kolega Valenty pytał wczoraj ludzi kto napisał post o nim i o znanej sobotniej akcji. Chciał tej osobie tj. mi rzekomo podziękować (kto go tam wie), jeśli tak to miłe. Mam nadzieję, że chłopak znajdzie pracę w naszym kraju, z której będzie zadowolony i pozwoli mu rozwinąć skrzydła... Ps. Co do gościa, który napisał, że kierownik spedycji to burak, sam gościu jesteś burak. Kierownik spedycji to moim zdaniem bardzo sprawiedliwy człowiek. Jest wymagający owszem, ale jest szczery i uważam, że sprawiedliwy. Otwarcie mówi czego wymaga, co toleruje, a czego nie. Gdyby w zarządzie tej firmy było więcej ludzi takich jak on to może byłoby o wiele lepiej... Pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku.... Więcej już nie zamierzam tutaj pisać.... 3majcie się... Ciekawy

29.12.2018 07:52

Jaka sobotnia akcja bo nic nie wiem bo miałem wolne
    Lukasz

19.12.2018 06:37

Skąd wy wzięliście ta starszą panią na sprzątaczkę w krótkich włosach co sprząta w tym tygodniu rano????? Gdziekolwiek sprzata, przeklina wyzywa wszystkich od skurwys..,brudasów, itp skoro najela się na sprzątaczkę to wiadomo że będzie sprzątać a jej jeszcze coś nie pasuje i wszystkich wyzywa od najgorszych..
    Lukasz

23.12.2018 17:38

Stanowiska pracy mi nie sprząta. Jak (usunięte przez administratora) na deskę i lejesz na podłogę to się nie dziwię że przeklina na jej miejscu ta szczotkę z kibla bym ci wsadził w 4 litery. Pozdro
    abc123

25.12.2018 12:31

Dziwię się że nikt jeszcze nie poruszył właśnie tego tematu, a wszyscy słyszą.
    Taki tam znajomy

25.12.2018 11:34

Pibobno 23 grudnia na nocnej zmianie było 10 ludzi na taśmie i 6 osób na kontroli. Szkoda że ci ludzie przyszli do roboty. Wtedy by firma leżała i kwiczala jak zarzynana świnia.
    Zaskoczony

24.12.2018 14:41

W tej firmie to już na pewno ktoś na głowę upadł... Żeby nie było można zabrać do szatni kawałka kartonu pod mokre buty?!! Wychodząc z kawałkiem kartonu ochroniarz powiedział że nie mogę z nim wyjść no chyba że mam pozwolenie od kierownika magazynu nic nie dało tłumaczenie że potrzebuję pod buty do szafki... Odradzam pracę w tej firmie.

22.12.2018 20:14

Zamiast nam dziękować że uratowaliśmy wam (usunięte przez administratora) przychodząc w weekend i zostawać dłużej w weekend to może byście coś dorzucili do wypłaty styczniowej? Bo za takie wasze podziękowania chleba nie kupię... Do tego jutro będzie trzeba zasowac bo cała produkcję z dziś przelozyliscie na niedzielę a do tego połowa załogi nie przyjdzie. Od razu mówię nie zostaje dłużej.

23.12.2018 05:14

Dziś jest podobno ogrom roboty, ściągają nawet dodatkowych ludzi. I zapewne będą chcieli żebyśmy zostały dłużej..

23.12.2018 13:49

To dzwonili do Ciebie juz o 5 ?

22.12.2018 14:53

sorki za moje ostre komentarze ale denerwuje mnie to już ,pracuje tu już długi czas I kiedy dowiaduje się że sobie nie przychodzi do pracy 2 panów z MK i będę musiał za nich robić to niedziwcue się że jestem zły, nie dzwonili że ich niebedzie bo po co przyjdzie w przyszłym tygodniu i powie że nie mógł, po co takich zatrudniać w weekendy też nie przychodzą bo zawsze coś mają, a my uczciwie robimy , może trzeba bardziej ich weryfikować czy się nadają

22.12.2018 20:11

No pewnie tak
    Zlom1

22.12.2018 20:54

Panie zflustrowany nie przychodzą i ja się im wcale nie dziwie, tak mają skonstruowane umowy, też tak robiłem pare razy. Jak są wypisywani 6 dni w tygodniu plus nawet jak są wypisani z wolnym w tygodniu to I TAK DZIEŃ PRZED DNIEM WOLNYM IM GO ODWOŁAJĄ!!! Ja się nie dziwie sam wolałem nieraz odpuścić jedną szychtę i zarobić 2100 zamiast 2000, każdy ma przecież prywatne życie.

21.12.2018 09:29

Bardzo dziekujemy że poszliście nam na rękę i dajecie nam wolną sobotę żeby zrobić przygotowania do świąt gdzie w niedzielę po pracy nikt nie będzie miał na nic siły. A to dzień wcześniej się robi przygotowania. Gratuluję tej osobie co to wymyśliła normalnie niech idzie na prezydenta. Ciekawe czy kierownictwo przyjdzie w niedzielę do pracy.
    Ejjj

21.12.2018 19:27

Jak prosisz o wolne to to zaznacz, jak coś planujesz to o tym mow.... A nie jeczysz jak cię wpiszą do pracy....plan pracy taki jest że ktoś planuje a ktoś robi....zawsze można się dogadać ....ale ty żądasz i tle....kto to jest parowa ....ciekawy....tzw....sz.r.... pozdro ek...ekipa

17.12.2018 08:01

Ehh już w sobotę była niezła jazda na ekspedycji jak przyszedł kierownik zmiany i pytał kto zostanie godzinę dłużej, jak nikt się nie zgłosił wręcz zaczął wymuszać zostanie, pytając, czemu nie i zapisując nazwiska tych co nie chcieli zostać, lol śmiech na sali... Zostali koordynatorzy i jeszcze kilka osób, reszta o 14.00 poszła do domu...Miałem się zgodzić bo co mi tam, ale jak zaczął wymuszać wręcz żądać zostania, to powiedział nie ma bata i o 14 poszedłem do domu...

21.12.2018 18:29

opalć abonament za wszystkie radia na magazynie to będziemy mogli słuchać....jak nie to pracuj w ciszy i mordę trzymaj

21.12.2018 18:56

przyszedł ....kasy chciał więc przestań gadać....że to zmuszali

19.12.2018 15:18

Nie polecam tej firmy. Wychodząc dziś z pracy o 14 nie wiem jak robię w przyszłym tygodniu. Mimo że za kilka dni święta. Inne działy już mają rozpiskę a nawet robią że na caly miesiąc tylko kierownik spedycji daje w ostatniej chwili a potem się dziwi że nikt nie chce przyjść w weekend. Nie polecam!

21.12.2018 18:38

gdzie mają rozpiske na miesiąc to twoje marzenia i tak na magazynie rozpiske zrobili w piątek.... bo zmiany.... A kiero z ekspedycji burak ale spoko gość

21.12.2018 17:52

ciekawe rzeczy piszecie....po pierwsze aby zarobić to trzeba robić a nie w ch..... grać po regatach bawiąc się telefonem po drugie nikomu niezalezy...Ale drzec ryja o kasę to każdy, wyjecie jak niema nadgodzin...nikt nie zapłaci za stanie jak niema co robić, kiedy jest robotą i można zarobić to każdy płacze że zmuszają, MK chodzi do pracy jak chce i piszę te brednie, większość z was łapie robotę a potem na L4 aby tylko kasa byla za leżenie....jest źle to idź gdzie indziej i nie pisz bredni
    xyz2010

19.12.2018 15:37

Nie polecam nikomu pracy tam, mobing, mobing i jeszcze raz mobing. Najlepiej jak by człowiek nie wychodził na przerwe, tylko siedział cały dzien przy biurku, nie potrafią iść na rękę ludziom którzy maja dzieci, zero jakiego kolwiek zrozumienia. Kierownicy miedzy soba knują intrygi. Praca tam to istna katorga. Moje sugestie dla Farmacol S.A.: zacznijcie szanowac ludzi bo w koncu sami bedziecie siedziec i odbierac telefonu, i przede wszystkim moze w koncu dajcie ludziom stabilnosc finansowa. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: niech zaczna byc normalni dla swoich pracownikow a nie wieczny mobing

17.12.2018 20:19

Dla Valentego brawa za postawę, kierownik myślał, że Ukrainiec to będzie na każde kiwnięcie...
    zainteresowany

17.12.2018 11:39

witam mam pytanie jak wygląda kwestia do finansowa u Was w firmie i różnego rodzaju dodatki premie świąteczne wczasy pod gruszą?

17.12.2018 12:09

Tylko dla wybranych
    Ciężko

17.12.2018 06:52

Ciężko to będą mieli na koniec roku jak bufory, listy przewozowe i przyjecia towaru zawisną w próżni bo nie bedzie komu tego zrobic. I nowy rok ze stratami Farmacol przywitamy. Drogi zarzadzie garstka ludzi tego nie zrobisz więc.... A jest nas coraz mniej a na nowych nie ma co liczyć. Niestety....

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol