Grupa Farmacol

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Zlom1

04.06.2019 21:25

Farmakolowi to juz nawet Megawonsz9 nie pomoże.
    Państwowa Inspekcja Pracy

31.05.2019 19:13

Kartki z wydajnością co raz wiszą a raz nie są zaniżane. Oszukują nas nagminnie. Na magazynie piętnastym zamiast pozycje 5.7 liczą przez 2.7

01.06.2019 07:55

Ciułają jak popadnie. Miały być plakaty kiedy i jak zostanie wypłacone 600zl za frekwencję i nie ma nic. Pewnie nie będzie albo wrzuca to do tych 40% co nigdy nie zostanie wypłacone. Z tegomowia ekspedytorzy u nich brakuje ludzi przez co codziennie są opóźnienia tak więc już jedna część z tych 40% nie zostanie wypłacona.
    Andżelikarobotnika

03.06.2019 17:03

Pracownicy PIP nawet nie ruszą palcem u nogi. No chyba że wpadną na ...obiad i wyjdą zadowoleni.
    TakaPola

15.05.2019 14:09

Właściciel tej firmy to zły człowiek.
    ROMA

28.05.2019 11:51

I bardzo dobrze że jest zabroniona muzyka bo przynajmniej wiem że jak skanuje kod kreskowy to wiem ze go słyszę po skanowaniu. A zresztą,to przychodząc do pracy to się pracuje a nie słucha muzyki.

28.05.2019 15:16

Ty i tak nie słyszysz tego skanera nawet jak muzyka nie gra. Zawsze czegoś szukasz i musisz rozbierać palety :]
    Rzepakowa

29.04.2019 09:45

Oddajcie nam palarnie !
    solidarni K-CE

09.05.2019 10:06

Kazdy kierownik boi sie zwiazkow:) juz czas ... nadchodzimy...

09.05.2019 21:10

"Polecaj zarabiaj" - największemu wrogowi bym tej firmy nie polecił... Umowa o prace - stawka 2.200, gdzie od stycznia najniższa krajowa to 2.250 Plebs generuje największy zysk a na pasku ma 1.800 zł Przykre jest to ze pracownicy z 20 letnim stażem tyraja za prawie "najniższą krajową"

29.04.2019 18:40

Pati

07.05.2019 17:14

Są, i to nie tylko dwie. I na taśmie też. Wśród wózkowych także. W sumie, więcej niż by ktoś pomyślał jest ich na magazynie.
    zawiedziony

24.04.2019 20:52

Drodzy Kierownicy może sie nauczycie robić grafik na cały miesiąc ... wiem jest to ciezkie bardzo skomplikowane ....nie chce się ... proponuje wpisać w goog - jak się robi grafik :) :) :) :) .. w każdej normalnej firmie taki grafik da się zrobić .... odrobina chęci i wam też się uda :) drukujemy tabelke z propozycjami dla pracowników :) potem wpisujemy w komputerek i produkujemy grafik :) lub jak ktoś jest sprytny i ma programik to grafik sie sam zrobi :) udanej wolnej majówki :) :) :) urlop jest dla pracownika ... bez przymusu masz iść i już ... Wy pewnie idziecie kiedy chcecie :) FAR. KATOWICE
    de

29.04.2019 10:22

ale grafik na caly miesiac jest. na kompie kierownikow i do wgladu oprocz nich tylko dla pipu????
    Punisher

06.05.2019 09:37

Harmonogram miesięczny jest ale tylko dla PIPu jak się zjawi i skontroluje. Dlaczego wszystkie oblożenia są zdejmowanie na przyjście tej oto inspekcji?
    Orin

05.05.2019 21:55

Nie warto. Nawet pisać o tej firemce. (firmka ze względu na jakość a niewielkość)
    Oner

29.04.2019 11:46

Gdy już złożycie CV, pójdziecie na pierwszą rozmowę, zostaniecie oprowadzeni po hali i będziecie przekonani, że traficie na zwyczajne stanowisko magazynowe, a zaproponują wam bycie "kartonowym" to radzę się dopytać o zakres obowiązków na tym stanowisku bo możecie się lekko zszokować. Nie jest to praca w żadnym przypadku dla młodej osoby, która chce sobie dorobić, a już tym bardziej nie jest to sposób na życie, zresztą staż pracy ludzi na tym stanowisku mówi sam za siebie. Polecam napisać prawdziwe ogłoszenie na olx i nie omijać miejsca segregacji podczas oprowadzania zainteresowanych pracowników i nie, w kontenerach nie ma tylko "suchych rzeczy". Stawka na godzinę śmieszna, 15 minut przerwy, ochrona która robi wam przeszukanie wykrywaczem metalu (po co?) co oczywiście zabiera czas przerwy. Minusów jest mnóstwo, które widzi się po kilku tygodniach, więc nie dziwię się starym pracownikom, że chcą odchodzić - Jedyne co w pracy na plus to kilka w porządku osób wśród wózkowych i dziewczyn na kontroli czy Pań z lodówek. Pozdrawiam! haha ;)
    oner1

02.05.2019 10:35

pytam się jeszcze raz kiedy wykonywałem swoją pracę powoli? chcesz dyskutować to naucz się czytać ze zrozumieniem i nie obracaj moich zdań pod swoje wygodne, wymyślone argumenty bo robisz z siebie idiotkę w tym momencie. nigdzie nie się żale że praca jest ciężka tylko tłumacze że wykonywałem swoje obowiązki jak należy, a z tym oprowadzaniem to proszę cię
    Oner1

02.05.2019 12:47

poza tym co to jest za typowe, polskie myślenie, że jak ktoś ma gorzej to ja mam nie krytykować swojej pracy? rotacja na moim stanowisku jest tak duża, że nic wiecej nie trzeba dodawać, skoro nikt nie chce tam pracować to chyba faktycznie coś jest nie tak. pomyślałas o tym? ostatnia wiadomość bo już mi zwisa ta firma, jak ktoś trafi na to stanowisko i będzie musiał grzebać ręką w śmieciach to idź i mu powiedz, że inni mają gorzej i nie ma prawa narzekać. Prześmieszne argumenty zarzucasz.
    Była - na szczęście :)

27.04.2019 10:20

Nie warto iść do tej firmy. Szkoda życia i własnego poczucia wartości. Idźcie tam gdzie was docenią.
    Superdemon

29.04.2019 06:43

Pierwsze 4 miesiące 1800 netto, umowa o pracę 2100 netto z premią. Zero dodatków świątecznych. Pakiet socjalny bardziej na papierze. Work life balance to żart. Praca na 3 zmiany. Absurd goni absurd - nakazy/zakazy. Polskie rządzenie. Doświadczeni pracownicy wiele potrafią, a niewiele warci dla firmy. Szkoda ich. (usunięte przez administratora) Perspektywy: Brak Czy warto? NIE
    nvb

26.04.2019 22:02

bnv
    Arabelka

20.04.2019 12:00

Chociaż jeden z Kierowników z monitoringu osobiście złożył życzenia Świąteczne pracownikom u nas na kontroli był i złożył podobno był we wszystkich sekcjach i złożył kazdemu. Chyba ma na imię Wacław czy Wiesław tego nie wiem. Ale szacun dla niego
    Zibi

21.04.2019 07:33

Tak zgadza się był też u nas na ekspedycji, gość służbista ale szacun dla niego bo życzył Świąteczne życzenia w imieniu całego Kierownictwa magazynu osobiście. Pozdrawiam i życzę Wesołego Alleluja całemu Kierownictwu bo jak to się mówi jak jest źle z podwyszkami to święta przeżyjemy. Amen
    Kris

23.04.2019 18:17

Kierownik monitoringu hahahahaha na umowę zlecenie
    Ciekawszy

10.04.2019 18:19

Napiszę tutaj bo nie chce mi się każdemu z osobna odpisywać... Ciekawszy czy tęsknię ?? Nie, nie tęsknie - lecz nie znaczy to że mi się tam źle pracowało. Zwolniłem się bo znalazłem lepiej płatną pracę. Nie bardzo pasowała mi mnogość zmian i grafik tylko na tydzień, ciężko było coś sobie zaplanować. No i po części to gdzie cię w danym dniu koordynator wrzuci... W obecnej pracy mam jedną zmianę i wiem co mam robić każdego dnia, nie ma niespodzianek. Wracając do farmacolu to nie narzekałem czy byłem na rampach, czy na czarnych, czy na magazynie, czy gdziekolwiek indziej. Trza było robić swoje i tyle... Co do kierownika espedycji Ex chyba jakiś przewrażliwiony jesteś, zgodzę się z Fidkiem, kierownik ekspedycji to spoko gość, w cztery oczy można wszystko załatwić. Co ma robić głaskać was po głowach?? jakby sobie pozwolił na spoufalanie się z podwładnymi to by mu na łeb wleźli i w ogóle nie miał by kto robić. Ja mu współczuje... Słyszałem, że ostatnio wywalili jednego za chlanie. to zapytam Ex czy tak się zachowuje pracownik? Wydaje mi się, że jak ktoś już napisał, pretensje to trzeba mieć do tych u góry a nie do kierowników sekcji, oni też mają kogoś nad sobą, którzy ich rozliczają z ich roboty...Pozdrawiam.
    Rumun

17.04.2019 13:39

No właśnie ty nie gadaj głupot. Nie biara wszystkich. (usunięte przez administratora)
    Superdemon

18.04.2019 21:16

W tym zakładzie pić trzeba, bo na trzeźwo się nie da .
    Zirytowany

26.03.2019 17:55

Zajmie się ktos w końcu tymi wozkowymi? Wszyscy na magazynie są poganiani, ale wózkowi ściągają palety z wielką łaską. Nawet godzinę się czeka, bo ci stoją w kącie na jednej strefie i gadaja. A na nocce? Kilka tygodni temu jak przyszedł jeden to godzinę (nie żartuję! Ani nie przesadzam!) zajęło mu dojechanie na swoją strefę. Ciężko im wysiąść z wózka i przesunąć pustą paletę, będą się wymigiwac brakiem dojazdu! Śmierdzące nieroby!
    tiki taki

05.04.2019 20:15

ta od Etopiryny
    Lu

05.04.2019 20:47

Jarek jest spoko kierownikiem. Młodzi nie wytrzymują bo muszą robić ciągle nocki gdzie połowa załogi chodzi tylko na 6 i 12 bo nie godzą się na nocki. Powinny być 3 zmiany każdy a nie straszą że jak ich wypisze na nocki to pójdą na L4. Ja na szczęście już na tym dziale nie robię to nie muszę robić cały czas nocek.
    Zirytowany

01.04.2019 21:36

Farmacol to taki prywatny cyrk, ozdoba jest pan kierownik magazynu 'kebab" na skarpetki go nie stać chyba, do tego zawsze za krótkie spodnie a tak jak sie zwraca do ludzi to jest jakas porażka!! (usunięte przez administratora) Dobrze ze staremu kierownictwu władza do głowy nie uderzyła i można żyć z nimi tak jak sie należy.

03.04.2019 02:26

Ja generalnie z kierownikiem Arkiem nie mam żadnego problem, wręcz przeciwnie jak czegoś nie wiem to zawsze bez problemowo wytłumaczy czy pomoże i ogólnie uważam, że jest grzeczny w stosunku do mnie jak i do innych pracowników. Jeśli chodzi o to czy nosi skarpetki lub czy jego spodnie są za krótkie czy za długie to kij Ci do tego patrz się lepiej jak sam się ubierasz. Pewnie zwrócił Ci parę razy uwagę żebyś nie stał między regałami tylko wziął się za robotę i teraz mścisz się wypisując jakieś bzdury tu na forum. Weź się człowieku na przyszłość parę razy zastanów zanim tu coś napiszesz bo możesz komuś niepotrzebnie zepsuć reputację.
    Malakas

03.04.2019 04:19

A jaka ten kierownik ma reputacje? Szkoda pisac naprawde, piszą ludzie tutaj rozne rzeczy. Większość to prawda z tego co zdarzylam zauważyć a i jakies dziwne wrażenie mam ze pan A to sam siebie tutaj broni.... Nie wiem jaki stosunek ma do pracowników ale do płci żeńskiej chyba faktycznie za duzy co idzie zauważyć. To jakie ciuchy nosi to jego sprawa, kazdy ubiera sie tak jak tego chce, chyba ze kierowcy maja jakies wytyczone zasady to nie wiem.
    Lol

29.03.2019 04:41

Mieli wywieszać wydajność co tydzień... A tu nagle nie ma .. ciężko wydrukować 5 kartek... Zal.pl ..
    Nieobiektywny

31.03.2019 15:16

Powiem krótko: wyciągnij kij z (usunięte przez administratora) a będzie Ci się żyło lepiej, a na pewno wygodniej.
    Mgiełka zablocka

31.03.2019 15:30

O tej premi półrocznej mówił sam słoik przed świętami na zebraniu
    Op

12.03.2019 03:08

(usunięte przez administratora) Zagraniczne firmy co są w Polsce lepiej płacą polskim pracownikom niż Polski pracodawca. W Amazonie na Dzień Kobiet firma dała Kobietom po 350 złotych w bonach. A w Farmacolu nic kompletnie nic nie dali naszym dziewczynom. I jeszcze w Amazonie dostaną pracownicy bony. A u nas też nic. Tylko pogratulować Olszewskiemu że tak bardzo dba o pracowników. W innym normalnej firmie przynajmniej raz w roku jest impreza zakładowa a w farmacolu nic nie ma ostatnia impreza farmacolowska była jakoś 8 lub 9 lat temu to jest po prostu żal i żenada.
    Felek

28.03.2019 17:39

Nie strajk, a po prostu założyć związki zawodowe. 10 ludzi zbierz i do dzieła. Niestety tam nikt nie ma jaj na takie akcje. Same sługusy, wylizywacze, konfidenci.
    Ela

29.03.2019 18:55

Ludzie się napalili na premie za frekwencję te 600zl za pół roku obecności a tak naprawdę zarząd jeszcze tego nie zatwierdziłtak więc wątpliwe że wypłaca. Powiedzą (usunięte przez administratora) obiecał ale go nie ma to premii też nie ma.
    Tosiek

07.02.2019 09:32

Firma jest spoko tylko ludzie niektórzy mają problemy emocjonalne i piszą głupoty, praca jest na luzie tylko nieroby narzekają

04.03.2019 15:49

na luzie? gdzie? chyba w budce straznika...statąd piszesz?
    Punisher

27.03.2019 10:36

Odradzam ten zakład. Szkoda lat pracy. Po pewnym czasie traktują Cię jak zero.
    Lucky

24.03.2019 22:13

Szukam rzetelnej informacji. Czy są prowadzone przyjęcia na magazyn, jakie macie zmiany?
    zmianhd

25.03.2019 10:12

Wszystko pisze poniżej możesz sobie poczytać. Zależy gdzie trafisz takie będziesz miał zmianh
    kogel mogel

25.03.2019 18:42

Przyjęcia są co chwile bo nikt na dłuższą mete nie będzie robił za damski (usunięte przez administratora) Godz. pracy idzie dogadać to jedyny plus
    Feliks

24.03.2019 18:12

A są w ogóle szanse, że firma podniesie zarobki przynajmniej na kluczowych stanowiskach?
    Gfgj

24.03.2019 22:24

Nie. Wręcz przeciwnie robią cięcia na wszystkim co tylko się da. Aktualnie są do kupienia firmowe samochody bo nie mają na utrzymanie.
    lala

25.03.2019 07:27

nie ma szans na żadne podwyżki
    Żądny wrazen

20.03.2019 08:37

Prawda jest taka że nawet Ukraińcy nie chcą pracować za taki marny hajs. Żeby stary pracownik mógł dostać stawkę 2.400 tak jak nowo przyjety zielony pracownik to musi się zwolnić i na nowo zatrudnić.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

Katowice

16.03.2019 13:38

Kto idzie na jakiś alkohol
    apap

14.03.2019 20:34

mam pytanie jaka opinie macie o bylym waszym kiwrowniku ktorego zwolnili bodajze w grudniu o R.B slyszakem ze teraz zostal przyjety do konkurencji i z tego co ludzie opowiadaja ktorzy z nim pracowali w farmacolu to kawal h.....
    apap

14.03.2019 23:19

czytaj ze zrozumieniem chodzi mi o opinie o tym kierowniku bo tal sie sklada ze teraz u mnie w firmie pracuje i dlatgo pytam

15.03.2019 02:10

Opinie na temat Pana R.B. są skrajnie różne. Jedni twierdzą, że to kawał ch. a drudzy mówią, że był dobrym kierownikiem. Jeśli o mnie chodzi to w sumie nic do niego nie mam i jak dla mnie to mógł pełnić tom funkcję dalej. Z góry nie ma co osądzać człowieka bo inni mówią, że był zły. Po jakimś czasie sami ocenicie jaki on jest jak go bliżej poznacie.
    Nikita

26.02.2019 09:12

Jestem pracownikiem z 5 letnim stazem pracy. Praca we firmie sama w sobie nie jest zla. Kierownictwo jest ok. Jedyne co wkurza mnie w tej firmie to to ze osoby ktore zdecydowaly sie na dluza wspolprce nie sa doceniane. Nowe osoby na dzien dobry dostaja wyzsze stawki niz sprawdzeni pracownicy co jest smutne ze firma bardziej woli docenic swiezakow niz zaufanych sprawdzonych pracownikow. W grudniu poruszana byla kwestia podwyzek od marca. Temat ucichl. Moje sugestie dla Farmacol S.A.: Niech skupia sie na stalych pracownikach sa oni bowiem sprawdzeni to w takich ludziach lezy przyszlosc firmy
    Lukasz

06.03.2019 14:05

Nawet jak masz jedna nieobecność ale ja usprawiedliwisz to ci dają 80% premii jak dwie to 50% a tu? Wystarczy jeden dzień i traci się wszystko.. w nowych inwestują a w satrzy niech robią za psi grosz..

15.03.2019 00:40

(usunięte przez administratora)! Bo jeśli dobrze kojarzę to pracownicy z Ukrainy są zatrudniani przez agencję pracy na umowę zlecenie gdzie mają stawkę godzinową a nie podstawę. Ręce opadają
    Ah

09.03.2019 10:57

Teraz wydajność będzie wywieszana raz w tygodniu za czly tydzień. Śmiać mi się chce nawet firma oszczędza pieniądze na papierze. A po drugie cześć biurowca będzie do wynajęcia, bo prezesowi jakoś taki za duży sobie wybudował. I teraz będzie trzebal kase na wynajmie biurowca. Po prostu ten magazyn jest nie wypalem. Na magazynie jest dużo zeczy nie przemyślanych a ktoś za to wziol kasę że zatwierdził ten magazyn.
    Robcio

11.03.2019 22:56

he he he ucisnąć pracowników jak śledzie,a reszte biur w prestiżowych bogucicach sie wynajmie he he he zastanawiam się ,że po tylu postach jakim zdesperowanym trzeba być aby być tak pomiatanym a ludzie nadal pytają czy warto he he he warto, warto ! ;)
    olszewski

11.03.2019 20:57

nie będzie zadnych podwyżek... To nie Lidl, Biedronka, Amazon... Tylko Polska... Swój swojego w (usunięte przez administratora) wyrucha... Panie Olszeski wstyd... zarabiać najniższą krajową w farmacji?? troche powagi
    kiki

08.03.2019 10:11

Słyszałam o podwyżkach które mają być w marcu podobno 3200 brutto -pojemników do przerzucenia na zmianie .)))

08.03.2019 22:38

3.200 to nawet kierownik nie ma(usunięte przez administratora)
    Koka

09.03.2019 07:14

Ok zdziwił byś się. Zmianowy tyle ma spokojnie. I przeciwnie od nas oni dostają podwyżki.
    lala

05.03.2019 10:28

Czy ktoś jest odpowiedzialny za te listy z wydajnością?? 2 tygodnie trudno jest wydrukować raptem 10 kartek?? porażka Praktycznie caly magazyn musi tyrac na premie a i tak dostanie pół z tego co pan zbierający kartony który ma premie stałą i to nie małą. Nikt takiego nie opie…. no bo za co ?? Nikt mu hajsu za błędy nie policzy. Taka polityka
    simba

06.03.2019 21:23

a kto to drukuje??
    Kaja

07.03.2019 12:39

Pożal się Boże nieudolny kierownik magazynu, co ma gdzieś innych ludzi, pracowników.
    Konspiracja

04.03.2019 19:03

Może to paranoja, ale ostatniego lutego była wprowadzana w swoje obowiązki nowa firma ochroniarska (co widziało co najmniej kilka osób), która zmieniła się 1 marca. Zastanawia mnie, że tego samego dnia (1.03) pojawiły się co najmniej trzy nowe osoby na magazynie. Dwie na ekspedycji i jeden kartonowy. Myślałem, że mogę być przeczulony, jednak widzę, że nie tylko ja mam takie myśli.
    Fj

04.03.2019 19:38

Pewnie chcą złapać tych co kradna. Zamiast dać podwyżki to wydają niepotrzebnie pieniądze..
    Karolinka

04.03.2019 23:25

Pewnie Owsiak zatrudnił starych ochraniarzy aby czuwali nad tymi co pracują i ci co sciemniają a potem donosili mu
    Żądny wrazen

07.02.2019 20:59

Nie polecam zarobki poniżej 2000 zł wliczając w to 100zl premi frekwencyjnej. Średnia krajowa wzrosła od nowego roku a nam mydła oczy ze w marcu będą podwyzki... Ile? 200 zł na otarcie łez? Jakie macie zyski? Dzięki komu? Temat palarni... Tylko na Katowicach nie można palić każdy inny farmacol może... A jednak są wyjątki... Ochrona pan w czerwonych gaciach, reklamacja. Ochrona zamiast na porannej zmianie sprawdzać ludzi na alkomacie to sprawdza czy batonów i coli nie wnosi ... Jpr... :D

10.02.2019 15:06

podawali sobie bo mają 2 lewe ręce??

04.03.2019 15:47

widać masz słabe oczekiwania........biedne to.....

04.03.2019 15:43

Ta strona powinna nosic nazwę : No go to work.......farmacol na 1 miejscu. Tyle w temacie dla szukających dobrej pracy. Reszta desperatów - mile widziana jako (usunięte przez administratora).

01.03.2019 21:14

Dziś zmieniła sie cała ochrona. Dwie osoby poszły na ekspedycje i jedna na porządkowego (zbierającego kartony). To są podstawione osoby przez owsiaka…
    Dzdzia

02.03.2019 13:32

Nie kumam
    K

02.03.2019 15:26

Pan czerwone spodnie co czaij się co przez przypadek nikt nic nie je
    niki

18.02.2019 16:56

czy na rzepakowej ulicy jeszcze jest farmacol?
    jo

19.02.2019 00:08

Nie, teraz jest na sezamkowej :-)
    Bobik

01.03.2019 17:43

chyba(usunięte przez administratora) bardziej adekwatna nazwa na siedzibe tego (usunięte przez administratora)
    Eden

01.02.2019 05:27

dlaczego paski z wypłaty można odebrać tylko do godz 15? na nocnej zmianie też pracują ludzie którzy muszą specjalnie fatygowac się po odbiór paska- czy naprawdę taki to jest problem dla firmy?
    Ehh

01.03.2019 12:38

Paski w formie papierowej to jeden z przykładów na to że Farmacol zatrzymał się w rozwoju jakieś 20 lat temu
    Bobik

01.03.2019 17:40

mentalnie to na kopalni skąd zarząd pochodzi
    ??

28.02.2019 16:57

I co będzie ta premia za frekwencję w lipcu za pół roku 600zl? Czy po odejściu Rafała to zlikwidowali ?
    ...

25.02.2019 18:02

I co z tymi podwyżkami????..
    blablabla

17.02.2019 12:19

hej ...zastanawiam się nad pracą w Katowickim farmacolu i mam pytanie czy jest taka opcja w KAto żeby wybrać sobie tylko ranne zmiany??? ile w ogole jest tam zmian i na jakie godziny?
    Mlody

20.02.2019 12:39

Malo 2 tys netto nie zarobisz no chyba że będziesz robił miesiąc nocek to wtedy zarobisz o ile nie będziesz miał błędów, jeden błąd to 15zl z premii. Teraz nowi pracownicy dostają podstawy po 2400 brutto a starzy nadal mają po 2200 bo farmacol twierdzi że skoro tyle wytrzymali to nie odejdą. Bonefity tylko dla wybranych to że jesteś pod firmą to nie znaczy że dostaniesz, musisz przepracować jakiś okres czasu. Jedyne to ok system po miesiącu od zatrudnienia.
    Broń Boże

22.02.2019 15:27

Ty psychiczny jesteś? Po co ta strona jest? zero czytania ze zrozumieniem.
    You

08.02.2019 04:19

Ten gość w czerwonych spodniach zwerbowal syna swojego na ochronę. I on go bo obchodzie sprawdza, czy nic nie wynosi, w dodatku sobie przez Pan mówią, to dopiero jest komedia
    Red is bad ;)

13.02.2019 20:41

Nie dość że jego zwerbował S, to teraz ten ściągnął syna do ochrony. I później kontroluje ochronę wypisując kto kiedy palił i kto rozmawiał. Piękne. Takie polskie.
    Tommy

17.02.2019 09:17

Facet chodzi po kilka razy dziennie po hali, udaje, że coś sprawdza, pewnie sam nie wie co, ale musi pokazać, że jest potrzebny plus kontroluje męskie kibelki :)) Jeśli firma za coś tak absurdalnego płaci mu pensję, to ktoś tu chyba jest niepoważny... Już pomijam, że dookoła przedstawia się jako szef ochrony, koordynator ochrony itp, choć jest tylko operatorem monitoringu jak byle dozorca na parkingu.
    Stalin

13.02.2019 16:10

W tym tygodniu będzie pani Pinkawa na nockach z pitami i paskami? Wiek ktoś coś?
    Stalin

13.02.2019 18:48

To kto wydaje paski/pity?
    Ada

15.02.2019 05:59

Chyba kierownik nie wiem.
    Kojot

05.02.2019 11:43

Zero perspektyw na lepsze pieniądze. Wyplaty poniżej 2000 złotych na rękę. W dzisiejszych czasach powinniśmy minimum zarobić 2500 złotych na rękę. Takie słuchy chodzą że w marcu maja być podwyżki. Się okaże ile dadzą pewnie dadzą 200 złotych do podstawy ale z coś wymyśla z premia. Ze premia będzie liczona powyżej 500 zlotych. Ja rozważam czy z tej firmy się nie zwolnic jak nie dadzą żadnej podwyżki a już robię w tej firmie półtora roku.
    Ww

12.02.2019 02:15

Najpierw w Adience trzeba przepracowac 500 godzin pod agencja za 13 zł brutto
    Sylwia

14.02.2019 10:13

No nie bardzo mój kolega tam robi od miesiaca i ma 20zl na godzine. 500godzin trzeba zrobić żeby przejść na umowę o pracę pod adient a tak to się ma umowę o pracę ale pod firmą pośrednictwa pracy która im szuka pracownikow, jest ich kilka.
    Nika

11.02.2019 07:06

Słyszałam, jak gość co chodzi po magazynie w czerwonych spodniach rozpowiadal, że udupi ekspedycje sposobem. Dzisiaj ktoś mówił, że wszystkie oszczerstwa na tym forum są z jednego urządzenia. Gość od kamer chyba tak zmanipulowal forum że odpisywał na swoje posty, odpowiedzi jako on, podając się za inna osobę. Ja dziękuję pracować w takim cyrku, gdzie jak ktoś komuś podpadnie, napisze parę postów na forum, gdzie wiadomo, że czytają to wszyscy włącznie z kierownikami i człowieka nie ma. Bo nawet kierownicy sugerują się wpisami na forum. Powinni ostro przetrzepac tego gościa od kamer, bo nieraz rozpowiadal plotki po magazynie, co potem okazało się nieprawda.
    Seat

11.02.2019 16:59

Nikt nikogo nie wywali. Nie mają kim zastopic chłopaków z nocki. Wieksza połowa załogi nie chce i nie chodzi na nocki. Dlatego starania kamerzysty są bezsensowne.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol