Grupa Farmacol

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Szczęsliwy były pracownik

10.05.2021 19:49

Mam pytanie 15 jeszcze istnieje czy zlikwidowali i zaorali ten dział z majtami
    Nietykalna

07.05.2021 08:38

Dobrze ze otwierają Polskę może w końcu ten farmacol upadnie przez brak pracowników bo za to jak traktują ludzi i za jakie pieniądze musimy pracować to im się należy. Ciekawe co zrobią w styczniu jak prowadzą najniższa krajowa 3300brutto,teraz większość ma nadal 2500/2600 brutto i ratują to premia ale w przyszłym roku już z premia ich to nie ratuje..
    .....

10.05.2021 09:31

Zmienia ale na gorsze
    Krzys

10.05.2021 13:25

Zawsze się znajda chetni by pracowac za te pieniadze. Granice otwarte nic tu nie zmienia .

09.05.2021 20:26

Pracuje jeszcze pan Piotr K. kierownik administracji,potrzebuje pilnie się skontaktowac
    Zawiedziona

10.05.2021 12:40

Nie, już nie pracuje
    oli

10.04.2021 22:22

A jak w kadrach utrzymuje się ta tepa kierowniczka na tym stanowisku czy kierownictwo nie widzi czy nie chce widzieć, ze pracownicy mają więcej wiedzy niż ta czarna mamba, która wprowadza złą atmosferę w dziele.

29.04.2021 20:14

@oli skoro deklarujesz się jako kandydat, to jak możesz wydawać tak krzywdzące opinie na temat drugiej nieznanej Ci osoby ? Bardzo łatwo jest pisać negatywne komentarze będąc anonimowym. Również nie zgadzam się z tą opinią, również współpracuje z tą osoba na co dzień, ma ogromną wiedzę, wiele jej zawdzięczam, a jeśli chodzi o złą atmosferę to nie ona jest jej przyczyną. Trzeba tylko troszkę szerzej spojrzeć, ale deklarując się jako kandydat skąd możesz o tym wiedzieć ?
    Te

06.05.2021 19:15

obrońca się znalazł, idź lepiej i pracuj a nie siedzisz na gowork w godzinach pracy. Lepiej uważaj, bo ja to wyjdzie to powiedzą Ci papa
    Bert

03.04.2021 15:56

Ile zarabia się w tej firmie na stanowisku koordynatora? Pensja jest stała czy uzależniona od jakichś wyników? Nie wiem czy opłaca mi się przechodzić z innej firmy
    Offline

20.04.2021 16:35

Nie ma to jak być donosicielem co? 4 oczy to Ty pewnie masz sam dojdą moje to będzie razem 6. Hah. Niebieska kamizelka nagroda dla...
    żonateścia

06.05.2021 18:49

Powieś na tablicy. Chyba logiczne, że ujawnienie tej osoby równa się z jej późniejszymi problemami natury mobbingowej ...
    melania czarna mamba

12.04.2021 12:52

czy są przyjęcia na magazynie i jak finansowo
    marek

04.05.2021 08:46

dziękuję za odpowiedź ale pytam też czy jest praca ogólnie dla kobiet i mężczyzna może na taśmie lub inna moja koleżanka też szuka pracy
    Arab

04.05.2021 11:59

W tej firmie cały czas są przyjecia. Teraz mają ogromne braki kadrowe bo dużo osób się pozwalnialo.

14.04.2021 10:12

Falmacol co to za (usunięte przez administratora)z oksystem? Cały kraj zamknięty nie ma z czego korzystać a wy pobieracie ciężko przez nas zarobikne pieniądze na ok system?!! Z czego mamy skorzystać jak wszystko zamknięte! Pod stołem się dzielicie tymi pieniędzmi?! W sumie jak prawie każdemu pracownikowi weźmiecie na opłatę to macie kilkanaście tysięcy do podziału farmacol i właściciel ok system bo skoro wszystkio inne jest zamknięte to nikomu za usługę nie musicie przelewać pieniędzy. Tragedia co tu się dzieje. Gdzie są związku? Gdzie ta osoba co wygrała wybory?.. Trzeba to gdzieś zgłosić.
    Olaaaa

21.04.2021 18:17

Ale to jak nie chcesz żeby Farmacol Ci pobierał za OK system to trzeba z niego zrezygnować. Jak masz OK system cały czas aktywny to płacisz, bo w taki sposób też wspierasz działalność tych placówek. Skąd Farmacol ma wiedzieć czy chcesz wspierać i płacić czy nie? Zrezygnuj, jak otworzą to zapiszesz się jeszcze raz i po kłopocie.

28.04.2021 10:36

Ale jak wspieram działalność tych placówek? Olszewskiego i właściciela ok system mam wspierać? Przecież przez pół roku ok system bym zamrożony przez pandemię więc dlaczego mam zrezygnować? Skoro dalej wszystko jest zamknięte to powinny być pakiety dalej zamrożone a nie zmienił się właściciel to musiał odrazu coś zarobić. Przecież jak nikt nie korzysta to oni nie robią przelewów na siłownię czy baseny kasa zostaje u nich.
    Endriu

01.03.2021 21:06

Nie polecam tu pracy
    Niedoszły Legionista

19.02.2021 11:22

Pracowałem w Farmacolu [Katowice] na Xpedycji 3 miesiące i powiem tak: większość ludzi była dla mnie w porządku nie licząc jednego młodocianego kordynatora z lekką wadą wymowy który zachowywał się jakby był nie wiadomo kim [pozdrawiam swoją drogą, mam nadzieję że przestałeś zachowywać się jak dupek]. Praca jak praca, rutyna z domieszką rutyny. Co prawda jesteś te 8 godzin na nogach ale na xpedycji jest ten plus że nie stoisz w jednym miejscu [no chyba że czyścisz pojemniki]. Chodzisz w różne miejsca: 15, kontrola, chłodnia itp. Czas szybko ci leci bo zawsze jest co robić. Kierownik jest nawet w porządku ale broń Boże żebyś mu powiedział coś osobistego o sobie to rozpowie papla. Szkoda, Facet ma 40 lat ale takie zachowanie to raczej dla 14 letniej dziewczynki a nie dla chłopa w tym wieku. Ogólnie mam pozytywne wrażenia z tego zakładu o pracę. O zarobkach nie będę się wypowiadał bo i tak miałem tam tylko dorobić do wyjazdu za granicę ale powiem tak, kto będzie chciał pracować i zarabiać ten będzie pracować. Pozdrawiam wszystkich których poznałem a w szczególności Justynę, ładną brunetkę z kontroli.
    . Ktoś.

07.04.2021 00:01

Wiesiek przestań się w to bawić!! Robisz się coraz bardziej żałosny!
    Mlody

07.04.2021 03:23

Wiesiek narazie nie odpisze bo śpi zamiast pracować haha
    Caro

26.03.2021 09:08

Zastanawia mnie tylko czemu w miesiącach gdy jest dużo pracy pensje są mniejsze niż w miesiącach gdy nie było zbytnio co robić. Teraz robimy za 3 bo nie ma ludzi za niestety głodową zapłatę
    ...

01.04.2021 11:48

Chyba w snach albo jak doliczysz pre.ie której nie zawsze jest
    Konkret

02.04.2021 17:35

2400 brutto(podstawa na umowie) + premia. Dodatek za pracę w nocy także jest wliczany do podstawy wynagrodzenia. Zarabia się zwykle 2000 z małym kawałkiem netto(na rękę).Mało kto ma więcej. Z męskich działów najlepiej zarabia się na dziale przyjęć(jest jednak akord).
    Auto.Skup..MARBIL..505-125-450

01.04.2021 12:22

polecam
    Haha

09.03.2021 11:21

Wy tam na ekspedycji macie dodatek covidowy jak lekarze? Za pracę w trudnych warunkach i z chorymi ?haha
    1990

14.03.2021 18:56

A gdzie na ekspedycji masz chorych? Tyle samo ryzykują ile każdy z nas każdego dnia w sklepie czy autobusie.
    Rocoto

06.03.2021 03:00

Witam. Mam pytanie. Jak oceniacie z obserwacji lub doświadczenia prace w centrali na stanowisku kierowniczym. Wysoka rotacja? Jak atmosfera? Warto intresować się pracą w tej firmie. Jakie dzialy polecacie a jakich absolutnie nie?
    Keta

10.03.2021 15:35

Jak nie masz podejścia i szacunku do ludzi którzy tam pracują to odpuść sobie bo z parkingu nie wyjedziesz o własnych siłach.
    co?

13.03.2021 16:35

tam? szacunek? nie rozśmieszaj ludzi.
    Wiktor

25.02.2021 19:11

Ranking Forbes 2021 "Andrzej i Zyta Olszewscy Majątek 1,693 MILARDA złotych wzrost majątku o 89,42% w stosunku do roku poprzedniego" Jest kogo gonić nawet na Śląsku np p. Staraka z Polpharmy który zarobił 27,609 milarda złotych. Jak to się ma do 1,693 Milarda z Farmacolu ???????..... Więc moi drodzy, ekipo Farmacolowa ,przyśpieszamy, zwiększamy wydajność , efektywność , kreatywność BO JEST CO ROBIĆ. Poprzeczka wysoko postawiona.
    Białystok

03.03.2021 13:22

Gośiu bo Olszewcy nie wykazują zysku bo niby wkładają go w i nwestycje aby nie bulić dewidenda.
    Benedykt

04.03.2021 19:45

Mam nadzieję że osoby aplikujące na ogłoszenia które są na Pracuj.pl do centrali firmy wezmą pod rozwagę że ilość rekrutacji nie wynika z rozwoju firmy a panującej w niej rotacji. Na dziś jest otwartych 50 rekrutacji !!!!!! Dobrze by było by Zarząd zaczął rządzić ( do czego jest powołany ) a nie tylko służył radzie nadzorczej do podpisywania dokumentów
    Nzbzvxcznzm

23.02.2021 11:47

Co to ekspedycja znowu się sypie? Kolejni dobrzy pracownicy z dłuższym stażem odchodzą?.. Farmacol nigdy się nie nauczy że powinni dać jakieś podwyżki bo tylko ludzie odchodzą.. Wg robi tak ktoś jeszcze na ekspedycji ze starej ekipy? Hahah słyszałem że kolejni mają dać wypowiedzenia w najbliższym czasie. Farmacol się obudzi z ręką w nocniku ????
    Nara dz

23.02.2021 21:56

Oj zaraz odchodzą. Tylko tak straszą, żeby dostać tą podwyżkę. Nie odejdą. Gdzie im będzie tak dobrze jak na ekspedycji? Widziałem konkretów jak odchodzili z dnia na dzień.Ich postawa: Idę zarabiać hajs, nara ! A nie jęczenie wieczne o zwolnieniu. Wyprzedaż ja 4 piwka przed snem i zapomną. Hahaha.
    Pyk

24.02.2021 13:50

Przez ostatni miesiąc 3 odeszło z czego dwóch z dłuższym stażem. W tej firmie nie ma podwyżek albo kierownik ekspedycji nie potrafi nic załatwić ludzi ważne że mu się hajs zgadza. Nie szukałem oferty a sama wyskoczyła Pilnie zatrudnimy magazynierów!! Wynagrodzenie podstawowe 3300 brutto + premia około 600 zł + dodatki. Wraz z uprawnieniami np. wózki czy suwnice, podstawa wynagrodzenia jest wyższe. A w farmacolu podstawa 2400/2600 śmiech na sali..
    Alonzo

30.01.2021 12:15

To co robi kamerzysta to jest gnębienie,nękanie i mobbing... Jaka taka duża firma na takie coś pozwala, to by trzeba było gdzieś zgłosić. Jak pracownik ochrony może chodzić za danym pracownikiem, obserwować go przez kilka godzin żeby tylko mieć na niego haki??!! A chowanie się za ścianą i czekanie aż pracownik wyjdzie z WC po czym szybko wbiec do toalety żeby zobaczyć czy dany pracownik nie palił lub nie zjadł batonika to już jest gruba przesada haha. A farmacol się na to wszystko godzi..kpina...
    Kocik

03.02.2021 18:40

To jest portal o pracodawcy i pracy w firmie i o opiniach pracy na danym stanowisku a nie o duperelach
    Ziobro

17.02.2021 22:26

Macie telefony, kamerki, nagrywajcie, zbierajcie materiał, zbierzcie się w kilka osób i zgłoście to do PIPu. Samym stękaniem nic nie zmienicie. Każdy wchodzi, napisze komentarz, upuści ciśnienia, wyrzuci z siebie i co? Nic.
    Maja

04.02.2021 12:35

Wywalaja ludzi z dnia na dzień nie licząc się z niczym.
    XxX

06.02.2021 17:02

Ta forma nie jest warta funta kłaka..nie rozumiem jak można płakać po takiej żenadzie..
    ...

06.02.2021 19:24

Po czym tu płakać haha jedna z gorszych firm. Podwyżek brak. Człowiek 3 lata robi na czas określony a jak przychodzi żeby podpisać umowę na czas nieokreślony to nic nie dorzucają do podstawy jak każda inna firma. I prawda trzymają takich ludzi co ciągle siedzą na L4 albo śpią między regałami.
    Zelda

04.12.2020 19:44

Od 2021 r. najniższe wynagrodzenie będzie wynosić 2800 brutto. W związku z tym czy Zarząd Farmacol zamierza podnieść wynagodzenia pracownków? Od 2 lat podstawa wynagrodzenia na umowie wynosi 2400,a reszta to premie,które wliczają się do wynagrodzenia. To jest na rękę Zarządowi,ale pracownicy na tym praktycznie tracą. Premie są sukcesywnie obniżane,co sprawia,że wypłaty są na coraz niższym poziomie. Naliczanie premii jest absurdem,a firma zawsze znajdzie pretekst i okazję do jej obniżenia. Transparentność naliczania premii oddana jest mało czytelna,zagmatwana. Akord nie jest korzystny,gdyż są normy,a naliczanie za wypracowanie 1 linii jest bardzo niskie. W umowie nie ma szczegółów na ten temat,a powinien byc obszerny aneks dotyczący naliczania premii. Od dawna nie ma także kartek z wydajnością i błędami.Zestawienie to było i tak zbyt ogólnikowe. Pomniejszanie premii za błędy jest nie fair przy wysokim tempie pracy.Więcej sie zabiera,za każdy błąd,a miej się płaci za 1 linię.To należy zmienić. Chyba tylko w Farmacolu istnieje taki system naliczania i premiowania. Firma nie bierze pod uwagę różnicy między zamówieniem prostym,a złozonym tzw.ilościówką(czasochłonną). Miesięczna premia frekwencyjna jest za niska - 100 zł brutto.Mało motywująca. Sprzęt do pracy - terminale i skanery są w marnym stanie i bardzo brudne. To jest siedlisko bakterii.Tak samo jak rzadko czyszczona klimatyzacja. Zastanawia nas bierność NZZS.Od czego wy tam jesteście?Od brania kasy od członków? Brakuje zebrań z załogą,omawiania ważnych kwestii i spraw.
    gość

07.01.2021 20:36

świadczenia świąteczne są wypłacane z funduszu pracy? Przecież to ZUS. ZUS wypłaca bony świąteczne? Myślałem, że w Farmacolu są z ZFŚS.
    Kocica

30.01.2021 16:14

Co wy macie z tą podstawą? Wolisz mieć stałą miesięczną pensję 2800 brutto, te same wymagania i zero dodatków? Firmie to nie robi różnicy. Jest minimalna, to jest, a z czego się składa to obojętne. Co do podwyżek, to niestety, nie wszędzie są i tym bardziej nie wszędzie co roku. Tak samo nie wszędzie jest premia frekwencyjna. Nieważne, sto czy dziesięć czy sto dziesięć złotych. Nie przesadzajmy. Zebrania powinny być, tu masz rację, ale teraz pomyśl ilu się wtedy odezwie i jak? Doświadczenie uczy że niewielu i o drobiazgi. A co do klimatyzacji a właściwie wentylacji to filtry są zmieniane regularnie. Robią to chyba nasi techniczni z Farmacolu ITB. Więc nie przekładaj brudnej kratki nawiewu (to już porządkowi, nasi albo zewnętrzni) na brud w samej wentylacji.
    SA

26.01.2021 10:03

SAMA PODSTAWA UMOWY JEST (usunięte przez administratora)A LUDZIE SIĘ NA TO GODZĄ OCZYWIŚCIE CZYLI 2400 PODSTAWY A MINIMALNA WYNOSI 2600 ALE KSIĘGOWOŚĆ TO MASKUJE PREMIAMI NA PAPIERZE ALE LICZY SIĘ TO CO W UMOWIE PODSTAWA NIE MOŻĘ WYNIEŚĆ MNIEJ NIŻ NAJNIŻSZA KRAJOWA
    Cxx

26.01.2021 15:45

Miało być od stycznia 2021 minimalna wynosi 2800 brutto
    An

28.01.2021 17:41

Ile razy mozna tu powtarzac ze do minimalnej licza sie wszystkie skladniki wynagrodzenia a nie jakies wybrane i dopiero kiedy to RAZEM nie daje 2800 brutto mozna wzywac PIP

01.01.2021 16:35

W nowym roku 2021 życzę wszystkim pracowniką Farmacolu dużo siły i dużo kasy.
    Zawiedziona

20.01.2021 21:23

Dużo kasy? Z tych głodowych pensji? Wolne żarty.
    Xyz

26.01.2021 23:55

Ha ha podstawa 2400+ premia 800 - 400 próg= 2800. Dajcie się wykorzystać dalej.....

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

Lucyna

04.01.2021 10:21

Warto aplikować na stanowisko kadrowe w tej firmie? Jak z zarobkami?
    Turbob

06.01.2021 20:13

Nie, Lucyno, nie warto aplikować w tej firmie na żadne stanowisko. Omijaj szerokim łukiem.
    żonkilk

18.01.2021 19:21

Na Prezesa :D
    Gshs

11.01.2021 16:42

Farmacol znowu zaczyna nas okradać. Wypłacił nielicznym osoba frekwencję za pół roku ale stała premie to już każdemu pomniejszyli.. to jest zwykle (usunięte przez administratora)
    :-(

11.01.2021 21:55

Naprawę dziwie się ludziom że w ogóle chcę tam pracować??!! Mi wystarczyło parę tygodni żeby zrozumieć że nie chce mieć z tą żenadą nic wspólnego..jedno z najgorszych miejsc w jakim przyszło mi pracować..no ale kto co lubi?!..na samą myśl że miała bym tam dalej pracować robi mi się niedobrze i bierze mnie na wymioty..jest tyle lepszych miejsc pracy,że naprawdę ludzie CV do ręki i uciekajcie od tej firmy...jak najdalej!..
    Monika

07.01.2021 10:19

Jest praca go Nowym Roku? Są przyjęcia?
    Janek

03.01.2021 15:57

Ci co tu pracują - otrzymują dokładnie to na co zasługują. Ni więcej - ni mniej.
    Koko

22.12.2020 08:48

Zlecenie dostało podwyżki a my zwykli pracownicy to co gorszy sory???...
    Koko

28.12.2020 18:18

Chcesz to dziękuj ja nie zamierzam. Jak chcesz robić za najniższą krajową to rob, możesz stać nawet te twoje 8 h między regałami i nic nie robić. Ja wolę coś robić i więcej zarobić.
    Opat z Tyńca

29.12.2020 19:23

To nie w tej firmie, kolego. Wiem, pracowałem.
    Aleksa

09.12.2020 23:29

Czy bony świąteczne zostaną wysłane dodatkowym przelewem? W kadrach nie byli w stanie odpowiedzieć mi na te pytanie.
    XYZ

10.12.2020 23:15

Ja wiem i wystarczy zapytać kierowników. Do 15 grudnia mają wypłacić jak co roku.
    a

25.12.2020 13:44

Czy te kadry w ogóle cokolwiek wiedzą ?
    Tiesto

11.12.2020 16:30

Podlinkujecie jakąś nute od DJ-a?
    Joy

08.12.2020 11:19

Checie opinii? Proszę bardzo. Szkoda waszego czasu tutaj. Zakładajcie własne firmy i przedsiębiorstwa. Nie idźcie na łatwiznę- bo tu macie 2000 zł co miesiąc. Nie, tu macie TYLKO 2000 zł .Po kilku latach zobaczycie w lustrze sfrustrowanych samych siebie. A uwierzcie- to jest straszne. Kto skorzysta z rady- może mu będzie na początku ciężko ,ale kiedyś będzie się do lustra uśmiechał . Może komuś te kilka zdań pomoże.
    Lola

04.11.2020 14:21

Firma to tylko potrafi robić przekręty. Ukrywa chorych na covid, że niby nie mieli z nikim kontaktu.. Jak kto? ze mną na kontroli laska miała,nawet siedziała przy mnie ale oczywiście ,zdaniem firmy z nikim nie miała. Siedzimy tam jedna na drugiej nikt masek nie nosi, gadamy ze sobą. Dotykamy te same pojemniki które nigdy nie były myte a przechodzą przez tyle rąk. Ekspedycja powinna je od czasu do czasu myć a nie. Jeszcze trochę i wszyscy będziemy chorzy.
    Hela

03.12.2020 18:09

A z ciekawości - czemu nie nosisz w pracy maski skoro pracujesz z obcymi ludźmi (w sensie niedomownikami)? Wszyscy w tym oddziale jesteście tak nieodpowiedzialni czy tylko jednostki?
    barabasz

07.12.2020 21:25

Tych, którzy boją się covida, odsyłam do wypowiedzi niezależnych naukowców, lekarzy itd. Wiem, że tyracie od rana do nocy, ale to nie usprawiedliwia was od braku podstawowej wiedzy. Prędzej was (usunięte przez administratora)rozłoży na łopatki, niż C-19 ... Pytanie jak wam to uzmysłowić ? Ciężko będzie, bo jeśli pracujecie w tej firmie, to wasza inteligencja brodzi na tym samym poziomie.
    Lolo

28.11.2020 04:07

Ta kontrola to porażka, każda wcina się w życie innych, jak i prywatne tak i zawodowe. Zazdroszczą wszystkiego. Ciągle obgadują, szukają o co się do kogoś przyczepić. Nie dogodzi sie im w niczym. Niektóre myślą że sa ideałami a tak naprawde to mają więcej wad niż włosów na glowie. Wchodząc tam odrazu widać toksyczność miejsca.
    Onek

01.12.2020 21:13

Na każdym dziale jest podobnie. Wszędzie znajdują się osoby które lubią być wścibskie oraz osoby które sa bardzo sympatyczne. W każdej pracy czy firmie są ludzie których się lubi i tacy z którymi nawet nie ma o czym porozmawiać
    Mijagi

01.12.2020 15:53

Czas wrócić na stare śmieci. Najlepszy specjalista od Myjki wraca.
    Rozpacz

17.11.2020 18:23

Też mieliście taką słabą wypłatę?My mieliśmy mocno obciętą premię co spowodowało,że pensja była bardzo nędzna.Od wiosny nie było tak marnych wypłat.A przecież w październiku była praca. Zawsze mogą nam odliczyć za błędy(wmówić,że było ich więcej niz na prawdę). Od czerwca do listopada było bardzo dużo pracy.Apteki robiły zapasy. Listopad jest słabszy od października więc można się spodziewać tendencji spadkowej w wynagrodzeniach. Pewnie wypłacanie dodatkowej kasy za inwentaryzację i bonus świąteczny powoduje,że tną koszty czyli premie. Życie coraz droższe,ceny idą w górę,ale kogo to obchodzi.Zimna kalkulacja. Człowiekowi zależy na pracy,stara się ile może,na ile ma sił.A tu podcinanie skrzydeł. Można wpaść w depresję.
    Kiki

21.11.2020 10:07

To jest taka firma która nie obchodzi że wszystko drożeje,koszty życia stają się większe. Masz robić za jak najmniej i nic nie gadać. Wszystkie firmy od stycznia dostaną 200zl do podstawy myślisz że farmacol coś da? Chyba wypowiedzenie niż podwyżkę. Dobrzy ludzie sami odchodzą bo mają już dość. Tyle lat robić i zero podwyżek. Zaniedlugo nie będzie komu robić niech tylko się uspokoi z tą koroną.
    Eksed

30.11.2020 09:57

Brak podwyżek,po co ochrona na Rzepakowej chodzę z psem na spacer koło naszego starego farmacolu czasem w nocy lub nad ranem jak mam iść do pracy cochrona śpi zwłaszcza jedna pani w okularach.Brak ogrodzenia każdy może wejść na teren farmacolu a ochrona sobie śpi.nie lepiej te pieniądze przeznaczyć na podwyżki dla naszych pracowników
    oooo

04.11.2020 19:01

totalna porażka na magazynie, czym wyżej tym gorzej, zachłanność, chciwość jeden drugiego utopiłby w kropli wody, a ploty bez tego żyć nie mogą malowane lale :P antresola
    dorotka

24.11.2020 18:58

no cóż cały mag.... widzi i co w regałach piszczy :))))))))))))))
    madzia

27.11.2020 17:56

tam jest po prostu taki specyficzny klimat, bardzo wyczuwalny :)))
    Sruuuu

25.11.2020 12:21

Powiem tak praca jak praca ale ludzie są tutaj chamscy , zazdrośni i patrzą każdemu co robią , gdzie pracuje jak co... Ludzie nie macie swoich problemów lub życia prywatnego ? Żeby pisać każdy na każdego...ŻAL ja bym się wstydziła na waszym miejscu....nie oceniajcie ludzi jak wyglądają jak się zachowują i jak pracują...spójrzcie na siebie.!! Każdy ma wady i każdy robi co może żeby utrzymać prace w tych czasach...tak samo każdy może gadać o czym chce do drugiej osoby... Opinię sa ty zbędne... Naprawdę musicie być skamieniali w środku skoro takie opinię tu lecą... To jest portal o opiniach jak się w danej firmie pracuje..a nie o plotkowaniu jak kto jest ubrany , kto przesiaduje w regale , kto jest wredny ... No Sory ale to jest praca a nie Przedszkole ????
    Rico

24.11.2020 15:05

Czy ktoś ostatnio startował na stanowisko administracyjno-biurowe w tej firmie? jak wrażenia po rozmowie zdalnej? Otrzymał ktoś informację zwrotną dot. wyniku rekrutacji? Proszę o rzetelne opinie.
    Mała W.

14.11.2020 11:04

Mamy grupę ludzi na etatach, którym po prostu się udało. Nie będzie zamówień, to oni pójdą na regały coś układać albo kurz ścierać, ale się utrzymają, bo to jest jądro załogi. I mamy takich co to na zleceniu, dla agencji albo pod Farmacolem i których od początku zwalnia się i przyjmuje jakby się zamawiało catering a nie budowało firmę. Dziś przyjdź, jutro masz wolne, pojutrze ci podziękujemy. I potem chodzą różni i narzekają że ktoś się zwolnił po tygodniu czy miesiącu albo że pracuje byle jak. A co zrobiliście żeby im zależało? Żeby tę firmę polubili? I wreszcie, kto zrobi uczciwy rachunek sumienia i pozwalnia takich, którzy poza stażem i etatem niewiele mają wartości grając w wiadomo co?
    Nata

05.11.2020 19:55

Ludzi, którym zależy, którzy dobrze pracują, którzy może nawet lubią tę firmę się nie szanuje. Za to wazelinki małe i duże zawsze w cenie. Jednymi się rzuca, inni po pól roku na ciągle tej samej zmianie. Jednych się zwalnia, inni (usunięte przez administratora) się dalej jakby nic się nie zmieniło, bo są "święci", skoro na etacie a nie na zleceniu.
    Lucek

02.11.2020 18:46

Ta firma to pomyłka, a o ekspedycji i tym przygłupawym jej kierowniku można by pisać wiersze. W ogóle nie szanuje ludzi, niech dalej taki będzie a ktoś w końcu przestawi mu nos!
    Lucek

04.11.2020 19:31

Ooo, widzę że jakiś przychlast się znalazł, a może należysz do jego ekipy konfidenckiej, albo sypnął Ci trochę siana za pisanie tych bzdur? Powiadasz, ze idzie się z nim dogadać?? A to dobre, gościu ma umysł 10latka i takie też są jego głupie żarty, rozmowa z nim polega tylko na jego argumentach, nie pozwala dojść do głosu, tylko on ma rację. Zresztą śmieją się z niego za plecami ale on myśli, że jest "fajny". Typ ewidentnie do wymiany a na braki w ludziach to sam sobie zapracował swoją postawą.
    Mlosy

04.11.2020 20:14

Nie on a firma nie płacąc tak jak należy za wykonywaną pracę.
    Anita

03.11.2020 19:38

Jak się chowasz po kątach, bierzesz chorobowe na byle katar albo siedzisz w kibelku czy pod schodami z telefonem, to możesz robić. Jak się odezwiesz, to zaraz podpadasz. Nieważne, że pracujesz uczciwie. Smutne.
    Piotrek S

02.10.2020 13:26

Pozdrawiam wszystkich w Farmacol Katowice, w Niemczech tez jest Farmacol jest inna praca i podejście do pracownika fizycznego jakiś szacunek do człowieka i lepsze zarobki.
    Olena

31.10.2020 21:12

Czyli zupełne przeciwieństwo Faramcolu w Katowicach!! Chcesz być pozniżanym i obrażanym za najniższą krajową to zapraszam do Katowic..na pewno się nie zawiedziesz..hmmm
    Exp

31.10.2020 22:54

Racja. Normalny długo tam nie wytrzyma. Taki będzie pił albo zwariuje i dostanie awans koordynatora. Każdy kto jest coś wart znalazł pracę lepszą. Pozostałych czeka Farmacol. Taka prawda.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol