3.6/5

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Ona

22.03.2022 13:40

Farmacol jak to jest że z Belwederu może skorzystać tylko osoba spokrewniona???? Mam narzeczonego z którym jestem 5 lat a mimo to nie bożemy razem skorzystać z Belwederu bo nie jesteśmy razem. Trochę to nie sprawiedliwe że on by musiał płacić o dużo więcej tylko dlatego że nie mamy tego samego nazwiska..
wiatr

31.03.2022 18:00

dynamiczną pracą - elektrycznych czajników? :)

01.04.2022 09:15

Oczywiście - gotujemy się do pracy :)
Sw

25.03.2022 18:28

Osoby które teraz zostają lub przychodzą wcześniej do pracy powinni mieć jakiś dodatek do premi za to. Zostajemy z dziewczynami dłużej a inne które nie zostają śmieją się że jesteśmy frajerki.

19.03.2022 19:28

21.03.2022 09:35

Informujemy, że przywołany incydent został zweryfikowany przez wewnętrzną komisję antymobbingową GKF. Jeżeli zaobserwujecie Państwo, że na terenie GKF dochodzi do sytuacji, które mogą być niezgodne z prawem lub obowiązującym regulaminem pracy, prosimy o zgłoszenie zaobserwowanego ewentualnego nadużycia, za pośrednictwem systemu SYGNALISTA, dostępnego na stronie internetowej FARMACOL.COM.PL w zakładce O NAS: https://www.farmacol.com.pl/kim-jestesmy/system-zglaszania-naruszen/
ABC

08.03.2022 10:49

Proszę o wyjaśnienie dlaczego w momencie wraz z podniesieniem podstawy do najniższej średniej krajowej, co tak naprawdę żadna łaska nie jest zabraliście półroczną premie frekwencyjne? Ten ruch z waszej strony jest dla wielu ludzi bardzo niezrozumiały. Z jednej strony pięknie napisane pismo do informacji pracowników, gdzie zabrakło szczerości o zabraniu półrocznego frekwencyjnego. Czy to jest w porządku? A no nie jest. Firma,która ludzi ma za nic. Nic od siebie nie da,nie doceni, nie zachęci. Przychodzą nowi ludzie do pracy i na start zarabiają tyle co ludzie z 20letnim stażem. Gdzie tu szacunek, docenienie takich pracowników,sprawiedliwosc ? Dlaczego faktycznie nie wyjdziecie na przeciw oczekiwaniom pracowników?
Kaja

15.03.2022 18:09

A co może Kierownik magazynu T.K ! Tam władzę w premiowaniu ma G.G
Ccc

18.03.2022 19:21

Zgadzam się z Tobą bo chodzę czasami na inne zmiany i tam robotą hula a na nocnej zmianie nie ma nikogo z Kierowników wyższego szczebla to Kierownicy zmian robią co chcą a później biadolenie że robotą stoi a człowiek ma mniej motywacji bo sami wielcy zmianowi ściema walą na telefonach

05.03.2022 19:36

07.03.2022 09:41

Zabrali nam oremje półroczną to niech teraz ja przekażą na Ukrainę, przecież sporo zaoszczędzili.

16.03.2022 15:55

Informujemy, że cele statutowe Fundacji Niebieskie Serce oraz sposób ich realizacji są informacjami jawnymi, podanymi do publicznej wiadomości na stronie internetowej fundacji (https://niebieskieserce.pl/sprawozdania-z-dzialalnosci-fundacji-niebieskie-serce/) W związku z sugestiami pojawiającymi się w treści Pana/Pani wpisu, Grupa Kapitałowa Farmacol podejmie stosowne kroki prawne.
Gdffjj

12.03.2022 20:54

Zróbcie w końcu palarnie!!! Każdy ma 15 min przerwy to powinien mieć prawo robić co chce, jak zamiast jedzenia woli zapalić to niech idzie zapalić. Gdzie jest riwno uprawnienie?!!! Na całym terenie jest zakaz palenia a mimo to biurowiec i wiesiek sobie wychodza na paoieroski. Czym oni się różnią od pracowników magazynowych?! Chyba tylko tym że mają 5 razy większe wypłaty... To jest zwykła dyskryminacja pracowników magazynowych...
Bob

15.03.2022 18:21

Może Ci jeszcze kawiarnię otworzyć z Drinkami? Hahahaha ja całe życie nie palę a jak koło mnie pracuje smierdzący papierosami to mi się chce rzygać
Magda

12.03.2022 21:26

Dzień dobry czy są przyjęcia do pracy.

14.03.2022 09:43

Zachęcamy do śledzenia aktualnych ogłoszeń dotyczących prowadzonych rekrutacji - na stronie internetowej GK Farmacol w zakładce OFERTY PRACY oraz na portalu GoWork. Zapraszamy do naszego Zespołu.
Katosy

13.03.2022 22:49

Kiedy będą podwyżki na innych działach? (usunięte przez administratora)
M.

26.02.2022 11:10

Ja mam pytanie do szanownego zarządu. Czy farmacol jako potężna i bardzo dobrze prosperującą firma farmakologiczna ma w planach pomoc naszym sąsiadom w tym ciężkim czasie? Bardzo potrzebne są środki pierwszej pomocy... Niby tak nie wiele, a jednak...

11.03.2022 09:22

Decyzje strategiczne dotyczące działalności GKF podejmuje Zarząd, nie są one przedmiotem publicznej dyskusji. Dziękujemy za komentarz.
M.

12.03.2022 11:58

Ja się nie martwię o to, tylko zapytałam z czystej ciekawości czy jakieś kroki planują podjąć. Co do zniżek to jestem z Tobą zgodna. Pozdrawiam
Zawiedziony robol

02.03.2022 20:48

Wrocław dzisiaj dostał aneksy kwota to żenada nic od siebie nie dali tylko ustawowo brawo GKF
Cyrk

08.03.2022 22:35

To po co dalej tam pracuja bo to jest smieszne praca ktora nic nie daje zycie na minimalnej a wszyscy sie tam szarpia tyle lat jakby to ich bylo. Meczcie sie dalej i nienarzekajcie samo sie nic w waszym zyciu nie zmieni
Lika

10.03.2022 10:18

W Szczecinie tylko aneksy był. Żadnych listów nie dołączali.
Ola

24.02.2022 19:40

@pracodawca skoro tak wam na nas zależy i na naszym bezpieczeństwie to dlaczego w tej firmie robi jeszcze pan Wiesiek? Notorycznie wchodzi do WC dziewczyn i wielokrotnie nie pukając otwierał nam drzwi jak załatwialiśmy nasza potrzebę.. On jest właścicielem że taki nietykalny????
Nina

06.03.2022 18:37

Proszę aby sprawdzać wiarygodność wpisów mnie też kiedyś jedna z koleżanek oczerniała i popsuła opinie jak że nic nie robiłam na kontroli zgłosiłam to Kierownikowi magazynu uwczesnemu to mówił że sprawdzi monitoring i było po sprawie a i można tak mi się wydaje namierzyć takie osoby które chcą komuś zaszkodzić i zszargać opinię proszę namierzyć takich delikwentów a jeśli chodzi o inne sprawy dotyczące nas pracowników na magazynie to przecież idzie wszystko sprawdzić bo są kamery

07.03.2022 10:57

Dziękujemy za opinię, zapewniamy, że sprawę poddamy szczegółowej analizie.
Monika

05.03.2022 21:13

Dzień dobry , czy są obecnie przyjęcia do pracy.

07.03.2022 10:53

Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy w GKF na portalu GoWork lub w zakładce "Kariera" na stronie internetowej www.farmacol.com.pl. Zapraszamy do naszego zespołu!

04.03.2022 22:41

Ona

06.03.2022 07:51

Podstawy się różniły, minimalnie ale te 100zl to zawsze coś, teraz wszyscy mają tyle samo. My na lodówkach dziewczyny z czarnych,psychotropów czy chłopaki z ekspedycji zostali poszkodowani. Wszyscy co mają słała premie zostali poszkodowani ale firma ma to gdzieś. Widać kto robi a kto nie i jak wszyscy mają mieć taką samą podstawę to powinni niektórym osoba dać większą premie. Tym którzy ciągną ta robotę.

06.03.2022 20:24

Ekspedycja się sypnie jak domek z kart. Ostatnie filary odejdą :D
Ciężki

06.03.2022 12:36

Pytanie; które oddziały dostały już aneksy do umów? Czy aneksy te są adekwatne do zapowiedzi zarządu? Czy do aneksów dołączone były listy przewodnie? Pozdrawiam. Pracownik oddziału w Szczecinie.
Pomocnik

03.03.2022 18:20

Taka uwaga żeby przyspieszyć. Jest dużo nowych na magazynie bocznym i chyba nie wiedzą. Niech robią boczny godzinami tak jak to robią na czarnych, psychotropach czy 15 a nie mieszają wszystko jak leci i powodują opóźnienia. Rozumie że są na zleceniu tak jak ja i chcą robić więcej godzin ale bez przesady.

04.03.2022 10:54

Dziękujemy za proaktywność. Uprzejmie prosimy o przekazanie Pana/Pani pomysłu do osoby organizującej pracę na Pana/Pani magazynie wówczas możliwa będzie merytoryczna ocena proponowanego rozwiązania.
Stop

17.02.2022 13:47

Panie Wiesku niech pan użyje swojej mocy, trzeciego oka czy co pan tam ma i złapie pewniego pana który notorycznie jest pijany w pracy a w szatni dopija to czego nie wypił w drodze do pracy. Było zgłaszane kilkakrotnie kierownikowi Jarkowi ale pretekst że nie ma ludzi i lepszy taki niż zadny nie pozwala przymykać oka na notoryczne picie w pracy.(usunięte przez administratora) Żeby panu ułatwić sprawe wspomnę tylko że jest on z nami na dziennej zmianie. Jak pan obok niego przejdzie to od razu pan wyczuje.
Ice Ice B.

27.02.2022 22:37

Jaruś ma w nosie to bo straci kolejnego woła roboczego. Patrzy tylko żeby zadrwić ze słabszego i się (usunięte przez administratora)wiecznie bez powodu

03.03.2022 15:17

W Grupie Farmacol, każdy z pracowników obowiązany jest przestrzegać nie tylko ogólnospołecznych standardów etycznych, ale i obowiązujących uregulowań oraz przepisów prawnych. Jeżeli którykolwiek spośród naszych pracowników jest świadkiem łamania prawa, bezzwłocznie powinien zgłosić ten fakt odpowiednim służbom, bezpośredniemu przełożonemu lub przedstawicielowi Biura Zarządu. Dla zachowania najwyższych, obowiązujących w Grupie Farmacol standardów pracy, udostępniliśmy również możliwość zgłoszenia zidentyfikowanych naruszeń poprzez dedykowaną platformę on-line. SYSTEM ZGŁASZANIA NARUSZEŃ to poufne narzędzie (zapewniające anonimowość Zgłaszającego) i dostępne na stronie internetowej FARMACOL.COM.PL w zakładce O NAS. Narzędzie służy, interesariuszom wewnętrznym i zewnętrznym, do sygnalizowania zaobserwowanych przypadków zagrożenia lub naruszania prawa.
Monika

28.02.2022 13:30

Gdzie są obiecane podwyżki? Miały być aneksy i jakoś ich nie ma..

02.03.2022 13:45

To gdzie te aneksy? Już powinny być a nie ma.
Ela

02.03.2022 14:53

Wysyłacie do kierowników a kierownicy sami mówią że nic nie wiedzą.
Jeszcze pracownik

02.03.2022 13:35

Drogi zarządzie dajcie w końcu te aneksy z podwyżkami bo coraz więcej ludzi składa wypowiedzenia za chwilę nie będzie miał kto pracować
Bartosz

01.03.2022 08:48

Witam. Ostatnio przeprowadzaliśmy się z drugiego końca Polski i szukam pracy, dlatego przeczesuję opinie o pracodawcach. Wydaje mi się, że odszukam informacje jak się pracuje w firmach z Katowic. Mam prośbę, opiszcie jaka jest atmosfera pracy w firmie Farmacol S.A.? Czy firma dba o pracowników? Czy jest tam w okolicy jakiś catering lub restauracja? Albo inna opcja na obiady? Moja dziewczyna ma dofinansowane posiłki i nie chce mi się gotować tylko dla mnie. Bartosz

02.03.2022 10:36

Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę i merytoryczny dialog zarówno z obecnymi, jak i byłymi pracownikami. Odpowiedź zwrotna od nich jest dla nas cennym doświadczeniem, z którego możemy wyciągnąć wnioski, by nieustannie usprawniać funkcjonowanie naszej firmy. Jeśli chciałbyś szczegółowo opisać sprawy, które zgłaszasz w komentarzu, prosimy o kontakt z Koordynatorem Zespołu ZZL GKF - Panią Sylwią Polus-Pompą. Tylko dzięki temu będziemy mogli dokładnie zbadać sytuację i wyciągnąć ewentualne konsekwencje i wnioski na przyszłość, dziękujemy.

02.03.2022 11:19

Szczerze mówiąc ja nie wiem czy kiedykolwiek dostałam 600zl za frekwencyjnego...
Bokek

09.02.2022 22:32

Cześć. Jak wyglada praca przedstawiciela farmaceutycznego (czy jak to się u Was nazywa). Cokolwiek - chociaż najważniejsza jest kasa i flota. Dzięki i pozdrawiam.

01.03.2022 08:30

Dlaczego nie odpowiadacie ludzia na pytania??? Za trudne???
Nation

01.03.2022 15:07

Ludzie czego wy oczekujecie.....Pracodawca to osoba z Marketingu........Co może powiedzieć konstruktywnego jak pewnie sama się zastanawia nad zmianą pracy!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

Lucyfer

08.02.2022 06:47

Mam pytanie nie do zarządu tylko do kierowników magazynu Katowice a konkretnie do Pana Grzegorza.G- jak to jest że nie ma kasy na podwyżki dla pracowników magazynu? Nie ma kasy do zapłaty za nadgodziny? a jest kasa dla pracowników biurowych? Co to jest za dyskryminacja? czy my pracownicy magazynu nie mamy swoich rodzin na utrzymaniu? Nie mamy rachunków do opłacenia?

14.02.2022 14:39

Zobaczymy za 2 miesiące jak to będzie.
AYWEY

14.02.2022 19:06

W aneksie są dwa zdania jedno że podstawą się zmienia i piszę z ilu na ilu. A drugie to "reszta warownkow zostaje bez zmian". Więc nie wiem co ty chcesz tam zobaczyć? Premie moga w każdej chwili zmienić i nawet tobie nic nie mówić. Nigdzie w umowie nie pisze ile jest premii, jest tylko podstawa. Premia jest niby w regulaminie ale nikt go nie widział i nie jest ogolno dostępny.
Magic

27.02.2022 20:03

Czy z farmacolu można wziąć kartony?

28.02.2022 11:38

Tak, można. Ale trzeba od zmianowego wziąć pisemko żeby na ochronie puścili :)
Zegarek

27.02.2022 20:38

Bardzo proszę pracowników ,którzy pracują na alejkach 22 i 23 o nie rzucanie kartonów pod schodami!!
Były Białystok

26.02.2022 16:02

Może byście wysłali tira z leki na Ukrainę,przecież stać Was Farmacolu,tyle zaoszczędziliście na pracownikach i dalej oszczędzacie że taka firma jak Wy powinna wspomóc Ukrainę bestialsko napadniętą przez terrorystyczną Rosję Putina
P

17.02.2022 10:35

Zastanawiam sie czemu nikt z Was sie nie zwolni skoro jest tak zle i placa takie grosze??? Masochisci?

20.02.2022 01:40

Chyba opisałeś transport... Ekspedycja robi ich robotę bo nikogo nie ma a potem trzeba zamawiać kierowcę po jedna palete... Oszczędność nie sądzę..
Yy

26.02.2022 07:21

Po co mają się zwalniać jak za robotę ściemniając między regałami dostanie tyle samo co by robił jedna z drugim a Kierownicy zmian przymykają oko bo nie chcą się narażać wolą siedzieć na stołeczku cichutko i rajcując po telefonach niech Ci co Tak mało zarabiają przejdą do nas na akord i się dowiedzą jak praca wre i wygląda XD

25.02.2022 19:27

Wy myślicie że na ekspedycji przy takiej ilości pracy i ludzi ktoś tu będzie życie oddawał żeby wszystko wyjechało na czas? Już dawno ludzie mają to gdzieś za to co robicie.
Fred

16.02.2022 13:23

A skąd te wiadomości że będą dodatki stażowe znowu jakaś informacja wyssana z palca

16.02.2022 20:12

Nie będzie, nie potrafią czytać ze zrozumieniem..
Simson

17.02.2022 06:06

Co to by był za interes dla farmacolu? Dodatek stażowy by był wypłacany niezależnie od chodzenia. I najwięcej w skai roku osoba dostałaby 4800 gdzie za frekfecje było 1200zl i dużo osób się na nią nie łapało. Nie rozumie ich skoro mniej niż 50% osób miało 100% frekwencji. To była nagroda że ktoś był codziennie w pracy, teraz będzie notorycznie chodzenie na L4.
.....

15.02.2022 14:02

Owszem podwyżki mają być ale farmacol likwiduje premie frekwecyjna... Nie będzie już miesięcznej ani półrocznej.. To dostaliśmy podwyżki.. wiadomo było że coś wymyśla i wymyślili....
Lucyfer od roboty.

16.02.2022 14:23

Związki zawodowe same to potwierdziły. Tak samo było z bonami na święta, też potwierdziły to przed farmacolem. Robota zrobiona, a ty się zajmij sobą bo ludzie mają wiedzieć co ich czeka. Premia stazowa nie jest potwierdzona, to tylko propozycja od związków.
...

16.02.2022 14:34

Kto ci powiedział że będzie stażowe?.. To jest propozycją związków na które farmacol nawet nie odpowiedział. Jak już czytasz to czytaj ze zrozumieniem. I co z osobami które robią poniżej 5 lat? Nic nie dostaną? Przecież takich tu jest najwięcej.
Fred

15.02.2022 20:20

A czy coś już wiadomo co będzie z premiami za wyrobione linie czy tu też będą kabinowac tak jak z dodatkiem frekwencyjnym a niektóre działy mają stałe premie i co będą wypłacone ?
Siemka

26.01.2022 21:16

Byłem zatrudniony jakiś czas temu na ekspedycji przez dłuższy okres czasu, na wszystkich zmianach po trochu i tylko o tym dziale się wypowiem. Nie jest to przypadek, że z ekspedycji średni nowo zatrudniony pracownik uciekał po maks tygodniu, bo robi się tam na paru pozerów w tych niebieskich płachtach którzy nie potrafią wytłumaczyć nic, przykładem świecą gadając z każdą napotkaną niewiastą na magazynie i szukając tylko zaczepki żeby zniknąć ze swojego działu na dłużej, a ich rola gdy już wrócą sprowadza się do stania i gadania z kierowcami/zrobienie wielkiej łaski i pomoc komuś, ale tylko wtedy jak mogliby za to dostać reprymendę od kogoś wyżej, jeśli zrobiłeś coś źle i tylko Ty miałbyś z tego problem to możesz ich szukać i szukać po magazynie. Każdy z nich jest sprzedawczykiem większym lub mniejszym może wyłączając wysokiego koordynatora z nocnej zmiany, który jest spoko. Dla pewności ja z czasem nie ufałem już żadnemu i to samo polecałbym innym bo po co wylądować u kierownika ekspedycji na dywaniku. Kierownik ma ciężko tą bandę ferajną posklejać tak, żeby dalej wciskać kity i żeby nikt się nie zwolnił, czasem mi go było nawet żal, ale on jest miły i pomocny tylko dla tych co mu chodzą na ugody i liżą zadki więc jak którejś z tych grup nie reprezentujesz to może być ciężko się dogadać o grafik albo przeniesienie do innej zmiany. Jak upatrzy sobie Ciebie na swojego prywatnego ciamajde to będzie się z Ciebie nabijać codziennie prosto w twarz, a z innymi poza Twoją obecnością, poza tym wali suchary o tym co to on nie potrafi albo coś co powiedział do mnie personalnie jako by co to z moją dziewczyną nie robił, człowiek mający żonę i dziecko, także to pokazuje poziom..., część osób śmieje się z litości a reszta żeby nie robić sobie problemów. Straszny choleryk i strasznie nie toleruje jak ktoś zrobi coś nie po jego myśli, nawet jeśli zrobił to lepiej. Z pracowników wymieniłbym paru delikwentów którzy dobrze pracują, głównie na nocnej zmianie, ale poza nimi pikniki na całej ekspedycji, każdy szuka ażeby tylko zrobić jak najmniej co też sam zacząłem dumnie robić na wzór koordynatorów czy większości pracowników z długim stażem, a mimo tego dalej mnie doceniali jak to dobrze nie pracuje, co też pokazuje jak nisko leży poziom tego działu. Z reguły nowi są wyzyskiwani na robienie najgorszego (usunięte przez administratora) tak aby Ci "uprzywilejowani" mogli się obijać, bo jak wiadomo nowy za 3 dni i tak pewnie odejdzie to po co go szkolić. Oczywiście to zachowanie jest tłumaczone przez koordynatorów "brakiem ludzi do szkolenia nowych", pięknie przyozdobione bluzgami w stronę wszystkich szczebli kierownictwa jak to ta firma jest tragiczna. Z reguły Ci co najwięcej narzekają to są Ci, co jeszcze by najlepiej obniżkę pensji wzięli, byle zostać... Na koniec powiem tylko tyle. Poznałem w firmie wiele osób z którymi trzymam dobry kontakt do tej pory i nieprzypadkowo każda z tych osób już się nie znajduje w tej firmie. Żadna praca nie hańbi, natomiast ekspedycja w Farmacolu to jest abstrakcja warunków pracowniczych i straszna męczarnia jak się nie ustawisz. Miejsce dla wyrzutków tej firmy, gdzie jak nie pokażesz że umiesz się postawić to będziesz ich prywatnym frędzlem i pośmiewiskiem. Nie wiem jak jest teraz, szczerze mówiąc wątpię by którakolwiek część mojej oceny była nieaktualna. Pozdrawiam.
Terra

30.01.2022 16:02

Pochwalić za co, większości przychodzi dla pozycji, dla spokoju od kierowników, zapraszam na 2 zmianę gdzie jedzie słaba pozycja, dla tych betonów na 15, pieluchy... Na każdej zmianie stoją, ale najlepiej się gada na 1 i 2, na nocnej zmianie robicie pozycję, palety, ale nikt z nocnej zmiany nieogarnia (usunięte przez administratora) po sobie, ino pozycję i nara do domu
Tańcząca z pojemnikami

13.02.2022 18:30

No teraz to piszesz głupoty. Największy (usunięte przez administratora) zostawiacie Wy z popołudnia. Wasze chore pojęcie ,,Nocka przyjdzie, nocka zrobi, nocka posprząta". O 20:00 jak przychodzimy jest jeden wielki budel. Porozwalane kartony, worki i folie a ziemi (ciężko wrzucić folię do worka a karton na karton-bandę?). Pierwsze co robimy to sprzątamy po Was. Do tego braków od zaje. bania. I zostawione pojemniki do pakowania po 30 Gripexów albo po 20 syropów.... Fajnie się przychodzi na rano na posprzątane? Bo my na nocce nie znamy tego uczucia. Może troche poszanowania dla pracy innych. Bo nie dość że oganiamy fuszere po Was to jeszcze mamy swoje wyjazdy do roboty plus sprzątamy na koniec zmiany.
Dzony

12.02.2022 20:32

Nocna zmiana je najlepsza żadnego obgadywania Pan Andrzej pozdrawiam powie każdemu ci ca robić i robią pozdrawiam Pana Andrzeja
:D

13.02.2022 12:08

Niech ci słownik ortograficzny kupi :D
Zawiedziona

10.02.2022 17:21

Związki zawodowe odpowiedziały. Wszystko ci pisze farmacol na ich temat to nie prawda. Związki prubuja wywalczyć dla wszystkich pracowników farmacolu godne podwyżki ale farmacol ich olewa. Tak więc dają nadgodziny żeby ludzie o podwyżkach nie gadali. W Warszawie nie ma ludzi do pracy bo się pozwalniali i biorą od nas w delegację. Sprytny plan.
....

11.02.2022 00:31

A za delegacje płacą marne grosze wiec się nie opłaca....
To ja

10.02.2022 17:41

Cześć , pytanie mam , najlepiej do pracownika ,pracowników , nie kierownika czy HR . Jakie są zarobki w Białymstoku na magazynie i atmosfera, ktoś coś??? Byłbym wdzięczny za szczerość , dzięki i pozdrawiam .
On

20.01.2022 09:24

Może warto powalczyć o swoje???? Jak nic nie będziemy robić to tak dalej będzie ze będą nas mieli w (usunięte przez administratora) zbierzmy wszystkie oddziały i działajmy @!!! Każdy powinien mieć na umowie to 3tys brutto a premia to już indywidualnie.

08.02.2022 06:38

Jedyna firma która tak kręci..
Asdf

08.02.2022 14:28

Pewnie że nie, wątpię żeby wszyscy pracownicy znali ten przepis, ja na odchodne dostałem niezłe wyrównanie będąc w posiadaniu zdjęć grafików oraz list obecności
Robol

04.02.2022 18:40

Co w końcu z tymi podwyżkami co zarząd usnął coraz mniej ludzi w tej firmie wysyłają ludzi do innych oddziałów w delegacje coraz większy cyrk

06.02.2022 14:39

Ma nie być podwyżek. Już informa..cja potwierdzona.

07.02.2022 15:15

Ma nie być podwyżek.
On.

24.01.2022 17:21

Czy w Katowicach dostaliscie aneksy podwyzkowe .Bo my w rzeszowie jeszcze nie a Pani kierownik Mala...powiedziała że będzie dawać aneksy podwyzkowe tylko tym co nie chodzą na zwolnienia lekarskie i co przychodzą w dodatkowe soboty i niedziele do pracy to ma być kwota 2600zł. W umowie .Więc podwyżka do bani.
Awa

03.02.2022 15:23

Haha dobre, związki blokują podwyżki? Takie rzeczy to tylko w Fcl. Prawda jest taka iż skoro wszystko się kręci to po co dawać podwyżki. Oni z takiego właśnie założenia wychodzą i mają niestety rację...

04.02.2022 16:21

Nic nie blokują wszystko ujawnili na forum związków zawodowych na Fejsie. To farmacol kręci.
Ehhh

04.02.2022 15:50

Od marca pensje w Lidlu pójdą w górę. Jak wylicza sieć, świeżo upieczeni pracownicy sklepów będą zarabiać od 3750 zł do 4600 zł brutto, czyli 2862-3405 zł na rękę. Po roku pracy wypłata pójdzie w górę do poziomu 3850-4800 zł brutto (2926-3532 zł netto), a po dwóch latach będzie oscylowała w granicach 4100-5050 zł brutto (3085-3692 zł netto). A farmacol dalej nic...
Oj

30.01.2022 05:05

Wszystkie ceny idą w górę, nasze pensje stoją w miejscu, zachwile do gara niebedzie co wsadzić.
Oj

30.01.2022 04:53

Kiedy będą jakieś podwyżki?

29.01.2022 12:17

Nie wiem