3.6/5

• Świętochłowice
  • Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom
Gdańsk - Grupa Farmacol (nieczynne)
Katowice - Grupa Farmacol
Kielce - Grupa Farmacol (nieczynne)
Mory - Grupa Farmacol
Rogoźnica - Grupa Farmacol
Szczecin - Grupa Farmacol
Żerniki - Grupa Farmacol

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o Grupa Farmacol

Opinie o Grupa Farmacol Katowice

Nie przegap nowości o Grupa Farmacol!

Aywey

07.05.2022 10:16

Też mamy takiego (usunięte przez administratora) na zmianie na ekspedycji. (usunięte przez administratora)czy jakoś tak. Mało robi i wszystkimi się wysługuje. A najlepsze że jest przyklejony do elektrycznego wózka. My musimy ciezkie palety wozić ręcznym wózkiem a on w tym czasie wózkiem elektrycznym wozi po jednym kartonie bo więcej mu się nie chce.. Rozumie żeby wozić elektrykiem ciężkie palety ale żeby jeden karton? A potem narzekają że wózki zepsute nie ma czym pieluch ładować. Niesprawiedliwe jest że my młodzi mamy tak zasuwać a on sobie będzie woził po jednym kartonie. Większość pracujących normalnie zastanawia się kiedy on tym wózków wjedzie na kontrolę bo są tak nierozlaczni. Nie dziwię się że nikt nie chce tu pracować skoro trzeba za takiego robić bo ciężko mu z wózka zejść.. Firma powinna porządek z takimi (usunięte przez administratora). Chyba zglosze się na same nocki przynajmniej nie będę musiał pracować z tym typem, tam przynajmniej nie można używać wózków elektrycznych bo są używanie tylko i wyłącznie do załadunków.
    Lyxmgxkhmdkydo6

14.05.2022 22:33

No i o to chodzi że jeździ bez celu żeby Tylko nie robić. Tak zwane puste przebiegi. Wystarczy spojrzeć na kamery że siedzi na wózki i nic nie robi, żeby komuś pomóc to jest ostatni, a żeby ściągać z ramp to jest ostatni. Wiadomo jak można ściągać z ramp stojąc na wózku, nie da się więc lepiej nie ściągac. Wózek się rozładuje, podłącze, w 30min się naładuje można dalej jezdzic udając że się robi.zaznaczam że nigdy nie miałem problemu z wokowymi wysokiego składu, zawsze ściągali Jak ich zawołałem. A jak nie mieli czasu to chłopak , ekspedycji brał wózek i ściągał no nie było czasu.

16.05.2022 09:19

Jeśli widzi Pan/Pani nieodpowiednie zachowania prosimy o zgłaszanie ich do bezpośredniego przełożonego.

08.05.2022 01:14

Róbcie dalej za te swoje 2400 brutto czy ile tam ale nie użalajcie się nad swoimi zarobkami i jak to ciężko wyżyć za tyle bo sami nic nie robicie i siedzicie w tym za przeproszeniem (usunięte przez administratora) zwanym farmacol i nie macie nawet zamiaru roboty zmienić bo ktoś i tak was kupi za 100 zł brutto podwyżki i zmianę kamizelki z pomarańczowej na niebieską. Pozdrawiam, hej
    Cyrk

15.05.2022 10:13

Tez tak wlasnie zrobilam i od razu zycie piekniejsze :) polecam
    XD

15.05.2022 16:21

Bo Cię wywalili za nieróbstwo
    Chętny pracownik

12.05.2022 09:27

Mam pytanie ile farmacol daje podstawy, proszę o szczerą odpowiedz

12.05.2022 09:38

Wynagrodzenie jest uzależnione od zajmowanego stanowiska. Szczegóły wynagrodzeń są ustalane na rozmowach rekrutacyjnych. Jeśli ma Pan pytanie odnośnie konkretnego ogłoszenia o prace prosimy o kontakt pod adresem mailowych: [email protected]
    Pype

13.05.2022 15:19

Wszyscy zwykli pracownicy mają podstawy 3010zl nie zależnie czy jesteś doświadczonym pracownikiem czy dopiero się zatrudniłes. Dlatego jest taki Przemial. Ludzie co robią po kilka lat mają tyle samo podstawy co typ który dopiero co dostał umowę. Ja pracuję w tej firmie 7 lat i mam podstawy 3010 a typ który niedawno dostał umowę ma tyle samo.
    aneta

11.05.2022 12:40

Dzień dobry, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat pracy w dziale transportu? Widziałam w internecie ogłoszenie
    Andrzej

11.05.2022 22:06

Najgorszy dział w tej firmie, unikaj!
    Tańcząca z pojemnikami

09.05.2022 04:54

Kto zajmuje się wymianą worków na strefach? Od kilku dni worki nie są wymianie, są przepełnione albo poprostu ich nie ma. Nocna zmiana przychodzi i nie ma gdzie wyrzucać (usunięte przez administratora) Bo niektórzy nie patrzą czy to folia czy karton i wszystko jest ładowane do jednego. To się potem urywa, wysypuje itd. Nie stać was na duże worki? Zainteresuję się tym ktoś w końcu? Szukacie oszczędności na bezpieczeństwie pracownika. Przecież można się poślizgnąć na tej foli albo kawałku kartonu który wypadnie z tego worka... Tak dbacie o BHP a o takim (usunięte przez administratora) zapomnieliście...
    Ktokolwiek

08.05.2022 20:07

Polecam tym którzy pracują w farmacolu i zajmują się plotkami zamiast pracą - zająć się swoim życiem i skończyć(usunięte przez administratora) ???? Do pracy powinno się przyjść, pracować, wyjść ???? A nie snuć spiski, plotki i różne inne insynuacje na temat czyjegoś życia ⚠️ Chcesz się czegoś dowiedzieć to podejdź do tej osoby i zapytaj. Bo jak na Wasz wiek to czuje się o wiele bardziej dojrzała, serio ???? Kocham dowiadywać się różnych plotek na swój temat, pewnie nie jedna osoba pracująca w tym zakładzie też była na moim miejscu i czuła się z tym źle.
    Ktokolwiek

08.05.2022 20:18

Gdyby ktoś pytał to ja (usunięte przez administratora) :)
    Megane

02.05.2022 05:34

Pracuje nie długo w tej firmie na ekspedycji ale z tego co mówią starzy pracownicy to nie doceniają oddanych pracownikow i 99% osób się zwalnia z powodu małych pieniędzy jak za taką pracę. Brak pomocy od reszty magazynów przy duzej ilości pracy. Brak wystarczającej ilości ludzi a jak już są to się kompletnie nie nadają. Sam po majówce zaczynam szukać nowej pracy bo to na ekspedycji trwa już kilka lat więc nie ma sensu tu siedzieć.

05.05.2022 09:17

Odpowiadamy na Państwa wpisy, relacjonując stan faktyczny przebiegu procesów w organizacji. Powtarzające się pytania wymagają podobnych odpowiedzi.
    Zadowolona

05.05.2022 10:13

Jak dla mnie super praca. Lekka fajna i przyjemna. Bardzo dobra pensja i możliwości ogromnego rozwoju. Nie można narzekać na pracę. Jest super.
    Prośba

05.05.2022 09:00

Może zarząd pójdzie na rękę i zezwoli pracownika przez okres letni na noszenie spodek na magazynie? Wiadomo nie takie jak na plaży tylko takie co zakrywają kolana. Robi się bardzo cieplo i ciężko jest wytrzymać w spodniach.. Załoga na pewno się ucieszy że zarząd myśli o swoich pracownikach.

05.05.2022 09:22

Przepisy BHP ograniczają możliwość zmiany wymogów dotyczących ubioru pracowników na terenie magazynu.
    Sto bezprawiu!

06.04.2022 19:02

Farmacol co za bzdury piszecie o przestrzeganiu prawa?! A co na to powiecie "129 Kodeksu pracy rozkład czasu pracy – zwany potocznie grafikiem – musi zostać wręczony pracownikowi najpóźniej na 1 tydzień przed rozpoczęciem pracy. W świetle przepisów niedopuszczalna jest więc sytuacja, w której pracownik poznaje swój grafik pracy na kolejny tydzień dopiero w piątek po południu." Co tydzień łamiecie prawo pracy, i prawa pracowników. Wywieszanie grafik na 3 dni przed rozpoczęciem kolejnego tygodnia a często zmieniacie grafik w w piątek gdzie w sobotę rozpoczyna się nowy tydzień pracujący. I wy jeszcze piszecie że przestrzegajcie prawa?! Śmieszni jesteście. To samo niedzielę powinny być płatne no chyba że pracownik sobie wybrał wolne w jakimś dniu tygodnia ale to tylko na ŻĄDANIE pracownika! A nie z góry jest narzucone że w niedzielę mam wolne w tygodniu bez pytania czy wg che te wolne.

04.05.2022 09:36

Szanowni Państwo, prosimy o szacunek dla każdej wykonywanej pracy w GK Farmacol.
    Pracownicy

04.05.2022 12:04

Większość postów pracowników motywowana jest czy też wymieniana w nich jest ta sama kwestia nie działająca w ich stronę. Więc przydałoby się stosować wobec nich to samo czego się oczekuje od nich
    Przewoźnicy Poznań

29.04.2022 08:27

28.04 oraz 29.04 strajk przewoźników w oddziale Poznań. Zostało zatrzymane 24 trasy plus 5 tras w Koninie.
    K

01.05.2022 09:44

Z moich prywatnych informacji wiem że o godzinie 12 auta nadal stały na placu!
    Autoholic

02.05.2022 22:35

Nic dodać nic ująć.
    Transport

30.04.2022 09:50

Wpis o strajku przewoźników oddziału Poznań usunięty. Jak widać cenzura ma się dobrze.

02.05.2022 09:26

Dzień dobry. Uprzejmie informujemy, że usuwamy wyłącznie te wpisy, które nie są zgodne z regulaminem portalu. Jednocześnie, w celu umożliwienia szybszej reakcji na Państwa zgłoszenia, zachęcamy do kontaktu z bezpośrednimi przełożonymi. Ta forma komunikacji jest zdecydowanie bardziej efektywna i w szybszym tempie przynosi korzyści dla każdej ze stron.
    Don Hazard

28.04.2022 10:36

Pracuję jako magazynier w oddziale Katowice w waszej firmie od miesiąca, jakie są szansę i kiedy można przejść na umowę o pracę?

29.04.2022 09:03

Dziękujemy za zapytanie. Zapraszamy do kontaktu poprzez mail [email protected]

16.04.2022 15:37

22.04.2022 21:03

Wyraziłem swoją opinię na temat działu ekspedycja to została moja opinia usunięta. Widać tą „wolność słowa” na tym portalu
    Toricelli

27.04.2022 10:41

To może pora iść do zarządu obiektywnie poruszyć problem? A nie wiecznie nadawać na nowych i się podlizywać.Przez takich ludzi jak ty polacy są (usunięte przez administratora)we własnym kraju od dziesięcioleci.
    Piotr

17.04.2022 14:55

Pracowałem w Farmacolu prawie trzy lata. Miałem świetnych przełożonych, ich racjonalne podejście do moich i kolegów możliwości, jasny zakres obowiązków, i żadnych w zasadzie zastrzeżeń, choć stawki były niskie. Po likwidacji mojego stanowiska miałem przejść na magazyn, ale kadry odmówiły przyjęcia mnie na etat i zaproponowano mi zlecenie. Wstępnie się zgodziłem, ale i tak mnie nie przyjęto, ponieważ ZAPYTAŁEM o uzasadnienie blokady mojego przejścia na etacie. I samo to, że śmiałem zapytać mnie skreśliło. Jak mi to szanowna GKF tutaj wyjaśni, to będę wdzięczny dozgonnie, choć to już kawał czasu. Mimo wszystko żal pozostał, bo to była MOJA FIRMA. Firma, którą lubiłem, szanowałem i na pracy w której mi zależało
    Piotr

24.04.2022 21:27

Mail wysłany. Ciekaw jestem czy firma zaszczyci mnie odpowiedzią.

26.04.2022 09:32

Odnotowaliśmy Pana korespondencję mailową. W najbliższych dniach otrzyma Pan od nas odpowiedź tym samym sposobem.
    Ciężki

23.04.2022 18:11

Ludzie ogarnijcie się, zachowujecie się gorzej niż dzieci. Nie poruszacie tu spraw prywatnych ale te które dotyczą pracy. Nic więcej. Pozdrawiam
    ....

21.04.2022 17:40

Tu widzę wojna słowna i przepychanki między działami gdzie pracuje przerwaga kobiet. Jakoś inne działy nie mają takich problemów. Tzn może i mają ale nie opisują i nie rozgaduja na cały magazyn.
    Tak sobie

19.04.2022 16:48

co Ty za głupoty wypisujesz?my bynajmniej nie słuchamy muzy na kontroli i szanujemy decyzje Kierownictwa,bo w rzeczywistości jest to łamanie przepisów BHP a bardziej bym się skupiła na siedzeniu na telefonach Kierowników zmian i paniusia co pracuje na noc na starcie i ogląda sobie filmiki a Kierownicy nie reagują a pózniej taśma stoi a teraz juz nie maja na co patrzeć bo paniusia już zakryła swoje plecki i brzuszek
    Orka

20.04.2022 13:41

Haha jak tam na kontroli wiecznie dyskoteka. Idziemy z ekspedycji pozbierać kartony a muza leci. Macie szczęście że kamerzysta was się nie trzepia bo my takiego szczęścia nie mamy ;/ ale co się dziwić jesteście w jego wieku możecie sobie pogadac jak równy z równym. A on przymyka ma to oko.
    doggy

20.04.2022 22:23

Taśma stoi nie przez koleżankę na starcie, a przez powolnych chłopaków, którzy ściągają pojemniki u góry w tak żółwim tempie, że płakać się chce, do tego jeden z tych koleżków zamiast wrzucać pojemniki na taśmę to blokuje taśmę i siedzi sobie na telefonie, z dołu to widać nawet więc zejdźcie z dziewczyny ze startu, która nie ma z tym nic wspólnego a zwróćcie uwagę tym nierobom co to po jednym pojemniczku ściągają. A'propo siedzenia na telefonie dziewczyny ze startu, to absurdalne, wyssane z palca pogłoski, ona nawet na taśmę przychodzi i robi z nami, pomaga ściągać pojemniki kiedy taśma stoi za to panie na kontroli mają czas oglądać sobie filmiki, pokazywać wzajemnie zdjęcia i potem nie dziwota, że taśma stoi, plus słuchanie muzyki na kontroli co już tradycją się stało. Panowie zamiast zająć się robotą na kontroli z pojemnikami to wolą sobie pogawędki urządzać z paniami w boksach, zagadywać je. Jeden chłopak tam tylko rzetelnie i bardzo szybko pracuje i czapki z głów dla niego, reszta to lenie do potęgi. Wstyd, żeby koordynatorki musiały chodzić na górę i zdejmować za nich pojemniki żeby robota ruszyła z miejsca.

12.04.2022 19:59

A ta paniusia na rano na starcie to coś w ogóle robi oprócz plotkowania i chodzenia po calym magazynie i gadania ze wszystkimi. Na taśmę ją dać. A nie czepiajcie się nocki.
    Jjh

09.04.2022 13:00

Wiecie czy 2 maj jest wolny?
    Lucyfer

10.04.2022 03:36

2 maj jest normalnym dniem roboczym!!!
    Eh

10.04.2022 12:21

3 maj też się w farmacolu pracuje..
    Pracownicy magazynowi2200brutt

10.06.2021 17:43

Drodzy kierowcy gratulujemy odwagi walczycie o swoje! My pracownicy magazynowi z checia z wami zastrajkujemy. Możemy zrobić strajk włoski tak że ekspedycja się nie wyrobi bo nie dostanie pojemnikow na czas a też pewnie chłopaki wezmą w tym idzial. Tylko dajcie znać kiedy. Nie wyjedziecie ale nie z waszej winy więc kary wam nie dadzą ????
    Jaaaa

04.04.2022 22:55

Albo cza stanąć bo innego wyjścia niema. Nikt z nami niechce nawet rozmawiać. Jak by stanęły wszystkie biura jak magazyn może by do nich dotarlo

06.04.2022 09:23

Zadania wykonywane przez Pracowników GK Farmacol powinny być realizowane zgodnie z przepisami wynikającymi z rozporządzenia BHP. Jeśli obserwują Państwo sytuacje, które - Państwa zdaniem - mogą odbiegać od obowiązujących norm - prosimy o dokonywanie zgłoszeń bezpośrednim przełożonym lub poprzez system zgłaszania naruszeń dostępny na stronie internetowej GK Farmacol.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Grupa Farmacol?

Kontakt - Grupa Farmacol

Katowice

05.04.2022 22:17

JE 100 %

06.04.2022 06:25

Pamiętam jak kierownik popularnego działu FCL w Katowicach powiedział do swoich pracowników ,,(usunięte przez administratora). Nawet nie odezwali się. Później awansował ich na koordynatorów. Ten sam kierownik i swojego przełożonego potulnym głosem z miną zbitego psa przytakiwał grzecznie. Tacy ludzie tam pracują.

06.04.2022 09:14

W Grupie Farmacol nie tolerujemy opisanych wyżej zachowań. Z naszymi pracownikami prowadzimy konstruktywny, przejrzysty i otwarty dialog, oparty na wzajemnym szacunku i profesjonalizmie. W swoim codziennym działaniu trzymamy się litery prawa oraz wszystkich obowiązujących wewnętrznych i zewnętrznych przepisów oraz procedur. Prosimy o przesłanie zgłoszenia poprzez dedykowany SYSTEM ZGŁASZANIA NARUSZEŃ https://www.farmacol.com.pl/kim-jestesmy/system-zglaszania-naruszen/ . Tylko dzięki temu będziemy mogli dokładnie zbadać sytuację i wyciągnąć ewentualne konsekwencje.
    Mua

01.04.2022 08:01

Skoro dostaliśmy podwyżkę podstawy wynagrodzenia do minimalnej to czy te 400zl brutto które jest zabierane od lipca 2018 z premii do wyrównania do minimalnej wróci? Bo dużo pracownikow nie ma nawet pojęcia że premia jest obcinana o 400zl i 20 czy 30zl na uszkodzenia?
    mua

01.04.2022 16:28

No i właśnie w tych komunikatach nie ma nic o tym a kierownicy nie chcą udzielić informacji. Wmawiają ze nie ma branych tych 400zl

04.04.2022 09:14

Jeśli nadal potrzebuje Pan/Pani wyjaśnienia, prosimy o wiadomość na adres [email protected]
    Ekspedycja

21.02.2022 17:24

Wytrzymałem dwa tygodnie na ekspedycji i to z bólem, atmosfera w pracy toksyczna, ludzie którzy pracują tam po 5-6-7lat mają bekę z nowych ludzi. Szkolenie to jedna wielka pomyłka, uczą cię jak za karę i jesteś jakby ich pomagierem czyli przynieś podaj pozamiataj. Nie wiem dlaczego i nie spotkałem się z tym w chyba żadnej firmie każdy na siebie tam kapuje także nie ufajcie nikomu. :) Pozdrawiam pajaców którzy mają po 40 lat i cisną bekę z 20 latków, że są nowi na magazynie... Zapomniał (usunięte przez administratora) jak cielęciem był, młodzi muszą jakoś pozyskać doświadczenie czy złapać jakąś pierwszą pracę a ty jeden z drugim macie po 40 lat zarabiacie 2500 netto i macie czelność się wywyższać. Dla nowych kandydatów: Umowa śmieciowa, najgorsza jaką w życiu widziałem, za wszystko kary finansowe. Na kartę wstępu też się nie doczekacie bo ja miałem obiecane na drugi dzień pracy, po dwóch tygodniach dalej jej nie otrzymałem. Brak możliwości przewietrzenia się na przerwie, nie wspominając że nie można wyjść na papierosa. Podsumowując: Nie polecam, atmosfera bardzo toksyczna, umowa śmieciowa, jeśli chcecie być traktowani przedmiotowo i być wyszydzanym na każdym kroku to Farmacol jest idealnym miejscem dla was! Zmieńcie nazwę z Farmacol na Farmazon.
    Fio

01.04.2022 15:41

Tu się zgadzam i tu się tymi problemami powinien się zająć pracodawca który płaci a skoro Kierownicy magazynu tego nie widzą jak Kierownicy zmian walą ściema a co za tym idzie również co nie którzy pracownicy między regałami to gdzie tu szukać problemów w wydajności

04.04.2022 09:11

Dziękujemy za opinię. Jesteśmy otwarci na wszelkie uwagi, które mogą pomóc nam jeszcze lepiej odpowiadać na oczekiwania naszych pracowników, niestety ta opinia jest zbyt ogólna, abyśmy mogli się do niej odnieść. Jeśli chciałaby/łby Pani/Pan opisać sprawy, które Panią/Pana zaniepokoiły, prosimy o wiadomość na adres [email protected]
    AA

25.03.2022 09:56

Drogi Pracodawco, dlaczego warunki sanitarne są tak dalekie od standardów? Chociażby toalety, a w szczególności damskie. Brudne, śmierdząca. Bardzo często spłuczka nie działa. Wodę trzeba splukiwac wiadrem, papier toaletowy,którego nie da się spłukać i trzeba wyrzucać do kosza, żeby nie zatkać toalety. Już nie wspomnę o ilości toalety. Czy tak to powinno wyglądać? Zapraszam do odwiedzenia toalet w części magazynowej jak i w biurowcu. Różnica ogromną. Świadczy to rozwiez o gorszym traktowaniu ludzi pracujących na magazynie. Czy my,pracownicy magazynu nie zasługujemy na godne warunki,higieniczne toalety? Czy macie świadomość, jakie tam jest siedlisko wirusów i bakterii ?

04.04.2022 09:05

Dziękujemy za Pana/Pani opinię. Wszelkie uwagi dotyczące jakości wykonywanej usługi prosimy kierować do dedykowanego dla Państwa oddziału Administratora Obiektu, który bezpośrednio koordynuje pracę firmy odpowiedzialnej za utrzymanie czystości w obiekcie.

04.04.2022 09:05

Pomocnik murarza

01.04.2022 16:56

Ja się odniosę jedynie do tego czy ta praca jest faktycznie ciężka, czy może ...takie pokolenie ludzi. Nie biorę pod uwagę zarobków. Tak, praca na ekspedycji jest prosta i nie jest ciężka. Jest to porównanie do 8-12 godzin w trybie pomocnika na przysłowiowej budowie. Taczka, gruz, łopata, zaprawa, cegły, młot pneumatyczny, kucie ścian. Mróz, śnieg, upał, deszcz. To jest ciężka praca, a to co robicie na ekspedycji nie jest nawet w 50% porównywalne do tego o czym wspomniałem. Ktoś kto narzeka na ciężar pracy na ekspedycji jest po prostu nierobem. Powtarzam - nie biorę pod uwagę spraw finansowych. Zostaliście wychowani na kobiety.
    XD

03.04.2022 15:25

I tu trafione w 100% prawda to tylko nieroby narzekają
    Ona

22.03.2022 13:40

Farmacol jak to jest że z Belwederu może skorzystać tylko osoba spokrewniona???? Mam narzeczonego z którym jestem 5 lat a mimo to nie bożemy razem skorzystać z Belwederu bo nie jesteśmy razem. Trochę to nie sprawiedliwe że on by musiał płacić o dużo więcej tylko dlatego że nie mamy tego samego nazwiska..
    wiatr

31.03.2022 18:00

dynamiczną pracą - elektrycznych czajników? :)

01.04.2022 09:15

Oczywiście - gotujemy się do pracy :)
    Sw

25.03.2022 18:28

Osoby które teraz zostają lub przychodzą wcześniej do pracy powinni mieć jakiś dodatek do premi za to. Zostajemy z dziewczynami dłużej a inne które nie zostają śmieją się że jesteśmy frajerki.

19.03.2022 19:28

21.03.2022 09:35

Informujemy, że przywołany incydent został zweryfikowany przez wewnętrzną komisję antymobbingową GKF. Jeżeli zaobserwujecie Państwo, że na terenie GKF dochodzi do sytuacji, które mogą być niezgodne z prawem lub obowiązującym regulaminem pracy, prosimy o zgłoszenie zaobserwowanego ewentualnego nadużycia, za pośrednictwem systemu SYGNALISTA, dostępnego na stronie internetowej FARMACOL.COM.PL w zakładce O NAS: https://www.farmacol.com.pl/kim-jestesmy/system-zglaszania-naruszen/
    ABC

08.03.2022 10:49

Proszę o wyjaśnienie dlaczego w momencie wraz z podniesieniem podstawy do najniższej średniej krajowej, co tak naprawdę żadna łaska nie jest zabraliście półroczną premie frekwencyjne? Ten ruch z waszej strony jest dla wielu ludzi bardzo niezrozumiały. Z jednej strony pięknie napisane pismo do informacji pracowników, gdzie zabrakło szczerości o zabraniu półrocznego frekwencyjnego. Czy to jest w porządku? A no nie jest. Firma,która ludzi ma za nic. Nic od siebie nie da,nie doceni, nie zachęci. Przychodzą nowi ludzie do pracy i na start zarabiają tyle co ludzie z 20letnim stażem. Gdzie tu szacunek, docenienie takich pracowników,sprawiedliwosc ? Dlaczego faktycznie nie wyjdziecie na przeciw oczekiwaniom pracowników?
    Kaja

15.03.2022 18:09

A co może Kierownik magazynu T.K ! Tam władzę w premiowaniu ma G.G
    Ccc

18.03.2022 19:21

Zgadzam się z Tobą bo chodzę czasami na inne zmiany i tam robotą hula a na nocnej zmianie nie ma nikogo z Kierowników wyższego szczebla to Kierownicy zmian robią co chcą a później biadolenie że robotą stoi a człowiek ma mniej motywacji bo sami wielcy zmianowi ściema walą na telefonach

05.03.2022 19:36

07.03.2022 09:41

Zabrali nam oremje półroczną to niech teraz ja przekażą na Ukrainę, przecież sporo zaoszczędzili.

16.03.2022 15:55

Informujemy, że cele statutowe Fundacji Niebieskie Serce oraz sposób ich realizacji są informacjami jawnymi, podanymi do publicznej wiadomości na stronie internetowej fundacji (https://niebieskieserce.pl/sprawozdania-z-dzialalnosci-fundacji-niebieskie-serce/) W związku z sugestiami pojawiającymi się w treści Pana/Pani wpisu, Grupa Kapitałowa Farmacol podejmie stosowne kroki prawne.
    Gdffjj

12.03.2022 20:54

Zróbcie w końcu palarnie!!! Każdy ma 15 min przerwy to powinien mieć prawo robić co chce, jak zamiast jedzenia woli zapalić to niech idzie zapalić. Gdzie jest riwno uprawnienie?!!! Na całym terenie jest zakaz palenia a mimo to biurowiec i wiesiek sobie wychodza na paoieroski. Czym oni się różnią od pracowników magazynowych?! Chyba tylko tym że mają 5 razy większe wypłaty... To jest zwykła dyskryminacja pracowników magazynowych...
    Bob

15.03.2022 18:21

Może Ci jeszcze kawiarnię otworzyć z Drinkami? Hahahaha ja całe życie nie palę a jak koło mnie pracuje smierdzący papierosami to mi się chce rzygać
    Magda

12.03.2022 21:26

Dzień dobry czy są przyjęcia do pracy.

14.03.2022 09:43

Zachęcamy do śledzenia aktualnych ogłoszeń dotyczących prowadzonych rekrutacji - na stronie internetowej GK Farmacol w zakładce OFERTY PRACY oraz na portalu GoWork. Zapraszamy do naszego Zespołu.
    Katosy

13.03.2022 22:49

Kiedy będą podwyżki na innych działach? (usunięte przez administratora)
    M.

26.02.2022 11:10

Ja mam pytanie do szanownego zarządu. Czy farmacol jako potężna i bardzo dobrze prosperującą firma farmakologiczna ma w planach pomoc naszym sąsiadom w tym ciężkim czasie? Bardzo potrzebne są środki pierwszej pomocy... Niby tak nie wiele, a jednak...

11.03.2022 09:22

Decyzje strategiczne dotyczące działalności GKF podejmuje Zarząd, nie są one przedmiotem publicznej dyskusji. Dziękujemy za komentarz.
    M.

12.03.2022 11:58

Ja się nie martwię o to, tylko zapytałam z czystej ciekawości czy jakieś kroki planują podjąć. Co do zniżek to jestem z Tobą zgodna. Pozdrawiam
    Zawiedziony robol

02.03.2022 20:48

Wrocław dzisiaj dostał aneksy kwota to żenada nic od siebie nie dali tylko ustawowo brawo GKF
    Cyrk

08.03.2022 22:35

To po co dalej tam pracuja bo to jest smieszne praca ktora nic nie daje zycie na minimalnej a wszyscy sie tam szarpia tyle lat jakby to ich bylo. Meczcie sie dalej i nienarzekajcie samo sie nic w waszym zyciu nie zmieni
    Lika

10.03.2022 10:18

W Szczecinie tylko aneksy był. Żadnych listów nie dołączali.
    Ola

24.02.2022 19:40

@pracodawca skoro tak wam na nas zależy i na naszym bezpieczeństwie to dlaczego w tej firmie robi jeszcze pan Wiesiek? Notorycznie wchodzi do WC dziewczyn i wielokrotnie nie pukając otwierał nam drzwi jak załatwialiśmy nasza potrzebę.. On jest właścicielem że taki nietykalny????
    Nina

06.03.2022 18:37

Proszę aby sprawdzać wiarygodność wpisów mnie też kiedyś jedna z koleżanek oczerniała i popsuła opinie jak że nic nie robiłam na kontroli zgłosiłam to Kierownikowi magazynu uwczesnemu to mówił że sprawdzi monitoring i było po sprawie a i można tak mi się wydaje namierzyć takie osoby które chcą komuś zaszkodzić i zszargać opinię proszę namierzyć takich delikwentów a jeśli chodzi o inne sprawy dotyczące nas pracowników na magazynie to przecież idzie wszystko sprawdzić bo są kamery

07.03.2022 10:57

Dziękujemy za opinię, zapewniamy, że sprawę poddamy szczegółowej analizie.
    Monika

05.03.2022 21:13

Dzień dobry , czy są obecnie przyjęcia do pracy.

07.03.2022 10:53

Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy w GKF na portalu GoWork lub w zakładce "Kariera" na stronie internetowej www.farmacol.com.pl. Zapraszamy do naszego zespołu!

04.03.2022 22:41

Ona

06.03.2022 07:51

Podstawy się różniły, minimalnie ale te 100zl to zawsze coś, teraz wszyscy mają tyle samo. My na lodówkach dziewczyny z czarnych,psychotropów czy chłopaki z ekspedycji zostali poszkodowani. Wszyscy co mają słała premie zostali poszkodowani ale firma ma to gdzieś. Widać kto robi a kto nie i jak wszyscy mają mieć taką samą podstawę to powinni niektórym osoba dać większą premie. Tym którzy ciągną ta robotę.
    Ehh

06.03.2022 20:24

Ekspedycja się sypnie jak domek z kart. Ostatnie filary odejdą :D
    Ciężki

06.03.2022 12:36

Pytanie; które oddziały dostały już aneksy do umów? Czy aneksy te są adekwatne do zapowiedzi zarządu? Czy do aneksów dołączone były listy przewodnie? Pozdrawiam. Pracownik oddziału w Szczecinie.
    Pomocnik

03.03.2022 18:20

Taka uwaga żeby przyspieszyć. Jest dużo nowych na magazynie bocznym i chyba nie wiedzą. Niech robią boczny godzinami tak jak to robią na czarnych, psychotropach czy 15 a nie mieszają wszystko jak leci i powodują opóźnienia. Rozumie że są na zleceniu tak jak ja i chcą robić więcej godzin ale bez przesady.

04.03.2022 10:54

Dziękujemy za proaktywność. Uprzejmie prosimy o przekazanie Pana/Pani pomysłu do osoby organizującej pracę na Pana/Pani magazynie wówczas możliwa będzie merytoryczna ocena proponowanego rozwiązania.

Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Farmacol