Fiege Sp. z o.o.
3 227 6 1

Opinie o Fiege Sp. z o.o.

Zero

11% premi od stawki 2500brutto, szacun dla firmy, jest coraz go gooo gorzej!! Imprezę firmowa ogłosili 3tyg przed terminem chyba po to by jak najmniej os. Się tam pojawiło i robią ja w październiku przy 10 stopniach na dworze gratuluję!

ze zmiany cepa
@Zero 08.10.2018 15:33

Ale to jest wynik tego że nie byłeś na setkach u cepa.... Ci co byli to dostali +10 do premii Szkoda tylko że cep zapomniał iż pracujemy 5 dni w tygodniu a 6 dzień to nadgodziny i każdy ma WYBÓR czy chce przyjść czy nie... no a jak nie przyjdziesz to Ci premię utnie bo przecież jest UZNANIOWA Nie polecam firmy! Są magazyny, gdzie na start dają więcej niż tutaj po przepracowaniu 2 lat! a pani z kadr niech wyjdzie z biura i posłucha co pracownicy mówią...

Adik
@ze zmiany cepa 08.10.2018 22:09

Po co tu jeszcze pracujesz ? Jak ci źle to zmień firmę.

wyzej
@Adik 09.10.2018 06:57

bo mnie okres wypowiedzenia trzyma... haha

Zero
@wyzej 09.10.2018 18:07

A kto to cep? Bo nie znam gościa..

Niżej
@wyzej 09.10.2018 18:07

W tej firmie nie ma okresu wypowiedzenia więc nie wal kitu haha

poniżej
@Niżej 10.10.2018 08:52

W tej firmie nic nie ma....

Hanna

@hallo, do tego, aby czytelnicy obserwujący ten wątek mogli korzystać z rzetelnych i uzasadnionych informacji na temat pracy w firmie Fiege. Dzięki temu mogą sami na podstawie wyrażonych przez Was opinii podjąć decyzję o ewentualnym aplikowaniu. @nick, powyżej napisałam dokładnie, jak to wygląda. @Zero, możesz napisać coś więcej o zaplanowanej imprezie firmowej przez firmę Fiege? Jak ona wygląda? Czy każdy pracownik może wziąć w niej udział?

Idea

Dzień dobry Mam pytanie do Hanny? Pracujesz u Nas w fiege D.G ? Jak tak to może byśmy wspólnie porozmawiali o jakimś socjalu dla ludzi z D.G, bo ogólnie to gunio jest, a nie socjal i może bony świąteczne z 250 zł podnieść coś, bo od kiedy pamiętamy to ta kwota od kilku ładnych lat stoi w miejscu. Firma rozrosła się dużo i trochę jeszcze, a pomysłów na motywowanie pracownika niema.

Pikpik
@Idea 19.09.2018 18:34

Patrz jak już Ci dadzą więcej buhaha ile lat pracujesz? Bo chyba jeszcze za krótko.

jeszcze piker
@Idea 19.09.2018 18:34

Nie ma co liczyć na socjal i podwyżki. Sam próbowałem lecz dostałem odpowiedź w stylu " chcesz to pracuj a jak Ci się nie podoba to się zwolnij"- oczywiście nie wprost te słowa. Odniosłem wrażenie, że nie mogą podjąć żadnej decyzji ponieważ są kolejnym oddziałem. Szkoda tylko że wypracowany zysk netto w DG liczy się ogólnie w skali całej PL a jeśli chodzi o jakieś podwyżki to musi się zebrać GÓRA ( zarząd) i "klepnąć ". Na dzień dzisiejszy na magazynie: zaczynasz od 2500 brutto. Po roku otrzymujesz 150zł brutto podwyżki a po dwóch latach kolejne 150 brutto- czyli po dwóch latach zarabiasz 2800 brutto. Po tym czasie nie ma już podwyżek- chyba że inflacyjna. Jeżeli chcesz zarobić to możesz zrobić nadgodziny, które są co weekend a nawet w tygodniu. Praca dla osób które nie mają swojego życia i chcą się poświecić całym swoim wolnym czasem fiege.

Nick
@jeszcze piker 27.09.2018 21:13

albo dla osób które mają jakieś cele, marzenia i trzeba na to troszke kasy odłożyć, bo z normalnen wypłaty to lipa trochę.

jeszcze picker
@Nick 02.10.2018 10:23

Z czego chcesz odłożyć? Możesz robić wszystkie setki w miesiącu i pracować po 6 ranek i 6 nocek- Twoje zdrowie. Ja swoje szanuje, tak samo jak czas, ale nie mogę pojąć z jakiego artykułu kodeksu pracy mogą mnie zmusić do nadgodzin... jeszcze nie otrzymałem tej informacji, a jedynie wybór: albo przychodzisz albo nie masz premii

Hanna

@123, błędnie interpretujesz moją osobę, ponieważ tak, jak napisałam wcześniej nie jestem pracownikiem firmy Fiege, ani osobą w żaden sposób z nią powiązaną. Dbam o to, aby w temacie wypowiadały się osoby, które rzeczywiście mają wiedzę na temat tego miejsca pracy. @jeszcze piker, każdy pracownik ma możliwość zostać po godzinach i zarobić dodatkowe pieniądze za pracę w firmie Fiege? Czy nadgodziny są jakoś dodatkowo płatne, czy stawka jest taka sama, jak w przypadku normalnych godzin pracy?

hallo
@Hanna 30.09.2018 17:45

Hanna jezeli nie jestes osoba zwiazana z firma to do czego potrzebne ci te informacje?

karol
@hallo 30.09.2018 20:20

permanentna inwigilacja

nick
@Hanna 30.09.2018 17:45

ale w jakim celu dbasz o to jak nic z Nami Cię nie łączy ?????? nie rozumie Hanno.

@jeszcze piker
@Hanna 30.09.2018 17:45

Tak są dodatkowo płatne, tylko dlaczego pracowników się zmusza do nich? "Jeśli nie przyjdziesz to utnę Ci premię" - czy to nie brzmi jak szantaż? Największy ból (usunięte przez administratora) jest na koniec kwartału...

Kamil

Czy zn zn znaaa znaaaajdzie się wo woo woool woolne mie mnejj miejsce na na na na na na no uu u u To To Toom Toomka na na na paale palet paletach ?

123

Droga Hanno (Anno) z Działu Personalnego, w moim odczuciu swoimi komentarzami bardziej szkodzisz sobie i wizerunkowi firmy.

Hanna

@Idea, nie pracuję w firmie Fiege, więc niestety nie pomogę Ci w tej sprawie, jednak myślę, że może warto na ten temat porozmawiać z szefostwem firmy? Są inni pracownicy, którzy również uważają tak samo, jak Ty? @Pikpik, myślisz, że nie ma szans na podwyżkę wynagrodzenia za pracę w firmie Fiege? Może warto poruszyć ten temat?

Tomek

Jak przedstawiają się zarobki w firmie w dziale IT. ? Czy firma organizuje imprezy integracyjne i jak wyglądają ?

Lolo
@Tomek 26.08.2018 07:47

Tomek chcesz się przyjąć do pracy czy podrywac laski na imprezach integracyjnych? ????

lolek
@Lolo 12.09.2018 01:24

chce podrywać laski

Jaco
@Tomek 26.08.2018 07:47

Zarobki są od 4600 - 5300 brutto zależy od stażu pracy plus około 15% premii za wykonanie ticketow

Dorota
@Jaco 15.09.2018 08:58

Chlopie skad ty te zarobki wymysliles hahah

Uciekamy

Wszyscy uciekają z fiege, kierownicy jak i administracja się zwalnia na potęgę, wszystko przez Pana, który robi dużo zamieszania i dla niego nie liczą się ludzie tylko cyfry, ale kończy się w tym roku jego epoka! Pozdro słodki! Robi się jeden wielki (usunięte przez administratora) w tej firmie niestety, praca fajna, zarobki słabe, premie ucinane...

Piotrek
@Uciekamy 14.07.2018 17:48

Nie rycz mała nie rycz ja znam te twoje maniery twoje łzy lecą mi na koszulę. Ja jestem King Bruce Lee karate mistrz.

Hanna

@Guzior, w ostatnim czasie w firmie Fiege nastąpiły jakieś zmiany, które mogą mieć wpływ na warunki pracy, które obecnie mają pracownicy zatrudnieni w tej firmie? Możesz bliżej przedstawić, jak to wygląda? @Jaco, a jak wyglądają możliwości rozwoju zawodowego w tej firmie? Można z czasem awansować na wyższe stanowisko?

San Bernadino

Witam po długiej przerwie, ciekawie się tam u was dzieję. Z tego co przeczytałem do wnioskuję, że Goryl już nie pracuję w Fiege. Niby spoko ale dlaczego dopiero teraz odszedł tyle lat się obijał na krześle, takich kierowników przecież szkoda się pozbywać, zero kultury osobistej, zero jakiejkolwiek wiedzy z dziedziny gospodarki magazynowej, świetny donosiciel. Mam nadzieję, że nowy kierownik też jest tam po znajomości a nie po szkole i konkursie bo trochę ciężko będzie się przyzwyczaić do człowieka, który ma jakieś ambicje i wiedzę związaną z miejscem swojego zatrudnienia. Ludziska piszcie więcej na temat tego zakładu, tyle lat minęło a człowiek nadal z chęcią czyta niusy o asach z kierownictwa i ADM. A jak tam wasz pomysłodawca pracuje jeszcze czy już mu na samej górze podziękowali. Pozdrawiam i pamiętajcie, że jest tyle pomysłów, że nawet jak jakiś nie wypali to zastąpi się go innym... :) Ps: Ciasto i piwo ? Widzę, że tradycja picia i skakania przez płot dalej jest utrzymana w zakładzie ;)

stary piker
@San Bernadino 07.09.2018 16:22

Tęsknisz za Fiege.Wybrali nowego lidera na przyjęciach.Koleś który nie jest mądry i każdy ma go w czterech literach.nie zna się na robocie.Facet masochista.Współczucia dla chłopaków.Na wysyłce też nie lepiej dzieje się.Kierownicy mają swoich liderów jeden mniej mądry a drugi wiecej nie mądry.Największym donosicielem jest lider na zmianie G,wszystko go interesuje tylko nie robota.Mówią na niego pasztet,najlepszego kolegę sprzedał i zarobił na nim 100zł. Fajne teraz czasy we fiege.Wracaj do swojej ekipy tych zazdrosników i największych kapusiów bo ekipa się wykrusza a ty byłeś w tym najlepszy,pokaż im jak sie najlepiej jaja lizało kierownikom,

Anglik
@stary piker 07.09.2018 23:49

Raczej konfitura niż pasztet

Aka

Jak wyglonda praca w ochronie w tej firmie. Są durze zarobki? Ile godzin czeba pszepracować w miesiącu. Ktoś coś?

Piker
@Aka 26.08.2018 08:45

Som durze zarobki i czeba nauczyć się pisać i spać

Lolo
@Aka 26.08.2018 08:45

Najpierw trzeba się nauczyć pisać po polsku bez błędów ortograficznych????

Lolo
@Aka 26.08.2018 08:45

"Czeba " umieć pisać po polsku bez błędów ortograficznych ????

miała baba indora
@Aka 26.08.2018 08:45

Czeba umić wynosić towar,twardo spać,czeba być bes jetnego oka,jetnej renki i jetnej nogi. gól gól gól gól gól gól gól

Guzior

Haha słyszałem kto został kierownikiem i liderem na inbound, bez komentarza... Dobrze że już tu nie pracuje...

Hanna

@Jacus, każdy z pracowników zatrudnionych w firmie Fiege otrzymuje bony świąteczne, które opisałeś w swoim komentarzu? Chciałabym, abyś napisał, czy w ciągu roku są jeszcze jakieś dodatki do pensji dla pracowników zatrudnionych w tej firmie? @Annah, rozumiem, że możesz negatywnie postrzegać te aspekty pracy, jednak możesz to w jakiś sposób uzasadnić? Jak to wszystko konkretnie wygląda? Co wpływa na taką atmosferę w tym miejscu pracy? @Koksik, Twój komentarz jest bardzo "niesmaczny" i nie powinien pojawić się na forum publicznym, gdzie obowiązują zasady kulturalnych dyskusji. Na przyszłość pamiętaj, aby nie używać takich zwrotów w stosunku do drugiej osoby. Do reszty użytkowników mam gorącą prośbę, aby również zważać na to, jak wyglądają słowa, którymi posługujemy się w swoich komentarzach. Zapoznajcie się z regulaminem forum, aby dyskusja była prowadzona na odpowiednim poziomie pod względem kultury https://www.gowork.pl/regulamin

Oceanior

Kurła kiedyś to było...

Меріан Ваня

Компанія не погана. Робота легко і легко. Ми не знаємо, чому деякі поляки мають для нас дивну поведінку. Вони безробітні і не хочуть працювати

qqłka

Jeśli komuś jest tak bardzo źle zawsze może zmienić firmę i po kłopocie!!!

elPolako

Już? Wszystkich już opisaliście na tym forum? Chyba jednak nie. Jeszcze wam ktoś został. Tacy jesteście cwani na tym forum a żaden nie powie swojemu kierownikowi tego co napisał tutaj a na imprezie firmowej będziecie z nimi piwo pili. Jedynie co potraficie to płakać do ucha swojemu przełożonemu o to że chcielibyście przyjść w sobotę na setki lub zostać po 22ej bo setunie setunie. Słabi jesteście. Jak wam nie szkoda marnować czasu na takie wypociny i to słabe wypociny co nic nie wnoszą tylko opisują jaką macie słabą psychikę i boli was to że lider,kierownik czy osoba pracująca uczciwie zarabia więcej niż wy. Przypomnijcie sobie jak ludzie sie zwalniali bo fiege było bardzo złe i im nagle krzywdę wyrządziło, a po kilku miesiącach zpowrotem wracali do fiege,a przecież fiege takie złe i nie dobre było. Szkoda czytać te wasze brednie. Żałośni jesteście. Sami sobie robicie taką atmosferę a mówicie na liderów,kierowników czy specjalistów którzy tak naprawdę wam nie raz tyłek ratowali bo w innych firmach za niektóre akcję dostalibyście odrazu kopa. I życzę wam tego aby liderzy z kierownictwem wam przetrzepali mózgi bo za dobrze macie. Tutaj na forum jesteście najmądrzejsci. Pozdrawiam tych normalnych (zostało ich tylu że można ich policzyć na palchach jednej ręki)

Reks
@elPolako 08.09.2018 01:03

Wróć do szkoły kolego i naucz się pisać. Piona (usunięte przez administratora)

elPolako
@Reks 08.09.2018 08:46

nie jeteś moim kolega. Piona (usunięte przez administratora)

oh boshe
@elPolako 08.09.2018 01:03

Coś Ci się kolego pod deklem stało? Aa nie sorry... włazisz kierownictwu do (usunięte przez administratora) Faktem jest to, że pracownicy miedzy sobą rozmawiają jak to jest źle a nikt (prawie) nie powie wprost o co chodzi. Powód jest prosty- we fiege pracują osoby co albo maja alimenty albo komornika albo inne zobowiązania... Pracują na tyle długo, że za stówę czy dwie nie opłaca im się zaczynać wszystkiego od początku. Jeżeli pracujesz na magazynie to zauważ jaka jest rotacja pośród nowych osób. Zobacz jak te nowe osoby pracują- mają w (usunięte przez administratora) normę czy pracę bo "jak nie ta to inna" Setki są ale nikt mało jest chętnych. Po za tym od jakiegoś czasu "za karę" wprowadzają grafiki na weekendy - to jest uczciwe? Zarobek rzędu 2500 brutto przez pierwszy rok pracy jest taki wspaniały? - specjalnie nie liczę tutaj premi bo jest ona UZNANIOWA! i w dodatku procentowa- raz 5 raz 15- i zależy od kierownictwa. Chodź byś dawał z siebie wszystko to i tak Cię nie docenią. Tu jest tylko magazyn- przyjąć towar- wysłać towar . Na nic więcej nie licz

BiT
@oh boshe 09.09.2018 18:57

Nad tym magazynem nawet ptaki się nie zatrzymują bo nie ma na kogo n-a-s-r-a-ć Pracowałem 7 lat.

Adam

Żegnaj Terrorysto z inboudu. Baj baj. Teraz ludzie odetchną od ciebie. Dałeś nam popalić. Nie zapomnimy. To jest ta data 17 sierpień 2018.

proboszcz
@Adam 17.08.2018 16:19

Wesołe ostatnie pożegnanie. Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie, a Światłość Huciana niechaj mu świeci. Niech odpoczywa w Pokoju Hucianym. Amen.

Informacja
@Adam 17.08.2018 16:19

O kogo chodzi bo nie jestem w temacie ?

Facek
@proboszcz 18.08.2018 08:27

Tak źle wam było z Bartkiem? Idźcie do Sebusia i zobaczymy jak będziecie gadać. A poczekajcie na władze nowego kierownika... Powodzenia

Bezel
@Facek 18.08.2018 23:00

Haha, teraz to hejty a pewnie w piątek zeżarliście najwięcej ciasta i pierwsi staliście w kolejce po browara co chłop postawił wszystkim na odejście a wcale nie musiał. Jesteście żenujący... I żebyście się nie zdziwili nowymi rządami bo już na dzień dobry dostaliście liścia w twarz tematem L4 powyżej 5 dni... Biore jubileusz w tym roku i zmykam z tego cyrku...

Robotnik
@Informacja 18.08.2018 16:33

O tramwaj do Łodzi jak nie wiesz o co chodzi

Rototo
@Bezel 19.08.2018 07:45

JA też biorę jubileusz i wychodzę trzaskając drzwiami.Ciasto ciastem piwo piwem. Bajzel tyle że nie na kółkach.

bolololo
@Bezel 19.08.2018 07:45

Nowy kierownik już się tak że stachem dogada że bedzię większy gnój niż był.A już na pewno się za nikim nie wstawi, wiem bo z nim pracowałem, gość jest mega dwulicowy.Wybrali najgorzej dla chłopaków z inboundu. Byli lepsi kandydaci Ci którzy sie zglosili i Ci którzy nie.

Absolwent
@bolololo 23.08.2018 18:16

Pracuję tam od kilku tygodni przez Work Expres. Jeżeli ktoś uważa, że praca tam jest ciężka, to niech idzie na kopalnie... 1300-1400 na rękę to jest dosyć sporo jak na dzisiejsze czasy. A jak komuś się robić nie chce, to niech siedzi cicho. W końcu mamusia/tatuś da na paliwo...

Dorota
@Absolwent 27.08.2018 18:14

Ty idioto jezeli wedlug Ciebie 1300-1400 na te czasy jest duzo to jestes totalnym imbecylem bez mozgu. Tak to jest jak mieszka sie z mamusia i tatusiem i jezdzi sie autobusem hehe Takie zarobki byly 10 lat temu. Teraz zarabia sie od min 2500 zl netto na poczatek. Przemysl co piszesz studenciku.

Absolwent
@Dorota 31.08.2018 19:18

Imbecylem to jesteś ty. zastanów się co napisałeś. Pracując na zleceniu i na 1/2 etatu za 1400 pln do ręki to uważasz że jest mało ? ty masz premię 12 % i 2800 pln za cały miesiąc, gdzie ja pracuje po 4 godz. Plują na ciebie a ty dalej myślisz ze deszcz pada bo jesteś naiwny. pij siki dalej wszystkim bezmózgi jeti.

Koksik
@Absolwent 01.09.2018 10:59

Absolwenciku bedziesz ssal jaja kierownika jak cie dopadne i oleje cieplym moczem z wozka.

Absolwent
@Koksik 06.09.2018 10:48

Kilka słów prawdy a ty obrażasz wszystkich tylko nie siebie. Zastanów się co piszesz. Wszyscy źli tylko nie ty.

Patryk
@Bezel 19.08.2018 07:45

To tej pory mnie czyści po tym cieście Dobrze że nie będę musiał go więcej jeść

ksionc
@Facek 18.08.2018 23:00

nam bylo z nim zle ale wazne ze tobie bylo dobrze U sebka jest dobrze i u dariusza jest dobrze i wszedzie jest dobrze tam gdzie ciebie nie ma.Facek siedzi w biurze i placze bo juz duzej premi nie bedzie mial

Absolwent
@Koksik 06.09.2018 10:48

Ty jesteś w tym najlepszy,nie będę się zniżał do twojego poziomu.Pozdrawiam cie środkowym palcem

Ii

Czapla kierownik w dg to ciul tylko kieruje robota i meldowac chce jak idziesz do WC i na przerwę i chce aby robić nadgodziny i odbiera przerwę przyslugiwana na posiłek

Dorota
@Ii 05.09.2018 21:33

To trzeba do PIP-u zglosic a goscia Czaple sklepac zeby nie cwaniakowal.....

Patryk
@Ii 05.09.2018 21:33

Szkoda że nie stoi nad tobom z batem

Hanna

@Absolwent, dziękuję za odpowiedź. Czy z czasem firma Fiege zapewniała Cie, że zostaniesz zatrudniony na podstawie umowy o prace? Czy raczej na stałe będzie obowiązywać umowa zlecenie? @DGPANKA, czy każdy pracownik zatrudniony w firmie Fiege może liczyć na otrzymanie bonu świątecznego? Czy są one przyznawane na podstawie wyników, które osiąga dany pracownik? @Dorota, rozumiem, że możesz mieć inne zdanie na ten temat, jednak, proszę, abyś nie obrażała innych uczestników dyskusji. Jest to kategorycznie zabronione zgodnie z panującym regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin @Absolwent, Ciebie również, proszę, aby nie odpowiadać w taki sposób na posty użytkowników. Od tej pory apeluję, aby zachować kulturę wypowiedzi i dyskutować w kulturalnym tonie.

Annah
@Hanna 03.09.2018 08:45

Hanna ,fajnie że jesteś ! Dno i pół metra mułu. Możesz kopać dalej. JEŻELI JESTEŚ DESPERATEM TO FIEGE JEST DLA CIEBIE. ZERO SOCJALU - ATMOSFERA PRACY PONURA - ZAROBKI MARNE Koniec reklamy. Dziękuję. Szczęść Boże.

Jacus

Bony świąteczne po 8 latach pracy to aż jedyne 250zl z czego 50zl podatek, ludzie tu pracują 12 lat i taki pieniądz na święta to trochę wstyd. Była tak zwana 13stka, ale na koszt podwyżki 100zl brutto została ona zlikwidowana... Dramat ludzie dramat.

Robert.
@Jacus 03.09.2018 08:58

Brawoo ! Dobrze piszesz. Wstyd i hańba.

Dgp

Cześć, no to szczerze w firmie fiege jest za dużo znawców i projektantów czy specjalistów którzy siedzą na stołkach i wyciągają tylko rękę po kasę, za wymyślona rzecz, która i tak nie wypali, a mało tego będzie jeszcze gorzej. Nikt nie słucha pracowników, każdemu się po przewracalo w głowach od pieniędzy jakie dostają za pomysły, magazynier ma robić za 13%, a projektant śmieje się nam w twarz! Daje 2 lata tej firmie i pójdą w długach....

Hanna

@Kacha, czy pracując w firmie Fiege są różne okresy, jeżeli chodzi o ilość pracy na danym stanowisku? Czy są okresy, gdzie pracy jest mniej i pracownik ma mniej obowiązków? Określ, proszę, jak to wygląda, bo może to jest kluczowa kwestia, która reguluje poziom otrzymania premii, którą opisujesz.

Kacha
@Hanna 13.08.2018 13:13

Pracy jest wszędzie pełno, gdy na moim stanowisku nie było pracy, to leciało się pomóc gdzie indziej, ale to rzadkość, bo każdy ma swoje obowiązki, którym jest bardzo dużo w firmie fiege wydaje mi się że jest to wszystko źle poukładane, kierownictwo jest też na słabym poziomie... Pracy coraz więcej, premie coraz mniejsze i dlatego ludzie odchodzą...

karczek
@Hanna 13.08.2018 13:13

dobrze wiesz jak jest a głupio pytasz.

DGPANKA
@Kacha 13.08.2018 15:10

@Kacha dobrze piszesz. Atmosfera w firmie sięga dna. Ludzie zamiast żyć pracą to żyją życiem innych ludzi, naśmiewają się z innych, rzucają kłody pod nogi abyś tylko miała pod górkę. Pracownicy nie są nagradzani, w tej firmie tylko się kara ludzi za ich błąd. Wyzysk pracowników przez zmuszanie ich do pracy w każde weekendy, głupie pomysły, wymyślanie absurdalnych projektów czy zadań do swoich wykonywanych obowiązków. Taki wóz daleko nie zajedzie!!! Otwórzcie oczy!!! Ludzi piszą o pakietach socjalnych gdzie Turek w budce z kebabem posiada takowy pakiet z wyższej półki niż tutaj. Czy pakiet medyczny to wszystko??? Nie!!! Za taki pakiet medyczny który jest oferowany w firmie to jedynie można sobie zrobić badania okresowe i nic więcej. Czy bony które są przyznawane w święta bożegonarodzenia, za tą kwotę można sobie kupić czekoladę, mężowi piwo a dziecku lizaka. 12% premii u nas w ADM, za pracę gdzie trzeba zostawać po 22ej bo zawsze coś... Wstyd!!! Zmarnowane 4 lata, przykro pisać... Śmialiście się z Biedronki, a teraz Biedronka śmieje się z was. Żal.pl

Marek

Jak wygląda pakiet socjalny w Firmie? Czy jest możliwość pracy na nadgodzinach oraz jak przedstawiają się premie uznaniowe?

Piotrek
@Marek 21.08.2018 19:22

Socjal brak, premie 13-18% od stawki

Robert.
@Piotrek 22.08.2018 07:50

Bony świąteczne i pakiet medyczny to nie socjal ???

Hanna

@Steryd, rozumiem, że czasem nerwy mogą nas ponieść, dlatego na przyszłość mam nadzieję, że taka sytuacja się nie powtórzy. @Gandziarz., Twoja opinia łamie ważne punkty regulaminu forum gowork.pl. Zabrania się obrażania innych użytkowników oraz osób, które są bezpośrednio związane z pracą w firmie Fiege. Zapoznaj się z regulaminem i na przyszłość przestrzegaj jego zapisów https://www.gowork.pl/regulamin @Gołok, w żaden sposób nie podpuszczam ludzi do niczego. Każdy ma prawo sam zadecydować, czy doda opinię na temat pracy w firmie Fiege. Ważne jest, aby w wątku pojawiały się opinie, które są rzeczywiste i zgodne z tym, co dzieje się obecnie w tym miejscu pracy. @Absolwent, na podstawie jakiej umowy jesteś zatrudniony? Rozumiem, że firma Fiege zatrudnia pracowników za pośrednictwem agencji pracy?

Absolwent
@Hanna 28.08.2018 10:40

Jestem na zleceniu

Hanna

@Jacus, nie bronię w żaden sposób firmy Fiege, jedynie uczestniczę aktywnie w dyskusji na tym forum, aby każda z osób przeglądająca ten temat, mogła znaleźć potrzebne dla siebie informacje na temat tego pracodawcy. Dlatego nie mam również żadnego wpływu na warunki jakie obecnie panują u tego pracodawcy oraz na zareagowanie w jakiś sposób na Twoje uwagi względem pracy w tym miejscu. Możesz przybliżyć jak wygląda kwestia otrzymania 12% premii, o której napisałeś w swoim komentarzu?

Jacus
@Hanna 24.07.2018 10:34

Tak mogę, premia nie jest uznawana za wyniki z całego miesiąca, premia jest przyznawana przez kierowników zmian, bo to oni dokładnie wiedzą kto na jaką premie zasługuje, przeważnie i tak wszyscy mają premie takie same, ale najgorzej jest gdy premie ocenia kierownik magazyny jak i jego dyrektor, którym nie podobają się premie przez kierowników i bez wiedzy kierowników zmian, panowie na wyższych stanowiskach sobie o kilka % ucinaja... Tak to wygląda, gość który się wykazuje i bardzo dobrze pracuje cały miesiąc, ma taką samą premie jak gość który np. Nadaje się tylko na foliarke. Pracowałem tam od 2007r. Premie sięgały 20% i z roku na rok spadały w dół, sto złoty brutto podwyżki, to potem premie już 18%.. Teraz od kolegów słyszę że mają już 12% czy to jest normalne?

Piker
@Jacus 26.07.2018 10:01

Ziomek my na wyjściach mamy największy zapier... A dostajemy po 13%, ale już szukamy innej pracy w kilka os. I znowu zostaną sami jak nie potrafią szanować ludzi.

Piotrek
@Piker 27.07.2018 07:59

Zapraszamy do ngk, fajna praca, kierownictwo mega przyjemni ludzie i zarobki wyższe niż we fiege

Gołok
@Hanna 24.07.2018 10:34

Dobrze że Jesteś Hanno, Twój obiektywizm jest tutaj potrzebny. Bardzo ładnie podpuszczasz ludzi, dostaniesz premię z Goworku?

Gandziarz.

3 lata w oponach ,wolałbym kamieniołom,kierownia to frajerzy i lizusy dla głównego kierownika,marne wypłaty,nie polecam koukozu ,pzdr dla śmierdzącego przydupasa Wrony

Hanna

@Kacha, jakie warunki należy spełnić, aby móc otrzymać premię za pracę w firmie Fiege? Czy są jakieś kryteria, które regulują to kwestię, aby została przyznana sprawiedliwie? @steryd, proszę, aby swoimi komentarzami nie obrażać osób, które są związane z pracą w firmie Fiege. Na forum należy wypowiadać się kulturalnie i zgodnie z panującym regulaminem https://www.gowork.pl/regulamin @karczek, według Ciebie skąd mam wiedzieć takie informacje, które ściśle dotyczą pracy w firmie Fiege? @Bezel, czy w firmie Fiege nastąpiły jakieś szczególne zmiany, które należałoby przytoczyć w wątku, w którym prowadzimy dyskusję? Co takiego wydarzyło się w firmie w ostatnim czasie?

Steryd
@Hanna 20.08.2018 00:23

Przepraszamy. Byłyśmy zdenerwowane.

steryd

Pytanie do pańcia Karczka czyli Marcina Ce. zwanym też potocznie kołtunem. Czy ty człowieku musisz być tak głupi że aż śmieszny ??

Zostaw opinię o Fiege Sp. z o.o. - Mszczonów

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fiege Sp. z o.o.