Fiege Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Fiege Sp. z o.o.
2 286 507 5 1

Opinie o Fiege Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Tomek
 Opinia

Czy może ktoś powiedzieć jakie wynagrodzenie otrzymuje kierownik działu handlowego?

Pomocna?
TakNie
Leszek
 Opinia
@Tomek 03.07.2019 14:02

Niestety nie znam dokładanych danych dotyczących wynagrodzenia, ale pracodawca oferuje bogaty pakiet benefitów między innymi pakiet Multisport, opiekę medyczną, dobrowolne ubezpieczenie grupowe oraz przejrzysty system premiowy dostosowany do wykonywanej pracy. Na stronie https://praca.money.pl/fiege-sp-z-o-o,firma,15763.html jest jeszcze więcej ofert rekrutacyjnych, więc jeśli ktoś będzie zainteresowany to warto tam zajrzeć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dgp
 Opinia

Cześć, Fiegusy jeżeli macie dać od nowego roku podwyżki i ma to być 50zl brutto nie róbcie tego! Poczekajcie do 2022r i dajcie 200zł.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wolność
 Opinia
@Dgp 19.12.2018 10:47

Zarobki są superrrr!!!. Ponad 10 lat. I 2800 brutto!!!! (Motywacja) na rękę 2016 zl.!!!! (Checi) Czyli 11,45 zl.!!!!! (Zaangażowanie) na reke za godzine pracy, gdzie będzie wam lepiej. Smieszne a zarazem smutne.

Pomocna?
Tak38Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piker
 Opinia
@Wolność 20.12.2018 10:12

Poszły podwyżki kolego i to nawet fajne, ale zobaczymy przy wypłacie jak to wyjdzie, bo premie w dół...

Pomocna?
Tak1Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witold
 Opinia
@Piker 22.12.2018 20:06

Każdy z pracowników zatrudnionych w firmie Fiege otrzymał podwyżkę wynagrodzenia? Jesteś w stanie realnie przedstawić, jak obecnie będą kształtowały się pensję pracowników, czy może sam do końca nie wiesz i trzeba będzie poczekać pełny miesiąc, aby upewnić się, jak one będą wyglądały? Odpowiedz, proszę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pidzama porno
 Opinia
@Witold 02.01.2019 11:58

Witold a weź spiewdanaj bo mnie wkyrniasz. 3200 brutto od stycznia dla pracowników na najwyższej stawce na magazynie to i tak mało administracja ma 3300 brutto więc gónwo ma a nie kasę i ogólnie już uciekają do innych firm bo Fiege to bieda i dziady. Leszcze kadra umieje lizać tylko (usunięte przez administratora) górze w Warszawce nie myślą o zarobkach Ludzi a wiec Ludzie też już mają wyjrebke ma nich i prace w D.G . Fiege pada na niur bo ile mozna patrzeć na tą biede, zero socjalu no ale kto go ma zalatwic kadrowa to cudem nauczyla sie pisac a kiero cudem nauczyl sie być nikim wiec jak daleko mu do bycia kimś.Jak to ma dzialać? Dawid sam nie ogarnie jak do okola tyle nieogarów mózgowych.

Pomocna?
Tak2Nie
Wolność
 Opinia
@Piker 22.12.2018 20:06

3200 po 2 latach, a co z resztą którzy pracują dłużej .... nic... szkoda bo to oni są filarami tej firmy, odejdzie jeszcze kilka kluczowych osób... i sobie nie poradzą,.. a odejdą jak nie zaczną doceniać doświadczonych pracowników.. asortyment jest bardzo różnorodny zeby go poznać potrzeba czasu.... oraz chęci...., aaa równowaga jest cały czas = premii rocznej nie ma, premia miesięczna spadnie do 10% lub niżej, na początku były premie po 30-35 % !!! gdy podstawa idzie w górę premia idzie w dół...

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witold
 Opinia
@Pidzama porno 04.01.2019 19:08

Nie wiem właściwie, dlaczego tak się unosisz. Rozumiem, że możesz być niezadowolony z tych podwyżek, jednak nie każdy ma wiedzę na ten temat, dlatego o to zapytałem. Nie chciałem Cię zdenerwować. Chciałbym, abyś napisał jeszcze, czy w firmie Fiege przewidziana jest impreza integracyjna? W wątku padały informacje na ten temat, dlatego chciałbym sprecyzować, jak to wygląda w rzeczywistości? Jeżeli możesz, to proszę o wyjaśnienie.

Pomocna?
Tak1Nie2
Piker
 Opinia
@Witold 11.01.2019 12:47

Witku, jest impreza, ale lepiej by jej nie robili i rozdali koszta ludzia na wakacje, na imprezach w dg jest coraz mniej zainteresowanych osób. Podwyżki dają przy czym premie ucinaja... To jest nie normalne, bo co to za podwyżka jak pieniądze co miesiąc te same, według mnie każdy pracownik powinien sobie sam wynegocjować podstawę pensji dzięki doświadczeniu!

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pidzama porno
 Opinia
@Witold 11.01.2019 12:47

To kolege w pracy zapytaj albo lidera lub kierownika zmiany.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Pidzama porno 04.01.2019 19:08

zero socjalu? Opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe - to dla Ciebie zero? Brakuje tylko multisport - to pakietu które standardowo firmy oferują . Już nie przesadzajcie

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wolność
 Opinia
@Pracownik 18.01.2019 23:16

Kolego chyba nie wiesz co to jest i jak wygląda fundusz socjalny, masz bardzo mała wiedzę na ten temat. Min. Sa to: wczasy pod gruszą. Fundusz zapomogowo-pożyczkowy Zwrot kosztów wczasów, wyjazdów weekendowych, bądź ich część. 13 pensja bony znacznie wyższe niż tu obecnie i często dwa razy w roku Bilety za połowę ceny do kina, teatru itp. Karta MultiSport Itd. W Fiege niestety jest ułamek. Co raz więcej ludzi jest świadomych tego i dlatego ludzie zaczynają się zwalniać, bo widzą jaki jest potencjał na rynku dla ludzi bardziej ambitnych. Fiege: Pensja + socjal+ umowa stanowisko magazynier (wszyscy)= 3/10

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katarzyna
 Opinia
@Piker 13.01.2019 13:38

Dziękuję Ci za rzetelną odpowiedź. I możesz być przekonany, że staramy się tu zrozumieć to, jak Ty widzisz ten problem. Może w związku z tym należałoby przeprowadzić odpowiednie rozmowy z Zarządem firmy Fiege? Mogłyby być bowiem tak, iż po ich przeprowadzeniu doszlibyście do jakiegoś porozumienia. Co sądzisz o takim rozwiązaniu? Czy Twoim zdaniem miałoby ono sens?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Wolność 21.01.2019 14:38

Ok to idź do tej firmy która ci tyle da ;). Rzadko która w firma ma w ofercie WSZYSTKO - a jeśli ma, to ciężko się do niej dostać ;)

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wolność
 Opinia
@Pracownik 24.01.2019 23:00

Ludzie nie oczekują wszystkiego, ale "części", czegoś co ludzi zmotywuje, zachęci do zostania, bo podwyżkę dali ale sobie zrekompensowali w premii, bo ją obniżyli "Fiege jak coś daje to coś odbiera" zjawisko które powtarza się co rok. Ludzie są świadomi i umieją liczyć i przeliczać, Polska to nie jest w większości ciemnogród z przed lat, pracują tu większości młodzi jak i ciut starsi inteligentni ludzie. Gdyby zakład postawił na człowieka odniósł by DUŻY SUKCES, bo ma potencjał. A stare trybiki uciekają... więc droga do SUKCESU również.

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Wolność 25.01.2019 21:14

Zabrali 5% premii na poczet PEWNEJ kwoty wynagrodzenia zasadniczego (ok.400 zł brutto w górę). Zobacz sobie łączna kwotę brutto do wypłaty, a później narzekaj ze Ci 5% premii zabrali na poczet wynagrodzenia zasadniczego. Jak ktoś z góry jest źle nastawiony do firmy, to nie ważne ile mu dadzą - i tak będzie źle...

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wolność
 Opinia
@Pracownik 28.01.2019 08:06

5% to jest 160 zl, jeżeli będzie premia na poziomie 10 % to kolejne 160 zl... nastawienie nie ma tu nic do rzeczy, liczby nie kłamią, po za tym skończyły się nadgodziny, więc nie można nic dorobić.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katarzyna
 Opinia
@Wolność 30.01.2019 09:02

Jeśli dobrze rozumiem treść Waszych wpisów, to firma Fiege wprowadziła podwyżki dla swoich pracowników kosztem premii i dodatkowo ograniczyła możliwość wyrabiania nadgodzin, tak? Czym takie działanie jest spowodowane? I jak firma to uzasadniła? Rozumiem, że wywołało to niezadowolenie wśród pracowników, jednakże chciałbym jeszcze wiedzieć, jak to realnie wpłynęło na obecnych pracowników. Mogę liczyć na więcej informacji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wolność
 Opinia
@Katarzyna 08.02.2019 12:39

Brak nadgodzin, i premie 11% super podwyżka

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jdjdnd
 Opinia
@Wolność 21.02.2019 13:06

Co wy macie w głowie? Brak nadgodzin oznacza mała ilość pracy - jak będzie sezon to będzie robić i w nadgodzinach

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Pracownik 18.01.2019 23:16

No to masz twój żenujący Multisport. Stolec uryną polany a nie multisport

Pomocna?
Tak1Nie
ze zmiany cepa
 Opinia
@Jdjdnd 11.03.2019 21:53

Jak Twoje nadgodziny? Zalewają Was ich ilością? Pewnie dużo papy zarabiacie z tymi setkami :D

Pomocna?
TakNie
Ewa
 Opinia
@ze zmiany cepa 28.06.2019 20:26

Nie jest właściwie jasne, z jakiej perspektywy się tu wypowiadasz. Jeśli jesteś (byłym albo obecnym) pracownikiem firmy Fiege to zachęcam Cię do tego, żebyś wyraził konstruktywną opinię na temat tego pracodawcy. Chętnie dowiemy się, jak akurat Ty postrzegasz tamtejsze warunki zatrudnienia. Wypowiesz się zatem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Edek
 Opinia

Jak można pracować za takie grosze?? W innych firmach magazynier ma 3500netto po 3 miesiącach pracy

Pomocna?
Tak2Nie1
Andrzej
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Edek 17.03.2019 13:14

Nikt ci nie każe za taką stawkę pracować w tej firmie. Zadziwiający jest fakt że nadal za takie pieniadze pracujesz. Skoro w innych firmach po 3 miesiącach magazynier ma 3500 to zmień firmę, proste.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lolo
 Opinia
@Edek 17.03.2019 13:14

Podaj namiary na taką firmę, chętnie zmienię pracę jeśli jest tak jak mówisz. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
bodzio
 Opinia
@Edek 17.03.2019 13:14

No dokładnie, kolo dawaj namiary na te firmy! mnie akurat interesuje mszczonów i okolice

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Remek
 Opinia

Jak wygląda praca w fiegie dostałem propozycję pracy za 3400 brutto z premią tylko że nie mam żadnego doświadczenia i jestem ciekaw co tam się robi.

Pomocna?
Tak2Nie2
Paweł
 Opinia
@Remek 23.03.2019 20:25

Pisałeś na forum jakiś czas temu. Czy zdecydowałeś się przyjąć propozycję pracy w Fiege? Jeżeli tak, czy mógłbyś opisać przebieg rozmowy kwalifikacyjnej i pierwsze dni w pracy? Twoje doświadczenie pomoże poznać realne warunki zatrudnienia innym kandydatom, którzy planują zacząć pracę w firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robot
 Opinia

Ludzie pracujacy w Fiege wy dalej naiwni jestescie. Po 10 latach pracy macie 3200brutto to jest smieszne. Idac do nowej firmy tak jak ja to zrobilem stawka na pocztek w zaleznosci od doswiadczenia na magazynie to od 3100 do 3400 brutto plus premia stala ok 200-400 brutto. Trzeba tylko checi i motywacji zeby z ta beznadziejna firma sie pozegnac. Zastanowcie sie bo jak nie to do emerytury bedziecie tam siedziec heheheh Pozdro

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
byly fiegus
 Opinia
@Robot 05.01.2019 19:22

Tutaj się muszę się zgodzić. Dobrze, że podnieśli stawkę do 3200 brutto podstawy tylko co z tego? Konkurencja już od dawna ma taką podstawę... Sam mam taką podstawę i dodatkowo 600 zł premii (mam wytyczne za co zostaje mi ucięta premia) obecnie z nockami zarobicie około 2500 na rękę - ja zarobię na dwie zmiany 2800 na rękę a jeszcze mogę setki zrobić a nie są "obowiązkowe" jak u Was.. Być może pod koniec roku będziecie mieć lepiej... Jak na razie nie narzekajcie tylko dźwigajcie te rolki i taśmy... pzdr

Pomocna?
Tak24Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@byly fiegus 07.01.2019 17:48

To idźcie do innej firmy - tutaj chociaż jest wynagrodzenie na czas, stabilna firma. A w innych firmach - będzie Ci lepiej? Najlepiej to powypisywać tutaj swoje żale - nawet gdyby dali podwyżki 1500 zł to i tak ten co teraz najwięcej narzeka, również robiłby to - ale wypowiedzenia by nie złożył, a jakby nie daj boże chcieli go zwolnić, to płaszczył się jak ... płaszczka. Przemyślcie ludzie to Wy tu piszecie i czy rzeczywiście to ma sens.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Andrzej
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 18.01.2019 23:14

Sami nie wiecie co chcecie. Jak była praca w nadgodzinach to narzekaliście że trzeba w sobote i szóstą nockę przyjsc bo nie macie wolnego weekendu ,jak nie ma nadgodzin to marudzicie ze jest brak setek. Zdecydujcie sie co chcecie.

Pomocna?
Tak4Nie2
Ryś
 Opinia

Dajcie nam ludzia 700zl w czerwcu na wczasy, a ludzie nie będą uciekać, buduje się potężny magazyn w Sosnowcu, dobre wysokie stawki + wczasy pod grusza, multisport, bony świąteczne, napewno wyższe niż 250zl, to po co siedzieć w fiege... Odpowiedzcie sobie sami. Pozdro

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Katarzyna
 Opinia
@Ryś 23.01.2019 21:17

Trzeba powiedzieć, że masz bardzo ciekawy punkt widzenia. Może zatem warto byłoby porozmawiać o tym bezpośrednio z zarządem firmy Fiege? Mogłoby być tak, iż podczas wspólnych rozmów i negocjacji doszlibyście do jakiegoś porozumienia? Co o tym sądzisz? Powiedz mi jeszcze inną rzecz: zauważyłam, że poszukują tam aktualnie między innymi Lidera Zespołu Obsługi Klienta. Jak duże należy mieć doświadczenie w tej dziedzinie, by z powodzeniem przejść wszystkie etapy rekrutacji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rys
 Opinia
@Katarzyna 31.01.2019 11:40

Porozmawiać z zarządem... Jakim? Tu nikt z nikim nie może rozmawiać, a jak ktoś coś powie to i tak nikt tego nie weźmie na poważnie. Dhl czeka, a fiege upadnie, mowa o fiege dg!

Pomocna?
Tak7Nie
Piker
 Opinia

Najlepszym pomysł 2019, likwidacja imprezy integracyjnej gdzie idzie 60os z 300 i dać ludzia w czerwcu po 700zl netto na wakacje!

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zero
 Opinia

Wigilia dno! Od ponad 7lat jak pracuje nie było tak słabej wigili firmowej. Po pierwsze myślałem że zmienia się stoły z palet na prawidze stoły i krzesła by normalnie usiąść i zjeść jak człowiek jak w innych oddziałach fiege . A po drugie podobno jedzenie było nie dostepne dla popoludniowej zmiany, zawsze jedzenia było tyle że dwie doby się jadło... Firma schodzi w dół brawo!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witowsiór
 Opinia

Witoldzie, twoja wystąpienia przed publiką to jakiś żart :D Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: wymiana kadry kierownictwa magazynowego

Pomocna?
Tak49Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wolność
 Opinia
@Witowsiór 27.11.2018 15:11

Złożenie zdania oraz wystąpienia publiczne nie są jego mocną stroną, niestety tyczy się to obu kierownikow magazynu.

Pomocna?
Tak48Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gówno
 Opinia
@Wolność 28.11.2018 09:38

Widły w reke i w pole dziadu, nic nie zrobisz dla firmy dobrego bo na niczym sie nie znasz a ludziom tez nie dasz zarobic skąpy czlowieku.

Pomocna?
Tak47Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witowśiór
 Opinia
@Wolność 28.11.2018 09:38

A jakie są jego mocne strony? :-)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Witowśiór 01.12.2018 10:10

Nie stwierdzono

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wolność
 Opinia
@Witowsiór 27.11.2018 15:11

BONY w Fiege bez zmian od 8 lat, gorące 250 zl. Ale za to nowością są wprowadzane kamery na wózkach. .. żal. ..

Pomocna?
Tak40Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ania n.
 Opinia

Na hulajnogi i inne badziewia są pieniądze ale nie dla pracowników. Fiege,pomyslcie o tym aby nie tylko pracowników karać lecz ich nagradzać. Ktoś kto nie ma L4 niech będzie nagrodzony! O socjalu w tej firmie nie wspomnę...bo go nie ma, prócz marnych kart świątecznych które są niezmienne od 10 lat. Po zawarciu umowy,nowy pracownik dostaje cukierki i torbę na śmieci hahaha. Zachęcie ludzi do pracy!

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PiKing
 Opinia
@Ania n. 17.11.2018 04:57

I chyba że sto znaków informujących o zakazie palenia e- papierosa. WSZĘDZIE TO Wisi... Na każdych chyba drzwiach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Ania n. 17.11.2018 04:57

Doroczne premie !! Jeszcze nie wyplacone a juz w glowce roztrwonione na glupstwa na bzdurki na dyrdymalki na zachcianki a tu nie premiami lecz dobrą podstawą w Firmie wszyscy sie bogacą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witold
 Opinia
@Nick 20.11.2018 18:20

Kiedy dokładnie wypłacane są premie roczne za pracę w firmie Fiege? Następuje to, jak w większości firm na koniec roku, czy może w tej firmie panuje inny zwyczaj, jeżeli chodzi o dokładny termin? Każdy może liczyć na ten dodatek do wynagrodzenia, czy może tylko osoby, które w danym roku pracowały najlepiej? Odpowiedz, proszę.

Pomocna?
TakNie
Dawid
 Opinia
@Witold 21.11.2018 11:37

Panie Witku, nie ma czegoś takiego w firmie Fiege jak 13sta premia, została usunięta na poczet podwyżek dla pracowników, dali nam 200zl brutto podwyżki by zlikwidować premie roczna co za tym poszło, niższe premie i firma wychodzi na plus. Pracownicy zostali (usunięte przez administratora) takim stylem firmy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witold
 Opinia
@Dawid 21.11.2018 14:27

Jesteś w stanie podzielić się z nami informacją na temat tego, czy firma Fiege daje możliwości awansów zatrudnionym pracownikom? Czy osoby zaangażowane i sumiennie wykonujące swoje obowiązki mają szanse na uzyskanie wyższego stanowiska pracy? Przedstaw proszę, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rys
 Opinia
@Witold 04.12.2018 08:46

Każdy ma szansę na awans do biura, lecz co to za awans gdy w biurze się mniej zarobi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
][
 Opinia
@Nick 20.11.2018 18:20

Jak doroczny bon świąteczny? Już roztrwoniony ? :D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
motohead
 Opinia
@][ 11.12.2018 19:35

Jedno tankowanie mojej motorynki i po bonie

Pomocna?
Tak1Nie
Qwerty
 Opinia

Brak feedbacku, dla mnie to sygnał, że firma nie szanuje ludzi. Cierpi na tym zarówno wizerunek pracodawcy jak i candidate experience.

Pomocna?
Tak37Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
][
 Opinia

Dlaczego Fiege- Dąbrowa Górnicza nie informuje wprost jakie zarobki bez premii oraz nadgodzin czekają na pracownika? Na stronie OLX.pl (przepraszam administrację jeżeli reklamuję portal ogłoszeniowy)można znaleźć ogłoszenie o pracy i informację o wynagrodzeniu w przedziale : "3 000 - 3 375 zł/mies. " - oczywiście jest to kwota brutto i UWAGA z dodatkami! Kolejny cytat z ogłoszenia: "Wynagrodzenie od 3000 zł brutto (stawka ze średnią premią miesięczną)" - niestety premia jaką można uzyskać to maksymalnie 20 % podstawy. Niestety jeszcze nie słyszałem o przypadku aby ktoś taką otrzymał. średnia premia jest na poziomie 11-15 % ( czasem 8 czasem 18 a czasem ZERO) Czy naprawdę międzynarodowej firmy nie stać na dobry socjal i godziwe zarobki? Firma wydaje krocie na jakieś udziwnienia a nie liczy się z najważniejszym ogniwem w całym tym trybiku- pracownikami. Bez nich nie było by tego magazynu...

Pomocna?
Tak53Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witold
 Opinia
@][ 17.10.2018 18:15

Widzę, że masz informację o tym, jak wyglądają zarobki za pracę w firmie Fiege. Mnie natomiast ciekawi, jak wygląda atmosfera pomiędzy kadrą pracowniczą w tym miejscu pracy? Można liczyć na wsparcie i pomoc od bardziej doświadczonych kolegów? Opisz, jak to wygląda na podstawie Twoich doświadczeń.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
][
 Opinia
@Witold 19.10.2018 12:04

Akurat pracownicy sobie pomagają. Nie ma jakiś spin czy coś. Oczywiście zdarzają się jakieś wyjątki od reguły ale to jak na każdym zakładzie. Tutaj jeśli masz problem to możesz zapytać i dostaniesz odpowiedź. Jak tak dalej pójdzie to ci "starzy" pracownicy też powiedzą dość bo traktuje się ich finansowo na równo z nowym - podobne płace nie ważne czy 10 miesięcy czy 10 lat tam pracujesz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
JJ
 Opinia
@Witold 19.10.2018 12:04

Zależy na jaką zmianę trafisz. Na jednej są ludzie, którzy udają twoich kolegów, a później obrabiają ci d*pe za plecami. Nie daj Boże żeby dowiedzieli się, że dostałeś 2% premii więcej, bo wtedy skoczyliby ci do gardła i z pyskiem, że jakim prawem oni dostali mniej niż ty. Są ludzie życzliwi i są fałszywi, z resztą jak wszędzie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
][
 Opinia
@JJ 20.10.2018 21:24

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam. Wszędzie tak jest. Po za tym robota jest prosta jak pół metra sznurka w kieszeni... Skaner Ci wszystko podpowiada... Tylko jakiś idiota wymyślił wpisywanie kontrolnej liczby z kartonu... a potem słyszysz, że masz zrobić 130 linii a ty biegasz do kompa żeby sprawdzić jaki był numer

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piker
 Opinia
@][ 21.10.2018 11:38

Proponuję się zwolnić, tyle magazynów na ciebie czeka. Powodzenia w życiu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
][
 Opinia
@Piker 22.10.2018 16:14

Dzięki! W życiu wiedzie mi się dobrze :) Na ilość ofert pracy też nie narzekam- wezmę Twoją sugestię pod uwagę! Pozdrawiam!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witold
 Opinia
@JJ 20.10.2018 21:24

Na jakiej podstawie przydzielane są premie za pracę w firmie Fiege? Jest to w jakiś sposób uregulowane, aby wiedzieć, co należy zrobić, żeby móc ubiegać się o dodatek do wynagrodzenia w danym miesiącu pracy? Mógłbyś to jakoś precyzyjnie przedstawić?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piker
 Opinia
@Witold 27.10.2018 10:57

Enter i (usunięte przez administratora)wszyscy 13% nie ważne czy pracujesz 6 czy 2 lata!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ambasador
 Opinia
@Piker 29.10.2018 14:16

13% z 2500zł = 325zł 13% z 2800zł = 364zł Czy nadal uważasz że nowy pracownik ma taką samą premię niż stary? Zastanów się co ty chcesz. Skoro jest ci źle to z Fiege możesz w każdej chwili wziąć rozwód.Nikt nie będzie za tobą płakał.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piker
 Opinia
@Ambasador 30.10.2018 18:17

+40zl brutto więcej dostaje gość, który robi np. 5lat od gościa który robi 2 miesiące, tacy naiwni jak ty zawsze będą w tej firmie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witold
 Opinia
@Piker 02.11.2018 15:10

Proszę nie odnosić się do innych uczestników dyskusji w niekulturalny sposób na temat warunków pracy w firmie Fiege. Jest to forum publiczne, gdzie każdy może wyrazić swoje zdanie, dlatego zachowajmy odpowiednią kulturę wypowiedzi. Czy sumienny i zaangażowany pracownik może z upływem czasu awansować na wyższe stanowisko pracy w firmie Fiege? Jakie są tu możliwe ścieżki rozwoju kariery?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kacha
 Opinia
@Witold 03.11.2018 12:57

A gdzie Hanna? Zamieniła się w Witolda? Co to w ogóle za imię?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
][
 Opinia
@Kacha 03.11.2018 13:50

Brakło jej argumentów .... :D A kierownika nie znasz? :D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
][
 Opinia
@Witold 03.11.2018 12:57

Panie kierowniku... Może czas z P. Agnieszką zejść do pracowników i porozmawiać. Czy wy naprawdę uważacie że 2800 zł po dwóch latach pracy jest dobrą stawką? Pięknie Państwo opowiadaliście o wynikach firmy tylko kto na te wyniki na co dzień pracuje? @Ambasador Oczywiście że się zwolnię. Praca nie jest zła tylko wynagrodzenie i przełożony do d...y Nie tak powinni być wynagradzani pracownicy. P.S: Odpowiadając na Pana pytanie. TAK ale czasami osoby które awansowały nie powinny się znaleźć na tym stanowisku np. kierownika zmiany..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
fenix
 Opinia
@Witold 19.10.2018 12:04

chyba pod warunkiem że biegle znasz ukraiński

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
)(
 Opinia
@][ 05.11.2018 21:04

Na co jeszcze czekasz? Jeszcze się nie zwolniles? Kozak z ciebie ale na goworku i u swojego kiera do którego ciągle biegasz i strzelasz z ucha kto stoi w regale i najgorsze pikingi omija. Biedaku won

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witold
 Opinia
@)( 07.11.2018 20:05

Tego typu wypowiedzi nie powinny pojawiać się na forum publicznym. Czy zapoznawałeś się z regulaminem forum? W nim jasno jest zawarte, że nie można obrażać osób uczestniczących w dyskusji. Proszę, abyś zapoznał się z regulaminem i na przyszłość dyskutował w sposób kulturalny bez niepotrzebnych określeń w stosunku do rozmówców https://www.gowork.pl/regulamin.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
)(
 Opinia
@Witold 09.11.2018 11:48

przeczytaj co napisał fenix. Uwazasz ze jest to zgodne z regulaminem? Witek,prawda jest taka że tutaj to są wszyscy mądrale ale jak im zadaleś pytanie czy mają coś do powiedzenia na zebraniu to każdy kiwał głową że jest wszystko super. żal pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
][
 Opinia
@)( 07.11.2018 20:05

Nie Twoja sprawa czy pracuję tu jeszcze czy nie... Jeżeli myślisz że jestem pachołkiem tak jak ty to się mylisz... Potrafię powiedzieć co myślę i nie zgodzić się na "warunki" Co do pisania na forum to powód jest prosty- co z tego że powiesz jak jest jeżeli każdy od góry ma to gdzieś... Dla firmy ważna jest cyfra... w końcu na tym zarabiają... Pracownik jest ... mało istotny

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piker
 Opinia
@][ 12.11.2018 09:01

To jak jesteś taki cwaniak to podaj w nicku swoje imię, śmieszny pachołku he he he

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
] [
 Opinia
@Piker 12.11.2018 20:49

A dlaczego mam podawać swoje imię? Po pierwsze to ty mnie wyzywasz i piszesz nieprawdziwe informacje a po drugie to jest anonimowe forum. Tak bardzo cię boli że prawdę pisze?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Witold
 Opinia
@] [ 14.11.2018 16:30

Kolejny raz upominam, aby prowadzić dyskusję w sposób kulturalny i merytoryczny. Nie wyzywajmy się nawzajem, bo nie prowadzi to do niczego. Wątek przeglądają osoby, które liczą na potwierdzone informacje na temat pracy w firmie Fiege, więc zachęcam, aby nie zmieniać tematu przewodniego dyskusji. W ostatnim czasie było jakieś zebranie pracowników z szefostwem firmy? Ktoś może opisać, jak ono przebiegało? Ustalono coś, o czym warto napisać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
}{
 Opinia
@Witold 15.11.2018 11:19

Przepraszam bardzo ale kim Pan jest? Potencjalnym pracownikiem, pracownikiem czy moderatorem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robek
 Opinia
@Witold 03.11.2018 12:57

Witold czy ty się słyszysz? W tej firmie powinieneś mieć stanowisko jako animator. Nawet Ukraińcy śmieją się na twój widok.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
G.Z.C
 Opinia
@Robek 17.11.2018 09:18

Siema. Pracowałam w Fiege praca jak praca bardzo ja lubiłam . Jak ktoś umie kombinować to się nawet nie narobi . Jeśli chodzi o zarobki byłam zadowolona bo były miesiące co zarabialam więcej niż mój kierownik. Zwolnilam się bo system 4brygadowy mnie przerażał. A jeśli był by normalny system pracy to bym z chęcią wróciła. Pozdro.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
fenix
 Opinia

pracowałem w fiege w dąbrowie kilka lat temu, tam jeszcze ktoś pracuje :D:D ?, firma dla frajerów, żaden szanujący się operator nie będzie pracował za takie pieniądze :D:D

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PracownikRoku
 Opinia

FIEGE filia Świecko, szczerze nie polecam. Brak terminowości w wypłatach. Stan faktyczny różni się od tego o czym mówią na rozmowach kwalifikacyjnych.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
impreza
 Opinia

impreza w DG to byla hanba zero atmosfery Dać im wódke morze piwa i tak rano nic nie beda pamietac Jedzenie straszne..... bracie kierownika takim kateringiem uchodzcy z dalekiej afryki bys nawet nie przekonal w domu tak barany karmisz . Pan szanowny to chyba na zwiad przyjechal co juz kto bardziej pijany powie mu glupiego do ucha chyba nudno mu bylo bo wczesnie pojechal zamiast usiasc z czlowiekami pogadac luzno o glupotach napic sie whyski pojechac taxi do domu nawet mnie stac na to .... kurtka zajumana portfel okradziony, dobrze ze na drugi dzien dokumenty w koszu sie znalazly takiego to po face bym skopal bardzo brutalnie jakbym zobaczyl.... ogolnie lichoooooo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zero
 Opinia

11% premi od stawki 2500brutto, szacun dla firmy, jest coraz go gooo gorzej!! Imprezę firmowa ogłosili 3tyg przed terminem chyba po to by jak najmniej os. Się tam pojawiło i robią ja w październiku przy 10 stopniach na dworze gratuluję!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ze zmiany cepa
 Opinia
@Zero 08.10.2018 15:33

Ale to jest wynik tego że nie byłeś na setkach u cepa.... Ci co byli to dostali +10 do premii Szkoda tylko że cep zapomniał iż pracujemy 5 dni w tygodniu a 6 dzień to nadgodziny i każdy ma WYBÓR czy chce przyjść czy nie... no a jak nie przyjdziesz to Ci premię utnie bo przecież jest UZNANIOWA Nie polecam firmy! Są magazyny, gdzie na start dają więcej niż tutaj po przepracowaniu 2 lat! a pani z kadr niech wyjdzie z biura i posłucha co pracownicy mówią...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adik
 Opinia
@ze zmiany cepa 08.10.2018 22:09

Po co tu jeszcze pracujesz ? Jak ci źle to zmień firmę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
wyzej
 Opinia
@Adik 09.10.2018 06:57

bo mnie okres wypowiedzenia trzyma... haha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zero
 Opinia
@wyzej 09.10.2018 18:07

A kto to cep? Bo nie znam gościa..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Niżej
 Opinia
@wyzej 09.10.2018 18:07

W tej firmie nie ma okresu wypowiedzenia więc nie wal kitu haha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
poniżej
 Opinia
@Niżej 10.10.2018 08:52

W tej firmie nic nie ma....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hanna
 Opinia

@hallo, do tego, aby czytelnicy obserwujący ten wątek mogli korzystać z rzetelnych i uzasadnionych informacji na temat pracy w firmie Fiege. Dzięki temu mogą sami na podstawie wyrażonych przez Was opinii podjąć decyzję o ewentualnym aplikowaniu. @nick, powyżej napisałam dokładnie, jak to wygląda. @Zero, możesz napisać coś więcej o zaplanowanej imprezie firmowej przez firmę Fiege? Jak ona wygląda? Czy każdy pracownik może wziąć w niej udział?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Idea
 Opinia

Dzień dobry Mam pytanie do Hanny? Pracujesz u Nas w fiege D.G ? Jak tak to może byśmy wspólnie porozmawiali o jakimś socjalu dla ludzi z D.G, bo ogólnie to gunio jest, a nie socjal i może bony świąteczne z 250 zł podnieść coś, bo od kiedy pamiętamy to ta kwota od kilku ładnych lat stoi w miejscu. Firma rozrosła się dużo i trochę jeszcze, a pomysłów na motywowanie pracownika niema.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pikpik
 Opinia
@Idea 19.09.2018 18:34

Patrz jak już Ci dadzą więcej buhaha ile lat pracujesz? Bo chyba jeszcze za krótko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jeszcze piker
 Opinia
@Idea 19.09.2018 18:34

Nie ma co liczyć na socjal i podwyżki. Sam próbowałem lecz dostałem odpowiedź w stylu " chcesz to pracuj a jak Ci się nie podoba to się zwolnij"- oczywiście nie wprost te słowa. Odniosłem wrażenie, że nie mogą podjąć żadnej decyzji ponieważ są kolejnym oddziałem. Szkoda tylko że wypracowany zysk netto w DG liczy się ogólnie w skali całej PL a jeśli chodzi o jakieś podwyżki to musi się zebrać GÓRA ( zarząd) i "klepnąć ". Na dzień dzisiejszy na magazynie: zaczynasz od 2500 brutto. Po roku otrzymujesz 150zł brutto podwyżki a po dwóch latach kolejne 150 brutto- czyli po dwóch latach zarabiasz 2800 brutto. Po tym czasie nie ma już podwyżek- chyba że inflacyjna. Jeżeli chcesz zarobić to możesz zrobić nadgodziny, które są co weekend a nawet w tygodniu. Praca dla osób które nie mają swojego życia i chcą się poświecić całym swoim wolnym czasem fiege.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@jeszcze piker 27.09.2018 21:13

albo dla osób które mają jakieś cele, marzenia i trzeba na to troszke kasy odłożyć, bo z normalnen wypłaty to lipa trochę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jeszcze picker
 Opinia
@Nick 02.10.2018 10:23

Z czego chcesz odłożyć? Możesz robić wszystkie setki w miesiącu i pracować po 6 ranek i 6 nocek- Twoje zdrowie. Ja swoje szanuje, tak samo jak czas, ale nie mogę pojąć z jakiego artykułu kodeksu pracy mogą mnie zmusić do nadgodzin... jeszcze nie otrzymałem tej informacji, a jedynie wybór: albo przychodzisz albo nie masz premii

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hanna
 Opinia

@123, błędnie interpretujesz moją osobę, ponieważ tak, jak napisałam wcześniej nie jestem pracownikiem firmy Fiege, ani osobą w żaden sposób z nią powiązaną. Dbam o to, aby w temacie wypowiadały się osoby, które rzeczywiście mają wiedzę na temat tego miejsca pracy. @jeszcze piker, każdy pracownik ma możliwość zostać po godzinach i zarobić dodatkowe pieniądze za pracę w firmie Fiege? Czy nadgodziny są jakoś dodatkowo płatne, czy stawka jest taka sama, jak w przypadku normalnych godzin pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
hallo
 Opinia
@Hanna 30.09.2018 17:45

Hanna jezeli nie jestes osoba zwiazana z firma to do czego potrzebne ci te informacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
karol
 Opinia
@hallo 30.09.2018 20:20

permanentna inwigilacja

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nick
 Opinia
@Hanna 30.09.2018 17:45

ale w jakim celu dbasz o to jak nic z Nami Cię nie łączy ?????? nie rozumie Hanno.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
@jeszcze piker
 Opinia
@Hanna 30.09.2018 17:45

Tak są dodatkowo płatne, tylko dlaczego pracowników się zmusza do nich? "Jeśli nie przyjdziesz to utnę Ci premię" - czy to nie brzmi jak szantaż? Największy ból (usunięte przez administratora) jest na koniec kwartału...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamil
 Opinia

Czy zn zn znaaa znaaaajdzie się wo woo woool woolne mie mnejj miejsce na na na na na na no uu u u To To Toom Toomka na na na paale palet paletach ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123
 Opinia

Droga Hanno (Anno) z Działu Personalnego, w moim odczuciu swoimi komentarzami bardziej szkodzisz sobie i wizerunkowi firmy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hanna
 Opinia

@Idea, nie pracuję w firmie Fiege, więc niestety nie pomogę Ci w tej sprawie, jednak myślę, że może warto na ten temat porozmawiać z szefostwem firmy? Są inni pracownicy, którzy również uważają tak samo, jak Ty? @Pikpik, myślisz, że nie ma szans na podwyżkę wynagrodzenia za pracę w firmie Fiege? Może warto poruszyć ten temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tomek
 Opinia

Jak przedstawiają się zarobki w firmie w dziale IT. ? Czy firma organizuje imprezy integracyjne i jak wyglądają ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lolo
 Opinia
@Tomek 26.08.2018 07:47

Tomek chcesz się przyjąć do pracy czy podrywac laski na imprezach integracyjnych? ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lolek
 Opinia
@Lolo 12.09.2018 01:24

chce podrywać laski

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jaco
 Opinia
@Tomek 26.08.2018 07:47

Zarobki są od 4600 - 5300 brutto zależy od stażu pracy plus około 15% premii za wykonanie ticketow

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dorota
 Opinia
@Jaco 15.09.2018 08:58

Chlopie skad ty te zarobki wymysliles hahah

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Uciekamy
 Opinia

Wszyscy uciekają z fiege, kierownicy jak i administracja się zwalnia na potęgę, wszystko przez Pana, który robi dużo zamieszania i dla niego nie liczą się ludzie tylko cyfry, ale kończy się w tym roku jego epoka! Pozdro słodki! Robi się jeden wielki (usunięte przez administratora) w tej firmie niestety, praca fajna, zarobki słabe, premie ucinane...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piotrek
 Opinia
@Uciekamy 14.07.2018 17:48

Nie rycz mała nie rycz ja znam te twoje maniery twoje łzy lecą mi na koszulę. Ja jestem King Bruce Lee karate mistrz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hanna
 Opinia

@Guzior, w ostatnim czasie w firmie Fiege nastąpiły jakieś zmiany, które mogą mieć wpływ na warunki pracy, które obecnie mają pracownicy zatrudnieni w tej firmie? Możesz bliżej przedstawić, jak to wygląda? @Jaco, a jak wyglądają możliwości rozwoju zawodowego w tej firmie? Można z czasem awansować na wyższe stanowisko?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
San Bernadino
 Opinia

Witam po długiej przerwie, ciekawie się tam u was dzieję. Z tego co przeczytałem do wnioskuję, że Goryl już nie pracuję w Fiege. Niby spoko ale dlaczego dopiero teraz odszedł tyle lat się obijał na krześle, takich kierowników przecież szkoda się pozbywać, zero kultury osobistej, zero jakiejkolwiek wiedzy z dziedziny gospodarki magazynowej, świetny donosiciel. Mam nadzieję, że nowy kierownik też jest tam po znajomości a nie po szkole i konkursie bo trochę ciężko będzie się przyzwyczaić do człowieka, który ma jakieś ambicje i wiedzę związaną z miejscem swojego zatrudnienia. Ludziska piszcie więcej na temat tego zakładu, tyle lat minęło a człowiek nadal z chęcią czyta niusy o asach z kierownictwa i ADM. A jak tam wasz pomysłodawca pracuje jeszcze czy już mu na samej górze podziękowali. Pozdrawiam i pamiętajcie, że jest tyle pomysłów, że nawet jak jakiś nie wypali to zastąpi się go innym... :) Ps: Ciasto i piwo ? Widzę, że tradycja picia i skakania przez płot dalej jest utrzymana w zakładzie ;)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
stary piker
 Opinia
@San Bernadino 07.09.2018 16:22

Tęsknisz za Fiege.Wybrali nowego lidera na przyjęciach.Koleś który nie jest mądry i każdy ma go w czterech literach.nie zna się na robocie.Facet masochista.Współczucia dla chłopaków.Na wysyłce też nie lepiej dzieje się.Kierownicy mają swoich liderów jeden mniej mądry a drugi wiecej nie mądry.Największym donosicielem jest lider na zmianie G,wszystko go interesuje tylko nie robota.Mówią na niego pasztet,najlepszego kolegę sprzedał i zarobił na nim 100zł. Fajne teraz czasy we fiege.Wracaj do swojej ekipy tych zazdrosników i największych kapusiów bo ekipa się wykrusza a ty byłeś w tym najlepszy,pokaż im jak sie najlepiej jaja lizało kierownikom,

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anglik
 Opinia
@stary piker 07.09.2018 23:49

Raczej konfitura niż pasztet

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aka
 Opinia

Jak wyglonda praca w ochronie w tej firmie. Są durze zarobki? Ile godzin czeba pszepracować w miesiącu. Ktoś coś?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Piker
 Opinia
@Aka 26.08.2018 08:45

Som durze zarobki i czeba nauczyć się pisać i spać

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lolo
 Opinia
@Aka 26.08.2018 08:45

Najpierw trzeba się nauczyć pisać po polsku bez błędów ortograficznych????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lolo
 Opinia
@Aka 26.08.2018 08:45

"Czeba " umieć pisać po polsku bez błędów ortograficznych ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
miała baba indora
 Opinia
@Aka 26.08.2018 08:45

Czeba umić wynosić towar,twardo spać,czeba być bes jetnego oka,jetnej renki i jetnej nogi. gól gól gól gól gól gól gól

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Guzior
 Opinia

Haha słyszałem kto został kierownikiem i liderem na inbound, bez komentarza... Dobrze że już tu nie pracuje...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hanna
 Opinia

@Jacus, każdy z pracowników zatrudnionych w firmie Fiege otrzymuje bony świąteczne, które opisałeś w swoim komentarzu? Chciałabym, abyś napisał, czy w ciągu roku są jeszcze jakieś dodatki do pensji dla pracowników zatrudnionych w tej firmie? @Annah, rozumiem, że możesz negatywnie postrzegać te aspekty pracy, jednak możesz to w jakiś sposób uzasadnić? Jak to wszystko konkretnie wygląda? Co wpływa na taką atmosferę w tym miejscu pracy? @Koksik, Twój komentarz jest bardzo "niesmaczny" i nie powinien pojawić się na forum publicznym, gdzie obowiązują zasady kulturalnych dyskusji. Na przyszłość pamiętaj, aby nie używać takich zwrotów w stosunku do drugiej osoby. Do reszty użytkowników mam gorącą prośbę, aby również zważać na to, jak wyglądają słowa, którymi posługujemy się w swoich komentarzach. Zapoznajcie się z regulaminem forum, aby dyskusja była prowadzona na odpowiednim poziomie pod względem kultury https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Oceanior
 Opinia

Kurła kiedyś to było...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Fiege Sp. z o.o. - Mszczonów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny