Opinie o FIEGE Sp. z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIEGE Sp. z o.o

hubertus

Jest tyle pracy na magazynach w rejonie że tylko fanatycy survivalu zgłaszają się tutaj...

Stary
@hubertus 26.10.2017 20:22
Jest tyle pracy na magazynach w rejonie że tylko fanatycy survivalu zgłaszają się tutaj...

Jesteś kapucynem to zapraszam do fiege zero poszanowania starszego pracownika uk się liczy i nowi .

Toudi

A jaką firmę oponiarską FIEGE obsługuje w magazynach w Mszczonowie ??

wera

I tak jedna z lepszych grup rozwalił zawalniajac chlopaka z powodu opon

wera

I tak jedna z lepszych grup rozwalił zawalniajac chlopaka z powodu opon

Piecia

Inspekcja w drodze

Skowron
@Piecia 08.10.2017 13:42
Inspekcja w drodze

Oby coś z tym zrobili bo inspekcja zamknie za sobą drzwi i wszystko wróci do normy. Już jednego zwolnili z powodu opon

Iza

@sole a w umowie jest napisane, że pracujecie w dziale z alkoholami? Chyba w takim razie nikt nie powinien nikogo zmuszać do pracy w innym dziale. W jaki sposób pracownicy są zmuszani?

sole
@Iza 02.10.2017 13:11
@sole a w umowie jest napisane, że pracujecie w dziale z alkoholami? Chyba w takim razie nikt nie powinien nikogo zmuszać do pr...

W umowie jest napisane czynności pomocnicze przy pakowaniu. nie mamy badań które pozwalają pracować na oponach i agencja nie wyraża zgody na pracę na oponach. Kierowników na Wiejskiej nie interesuje czy ktoś źle się czuję na dziale opony jeśli ma iść to ma iść i nie ma nic do powiedzenia a jak nie pójdzie lub nie będzie chciał iść i się będzie odzywal strasza zwolnieniami. Nikt się tym nie interesuje

Stary

Fiege zero poszanowania pracownika nikt nie liczy się ze zdaniem pracownika tylko Opony i Opony Panie Jarku M może Pan by trochę porzucał tymi Oponami to by panu brzuszek SPADŁ I NA ZDROWIE BY PANU TO WYSZŁO ;-) Pozdrawiam stary pracownik .

Pracuś
@Stary 27.09.2017 02:49
Fiege zero poszanowania pracownika nikt nie liczy się ze zdaniem pracownika tylko Opony i Opony Panie Jarku M może Pan by tro...

zgadzam się w 100 procentach "Stary" powinien zabrać ze sobą kolegę Przemysława L i do roboty

Iza

@sole co masz na myśli? Nie rozumiem o co chodzi? Możesz wytłumaczyć?

sole
@Iza 22.09.2017 20:37
@sole co masz na myśli? Nie rozumiem o co chodzi? Możesz wytłumaczyć?

pracowników z działu alkohole zmuszają do pracy na oponach i nie mają nic do powiedzenia chcą czy nie chcs muszą iść i tam robić

Wertes

Wszystkim narzekajacym na traktowanie w Fiege zapraszam na GM. Pracowałem wcześniej na oponach. Teraz pracuje na oplu. Liderzy i kierownik zmiany spoko choć i on to z dyrektorem rodzina. Idzie się dogadać i podejście do pracownika zupełnie inne. Nikt nie zmusza do pracy po godzinach a zawsze się pytają czy ktoś może zostać jak pracy wiele. Polecam Ale tylko gm.

Iza

@sole a na jakim stanowisku są, że są zmuszani do innej pracy? Na umowie mają inne obowiązki zapisane? To ważne, żeby to dopowiedzieć do Twojej wypowiedzi dla osób myślących nad pracą w FIEGE.

sole
@Iza 08.09.2017 13:54
@sole a na jakim stanowisku są, że są zmuszani do innej pracy? Na umowie mają inne obowiązki zapisane? To ważne, żeby to dopowi...

alkohole

Lucas

Na prawdę nie polecam pracy w Fiege przy rozładunku opon sam tam pracowałem przez agencję pracy do dnia dzisiejszego praca jest bardzo ciężka a ludzie nowo przechodzący są wykorzystywani do najcięższych prac i w stosunku do nich używa się wólgarnych słów poniżając ich godność i osobę a nawet zmuszają ich do gdy ich czas pracy jest od godziny 6 do 14 że muszą zostać do 16. To jest obóz przymusowej pracy : &quot [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Z dobrej własnej woli nie życzę nikomu tam pracować !!!.

Iza

@kolo czy zgłaszałeś to gdzieś? Ktoś coś o tym wie? Miał ktoś z Was taką sytuacje? Chętnie poznamy informacje o sytuacji w firmie FIEGE. Firma ma program stażowy, czy ktoś z Was był i uważa, że warto zdobywać doświadczenie na tym programie? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,53068,0,0,praktyki_i_staze

kolo

witam chodza sluchy po mszczonowie dlaczego kierownicy zmian maja dostep do pensji pracownika to ogulnie powini tylko wiedziec w kadrach jesli widza pensje to malo daja premi czy to jest prawne i dlaczego gasza swiatla na koncu chali wcasie pracy czy bhapowiec wie czy ma sie dowiedziec i kiedy redy przestana dawac sobie nawzajem premie

ori

Człowiek popełnia błędy.Każdy dzień to krok w tył.Po trzech dniach powinieneś być pełnowartościowym pracownikiem.

tttt

a jak jest teraz na tych alkoholach

ori
@tttt 11.04.2017 17:00
a jak jest teraz na tych alkoholach

Na alkoholach jest świetnie.Dwóch z trzech kierowników zmian to albo rodzina albo super szkolni koledzy z jednym z dyrektorów.O wiedzy z zakresu logistyki czy zarzadzanie zasobami ludzkimi w ogóle nie ma co mówić.Pracownicy z wiekszym stażem spokojnie by ten bałagan poprowadzili.Nie ma pracy to opony.Wózki już dawno najlepsze lata mają za sobą.No i te "tłumy" chętnych" przed firmą czekajacych na kolejną osoba która po prostu nie przyszła,bo ma dość;układów,bałaganu.A jeszcze system operacyjny którego nazwy nie zna dokładnie żaden z dowodzących na zmianie(podobno jakiś włoski) podejrzewam że wczesne lata osiemdziesiąte.ps.zrezygnowałem i nie żałuję.

ja

Jakie zarobki w biurze?

1
@ja 15.03.2017 10:56
Jakie zarobki w biurze?

płaca zdecydowanie niżej niż konkurencja, brak benefitów

Picker Master
@1 16.03.2017 12:34
płaca zdecydowanie niżej niż konkurencja, brak benefitów

Od tego roku nawet premii rocznej nie ma. A w Dąbrowie Górn. już od roku nie ma normalnej premii miesięcznej, masa ludzi z tego magazynu odeszła a teraz nie ma chętnych. Mało kto chce pracować z takie pieniądze więc chcą wypełnić tą luke pracownikami zza wschodniej granicy. Życzę im powodzenia.

Piotrek85

Witam Ostatnio dostałem propozycję pracy w firmie FIEGE/ACTION na stanowisko Operator wózka widłowego w Niemczech - Biblis. Proszę o jakieś informację na temat zarobków i atmosfery w pracy.

xxxxxx

Żenada!!! Stracone 7 LAT w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

zośka

Podstawowa spawa jeżeli nie jesteś kochanką dyrektora, siostrą kochanki, szwagrem, przyjacielem ze szkoły lub z FM nie jesteś donosicielem, to nie przetrwasz tam. A i za soboty, niedziele nie płacą tylko odbiór. P. Wątr.... potrafi odpowiednie akapity z kodeksu pracy wyciąć co do wynagrodzenia za nadgodziny :D żenada.

zosia
@zośka 02.12.2016 14:52
Podstawowa spawa jeżeli nie jesteś kochanką dyrektora, siostrą kochanki, szwagrem, przyjacielem ze szkoły lub z FM nie jesteś d...

Zapomniałaś o żonie wspomnieć:p tez tam była ale uciekla

KOOPERANT

FIRMA FIEGE PRZESTALA BYC WYPLACALNA OGROMNE ZALEGLOSCI W PLATNOSCIACH

Leon
@KOOPERANT 17.11.2016 09:46
FIRMA FIEGE PRZESTALA BYC WYPLACALNA OGROMNE ZALEGLOSCI W PLATNOSCIACH

Co masz na myśli?

andzi k

przecież @po jest całe mnóstwo ogłoszeń o pracę od nich teraz - jakie konkretnie cie interesuje stanowisko czy możesz napisać? szeroki zakres oferują aktualnie

PDL

Jeden wielki haos i jesli cie przyjma na cukierki i alkohole i cie oddeleguja na opony to odrazu odmow bo pracuja tam hamy i prostaki majacy nowego pracownika za nic jebac was. Tak nie powinno traktowac sie kogos kto dopiero sie uczy tej roboty a tym bardziej jak trafil pierwszy dzien na opony to jak sie slyszy takie slowa ,cytuje "Kretyn Pierdolony " itp. To ma sie odrazu chec wyjsc z tamtad i ja wlasnie to zrobilem odrazu jak zaczalem awanture z tym frajerem jeszcze troche a bys w pysk smieciu dostal. Jebac taka prace. Nie polecam...

Artur

Porazka jak sie dobrze nie zaprzyjaźnisz ze spedytorkami nie włazisz w tyłek porażka jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak dobrze pani spedytor wejdziesz w d.... Tak będziesz miał lekka prace ps widać są niedocenian w domu

samaprawda

Firma tragedia każdy każdemu tyłek liże zwłaszcza na wiejskiej jeśli dobrze podpierda.... do kierownika zmiany to od razu masz pewne miejsce w ekipie nie liczy się tam czy robisz czy ściemniasz bo obaj kiero na to nie patrza wystarczy dobra bajera i wspólna fajka. Jedyny awans to opony.Nowy pracownik ma wyje.... bo się zwolni a stary bedzie pracować. Stara ekipa i klita z FM-u i jej pomysly jak za króla ćwieczka ale wróci to do was prędzej czy później bo jak nie będzie komu pracować zrazicie ludzi do firmy to czeka was też coming out

kolumb

pracuje w fiege na oponach ogólnie rzecz ujmując to praca jest ciężka, atmosfera jak to lubi każdy chce wiedzieć o wszystkim i każdym (dwulicowość panuje najpierw jedna osoba pomoże z czymś a za 5 min cały magazyn wie że puściłeś przy nim bąka ze tak się wyrażę) ale kto co lubi.Dzięki tej firmie mam tylko przesuszoną skórę zatoki zapchane. trzeba mieć stalowe nerwy żeby nie wybić się z równowagi.jeżeli ktoś ma zamiar tam przyjść to lepiej że by od razu się upomniał o ciuchy (i trzeba je szanować dostajesz je na rok a teraz weszło nawet że na 2 lata),pilnuj żebyś miał cały czas rękawiczki raz pracowałem przez 8 godziny bez nich a następnego dnia nie mogłem zginać palcami. Zarobki są w granicach 2050 netto i to nie jest tak że pracuje miesiąc a prawie 2 lata i żadnych korzyści z tego nie czerpie na marginesie jak odejdę z tej firmy to pozdrowię ją serdecznie środkowym palcem.

Michał
@kolumb 21.04.2016 01:02
pracuje w fiege na oponach ogólnie rzecz ujmując to praca jest ciężka, atmosfera jak to lubi każdy chce wiedzieć o wszystkim i...

Kolumb gdzie pracujesz na tych oponach , właśnie aplikowałem na stanowisko pracownik magazynowy - opony w Niemczech , stawki normalne , wydają się uczciwi , jeśli ktokolwiek miał jakieś doświadczenia z tej pracy , proszę o kontakt mkkielce@gmail.com Pozdrawiam

aaaaaa

Widzę że dobrze zrobiłam że nie zatrudniłam się w tej firmie. Byłam na rozmowie do pracy w biurze. Wymagają znajomości języka obcego a proponują umowę przez agencję i śmieszne pieniądze. Wstyd. Poszłam z myślą, że uda mi się wynegocjować lepsze warunki bezpośrednio na rozmowie. Ludzie jak ktoś jest mądry i zna język obcy to nie przyjdzie pracować na takich warunkach tylko poszuka sobie pracy w lepszej firmie. Mają takie wymagania a tak kiepskie warunki proponują.

Stary

Fiege dziwna firma samo kolesiostwo i kuzynostwo nie którzy nie ważne co robią i tak kase biorą za siedzenie i granie na telefonie lub oglądanie filmów bo Dyrektor to Kuzyn jednego i drugiego fajfusa np WIESŁAW S :-)))

Stara
@Stary 21.01.2016 00:01
Fiege dziwna firma samo kolesiostwo i kuzynostwo nie którzy nie ważne co robią i tak kase biorą za siedzenie i granie na telefo...

Tam już chyba cała ich rodzinka pracowała co jedno to "mądrzejsze" i bardziej "wykształcone" od drugiego... grunt żeby nic nie robić żerować na innych a kasa niech leci ...

Anioł45

Pracowałam w Fiege w Mszczonowie.Firma ogólnie ok, jest fajna atmosfera w pracy, ale trochę wykorzystują ludzi.Praca na akord jest mało płatna, trzeba się dużo narobić żeby coś zarobić.Pozytywną stroną firmy jest to, że dają możliwość pracy osobom w różnym wieku, z różnym doświadczeniem.Ogólnie to warto spróbować i zdobyć nowe doświadczenie.

Gienek Loska PMI

Ludzie nie idźcie do tej firmy pracuje na terenie Phillip Morris przez firmę fiege zaj.. jak nie wiem co nie ma się kiedy kawki napić a o papierosku już nie wspomnę. Nie wspomnę o śmiesznym wynagrodzeniu 2200 brutto 1600 na łape biorę. Nie popełnijcie tego błędu i nie idżcie tam na rozmowę prponują 2300 brutto za robotę magazyniera haha nie chcecie wiedzieć co trzeba umieć w PMI na magazynierze a oni dają 2300 brutto chore !!! Pisał LOSKA GENEK :)

buła

nie polecam pracować w firmie fiege syf i mogiła a w mszczonów pracują debile którzy nie mają pojęcia o pracy na magazynie chodzi o kierownictwo a do tego złodziejska firma pozdro

Były magazynier

1500 na rękę na 3 zmiany

rekrutacja

Zatrudnimy w oparciu o umowę o pracę - Magazyn okolice Nadarzyna. Praca w magazynie. Stała pensja+system premiowy. Możliwość zarobienia ponad 2500 brutto. Zapraszam do przesłania aplikacji: rekrutacjaulzw@gmail.com

rekrutujący

Nie polecam - nie dość że oferta publicznie wystawiona opiewa na zupełnie co innego hm magazynier - wymogi jak na menadżera.. - skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami ... praca polega na wyjątkowym wysiłku fizycznym - rozładunek opon - kompletowanie i załadunek oczywiście to tak jak z króla ćwieczka - ręczna harówa pod wyśrubowanymi normami nie do zniesienia dla przeciętnego normalnego człowieka tym bardziej że za najniższą krajową i trzyzmianówka jak w kopalni czy hucie i oczywiście dojazd na swój koszt

eve

Czy ktoś może wie w jakich godzinach pracuje administracja w Fiege Mszczonów?

LoL

Byłem ostatnio na rozmowie bardzo sympatyczny Pan przeprowadzał ją oprowadził mnie po halach wytłumaczył wszystko istnieje możliwość zrobienia uprawnień na wózki w firmie na jej koszt :) tylko pensja bardzo niziutka bo jedyne 1750 brutto :(

znikł

K amil powiedz jej to w prost

Kamil
@znikł 10.07.2014 21:27
K amil powiedz jej to w prost

Myślę, że to Koniu napisał

marika

Czy ktoś wie kto zajmuje się rekrutacją w Fiege we Mszczonowie? Jak można się tam dostać?

Marta
@marika 10.07.2014 16:23
Czy ktoś wie kto zajmuje się rekrutacją w Fiege we Mszczonowie? Jak można się tam dostać?

Witam, podaję namiary na osobę, która zajmuje się zatrudnianiem Pracowników w tej firmie. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam

Zakochany

Witam serdecznie:-) to wszystko prawda co piszą poprzednicy o tej firmie:-) nie przyszedłem na to forum by wieszać psy na tej firmie bo to i tak nic nie da. Paula K. z Wiejskiej ja juz całkowicie szaleje za Tobą zakochałem się w Tobie i jest mi wstyd bezpośrednio o tym Co powiedzieć. I tak szans żadnych nie mam pewnie

magazynier
@Zakochany 03.07.2014 08:30
Witam serdecznie:-) to wszystko prawda co piszą poprzednicy o tej firmie:-) nie przyszedłem na to forum by wieszać psy na tej...

Owa dziewczyna jest bardzo wyniosła i zarozumiała

Benek

Dąbrowa Górnicza Firma coraz częściej przegina, ostatnio awansowali na kierownika największego nieroba bo strzelił bramkę w miedzy narodowym turnieju fiege człowiek który kompletnie nie ogarnia najprostszych czynności.... gość jako zwykły magazynier nic nie robił i siedział w jadalni bo mu było zimno.. żałosne teraz jako kierownik robi jeszcze mniej chodzi do pracy w godzinach jakie mu się podobają dostał 3 zmiany pod siebie które teraz nie muszą kompletnie nic robić (oddzielono transport osoby odpowiedzialne za wstawianie i przyjecie towaru) robią 1/3 dotychczasowej normy dzięki czemu mogą legalnie robić nadgodziny, reszta nie ma prawa do nadgodzin dodatkowo zrobiono reszcie grafiki mimo ze na weekendach tylko transport jest potrzebny... a to już totalna kpina. transportowi przysługują najwyższe premie mimo ze tempo pracy jest poniżej krytyki, dodatkowo mogą robić nadgodziny 100% płatne bez przerwy każdy weekend, pozostałym zabroniono bo to za duże koszty... ale jednej grupie nowo stworzonej nagle pozowolono robic tyle ile zechca... bo nowy pupilek na stanowisku kierownika zmiany (transportu) strzelił sobie bramke w kopiac pilke na meczu... co to w ogole za metody awansowania i stwarzania nowych stanowisk dla calkowicie niekompetentnych osob..z czyms takim nigdy sie nie spotkalem przez 12 lat pracy nigdy i nigdzie panowie i panie radze firmę unikac szerokim łukiem chyba ze chcecie pracowac na wozkach ktore przechodzą przeglad w magiczny sposob... lepiej nie wiedziec szefostwo faworyzje tylko jedna grupe pracownikow (ci z transportu wraz z ich nowym nieogarnietym kierownikiem) oszukiwanie na nadgodzinach jak juz jakies sie trafią to w magiczny sposob znikaja... i badz tu mądry czlowieku ty wiesz ze byles w pracy a oni i tak nei wyplaca ci nic bo uwazaja ze klamiesz a monitoring jest obejmuje doslownie cala hale ale nikt nawet tego nei ebdzie psrawdzal.. lepiej nei wyplacac w koncu jako ze jeden kierownik transportu na 3 zmiany jest to wybral sobei liderow z kazdej zmiany ludzie przestali robic praktcycznie wogole i sa chronieni przez swego kierownika juz nawet pozostali ludzie z transportu sa wsciekli z tego powodu ale szefostwo nic nei robi bo Rafał.S wchodzi pod biurko i po psprawie ...

qwerty

kto to jest 'platon'????

Odważny

Czy ktoś w końcu zajmie się panami d-cami ochrony na (usunięte przez administratora) we Mszczonowie.Ci ludzie to przykład kto pracuje w ochronie,bezczelność i chamstwo tych panów przekracza wszelkie granice nie mówiąc już o stylu pracy (internet i spanie).

platon

Pracuje w Fiege i wiem że jak nie masz tam znajomości to nic nie osiągniesz więcej większość to koledzy i rodzina która sobie pomaga i pnie się wyżej a ty jesteś zwykłym parobkiem

?

Kto przeprowadza rozmowy kwalifikacyjne w Fiege?

Anonim

Dają lekarza?

Dan

Byłem na rozmowie i Ci panowie dyrektorzy to porażka. Nie pofatygują się nawet zadzwonić chociaż obiecali, że dadzą odpowiedź. Zenada

prawda

Nowy kiero [usunięte przez moderatora] to porażka nic nie potrfi towaru nie zna procedur magazynu też wysługuje sie innym i jego słynne powiedzenie ile jeszcze ci się zejdzie no i co teraz lewy jak but u nogii porazka ale jak ma się kumpla wyżej to ma sie cieły stołeczek

nick

A tak w ogóle to od kiedy rusza oddział w tym Teresinie?

ja

siema wie ktoś może gdzie trzeba złożyć cv do Fiege w Teresinie, podobno niedługo ruszają. Ewentualnie z którym szwagrem rozmawiać skoro takie są realia ?????????????

papo

Firam nierzetelna, w stosunku do mniejszych podwykonawcow i firm ktrorym zleca zadania. Nie placi na czas, potrafi powiedziec ze juz nie potrzebuje towaru/usugi i zwraca faktura na 50 000 ! Tak po prostu. Uwaga, nic na termin, brac przedpalty

anonim

Firma krzak, uważają się za porządną firmę, obiecują że zadzwonią i powiadomią odnośnie rekrutacji a potem telefon milczy... Zaraz pojawia się oferta, że poszukują stażysty. Czyżby firma tak nędznie płaciła, że nie stac ich na zatrudnienie pracownika na umowę o pracę?

Zostaw opinię o FIEGE Sp. z o.o - Mszczonów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIEGE Sp. z o.o