Fiege E-Com Logistics Sp. z o.o. Gardno (Zalando)

Adres: Antoniego Solariego 4, 02-070 Gardno

NIP: 7010617378 REGON: 365481063 KRS: 0000638731

Fiege E-Com Logistics Sp. z o.o. Gardno (Zalando)
1 374 1013 5 1

Opinie o Fiege E-Com Logistics Sp. z o.o. Gardno (Zalando)

Filtruj opinie po kryteriach:

Ja
 Opinia

Czy z zdiagnozowanym ADHD moge starac się o awans?

Pomocna?
Tak9Nie4
Newlife
 Opinia
@Ja 02.04.2019 00:09

A jak wyrobisz nad normę to stanie się to normą dla innych więc nie ????

Pomocna?
Tak1Nie
AM
 Opinia

1. Dlaczego AM nie muszą chodzić w spodniach firmowych skoro wchodząc na halę obowiązują ich takie same przepisy jak zwykłych pracowników, np taki Denis z packu może chodzić jakoś w tych spodniach a nie swoich... 2. Dlaczego za sobotę pracującą nie jest oddawane 1.5 dnia tak jak według KP 152(2)&2? 3. Kiedy powiecie pracownikom o pracującej majówce i o nockach, które rzekomo mają wejść 4. Przerwy nie są sprawiedliwe bo takie zwroty są już na stołówce i jedzą a pick dopiero zdąży dojść i ma mniej czasu dla siebie

Pomocna?
Tak17Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hhhh
 Opinia
@AM 27.03.2019 15:44

Dokładnie Tylko Denis świeci przykładem. Majówka pracującą? Może Izabela hr się wypowie

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lm
 Opinia
@AM 27.03.2019 15:44

Dokładnie mamy nadzieję że od poniedziałku area managerowie też bedą chofzić w spodniach roboczych .

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zorientowana
 Opinia
@Lm 28.03.2019 08:57

Nie ma takiej opcji

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zorientowana
 Opinia
@Zorientowana 29.03.2019 18:00

Na śniadanie czerwoni biegną na stołówkę i co zastaja?? Każdy wie...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zorientowana
 Opinia
@Zorientowana 29.03.2019 18:03

Nie ma nic bo szlachta zjadła

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
br
 Opinia
@AM 27.03.2019 15:44

trzeba było się uczyć. może wtedy byś nosił/a swoje spodnie

Pomocna?
Tak2Nie5
OT.
 Opinia
@br 31.03.2019 08:26

A Ty się ogarnij . To że ktoś pracuje na linii , wcale nie oznacza , że jest gorszy albo ,ma mniejszą wiedze. Z Ciebie taki intelektualista jak ze mnie dziewica orleańska.

Pomocna?
Tak12Nie1
Newlife
 Opinia
@br 31.03.2019 08:26

Uuuu, a gdzie "Szacunek" dla ludzi którzy tak naprawdę wykonują najważniejszą robotę. Produkt się sprzeda, a kto go wyśle do Klienta? Ty bez kolorowej koszulki, spodni i butów roboczych ?

Pomocna?
Tak3Nie
Propozycja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam, Czy ktoś może zrobić porządek z kolejkami na stołówce? Rozkład pracowników na przerwy jest źle organizowany przez Area Managerów. Na pierwszą przerwe potrafią puścić o wiele więcej osób niż np. na 2 i 3. I to nie jest wina kucharek czy obsługi tylko własnie złego zarządzania przez AM. Do tego proszę aby ktoś się wziął za wydawanie posiłków na stołówce ponieważ jedna osoba może wziąc nawet do 5 posiłków wydłużając przez to czas kolejki. W tym czasie gdy ta osobą bierze 5 posiłków dla swoich znajomych to te 5 osób koczuje już w kolejce do kasy. Czasami jest tak że jedna osoba bierze kilka posiłków dla innych, a druga osoba trzyma kolejke przy kasie dla innych osób. Przez takie coś osoba, która uczciwie czeka na zapłate będąc 5 w kolejce potrafi nagle znaleźć się na samym końcu. Proponuje aby na stołówce było wydawanie max. 1 posiłek na osobe. Ogólnie to trzeba było wcześniej pomyśleć że tutaj będzie pracować tak wielu pracowników i zrobić inaczej stołówkę. Np. jedna kolejka do wszystkiego. Wydawka połączona z napojami i kasą. "Firma Logistyczna"

Pomocna?
Tak28Nie1
Propozycja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Propozycja 23.02.2019 08:30

Chciałbym dodać, że mam świadomość z tego że kierownictwo korzysta z stołowki w innych wymiarach czasowych i nie muszą borykać się z kilometrowymi kolejkami, ale proszę zdajcie sobie sprawę z tego, że przez to większa część osób rezygnuje z pracy w Fiege E-COM, ponieważ obiecaliście im posiłki za 1 zł, a tak naprawdę muszą sobie robić kanapki do pracy żeby nie tracić przerwy w kolejkach....

Pomocna?
Tak31Nie2
Lump Sorter
 Opinia
@Propozycja 23.02.2019 08:30

Skoro area managerowie są źle zorganizowani, to jak ma rozkład przerw być dobrze zorganizowany?

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lump menadżment
 Opinia
@Lump Sorter 23.02.2019 21:08

tak aby nie zabierac pracownikowi naleznej mu przerwy a jak nie to niech areasi nie wychodza pierwsi na przerwe tylko zaraz za wszystkimi i niech czekaja jak wszyscy w kolejce dzien w dzien.

Pomocna?
Tak29Nie
radek
 Opinia
@lump menadżment 23.02.2019 21:29

dlaczego tez AM noszą swoje spodnie? że niby mniej czasu na hali spędzają od zwykłego robola. To z jakiej racji my musimy nosić buty wymuszone przez Fiege a oni mimo iż spędzają mniej czasu ma hali mogą mieć własne wygodne. wiemy ze te miej spędzanie czasu kończy się w ich przypadku na litrach wypitej kawy w kuchni. na szkolenia ich wyslac!!!!!

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracuś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@radek 23.02.2019 23:51

Nie piją kawy jak frajerzy i wy, elemencie, w kuchni. Piją na drugim piętrze, gdzie wy, hołoto nie macie wstępu. Kawa na 2 piętrze jest za darmo ;) Jakie tam logo było w Fiege? "Szanujemy was"? czy cuś?

Pomocna?
Tak11Nie2
badi
 Opinia
@Pracuś 16.03.2019 10:28

Panowie menadżerowie. jest masa brygadzistow ktorzy moga ich zastapic. panosza sie po magazynie i udaja bogow. pokazali by przyklad w czymkolwiek. chociaz raz punktualnie zeszli na przerwe. bezmozki

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracuś
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@badi 16.03.2019 18:13

Nie wiem, czy udało się uchwycić idee mojego postu powyżej - chodzi mi o to, że mnie to bawi i śmieszy. Nie pracuje i nie pracowałem dla FIEGE ale z moich obserwacji - fiege na kazdym kroku podkreśla, jak wartościowym i cennym pracownikiem jest każda z zatrudnionych osób. W tym samym czasie każąc czekać swoim pracownikom w długich kolejkach w stołówce, żeby mieli tylko kilka minut na odpoczynek. To nie jest poważne. To samo, z (usunięte przez administratora) na 1 piętrze przy drzwiach do palarni. Kumam, wszystko fajnie. Jesteśmy w pracy to pracujmy. Ale forma zwracania uwagi i zaganiania ludzi do roboty - obrzydliwe i koszmarne, kojarzące się z najgorszymi wzorcami pracy przymusowej. Człowiek jest najważniejszy... no, chyba nie bardzo.

Pomocna?
Tak14Nie3
Izabela - HR
 Opinia
@Pracuś 18.03.2019 20:05

Dokonaliśmy w ostatnim czasie kilku usprawnień, które poprawiły szybkość obsługi: 1. zwiększenie obsługi, 2. kolejna kasa, 3. montaż systemu do dokonywania przedpłat na kartę pracowniczą, dzięki czemu wszystkich dodatkowych operacji można dokonywać bezgotówkowo, 4. podział kas na gotówkowe i bezgotówkowe w celu usprawnienia obsługi. 5. Obsługa stołówki została poinformowana, że ma obowiązek wydawać tylko jeden posiłek na osobę, ponieważ sami pracownicy blokują kolejki przez „rezerwację” miejsca dla kolegów. 6. Ponadto w ciągu kilku tygodni rozpocznie się kolejny etap przebudowy infrastruktury – kolejne stołówki. Także cały czas staramy się brać pod uwagę potrzeby naszych pracowników. Skoro Pan/Pani nigdy nie pracował/-a w naszej firmie, to zapraszam do działu rekrutacji i przekonania się w praktyce, zamiast brania udziału w dyskusji nie mając pełnego obrazu. Korzystanie ze stołówki pracowniczej to benefit, a nie obligatoryjna część dnia. Nikt nie jest zmuszany do korzystania z jej usług. W obiekcie dostępne są zarówno lodówki, jak i mikrofalówki z których nasi pracownicy mogą skorzystać.

Pomocna?
Tak13Nie5
Tl
 Opinia
@Izabela - HR 19.03.2019 14:49

Witam skoro są brane pod uwage to dlaczego musimy chodzić w tych spodniach i się męczyć? Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czerwona
 Opinia
@Tl 19.03.2019 23:15

Żeby chociaż materiał był typu dres... pod tymi spodniami na nogach od potu robią się strupy od swędzenia... To nie jest fajne uczucie... pomyślcie nad zmianą materiału na bardziej oddychający...

Pomocna?
Tak10Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tl
 Opinia
@Czerwona 20.03.2019 12:19

Albo pozwólcie chodzić w swoich bo niektórzy chodzą

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zguda
 Opinia
@Tl 20.03.2019 12:32

kto chodzi? 1ls, am i opsi, ewentualnie jak ktoś zapomni.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Izabela - HR
 Opinia
@Tl 19.03.2019 23:15

Spodnie są przede wszystkim środkiem ochrony osobistej pracownika – zabezpieczają przed przecięciami, skaleczeniami, otarciami - w magazynie występuje szereg czynników przed którymi musimy się zabezpieczyć - palety, kartony, noże, taśmociągi, wózki. Dla każdego stanowiska, jakie mamy w naszym centrum, została opracowana analiza ryzyk stanowiskowych, to właśnie z tej oceny wynika zastosowanie odzieży, która jest bezpieczna i niweluje ich występowanie.

Pomocna?
Tak2Nie11

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Izabela - HR
 Opinia
@Czerwona 20.03.2019 12:19

Spodnie dresowe, to nie jest odzież ochronna, która spełnia normy wymagane przez BHP.

Pomocna?
Tak1Nie8

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zguda
 Opinia
@Izabela - HR 21.03.2019 12:06

Za to spodnie prezentowane przez firmę nie spełniają norm wymaganych przez higienę.

Pomocna?
Tak19Nie1
Czerwona
 Opinia
@Izabela - HR 21.03.2019 12:06

Oki. Tylko, np. W AMAZON nie ma obowiązku noszenia takich spodni a jednak spełniają wymogi bhp więc czegoś tutaj nie rozumiem... A faktem jest::, że spodnie są niehigieniczne... proszę Cię przetestuj je na sobie przez dwa tygodnie i zrozumiesz jak to jest...

Pomocna?
Tak10Nie
RownoscSprawiedliwoscUczciwosc
 Opinia
@Izabela - HR 21.03.2019 12:05

Dlaczego nie wszyscy chodza w spodniach bhp? Wszyscy jestesmy rowni czy dzielimy sie na lepszych i gorszych? Wg tego co piszesz to powinien być zakaz wstepu na hale dla osob ktore nie maja spodni bhp. Poza tym chyba tylko w gardnie sa takie spodnie. Na zdjeciach widać, że w innych magazynach fiege maja inne, na pierwszy rzut oka rzuca sie jakosc i wyglad. Sa lepsze, grubsze a wiec faktycznie nie mozna sie "pociąć" no ale tam nie ma tylu pracownikow wiec ekonomia chyba zadecydowala? Ponawiam pytanie dlaczego pozostala reszta poruszajaca sie po magazynie nie musi nosic tych spodni?

Pomocna?
Tak7Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Izabela - HR
 Opinia
@Czerwona 22.03.2019 01:12

Proszę nie porównywać zestawu odzieży ochronnej do innych pracodawców, ponieważ obowiązują nas normy stworzone dla naszego środowiska pracy i oceny ryzyk w tym zakładzie.

Pomocna?
Tak2Nie11

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Izabela - HR
 Opinia
@RownoscSprawiedliwoscUczciwosc 22.03.2019 07:51

Zachęcam do rozmowy z bezpośrednim przełożonym i przedstawienia mu nurtujących tematów, bądź zapraszam do nas do Działu HR - pokój 221A. Postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania/wątpliwości.

Pomocna?
Tak2Nie7
RownoscSprawiedliwoscUczciwosc
 Opinia
@Izabela - HR 22.03.2019 11:37

Tak. Napewno pomożecie. Jak zawsze

Pomocna?
Tak10Nie4

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lm
 Opinia
@Izabela - HR 22.03.2019 11:37

Zaprasza Pani do rozmowy z przełożonym panem (usunięte przez administratora) który wcale nie interesuje sie. Miały być zebrania co miesiac a mineły 4 miesiące i zebrania nie ma. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak8Nie3
Pracownik
 Opinia
@Izabela - HR 21.03.2019 12:06

Te spodnie spełniają normę BHP nie możliwe. Te spodnie są okropne nie wygodne, uczulaja, zimą w nich okropnie zimno a latem poci się człowiek w nich. A po zatym nawet jak pracownik liniowy przyjdzie w własnych spodniach to ma notatkę a później lider wystawiając ocenę to za brak spodni odejmuję punkt tak samo za uzete. A to nie jest fer bo jak idzie zauważyć to liderzy i areo manadzer chodzą we własnych. Więc gdzie tu jest sprawiedliwość

Pomocna?
Tak6Nie
tak
 Opinia
@Izabela - HR 22.03.2019 11:20

OK to porównajmy do zalando w niemczech, wystarczy wpisać w google grafika ,,Zalando germany warehouse" lub ,,zalando brieselang" i zobaczyć czy pracownicy noszą jakiekolwiek ubrania robocze :D pozdrawiam!

Pomocna?
Tak8Nie
Helga
 Opinia
@Zguda 21.03.2019 15:17

Jakoś rok temu wszyscy mogli nosić swoje spodnie i nikt nie miał z tym żadnego problemu.Czyżby przepisy BHP zaczęły obowiązywać dopiero od niedawna? Nie oszukujmy się . Te spodnie są bardzo kiepskie jakościowo. Testowałam i da się je rozciąć tym nożem bez problemu. Nie przepuszczają powietrza , przez co latem praca w nich jest wręcz okropna . Człowiek po 15 min. pracy ma mokry tyłek a kończąc zmianę wrażenie że, że nie pracował , tylko bił z gównem.Po prostu wychodzi śmierdzący . Nie mówiąc o strupach i uczuleniach. Weźcie pod uwagę , że jeżdżenie po specjalistach i leczenie tego co ma się pod tymi spodniami jest czasochłonne i kosztowne. . I chyba nikt nie ma ochoty codziennie ich prać . Jeżeli ludzie zgłaszają , że jest problem to może on naprawdę jest i warto by było pomóc go rozwiązać. Zamiast bawić się w wycinanki i wyklejanki na szyby to zajmijcie się problemem firmy , który jest wałkowany nie od wczoraj , ale od dawna. Jak widać ignorowany. !

Pomocna?
Tak15Nie
Ja
 Opinia
@Propozycja 23.02.2019 08:30

Dlatego nie chodzę na obiady

Pomocna?
Tak2Nie1
Ja
 Opinia
@Propozycja 23.02.2019 09:04

Przenoszę swój obiad i tyle w temacie.

Pomocna?
Tak2Nie1
andrzej
 Opinia
@Izabela - HR 21.03.2019 12:06

W Amazonie wszyscy pracuja w swojej odziezy

Pomocna?
Tak2Nie
Były pracownik i może ponowny
 Opinia
@RownoscSprawiedliwoscUczciwosc 22.03.2019 07:51

Np. dlatego, że są przeciwwskazania zdrowotne.

Pomocna?
TakNie
newlife
 Opinia
@Pracuś 16.03.2019 10:28

Nawet na cukierkach ala "Krówkach" były hasła w stylu szacunek :D

Pomocna?
TakNie
mmm
 Opinia

jak jest z dojazdem ze szczecina z kąt odjeżdżają autobusy

Pomocna?
TakNie2
pszczelarz
 Opinia
@mmm 08.07.2019 10:56

z miejscowości Kąty nie dojeżdżają autobusy.

Pomocna?
Tak8Nie
Hanna
 Opinia
@pszczelarz 08.07.2019 12:21

Wnioskuję, że na pewno sporo wiesz na temat zarówno specyfik, jak i warunków pracy w Fiege E-Com Logistics. Na sam pocżątek chciałabym Cię dopytać, czy firma ta jest skłonna do przyjmowania osób, które są zainteresowane jedynie pracą o charakterze tymczasowym, czy też woli pracowników na dłuższy czas? Pytam akurat o tę kwestię, ponieważ mamy sezon wakacyjny i na pewno wiele osób się nad nią zastanawia.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Amator
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Hanna 10.07.2019 13:59

Tak masz możliwość taka jak wyrobić normę i zostać na dłużej albo jej nie wyrobić i być na 3 miesiące szczerze nie polecę firmy bo tam jest cyrk na czele z lysym i jego kolegami chcesz iść do pracy to uwierz wybierz inna bo fiege to nic jak (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie
Agnieszka EB
 Opinia
@mmm 08.07.2019 10:56

tak, autobusy dojeżdżają ze Szczecina: Szczecin, Rodła LOT Szczecin, Wyszynskiego 13 Szczecin, Łubinowa 11 Szczecin, Rondo Ułanów Podolskich 41 Szczecin, Granitowa 11

Pomocna?
Tak1Nie
Skiba
 Opinia

czy rekrutujecie na stanowiska operator wozka widlowego bez doswiadczenia

Pomocna?
TakNie1
anonim
 Opinia

Witam chciał bym się dowiedzieć jakie są zarobki w Zalando tylko szczerze?????????

Pomocna?
Tak4Nie11
Mariusz9808
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@anonim 27.03.2019 12:30

8,6 złotych na godzinę na rękę

Pomocna?
Tak4Nie7
1
anonim
 Opinia
@Mariusz9808 27.03.2019 19:35

no to idzie poszaleć z taką kwotą :)

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Izabela - HR
 Opinia
@anonim 27.03.2019 12:30

Witam! Aktualna stawka w FIEGE w Gardnie, to 2700 zł brutto plus premie do 15%. Wzrost stawki po 1 roku i po 2 latach pracy.

Pomocna?
Tak6Nie6
Zorientowany
 Opinia
@Izabela - HR 01.04.2019 12:11

Ta premia to praktycznie zawsze do wzięcia w całości, jeśli się do roboty chodzi.

Pomocna?
Tak4Nie1
'kkkk
 Opinia
@Zorientowany 01.04.2019 16:34

Widzisz Izabela, sama piszesz, że to robota, a nie praca :P

Pomocna?
Tak5Nie3
Ło matko
 Opinia
@anonim 27.03.2019 12:30

Szef nasz zrezygnował..

Pomocna?
Tak2Nie2
Ktos
 Opinia
@Ło matko 03.04.2019 17:46

Który szef?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ło matko
 Opinia
@Ktos 03.04.2019 18:18

Szef wszystkich szefów

Pomocna?
Tak1Nie4
Ktos
 Opinia
@Ło matko 03.04.2019 20:46

Grzegorz?

Pomocna?
Tak3Nie5

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xd
 Opinia
@Ktos 04.04.2019 11:25

Bartolini?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonim
 Opinia
@Izabela - HR 01.04.2019 12:11

2700zł brutto to netto ile nawet nie 2000 tysiące masakra co za pieniądze i weź z tego wyzyj.

Pomocna?
TakNie
Cichy
 Opinia
@Anonim 23.04.2019 00:16

Z premią jest ok. 2200 na poczatek nie wiesz nie wydziwiaj

Pomocna?
TakNie
Anonim
 Opinia
@Cichy 23.04.2019 17:26

No to naprawdę sporo jak dla ciebie to duże pieniądze to życzę powodzenia ????????

Pomocna?
Tak4Nie
Były pracownik i może ponowny
 Opinia
@anonim 27.03.2019 12:30

2700brutto na start na rękę wychodzi około 2200/2300 z premia bez nadgodzin.

Pomocna?
TakNie
Były pracownik i może ponowny
 Opinia
@Anonim 23.04.2019 00:16

2200/2300 na rękę przy 100% frekwencji grafikowej

Pomocna?
TakNie
Rta
 Opinia
@Mariusz9808 27.03.2019 19:35

A w niedzielie niehandlowe mozemy pracowac?(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Robert
 Opinia
@Izabela - HR 01.04.2019 12:11

Gdyby ktos w Zalando pomyslal i zrownal stawki z Amazonem,to odrazu maja wyszkolonych,gotowych do pracy cala mase ludzi,a juz napewno w Gardnie

Pomocna?
Tak2Nie2
Ccc
 Opinia
@Robert 07.06.2019 19:31

Już uciekają z Amazona ???????? Gardno się rozkręca. No i moi drodzy wracacie z Amazona a było poczekać na lepsze czasy! Znam już trochę ludzi którzy się obrazili a wracają

Pomocna?
Tak2Nie1
Justyna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@anonim 27.03.2019 12:30

Od 1.07 3000 tys brutto

Pomocna?
TakNie
Pati
 Opinia

Czy jest możliwość pracy w innym wymiarze niż cały etat ?

Pomocna?
Tak4Nie8
gvj
 Opinia
@Pati 18.06.2019 13:43

Tak. 3/5, 4/5

Pomocna?
Tak4Nie1
Nikifor
 Opinia
@gvj 19.06.2019 12:25

Pamiętajta wy czerwoni kto miał awansować z was, co jesteście najdłużej, awansował. Teraz awansują żony i mężowie mentorów, konkubiny ps i na odwrót, dziewczyny liderów, dziewczyny ps i wszystkie inne. Także jak pracujesz ponad rok i jesteś czerwony to nim pozostaniesz. Teraz awansują tych co pracują miesiąc reszta ma zapier.... jak to powiedział jeden z białych

Pomocna?
Tak24Nie5
Olo
 Opinia
@Nikifor 19.06.2019 21:17

Poważnie? Tak zwracają się aera do pracowników? Tyle czasu tam pracuje i nie usłyszałem takich słów od kierownika, a jestem "tym czerwonym ".Na jakim dziale?

Pomocna?
Tak1Nie17
Nikifor
 Opinia
@Olo 20.06.2019 22:17

Nie zaprzeczaj , i tak barw nie zmienisz

Pomocna?
Tak17Nie
No to ja
 Opinia
@Olo 20.06.2019 22:17

Może na piku tak jest ale na innych działach mentor matka teściowa synową syn w żółtej zaraz będzie no niestety firma ma w (usunięte przez administratora) starych.. joszko broda po dwóch tygodniach support po zwrotach... nic tylko (usunięte przez administratora) lizać wystawiają oceny Ojojoj jaki Ty jesteś (usunięte przez administratora) ale awansu nie dostaniesz i są osoby z wyksztalceniem a nie tych co awansowalas po szkole zawodowej co Ci (usunięte przez administratora) liżą

Pomocna?
Tak15Nie4
Nikołajew
 Opinia
@No to ja 23.06.2019 16:38

A (usunięte przez administratora) ci liżą caryco

Pomocna?
Tak10Nie1
Ihaaa
 Opinia
@No to ja 23.06.2019 16:38

A liżą ci (usunięte przez administratora) kolorowe głowy

Pomocna?
Tak10Nie1
Karol
 Opinia
@No to ja 23.06.2019 16:38

To skoro z takim wykształceniem i ambicjami jesteś, to zgłoś się sam do awansu do HR i przejdź program zamiast narzekać.

Pomocna?
Tak3Nie11
Ciekawski
 Opinia
@Nikifor 19.06.2019 21:17

Który biały tako rzecze?

Pomocna?
TakNie3
Hanna
 Opinia
@Ciekawski 01.07.2019 16:52

Świetnie, że tak żywo dyskutujecie na temat tego pracodawcy. Przeglądałam ostatnio oferty pracy właśnie od Fiege E-Com Logistics Gardno (Zalando) (na portalu infopraca.pl) i zauważyłam, że prawie na każdym stanowisku wymagają bardzo dobrej znajomości języka angielskiego. W związku z tym chciałabym Was zapytać, czy już po zatrudnieniu można liczyć ze strony firmy na jakieś dodatkowe kursy, które jeszcze bardziej podnosiłyby kompetencje językowe pracowników? Jak to wygląda?

Pomocna?
TakNie8

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Winnetou
 Opinia
@Hanna 02.07.2019 15:17

Jaki język pobudka

Pomocna?
Tak5Nie
Roka
 Opinia
@Hanna 02.07.2019 15:17

Potrzebuja raczej juz z angielskim a nie za x lat.

Pomocna?
TakNie3
Stokrotka
 Opinia
@No to ja 23.06.2019 16:38

Wykształcenie nie jest miara inteligencji.... liczy się zaangażowanie i jakość wykonanej pracy.... studia skończyć teraz to pikus... a pokazać się jako dobry pracownik potrafią nieliczni większość potrafi tylko kłapać jęzorem .... ogarnijcie się wszyscy ... zazdrością nic nie zdzialacie

Pomocna?
Tak5Nie8
Koleżanko
 Opinia
@Stokrotka 03.07.2019 14:55

Pikuś skończyć studia? To czemu tego nie zrobiłaś tylko upakarzasz wszystkich na każdym kroku? Zmieniłam o tobie zdanie...

Pomocna?
Tak4Nie1
Stokrotka
 Opinia
@Koleżanko 04.07.2019 11:43

W życiu nikogo nie upokorzyłam ( znaczenie słowa znajdź sobie w słowniku).... to po pierwsze po 2 nic o mnie nie wiesz...nikomu nie muszę tłumaczyć się ze swojego życia, z którego jestem zadowolona. a po 3 to koleżanki szukaj gdzie indziej ???? serio to nie bardzo mnie interesuje co kto o mnie myśli... za stara już jestem na to żeby prZejmowac się opinia bandu zazdrośników którzy maja tak nudne życie ze wiecznie interesują się cudzym.....

Pomocna?
Tak1Nie12
Koleżanko
 Opinia
@Stokrotka 05.07.2019 14:54

Aż taka stara to nie jesteś kochana... Ale traktuj ludzi na jednym poziomie. Bo jak na razie robisz odwrót od osób które ci udały i kładziesz im kłody pod nogi

Pomocna?
Tak9Nie
Koleżanko
 Opinia
@Koleżanko 06.07.2019 19:18

Jeżeli na tym polegaTwoja kariera zawodowa to współczuję nie tobie

Pomocna?
Tak6Nie2
gosc
 Opinia

czy jeżdżą jakies autobusy z szczecina do zalando?

Pomocna?
Tak2Nie1
Podejrzany Grzesiek
 Opinia
@gosc 25.06.2019 10:03

Tak, na chwile obecna sa zapewnione autobusy ze szczecina do zalando.

Pomocna?
Tak1Nie
Piku paku
 Opinia
@Podejrzany Grzesiek 28.06.2019 12:13

A do Niemiec widać lizodupy znowu same pojechały??? Z paku widzę Hahahahaha

Pomocna?
Tak10Nie5
Natsi
 Opinia
@Piku paku 29.06.2019 14:57

Oooo i nie tylko z pucharem wróciły niektóre żenada

Pomocna?
Tak8Nie2
Czerwonak
 Opinia
@Natsi 03.07.2019 22:39

Ale o czym mowa? No piszcie coś więcej a nie tylko dla kumatych co i tak wiedzą.

Pomocna?
Tak4Nie2
Róży Pąk
 Opinia
@Czerwonak 04.07.2019 15:50

Myślę że osobie powyżej może chodzić o to, że wszyscy dostali w prezencie firmowe torby z Haribo i długopisami w środku. Nie mówiąc już o bagażu pięknych wspomnień, z którymi wrócił każdy. Tak sądzę gdyż głęboko wierzę, że osoba komentująca powyżej nie jest zawistną k. co ch. widziała i g. wie więc pluje jadem. :) Tak nie jest na pewno.. :)

Pomocna?
Tak3Nie9
Recive
 Opinia

Ludzie na paku ja wam współczuję co się tam wyprawia

Pomocna?
Tak21Nie1
Madzia
 Opinia
@Recive 29.06.2019 16:21

To idź do Amazon i tam zobacz to ci się odechce.

Pomocna?
Tak1Nie8
Winnetou
 Opinia
@Madzia 02.07.2019 19:05

A co wywalili Cię bo sie pracować nie chciało hahahaha

Pomocna?
Tak7Nie1
Uczciwy Polak
 Opinia

Co wy tam kołchos juz robita polaczki z Polakow nie dawno otworzyliszta zalando a tu juz arystokracja sie wychyla po rodzinie nic nie zginie z znajomości macie i na ludzi sracie a za te nocki to se kase w sadzcie w gacie bo juz sie robi powoli zadzenie inteligentuw daleko tak nie zajdzieta bo ukraina juz ucieka a Polak tez nie głupi i na ochłapy sie nie zuci zeby za nocki placic takie marne podziekowanie to tylko made in Polska bo w Niemczech w zalando ludzie usmiechnieci

Pomocna?
Tak23Nie
łę
 Opinia
@Uczciwy Polak 21.06.2019 16:30

najlepszy komentarz tutaj

Pomocna?
Tak8Nie
Nick
 Opinia
@Uczciwy Polak 21.06.2019 16:30

Rzuć się lepiej od czasu do czasu na słownik ortograficzny ...

Pomocna?
Tak1Nie1
Magdalena
 Opinia

Czy jest możliwość zatrudnienia nieletnich na okres wakacyjny???????

Pomocna?
TakNie3
Mika
 Opinia
@Magdalena 05.06.2019 12:14

Z Polski czy Ukrainy ? ????

Pomocna?
Tak1Nie
Magdalena
 Opinia
@Mika 05.06.2019 18:13

Z Polski.

Pomocna?
TakNie
Cichy
 Opinia
@Magdalena 05.06.2019 18:19

Po co żadnego pożytku z nich nie ma

Pomocna?
Tak1Nie2
Porypany Mariusz
 Opinia
@Cichy 06.06.2019 19:21

Z tego co wiem w tym roku ma nie byc zatrudniania nieletnich na okres wakacyjny.

Pomocna?
TakNie
Cichy
 Opinia

To teraz małe pytanko czemu nie ma burzy po ostatnim spotkaniu z dyrektorem?? 300 złotych brutto podwyżki za weekendy pracujące 100 złotych plus nocki około 50 złotych dodatek bonus przed świętami 600 zł brutto.... nikt już o tym nie pisze.... Jak widać firma się stara i czas pracować nie narzekać.... jestem ciekawy jak amazońcycy będą zaraz uciekać do Zalando... brawo Fiege w końcu dajecie ludziom to czego oczekiwali brawo nowy Panie Dyrektorze

Pomocna?
Tak23Nie7
Operator
 Opinia
@Cichy 01.06.2019 02:52

Dawaj znaki interpunkcyjne, to będzie wiadomo o co chodzi !

Pomocna?
Tak5Nie4
babciu wracaj
 Opinia
@Cichy 01.06.2019 02:52

Poczekaj, poczekaj, burza się zacznie kiedy się ludzie przyzwyczają i będą chcieli więcej. Znowu się zaczną komentarze że jak to, że babka do lasu uciekała przed niemcami, a wnusio po pięciu latach podstawówki tylko 3 koła na rękę przytula z jedną nocką. Polakom nie dogodzisz.

Pomocna?
Tak4Nie3
Cichy
 Opinia
@Operator 02.06.2019 09:39

Dla lepiej myślących nie potrzeba znaków interpunkcyjnych ????

Pomocna?
Tak6Nie1
Ktoś
 Opinia

To ile teraz będzie zarabiać pracownik magazynowy?

Pomocna?
TakNie
Cichy
 Opinia
@Ktoś 03.06.2019 23:56

Dobre pieniądze ????

Pomocna?
Tak4Nie2
Samara
 Opinia

Ludzie jak chcecie iść pracować w fiege to tylko nie na pak!!!! Tam są liderzy z Ukrainy i Białorusi pomiatają Polakami a swoich bronią... Polakom nie wolno zejść przed gongiem a oni wychodzą trzy minuty szybciej i nikt tego nie widzi.... A jak zapytasz się polskiego lidera to odpowiada, że masz mieć klapki na oczach!!!! To jest sprawiedliwość!?!?!?! Także jest super bo podwyżki itd ale nie idźcie na pak żeby wami nie pomiatali... awansowali bez testów niby z wyższym wykształceniem... Ale czy na Ukrainie to możliwe???

Pomocna?
Tak16Nie1
AK
 Opinia

Wynagrodzenie zawsze na czas, dużo dodatków , stabilna praca, różne stanowiska, jak się chce awansować, to się awansuje, polecam :)

Pomocna?
Tak22Nie8
Lalaland
 Opinia
@AK 01.06.2019 11:28

Tak awansuje sie rodzinami i po kilku dniach pracy juz mozna się szkolić cud miód i orzeszki

Pomocna?
Tak22Nie16
AK
 Opinia
@Lalaland 01.06.2019 16:03

No pewnie, w każdej firmie przychodzisz i awansujesz po dniu i cała Twoja rodzina :) Tylko w Fiege nie :)

Pomocna?
Tak18Nie4
Gad
 Opinia
@AK 01.06.2019 11:28

Tylko , że są i tacy co zaledwie podpiszą aneks awansu i idą na zwolnienie lekarskie. Moje pytanie , czy to nie jest perfidne cwaniactwo? Chyba, że coś z głową jest nie tak!! 'Moze pora coś z tym zrobić!

Pomocna?
Tak6Nie19
falusek
 Opinia
@AK 01.06.2019 11:28

Tak drogie panie jak chcecie awansowac to do daszka on wam powie co nalezy zrobic :)

Pomocna?
Tak10Nie16
Doduś
 Opinia

Witam, Czy jest w stanie ktoś wypowiedzieć się o pracy w tej firmie ale na stanowisku mechanika maszyn ? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie1
Nyk
 Opinia

Trudno jest utrzymać się na picku i stow na dłużej niż 3 miesiące?

Pomocna?
Tak3Nie
Rta
 Opinia
@Nyk 29.05.2019 12:06

W niedziele mozemy pracowac? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie3
Łukasz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

witam, chciałbym się zatrudnić w firmie, Jak oceniacie pracę tutaj ?? :) Jacy są Ludzie? Jak to jest z Wypłatą :)

Pomocna?
TakNie8
Wow
 Opinia
@Łukasz 07.05.2019 13:23

Na paku rządzi Ukraina

Pomocna?
Tak9Nie1
Wow
 Opinia
@Wow 07.05.2019 18:04

Polacy są za wszystko ścigani przez tl ale oni moga wszystko gratuluję firmie zniechęcenia polskiej załogi do pracy. Składam wypowiedzenie w tym miesiącu. Tarktujecie Polaków gorzej niż inne firmy za granicą brawo wy

Pomocna?
Tak22Nie4
Wow
 Opinia
@Wow 07.05.2019 18:07

Nie można nic z wami załatwić faworyt Ukraina A Polska pracuję na naszą marną premię bo jakoś oni nie mają liczonej ani normy ani wydajności

Pomocna?
Tak15Nie
Wow
 Opinia
@Wow 07.05.2019 18:09

A jak już zaniżą to premii nie dostaną Polacy

Pomocna?
Tak13Nie
Wow
 Opinia
@Łukasz 07.05.2019 13:23

Idę wszystko oddać do kasyna

Pomocna?
Tak3Nie
Cichy
 Opinia
@Łukasz 07.05.2019 13:23

Nie jest źle dali ostatnio premię dodatkową za obecność. Moja propozycja dajcie też w okresie świątecznym w grudniu taką możliwość to nikt za bonami płakał nie będzie a frekwencja będzie większa.. pomyślcie nad tym

Pomocna?
Tak7Nie1
Natka
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Wow 07.05.2019 18:04

Niestety nie tylko tam

Pomocna?
Tak2Nie
Eheh
 Opinia

Mam jutro nocke o 22 proszę mi podać godz przyjazdu autobusów do zolando z Gryfina z góry dziękuję

Pomocna?
TakNie4
ja
 Opinia
@Eheh 11.05.2019 16:03

Gryfino Łużycka - stacja paliw HL- 20:50 Gryfino Łużycka - ZS Ponadgimnazjalnych- 20:51 Gryfino Łużycka- 20:52 Gryfino Łużycka- ul. Łokietka- 20:53 Gryfino Chrobrego- apteka- 20:54 Gryfino, ul. Kolejowa- 20:56 Gryfino ul. Krasińskiego I- 20:57 Gryfino ul. Krasińskiego II- 20:58 Wełtyń skrzyż- 21:04 Wełtyń II ul. Gryfińska NŻ.- 21:06 Wełtyń I, ul. Gryfińska- 21:07 Wełtyń, ul. Gryfińska- 21:08 Gardno, ul. Żelisławiecka- 21:11 Gardno, (strefa przemysłowa)- 21:15

Pomocna?
Tak2Nie1
Nowinka
 Opinia

Niedługo zaczynam, który dział polecacie? Którego unikać?

Pomocna?
TakNie2
Andżej
 Opinia
@Nowinka 08.05.2019 19:31

Bez znaczenia, który polecamy. Na ten, na który trafisz, na tym pozostaniesz.

Pomocna?
Tak8Nie1
Pk
 Opinia
@Nowinka 08.05.2019 19:31

Żadnego

Pomocna?
Tak9Nie1
:) Miło
 Opinia

Brawa dla tej firmy, podejmujecie coraz lepsze decyzje. Chcecie żeby było jak w Niemczech tylko szkoda że wypłaty niemieckiej nie dostaniemy ;)

Pomocna?
Tak31Nie2
.
 Opinia
@:) Miło 26.04.2019 16:55

Dokładnie tak... Tak samo jak i gadają, że bonów na święta nie dostaliśmy bo Niemcy nie mają tego w zwyczaju, ale jakoś inne niemieckie firmy normalnie dają kasę. Wszystko tylko Niemcy i Niemcy a przecież jesteśmy w Polsce a nie tam, a jak chcą tak Niemców to właśnie niech nam dadzą wypłatę ich to ludzie chętniej będą przychodzić.

Pomocna?
Tak20Nie1
Olek
 Opinia
@. 26.04.2019 17:21

W innych fiege mają bony na święta wystarczy sprawdzić

Pomocna?
Tak14Nie1
Olek
 Opinia
@Olek 26.04.2019 21:42

Fakt faktem ale to fiege w gardnie płaci że wszystkich swoich siedzib najwięcej

Pomocna?
Tak2Nie12
Francuz
 Opinia
@:) Miło 26.04.2019 16:55

Po co ci pieniądze jak niedługo nikt nie będzie chciał tu pracować przez te zmiany to jest głupota robić takie zmiany z niedzielnej nocki bez dnia wolnego we wtorek na 6. Kto to widział?

Pomocna?
Tak22Nie3
:) Miło
 Opinia
@Francuz 26.04.2019 23:32

Dokładnie, o wolnym weekendzie też już można zapomnieć.

Pomocna?
Tak15Nie1
Cichy
 Opinia
@:) Miło 27.04.2019 10:50

Nie ma wolnych weekendów to już masz chyba zaćmę jak grafiku nie dowidzisz

Pomocna?
TakNie
Krzysztof
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jeden wielki (usunięte przez administratora) zero organizacji a ludzi za murzynów mają. Same nakazy i zakazy żadnych praw. Ja dziękuję już za taki (usunięte przez administratora) .. wypowiedzenie złożone .

Pomocna?
Tak14Nie
marian z gardna, rzemieślnik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

ręce same składają się do oklasków nad nowym grafikiem. Brawa, brawa!

Pomocna?
Tak20Nie1
Marian rzemieślnik z gardna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@marian z gardna, rzemieślnik 29.04.2019 15:23

Kto minusuje? Autor grafiku z działu analitycznego? (usunięte przez administratora) taki grafik że moje wypowiedzenie już leży na biurku.

Pomocna?
Tak15Nie
Rad
 Opinia

Awansować można ze średnim wykształceniem i po podpisaniu umowy na czas nieokreślony, jak to się odbywa w innych Firmach?

Pomocna?
Tak1Nie4
Gad
 Opinia
@Rad 08.04.2019 16:57

Właśnie tak

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nepotyzm pełną gębą
 Opinia
@Rad 08.04.2019 16:57

Można i z zawodowym i po 3 tygodniach

Pomocna?
Tak3Nie3
Karp
 Opinia
@Nepotyzm pełną gębą 10.04.2019 13:00

Ha,ha.. Pewnie i to na Am-a

Pomocna?
Tak2Nie2
XM
 Opinia
@Nepotyzm pełną gębą 10.04.2019 13:00

Nic podobnego i tyle w temacie.

Pomocna?
Tak1Nie2
anonim
 Opinia
@XM 12.04.2019 05:04

Ha ha. Popytaj starych pracowników, tej resztki którzy są od początku to się dowiesz kto co i jak

Pomocna?
Tak3Nie1
Kaska
 Opinia
@Rad 08.04.2019 16:57

Awanse powinny być dla doświadczonych pracowników, a nie dla takich co pracują zaledwie kilka miesięcy.

Pomocna?
Tak9Nie1
TL
 Opinia
@Kaska 19.04.2019 06:01

Zgadzam się z tym, ale prawda jest taka że to nowi nie doświadczeni pracownicy i z najniższym wykształceniem chcą awansu.

Pomocna?
Tak1Nie
Stara
 Opinia
@Gad 08.04.2019 20:01

Mile widziane są osoby z doświadczeniem, znajomością języka angielskiego i że średnim wykształceniem.

Pomocna?
Tak2Nie1
Maja
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Czas chyba w końcu przyjrzeć się retura z gr A. Dlaczego sypia się zwolnienia? Jeszcze kilka w najbliższym czasie. Atmosfera na dziale bardzo nieprzyjemna.

Pomocna?
Tak2Nie1
I.
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Maja 12.04.2019 13:46

Zwolnienia lekarskie czy zwalniają ludzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@I. 12.04.2019 17:28

Ludzie sami odchodzą. I już kolejne wypowiedzenia sie szykują.Dziewczyny sił nie mają. Ale TL śmieją się w głos zamiast pracować i zrobić cokolwiek aby było lepiej. Monika i Łukasz na początku pracy wychodzą z czarna lista wysyłają ciagle jedne i te same osoby na inne działy i to koniec ich pracy. Ciężko jest im nawet listę nowa zrobić . Kaliksta jedynie pracuje i jest sumienna. Można z nią porozmawiać i załatwić wszystko,widać ze ona jest w pracy a nie na jakimś kabarecie jak pozostała dwójka. Pracuje tu dopiero pół roku a już mam dość. Za taka atmosferę w pracy to ja już niedługo podziękuje i podejście (usunięte przez administratora) do pracowników.

Pomocna?
Tak8Nie7
3
Pe
 Opinia
@Maja 12.04.2019 23:52

To się zwolnij

Pomocna?
Tak2Nie2
Ivona
 Opinia
@Maja 12.04.2019 23:52

Skoro jak twierdzisz jesteś ciągle na innym dziale , to skąd wiesz jacy są team leaderzy i co na dziale się dzieje?

Pomocna?
TakNie
Lily
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ivona 13.04.2019 09:47

Zgadzam się z Maja. Raz w tygodniu jedna musi zostać na dziale aby została wyliczona nam norma.

Pomocna?
Tak1Nie
ajam
 Opinia
@Maja 12.04.2019 23:52

Weź kredyt i zmień pracę.

Pomocna?
Tak2Nie
XYZ
 Opinia

Dlaczego pracownicy nie są traktowani jednakowo? Jedni chodzą na inne działy, a drudzy zostają u siebie. Załatwienie zaświadczenia od lekarza pozwala im na to, aby byli pod ochroną. Szkoda,że zatrudniając się w firmie nic im wtedy nie dolegało. A może skoro nie można chodzić to warto zmienić pracę na siedząca. Mam nadzieję, że taka taryfa ulgowa skończy się,ponieważ jest to niesprawiedliwe i bezczelnie wobec innych!9

Pomocna?
Tak21Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
fzx
 Opinia
@XYZ 10.03.2019 16:56

największe nieroby to te ze zwrotów co niby chodzić nie mogą bo od lekarza maja zwolnię ale do kibla by nic nie robić to biegną

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@XYZ 10.03.2019 16:56

Takie zaświadczenie nie powinno być brane pod uwagę, przecież zatrudniający się do pracy na magazynie wiedzieli z jaką pracą mają do czynienia. Jak to ma się do innych! W końcu pensję mamy taką samą!!!

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xzz
 Opinia
@fzx 10.03.2019 23:25

zwieracze Ci nietrzymają dlatego zazdrosciż a jak Ci się praca nie podoba to pal wrotki nikt Cię tu nie trzyma

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Uhuhu
 Opinia
@xzz 31.03.2019 13:27

Ktos sie ze zwrotów obraził

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Uhuhu
 Opinia
@XYZ 10.03.2019 16:56

Jedna musiała mieć własne spodnie żeby eksponować swój tyłek ????????????????

Pomocna?
Tak1Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ddg
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Mam pytanie gdzie mogę otrzymać bilet miesięczny na dojazdy do firmy ? Ta nastolatka która była przy wejściu nic nie wiedziała Ogólnie to jest jeden wielki h mam wrażenie że większość pracowników jest nieletnia

Pomocna?
Tak2Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marian z gardna, rzemieślnik
 Opinia

Czy zalando ma zamiar przejęcia hali po invento i otworzenia tam np picktower ?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawski
 Opinia

Dlaczego Polacy są karani notatkami A Ukraina nie?? I grożą że po dwóch notatkach w miesiącu nas wyrzucą??

Pomocna?
Tak14Nie3
fufu
 Opinia
@Ciekawski 13.03.2019 18:32

Nie przejmuj się ja dostawałm nawet 3 notatki na tydzień bo takiego "mądrego" brygadziste miałem :D

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dawid
 Opinia

Czy kiedyś coś w tym magazynie zmieni się na lepsze?

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tr
 Opinia
@dawid 09.03.2019 21:30

Raczej nie zmienia się ale na gorsze

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Fiege E-Com Logistics Sp. z o.o. Gardno (Zalando) - Gardno

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej