BMZ Poland
3 756 5 1

Opinie o BMZ Poland

Filtruj opinie po kryteriach:

piter
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia

Zwolnili kierownika produkcji czy go tylko przenieśli?

Pomocna?
Tak4Nie4
Xyz
 Opinia
@piter 14.04.2019 19:39

Pora by była, bo takiego balaganu narobil, ze kazdy przychodzi juz z niechęcią do pracy.

Pomocna?
Tak3Nie
królik
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Powiem tylko tyle, pozdrowienia dla jednego pana z biura, jest planistom, M**** Nie****, szanowny pan z biura, który zachowuje się jak bydło w stosunku do pracowników produkcji, i nie potrafi nawet odpowiedzieć zwykłego cześć. Nie wspominając o tym jak zachowuje się na palarni, zreszta przebywa tam 70% czasu paląc papierosy.. dziękujemy, dzięki takim pracownikom jak pan, jest brak komponentów a co za tym idzie zbliżające się dwunastki dla całej hali

Pomocna?
Tak7Nie2
2
Ex pracownik
 Opinia

Powiem wam dlaczego nie macie podwyżek. Otóż jak pracowałem miałem służbowe auto. Teraz sobie zadajcie pytanie ile kosztuje serwisowanie jednego auta, gdyż są flotowe to pewnie robią je w ASO. Może te insignie posprzedawać to by się kasa dla pracowników znalazła ;) Dobrze że już nie pracuję w tej pożal się boże firmie.

Pomocna?
Tak16Nie
1
Gałganejro
 Opinia
@Ex pracownik 25.02.2019 08:00

Sa flotowe, na leasingu i na gwarancji, nie pomyślałes o tym? Po okresie leasingu możesz je naprawiac gdzie chcesz, a przez okres trwania masz to gdzieś. Pozatym to tylko opel, nie ferrari :)

Pomocna?
Tak2Nie
ex robol
 Opinia
@Gałganejro 26.02.2019 15:22

Tylko czemu nie wzięli normalnych opli tylko insignie które są droższe w serwisowaniu. Wy myślicie że oni jeżdżą tylko do pracy i do domu ? Normalnie na urlopy, wakacje sobie zapieprzają tymi autami a przecież pieniędzy dla pracowników nie ma.

Pomocna?
Tak2Nie
1
FUMFUM
 Opinia
@ex robol 26.02.2019 21:05

Czym się różnią "normalne ople" od Insigni? ;)

Pomocna?
Tak2Nie
EX pracownik
 Opinia
@FUMFUM 27.02.2019 22:51

Że rzeczy do insigni są droższe tak samo usługa robocizny. więcej oleju wchodzi, inne wielkości filtrów, trudność demontażu. Masz internet to poczytaj. Porównując fakture (jak pracowałem) moją a kolegi czyli insignia vs astra v jest dużo droższa jeśli chodzi o normalny serwis

Pomocna?
Tak2Nie
Byk
 Opinia
@Gałganejro 26.02.2019 15:22

Opel,? To kosztuje niby mało ile kasy byłoby do podziału z jednego samochodu dla pracowników?a dodatkowo rok już minął k jak P.kierownik wprowadził nowy system rozliczania premii,jak twierdził super proste liczenie.Od roku czasu żaden z pracowników nie może się doliczyc iwlasnej premii dziwnym trafem każdemu brakuje. Po kilkadziesiąt. Zlotych.a osób ma hali 400 albo i więcej.Rok czasu premie są liczone przez P.kierownila po kilka razy tak aby tylko pracownik się odczepił i nie dochodził więcej ile wlasciwie sobie wypracował.Rol czasu pracownicy są okradani i źle obliczanie.Czy Panowie Dyrektorzy o tym wiedzą? czy P. Prezes o tym wie? może razem śmieją się z pracowników ile dodatkowej kasy wyciągają że źle rozliczanej premi.

Pomocna?
Tak5Nie
Serio?
 Opinia
@FUMFUM 27.02.2019 22:51

Cena miesięczna za leasing

Pomocna?
Tak1Nie
The Tiger@
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Ex pracownik 25.02.2019 08:00

Korzystanie z samochodu służbowego w celach prywatnych to normalne i jest to częścią wynagrodzenia, przez co jest oczekiwane od kadry zarządzającej. Każdy z dyrektorów (bo tylko oni mają prawo do Insygnii) płaci za to 400 PLN miesięcznie. Poza tym to "bieda edition" Insygnii i dyrektorzy nie są zadowoleni z wyboru (teraz by pewnie wybrali Mondeo albo Superba).

Pomocna?
TakNie
FUMFUM
 Opinia
@The Tiger@ 07.03.2019 13:57

Problemem jest tutaj mentalność. Przeciętny pracownik produkcji chciałby aby dyrektor zarabiał tyle samo co on i jeździł najlepiej maluchem. Pracownik taki nie pomyśli, że ten znienawidzony dyrektor poświecił minimum 20 lat ciężkiej nauki, wspinał się po szczeblach kariery ciężko na to pracując często grubo po godzinach... Już był eksperyment z resztą w jednej firmie w USA, gdzie ktoś genialny wpadł na pomysł aby zarobki kadry produkcyjnej, inzynierskiej i zarządzającej się zrównały... Efekt był taki że po pierwszym miesiącu takiego funkcjonowania wszyscy specjaliści się zwolnili. To z kolei doprowadziło firmę do skraju upadku. Pracownikowi produkcyjnemu ciężko jest zrozumieć dlaczego inżynierowie w BMZ robią takie a nie inne projekty których jakość zależy głównie niestety od budżetu przeznaczonego na projekt, inżynierom ciężko jest zrozumieć dlaczego mają taki niski budżet na projekt, z kolei sprzedawcy robią co mogą i oferują czasem zrobienie projektu po kosztach aby tylko wygrać bitwę o klienta z konkurencją. Niestety rynek jest brutalny i jeżeli BMZ nie będzie dalej rosnąć to konkurencja zje tę firmę. A wtedy będą redukcje kadry i jeszcze większy płacz. Ap ropo płaczu, wszyscy narzekają jednak oglądając mediane płac to BMZ jest powyżej średniej firm na strefie, warunki pracy są bardzo dobre (chociażby dostęp do stołówki, dopłacanie do obiadów, ubezpieczenie etc...) To co nie działa w tej firmie to system motywacji/premii za dobrą robotę zarówno dla kadry biurowej jak i produkcyjnej, ale to już osobny temat ;)

Pomocna?
Tak5Nie
The Tiger@
 Opinia
@FUMFUM 08.03.2019 22:00

Odpowiedź do mnie, ale z tym się zgodzę. Rzadko się zdarza, że nie mam nic do dodania albo sprostowania :) Ja widzę w BMZcie przede wszystkim braki w kulturze zarządzania - idące z samej góry. I to też tej zagranicznej. Firma ma potencjał, ale musi rosnąć. Wprawdzie może to obecnie robić w cieniu i za pomocą spółki-matki, ale czasy się zmieniają. Przykładem tego jest przeniesienie produkcji swego czasu najważniejszego klienta do Niemiec. I dwie linie mniej.

Pomocna?
Tak2Nie
Blockiers
 Opinia
@The Tiger@ 07.03.2019 13:57

400 to przychód od którego się płaci podatek 19% czyli ok 80 dych na miesiąc zabierają za auto służbowe.

Pomocna?
TakNie
Blockiers
 Opinia
@Blockiers 16.04.2019 21:09

8 dych

Pomocna?
TakNie
The Tiger@
 Opinia
@Blockiers 16.04.2019 21:09

Nie, nie zabierają 80 dych tylko 400. Wiem z doświadczenia (nie w BMZ). Natomiast od osoby z BMZ wiem, że ta też tyle zabierają. Można teoretycznie inaczej rozliczać, ale nikt tego nie robi, chyba, że bardzo mało prywatnie jeździ.

Pomocna?
TakNie
Ula
 Opinia

Na podwyżki pieniędzy nie było... nagle okazuje się, że dla mini marketu, który ma mniej roboty niż produkcja się pieniądze znalazły. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak14Nie1
1
...
 Opinia
@Ula 07.12.2018 12:12

Może niech pani najpierw sprawdzi, a potem pierd*li te swoje głupoty? Magazyn i market to teraz jeden dział, stawki muszą mieć identyczne, a jako, że magazyn miał większe zarobki to marketowi "podniesiono". Podniesiono im w taki sposób, że zmniejszyli im premie, co skończyło się tym, że wypłatę jaką mieli taką mają. A jak pani Uli i reszcie księżniczek tak strasznie i źle jest na produkcji to niech się przeniosą na ten magazyn lub market.

Pomocna?
Tak9Nie
Stek
 Opinia
@... 08.12.2018 07:41

A to tak jest MM przeszedł po magazyn zarobi więcej.Koordynstor zarabia 4.300,.Administrator też zarabia więcej.UTR też ma większe stawki.Zastepca dostaje tyle co normalny prac.prod.plus 100,150 więcej jak kierownik ma dobry humor i mu przydzieli.To oznacza ,że jak zwykle tylko produkcja została bez zmian.SUPER. kwota podana brutto.

Pomocna?
Tak13Nie
Ja
 Opinia
@Stek 10.12.2018 09:01

Jestem zastępca koordynatora i jeszcze nic dodatkowo nie dostałam.

Pomocna?
Tak1Nie
Maliny
 Opinia
@Ja 10.12.2018 22:58

I na to że dostaniesz też bym nie liczyła

Pomocna?
Tak1Nie
Ktosiek
 Opinia
@Ula 07.12.2018 12:12

Zauważ że mini market od 2 lat nie dostal podwyżki produkcja dostała a aktualni koordynatorzy dostali podwyżki dwa razy teraz jest nasza kolej zapraszam na MM do pracy to pogadamy czy nic się u nas nie robi

Pomocna?
Tak4Nie
Ninaa
 Opinia
@Ula 07.12.2018 12:12

Każdy dużo tu pisze a jak na spotkaniu jest pytanie typu : czy ma ktoś pytania to jest cisza ... Hahaha :D

Pomocna?
Tak4Nie
Nick
 Opinia
@Ninaa 19.12.2018 16:12

Dokladnie czemu takie pytanie nie padlo na zebraniu reprezentacji to by wam wszystko wytlumaczyli chojrakow teraz beda strugac. Rok temu produkcja dostala podwyzke a market fige z makie teraz role sie obrucily ale i tak nie zyskalismy tyle ile produkcja a mamy wieksza odpowiedzialnosc i zakres obowiazkow :/

Pomocna?
Tak2Nie
obserwatorka
 Opinia
@Nick 20.12.2018 18:05

Piszesz glupoty!! Produkcja dostała podwyżkę rok temu tak samo jak mm!! Dostali wszyscy:magazyn, mm jak i produkcja.

Pomocna?
Tak5Nie
Jola
 Opinia
@Nick 20.12.2018 18:05

MM ma więcej obowiazków? Dobry żart ???????? Rok temu każdy dostał podwyżki. Wiec nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Pomocna?
Tak6Nie
Joanna
 Opinia
@Jola 24.12.2018 18:43

Widzę, że wiele piszecie o pracy w BMZ Poland. Jak obecnie wygląda sytuacja? Piszecie o zarobkach w firmie, premiach, podwyżkach, a może moglibyście opisać też inne aspekty pracy w tym miejscu? Ciekawi mnie, czy pracownikom przysługują na przykład jakieś benefity socjalne.

Pomocna?
Tak3Nie
kasia
 Opinia
@Joanna 29.12.2018 13:30

tak, socjal nie za wysoki ale jest Jak w każdej zagranicznej firmie na naszym rynku pracy - respektowane jest tu prawo pracy

Pomocna?
TakNie
blondi
 Opinia
@... 08.12.2018 07:41

dobrze powiedziane. Jako byly pracownik marketu i do tego kobieta nie raz mnie plecy bolaly przy przedzwiganiu sie lub wytrzymywanie ciaglego marudzenia ludzi z produkcji. Moze wydaje sie, ze ludzie z marketu nic nie robia, ale to oni zapewniaja plynnosc produkcji i zalatwiaja problemy bierzace. Nie jedna osoba bedaca tydzien miala dosc i wracala do tychczasowycj zajec.

Pomocna?
TakNie
Małpa
 Opinia
@... 08.12.2018 07:41

Bardzo chętnie. Będę miała czas jak pan Szcz...i pan Bar...i pan Mat....stać oparta o linię i gadać gadać gadać. ..........a czas leci i nie ważne, że dziewczyny wołają o komponenty. Oni mają czas ,aby dołożyć

Pomocna?
Tak2Nie
Ona 28
 Opinia

Witajcie czy ktoś mi powie jak zarząd naszej pięknej firmy chce ściągnąć ludzi do pracy bez podwyżek płacy? Przecież nowa hala obok się stawia

Pomocna?
Tak21Nie1
ObserwatorZDolnejHali
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia
@Ona 28 11.03.2019 14:20

Nie wiem co oni planują. Coraz więcej ludzi już narzeka na to co się dzieje. Wymagania z ich strony bezustannie rosną lecz Nasze płace stoją w miejscu ba... nawet dodam, że maleją, poprzez skubanie Naszych premii. Zepsuje sie zgrzewarka, inna maszyna, czekasz na komponent itp.... Czas leci, koordynator na wirtualny Cię nie da bo po co i ciach.... Premi mniej. Jak to usłyszeliśmy PODWYŻEK W TYM ROKU NIE PLANUJĄ. Ale planują jak to zrobić by było efektywniej z Naszej strony, wydajniej, szybciej jak to już pisałam w innym komentarzu. Wciąż obsersujaca, bacznie przyglądająca JA DOLNA HALA ????

Pomocna?
Tak22Nie2
FUMFUM
 Opinia
@ObserwatorZDolnejHali 11.03.2019 16:36

Skoro Pani obserwuje i ma Pani pomysły jak usprawnić proces produkcyjny i system premiowy dlaczego nie przekaże tych informacji do kierownika produkcji? Chyba że źle zrozumiałem Pani wypowiedź.

Pomocna?
Tak1Nie1
ObserwatorZDolnejHali
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia
@FUMFUM 11.03.2019 23:36

Nie jestem od usprawniania procesów produkcji. Z tego co wiem są od tego inne osoby które otrzymują za to wynagrodzenie. A co do systemu premiowania jest nieuczciwy, niemotywujacy i kompletnie niezależny od Naszej pracy. Od tego aby wszystko prawidłowo działało nie jesteśmy my pracownicy produkcji. Podkreślam, iż Koordynatorka Nasza kompletnie nie orientuje się jak dany pracownik pracuje, jedynie widzi ilość sztuk więc o jakim my tu systemie premiowania rozmawiamy? Wyliczeniach? Średnich? Podzielnych? Coś razy coś podzielić na coś daje Naszą premie? No kpina. Ma propozycja jest jedna. Trzeba zacząć od głowy by reszta działała jak należy. A zatem ten kto ma stworzyć sprawiedliwy system premiowania niech go wymyśli i wdrozy po uzgodnieniu z Nami, wybaczcie ale to nie Nasza praca. I dodam jedno, takim działaniem nie będzie zadowolony nikt. My pracownicy produkcji gdyż nie jesteśmy zmotywowani wręcz karani za niesprawne maszyny, brak komponentów i inne przeszkody - oraz Wy gdyż nie będziecie widzieć tyle swych SZTUK.

Pomocna?
Tak20Nie
Hela
 Opinia
@ObserwatorZDolnejHali 12.03.2019 15:12

górna hala jest z wami

Pomocna?
Tak8Nie
Gorna hala
 Opinia
@ObserwatorZDolnejHali 12.03.2019 15:12

Popieram-nic dodac nic ujac!

Pomocna?
Tak8Nie
Specjalista
Nazwa działu: Kadry i płace
 Opinia
@Ona 28 11.03.2019 14:20

Specjalisci z NEPALU bd skladac bateryjki ????

Pomocna?
Tak2Nie
Klaja
 Opinia

A jak wyglądają w tej chwili zarobki ?

Pomocna?
Tak3Nie
Tola
 Opinia
@Klaja 04.01.2019 14:27

Nędznie dla pracowników, oczywiście koordynatorzy dostają nagrody po 1000zl.

Pomocna?
Tak8Nie1
Kiki
 Opinia
@Klaja 04.01.2019 14:27

2450 brutto plus 300zl premii

Pomocna?
Tak1Nie
Noja
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Tola 05.01.2019 18:26

Nagrody za co?

Pomocna?
Tak1Nie
Kobieta z dolnej hali
 Opinia

Wszyscy narzekacie a tak naprawdę każda z was przychodzi z uśmiechem na twarzy do pracy i nawet nie myśli o zmianie pracy . Macie racje odnośnie podwyżek nie powinien paść taki tekst ze w tym roku nie będzie nic ,tylko ciekawa jestem co sobie znowu wymyślicie jak za kilka miesięcy dadzą nam jakieś pieniądze . Wtedy pewnie klimatyzacja będzie za mocno chłodzić ehh ... Same tworzycie zła opinie w naszej firmie

Pomocna?
Tak5Nie
Fabian
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kobieta z dolnej hali 11.03.2019 19:32

Za ciężką pracę należy godziwe wynagrodzenia!!! Poza tym Bmz nie jest jedyną firmą w regionie i skończyły się czasy gdzie pracodawca miał miliony podań na stoliku. Rynek pracy jest teraz dla pracownika,a i ofert pracy nawet na strefie w gliwicach jest dużo.

Pomocna?
Tak10Nie
ObserwatorZDolnejHali
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia

Chcę na tym portalu przedstawić swą opinie, po to też on jest :) Niedawno odbyło się zebranie z pracownikami produkcji. Standardowe zdania... Jakość musi być lepsza, efekty lepsze a zarazem więcej sztuk. Tylko cóż z tego my mamy? Ktoś powie, pensje. Owszem. Tylko jeżeli oczekiwania pracodawcy wciąż rosną chyba oczekiwania pracowników także mają prawo się nieco zawyzac. Zobrazowano Nam straty firmy liczba samochodów. Cudownie... Lecz czy to ma podnieść Nasza efektywność? Tym mamy być zmotywowani do jeszcze szybszego tempa? Pod koniec zebrania padło pytanie ze strony przemawiającego. Czy są jakieś pytania? Padły dwa. W tym jedno ostatnie czy będą podwyżki? Usłyszeliśmy.. Nie przewidujemy podwyżek w tym roku. Dodam iż jest luty (początek roku) Jakże to motywujace by pracować lepiej, wydajniej, efektywniej, dokładniej, szybciej. Nie wiem jak reszta ale sądzę, że podobnie jak ja. Przychodzimy do pracy nie dlatego bo Nam się nudzi itp. Przychodzimy by zarobić pieniadze... Zarobić, uczciwie, pracując. Owszem. Nie chcemy ich za darmo. Ale jeśli ma być coś lepiej, szybciej, dokładniej i więcej to nie motywują Nas samochody które moglibyście mieć lecz większa stawka. Kolejna kwestia. Nie znam wszystkich koordynatorów. Ale np mój koordynator nie przekazuje Nam informacji, musimy dowiadywać się od innych dziewczyn np na temat kiedy będą wydawane PITy i inne dla mnie dość istotne sprawy. Jeszcze inna rzecz. Od kiedy trzeba zgłaszać na początku roku, najlepiej po przyjściu po sylwestrze do pracy, że chce się urlop na ferie a co gorsza na majówkę? A gdy idziesz pod koniec stycznia w celu zaklepania urlopu na majówkę dowiadujesz się, że inne pupilki wzięły i nie otrzymasz urlopu... Na MAJÓWKĘ. Rzecz jasna koordynator nie poinformowala że należy takie sprawy zgłaszać już. Teraz koordynator nie jest dla ludzi. Ma ogarniać swój obszar. Niegdyś Lider był z Nami na Lini, widział co się dzieje, jak pracujesz, mogłaś liczyć na małą premie od czasu do czasu bo lider widział, że pracujesz dobrze Teraz zapomnij. Koordynator widzi tylko wydajność, sztuki i by rozdzielić dobrze zgrana grupę byle tylko dziury zalatac. Zero motywacji do lepszej pracy. W krotce także i ja oddam wypowiedzenie. Kwestia może miesiąca. Pozdrawiam koleżanki. Dolna hala.

Pomocna?
Tak40Nie
1
Pracownik
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia
@ObserwatorZDolnejHali 12.02.2019 21:39

Zgadzam się dokładnie z tą wypowiedzią. Dodam jeszcze, że nieraz słyszę jak koordynator na jednej z linii-na górnej hali-obraża i poniza swoich pracownikow.

Pomocna?
Tak23Nie
xxxxxx
 Opinia
@Pracownik 15.02.2019 07:57

Wiem o kim mówisz. Niestety kierownictwo nic z tym nie robi bo przecież liczą się wyniki. Szczerze mówiąc nie chciała bym mieć z tą koordynatorką nic wspólnego. Może w końcu góra się tym zainteresuje bo to przechodzi ludzkie pojęcie.

Pomocna?
Tak15Nie
Nikita
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia
@ObserwatorZDolnejHali 12.02.2019 21:39

Tak masz rację zgadzam się w 100% od nas 150 procent wydajności a od firmy 0 .Też myślę nad zmianą bo już w tym bagnie nie mogę pracować pozdrawiam.

Pomocna?
Tak7Nie
Palec
 Opinia
@Pracownik 15.02.2019 07:57

Dziewczyny zgłosić nadużycie do INSPEKCJI PRACY jeśli widzicie że tak się dzieje i wtedy gdy kierownictwo nic z tym nie robi.

Pomocna?
Tak15Nie
Ja
 Opinia

Dlaczego nie mamy prawa do podwyżek?!

Pomocna?
Tak14Nie
Pracownica
Nazwa działu: Produkcja montaż
 Opinia
@Ja 13.02.2019 00:12

Bo to jest badziew a nie firma. Na strefie 70% firm daje już stawki bliskie 3000 a co niektóre nawet ponad Dlatego czekam tylko do urlopu robiąc swoje i szukam czegoś innego. Nie pozdrawiam

Pomocna?
Tak15Nie
The Tiger@
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Ja 13.02.2019 00:12

Ponieważ nikt nie ma prawa do podwyżek, chyba, że zostało to zapisane w układzie zbiorowym, bądź jest regulowane innymi regulacjami prawnymi, np. płacą minimalną.

Pomocna?
TakNie
Omommmm
 Opinia

Zauwazylam ostatnio ze nasza koordynatorka ma swoich pupili co sie bardzo rzuca w oczy. Zostaja oni przydzieleni caly czas te same osoby do takich prac gdzie sa na virtualu co wiaze sie ze 100% wydajnoscia. My aby taka wydajnosc osiagnac musimy sie niezle napracowac. Wiec po prostu jest to wedlug mnie niesprawiedliwe.

Pomocna?
Tak10Nie
E.
 Opinia

Chcialabym wiedziec cos o pracy w tej firmie na produkcji albo w magazynie. Domyslam się ze są trzy zmiany, tylko mam pytanie, czy pierwsza zmiana zaczyna sie o szóstej rano, czy juz przed szóstą ? Czy w sobotu i nad godziny tez się pracuje? Jaka jest placa i jaka. dają umowe o prace ?

Pomocna?
TakNie
Anna
 Opinia

Szukam pracy na strefie. Zastanawiam się nad pracą w BMZ Poland, na produkcji. Z związku z tym mam pytanie, jak tam się pracuje, jaka jest płaca. Dodam, ze nigdy nie pracowałam na produkcji. Chciałabym też sie dowiedzieć, jak tam jest z dojazdem na 6 rano do pracy, i z powrotem po drugiej zmianie. Pytam, bo nie mam samochodu i nie mieszkam w Gliwicach, tylko 8 km od Gliwic

Pomocna?
TakNie
Szkoda gadać
 Opinia

Podwyżek dla produkcji brak mimo iż minimalna krajowa wzrosła o 150 brutto. Ciągłe odsylanie na inne linie co powoduje zazarta atmosferę. Nie zna się projektu a jest się traktowanym jak pracownik każdy jeden znający projekt. Od jakiegoś czasu człowiek Niechętnie przychodzi do pracy. Według mnie atmosfera jest ważna, lecz jeśli jest się rzucanym z Lini na linie z piętra na parter z parteru na piętro itp ciężko o coś takiego jak dobra atmosfera.

Pomocna?
Tak7Nie
Damien
Nazwa działu: Kadry i płace
 Opinia

Witam , mam takie pytanie widzę że szukają kierownika działu kadr i płac , specjalisty ds. kadr i płac , pracownika działu kadr i płac ? . Firma tak się rozwija bo przyznam dla mnie to jest zastawiające że tyle osób poszukają do działu który chyba ma pracowników ?

Pomocna?
TakNie
FUMFUM
 Opinia
@Damien 29.01.2019 20:01

Aktualnie to dział kadr jest liczniejszy niż dział techniczny :D

Pomocna?
Tak4Nie
Damien
 Opinia
@FUMFUM 30.01.2019 20:29

Dziękuje za odpowiedz :) dlatego pytałem bo dużo ofert widziałem z tego zakresu :)

Pomocna?
TakNie
Maciej
 Opinia
@FUMFUM 30.01.2019 20:29

Widzę, że wiesz coś na temat pracy w firmie BMZ Poland, dlatego chciałbym dowiedzieć się, czy będąc zatrudnionym w dziale kadr, można liczyć na odpowiedni rozwój zawodowy? Firma organizuje kursy i szkolenia dla zatrudnionych osób, aby mogły ewentualnie w przyszłości awansować na wyższe stanowisko? Mam nadzieję, że będziesz w stanie opisać, czy taka możliwość istnieje.

Pomocna?
TakNie
Liczi
 Opinia
@Maciej 02.02.2019 15:05

Ogolnie firma sie stara wysylac pracownikow na dodatkowe szkolenia ale z tym awansem na wyzsze stanowisko zapomnij nawet ludzie z produkcji maja problem z dostaniem sie do biura

Pomocna?
TakNie
Drejchu
Nazwa działu: Jakość
 Opinia

Witam. Szukam pracy i znalazlem ofertę na inżyniera jakości oraz inżyniera procesu produkcji. Czy ktoś może napisać jaka jest atmosfera w tych dzialach, czy duzo projektów jest, jakie kierownictwo? Proszę o rzetrlną opinię.

Pomocna?
TakNie
Gość
 Opinia
@Drejchu 18.01.2019 09:28

Pracy jest sporo z racji wielu projektów. Trzeba umieć pracować pod presją czasu. Atmosfera jest przyjazna a dzięki takiemu kierownictwu można przyjść do pracy z uśmiechem na twarzy.

Pomocna?
Tak1Nie
Bolo
 Opinia
@Gość 18.01.2019 20:42

To tak presja presja i jeszcze raz presja. A to norma a to bo premii nie będzie a to za wolno się uczysz w dodatku codziennie inne projekty na których do nauki po kilka kilkanaście stanowisk.kierownik jak poczytać wpisy do. (usunięte przez administratora) a ostatnio sztucznie stworzone stanowisko dla rodziny --zastępca. to był dopiero śmiech na. hali.

Pomocna?
Tak4Nie
Ambitny-zawiedziony
 Opinia
@Drejchu 18.01.2019 09:28

Odnośnie stanowiska inżynier procesu produkcyjnego, to kierownik pod którego podlega to stanowisko należy do osoby mało doświadczonej i z trudem ogarniającej porządek na produkcji. Do niedawna kiedy były problemy produkcyjne, czy problemy z audytami to trudno było zaobserwować jakiekolwiek zainteresowanie przyczynami czy zaangażowanie w rozwiązanie problemu. Odnośnie stanowiska inżyniera jakości, do niedawna był ogarnięty i merytoryczny kierownik. Teraz szukają kogoś nowego na to stanowisko, nie znam powodu dlaczego.

Pomocna?
Tak1Nie
Malina
 Opinia
@Bolo 20.01.2019 10:47

Jestem ciekawa gdzie sa codziennie te inne projekty:):)

Pomocna?
Tak3Nie
FUMFUM
 Opinia
@Ambitny-zawiedziony 21.01.2019 09:30

Skąd ten wniosek? Akurat on jeden i chyba właściwie pierwszy od samego początku istnienia inżynierów produkcji ma jakiś pomysł na ten dział i idee które wciela w życie. Dodatkowo należy do bardziej ogarniętych ludzi z BMZ więc bez przesadyzmu! Poczekajmy z oceną jak wcieli w życie swoje pomysły!

Pomocna?
TakNie
Blockiers
 Opinia

Krótkie moje doświadczenie jest takie jak wielu z was. Firma każda musi mieć głowę, jak każdy żywy organizm będzie się psuć właśnie od głowy. Miałem wielu przełożonych i dyrektorów, no cóż dla mnie to była strata czasu. Ludzie jak wszędzie są fantastyczni, poznałem świetnych ludzi, dziękuję, byli też no cóż jak wszędzie ludziki i kwakwarakwa. Budynek extra a firma mocno średnia przez niegolonego ogonka. No ale powiedźcie mi jak tak można wyglądać, raczej nie wypada...

Pomocna?
Tak12Nie
Prezio
 Opinia
@Blockiers 07.11.2018 14:32

Można go z cieciem na stróżówce pomylić..taki reprezentatywny jest! I taki jest też poziom zarządzania w tej firmie...

Pomocna?
Tak12Nie
kasia
 Opinia
@Prezio 09.11.2018 23:26

chyba ważne co ma w głowie a nie jak się czesze i jakie nosi ciuchy - gość jest ponad fałszywe pozerskie konwenanse. W tej samej firmie widzę zadbane głowy w markowych bucikach a trąci od nich chamówą

Pomocna?
Tak10Nie
Joanna
 Opinia
@kasia 10.01.2019 21:36

Piszesz o ludziach związanych z BMZ Poland, ale nie piszesz o samej pracy w tym miejscu. Może mogłabyś w jakiś sposób wypowiedzieć się o pracodawcy? Interesuje mnie, na jaką umowę można liczyć w tej firmie i czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity pozapłacowe. Mogę liczyć na kolejny Twój wpis?

Pomocna?
TakNie
pracownik biurowy
 Opinia
@Joanna 14.01.2019 21:39

ludziom przysługują dodatkowe benefity jak sobie sami na za nie zapłacą... umowa o prace owszem ale na czas określony brak możliwości rozwoju w strukturach firmy...

Pomocna?
TakNie
Romek
 Opinia
@pracownik biurowy 19.01.2019 13:11

Dementuje powyższą wypowiedź, ponieważ jest to chyba jedna z nielicznych firm gdzie łatwo o umowę na czas nieokreślony...

Pomocna?
TakNie
obserwator
 Opinia
@Romek 19.01.2019 23:23

umowę na czas nieokreślony dostaniesz dopiero po 33 miesiącach

Pomocna?
TakNie
Maciej
 Opinia
@obserwator 20.01.2019 17:12

Nie ma możliwości, aby wcześniej otrzymać umowę na czas nieokreślony? W takim razie, jak wygląda pierwsza umowa nowo zatrudnionej osoby? Jest ona umową na okres próbny, czy może pracodawca preferuje zatrudnianie nowych pracowników na podstawie umowy zlecenie? Jeżeli możesz, to na podstawie swojej wiedzy napisz, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
Xxx
 Opinia
@Maciej 23.01.2019 12:06

Pierwsza umowa jest na 3 miesiące, druga na 33 miesiące A dopiero 3 na czas nie określony. Tak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
Blockiers
 Opinia
@kasia 10.01.2019 21:36

to się zgadza jest ponad Was wszystkich,

Pomocna?
TakNie
Toja
 Opinia

A jak wygląda praca w zakupach? Na jednym z portali są ogłoszenia na stanowisko commodity buyer. Jaka jest struktura działu, ludzie I szef? Dużo nadgodzin I wyjazdów?

Pomocna?
TakNie
Widmo
 Opinia

A mi się podoba, jestem na fajnej linii z fajną koordynatorką i ludzmi, przychodze z uśmiechem i wychodzę. Wszędzie trzeba pracować, zawsze wypowiem swoje zdanie jeśli coś mi nie pasuje i nikt na nikogo nie warczy. Kwestia wysłuchania i dojścia do kompromisow.Wiadomo,że ostateczne zdanie podejmuje przełożony. Jedziemy na tym samym wózku. Trzeba po prostu nauczyć się rozmawiać i dyskutować. To jest podstawa dobrej współpracy. Miłego dnia.

Pomocna?
Tak5Nie
Rita
 Opinia

Ostatnio byľam na lini 20 . Linie prowadzi była liderka która cały czas jest nadąsana i wiecznie coś nie pasuje.Przypominam że od sierpnia jest zwykłym pracownikiem ale czuje się najlepsza i jak sama mówi jast zajebista.Koordynatorka była dwa razy na całe 8 godz.A mówią że doszło im obowiązków?JAKICH?

Pomocna?
Tak15Nie
Bolo
 Opinia
@Rita 01.01.2019 23:36

Tragedia tak można opisać atmosferę na hali pracownik ma przerąbane jeżeli tylko odważy się mieć inne zdanie niż koordynator.niektorzy koordynatorzy... To same lizod.... kierownikowi.pracownik nie ma się gdzie udać żeby ktoś go wysłuchał i pomógł .kierownik sam pozwala na wszystko koordynatorom i prowadzą się z nimi np.na papierosy nie muszą pracować bo wszystko za nich robi prawa ręka. lizusy to już są bogami na hali.kiedyd byl brygadzista nad liderem i każdy miał jakiś respekt i mógł pójść po pomoc.teraz koordynatorzy albo gnębią albo boją się zwrócić uwagę bo chcą być (usunięte przez administratora) Tragedia.

Pomocna?
Tak10Nie
ja
 Opinia
@Rita 01.01.2019 23:36

Wiem o kogo chodzi, wyżrj sra niż (usunięte przez administratora) ma, taka prawda

Pomocna?
Tak5Nie
BT
 Opinia

Witam, proszę o opinie o pracy działu HR. Jaka tam jest atmosfera i jak wygląda praca? Szukają kadrowej warto aplikować ?

Pomocna?
TakNie
KH
 Opinia

Pozytywna

Pomocna?
TakNie
Hanka
 Opinia

Czy ktoś mógłby opisać obowiązki kordynatorów, którym rzekomo przybyło pracy?

Pomocna?
Tak7Nie
Vici
 Opinia

Pracuję w firmie od dłuższego czasu ,i to co się obecnie dzieje to masakra. Pani koordynator sama nic nie potrafi,niewiem jakim cudem jest na tym stanowisku,a pani która ja zastępuje to totalna porażka jej wiedzą polega chyba tylko na tym jak chodzić między liniami i udawać że się pracuje. Normy tak zawyzone ,że niewiem jakim cudem człowiek ma to zrobić ,ale staramy się czasami jest 100% a czasem 90%,to oczywiste zawsze (usunięte przez administratora) jest ,ale jak jest norma to księżniczce by korona spadła z głowy jakby miała dobre słowo powiedzieć i zmotywować ludzi do pracy. Ogólnie stan pracy pogorszył się bardzo ,braki komponentów,stary sprzęt ,który się non stop psuje a panowie z którzy mają go naprawić mają na to wiecie co,trzeba czekać na nich z godzinę albo i dłużej,przychodzą po 3 osoby do jednej rzeczy i jeszcze nie naprawią,ale za to mają czas i stać z koordynatorami przez pół dniówki i tak czas leci. Ogólnie bardzo fajny bajzel,tylko tak dalej a daleko zajdziemy. Wesołych Świąt.

Pomocna?
Tak17Nie
Xxc
 Opinia

Pracuje tu kilka lat i też szukam innej pracy,patrząc na to wszystko to odechciewa mi się przychodzić do tej roboty-A już Panie koordynatorki to przechodzą same siebie,żenada!

Pomocna?
Tak24Nie
Joanna
 Opinia
@Xxc 26.11.2018 22:59

Patrząc po wypowiedzi Twojej, ale też i innych użytkowników (na przykład @Z poważaniem Ja) można wywnioskować, że w firmie BMZ Poland aktualnie nie panują najlepsze warunki dla pracowników. Czy macie jakieś pomysły, jak można by było to zmienić? Może warto wyjść z jakąś inicjatywą.

Pomocna?
Tak4Nie
Z poważaniem Ja
 Opinia

Witam wszystkich. Pracuję w tymże zakładzie na produkcji już jakiś czas (więcej niż rok dodam) a zatem sądzę, iż mogę wypowiedzieć się już trochę na temat pracy, atmosfery itd. Otóż na początku uważałam, że praca oraz atmosfera jest fajna. W porządku ludzie, obowiązki do ogarnięcia, podejście do pracownika przez niegdyś liderów dość dobre. Teraz me zdanie się bardzo zmieniło. Widzę zmiany na gorsze i sądzę, iż dostrzegam je nie tylko ja a także inni pracownicy. Zaczyna się robić coś niedobrego. Wciąż słychać słowa typu sztuki, sztuki... Norma... Przyspiesz... Proszę nie zrozumieć mnie źle. Ja rozumiem, że dostajemy wynagrodzenie za wykonywaną pracę a nie za lenistwo. Mam świadomość tego, iż trzeba pracować, nie podpierać blaty i że za darmo pieniądze się nie należą... Lecz są jakieś granice. Człowiek boi się iść do ubikacji bo wie, że gdy wróci w życiu nie odkopie się z zestawów. Przez to robią się nieciekawe sytuację między pracownikami. Patrzą na Ciebie krzywo bo np jesteś gorszy na tym stanowisku (bo proszę ja Was nie można we wszystkim być dobrym) i, że przez Ciebie ich premia będzie mniejsza. Tworzą się konflikty. A nie ukrywajmy gdzie więcej Kobiet tam i plotek i konfliktów więcej - rzecz jasna nie chcąc nikogo urazić. Kolejna rzecz no błagam ale jest w tym zakładzie mnustwo ludzi którzy wręcz kochają takowe konflikty. Żyją wręcz z tego by kogoś obgadać, krytykować i za przeproszeniem obrobić mu (usunięte przez administratora) Ale no proszę, jesteśmy dorośli, sądzę iż każda osoba inteligentna nie będzie opierać się na plotkach lecz sama wyrobi sobie swą własną opinię na temat danej osoby. To nie podstawówka. Jak to o Was świadczy? Zastanówcie się czasem zanim obgadacie kogoś. To tylko praca. Inna sprawa która chce poruszyć. Są ludzie na liniach którzy owszem są super bo potrafią bardzo szybko pracować. I tutaj szacunek z mej strony lecz proszę weźcie czasem pod uwagę fakt iż np inni nie robili danego projektu i stąd są wolniejsi od Was. Zastanówcie się zanim będziecie w beszczelny sposób fuczec na takiego pracownika. Ludzie... Nie każdy jest ideałem i mistrzem. A co jeżeli Ty kiedyś sam trafisz na linie na której nie byłeś? Będziesz także taka Ahhhhh? To praca. Tylko praca. Szanujmy się. Ja osobiście nie toleruje lenistwa, owszem. Lecz nie znoszę chamskich zachowań, obgadywania, popisów i wchodzenia w tylek. Nie zapominajcie iż karma wraca. Teraz kwestia inna. Ta cała wydajność a co za tym idzie Nasze premie. Na niektórych liniach zdecydowanie są zawyzone. I nie mówię tego dlatego bo nie chce mi się pracować itd. Po prostu... Pewne cyfry wymagane przez osoby wyżej są ogromnie za wysokie. I owszem czasem jest się w stanie to wykonać. Ale ludzie. Jakimz wysiłkiem? Jakaż czujesz presję? A ileż razy mimo to nie osiagasz 100% I czasem można odczuć to znacznie na premii. A nie ukrywajmy. Chodzimy do pracy dla pieniędzy. Podsumowując. Uważam, że przez ten czas od kiedy tu pracuje sytuacja zmienia się na gorsze. Za sprawą presji oraz ludzi którzy zwyczajnie upajaja się ponizaniem innych. Ugryzcie się czasem w język. Szanujmy ludzi i nie oceniajmy! Pozdrawiam :-)

Pomocna?
Tak38Nie
Jaaaa
 Opinia
@Z poważaniem Ja 23.11.2018 17:12

Szczerze powiem ze sie z toba zgadzam ze nie kazdy musi byc we wszystkim najlepszym. Ale inna kwestia jest to ze jedni sie staraja a inni maja to po prostu gdzies bo to niech ich linia albo inny projekt i olewanie wszystkiego. A jak ktos schodzi sobie z lini nic nikomu nie mowiac lub dwie osoby naraz to niech sie nie dziwi ze jest zasypany zestawami. Ale powiedziec cos komus lyb zwrocic uwage to nie mozna bo zaczyna rzucac zestawami ze zlosci albo sie obraza. A co do obgadywania to na stolowce dziewczyny z jednej lini siedzac razem potrafia obgadywac inne myslac ze one tego nie slysza i glupie teksty ze my nie bedziemy zapierdakac tak jak one to skoro komus nie chce sie pracowac no to mi przykro bardzo ale nikt za nie robic nie bedzie.

Pomocna?
Tak5Nie
Kkkk
 Opinia

Po pierwsze - naucz się pisać. Po drugie- pracuje z Renatą jakiś czas i nie powiem o niej złego zdania. Nigdy nie miałam żadnych problemów. Jeśli komuś nie chce się pracować to zawsze będzie szukał dziury w całym. Ja robię co do mnie należy. Koordynatorzy są od tego by wymagać, bo od nich też wymagają. Przez cały czas kiedy pracuje z Renatą nie słyszałam aby w jaki kolwiek sposób kogoś znieważyła. Dajcie już jej spokój. Ona tylko wykonuje swoją pracę.

Pomocna?
Tak9Nie
XYZ
 Opinia

Pracuje z Renatą W. i jest to najlepsza osoba jaką znam, zawsze można na nią liczyć, zawsze wesprze dobrym słowem, radą, zawsze się pyta każdego z Nas czy wszystko wporządku. Renata jest cudowna dla Nas Waszystkich. Osoby, które z nią pracują wiedzą to. Jeśli Ktoś pisze na Naszą Renie takie złe opinie to ostrzegam wszystkich, pisze to osoba, ktora pracowała z Nami i wyleciała za Bardzo Złe Zachowanie a teraz się Mści bo przedłużlyli jej umowę i myśli, że wszystko jej wolno. Ostrzegam Cię osóbko, nie przeginaj bo wylecisz z BMZtu, z linii już wyleciałaś:] Mało Ci??? Nasza Renata jest Najlepsza i My Wszystkie o tym Wiemy. Pozdrawiamy Naszą Ranate:)

Pomocna?
Tak12Nie
X
 Opinia
@Z poważaniem Ja 23.11.2018 17:12

Laski w tej firmie żyją płatkami, także nie ma się co dziwić :v

Pomocna?
Tak3Nie
X
 Opinia
@X 25.11.2018 17:22

*plotkami

Pomocna?
Tak1Nie
sril
 Opinia
@Kkkk 23.11.2018 23:01

ci co do tylka wchodza zawsze mają lżej, zapierdalalam u niej ponad rok czasu teraz na szczęście u Anki, i swego czasu kto jej slodzil byl okej a kto powoedzial swoje zdanie odczul humory i cięty język wystarczy popatrzeć ile osób zwolnilo u Renaty a ile na górze u Anki więc odpowiedz sobie sama..

Pomocna?
Tak5Nie
Xxc
 Opinia
@sril 25.11.2018 22:09

To prawda.Ja pracowałam z nią parę lat i nie daj Boże jak powiesz swoje zdanie lub się sprzeciwisz to zaraz się na tobie odgrywa i robi na złość, powinna raczej w wojsku pracowac a nie tutaj -ona gorsza jak (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Hmm
 Opinia

Ciekawi mnie tylko czy inne firmy w ustawowy dzień wolny od pracy też odrabiają wigilię w poniedziałek 12 listopada i w jaki sposób zostanie nam to wypłacone????

Pomocna?
Tak7Nie
Malina18
 Opinia
@Hmm 08.11.2018 13:15

Ludzie sami robicie sobie pod górkę, padł świetny pomysł aby 12 odrobić wigilię co jest zdecydowanie lepszym wyjściem niż przychodzenie w inna sobote co da 6 dni pracujących w tygodniu , ale nie wam księżniczki znów jest źle . Większość w wigilijny poniedziałek wolałoby być w domu i spędzić czas przy garach niż od 6 być w pracy . Ludzie ogarnijcie się , robicie problem w momencie kiedy jest dobre rozwiązanie .

Pomocna?
Tak12Nie
Godlewski
 Opinia
@Hmm 08.11.2018 13:15

W innych firmach jest inaczej tam o wiele wiecej sobót maja pracujacych i tymi sobotami pokrywaja dni wolne.

Pomocna?
TakNie
Ula
 Opinia

Na dniach będę się zwalniała. Bmz to (usunięte przez administratora) i nic więcej. Kamery zamontowali żeby nas kontrolować. Co to ma być ??? Żenada A nie firma

Pomocna?
Tak16Nie
Tobiasz
 Opinia
@Ula 01.11.2018 08:59

Chyba każdy zakład ma monitorowaną halę. Jak pracowałem w innych zakładach to BHP korzystało z kamer.

Pomocna?
Tak4Nie
Xx
 Opinia
@Ula 01.11.2018 08:59

Na starej hali też były kamery.

Pomocna?
Tak2Nie
X
 Opinia
@Xx 17.11.2018 12:25

Dokladnie

Pomocna?
TakNie
Godlewski
 Opinia
@Ula 01.11.2018 08:59

To ze w firmie jest monitoring to tylko dla bezpieczenstwa, firma nie ma prawa kontrolowac twojej pracy ani zwracac ci uwage ze sie podpierasz o blaty a nie pracujesz dla twojej informacji na poczatku roku weszla odpowiednia ustawa

Pomocna?
Tak1Nie
Po co to komu wiedziec
 Opinia

Nie mam nic do kierownika osobiście ale Sory niektorzy chyba są jego pupilkami żeby nie powiedzieć gorzej i kogoa obrazić.. z dolnej hali pani O nazwisku S chyba ma jakieś super stosunki z kierownikiem jeżeli może tak sobie wychodzić.. co do koordynatorów niechętnie dawaja nas na wirtuala nawet gdy jest coś zepsute.. To jest chore nam potem zabierają za wszystko! Wysluguja się zastępcami A potem my musimy robić za ta osobe. A przy premiach jest cyrk że się okazuje że ktoś jest na zleceniu na którym nigdy nie był.. i jeszcze dodam że ludzie są niesprawiedliwi, są wśród nas konfidenty. Amen

Pomocna?
Tak14Nie
Nel
 Opinia

Pozdrawiam Stasia w zielonym... :) jestes mega pociagajacy jak wymieniasz elektrody

Pomocna?
Tak1Nie
WidziszINieGrzmisz
 Opinia
@Nel 02.11.2018 02:06

Najpierw niech nauczy się je wymieniać bo to jakiś dramat. Ileż można się uczyć takiej prostej rzeczy..... Spoko, może wolno kuma, ale niech chce się nauczyć i przyjmuje krytykę z pokorą.

Pomocna?
Tak4Nie
TakżeTen
 Opinia
@Nel 02.11.2018 02:06

No tak pociągający, że masz ochotę powiedzieć mu by poszukał siebie gdzieś indziej i samemu wymienić te elektrody

Pomocna?
Tak4Nie
Kurewnik
 Opinia

Panie kurewniku haha daj se spokój z tą pracą ona nie jest dla Ciebie nie nadajesz się

Pomocna?
Tak15Nie
Buesztynowieckiej
 Opinia
@Kurewnik 09.11.2018 21:22

Taki jesteś śmiały na forum??? Weź stań twarzą w twarz i powiedz to w oczy Panu kierownikowi ;)

Pomocna?
Tak11Nie
K
 Opinia
@Buesztynowieckiej 09.11.2018 22:24

Co wy chcecie od tego kierownika. Ja tam nie mam o nim złego zdania. Widać ,że się stara. Nie wierzę w to, że działa na nie korzyść firmy bo by sobie zaszkodził, w końcu sam tam pracuje. Nie wszystkim da się dogodzić, a jeśli komuś się coś nie podoba, to po co dalej pracuje w BMZ. Ja pracowałam w wielu miejscach i wszędzie znajdą się osoby nie zadowolone. Panie Piotrze ja jestem z Panem, głowa do góry. A wy weźcie się do roboty, a nie zajmujecie się głupotami.

Pomocna?
Tak10Nie

Zostaw opinię o BMZ Poland - -

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny