BMZ Poland

-

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 715 ocen.

BMZ Poland
3 715

Opinie o BMZ Poland

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland

sebastian seba

opinie opiniami a ja pizdrawiam patrycje:) mloda czarnulka podobno ma siostre moze kawka na przerwie? napisalem na fejsbuku do ciebie ostatnio pzdr

   
Joanna

@J dziękuję, za pozostawienie swojej opinii o firmie BMZ Poland. Jednocześnie zachęcam inne osoby, które pracowały lub nadal pracują w tej firmie do pozostawienia tutaj swojej opinii o niej. Aktualnie na stronie internetowej firmy znajduje się kilka ogłoszeń rekrutacyjnych, więc może komentarze dostępne na tym forum będą pomocne w podjęciu decyzji o aplikowaniu.

   
Jjjj

Czy ktoś coś wie na temat przyjęć na linie produkcji ? Na oficjalnej stronie nic niestety nie ma / wypełniłam oczywiście formularz . Z góry dziekuje za informacje

   
Joanna

@J, rozumiem Twoje rozczarowanie takim podejściem do pracownika z kilkuletnim przecież stażem. A jak oceniasz swoje doświadczenie zawodowe w firmie BMZ Poland? Gdyby ktoś chciał poznać Twoją opinię o tym pracodawcy przed podjęciem decyzji o aplikowaniu, to co by usłyszał? Na jakie aspekty pracy zwróciłabyś szczególną uwagę sugerując, że warto się tam zatrudnić, a co z kolei byłoby zaprzeczeniem tej tezy?

   
J
@Joanna 13.06.2018 06:38

Jeżeli ktoś chciałby aplikować i miałabym wydać swoją opinię, to byłaby na pewno taka, że jeżeli nie szuka stabilnego zatrudnienia lub nie planuje rodziny, to owszem. Bo nie daj nóż może się skończyć umowa w tym czasie i będzie tak jak ze mną. Zarobki na sam początek są przyzwoite w porównaniu do innych firm. Jeżeli ktoś idzie do pracy pracować, to się odnajdzie.

   
Daria

Jak ktoś nie chce pracować to nie musi ale po co tak oczerniać?

   
Hejka
@Daria 04.06.2018 18:55

Daria z biura ? I wsZystko jasne

   
Jo

W BMZ Poland coś wisi w powietrzu... szykują się rewolucje z liderami i od wczoraj oficialnie mówią, także o "pożądkach" na produkcji... Plotka, plotke pogania. Ludzie boją się, że stracą pracę. Ja również. Pracuję ponad 4 lata i umowa nie długo dobiegnie końca. Co dalej ? Niestety nie wiadomo...

   
J
@Jo 05.06.2018 16:36

Miałam umowę do końca maja, też pracuję 4 lata, a że zaszłam w ciążę, to byłam łatwym mięsem do pożegnania się ze mną. Firma nawet nie poinformowała mnie o tym, że nie przedłużają mi umowy. Gdybym sama nie zadzwoniła, to bym nawet nie wiedziała. Najwidoczniej nikogo nie interesuje tam kto, jak pracuje, tylko każdy idzie do wylotu taśmowo.

   
Joanna

@Jo, napisałeś dwa dni temu, że coś wisi w powietrzu w BMZ Poland. Czy przez ten czas wyjaśniło się o jakie zmiany i porządki chodzi w firmie? Czy uzasadnione były obawy niektórych pracowników o swoje stanowiska pracy? Jeśli możesz, to napisz jak to wygląda aktualnie.

   
Zazo

Rzetelna firma, dobrze traktuje swoich pracowników.

   
BKMRYHJWz
@Zazo 02.05.2018 14:55

Czy my myślimy o tej samej firmie ?!!!!!! Ludzie BMZ POMYłKA itd dno

   
kk

Coś niedobrego się dzieje w firmie .Dziś zwolnili 25osób z dnia na dzień i to nie ludzi z produkcji ,chociaz na produkcji podobno nie przedłóżą umów tych co się teraz kończą dziwna sprawa

   
The [email protected]
@Remigiusz 24.05.2018 12:23

Nie jestem Jacusiem... Już nie pracuję w BMZ, ale generalnie firmę polecam. Więc chętnie usłyszę co się tam dzieje...

   
Paula

WITAM!!! bmz TRZEBA OMIJAĆ,OMIJAĆ,OMIJAĆ SZEROKIM,SZEROKIM I JESZCZE WIĘKSZYM ŁUKIEMMMMMMMMMMMMMM................Długoletni PRACOWNIK.

   
wazelnika

...a ja tam chwale sobie zje..ki.Robie co mi kaza i uśmiecham się na kazde zawolanie i dowcipy liderow którzy to sa obojniakami i pracuje....pracuje...ale nie długo juzz….papa....Odradzam.

   
Normal

Ogolnie jest tak ,ze zwalniają ludzi co jeszcze wiedze maja...reszta jest w porz ale mase dna istnieje - w postaci liderow którzy to nękani byli latami na tasmie a teraz się odgryzaja.NIE POLECAMy nikomu.

   
Onaa

Ja pracuje w bmz od ponad roku i nie narzekam poznałam wielu ludzi pracowałam z różnymi liderami w momencie gdy na linii pracy nie było przez kilka msc i nie ma zle:)placa tez spoko takze same plusy jak dla mnie...

   
Joanna

@jabłonka, opisałbyś swoje stanowisko jakie zajmujesz w BMZ Poland? Napisałeś, że są momenty, w których Twoja praca jest ciężka. Jakie obowiązki wchodzą w skład Twojego stanowiska? Czy warunki zatrudnienia są w Twojej ocenie korzystne? Zachęcam do wypowiedzi na ten temat.

   
jabłonka
@Joanna 15.05.2018 15:37

elektromontaż, czasem jest dużo do zrobienia, ale warunki korzystne.

   
jabłonka

praca nie najgorsza. pozytywni ludzie na zmianie. czasem robota ciężka, ale też bez przesady.

   
Wiking

Fakty są takie - robota jest wymagająca, kasa jest dobra, ludzie do przeżycia. Zrobisz swoje to dostajesz swoją kasę - proste. Trzeba przyznać jest dużo roboty ale ogólnie polecam jeśli ktoś chce pracować w dobrych warunkach.

   
Daria

Szczerze nie polecam. Po 2 miesiącach się zwolniłam. Obiecywali całkiem co innego. Rzeczywistość okazała się inna

   
Niezadowolona
@Daria 03.05.2018 15:44

Ja też tam pracowałam po miesiącu się zwolniłam ludzie bardzo fałszywi atmosfera fatalna a liderki tylko chodzą i poganiają nie ma czasu na szkolenie mi też obiecali coś innego. Pani na rozmowie bardzo miła ale chyba nie ma pojęcia co się dzieje na hali NIE POLECAM

   
talerz

mogą sobie o bmz mówić różnie. ja mam porównanie z innymi firmami to muszę powiedzieć, że bmz dobrze przy nich wypada. zresztą siedzę w bmz najdłużej i poki co sie nigdzie nie wybieram, bo są dobre warunki i uczciwi ludzie.

   
Nikola

Hej czy jest tu może dobra duszycka i ma jedno wolne miejsce w samochodzie by zabrać się w piątek i sobotę na 1 zmianę z gliwic ??

   
him

czy są teraz jakie przyjęcia? coś??

   
Szczur
@him 25.04.2018 12:33

Są ogłoszenia na różne stanowiska. Sprawdź sobie.

   
Joanna

@Wanda, pracujesz w BMZ Poland? W swoim wpisie używasz bardzo poważnego określenia, którym jest mobbing. Zgodnie z Kodeksem Pracy, mobbing oznacza oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegająca na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy coś takiego miało miejsce w Twoim przypadku?

   
Renegat
@Joanna 21.04.2018 18:01

Teraz każdy o tym gada, a nie wie co to znaczy. Pracodawca wymaga, ludziom się nie chce i jest kłopot. A ktoś robić musi.

   
Apolonia

Powiem wam że szukam innej pracy bo się dzieją takie cyrki że szokkk.....Ci co sa na okres próbny zatrudnieni mają tą samą kasę co ludzie po 4 latach czy nic w górę z kasa nie idziesz...Liderzy PORAZKA przez pięknie PPP dobrze traktuja tylko swoich starych praciwnikow!!! Wyżej s...ą niż wiecie co???? normy nie do wyrobienia gdzie nie gdzie więc premia marna!!!!! Krzyczą na ludzi poganiają ja WOŁY zero szacunku do dorosłych ludzi. Stanąć chwili nie możesz i słowa zamienić bo zaraz rykkk CO TAK STOISZ JESZCZE JESTEŚ W PRACY!!!!!!! PORAŻKA myślałam że będzie moja firma na dłużej Ale jednak nie dam rady...☹

   
Wanda
@Apolonia 19.04.2018 20:10

Dlaczego niezgłosicie tego do INSPEKCJI PRACY!!! a liderki za MOBING w pracy do SĄDU!!!Ludzie przestańcie się w końcu bać.

   
messi

trzeba troche cieżej popracować i już jest problem. to jest praca, nie wakacje. nie mówie że jestem wielkim fanem jak jest co robić, każdy woli luźniejsza prace niż zapier...., ale robię co mam i dzięki temu mam pieniądze bo o to chodzi. na zmianie mam fajną ekipe, norme wyrabiamy i już.

   
bila

praca jest okej. koledzy różnie, tak masz jak trafisz. kasa na poziomie.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Kasiula
@Tania 17.04.2018 23:09

Zgadza się Taniu, że poniżanie i mobbing to co najgorsze co może spotkać w pracy co niektórzy się jednak boją o pracę.

   
Pytambomusze

Jak wygląda praca na Quest ? Jaka stawka miesięczna ? Jacy ludzie i liderzy ?

   
Cynk

Jak każda praca ma swoje plusy i minusy. Na pewno pracuje się przyzwoicie w spokojnym towarzystwie. Pensja jest ok. Czasem jest sporo roboty, to może być minus, ale be przesady, to pewnie wszędzie tak jest. Raczej przewaga plusów niż minusów.

   
przeca

niech sobie ludzie narzekają, ale ważne jest że jest stabilnie. mnie to sie robiło i robi tu całkiem nieźle.

   
anonim

A mnie zastanawia ile muszą zarabiać te młode osoby z biura skoro stać ich na nowe mercedesy i BMW...

   
willy wonka
@anonim 17.01.2018 23:06

ma kase to se kupi, po co o tym gadać? tobie nikt nie wytyka, jakim autem jeździsz.

   
xxxx

Jestem nowym pracownikiem i muszę powiedzieć, że jestem trochę zawiedziona tym co się dzieje. Niby na ostatnim zebraniu sam Dyrektor produkcji powiedział że "nowych" nie wlicza się do normy, ale tak nie jest. Liderki nie biorą tego pod uwagę. Nowi muszą pracować jak pracownicy z doświadczeniem, a jak się coś odezwiesz to musisz się liczyć z tym, że będą się czepić. Masz niby 3 miesiące na naukę, jednak od samego początku pracujesz jak stary pracownik. Często jest tak, że Lider wybiera sobie osoby które mają fory, pomimo tego, że w oczy Ci powie " nie mam pupilków". Co do osób z którymi pracujesz, to też nie jest kolorowo. Starzy pracownicy niby z tobą rozmawiają, a jak się nie wyrabiasz to za plecami Cię obgadują. Tylko, że już chyba nie pamiętają jak to było jak oni się przyjmowali. Powiem szczerze, że na dzień dzisiejszy jestem pewna, że nie będę chciała przedłużać umowy.

   
Bergman
@xxxx 07.04.2018 09:45

też wiesz ciężko żeby nowym pobłażali. trzeba robić i jak najszybciej się nauczyć. niektórym jak się powie 3 miesiące na naukę to myślą ze mogą sobie bimbać, a to nie na tym polega

   

Zostaw opinię o BMZ Poland - -

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Poland