BMZ

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 68 ocen.

Opinie o BMZ

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ

Ona

Witam, dajcie znać jak to wygląda w BMZ trzeba każdy weekend pracować? A jak kasa w miarę? Proszę o odpowiedź?

Ona2
@Ona 08.11.2017 23:40
Witam, dajcie znać jak to wygląda w BMZ trzeba każdy weekend pracować? A jak kasa w miarę? Proszę o odpowiedź?...

2450 brutto plus 200zl pewno A robota spoko jeśli lubisz pracę manualne ????

Były
@Ona2 02.12.2017 18:18
2450 brutto plus 200zl pewno A robota spoko jeśli lubisz pracę manualne ????

Spoko. To ty nie widziałaś spoko pracy. To jest (usunięte przez administratora).

Ewa

Co jakiś czas czytam w internecie ogłoszenie o pracę w BMZ w Gliwicach. Firma szuka pracownicę/pracownika na montowanie drobnych elementów w zestawy na bazie baterii.Chciałabym wiedzieć jakie są warunki pracy,w jakich godzinach są zmiany, i w ogóle coś o pracy w BMZ.

Ona
@Ewa 12.04.2016 10:30
Co jakiś czas czytam w internecie ogłoszenie o pracę w BMZ w Gliwicach. Firma szuka pracownicę/pracownika na montowanie drobnyc...

Praca na dwie zmiany od 5:50 do 13:50 i od 13;50 Do 21:50. Pierwsze 3 miesiące próbne 2450 +200zł premi brutto potem umowa na 3 lata i warunki sie zmieniaja. Praca fajna ...jesli ktoś lubi pracę manualne....spróbuj zobaczysz czy to praca dla ciebie...

Maja

Firma obecnie prowadzi wiele procesów rekrutacyjnych, zarówno dla osób zainteresowanych pracą biurową, jak i fizyczną. W związku z tym chętnie usłyszymy coś więcej na temat tego jak wygląda praca w poszczególnych jej działach. Pracujesz w BMZ? Podziel się tym jak wygląda Twoja praca oraz jak oceniasz firmę jako pracodawcę. Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo istotne dla osób, które są zainteresowane aplikacją i trafiły na ten wątek szukając dodatkowych opinii.

anet

warunki to jedno ale najpierw zobacz jakie sa wymagania, możesz nie dac rady. ja osobiście zacząć chcę u nich stażu we dziale obsługi klienta ale musze się zorientowac najpierw ile by mi zapłacili na stażu

MA

Mam pytanie.Czy ktoś wie, w jakich firmach w Gliwicach na strefie zatrudniają kobiety,i w których[albo gdzieś w Gliwicach] zaczynają pierwszą zmianę na godzinę siódmą.Pytam się o to ponieważ nie jestem z Gliwic,a muszę jakość dojechać do pracy.

ewa

Nie polecam tej firmy dzisiaj dzwonili do mnie z policji z Mławy czy wpłacałam jakies poieniądze za załatwienie pracy za granicą,to znaczy ze to jest wyłudzanie a nie załatwienie pracy

Turek

Turek już siedzi w areszcie za oszustwa. Był poszukiwany przez niemiecką policję a Pani szefowa trzęsie tyłkiem bo same długi zostały!

to dobre

KAKADU- nikt nie może znać szefowej bardziej niz ty - BO SAMA NiĄ JESTEŚ. Ciekawe jakie jeszcze wynyślicie superlatywy na wasze wyjazdy do nikąd i ilu ludzi jeszcze uda wam sie nabrac na wspaniał warunki mieszkaniowe i płacowe. Smiech jak mozna sobie wystawiac pozytywne opinie!!!!- prawda Tom, Robocop.Klaus. Viktor,Płomyk, Kakadu

gol

Uwazajcie na ta agencje!!! Chcesz sie przekonać to Wyjedz a sam sie przekonasz z kim masz doczynienie.Właścicielką a i owszem jest polka ktora obiecuje gruszki na wierzbie a tak naprawde to jakaś gęś ktora nie wie co mowi a i po polsku nie mowi poprawnie!!! Ha a podaj numer do szefowej z papierka bo jak dzwonie to albo konsultantka albo jakiś łamany polski głos. Dobrze że oni mają start w oszustwie innych. Ale prawda predzej czy pożniej wyjdzie na jaw i ktoś za to beknie. Oszustwo w kazdym wyjezdzie. Pozytywne opinie to chyba piszą osoby wspolpracujące. Bądz szczery ale pod jakim wzgledem, co to ma byc za szczerosc!!! A wlaścicielem i owszem jast polka ktora siedzi z turasem i oboje krecą.Osobiśie bylem widzialem i już nie chce z oszukańcami mieć doczynienia. Kakadu i płomyk wy chyba nie wiecie co piszecie. Nie polecan nilomu tej psełdo agencji w zadnym fachu bo to lipa. Wyjedziesz stracisz i wrocisz. Juz nawet ukraincow krecą zobacz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bmz agencja lewandowska a sam sie przekonadz!!!

jaqqol

Witam czy ktos wyjechal lub ma wyjechac jako rusztowaniowiec z tej agencji.

Kakadu

Ho,Ho cóż za nieodpowiedzialne komentarze na Tak Szczera,pomocną Agencję jaką jest BMZ Agencja Lewandowska,Osobiście znam Szefową tej Agencji, to Ona powinna Wam wystawić opinię jacy są Polacy i co piszą w swoich dokumentach przesanych na adres Agencji,i jakie Sama Właścicielka ponosi konsekwencje danej Osoby,która pojedzie do Niemczech,i to do Niej dzwonią pracodawcy niemieccy,tureccy i inni ,i to Ona się tłumaczy za Was.Nie chcecie pracować tylko uciec z Polski bo nie macie żadnego startu w Polsce bądż jakiś problem.Nigdy nie pracowalście za granicą,bariera językowa itp.Nikt tu Nikogo nie przymusza do wyjazdu do pracy,Chcesz pracować to szczerze rozmawiaj z Agencją i współpracuj a nie wstawiasz niewiarygodne opinie.

oczko

Jesli wyjedziesz to przekonasz się jak można zarobić pieniądze w obozie pracy u turka- 12 godzin w tym jedna przerwa na posiłek!!! A po pracy pokòj 2 na 2,po dwie osoby w klitce. Zero szacunku i podziękuj że pracujesz. To co się dzieje to koszmar. Uważajcie z kim zaczynacie to jakiś koszmar!!!!!.Osobiście nie polecam bmz agencji z Mlawy

robko

witam to prawda tylko czemu z tymi złodziejami nikt jeszcze nic nie zrobił i dalej będą naciągać ludzi dalej się ogłaszają i naciągają ludzi .

cala prawda

robko i stek klamst macie racje , wyslali nas do pracy w budowlance i okazalo sie ze praca na czarno u turasa,czekalismy 3 dni ze moze cos sie zmieni i dadza nam papiery do podpisania, nic sie nie zmienilo i z powrotem do domu wszystko na wlasny koszt, strata na przejazd i dojazd z powrotem , a ten caly wlasciciel firmy to turas i nawet nie wiesz ze turasowi dajesz stowe a on wysyla cie do swoich braci i czesc jak czapka pracy nie ma i napatrzysz sie na ich zycie , swini nie jedza a zachowuja sie jak swinie, ciekawe co ta cala lewandowska w nim widziala niewytarty kibel po sraniu?i jeszcze wysluguje sie sie swoimi pracownicami na pewno zeby mu tu ladna opinie wyrobic, bo jako tom jest niewiarygodny,nawet po polsku nie umie pisac,popatrzcie wyzej na jego wypociny po polsku, a one pisza jako; robocop ,klaus i viktor, a co maja zrobic jak pracy nie ma? bardzo ladnie opisuja nowa prace i cuda na kiju jakie sie zarobi.Wasza sprawa czy mi uwierzycie,ale bylem , widzialem i nie chce juz slyszec tureckiego bo by mnie krew zalala, jak nie chca mowic po niemiecku i przy tobie gadaja po swojemu , to cos kombinuja jak zwykle zreszta.Cala ich robota to kombinacje i jeszcze pierdolony klaus czyli ktos od nich deklaruje ze niemiec nie placi?niemcy nienawidza turasow jak psow i nie beda gorsi od nich, predzej polak cie oszuka niz niemiec a na brudasa turka nie licz ze ci zaplaci raczej okradnie.

Płomyk
@cala prawda 24.03.2015 22:16
robko i stek klamst macie racje , wyslali nas do pracy w budowlance i okazalo sie ze praca na czarno u turasa,czekalismy 3 dni...

Przepraszam,ale się z Twoją opinią nie zgadzam i Mam tu wiele do powiedzenia!!!!Otóż właścicielem Agencjii jest Polka a nie Turek jak opisujesz?, To właściciel powinien Cię podać do określonej Instytucjji za znieważenie opni tutaj podawanej przez Ciebie ,Sam prowadzę Firmę i wiele razy korzystałem z usług BMZ Agencja Lewandowska(ofert na działalność),osobiście nie pozwolę na takie opinie tu wstawiane poprzez niekompetentne Osoby,niewiadome Swoich czynów. P.S. Niedowiarkom proszę osobiscie się o stawienie w Biurze i przekonać się :KTO JEST WŁAŚCICIELEM AGENCJI

stek klamstw

robko to gorzka prawda jedziesz na swoj koszt placisz bmz agencji 100 zl kaucji. Docierasz na miejsce okazuje sie ze robią oczy i dziwią sie po co przyjechales, czekasz za robotą ktora miala byc a jej nie ma , placisz za kwatere ktorą miałeś dostać od pracodawcy.juz jasniej nie da sie tego opisać to wielka ściema a jak zadzwonisz to jakiś ludź łamanym polskim powie ci że to twoja wina i wystawi ci rachunek. Tylko pytam za co?

robko

witam jak byś jechał na własny koszt do Niemiec pracował za frajer i był kręcony przez tą firmę BMZ agencja Lewandowski i GIS i wracał bez grosza do domu ,przez takich krętacz żeby dorobili się na ludzkiej krzywdzie .

stek klamstw

No to ładnie tu sie opisuje. Ostatnie dwa wpisy to dodała napewno jedna osoba! Jaka ta agencja jest Wspaniała i życzliwadla ile oni robia"dobrego".Ja osobiscie nigdy już z tą agencją nic nie chce mieć wspolnego- to kretacze i oszuści. Oni pomagają owszem ale wyciągnąc ostatni grosz z kieszeni. Nie pojechałem na turne tylko do pracy ktorej na miejscu nie było a ze mnie zrobili pijaka. Kazali mi czekac i czekać a pozniej okazało sie że jestem pijak. OTak sie składa,że nie pije do wielu lat!!!Przykre to jest tak dla mnie jak i dla mojej rodziny. Nigdy jeszcze nie spotkałem sie z taką obłudą i zakłamaniem jak od tej przekletej agencji.Wyłudzają pieniądze a pożniej jeszcze szargają opinje. Mam nadzieje ze znajdzie sie ktoś mądrzejszy i zdrowszy i zrobi z nimi porządek. Nigdy wiecej doczynienia z tą agencją!!!! I z turkami ktorzy wyłudzaja pieniądze do ludzi ktorzy chcą uczciwie pracować i żyć godni.

Robocop

Ojejku??? jakie bzdury wypisywane na Tak szczerą Agencję,drugiej Tak szczerej Agencjii nie znajdziecie,to żal mi Was bo wy jesteście oszustami ,bez znajomości językowych,bez ogłady i nie chcecie pracować a pieniążki Wam z nieba nie spadną,niestety mądry człowiek nie pisze tutaj,tylko pracownik-oszust bo nie umie określć swych błędów TOOOO !!!!zawsze Ma pretensję do Agencji,ale się nie zastanawia co Sam czyni jak pojedzie do Niemiec .Tu Sama Agencja powinna pisać opinie i wystawiać o Osobach,które pojechały do Niemiec .To tyle ,szkoda Mi słów!!!Tylko,proszę Te Osoby o odzew,które normalnie myślą i zaufane Osoby ,które współpracują z Tą Agencją.. P.S. Polecam i zawsze dla Tej Agencji pojadę do pracy jak tylko będzie dla Mnie 3 już z kolejii oferta

agent

witam to co ta firma BMZ Agencja Lewandowski i GIS robi z ludźmi to jest masakra zwerbują cię do pracy i będziesz robił za darmo .Banda oszustów nie polecam

Tom
@agent 22.03.2015 11:36
witam to co ta firma BMZ Agencja Lewandowski i GIS robi z ludźmi to jest masakra zwerbują cię do pracy i będziesz robił za darm...

Jak zawsze tylko pretęsie dla agencja ale nikogo nie myszle otym ze Pracowniku tesz sam oszutów

robko

witam to co mnie spotkało przez firmę BMZ Agencja Lewandowski to jest nie wyobrażalne zostałem skierowany do pracy do Niemiec przed wyjazdem obiecali złote góry jak wyjechałem to pracowałem bez umowy nie dostałem ani cent byłem tylko manipulowany i kręcony ,wróciłem do Polski na własny koszt bez grosza od tej firmy .

Pan

witam to prawda panowie ta firma BMZ i GIS to banda złodziei i naciągaczy nie polecam z nimi zaczynać są bez skrupułów dla ludzi.

oszukany

witam firma BMZ Agencja Lewandowski i GIS w Niemczech to prawdziwi oszuści i krętacze pojechałem do pracy jako spawacz z tej firmy pracowałem tam zostałem oszukany pracowałem z darmo bez żadnej umowy byłem tylko oszukiwany ,wruciłem do Polski z długami na własny koszt bez grosza od tych oszustów .Nie polecam z nimi zaczynać.

tatata

Oleg chyba zaczal do Ciebie pisac Michal jako tom i probuje zrobic z Ciebie pijaka a jaka jest prawda , ze niby nasi i wy ukraincy pijecie wiedza to ludzie , ktorzy tam byli i sie spotkali,dziwne ze na 9ciu ludzi ani jeden nie naduzywal alkoholu.

Oleg

Agencja BMZ spekulantów oszukał mnie dwa razy, nie wrócił część pieniędzy, pracy nie pod warunkiem. ich miejsc pracy do Niemcy 100% oszustwa, wysłać w lub gdzie, a następnie udają ofiar. wymyślić fikcyjne grzywien nie, aby powrócić pieniądze. Praca na nie prawnych pracy. stosowane w prokuratury do nich. Nie polecam kontakt z nimi.

tom
@Oleg 18.03.2015 11:49
Agencja BMZ spekulantów oszukał mnie dwa razy, nie wrócił część pieniędzy, pracy nie pod warunkiem. ich miejsc pracy do Niemcy...

Pracuje podan 6 miesząs na tę BMZ Agencja (usunięte przez administratora)a ja i moje koleguw nigd nie mielzszme problem. dlanas jest naj lepzę agencja zawsze pomagają. chyba zależy od cłowiek swoje charakter.

eeeeee

To wszystko prawda co tu jest napisane-chciałem pracowac wiec- pożyczylem- 100 zl wplacilem- pojechalem- 3 dni posiedzialem bo - okazalo sie ze nie ma pracy- wrociłem- i stracilem. A 100zl jak nie bylo tak nie ma od grudnia. Żal żal żal

tom
@eeeeee 18.03.2015 08:48
To wszystko prawda co tu jest napisane-chciałem pracowac wiec- pożyczylem- 100 zl wplacilem- pojechalem- 3 dni posiedzialem bo...

Niewiem jakie ludzi jesteszce ale wiem że problem jest alkohol i nikogo nie wie kto jest piaków kto nie jest Piaków. Nawet w polsce nie jest wolne alkohol a potem mają pretensie dla agencja.

grucha

Ta agencja to jakas sciema!!!Od stycznia szukają na prace sezonowe dziś jest połowa marca a oni jeszcze nic nie wiedzą.Dam sobie na luz bo dzwonie co tydzień i nic.

Yaro

Witam.Firma ta to wielka sciema .Ciagle sie oglaszaja z ofertami pracy a nic nie maja.Nie wiem jaki jest sens takiej polityki tej firmy.Masakra .

dana

wiem, ze w niedziele pojechaly tam trzy osoby a potem dwie i popatrzyli na waruki i odjechali, raczej sobie zrobili wycieczke na wlasny koszt, niech tu napisza co ich spotkalo.

anonim

(usunięte przez administratora)

oczko

Markus-jak to i ty masz zamiar darowac tyle kasy!!!Dzwon do nich i niech oddaja ci kase!!!NO TO FAJNA AGENCJA I NIEZLE LUDZI NACIAGA. MIALAM JECHAC DO PRACY SEZONOWEJ ALE USLYSZALAM ŻE MAM WPŁACIĆ 100 zł i podziekowałam. Jeszcze nie pojade a już mam strace.Konsultantka miła ale firma jednym słowem KRZAK a najgorsze,że mimo opini ktore są zamieszczane to jednak ludzie jadą do pracy nie wiedząc do kogo i w jakie warunki.Aha i pracują zadarmo i na czarno.Może zbierzcie sie wszyscy oszukani i wjedzcie do tej agencji a może to też jest turas i dlatego wyjazdy organizuje do turasow a wiemy czym to pachnie- to tak jak cygan wszyscy wielka rodzina. Czy MY POLACY musimy pracować u takich i dla takich ludzi.Wspołczucia dla tych co pracują w tej agencji. N I G D Z I E NIE J A D E lepie jeść suchy chleb. Po przeczytaniu forum nic dobrego i lepiej wycofać sie niż żałować. Przemyślcie zanim sie zdecydujeci. Szkoda, że ludzie ktoży już wyjachali i sie spazyli nie podają swoich mamiarow - prosze Zastanowcie sie. Pozdrawiam i życze powodzenia odwaznym.

Klaus
@oczko 26.02.2015 21:19
Markus-jak to i ty masz zamiar darowac tyle kasy!!!Dzwon do nich i niech oddaja ci kase!!!NO TO FAJNA AGENCJA I NIEZLE LUDZI NA...

HYHY...Cóż za mocne sława na Tą Agencję piszecie,To Wy jesteście nienormalni bo tylko nie rozsądna Osoba,która nigdy nie pracowała za granicą i nie zna życia na obczyżnie,nie ważne gdzie pracujesz czy u Turka czy Niemca by była godziwa zapłata .Ja ,pracowałem ponad 2 lata u Turka i zawsze będę pracować ,miałem na czas Swoją wypłatę,kiedy zbrakło Mi pieniędzy po 2 tygodniach zadzwoniłem do Agencji i powiedziałem o Swej sytuacji ,Agencja pomogła Mi ,że skontaktują się jak najszybciej z pracodawcą i Mnie o decyzji poinformują,szybko załatwili Moją sprawę i na drugi dzień dostałem od pracodawcy zaliczkę...Dlaczego piszeci stek kłamstw na Tak szczerą,oddaną Agencję ,idżcie do Innej,JA ,będę zawsze Jej bronił,zawsze Będę tylko z Tej Agencji jechał za granicę tyle...Pracowałem u Niemca ,ale nie dostałem żadnej zaliczki tylko po przepracowaniu 1m-c i jeszcze odliczył Mi od Mojej pensji za mieszkanie w Niemczech ...Wolę jednak pracować u Tureckich pracodawców są bardziej oddani i rozumią ludzkie potrzeby.Polecam Tą Agencję tylko tym Osobą,którzy Chcą szczere pracować a nie tylko uciec za granicę od problemów w Polsce.

jola

ja nie mam podam kolezanki razem chcemy jechac do pracy ale takiej uczciwej (usunięte przez administratora)

jola

Chyba tak zrobie będę szukała,ale bardzo prosze o telefon o jakies namiary ddo pracy

route

szukaj tam, gdzie nie chca kasy, najlepiej produkcja magazyny na miech dzies mialam numer telefonu musze poszukac.

jola

To z tego wynika że ta agencja Lewandowska jest nic nie warta,jak oni moga kierowac tam ludzi gzie jest zwykły przekręt,i na czarno że nikt tego nie zgłosił na policje,niewiem ale jak mam jechać robić i nic z tego nie miec to szkoda zachodu,już nie wiem gzie szukać uczciwej pracy.

route

jola rob jak uwazasz,a ci co tam pracuja czekaja za wyplata

jola

Czyli mam rozumieć że zna pan ludzi którzy pracują z tej firmy tak?szukam pracy i nie chcę się rozczarować,a ci którzy pracują u Turków co mówią?jak jest no i najważniejsze czy płacą.teraz mam dylemat nie wiem co robić.

route

jola najlepiej sobie zostaw kase na droge powrotna,rozmawialem z ludzmi zaden nie pracuje u niemca, moze akurat tak trafilem i wszyscy na czarno a wiadomo moga nie zaplacic, bo nie ma umowy.

Viktor
@route 23.02.2015 17:48
jola najlepiej sobie zostaw kase na droge powrotna,rozmawialem z ludzmi zaden nie pracuje u niemca, moze akurat tak trafilem i...

Sorry,że takie błędne informację przekazujesz Osobie,która chce pracować,proponuję przedstaw i określ się ,czy pracowałeś u tureckiego pracodawcy bo zawsze każdy procodawca podpisuje bezposrednio umowe o pracę po zameldowaniu Cię na terenie Niemiec,tylko trzeba troszkę czekać,przepraszam,ale już Nikt nie pracuje na czarno tymbardziej w Niemczech,maja częste kontrole,nie wierzę w to co nie wiarygodnie tu przedstawiasz.Ludzie nie wierzcie tym opiniom ,pojedżcie Sami a się przekonacie,ze warto zaufać i wysłać CV do Agencji BMZ!!!Tylko cierpliwość i szczera rozmowa na tel .z konsultantem Tej Agencji.Polecam tą i tylko tą Agencję.

jola

Pytałam i mają w różnych miejscach oferty pracy nie tylko u Turków więc myslę ze najlepiej porozmawiać.Trochę strach wyjechać i zawiesc się jedzie się po to aby pracowac i zarobić,czy to Niemiec czy Turek ale nie wiadomo jak tam jest.

route

tak , umowa jest tak skonstruowana ze masz odebrac kaucje po podpisaniu umowy niemieckiej, a jak dostaniesz prace na czarno u turka nie podpiszesz zadnej umowy i kaucja nie jest zwracana ,a BMZ prowadzi turek , ktory ozenil sie z polka

jola

Tak to prawda jest opłata 100zł ale niby jest zwracana,nie wiem co o tym mysleć zbieraja 400 osób do pracy do niemiec i do holandii.

monika

Ato trochę dziwne bo tez dzwoniłam pod ten numer do agencji Lewandowska bo szukam pracy i rozmawiałam z panią która wszystko dokładnie mi powiedziała i nie pobierają żadnej opłaty,więc nie rozumię dlaczego piszą tu takie bzdety czyzby konkurencja?albo oszusci ktorzy wlasnie zeruja na tych co szukaja pracy_

judy

tak, i dostac sie do kolejnych turasow na czarno i zebrac o swoja kase a kaucja i tak przepadnie bo nie podpiszesz umowy, organizuj grupe i zrob im wtope z prace, a warunki mieszkaniowe wolaja o pomste do nieba.

jola

Właśnie z agencji Lewandowska poszukują od marca do pracy sezonowej do Niemiec i do Holandi dzwoniłam pod numer502667144 pani która odebrała bardzo ładnie przedstawiła warunki,czy ktoś wybiera się w marcu do Niemiec z tej agencji pytam bo dojazd we własnym zakresie ,więc wrazie oferty można zorganizować grupę i skorzystać z jednego busa.

danny

Pojedziesz od tej agencji i wtopa podpiszesz stawkę 9 euro przed wyjazdem a jak zajedziesz do DE tam się okaże od turka że masz 7 euro na godz. no i super komfort ze spaniem po 3-4 w jednym pokoju,jedna kuchnia na 6 osób z jednym działającym palnikiem powodzenia tym którzy już pracują w tej agencji

dana

zapomnialam dodac ze na ulotki

Vitalii
@dana 16.02.2015 23:23
zapomnialam dodac ze na ulotki

Dobroye sutok CZAS! Jestem z Ukrainy. Hotelarze wyjaśnić Cię na okazję dannoy informacji! Jak można być z svyazatsya? Możesz napisz napisz mail lub Skype? Ehat Gotowość do pracy w SL. tydzień!

Vitalii
@dana 16.02.2015 23:23
zapomnialam dodac ze na ulotki

bibasok@gmail.com

dana

potrzebuja w Berlinie 2 osoby z autem i z gpsem praca na czarno i bez placenia pieniedzy na firme Lewandowska po 100 zl, dam adres za darmo pracowalam tam i mam kase, czekaja tam ludzie z ukrainy bez auta i nie maja jak pracowac, kto sie nie boi wyzwan niech pisze, warunki mieszkaniowe pokuj bez okna i goraco jak w piekle,ale idzie wytrzymac,placa 3 razy w tygodniu po 50 e za dniowke, reszta po miesiacu, zawsze tygodniowka im zostaje ,a za pokoj z dwoma materacami 200e, ale praca na swiezym powietrzu nie w fabryce,przemyslcie to

oszukany

BARDZO NISKO UPADLI!!! POD KONIEC STYCZNIA 2015 ROKU DALI FULL OGŁOSZEŃ ŻE PRZYJMĄ W WIELU ZAWODACH DO PRACY. ZGŁOSIŁO SIĘ MNÓSTWO LUDZI KTÓRYM KAZANO WPŁACIC KAUCJE W WYSOKOŚCI 100ZŁ W ZAMIAN ZA OTRZYMANIE ADRESU FIRMY W KÓREJ JEST PRACA ( OCZYWIŚCIE TAKIE PRAKTYKI SĄ ZABRONIONE I NIE DOPUSZCZALNE W PRAWIE POLSKIM) PO WPŁACENIU OCZYWIŚCIE ZERO ODZEWU, DOPIERO PO WIELU TELEFONACH I MAILACH ODDALI KASE. DZWONIŁ JAKIŚ FACET OD NICH PODAJĄC SIĘ ZA SZEFA I PRZEPRASZAŁ ZA ZAISTNIAŁĄ SYTUACJE BO NIBY JAKAŚ PRACOWNICA PRÓBOWAŁA SOBIE DOROBIC TROCHE GROSZA NA BOKU I Z TĄD TA SYTUACJA TŁUMACZYŁ. PRAWDA JEST TAKA ŻE NIE MIELI SIĘ JUŻ CZYM OGONIC A BYŁ KONIEC MIESIĄCA WIĘC WPADLI NA TAKI CHYTRY PLAN WZIĘLI OD LUDZI KASE POPŁACILI SWOJE ZOBOWIĄZANIA. PO CZYM NASTAŁ MIESIĄC NAZSTĘPNY SPŁYNĘŁY PIENIĄŻKI Z KONTRAKTÓW I ODDANO LUDZIOM WYCIĄGNIĘTE PIENIĄDZE WYMYŚLAJĄC CAŁĄ TĄ CHISTORIE. TYLKO ŻE JA OSOBIŚCIE WPŁACIŁEM KASE NA KONTO PANI ZENONY LEWANDOWSKIEJ.!!! WIĘC JAKA TO PRACOWNICA? BARDZO NISKO UPADLIŚCIE JESTEŚCIE POD DNEM!!! DLA LUDZI SZUKAJĄCYCH PRACY RADZE OMIJAC Z DALEKA A JAK JUŻ DO WAS DZWONIĄ TO PO ROZMOWIE ZAPISZCIE ICH NUMER JAKO NIE ODBIERAJ WIĘCEJ.

Maniek

Może i dobra ta Agencja, ja jednak trafiłem pechowo,,, nie dość że konsultant podał zły adres w DE to na miejscu się okazało, że pośrednik,, tak tak,, pośrednik turecki nic nie wiedział że mamy przyjechać,, nie dość że jazda autem całą noc, czekanie na osobę odpowiedzialną do zatrudnienia,,, i to z Niemieckiej innej agencji to jeszcze niewiedza, zero konkretów,,, jak dla mnie jedna wielka ściema,, wróciłem po trzech dniach,, wycieczka za 300 euro plus 100 zł kaucji

Homer
@Maniek 30.01.2015 16:05
Może i dobra ta Agencja, ja jednak trafiłem pechowo,,, nie dość że konsultant podał zły adres w DE to na miejscu się okazało, ż...

Czemu ludzie takie bzdety piszą na tą Agencję ,z tego co sie oriętuje to jest wiele oszustów powołujacych sie na tą Agencję ,ale proszę sprawdzić nr Agencji i certyfikat. Wedle Mnie to dobra Agencja,szczerze trzeba od Swojej strony wspołpracować,rozmawiać,zawsze odbierają Odemnie tel.i zawsze dzwonią z ofertami pracy pracodawców przedstawiają:niemieckich,włoskich i tureckich nigdy nie słyszalem od Konsultanta o innej Agencji niemieckiej, i która oferta Mi odpowiada wysyłają moj dokument czyli CV do niemieckiego pracodawcy oczywiście za Moja zgodą,są pomocni,nie miałem nigdy z tą Agencją o nazwie BMZ Agencja lewandowska problemu,polecam innych tą Agencję oby było więcej takich jak BMZ Agencja Lewandowska to tyle!!!

jimmy

marcin 1 raz jedziesz przez ta agencje

janek

jak z językiem trzeba umiec dobrze do fabryki?

Marcin

jade na poczatku lutego przez te firme do pracy w niemczech do pracy na mnagazynach, ilekroc maja jakies oferty zawsze do mnie dzwonia i mowia. polecam kazdemu oplata jest zwracan na konto po podpisaniu umowy o prace po stronie niemieckiej kazdy narzeka a to jest jedyna firma ktora moge polecic sa uprzejmi i w porzadku jak dla mnie.

Zostaw opinię o BMZ - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ