BMZ

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 83 ocen.

BMZ
3 83 6 1

Opinie o BMZ

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w BMZ? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo pomocna!

Daria

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Warto starać się o pracę?

Dajciespokój
@Daria 24.04.2018 22:16

Nie. Albo inaczej poczytaj opinie. A zresztą kto chce robić będzie robić a jak nie to ..

@Klaudia

Witam. Może mi ktoś odpowiedziec jak to jest z wypłatami w bmz? Czy jeżeli np zatrudnie sie 20 kwietnia to dostane za przerobione dni 10 maja? Czy musze jeszcze przepracować caly czerwiec?

Maja

@Ona dużo zmieniają się warunki zatrudnienia po okresie próbnym? Możesz napisać o tym coś więcej? @Xyz podejrzewam, że Wasze liderki mają również przełożonych w firmie BMZ, dlatego może warto ich powiadomić o tym zachowaniu?

Tobybylonatyle
@Maja 01.03.2018 13:31

Tak, to prawda, liderki izoluja od reszty pracowników w momencie kiedy nawalisz lub zrobisz coś źle, to już wiesz że ladujesz na innej lini na najbliższe dni, aż ksiezniczce poprawi się humor. W między czasie obrobi ci (usunięte przez administratora) A jeśli już zostaniesz na lini cudem, to masz już przewalone całą zmianę ponieważ ciągle patrzy na Ciebie z byka i robi durne docinki albo omija Cię szerokim łukiem żeby potem mieć pretensje że o czymś nie powiedziałas. I naprawdę to nie pracownikom się u was nie podoba tylko weźcie się za liderów bo na liniach jest tak gęsta atmosfera ze nie da się wytrzymać.

Maja

@Xyz napisałeś, że zachowania zahaczają o mobbing. Czy są to zachowania związane z poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników? Ważne jest to, by to ustalić, bo jest to już poważne przestępstwo.

Uuuuuu
@Maja 23.03.2018 13:39

Kiedys bylam w podobnej sytuacji , oczywiscie nikt mi nie uwierzył wszyscy byli za liderem a ja ta zła, liderka przekrecila wszytsko. Walka z wiatrakami to jest wg mnie ,kto stanir po stronie zwyklego pracownika.A kim Maja jestes w tej fimie,pracujesz tam?

Damian

Omijajcie tę firmę z daleka,wyzysk jakich mało pracownicy produkcji płaczą tak są traktowani!!! Liderzy szkoda gadać o tym świadczy cały czas proces rekrutacji uciekać i niezbliżać się do tej firmy...

Xyz
@Damian 10.01.2018 22:48

Porażka unikajcie tej firmy!Liderki porażka,wredne chamskie, miłe dla wybranych.Paniusie nyślą sobie co one to nie są ,że mogą poniżać innych

Ona

Witam, dajcie znać jak to wygląda w BMZ trzeba każdy weekend pracować? A jak kasa w miarę? Proszę o odpowiedź?

~rychu
@Były 04.12.2017 12:19

To co musisz robić, skoro tak piszesz o tej pracy? Ciężko to jest na budowach, wiem bo sam pracowałem...tu chyba na produkcji nie jest tak źle??

Stalking

Praca,porażka liderzy to ludzie którzy zrobią wszystko dla premii za podnoszenie co chwila normy.Dziękuje nigdy więcej BMZ. Jednemu się dziwie,jak taki lider wstaje rano i patrzy w swoją twarz...

Ewa

Co jakiś czas czytam w internecie ogłoszenie o pracę w BMZ w Gliwicach. Firma szuka pracownicę/pracownika na montowanie drobnych elementów w zestawy na bazie baterii.Chciałabym wiedzieć jakie są warunki pracy,w jakich godzinach są zmiany, i w ogóle coś o pracy w BMZ.

Ona
@Ewa 12.04.2016 10:30

Praca na dwie zmiany od 5:50 do 13:50 i od 13;50 Do 21:50. Pierwsze 3 miesiące próbne 2450 +200zł premi brutto potem umowa na 3 lata i warunki sie zmieniaja. Praca fajna ...jesli ktoś lubi pracę manualne....spróbuj zobaczysz czy to praca dla ciebie...

Maja

Firma obecnie prowadzi wiele procesów rekrutacyjnych, zarówno dla osób zainteresowanych pracą biurową, jak i fizyczną. W związku z tym chętnie usłyszymy coś więcej na temat tego jak wygląda praca w poszczególnych jej działach. Pracujesz w BMZ? Podziel się tym jak wygląda Twoja praca oraz jak oceniasz firmę jako pracodawcę. Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo istotne dla osób, które są zainteresowane aplikacją i trafiły na ten wątek szukając dodatkowych opinii.

anet

warunki to jedno ale najpierw zobacz jakie sa wymagania, możesz nie dac rady. ja osobiście zacząć chcę u nich stażu we dziale obsługi klienta ale musze się zorientowac najpierw ile by mi zapłacili na stażu

MA

Mam pytanie.Czy ktoś wie, w jakich firmach w Gliwicach na strefie zatrudniają kobiety,i w których[albo gdzieś w Gliwicach] zaczynają pierwszą zmianę na godzinę siódmą.Pytam się o to ponieważ nie jestem z Gliwic,a muszę jakość dojechać do pracy.

ewa

Nie polecam tej firmy dzisiaj dzwonili do mnie z policji z Mławy czy wpłacałam jakies poieniądze za załatwienie pracy za granicą,to znaczy ze to jest wyłudzanie a nie załatwienie pracy

Turek

Turek już siedzi w areszcie za oszustwa. Był poszukiwany przez niemiecką policję a Pani szefowa trzęsie tyłkiem bo same długi zostały!

to dobre

KAKADU- nikt nie może znać szefowej bardziej niz ty - BO SAMA NiĄ JESTEŚ. Ciekawe jakie jeszcze wynyślicie superlatywy na wasze wyjazdy do nikąd i ilu ludzi jeszcze uda wam sie nabrac na wspaniał warunki mieszkaniowe i płacowe. Smiech jak mozna sobie wystawiac pozytywne opinie!!!!- prawda Tom, Robocop.Klaus. Viktor,Płomyk, Kakadu

gol

Uwazajcie na ta agencje!!! Chcesz sie przekonać to Wyjedz a sam sie przekonasz z kim masz doczynienie.Właścicielką a i owszem jest polka ktora obiecuje gruszki na wierzbie a tak naprawde to jakaś gęś ktora nie wie co mowi a i po polsku nie mowi poprawnie!!! Ha a podaj numer do szefowej z papierka bo jak dzwonie to albo konsultantka albo jakiś łamany polski głos. Dobrze że oni mają start w oszustwie innych. Ale prawda predzej czy pożniej wyjdzie na jaw i ktoś za to beknie. Oszustwo w kazdym wyjezdzie. Pozytywne opinie to chyba piszą osoby wspolpracujące. Bądz szczery ale pod jakim wzgledem, co to ma byc za szczerosc!!! A wlaścicielem i owszem jast polka ktora siedzi z turasem i oboje krecą.Osobiśie bylem widzialem i już nie chce z oszukańcami mieć doczynienia. Kakadu i płomyk wy chyba nie wiecie co piszecie. Nie polecan nilomu tej psełdo agencji w zadnym fachu bo to lipa. Wyjedziesz stracisz i wrocisz. Juz nawet ukraincow krecą zobacz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bmz agencja lewandowska a sam sie przekonadz!!!

jaqqol

Witam czy ktos wyjechal lub ma wyjechac jako rusztowaniowiec z tej agencji.

Kakadu

Ho,Ho cóż za nieodpowiedzialne komentarze na Tak Szczera,pomocną Agencję jaką jest BMZ Agencja Lewandowska,Osobiście znam Szefową tej Agencji, to Ona powinna Wam wystawić opinię jacy są Polacy i co piszą w swoich dokumentach przesanych na adres Agencji,i jakie Sama Właścicielka ponosi konsekwencje danej Osoby,która pojedzie do Niemczech,i to do Niej dzwonią pracodawcy niemieccy,tureccy i inni ,i to Ona się tłumaczy za Was.Nie chcecie pracować tylko uciec z Polski bo nie macie żadnego startu w Polsce bądż jakiś problem.Nigdy nie pracowalście za granicą,bariera językowa itp.Nikt tu Nikogo nie przymusza do wyjazdu do pracy,Chcesz pracować to szczerze rozmawiaj z Agencją i współpracuj a nie wstawiasz niewiarygodne opinie.

oczko

Jesli wyjedziesz to przekonasz się jak można zarobić pieniądze w obozie pracy u turka- 12 godzin w tym jedna przerwa na posiłek!!! A po pracy pokòj 2 na 2,po dwie osoby w klitce. Zero szacunku i podziękuj że pracujesz. To co się dzieje to koszmar. Uważajcie z kim zaczynacie to jakiś koszmar!!!!!.Osobiście nie polecam bmz agencji z Mlawy

robko

witam to prawda tylko czemu z tymi złodziejami nikt jeszcze nic nie zrobił i dalej będą naciągać ludzi dalej się ogłaszają i naciągają ludzi .

cala prawda

robko i stek klamst macie racje , wyslali nas do pracy w budowlance i okazalo sie ze praca na czarno u turasa,czekalismy 3 dni ze moze cos sie zmieni i dadza nam papiery do podpisania, nic sie nie zmienilo i z powrotem do domu wszystko na wlasny koszt, strata na przejazd i dojazd z powrotem , a ten caly wlasciciel firmy to turas i nawet nie wiesz ze turasowi dajesz stowe a on wysyla cie do swoich braci i czesc jak czapka pracy nie ma i napatrzysz sie na ich zycie , swini nie jedza a zachowuja sie jak swinie, ciekawe co ta cala lewandowska w nim widziala niewytarty kibel po sraniu?i jeszcze wysluguje sie sie swoimi pracownicami na pewno zeby mu tu ladna opinie wyrobic, bo jako tom jest niewiarygodny,nawet po polsku nie umie pisac,popatrzcie wyzej na jego wypociny po polsku, a one pisza jako; robocop ,klaus i viktor, a co maja zrobic jak pracy nie ma? bardzo ladnie opisuja nowa prace i cuda na kiju jakie sie zarobi.Wasza sprawa czy mi uwierzycie,ale bylem , widzialem i nie chce juz slyszec tureckiego bo by mnie krew zalala, jak nie chca mowic po niemiecku i przy tobie gadaja po swojemu , to cos kombinuja jak zwykle zreszta.Cala ich robota to kombinacje i jeszcze pierdolony klaus czyli ktos od nich deklaruje ze niemiec nie placi?niemcy nienawidza turasow jak psow i nie beda gorsi od nich, predzej polak cie oszuka niz niemiec a na brudasa turka nie licz ze ci zaplaci raczej okradnie.

Płomyk
@cala prawda 24.03.2015 22:16

Przepraszam,ale się z Twoją opinią nie zgadzam i Mam tu wiele do powiedzenia!!!!Otóż właścicielem Agencjii jest Polka a nie Turek jak opisujesz?, To właściciel powinien Cię podać do określonej Instytucjji za znieważenie opni tutaj podawanej przez Ciebie ,Sam prowadzę Firmę i wiele razy korzystałem z usług BMZ Agencja Lewandowska(ofert na działalność),osobiście nie pozwolę na takie opinie tu wstawiane poprzez niekompetentne Osoby,niewiadome Swoich czynów. P.S. Niedowiarkom proszę osobiscie się o stawienie w Biurze i przekonać się :KTO JEST WŁAŚCICIELEM AGENCJI

stek klamstw

robko to gorzka prawda jedziesz na swoj koszt placisz bmz agencji 100 zl kaucji. Docierasz na miejsce okazuje sie ze robią oczy i dziwią sie po co przyjechales, czekasz za robotą ktora miala byc a jej nie ma , placisz za kwatere ktorą miałeś dostać od pracodawcy.juz jasniej nie da sie tego opisać to wielka ściema a jak zadzwonisz to jakiś ludź łamanym polskim powie ci że to twoja wina i wystawi ci rachunek. Tylko pytam za co?

robko

witam jak byś jechał na własny koszt do Niemiec pracował za frajer i był kręcony przez tą firmę BMZ agencja Lewandowski i GIS i wracał bez grosza do domu ,przez takich krętacz żeby dorobili się na ludzkiej krzywdzie .

stek klamstw

No to ładnie tu sie opisuje. Ostatnie dwa wpisy to dodała napewno jedna osoba! Jaka ta agencja jest Wspaniała i życzliwadla ile oni robia"dobrego".Ja osobiscie nigdy już z tą agencją nic nie chce mieć wspolnego- to kretacze i oszuści. Oni pomagają owszem ale wyciągnąc ostatni grosz z kieszeni. Nie pojechałem na turne tylko do pracy ktorej na miejscu nie było a ze mnie zrobili pijaka. Kazali mi czekac i czekać a pozniej okazało sie że jestem pijak. OTak sie składa,że nie pije do wielu lat!!!Przykre to jest tak dla mnie jak i dla mojej rodziny. Nigdy jeszcze nie spotkałem sie z taką obłudą i zakłamaniem jak od tej przekletej agencji.Wyłudzają pieniądze a pożniej jeszcze szargają opinje. Mam nadzieje ze znajdzie sie ktoś mądrzejszy i zdrowszy i zrobi z nimi porządek. Nigdy wiecej doczynienia z tą agencją!!!! I z turkami ktorzy wyłudzaja pieniądze do ludzi ktorzy chcą uczciwie pracować i żyć godni.

Robocop

Ojejku??? jakie bzdury wypisywane na Tak szczerą Agencję,drugiej Tak szczerej Agencjii nie znajdziecie,to żal mi Was bo wy jesteście oszustami ,bez znajomości językowych,bez ogłady i nie chcecie pracować a pieniążki Wam z nieba nie spadną,niestety mądry człowiek nie pisze tutaj,tylko pracownik-oszust bo nie umie określć swych błędów TOOOO !!!!zawsze Ma pretensję do Agencji,ale się nie zastanawia co Sam czyni jak pojedzie do Niemiec .Tu Sama Agencja powinna pisać opinie i wystawiać o Osobach,które pojechały do Niemiec .To tyle ,szkoda Mi słów!!!Tylko,proszę Te Osoby o odzew,które normalnie myślą i zaufane Osoby ,które współpracują z Tą Agencją.. P.S. Polecam i zawsze dla Tej Agencji pojadę do pracy jak tylko będzie dla Mnie 3 już z kolejii oferta

agent

witam to co ta firma BMZ Agencja Lewandowski i GIS robi z ludźmi to jest masakra zwerbują cię do pracy i będziesz robił za darmo .Banda oszustów nie polecam

Tom
@agent 22.03.2015 11:36

Jak zawsze tylko pretęsie dla agencja ale nikogo nie myszle otym ze Pracowniku tesz sam oszutów

robko

witam to co mnie spotkało przez firmę BMZ Agencja Lewandowski to jest nie wyobrażalne zostałem skierowany do pracy do Niemiec przed wyjazdem obiecali złote góry jak wyjechałem to pracowałem bez umowy nie dostałem ani cent byłem tylko manipulowany i kręcony ,wróciłem do Polski na własny koszt bez grosza od tej firmy .

Pan

witam to prawda panowie ta firma BMZ i GIS to banda złodziei i naciągaczy nie polecam z nimi zaczynać są bez skrupułów dla ludzi.

oszukany

witam firma BMZ Agencja Lewandowski i GIS w Niemczech to prawdziwi oszuści i krętacze pojechałem do pracy jako spawacz z tej firmy pracowałem tam zostałem oszukany pracowałem z darmo bez żadnej umowy byłem tylko oszukiwany ,wruciłem do Polski z długami na własny koszt bez grosza od tych oszustów .Nie polecam z nimi zaczynać.

tatata

Oleg chyba zaczal do Ciebie pisac Michal jako tom i probuje zrobic z Ciebie pijaka a jaka jest prawda , ze niby nasi i wy ukraincy pijecie wiedza to ludzie , ktorzy tam byli i sie spotkali,dziwne ze na 9ciu ludzi ani jeden nie naduzywal alkoholu.

Zostaw opinię o BMZ - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ