Sambud-2 Bielecki i Wspólnicy Spółka Jawna
2 479 6 1

Opinie o Sambud-2 Bielecki i Wspólnicy Spółka Jawna

magazynier

Jeżeli ktoś chce aplikować na stanowisko magazynier to na waszym miejscu zrobiłbym dopisek "Tylko po stronie biurowca" ponieważ praca na magazynie po stronie biurowca to jest coś w rodzaju sanatorium. Tylko basenu tam brakuje żeby lepszy był relaks ale nic straconego. Hala B do tego doskonale się nadaje nawet piec centralny jest blisko to woda będzie podgrzewana. Niech ktoś tu napisze jak to jest że 80% tirów ładowanych jest po stronie produkcji, tylko 20% po stronie biurowca, po jednej i po drugiej stronie jest po 8-miu magazynierów na zmianie a pieniądze prawie wszyscy zarabiamy takie same. Moim zdaniem coś tu nie jest halo. Ci co mocni tylko w gębie mają sanatorium a Ci co naprawdę pracują mają wielki zapieprz? Może mnie tu ktoś kompetentny odpisać dlaczego w tej firmie jest taka nierównowaga?

alf
@magazynier 19.10.2018 08:17

No normalnie debilizm ale płacą w miarę to jakoś to jest znośne.

zainteresowany operator

Dajcie znać co tam ciekawego w firmie? Lepiej czy znacznie gorzej? Zmiany czy stabilizacja?

ciekawy jasiu

A tak w ogóle skąd się wzięła nazwa SAMBUD i 2-jka na końcu??? Ktoś wie może?

Zmiana

Skąd ta zmiana nazwy?????? co się stało?

Jacek
@Zmiana 16.10.2018 18:31

Też się zastanawiam

Też się zastanawiam
@Zmiana 16.10.2018 18:31

Też się zastanawiam

Warjat

Witam, chciałbym aplikować na stanowisko utrzymania ruchu. Powiedzcie Mi jak to wygląda w tej firmie

Flash
@Warjat 16.10.2018 15:34

Jak utożsamiasz się ze swoim nickiem to się nadajesz ;)

basia

Na ogłoszeniu o pracę widzę: Firma Sambud-2 Bielecki i Wspólnicy Spółka Jawna a na stronie: Sambud-2 K.Stępak i Wspólnicy Spółka Jawna Czy to firma zmieniła nazwę? co się stało?

Sambud-2 Bielecki i Wspólnicy Spółka Jawna
pracodawca
@basia 16.10.2018 09:48

Prośba o info w którym miejscu - to poprawimy na właściwą nazwę :D

Nick
@Sambud-2 Bielecki i Wspólnicy Spółka Jawna 16.10.2018 09:50

Jaka przyczyna tej zmiany?

Maria

@MGZ, czy możesz powiedzieć coś na temat wspomnianych szkoleń? Czy są one współfinansowane lub w całości finansowane przez pracodawce? @Marcin, nie obrażaj osób trzecich na forum. Każdy sam decyduje jakie wynagrodzenie jest dla niego satysfakcjonujące lub w jakimś stopniu spełniające podstawowe potrzeby. Nawiązując do Twojej wypowiedzi nie ma w tym nic "nienormalnego".

kapitalista

Ja na pewno bym nie podnosił żadnych pensji ani na magazynie, ani na produkcji a tym bardziej na Samprofilu. Ponieważ w tej firmie jest bardzo rzadkie zjawisko i mało spotykane. Otóż pracuje już tu kilka lat,żadnych łapówek nie biorę a mimo wszystko jest tak: Do samprofila ludzie pchają się rękami i nogami. Na produkcję też chętnych nie brakuje a na magazynie to już jest jakiś film z gatunku - Sci-Fi Ani jednego CV nie ma w biurze. Mam takie takie wrażenie, jakby się każdy bał pracy na magazynie a praca na magazynie jest naprawdę wspaniała i rozwojowa naprawdę nie ma czego się bać.

MGZ
@kapitalista 11.10.2018 20:02

No to jest dziwne przecież na produkcji jest dużo ciężej i przede wszystkim musisz coś umieć a jak nie umiesz to szybkie szkolenie np spawania i ogień ale co do pensji człowieku to Cię poniosło.musza podnieść ludziom i to szybko bo kadra się zmniejsza.

Marcin
@kapitalista 11.10.2018 20:02

A czy Ty jesteś normalny?? Za te pieniądze pracuj sam.

Pan Aleks
@Marcin 11.10.2018 23:33

A czy jest Utrzymanie Ruchu?

zainteresowany operator

znalazłem na stronie takie informacje: "Produkcja Dzięki wykorzystaniu nowoczesnych linii produkcyjnych, nasza firma jest w stanie wytworzyć produkcję na poziomie 17 tysięcy ton miesięcznie. " "Nagrody: 2009r. Stalowy Wilk - przyznana przez PUDS 2017r. Innovation Award 2017 - przyznana przez SAP Podziękowanie od Zarządu Infrastruktury Komunalnej i Transportu w Krakowie " czy ktoś może to rozwinąć? czy w związku z tym warto aplikować na produkcję? ktoś poleca?

No i fajnie
@zainteresowany operator 03.10.2018 14:35

Najlepiej przyjdź i przekonaj się sam. Za chwilę rozleje się czara goryczy tych którym coś się nie podoba. Najczęściej będą to głosy tych którym się nie podoba że żyją i że w każdej pracy są wyje....ani Spróbuj sam, przyjdź i się przekonaj czy warto bo to sam musisz stwierdzić.

zainteresowany
@No i fajnie 03.10.2018 15:01

A ile można miesięcznie dostać?czy są nadgodziny? Płatne???? co z sobotami?

informacja
@zainteresowany 03.10.2018 17:04

17000 tysiecy to chyba rocznie. linie sa stare praca jest nie bezpieczna i ciezka

Zawodowy Szambo nurek
@informacja 04.10.2018 15:51

Praca (usunięte przez administratora) nurka bezpieczniejsza tylko czasem g... zalewa :((((((((((((

Szok
@Zawodowy Szambo nurek 04.10.2018 16:18

Naprawdę jest tak beznadziejnie i niebezpiecznie?????

Osiedlowa Ławka Szyderców
@Szok 05.10.2018 14:01

Żartujesz? Jest jak w każdej pracy. Jeśli się stosujesz do przepisów BHP i jakiś utartych zasad to czy tu czy tam będzie bezpiecznie. Fakt że jest to praca czasem ciężka czasem lekka ale to nie składanie długopisów w domu. Tak sobie szydzę z malkontentów czasami którzy tu głupoty wypisują na temat firmy. Odwieczny żal że im się nie udało zdobyć tu złotych gór i sukcesów będzie się tu ciągnął jak wiadomo co po gaciach. Mieliśmy tu paru odważnych ale niestety głupota przerosła ich odwagę bo myśleli że się nikt na tym nie pozna.

Produkt stal
@zainteresowany operator 03.10.2018 14:35

W tej firmie kluczowi pracownicy sie zwalniaja, chyba wszystko jasne w tym temacie jak ta firma traktuje magazyn, produkcje, biuro...

odwarzny
@Osiedlowa Ławka Szyderców 05.10.2018 14:09

Tak, tak tutaj sami odwarzni a na samprofilu nic sie nie stalo

Dysgrafik
@odwarzny 08.10.2018 21:52

Żebyś Ty jeszcze znał zasady ortografii to był byś gość.

jan
@odwarzny 08.10.2018 21:52

A co się stało?

Maria

@pociotek, pracujesz obecnie w Sambudzie-2? @podpułkownik, czy możesz wypowiedzieć się na temat zmian jakie zaszły w firmie na przestrzeni ostatnich miesięcy? Posiadasz takie informacje? @Jeden z wielu byłych pracownik, możesz podpowiedzieć nam jakie benefity pozapłacowe były oferowane pracownikom w czasie gdy pracowałeś w firmie?

Czeski film
@Maria 20.09.2018 14:03

Ja sporo wiem nie tylko na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy ale na przestrzeni ostatnich kilku lat. Posiadam sporo informacji, niektóre informacje są warte dalszego dociekania a niektóre nie są warte żadnego zachodu. Ale nie podzielę się żadnymi! Nawet sprawdzonymi informacjami, ponieważ obowiązują mnie pewne zasady. W większości firmach założonych w czasach PRL-u na terytorium naszego wspaniałego kraju jest tak: Im mniej wie zwykły pracownik tym lepiej.

wojskowy
@Czeski film 20.09.2018 16:41

Zgadzam się. Każdy żołnierz będzie tylko wtedy dobrym żołnierzem jak będzie wiedział tylko tyle ile powinien wiedzieć. Zbyt duża wiedza mogła by mu zaszkodzić i mógłby pociągnąć na dno całą drużynę. Każdy powinien wiedzieć gdzie stoi w szeregu. Nie interesować się niczym i spokojnie czekać na 10-go. A będzie dobrze.

jeden z wielu byłych pracownik
@Maria 20.09.2018 14:03

Odpowiem na pytanie o benefity - otóż nie było żadnych, natomiast mnóstwo atrakcji wyczerpujących system nerwowy :) Dlatego jestem jednym z wielu byłych pracowników :)

Nie rozumiem tego !

Ja nie mogę tego zrozumieć jak można nowego(świeżego)pracownika od razu kierować do reaktywowanej zmiany emerytów? Przecież Ci pracownicy to są sami twardziele, nie potrzebują żadnych krótkofalówek żeby mieć lepszą komunikację! Wystarczy że tylko na siebie popatrzą i już wszystko wiadomo. Ten nowy pracownik co miał polskie obywatelstwo nawet nie przepracował tu pełnych pięciu dni a ubranie robocze kosztowało,badania lekarskie zapewne też i szkolenie BHP też nie było tanie. Myślę że każdy nowo przyjęty magazynier powinien być kierowany na zmianę "T" żeby powoli się przystosował i zaaklimatyzował( tam jest lżej )a nie od razu go dawać do takich profesjonalistów!

Megamocny
@Nie rozumiem tego ! 28.09.2018 16:33

Bo trzeba być twardym a nie miękkim. Ta praca wymaga sprawności fizycznej oraz psychicznej na poziomie Navy SEALs.

młoda handlówka
@Megamocny 29.09.2018 10:33

W naszym dziale też lepiej byłoby jakby bardziej patrzyli na CV. Przyjmowali ludzi którzy mają lub mieli kogoś w rodzinie ze służb specjalnych albo wywiadowczych. Na pewno wtedy byłoby więcej tirów na placu i więcej byśmy zarabiali. Mało kto wie że od 28 grudnia 2016r. obecnym polskim szefem wywiadu jest Piotr Krawczyk Podpułkownik Agencji Wywiadu.

magazynier

Jak żem się dzisiaj urobił na magazynie to nawet nie wiem jak to opisać. Jak po pracy szedłem na parking do samochodu to nie wiedziałem czy dojdę. Ręce mnie bolały,nogi,chyba wszystkie stawy,dolna część kręgosłupa też. Pomyślałem że mam grypę i pojadę prosto z pracy do lekarza i tak też zrobiłem. Jak już jakoś szczęśliwie dojechałem na miejsce to okazało się że lekarza nie ma,bo pojechał do jakiegoś wypadku. Przyjechał dopiero po 16-tej a ja byłem dopiero ósmy w kolejce więc przyjął mnie przed 18-tą i powiedział że to nie żadna grypa tylko przepracowanie.

szeregowy klakson
@magazynier 13.09.2018 18:36

chlopaki z bochni pozdrawiaja ;)

negatyw negatyw negatyw

Napiszcie coś ciekawego . Czy nadal tak źle i beznadziejnie? co tam w biurach?

Gowork dba o Pana i Panią
@negatyw negatyw negatyw 27.09.2018 16:54

Nasze doświadczenie dowodzi, iż zdecydowanie większe korzyści uzyskają Państwo dzięki transparentnej komunikacji z użytkownikami. Oficjalna odpowiedź w oczach osób odwiedzających profil pokaże profesjonalizm i to że liczą się Państwo ze zdaniem pracowników.

Sambud-2 K.Stępak i Wspólnicy Spółka Jawna
pracodawca
@Gowork dba o Pana i Panią 27.09.2018 17:22

Ktoś z sambud2 pracuje w gowork?

podpułkownik
@Sambud-2 K.Stępak i Wspólnicy Spółka Jawna 27.09.2018 17:24

Czyli co pracodawca nie ma żadnych praw? Alleluja wszyscy za tem do zwolnienia....

Krakowiacek jeden co ma koni 7

W 2015 roku tutaj pracowałem i powiem, że jeżeli chcesz się nauczyć czegoś naprawdę porządnego to zdecydowanie nie ma tutaj po co przychodzić. Szkoda czasu! Co się obecnie dzieje, nie mam pojęcia, ale szczerze wątpię, że coś zmieniło lub zmieni! (usunięte przez administratora)

zaskoczona nawet i produkcja !

Ja nie wiem jak można spożywać posiłki w takiej szopce,przecież jest stołówka,to nie jest stołówka tylko i wyłącznie nasza czyli produkcji.Magazyn po stronie komisu [ciężarówki pl.]też powinien tam mieć przerwę i jakoś normalnie zjeść śniadanie! A nie jeden je na siedząco drugi na stojąco a trzeci dopiero za godzinę aż się miejsce zwolni. Dla mnie jest to nienormalne zachowanie! Nie wiem kogo wy się aż tak bardzo boicie że jecie w takich warunkach??? A możecie jeść jak ludzie czyli z nami.

Negatywnie
@zaskoczona nawet i produkcja ! 07.09.2018 10:26

toż to prawdziwy szok dla mnie. Nie mogę w to uwierzyć doprawdy.

Biuro (parter)
@zaskoczona nawet i produkcja ! 07.09.2018 10:26

A my wiemy kogo oni się boją.Nawet my się boimy a co dopiero oni. Mamy krótkofalówki to wszystko słyszymy. Ale strach nawet o tym myśleć a co dopiero o tym napisać.

halo halo negatyw
@Biuro (parter) 11.09.2018 17:48

Krótkofalówki???? :-) naprawdę?

podpułkownik
@zaskoczona nawet i produkcja ! 07.09.2018 10:26

Trzy tygodnie będziecie mieć spokoju. Mój przełożony wyjeżdża na urlop do Afryki więc będzie trochę czasu na konkretne zmiany.

pociotek
@podpułkownik 14.09.2018 21:48

który?

obserwator trendów

Fatalna atmosfera w pracy, ale cóż pożal się Boże deerektor, którego przygarnęli, kreuje atmosferę strachu. Mile widziane donosicielstwo i głębokie uniżenie. Samodzielne myślenie to nieee tutaj. Ale to nie te czasy, oj nie, jednak od 20 lat nieco się zmieniło w zarządzaniu personelem Panowie. Czas wejść w fazę traktowania ludzi po partnersku.

Albrecht von Jan
@obserwator trendów 10.08.2017 09:59

No widzisz? Zmieniło się coś? czy nadal tak jest?

Jeden z wielu byłych pracownik
@Albrecht von Jan 11.09.2018 16:10

Nie wiem. Już tam nie pracuję, jak wielu innych świetnych pracowników, którzy odeszli lub zostali zmuszeni do "samoistnego" odejścia.

Aaaa

Ja to myślę że negatywne komentarze są od chłopaków z dobrej zmiany. Wcześniej były od przeciwników. Czy nie warto stępić ten osikowy kołek? Bo już za długo jego ostra końcówka podrażnia Wam byt...

Love
@Aaaa 06.09.2018 07:44

Szkoda tej dyskusji. Każdy ma prawo do swojego zdania. A że większość jest opinii negatywnych to inna sprawa. Ale niech już zapanuje miłość i radość, tak w biurach, na placu i na hali. Miłość dla każdego pracownika tego.

Brawo Ty
@Love 12.09.2018 15:20

Kończą się argumenty bo jest lepiej niż było i nie ma już do czego się przyp...

Ostrożnie

A ja chciałbym wystawić negatywną opinię i dać 1-dną gwiazdkę.

Pingwin z Madagaskaru

Niech zapanuje zgoda i spokój i radość dla wszystkich.

Byly pracownik

Ojjj duzo pisac wyzysk, jak w(usunięte przez administratora) afera goni afere ludzi w biurze wiecej niz na magazynie, produkcja traktowana inaczej magazyn inaczej, dwoch brygadzistow hmmm czy sie boja nie wiem nie pamietali jak wczesniej zajwaniali, teraz nawet na chwile siasc nie mozna ( wyzsze stanowisko i odrazu inne wartosci ) podpierdzielanie kazdego to norma. Szukanie oszczednosci na magazynierach a za BIURO NIECH SIE WEZMA, jedyny chyba wporzadku tam jest kierownik o ile nie ucieknie z tamtad. Odradzam !!!

zainteresowany
@Byly pracownik 03.11.2017 09:28

A cóż tutaj się dzieje????

podporucznik

Ta firma wcale nie jest taka zła. Pamiętam jak się tu przyjąłem to nie mogłem uwierzyć, że aż tyle jest tu niedoskonałości a firma pomimo tego bardzo dobrze prosperuje więc postanowiłem że podpiszę z nimi kolejną umowę i teraz wiem że dobrze zrobiłem.(usunięte przez administratora). Nie podoba mnie się w tej firmie to że zbyt wiele nie wolno mówić i broń boże mieć jakiś swój pomysł żeby np.coś udoskonalić,bo od razu po premii ale podoba mnie się to że weekendy są wolne,pracuje się 8 godzin dziennie,jest parking dla samochodów,karta multi-sport, aha daję 4 gwiazdki z 6 możliwych. Myślę że to jest całkiem dobra ocena.

Kapitan America
@podporucznik 03.09.2018 13:27

Kpić to trzeba umieć :)

podporucznik
@Kapitan America 03.09.2018 13:32

Ja wcale żadnych kpin sobie nie robię. Nie potrafię wymienić więcej zalet, bo ich po prostu NIE MA! I dlatego w obecnej sytuacji to firma stara się o pracowników a nie odwrotnie. Wiem! Pewnie byś chciała/ł żeby to pracownik walczył jak lew żeby zatrudnić się w S-2 ale niestety jest inaczej.

EMO
@podporucznik 03.09.2018 15:00

W obecnych czasach kiedy najlepsi wyjechali za granicę to rzeczywiście firmy walczą o pracowników. Zgadzam się. W firmach z potencjałem to chyba warto wnieść swoje ambicjonalne podejście bo jako pracownik widzisz że powinno dać radę coś zrobić. Tak, użyłem słowo powinno a nie samo "dać radę" bo zazwyczaj kiedy próbujemy i się sparzymy to nie dajemy sobie spokoju i robimy co nam mówią tylko wszczynamy lament i liczymy że zapoczątkujemy falę hejtu. Warto sobie odpowiedzieć na pytanie czy jestem niezrealizowanym pracownikiem czy po prostu nie pasuje do firmy. A że mnie zatrudniono to czyste dzieło przypadku. Bo tu dawali posadkę to brałem. Niezadowolony pracownik od początku nie zostanie długo ale zrobi dużo by inni mając jego krzywdę na piedestale nie mogli spróbować. Głupi uzna że to co piszę jest mądre, mądry że głupie i nadal będzie agitował jaki ten świat jest dla niego okrutny. A że ma na kim się psy wieszać to fajnie, w końcu trzeba istnieć w sieci.

podpułkownik
@EMO 03.09.2018 15:27

Widzę że nie jesteś wcale głupią osobą taki jakiś oczytany i pewnie po jakiś studiach. Szkoda że nie znam twojego imienia i nazwiska, bo bym Cię od razu sprawdził na facebooku i wiedział kim Ty tak naprawdę jesteś. 28 września będzie premiera podobno dobrego polskiego filmu pt. KLER znanego reżysera Wojciecha Smarzowskiego. Fajnie byłoby jak by firma chociaż raz w roku obstawiła każdemu pracownikowi bilet np.do kina żeby ich odchamić. Część z nich na pewno by skorzystała z takiej propozycji i podejrzewam że opinie by się też zmieniły o firmie. Na razie nie mam czasu na pisanie ale jak będzie ktoś tu normalnie pisał to się odezwę w sobotę albo w niedzielę. Wasz ulubiony podpułkownik.

generał
@podpułkownik 03.09.2018 16:10

Dzięki podpułkownik. A napisz proszę: pracujesz w biurze czy na hali?

podpułkownik
@generał 03.09.2018 18:43

Pracuję na żółtym budynku.

Alabama
@podpułkownik 03.09.2018 19:14

podpułkownik - napisz proszę co tam ciekawego

podpułkownik
@Alabama 07.09.2018 14:28

Ale gdzie ciekawego? U ciebie w domu? Jak już coś piszesz(piszecie)to z jakimś sensem. A nie że negatywna opinia! Napisz czemu jest negatywna? Albo napisz czemu jest pozytywna? I czy masz jakieś doświadczenie w branży stalowej poza tą rodzinną firmą? Bo jak Ty tu pracujesz praktycznie od samego początku to nawet nie mamy o czym rozmawiać. Nic nie kumasz!

Jasiek
@podpułkownik 08.09.2018 00:08

CO ciekawego w handlówce (usunięte przez administratora)?

niestety
@Jasiek 09.09.2018 12:30

W handlówce niestety nie mam żadnego kreta więc mało o nich wiem ale cały czas nad nimi pracuję. Wiem tylko tyle że są dość dobrze zorganizowani i dlatego ciężko do nich dotrzeć prostymi sposobami. Ale też wiem że nie wszyscy żyją w zgodzie i może ktoś w końcu pęknie i coś pojawi się w sieci.

Jarek Starek
@niestety 10.09.2018 21:56

Oby

Czeski film

Ja jestem bardzo zadowolony z pracy w tej firmie, ponieważ codziennie można się dowiedzieć o jakiś nowych plotkach. Uważam że plotki są bardziej interesujące niż prawda, bo prawda staje się nudna po krótkim czasie a dobra plota uruchamia szare komórki mózgowe. A jak plotka jest ciekawa i interesująca to wymaga ona sprawdzenia i wtedy nawet przez kilka tygodni można dociekać czy to jest prawda czy nie prawda. Jakby ktoś wiedział coś o jakiś plotkach to proszę szybko o nich tu napisać. Szczególnie proszę o to dział handlowy, bo oni podobno mają sporą wiedzę.

szok niedowierzanie
@Czeski film 08.09.2018 13:15

Czyli plotka goni plotkę i plotką popycha. No ładnie to skomentowałeś. Myślę, że za to pół gwiazdki się należy absolutnie.

Ja się pytam

Czy są tutaj jacyś fani Hutnik Kraków???? Hutnik Kraków, Hutnik Nowa Huta, Stowarzyszenie Nowy Hutnik 2010 – polski wielosekcyjny (piłka nożna, koszykówka, siatkówka, piłka ręczna, boks, lekkoatletyka, motory, tenis stołowy, szachy, łyżwiarstwo figurowe, brydż, kolarstwo, zapasy i podnoszenie ciężarów, kajakarstwo, narciarstwo) klub sportowy, założony 21 marca 1950 roku w Krakowie, w Nowej Hucie.

WNH
@Ja się pytam 06.09.2018 10:55

Nie było nie ma i nie będzie ogarnij umysł.

Niepociotka znjomy

Czy ktoś wie jak wystawić 0 - gwiazdek?

Szefunciu
@Niepociotka znjomy 06.09.2018 06:46

A ja mam lepszą sondę : dajcie gwiazdkę przy którymś imieniu który pisze te głupoty. Ja obstawiam Macieja albo Mariuszka I albo Mariuszka II albo Wojciecha z pseudonimem "TenTausen". Albo pozostałych dwóch. Więc który?

Albrecht
@Szefunciu 06.09.2018 07:21

Ja myślę, że to Joszko Broda

najlepszy pracownik
@Szefunciu 06.09.2018 07:21

Przejdź się po hali i daj mi cześć , a powiem Ci kim jestem

Leave Britney Alone
@najlepszy pracownik 06.09.2018 07:43

Marian czy Ty mnie jeszcze kochasz, cy Ty mnie nie kochasz?

Nasz
@Leave Britney Alone 06.09.2018 07:59

Witia Pawlak (wyglądając przez okno): O, człowiek! Kazimierz Pawlak: E tam, człowiek, musi jakiś tutejszy. Witia Pawlak: Tata… a zdążymy my wysiąść, zanim nas przybędzie. Kazimierz Pawlak: Ot, dureń kostropaty! Żeby zdążył wysiąść, zanim ziarna dla kobyły zabraknie!

Łoperator najlepszy

Albo magazyn, ale tylko po stronie hali. Plac w zimie, czapka, rękawiczki, narty i gogle nie pomogą. Kurtek, szali , kufajek

Łoperator najlepszy

Moim zdaniem największy luuuuuzzz na HV. Ino hałas jak jasny gwint!!! Ale niektórzy lubią

Jaro

Czy warto tu aplikować do Utrzymania Ruchu? jakie stawki? na ile umowa?

Anominm

Ja też próbowałem dać 0 gwiazdek, ale niestety można dać tylko najmniej 1-dną dałem. Pomyślałem długo i doszedłem do wniosku, że coś znajdę także na tę właśnie jedną gwiazdkę.

Kotek i Pociotek

Jeżeli ktoś myśli o robocie z tzw. rozwojem i szkoleniami, to moim skromnym zdaniem nie ma tutaj czego szukać. To jest moja opinia. Ploteczki jak najbardziej, ale rozwój nie. Dla niektórych to nie ma znaczenia, dla innych ma. Ja ma koleżanki i kolegów co regularnie mają szkolenia w swoich firmach i są bardzo zadowoleni. Dlatego moja opinia jest negatywna i już.

NicNowegoNieWniosęAleWyniosę
@Kotek i Pociotek 04.09.2018 15:04

I właśnie o tym mówimy, że sfrustrowany człowieczek widzi u innych a nie patrzy na siebie. W nie tak odległych czasach firmy szkoliły pracowników a Ci po trzech miesiącach pracy mieli już wyj.... Chcesz się rozwijać, rozwijaj się za swoje a nie za innych. Wtedy będziesz cenionym pracownikiem

Wstydliwy
@Kotek i Pociotek 04.09.2018 15:04

Też bym się wstydził wyciągać łapę na szkolenia

KJakis
@Kotek i Pociotek 04.09.2018 15:04

A ja mam inną opinię kadra obecnie zarządzającą świetną z ogromną wiedza i dużym doświadczeniem. Wspaniała atmosfera pracy każdy wie co ma robić. Pracownicy też z ogromną kosmiczną wiedza. Gdzie wszystkie składowe gwarantują Nam sukces....

Paranek
@KJakis 05.09.2018 11:16

Jak myślicie, kto to pisze????? Kogo obstawiacie?

pociotek pociotka
@KJakis 05.09.2018 11:16

CIEKAWE KTO PISZE TAKIE KOMENTARZE????

kolega Pociotka
@KJakis 05.09.2018 11:16

A ja mam dobrze zgadnijcie dlaczego??

Barek Jarek

A ja chciałbym po prostu podzielić się moją negatywną opinią na temat tego wszystkiego. Naprawdę niczego innego nie jestem w stanie napisać, tak zupełnie szczerze. No może gdzieś minimalnie coś innego by się znalazło. Ale to jest skala mikro do negatywnej makro.

Zostaw opinię o Sambud-2 Bielecki i Wspólnicy Spółka Jawna - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sambud-2 Bielecki i Wspólnicy Spółka Jawna