503313318 to numer do Kaczmarski incaso, z którą nie zawarliśmy żadnej umowy. (stąd pewnie te dziwne niki, a jeszcze lepsze, że administrator "gowork" je dopuszcza do publikacji. Będziemy składać zawiadomienie do prokuratury o szarganie dobrej opinii firmy i odszkodowanie z tytułu utraconych korzyści. Do wszystkich klientów: - jeśli nie macie finansowania inwestycji to proszę nie wchodzić na drogę wymuszeń ze strony wykonawców - prawo w Polsce jednoznacznie mówi o przeniesieniu własności jeśli nastąpi tzw połączenie trwałe z substancją budynku-w tym przypadku instalacją grzewczą. Każdy, kto będzie szargał bezpodstawnie Naszą opinię w internecie będzie pociągnięty do odpowiedzialności materialnej oraz karnej.
Nie wywiązali się z umowy. Przestrzegam. Kasy też nie oddali (jak na razie). Sprawa idzie do sądu...
Widzę, że kancelaria z Wrocławia. Czy mogę prosić o jakiś kontakt z Panią?
Nie zwrócono zaliczki gdy odstąpiłem od umowy w związku z brakiem realizacji usługi.
zakładam, że tak jak u mnie - umawiali się na montaż pompy ciepła z 10 razy. Nigdy nie odwołali, nigdy nie przyjechali. Zawsze coś: a to dźwigu nie ma, a to zasobnik na wodę nie dojechał, a później to już nawet bez powodu. Rozwiązałem umowę, nie oddali pieniędzy. Zgłaszam sprawę na policję o wyłudzenie.
Może napisze Pan, że otrzymał pompę ciepła, sam sobie chciał kupić zasobnik wody i wymyślił, że pompa ma stać na dachu, gdzie zamontował Pan w między czasie fotowoltaikę. No i może napisze Pan uczciwie kto kupił Panu gaz do czasu montażu. O jakim zwrocie pieniędzy Patu śmie pisać.
ściemniać to potraficie. - fotowoltaika jest na dachu od 2020 roku (z Wami rozmowy zaczęły się w maju 2022). Państwa pracownik sam zaproponował instalację na dachu, gdzie był i wszystko widział. - zasobnik wody sam Pan kazał mi kupić, bo nie potrafił Pan tego sam ogarnąć - gaz kupiłem sam, za swoje pieniądze (dwa razy). Więc proszę nie ściemniać tutaj. Jak ktoś chce dowodów, to zapraszam na priv.
a jeżeli chodzi o zwrot pieniędzy - to chodzi o zwrot wpłaconych zaliczek (blisko 40tys zł). Pompę owszem otrzymałem (bez faktury, więc nie jest moja de facto i nic z nią nie mogę zrobić), wartą góra 24tys zł. Po tym jak stoi na dworze przez prawie pół roku jest warta może 20tys. Ale tak jak wspomniałem - nie jest moja, więc tak na prawdę o czym tu mowa? Oddajcie moje zaliczki i zabierajcie sobie tą pompę.
(usunięte przez administratora) przestrzegam przed korzystanie z ich usług. nie wywiązali się z ustaleń i nie zwrócono pieniędzy.

Brak realizacji. Po odstąpieniu od umowy nie zwrócono zaliczki.
Cześć, Chcę zapytać o wasze doświadczenie w odniesieniu do szczegółów współpracy. Czy firma finansuje szkolenia? Czy klimat w pracy jest przyjazny? Podziękowania za wskazówki.
Jak się pracuje w Green Bear Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Green Bear Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.