Ingram Micro CFS Fulfilment Solutions Sp. z o.o.

Adres: Prosta 40, 72-100 Łozienica k/goleniowa

NIP: 7010481298 REGON: 361371685 KRS: 0000555436

Ingram Micro CFS Fulfilment Solutions Sp. z o.o.
3 67 6 1

Opinie o Ingram Micro CFS Fulfilment Solutions Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

kasia
 Opinia

Witam. Mam pytanie czy ta słynna Czarna Dolores pracuje jeszcze w tej Firmie .

Pomocna?
Joanna
 Opinia
@kasia 18.03.2019 19:47

A A kim ona jest, że jest tu takie zainteresowanie jej osobą?

Pomocna?
TakNie
Kasia
 Opinia
@Joanna 19.03.2019 19:05

PRPPAGANDĄ Śmiechu

Pomocna?
Witam
 Opinia

Witam, mogę wiedzieć czym zajmuje się Firma? To jest magazyn tak? można wyjaśnić co się robi w Waszej Firmie? to jest Firma obok Boscha tak?

Pomocna?
TakNie
Joanna
Nazwa działu: Dział IT
 Opinia

Witam Jestem zainteresowana pracą w tej firmie Ale gdy czytam opinie to się zastanawiam nad tym czy aplikować. Widzę, że wszędzie jest ten sam (usunięte przez administratora) Człowiek człowiekowi wilkiem. Proszę o informację na temat stawek dla nowo zatrudnionych osób. Dziękuję.

Pomocna?
Bartek
 Opinia
@Joanna 05.02.2019 19:00

Pracuję w Ingram od września w Łozienicy i powiem, że to nie jest tak , że tu czlowiek czlowiekowi wilkiem jest odwrotnie, owszem jest tu wiele osób zatrudnionych i jak w kazdej tego typu firmie znajdzie sie osoba , która jest mniej sympatyczna i pomocna ale to może być spowodowane jakimis osobistymi problemami ale jest na ogól tak , że pracownicy są pomocni i na prawde życzliwi mówie tu zarówno o magazynierach jak i o TL czy SL, jak ktoś nowy przychodzi zawsze pomogą sie wdrozyc team leaderzy są w porzadku i kierownicy też, nikt nikogo z góry nie traktuje np. ze względu na zajmowane stanowisko. Można sie dogadac z kierownictwem bądz u team leadera w kwesti urlopu jesli odpowiednio wczesnie sie zgłosi ten urlop, pod koniec listopada był czarny piątek , czyli czas kiedy jest duzo zamówien i wiecej pracy pracowalismy cały weekend a potem firmie za ten czarny piatek były losowane nagrody mozna bylo wygrac 3 rowery i inne fajne nagrody ja dostalem darmowy miesiąc posiłków , które są zamawiane do firmy dla wszystkich pracowników (o ile pracownik sobie go zamówi ) i firma te obiady dofinansowuje a jak zamówisz zupe to ona jest za darmo a np schabowy ziemniaki i surówka po 6 zl są a jest tam spore menu czasami pyszne ciasta w ofercie są jak np. szpinakowe z kremem i firma dofinansowuje kawe i herbate z automatu za kawe płaci sie od 30 do 70 groszy zalezy jaka wezmiesz a na swieta bozego narodzenia pracownicy dostali sredniej wielkosci walizke na kod ze slodyczami i grzanym wine w środku. Owszem i tu jak wszedzie trzeba być produktywnym , wydajnym i wykonwyac normy ale mają prawo od nas tego wymagac , bo sami wiele daja, jest tez z wybranych kierunków darmowy dojazd a za to firma musi duzo płacic tak sądzę. Polecam nie słuchac sie komentarzy tylko przyjść i samemu zobaczyc. Ja nie pisze tego komentarza ,bo np. chce sie podlizac albo ktos mi kazał tylko robie to dobrowolnie . pozdrawiam bartek

Pomocna?
Bartek
 Opinia
@Joanna 05.02.2019 19:00

Przeprqaszam za błędy - szybko pisałem.

Pomocna?
TakNie
Było Minęło
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bartek 17.02.2019 17:42

Snajper-(usunięte przez administratora)z tą propagandą.

Pomocna?
Bartek
 Opinia
@Było Minęło 21.02.2019 18:33

Jaką propagandą? To, co napisalem to wszystko prawda - to zauwazyłem przez ten czas , odkąd tam jestem i napsałem jak rzeczywiscie jest. Jeśli ty widzisz to jako propagandę to już twoja subiektywna opinia, kktórą szanuje ale się z nią nie zgadzam. Pozdrawiam, Bartek

Pomocna?
Joanna
 Opinia
@Bartek 17.02.2019 17:42

Dziękuję za informację. Interesują mnie jeszcze stawki dla nowych i wynagrodzenie. Ktoś coś wie?

Pomocna?
Aga
 Opinia
@Bartek 23.02.2019 17:55

Brawo. A propagandą śmiechu jest ta ,, Co Było i Minęło,,

Pomocna?
Kamil
 Opinia

Nie wiem kto pisał że to kłamstwo z mailem do Ingramu w Berlinie. Pani (usunięte przez administratora)jest odpowiedzialna za podpisywanie umów z pracownikami, na jej maila musimy wysłać CV, powiedzieć kiedy chcemy pracować i to wszystko. Polecam pracę bezpośrednio, bo dostajemy plan pracy na kilka tygodni do przodu oraz mamy stałą pensję bez względu na ilość godzin (nie pracujemy na godziny czy dni, ale na miesiące, za każdy miesiąc dostajemy tyle samo, bez względu czy to luty kiedy nie ma pracy czy lipiec). Zarobki są nieco ponad 1300€ na rękę. Za pokój i transport płacę 350€ w Berlinie. Wyżywienie (na dobrym/wysokim standardzie, bez jedzenia śmieciowego, jakiś zupek w proszku czy innego syfu, wszystko świeże, mięso itp.) to koszt około 250€ miesięcznie. Zostaje nam 750€ za 1 osobę, no i są bonusy, zwroty podatku, na rok spokojnie 10.000€ można oszczędzić. Polecam parom w sumie, bo w 5 lat można 100.000€ wspólnie odłożyć, a to już jakieś pieniądze. No i mamy kindergeld, super opieka zdrowotna, socjal cały (zasiłki dla bezrobotnych wyższe niż Polska średnia krajowa haha). Co do pracy, to nie wolno pracować na akord. Jak TL widzi, że ktoś dużo więcej robi, to go wywala na inny dział. Ludzie dbają o to, aby nie pokazać, że da się więcej. Atmosfera fajna, łatwo o awans. Polecam w sumie też dlatego, że jak się w Berlinie zakręcicie, to możecie łatwo wyhaczyć lepszą pracę. Lidl w tym momencie zatrudnia setki Polaków płacąc 12€ na start (bez znajomości języka), zaś REWE nawet 15€ (ale ze znajomością).

Pomocna?
muminek
 Opinia
@Kamil 06.03.2019 00:49

A ja polecam truskawki z biedronki. To jest forum o Ingramie w Lozienicy a nie informacja o jakosci miesa w Berlinie. Zapomniales szanowny kolego dodac, ze jest to tez praca dla osob nie posiadajacych dzieci (male). TL zacheca do wolnej pracy? To zwolnic go. Pewnie raz w roku przez komin wpada czerwony jegomosc z workiem prezentow a wrozka zebuszka pracuje w kadrach. Ile placa Wam za zwerbowanie osoby?

Pomocna?
TakNie
Elwira
 Opinia
@Kamil 06.03.2019 00:49

Witam. Czy jest możliwość przyjęcia się bez doświadczenia, czy jest szkolenie.

Pomocna?
Hanka
 Opinia
@Kamil 06.03.2019 00:49

Wysłałam swoje CV i pani odpisała że nie ma miejsc pracy. Widocznie nie ma przyjęć.

Pomocna?
TakNie
Ewelina
 Opinia

Mam zamiar się przyjąć do pracy która to jest ta Dolores. Dziękuję.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Ewelina 08.02.2019 18:57

A Ty idziesz do pracy czy ploty Cie interesuja? Przyjdziesz to zobaczysz

Pomocna?
Aga
 Opinia

Polecam wszystkim przeniesienie się do Berlina lub dojazdy. Na pierwszym dniu TL powiedział nam na szkoleniu, że mamy szczęście że pracujemy tutaj, a nie w Świebodzinie, bo pensje są takie same, tylko że mu zarabiamy w euro. Aż mi się przykro zrobiło. Ale prawda jest taka, że tutaj jest znacznie lepiej. Nie ma żadnych norm, każdy robi ile może. Widać sporo kobiet powyżej 60 lat, które sobie spokojnie pickują. Jedni robią 300 picków, inni 500 i nikt nikogo nie goni. Jest dużo kultury w zakładzie, chociaż jest jedna rasistowska TL. A praca fajna, bo można wybrać gdzie się pracuje niemal każdego dnia. No i kontrakt można dostać od razu, co pół roku mamy podwyżkę pensji o 0.2€. Niby nic, no ale z 10.10€ jest już 10.50€ i ciągle rośnie. A no i słżuba zdrowia super, za dentystę nic nie płaciłam.

Pomocna?
Nina
 Opinia
@Aga 03.02.2019 19:43

Podaj namiary do Berlina i firmę która załatwia pracę. Dziękuję.

Pomocna?
Aga
 Opinia
@Aga 03.02.2019 19:43

Nina wyślij mail do joanna.sawicz@ingrammicro.com wtedy zatrudnisz się bezpośrednio. A jak chcesz przez agencję to k.wrobel-derda@olympiagroup.de . Przez agencje masz o 0.2€ mniej i nie masz gwarancji godzin, dostaniesz planning z dnia na dzień. Natomiast łatwo o urlop, nie musisz go planować. W Ingram Micro musimy zaplanować nasz urlop na 12 miesięcy do przodu (!), ale oczywiście to można potem skorygować lub... pójść na L4. Plusem pracy bezpośredniej to również wypłaty pod koniec miesiąca, a nie 2-3 tygodnie po przepracowanym miesiącu, jak to ma miejsce w agencjach. No i pensje masz stałą, nie pracujesz w firmie na godziny tylko na miesiąc. Czy luty czy grudzień masz tyle samo. Pensja na rękę to trochę ponad 1300€ + nadgodziny jeżeli chcesz + bonusy które są z reguły 2-3 w ciągu roku. Niemieckiego nie musisz znać, pracuje tam 95% Polaków, 5% to mieszanka Bułgarów i osób z krajów Afrykańskich (ale na szczęście to mili ludzie, którzy chcą pracować). Polecam, bo oszczędzasz tutaj 750€ na miesiąc mieszkając w Berlinie no i masz zwrot podatku około 1000€ rocznie.

Pomocna?
TakNie
Madzia
 Opinia
@Aga 03.02.2019 22:53

W tym mailu bezpośrednio do Joanna.sawicz@ingrammicro.com mam wysłać od razu swoje cv czy jak? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Ewa
 Opinia
@Aga 03.02.2019 22:53

Ingram nic nie wie o wyjazdach ludzi do Niemiec w sprawie pracy. To jest kłamstwo.

Pomocna?
XXXO
 Opinia

Witam może to nie opinia na temat tej firmy ale widzę że dużo osób tu się wypowiada. Czy ta firma przyjmuje osoby tylko i wyłącznie na weekendy ?

Pomocna?
TakNie
zażenowany
 Opinia
@XXXO 03.02.2019 21:37

tak

Pomocna?
TakNie
zażenowany
 Opinia

grafik to jakis żart. Cały czas go zmieniają. Nie masz dojazdu to twoj problem weź urlop. jesteś przekonany że masz busa czekasz i czekasz a on nie przyjeżdża bo ktoś nie zamówił bo potem się okazuje że dla jednej osoby nie puścili ale nikt tego nie powiedział więc trzeba tracić urlop chociaż to nie moja wina. wszyscy narzekają ale nikt nic nie robi jak chcecie zatrzymać ludzi jeżeli tak się dzieje. Żenada uciekam stąd

Pomocna?
Łoś
 Opinia

Żenada jeśli chodzi o wypłatę!!! Ludzie zapiepszają jak mogą A w dajecie z wyplaty 1400 zł ? I gdzie ta wasza premia cudowna ? Brak słów......

Pomocna?
Gość 1
 Opinia
@Łoś 10.01.2019 15:07

Na premie trzeba czasem ciężko zapracować, wiem co mowie bo codziennie na tą premie pracuje ja ze swojej wypłaty jestem zadowolona :)

Pomocna?
Dawid
 Opinia

Chce tylko powiedzieć, ze wpisy na tym portalu nie sa anonimowe - kazde wejscie jest odnotowane i zostawia swoj slad w postaci IP. Forum sluzy do wyrazania swoich personalnych opinii nt firmy, natomiast nie jest miejscem do rozpowszechniania tresci karalnych i lamiacych prawo (jakim jest ten wlasnie wpis). Kazdy z Panstwa ma prawo do swojego zdania ale nalezy to robic w granicach dobrego smaku nie oczerniajac i obrazajac innych. Jest to nieakceptowalne i naruszajace dobra osobowe osob wspomnianych w powyzszym komentarzu. Przekroczona zostala pewna granica i na to nie ma zgody. Sugeruje aby osoba ktora to zamiescila natychmiast usunela ten wpis i zastanowila sie nad konsekwencjami z tego plynacymi. A jezeli ma za grosz odwagi to zapraszam do mnie na rozmowe i wyjasnienie tego komentarza. Dawid Baran

Pomocna?
Wg. Prawa
 Opinia
@Dawid 15.01.2019 12:19

Proszę wybaczyć ale nikt tutaj nie zamieścił treści powszechnie karalnych i łamiących prawo?!?Szanowny Pan interweniuje bo? Abstrakcja i narażanie się na dalszą dyskusje, która pogrąża firmę - brawo Nie ma również inwektyw/oskarżeń - mimo dezaprobaty, jest to mimo wszystko wyrażanie opinii - nawet jeśli komuś nie jest po drodze. Nazwa zwierzęcia (ssaka) i cytowane jakieś imię to nie jest zbrodnia - polecam dokształcanie się w każdym wymiarze Drogi Panie Baran - Pan grozi ludziom i to akurat jest karalne

Pomocna?
hejter
 Opinia
@Łoś 10.01.2019 15:07

Pokochaj swojego hejtera To przecież mogłeś być ty Zaadoptuj sobie hejtera Bez ciebie wszak nikim on jest I przytul swojego hejtera Bo przecież to mogłeś być ty Pokochaj swojego hejtera Bez ciebie wszak nikim on jest

Pomocna?
TakNie
Dawid
 Opinia
@Wg. Prawa 15.01.2019 22:33

Po pierwsze droga Pani kultura wymaga aby podpisać się pod swoim postem - z imienia i nazwiska. Chyba, że odważnym się jest tylko w internecie i próbuje się ukryć swoją tożsamość (tylko po co, skoro jak pani pisze, wyraża tylko swoją opinię, a to nic groźnego i złego). Druga sprawa. Chyba nie do końca rozumie szanowna pani to, co napisala. O jakim ssaku i przypadkowym imieniu był post? Odsyłam do regulaminu serwisu gowork(§4pkt3). Nie zna mnie pani, nie wie kim jestem i jakim jest człowiekiem więc proszę nie oceniać mnie i mojego wykształcenia. To jest niepotrzebna złośliwość. Jeżeli sprawia to pani przyjemność to współczuję. Naprawdę. Domyślam się, że to pani jest ta specjalistka od ryb i kierunku ich psucia. Ale wracając do tematu. Byłem, jestem i będę daleki od grozenia ludziom ponieważ w przeciwieństwie do pani ja ludzi szanuje. Jeżeli nie wylapala droga Pani kontekstu mojego wpisu to chętnie wyjaśnię to ale nie w tym miejscu. Każdy pracownik ma prawo wyrazić swoje zdanie nt firmy i ja zachęcam do tego. Ale nie ma zgody na personalne ataki na swoich współpracowników. Niezależnie od stanowiska i funkcji pełnionej w firmie. A zgadzamy się chyba, że powyższy wpis w żaden sposób nie może być uznany za wyrażenie opinii o firmie. Jest to personalny atak. Życzę dużo zdrowia i serdecznie pozdrawiam Dawid Baran

Pomocna?
@Wg. Prawa
 Opinia
@Dawid 16.01.2019 07:14

Po pierwsze Panie Dawidzie nie sądziłem że Pan ustosunkuje się do mojej wypowiedzi w ogóle bo była dosadna a to że Pan odpisał i w jaki sposób Pan to zrobił jest równo pojechane - ja kompletnie nie wiem o czym Pan pisze i do kogo ale spoko nie wysłałem CV i nie zamierzam! Pan ma jakiś problem? oby nie a jednak podpisuje się Pan z imienia i nazwiska o ile jest prawdziwe i nadal groźby, artykuły i że ktoś Pana ocenia? Pana wykształcenie? gdzie i jeszcze raz gdzie? Pan oficjalnie reprezentuje tą firmę? działając na jej niekorzyść?!? Słabe ale nie moja sprawa tylko pana - pan tak zawsze atakuje bezpodstawnie czy miałem pecha? To jest ogólnie dostępna strona do wyrażania opinii nawet jeśli nie jest się pracownikiem tylko aspiruje się! Pan ma świadomość że tutaj wchodzą osoby, które szukają pracy (nie koniecznie w magazynie i nie podpisują się z imienia i nazwiska) akurat trafiłem na pierwszy wpis, ktory był dla mnie jakimś żartem, posługiwaniem się z ksywkami i niczym innym a pan zrobił tego aferę (tak nie znam kontekstu! o dziwo!) - kuna to zwierzę i ssak? tak jak łasica, koń, pies i kot i 1000000 innych ssaków - o co Panu chodzi? Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia - przyda się na SERIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Zolo
 Opinia

Traktują nas jak bydło, jesteśmy maszynami do zapieprz..., a płacą pożal się boże, nawet nie wyszedłem 1900 zł za cały miesiąc przepracowany w tym pracowałem w sobotę i w niedzielę za co miały być dodatkowe pieniądze. Pani w HR powiedziała że z dodatkami to nie zejdę poniżej 2500 zł, śmiechu warte. Pracuje ostatni miesiąc i się zwalniam.

Pomocna?
Bzdura
 Opinia
@Zolo 25.11.2018 14:50

Dziewczyny z HR nigdy nie mówią ile na rękę zarobisz kłamco

Pomocna?
On i ona
 Opinia
@Zolo 25.11.2018 14:50

To dziwne bo wczoraj dostałam przelew z 1 weekendem 2800 na rękę, to ty chyba siedzisz między regałami i ściemniasz i premie 0% Co wy marudzicie calkiem fajnie sie pracuje! A Ukraina bedzie bo niektorym sie nie chce robic 500 plus dostali i grzeja fotel i pilot z reku, ukryta prawda i inne bzdety

Pomocna?
Pick
 Opinia
@On i ona 13.12.2018 21:41

To Ty czlowieku sciemniasz!!

Pomocna?
JedenWielkiChaos
 Opinia
@On i ona 13.12.2018 21:41

Hahahahaha 2800?! Nawet trenerzy i QMi tyle nie zarabiają a mają dodatki! Na stanowisku leadera wraz z dodatkiem obecnościowym i pełną premią może i tak, na stanowisku zwykłego magazynowego jest to niemożliwe, 2400 brutto plus premia, od kiedy takie kwoty wynoszą 2800 netto hahahahahah! Nie trzeba tu wielkiej matematyki, by wiedzieć, że ten komentarz to ściema. Chociaż... Komentarz od "Ona i On" to pewnie obie wypłaty dostają na jedno konto.... No dobra, to 2800 jest możliwe, zwracam honor :p

Pomocna?
Zolo
 Opinia
@On i ona 13.12.2018 21:41

Wiesz co ty to chyba jesteś podstawiona, nie jest realne żeby z jednym weekendem tyle zarobić w waszej firmie, no chyba że pracujesz po 16h, ja znalazłem sobie pracę w innej firmie i jestem zadowolony bardzo. Nie pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie
Monia
 Opinia

CZARNA DOLORES jest tak pusta w głowie sama sieczka że nadaje się tylko do PUKANIA.

Pomocna?
MASAKRA
 Opinia

A zapomniałem dodać - to rzeczywiście bardzo dziwne , ze liderzy i kierownicy ganiają ludzi do roboty ;) lepiej pewnie jakby rozdawali ciastka i pozwolili posiedzieć a kasa sama wskoczy na konto .... Jak pracujesz i nie sciamniasz to masz spokój, jak zaczynasz robić numery to się czepiają - taka ich robota ! I dobrze bo jak widzę co poniektórych to sam bym pogonił . Ja akurat mam spokój robię swoje i jestem zadowolony !

Pomocna?
MASAKRA
 Opinia

Heh opinie standard jak na każdym innym forum . „Trzeba ciężko pracować ludzie jak roboty” . No tak najlepiej siedzieć nic nie robić dostać 500+ zatrudnić się na 1/4 etatu i to najlepiej na czarnucha żeby dostać jeszcze zapomogę :) 90% negatywnych opinii to ludzie , którzy w ciągu roku zmienili prace z 3 razy na parku . 2 pierwsze dni w firmie i już narzekają jak to zle bo trzeba pracować aż 8 h hehe Pracuje od 17 roku życia i jeszcze nikt za darmo mi nikt nie dał !

Pomocna?
WymarzonaPracaWingramie
 Opinia

Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie. Reklamujące firme przekazują informacje ze to rzetelna firma ktora pracuje na wysokich standardach dla pracowników! Czy waszym zdaniem zwolnienie specjalistów z HR którzy byli tam od początku istnienia firmy dzis zwalniaja ich pracownicy ktore zostały zatrudnione przez zwolnonych specjalistów z HR. Czy według was to jest wszytsko dobrze z ta firma ???? No raczej nie ! Nikt nie zna dnia ani godziny kiedy dostanie wypowiedzenie, bo komus źle coś powie? Bo lepiej wygląda? Bo ma lepsza odziez ? Ładniej pachnie? Zwolnienie pracowników na wyższych szczeblach od tak sobie ? Nie od tak sobie, pozbyc sie trzeba ogniwa ktor jest mądrzejsze i posiada wiecej doświadczenia! Zwolnic pracownikow przed świętami Bożego Narodzenia- a niby rodzina firma. Ludzie przestańcie wierzyć w te ich obiecanki ! W tej firmie licza sie tylko układy!

Pomocna?
Zzz...
 Opinia
@WymarzonaPracaWingramie 08.12.2018 12:26

Mi też przykro że Przema już z nami nie ma, ale fakt jest taki że nieogarniał trenerów, i tego wszystkiego

Pomocna?
Byly
 Opinia
@WymarzonaPracaWingramie 08.12.2018 12:26

Juz dawno o tym jest wiadomo ze nie licza sie tam z pracownikami.Zabolalo chyba ze z biura bo mysleliscie ze jestescie nie do ruszenia?A co z pracownikami magazynowymi ? Nad nimi nikt sie nie litowal .nikt nie zatrzymywal ..poszli to poszli.a tez byla fajna ekipa.Caly czas.od samego poczatku bylo wiadomo ze cos nie gra i nikt nie reagowal nie bylo pomocy z biura.a teraz lament!!Jak to mowia raz na wozie a raz pod.Dasz rade jak inni ktorzy nie pracuja juz Tam . Bylo duzo krzyku co to bedzie za magazyn!!!a nie rozni sie niczym od innych

Pomocna?
No co ty
 Opinia
@WymarzonaPracaWingramie 08.12.2018 12:26

A mi tam wcale nie jest żal, widocznie był powód aby tak się stało a teraz wielki lament, mądry polak po szkodzie, praca na magazynie jak każda inna, niczym aię nie wyróżnia, nie jest źle, ekipa fajna to najważniejsze

Pomocna?
No co ty
 Opinia
@Byly 08.12.2018 19:57

A co Ty kur... masz do pracowniķów z biura??? Trzeba było się uczyć a nie na wagary chodzić i na ławce z browarem siedzieć, za darmo nikt tam nie siedzi, lata nauki, pracy i pracy po godzinach, a ty mądralo 7,5 godzinki odbębnisz i do domu, (usunięte przez administratora) ściska, nieudacznik

Pomocna?
Byly
 Opinia
@No co ty 08.12.2018 22:11

Haha .widze ze to pisze czlowiek wyksztakcony i z duuuza kultura? Czytaj ze zrozumieniem i dopiero sie wypowiadaj

Pomocna?
Ja
 Opinia
@WymarzonaPracaWingramie 08.12.2018 12:26

Zaufaj mi, znam o wiele bardziej drastyczny przypadek potraktowania pracownika z biura i była to bodajże pierwsza "ofiara" decydentów spółki z Goleniowa. Osoba ta w przeciwieństwie do Ciebie była w firmie dobrych kilka lat, nie żaliła się w takim miejscu jak ten portal a została potraktowana poniżej wszelkich standardów przez osoby, które dość przypadkowo znalazły się na stanowiskach kierowniczych. Ryba psuje się od głowy, toksyczni, zakompleksieni ludzie, którzy uczą się na żywym organizmie zarządzania i tworzą "klikę" maskującą swoje własne błędy wg. Zasady rączka myje rączkę, dream team może być słaby (Ba! Nawet lepiej bo musi być synergia i odpowiedni rozkład sił), musi również być posłuszny i karny, a to, że ktoś nie ma wiedzy i się nie nadaje jest kwestią drugorzędną. Siedź cicho a będzie Ci dane, nie oczekuj rozwoju zawodowego, bądź mierny ale wierny, przyklaskuj najgłupszym rozwiązaniom i nie wchodź w szczegóły, nie wychodź przed szereg, wielb i czcij przełożonego i nigdy, przenigdy nie krytykuj! Bardzo współczuje utraty pracy ale na pocieszenie dodam, że znalezienie lepszego pracodawcy, który szanuje pracowników wyjdzie Ci na dobre i może dobrze się stało bo co za przyjemność pracować w takim miejscu? Odwalać robotę za innych, którzy zbierają za to poklask? Mieć nad sobą przeciętnych ludzi, którzy nigdy nie pozwolą na zatrudnianie i trzymanie w spółce jednostek, osób które w jakiś sposób się wyróżniają i być może przez to nawet zagrażają bardzo specyficznemu i "kolesiowskiemu" status quo. Ten gnijący rybi łeb należy odciąć, jednym, zdecydowanym ruchem, w innym wypadku patologia będzie w każdym obszarze zarządzania. Kropka.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Zzz... 08.12.2018 17:29

Przemek ? To beznadziejny nieudacznik,nic nie ogarniał,przypisywał sobie zasługi innych i tak się slizgał aż dziwne że tak długo go trzymali,a na dodatek płoty rozsiewał,żenada

Pomocna?
Gakdy3
 Opinia
@WymarzonaPracaWingramie 08.12.2018 12:26

Pozdro Przemek ????

Pomocna?
L
 Opinia
@Ja 09.12.2018 12:28

(usunięte przez administratora) to do domu

Pomocna?
TakNie
Dawid
 Opinia
@Pracownik 16.12.2018 09:01

Przemek nie byl nieudacznikiem. To dobry pracownik. Zabraklo troche czasu i moze doswadczenia w obszarze szkolen. Ale z pewnoscia nie byl nieudacznikiem i nie spotkalem sie z tym, zeby ploty rozsiewal. Szanujmy sie, bardzo prosze. Pozdrawiam Dawid Baran

Pomocna?
Lusia
 Opinia
@WymarzonaPracaWingramie 08.12.2018 12:26

Firma nowa mozna powiedziec.a wpisow negatywnych strasznie duzo.rekordzistka. Pewnie nie wszystkie sa sprawiedliwe ale przy takiej ilosci to i tak zastanawiajace.czy przyjsc tu do pracy czy nie?

Pomocna?
Było minęło
 Opinia
@Dawid 16.01.2019 08:18

Oj, Dawid, Dawid. Wiem, że bronisz Przemka, bo głupio się przyznać do błędu. Umiejętność przyznania się cechuje ludzi silnych moralnie i odważnych, a tu nie ma czego bronić więc daj spokój. Wszelkie zarzuty w/w wobec niego to prawda

Pomocna?
niemoralny nieodważny
 Opinia
@Było minęło 17.01.2019 21:35

moralna i odważna "było minęło" a nazwiska nie poda ...

Pomocna?
barnurka
 Opinia
@niemoralny nieodważny 18.01.2019 00:08

nie powtarzaj się po kimś( chyba że to ty przemek i boli cie ta opinia). jakie to ma znaczenie kto napisal. Najważniejsze że 99% magazynu to popiera

Pomocna?
Martunia
 Opinia

Czarna DOLORES czy dalej pajacuje Żenada -Magazyn jest duży.

Pomocna?
Alsak
 Opinia

syfon i bałagan nikt nic nie wie na magazynie nic nie mozna znalesc kaza wolac F1 jak w jakims przedszkolu potem kaza nam sie tlmaczyc .Liderzy nie ktorzy fajni a nie ktorzy zlosliwi sprawdzaja czemu przez 15 minut ktos nie pracowal i trzeba sie tlumaczyc ze sie bylo w wc. Jestem tu ostatni raz i wecej nie przyjde

Pomocna?
Martunia
 Opinia

Uważajcie na czarną Dolores pracowała W Hurtowni fryzjerskiej w Nowogardzie pogonili ją i poszła pajacować do magazynu. Ciekawe czy długo popracuje.

Pomocna?
Andrzej Mysłek

Zweryfikowany użytkownik

Nazwa działu: Dział IT
 Rekomendacja

Czytajac opinie o tej firmie jest dość zaskoczony tyloma negatywnymi wypoWiedziami. Dla mnie praca była miła, nieskomplikowana (w porównaniu z innymi, które wykonuje lub wykonywałem) z dobrą atmosfera i fajnymi ludźmi z którymi współpracowałem.

Pomocna?
Wierny
 Opinia

do Nowaa ja na rękę wychodzę 2000, pracuje się nieraz po 7 dni pod rząd w godzinach 8-16 oraz 16-24

Pomocna?
Nowaa
 Opinia

Witam! Ile można aktualnie wyciągnąć w firmie miesięcznie ? Praca od pn-pt ?

Pomocna?
Martynaxoox
 Opinia

Praca jak każda inna. Czas pracy 8 godzin, dość często zdarzają się nadgodziny, które zaczynają się od 2 h a kończą się na 8 / 9 h ciągłej pracy, męczące jest to strasznie. Ludzie którzy poczuli smak wyższego stanowiska oraz większą ilość zarobków strasznie głupieja. Wywyrzszaja się jak by byli kimś innym niż zwykłym pracującym człowiekiem. Tyle z mojej strony. :).

Pomocna?
Zolo
 Opinia
@Martynaxoox 27.11.2018 22:57

Masz jak najbardziej rację. Zauważyłem również jedną ważna rzecz. Liderzy którzy mają na swojej zmianie znajomych to te osoby są całkiem inaczej traktowane niż pozostali. Zauważyłem to na przykładzie F1. Są osoby które tylko stoją obok windy i pozatym że są jako F1 to nic więcej nie robią, a są osoby które pozatym że wykonują pracę jako F1 to także mają zlecane dodatkowe prace. Czy to jest w porządku? Pracujemy razem i wszyscy powinniśmy być traktowani jednakowo. Na szczęście pracuję ostatni miesiąc i się zwalniam z tego sy...

Pomocna?
Skandal
 Opinia
@Zolo 02.12.2018 23:37

Czyli jedni wyrobią normę po znajomosci a inni nigdy - skandal! Miałam podejść tam bo byłoby mi lepiej dojeżdżać i mam bliżej z domu ale tyle negatywnych opini to nie czytałam o innych firmach z okolicy a to firma jakaś nie znana? Wypłata jak niewolnik skoro 1900 praca i w wikendy i święta a pracodawca niesprawiedliwy ludzie niepoważni - czy ten Ingram to czyta i może coś kiedyś zmieni to wtedy przyjdę

Pomocna?
XoXoXoXo
 Opinia
@Zolo 02.12.2018 23:37

Brak słów. Żenada, banda Złodzieji i chamstwa nic po za tym. Grupa osób, którzy dobrze się znają z Liderami maja lżej, niż zwykły prosty pracownik. Każdy to wykorzystuje. A najlepszym przykładem na to są ludzie z Dispatcha. Pozdrawiam

Pomocna?
Gerdi
 Opinia
@Skandal 03.12.2018 19:23

Ingram dobrze wie co sie dzieje i to od dawna i nic z tym nie robi.Musi byc praca wykonana i jak najszybciej.zeby klient byl zadowolony.A pracownik to jak nie ten to inny to motto tego magazynu.Tylko na rozmowach rekrutacyjnych i na filmiku to jest ok.

Pomocna?
XoXoXoXo
 Opinia
@Gerdi 28.12.2018 10:37

Jednym słowem roboty do zapierdalania, nic innego się nie liczy.

Pomocna?
OPERATORKI
 Opinia

Zarobki jak wszędzie(niezadawalające)ale pracować trzeba.Pracuje na Outbandzie i na naszej zmianie atmosfera fajna.Nasza Liderka dba o nas i jest bardzo pozytywna.Potrafi zachęcić i rozwiązać problemy z usmiechem na twarzy.Wspiera nas i informuje o zaistniałych sytuacjach.Brawo Wiola

Pomocna?
Pik
 Opinia
@OPERATORKI 31.10.2018 19:11

Faktycznie brawo dla was. Dzięki Wam rzeczywiście jakoś sobie radzimy. Jola Diana jesteście super.

Pomocna?
Dziewczyny
 Opinia
@Pik 02.11.2018 10:04

Jola i Diana nie ładnie samych siebie chwalić bo tak nie jest

Pomocna?
xyz
 Opinia
@Dziewczyny 11.11.2018 16:20

A właśnie, że jest. ;)

Pomocna?
Pik
 Opinia
@Dziewczyny 11.11.2018 16:20

Norma norma tylko to można usłyszeć z 1.3 zrobili 1.7 ciekawe ile osób robi normę same by wzięły skanery i pokazały jaką one mają normę

Pomocna?
PIK
 Opinia
@xyz 11.11.2018 19:44

NIE SĄDZĘ

Pomocna?
PRACOWNIK
 Opinia

Razem z Marcinem się dobrali

Pomocna?
xyz
 Opinia
@PIK 12.11.2018 13:45

To nie sądź, dla mnie dziewczyny są w porządku. ;)

Pomocna?
Packerka
 Opinia
@OPERATORKI 31.10.2018 19:11

Serio??!!99% pracowników na nie narzeka a tu jak anonimowo to się piękny komentarz znajduje to jest jakaś żenada że każdy może na siebie pozytywny komentarz napisać

Pomocna?
Packerka
 Opinia
@OPERATORKI 31.10.2018 19:11

Postawiony komentarz

Pomocna?
xyz
 Opinia
@Packerka 13.11.2018 01:41

No zapłaciły mi żebym coś miłego napisał. 99 to nie 100, mi krzywdy nie zrobiły.

Pomocna?
Pik
 Opinia
@OPERATORKI 31.10.2018 19:11

Wiola takich tim liderow nam trzeba zawsze wspiera . Brawo wiola jestes super babka

Pomocna?
Pik
 Opinia

Dały popis az sie smiac chce ! Robia norme tylko niech zrobia 2 1 0 9 na jednym zleceniu nawet 1 nie beda miały porazka

Pomocna?
PAKERKA
 Opinia
@Packerka 13.11.2018 01:39

Zgadzam się z tobą w 100%. Każdy może anonimowo napisać wszystko i na każdego, właśnie robie to ja i ty już to zrobiłaś, ale czy zgodnie z prawdą. Czy pozytywny czy negatywny komentarz mam to w (usunięte przez administratora) byle by była to prawda Gosiu :P

Pomocna?
PAKERKA
 Opinia
@OPERATORKI 31.10.2018 19:11

Ale ktoś sobie słodzi

Pomocna?
PAKERKA
 Opinia
@Pik 14.11.2018 01:00

Sami wszyscy sobie szkodzicie. (usunięte przez administratora) więcej to zaraz będziecie mieć norme 3.0 albo więcej

Pomocna?
Pack
 Opinia
@Packerka 13.11.2018 01:39

Co ty za bzdury piszesz chyba w twojej głowie 99%. My rozmawiamy między sobą i może ktoś tam pojedynczy się znajdzie kto robić nie chce to na nie narzeka ale one są wporządku

Pomocna?
Pack
 Opinia
@Packerka 13.11.2018 01:39

Co ty za bzdury piszesz chyba te 99% to ty bo my rozmawiamy między sobą i dobrze się z nimi pracuje. Ogarnij się i nie obrażaj też nas i się nie wypowiadaj za 99%

Pomocna?
Packerka
 Opinia
@Pack 16.11.2018 11:47

To niesamowite idź i popytaj jak jest chyba że jesteś z tej ekipy co jej wchodzi w (usunięte przez administratora) żeby mieć lepiej to słódź dalej a pozniej placz ze nie jest kolorowo

Pomocna?
PRACOWNIK
 Opinia
@OPERATORKI 31.10.2018 19:11

To trzeba powiedzieć,że pani Wiola jest fajna i pomaga i chce dla nas jak najlepiej,dobrze wytłumaczy i pomorze.Zachęci.Bardzo lubię być na jej zmianie

Pomocna?
Magazyn
 Opinia
@Dziewczyny 11.11.2018 16:20

Jak nikt nie chwali to musza same sie pochwalic;)

Pomocna?
abc
 Opinia
@PRACOWNIK 12.11.2018 14:04

Norma 1,5-1,7 jest realnym celem do wykonania! Dla uzupełnienia wypowiedzi gdyby tej normy nie było to pickerzy by siedzieli na magazynie i nic by nie robili. W każdym zakładzie są jakieś normy,standardy które pracownicy muszą spełnić. Powinniśmy dorównywać swoim kolegą i koleżanka którzy robią normy i brać z nich przykład. Chciałbyś/chciałabyś aby o tobie pisano na formum??? nie!? To nie pisz na kogoś! Jeśli masz problem z kimś idź powiedź a nie rzucasz jego na forum!

Pomocna?
Pick pack
 Opinia
@abc 21.11.2018 08:25

No nie moge ...przyklad brac .dorownac.?? A Ty co tak sie wymadrzasz? Tak latwo Ci norne wyrobic.nie mierz wszystkich jedna miara.Ide do pracy i robie to co do mnie nalezy a te normy to tylko psuja atmosfere miedzy ludzmi bo sie scigaja jeden przez drugiego

Pomocna?
Pik-PAK
 Opinia
@Dziewczyny 11.11.2018 16:20

Oczywiście że bez dziewczyn to my byśmy nic nie zdziałały na piku. Jola, Dianka i Bartuś najlepsza ekipa liderów.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Pik-PAK 26.11.2018 18:51

To co .pakuje za Ciebie lub pick robi ? To co Ty nic nie potrafisz?Robisz z siebie nieudacznika .a z nich super pracownice.Pogratulowac tylko.haha

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Dziewczyny 11.11.2018 16:20

Nikt ich nie pochwalił to same się chwaliły,żenada.A teraz na Pak przylazły i się żądzą

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Ja 04.12.2018 01:20

Jak nie pasuje to zawijaj galocie i na bezrobocie ...

Pomocna?
Marek
 Opinia
@Ja 17.12.2018 19:43

(usunięte przez administratora) Odradzam.

Pomocna?
TakNie
Nikita
 Opinia

Jak wygląda praca na dziale wysyłek?? Czy praca na tym dziale jest również najbardziej odpowiedzialna w całym magazynie??

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Biuro ? HR ? Śmiechu warte.Nie potrafią prostemu pracownikowi wypłaty naliczyć,ciągle problemy z wypłatami,o zwrotnych za cokolwiek to już nie wspomnę.Porażka.Nie polecam tu pracy nawet wrogowi

Pomocna?
Z biura i magazynu
 Opinia
@Pracownik 16.12.2018 09:13

Uwierz mi że niestety nie masz racji i że to w dużej mierze nie zależy od nich. Krzywdzące jest bardzo to co piszesz, mając świadomość że ci ludzie ciężko pracują wszyscy, tylko czasem brak twojej wiedzy że księgowość nie jest niestety w Łozienicy, powoduje opóźnienia w wypłacie kilometrowki, ale ludzie! Pokażcie mi która firma placi pracownikowi za dojazd do pracy? hejt anominowy to wszyscy potraficie a nikt nie ma odwagi przyjsc i zapytac wprost.

Pomocna?
Pracownik magazynowy
 Opinia
@Z biura i magazynu 16.12.2018 20:11

W trące się i powiem że większość zakładów ma księgowość poza terenem i nie ma takiego cyrku jak tu.A kilometrówkę każdy zakład wypłaca za dojazdy bądź je zapewni .Pracuje krótko,ale nie mam zamiaru przedłużać umowy.Praca w weekendy,nocki,nadgodziny w temperaturze 10 stopni na hali.Czy ktoś z biura tak pracuje ? NIE,więc nie pisz że ci ludzie ciężko pracują,bo efekty mówią same za siebie

Pomocna?
!!!
 Opinia
@Z biura i magazynu 16.12.2018 20:11

Hejt powiadasz? Czy może wyrażanie negatywnej opini opartej na faktach, tym co tu się dzieje, co jest w przypadku tej firmy na porządku dziennym! Firmie nie daje do myślenia ze ludzie po godzinach piszą anonimowo bo maja dość? 380 komentarzy to tak z nudy i hejt? Zbiorowy? Bez powodu? Mózgu nie masz czy jesteś z HR? (Była tu taka gwiazda ale nie widać jej wiec może zwolnili tą zarozumiała pannę, której nikt nie lubił i miał za porażkę) . Czy może imieniem i nazwiskiem się należy podpisać to będzie wiarygodne? Puknijcie się w głowę bo nie trzeba kończyć studiów żeby widzieć ze to miejsce to jest najgorszy zakład pracy w parku!!!

Pomocna?
!!!
 Opinia
@!!! 18.12.2018 19:55

Właśnie tak, puknij się w głowę i zastanów. Jeśli praca nie odpowiada to dlaczego nadal tu jesteś? Jeśli to najgorszy zakład w parku to zawsze możesz próbować swoich sił w innym, lepszym. Twoim hobby jest siedzenie i wypowiadanie się za wszystkich? "Była tu taka gwiazda ale nie widać jej wiec może zwolnili tą zarozumiała pannę, której nikt nie lubił i miał za porażkę"? Łatwo jest napisać anonimowy komentarz bez żadnych konsekwencji. Zaraz dodasz może, że 99% pracowników tak myśli? Ludzie zastanówcie się co piszecie? Robi się coraz ciekawiej. Dla jednych norma za wysoka- wina Team Leaderów, innym wypłata nie odpowiada, winicie osoby które nie mają z naliczaniem płac nic wspólnego. Ktoś kogoś pochwali, zaraz podejrzenia, że osoba sama o sobie miły komentarz napisała. I co trzeba być anonimowym ... Więc i ja będę dlatego podpiszę się twoim nickiem, bo mogę. Haha. A teraz czekam bo pewnie zaraz podpiszesz się z imienia i nazwiska koleżanki/ kolegi z pracy?

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@!!! 18.12.2018 21:31

Tyle sie namadrowalas jak Tu jest fajnie.i ze nikt sie nie podpisuje a Zrobilas\zrobiles tak samo?? Odwagi.haha

Pomocna?
!
 Opinia

Witam. Wszystkim hejtujacym - może firma nie płaci wyjątkowo dużo, nadgodziny są jak w każdej firmie, ale płatne. Wynagrodzenia z tego co się orientuję nie są zależne od pań z biura u nas tylko tam wyżej. A panie bardzo miłe i pomocne. Czasem jak się z któraś mijam i wymieniam parę słów to przeważnie z uśmiechem i jestem pewien że panie również ciężko pracują a nie piją sobie kawę. Może ktoś chce się z nimi zamienić? Każdy jest człowiekiem i ttaktujmy się jak ludzie, a nie tylko HEJT HEJT HEJT

Pomocna?
Nie ważne
 Opinia

Nie polecam pracy !! Niektórzy ludzie naprawdę spoko A reszta to żenada szczególnie połowa Ukraińców noszą wyżej (usunięte przez administratora) niź głowę myślą że przyjechali do nas to mogą wszystko haha naprawdę przesada

Pomocna?
hanka
 Opinia

Firma najlepsza ze wszystkich. Jest super.

Pomocna?
Bzdura
 Opinia

Tak czytam te opinie i sobie myśle, polacy to taki okropny baród hejterów...nie myślą nię doceniają, zawioza do pracy, nakarmia,dadza 15 min dodatkiwej przerwy, jeszcze zle, praca na naszym dzialw pikc jest lekka nie prxesadzajcie ze to sa wysokie normy, ale zreszta jak zobaczylam inne opinie firm z parku to to samo, ludzie z Goleniowa i okolic poprzewracalo wam sie w glowach, kiedys musielusmy do Dabia do roboty dojezdzac a teraz 2 km i tez zle

Pomocna?
bob
 Opinia

Napiszcie wreszcie ile się zarabia na rękę na początek.

Pomocna?
Andrzej
 Opinia
@bob 18.10.2018 15:11

No tak, niech ktoś napisze. Nikt nie przyjdzie pracować i wam pomagać bez podanych zarobków. A tu ciagle tylko jechanie na firmę zamiast podania konkretów.

Pomocna?
xyz
 Opinia
@Andrzej 19.10.2018 08:25

Jak widać nikt nie chcę wam pisać, to może pora samemu się ruszyć i przekonać, albo szukać gdzie indziej.

Pomocna?
Andrzej
 Opinia
@xyz 19.10.2018 09:58

Ruszyć i przekonać? Byłem na targach pracy w Goleniowie dzisiaj i pytałem o pensje. Panie powiedziały, że nic mi nie powiedzą dopóki nie przyjdę na rozmowę kwalifikacyjną. A ja mam marnować dzień w swojej obecnej pracy, żeby się dowiedzieć że tam hipotetycznie zarabiał bym mniej. Ta firma odpycha ludzi.

Pomocna?
xyz
 Opinia
@Andrzej 19.10.2018 14:25

Skoro odpycha, to po prostu nie przychodź.

Pomocna?
Natasza
 Opinia
@Andrzej 19.10.2018 14:25

Jest oferta od Nich na ollx .2400 podstawa plus premia ktora ciezko cala dostac przez wygorowana norme.I benefity. Jedna wielka sciema

Pomocna?
kama
 Opinia
@Andrzej 19.10.2018 14:25

Z tego co wiem miedzy 5 000 - 6 000 tysiecy miesiecznie.Moi znajomi pracuja

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@kama 31.10.2018 09:12

Chyba za 3 miesiace .haha.ale sciema