sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.

Goleniów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 224 ocen.

sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.
2 224 6 1

Opinie o sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.

marek

Oczywiście ze dostaniecie na świeta jak rok temu ;) ale mniejsza wypłata bedzie jak rok temu co sie wyrówna z całą wypłatą bez bonu na śiweta ;) tak było rok temu, dali bony ale wypłata mniejsza, cała filozofia sia bosch :) tak sie robi machloje ;)

Pracownik

Wygląda na to że w poniedziałek znów będzie ogromna kolejka pod HR w celu wyjaśnienia niezgodności w wypłatach. To już chyba tradycja w tej firmie. I co z 200% za niedziele?? To był kolejny mit i obiecanka firmowa... ? Ktoś wie może czy będą jakieś bony na święta, albo wigilia? Czy ma być tylko osobna impreza dla podzielonych działów? Proszę by firma zewnętrzna, która uzupełnia automaty z napojami robiła to częściej, bo po jednym dniu zamiast kawy leci czysta woda. A kasa z karty ucieka... !

..
@Pracownik 09.12.2018 17:57

Mi nie zatwierdzili nadgodzin, paranoja z tymi wyplatami.

..

Jutro 10, długi weekend przed nami a wypłaty jakoś nie widac

Pracownik
@.. 09.11.2018 12:20

Przecież kasa jest na koncie normalnie i przed czasem. Po co te żale bez pokrycia?? Przez ostatnie 5 lat tylko raz kasa była z jednodniowym opóźnieniem!!

Aaa
@Pracownik 10.11.2018 22:24

Ons

Jan
@Pracownik 10.11.2018 22:24

To dobrze, że pracodawca nie spóźnia się z wypłatą wynagrodzenia. Takie opóźnienia są bardzo uciążliwe dla pracownika. Napisz kilka słów o warunkach pracy. Czy w firmie są premie lub inne dodatki? Mam na myśli szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe i dające nowe uprawnienia.

Szukasz pracy?

Rrrrr

Miesiąc temu wypłaty były nawet dzien wcześniej a 10 był w tygodniu, teraz na weekend już są problemy masakra co za cyrki

Paranoja

Jak dla mnie dobre są te nagany jak człowiek sobie za dużo pozwala to tak ma. Jeszcze mogli by zwrócić uwagę na osoby, które odbijają nie tylko swoje karty a jeszcze pięciu innym osobą. I to stanie pod czytnikami już za dziesięć żeby tylko byc jako pierwszy w kolejce.

SlitKnight
@Paranoja 18.10.2018 20:45

O to to! Rozbestwiło się towarzystwo, laba była na zakładzie to teraz chcą wprowadzić odrobinę dyscypliny czego oczywiście święci nie rozumieją. Wydaje mi się, że sprawa odbijania kilku kart to tylko kwestia czasu, ktoś się tym zajmie i znów będzie ryk jaki ten zakład jest niesprawiedliwy i smutny.

Fakty
@Paranoja 18.10.2018 20:45

Jak dla mnie to te całe liderki nie są lepsze też lazily na papierosy. Więc też powinny byc potraktowane równo. Nagany też się im należą. A nie jeszcze głupie teksty rano do 7 możecie jeszcze chodzić na fajkę ale później już nie. Bo to ja wylece z roboty.

Pupilki Lidera W

W tej firmie zajmowanie sie tym czym nie trzeba mysląc źe niewolnictwem coś wskórają :) a pupilki teź pod zegarem bedą stać ? czy podbijał bedzie im lider ? ;) czarna z at 8-2 schodzi sobie jak chce a o 22:00 juz jej na parkingu nie ma, e sumie robicie ruchy po których zwalbiac się beda ludzie a pupilki zostaną :) i dobrze źe kopiecie pod sobą dołki.

Pozdrówki

Widzę bez zmian w sia bosch itd :) Pozdro Edyta i nie dajcie się, ta firma to jakis dramat nic sie nie zmienia.

Edyta
@Pozdrówki 17.10.2018 13:34

Dzięki za wsparcie. Pozdrawiam !

tvn klamie

Kto może niech ucieka z tej firmy widzicie sam jak jest, na co czekacie ? wlasnie tak was traktuja

Pracownik

Wczoraj poszły nagany za opuszczenie stanowisk pracy podczas produkcji w celu dotlenienia płuc na palarni . Tak więc mamy wprowadzony w firmie zakaz palenia poza regulaminową przerwą. OK zgoda! . Jednak dobrze by było, gdyby to dotyczyło faktycznie wszystkich w firmie. Dziś niestety najwidoczniej wiadomość o tym zakazie nie dotarła jednak do biura, bo co niektórzy nadal niejednokrotnie okupowali palarnie. Może jakieś konsekwencje też na górze? Ponoć wszyscy jesteśmy równi jak powiedział pan Prezes.

Olka
@Pracownik 17.10.2018 20:57

Powiedz to na zebraniu a zobaczymy reakcję

Smutny i gniewny

Jak można tak traktować ludzi! Pani Andżelika nie słusznie daje jakieś papierki bez pokrycia Pani Andżelika ogarnij się bo co Pani robi to jest cios poniżej pasa weź się za pracę i zostaw ludzi w spokoju, na Panią też przyjdzie czas

Tak tak tak
@Smutny i gniewny 12.10.2018 23:10

Brak slow i tacy sa liderami, jednego wygryzla juz na poczatku.

Pracownik
@Smutny i gniewny 12.10.2018 23:10

Dokładnie! Pierwsze jej zebranie na nowym dziale MSC3 i od razu zastraszanie. Jak można powiedzieć ludziom że u niej niema chorowania czy chodzenia za potrzebą do WC w trakcie pracy. Ma mi (usunięte przez administratora) albo pęcherz wysadzić?? Albo zakazała brania urlopów na żądanie. Jeśli coś takiego jest zawarte w Kodeksie pracy to jest to dla ludzi a nie tylko na papierze!! Rozumiem że mamy chodzić chorzy i zasmarkani w pracy i zarażać innych?? Albo obowiązkowe soboty! To już jest Mobbing!! A czy ona jak tu przyszła pracować to była idealnym pracownikiem? Palić nauczyła się chyba dopiero jak została liderem co nie?

porażka!!!!!
@Pracownik 13.10.2018 16:21

Ciekawe kto i JAK ją mianował na tego pseudo lidera ,hahahaha

Uwazajcie na andzelike
@Pracownik 13.10.2018 16:21

Pani Andźelika i nie lubiana była w ikea, wystarczy popytać ludzi z którymi pracowała, takich ludzi robi sie liderami, bez uczuc bez zahamowań, jak to ktoś napisał tutaj na początku jak pracowala jako zwykły pracownik juz donosiła na gościa ktory był liderem, tak kopala dolki źe gościa zaolnili a mianowali ją, cala historia, pani abdźelika i tu i w ikea lubiana nie była i ma manie wywyzszania sie,chyba mysli ze jest nadczlowiekiem i jest napiekniejsza i najmadrzejsza a fakty sa inne.

Fafik
@Smutny i gniewny 12.10.2018 23:10

Weźcie się lepiej za robotę a nie (usunięte przez administratora) kocopoly .. bycie liderem nie jest taka bajka jak uważacie , szczególnie ze trzeba się użerać z takimi głąbami jak wy , kto był liderem lub jest w jakim kolwiek zakładzie to to wie . A czarna nie jest taka zła jak się z nią dogadacie

Zgred
@Fafik 14.10.2018 11:54

Je**ć fałszywe ryje ! Z takimi się dogadywać to napluć sobie w twarz !

Maruda
@Smutny i gniewny 12.10.2018 23:10

Agienszko i Edyto, które zostaliście przesunięte z AT8 2 na małe Puncharki, teraz tutaj siejecie ferment. Liderzy wam nie pasują ? Kto następny będzie po Andzelice ? Napiszę wam tylko tyle ,,nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. Jak nie zrozumiecie cytatu to proponuję zapisać się na jakiś kurs korespondencyjny, który doszkoli was z używania mózgu. Edyto droga - masz syndrom swojej siostry. Przez kilka lat pracowała genialnie, ale problemy osobiste - rozwód spowodował, że zaczęła pluć na swoją pracę. Też masz problemy osobiste i flustrujesz się w pracy ?

Agnieszka.....
@Maruda 14.10.2018 20:04

Dzięki za sławę.A następny bedzies z TY!

Edyta
@Maruda 14.10.2018 20:04

Nie pamiętam abyśmy byli na ty .Poziom pańskiej wypowiedzi wskazuje nam tylko jednego człowieka który nigdy nie miał szacunku do drugiego człowieka. Miałam się tutaj nie wypowiadać ale skoro ktoś dotyka mnie personalnie oraz mojej rodziny nie pozostanę obojętna. Wszyscy znają prawdę jak było i jak jest a oczernianie nas tutaj mija się z celem a już wywlekanie spraw osobistych jest nie na miejscu (tonący brzytwy się chwyta) .

Zastraszani
@Edyta 15.10.2018 12:05

Kaźdy jest zły jak pisze tu prawde i fakty, ten co robił i robi w bosch, niestety to ich boli a opinie maja zszarpaną jako jedyna taka firma, kazdy jest zły kaźdy a kto pisse kaenie to chca zniszczyc i jak sie ktoś zwalnia mówia innym rzeczy które sa fałszywe na temat danej osoby, wie ten kto sie zwolnił, nie wiem dlaczego jesteście nadal w tej firmie, uciekajcie z niej gdyz oni kopią dołki. Teraz jestescie wy nie wygodne jak ci co odeszli, teraz wy bedziecie te złe bo nie dajecie sie Pomiatac.Pozdrawiam Was i trzymajcie sie i zastanówcie sie aby odejśc

Rammstein
@Edyta 15.10.2018 12:05

Edytko, nie poddawać się im, trzymam kciuki , taka andzelika moze Tobie pucować buty jest marną osoba i jak nie lubianą. Pozdrawiam Edytko i Agnieszko.

Pracownik
@Smutny i gniewny 12.10.2018 23:10

ale która Pani Andżelika, są dwie

co_się_dzieje
@Maruda 14.10.2018 20:04

Marudo, możesz wyjaśnić czym jest FLUSTRACJA? Nie znam takiego słowa a chętnie się dowiem od kogoś "mądrzejszego" ;) Zastanawiam się jakie Ty masz problemy osobiste skoro atakujesz publicznie i pierzesz czyjeś brudy?! Czytając wiele wypowiedzi i obserwując ludzi napiszę jedno : człowiek człowiekowi wilkiem. Kiedyś wiele osób stało murem za sobą, dziś patrzycie sobie na ręce a najchętniej robicie zdjęcia i kablujecie wyżej. Jaki jest w tym sens? Większość ludzi na hali pracuje za te same pieniądze to po co jeden drugiego chce wygryźć? Co to za chory wyścig szczurów? Macie problem z kimś to udajcie się do kierowników lub HR a nie w oczy udajecie koleżanki i kolegów a za plecami wbijacie nóż.

Roleny
@Smutny i gniewny 12.10.2018 23:10

Był ciasny uciążliwy typ teraz ma zastępstwo.

Eminem

Widzę zmiany w boschu ( IRONIA ) ci co odeszli mają spokój a ci co sa muszą sie meczyć, widzę psy wieszają na nowych bo kilkanaście ludzi odeszło więc sa nowe osoby na których sie wyzywają no no opinia firmy sie rozrasta ale chyba nie pozytywnie,ale widze ruchy dobre gdyż jeden z biura wyleciał ten co skakał dużo. Pozytywnie dla firmy

brak#słów

Ale jaja są tutaj, haha. To jest poważna firma??? Jak w gimnazjum!!!! Ludzie, lepiej zablokujcie albo usuńcie tę stronę bo WSTYD

SPRZEDAM

Spirytus 96% czysty zapaszek 27pln dostawa w kadrach po wcześniejszym uzgodnieniu warunków dystrybucji i konsumpcji.

Ok

Niestety wielu ludzi i w tym ja kiedy to widzimy tych panów jak pan rafał i tomeczki mamy odruch ....... niestety atmosfera bardzo zła i widac po liczbie opini jak jest, kto może ucieka a firm jest wiele za tą samą kaske.

hahahahah
@Ok 04.10.2018 14:13

A kobiety chyba przeciwnie

Huhuhuhu
@hahahahah 04.10.2018 20:44

Masz na myśli czarną i blondyne ? ;p to oczywiste że one są znane z tego i nie tylko ;p jest pare takich fakt,masz rację ale bez przesady ;p uważam ze przesadziłeś ;p

hahahahah
@Huhuhuhu 05.10.2018 13:14

Co masz na myśli mówiąc nie tylko ?

siostrysąwydajnenarobociexd
@hahahahah 06.10.2018 11:11

jak to co a myslisz ze z takim wyksztalceniem jakie maja zajechalyby tak wysoko?pomysl dlaczego sa gdzie sa.praca pracą ale inteligencje maja raczej przecietna z tego co pamiętam a szlifierzy jest wielu nie tylko one to potrafia ale ze maja ,,pewne cechy charakteru"ze tak powiem no to maja powazanie .to tak w skrócie.ale znam obie iJe szanuje mimo wszystko.kabaret na zywo widze trwa nadal,lubie to.

Sob
@siostrysąwydajnenarobociexd 06.10.2018 23:34

Dobrze ze ty masz szkole jakaś ;)

anonymous
@siostrysąwydajnenarobociexd 06.10.2018 23:34

Śmieszne te zazdrości z tego co pamiętam a pracuje tu parę lat to dziewczyny zawsze były operatorami,i nie ma co tu komentować czy obrażać. Ogarnij cie .

Kolezanka
@siostrysąwydajnenarobociexd 06.10.2018 23:34

Dziewczyny jesteście najlepsze i taka jest prawda !siła w kobietach !tylko nie dajcie się sprowokować bo jesteście inteligentne (usunięte przez administratora)

Ja
@anonymous 07.10.2018 09:40

Wszystko można wyleczyć, nawet ból (usunięte przez administratora)

WiemJakJest
@siostrysąwydajnenarobociexd 06.10.2018 23:34

Szanujesz he to dobre!znam inna definicje szacunku! .Jestet z Wami Kobiety góra! !!

Prawda boli
@WiemJakJest 07.10.2018 12:33

Po co ta napinka i tak wiemy jaka jest prawda o nich o liderze i tej całej załodze ;p

hahahaha
@Kolezanka 07.10.2018 10:25

Masz rację! Zostawcie siostry w spokoju!!! W końcu gówna się nie rusza dokładnie tak jak to ujęłaś. Są bardzo inteligentne i wiedziały od początku za które "sznurki" pociągnąć :) że mają takie stanowiska jakie mają. To trzeba im przyznać :)

Miros
@hahahaha 07.10.2018 20:47

'Inteligentne ' mam nadzidzieje źe ująłeś to jako ironie :)

Maruda
@siostrysąwydajnenarobociexd 06.10.2018 23:34

Id...io...to naucz się tyle co one to też znajdziesz tak wysoko. Znasz się na szlifowanieu i laczeniach...pewnie nie bo jesteś za glu...pi. Do szkoły id...io..to bez mózgu. Przestań tutaj ujadać impotencie.

Pracownik

Jutro jest zebranie HALL METING więc macie szanse wyżalić się Dyrekcji jeśli chcecie spróbować by się cokolwiek zmieniło na lepsze. Ciekawe czy ktoś z was się odezwie anonimowe cwaniaczki :))

1234
@Pracownik 10.10.2018 23:16

Ty oczywiście mówisz swojemu liderowi,przełożonemu wszystko w oczy on Cię klepie po pleckach no bez jaj.

Pracownik
@1234 11.10.2018 05:12

Pewnie że mówię ! Tylko z reguły niestety niema żadnej reakcji, tak jak by nie mogli nic zrobić albo po prostu nie chcą. Bo na pewno nie przekazują tego wyżej!

Uważajcie

Nie ma sensu sie ujawniać w tej firmie :) dlaczego ? dlatego że chcecie niszczyć tego kto mówi coś jawnie, po co sie ujawniać i mówić ? sytuacja w firmie mówi sama za siebie i na gowork opinie więc nie ma potrzeby, ostrzegam wszystkich aby nie ujawniali się gdyż oni dążą do tego aby zniszczyć daną osobe i opowiadają rzeczy wyssane z palca w zemście, nie występuje na zebraniu a dązcie do tego aby odejść z firmy albo zmienić to tutaj albo pisać anonimowo lub dzwonić do tych w szwajcari jeśli macie namiary, nigdy do nich tutaj.

321

Są już wypłaty?

Bolo
@321 10.10.2018 10:38

Ja w PKO miałem już wieczorem

Sia Bosch pracownik.
@321 10.10.2018 10:38

Wejdź na swoje konto i sprawdź!! Skąd ludzie mają wiedzieć czy na twoim koncie jest już kasa!!

Saren

Pracowałem w sia bosch i widze ze nic sie nie zmienia czytajac wpisy tutaj na stronie, kiedy sie cos zmieni? wtedy jak wiekszosc liderów i z biur ludzi zostanie zwolniona i tyle, wtedy mozliwe ze cos sie zmieni, dawida jesli nadal tam jest musi szwajcaria zwolnic id ac nowego czlowieka gdyz tam sa koledzy kolezanki ze szczecina, nazwisko jednego z liderow i pani z biura to tez przypadek ?

Pracownik
@Saren 10.10.2018 10:49

Tak to akurat przypadek i pomyśl zanim coś napiszesz.

Były pracownik

Okropna atmosfera Moje sugestie dla sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.: Zacznijcie szanowni ludzi Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nauczyć obecnych pracowników podejścia do ludzi których mają uczyć

Zgred

Lizodupne po30, 40 minut przerwy mają (co nie wiedzą że 20 minut jest ?!),kiedy to się skończy? Kiedy wszyscy będą traktowani równo tak jak to mówią na zebraniach cały czas !

Banan
@Zgred 09.10.2018 17:53

Ja mam godzinę i jest git

anonim

(usunięte przez administratora)

gonzalorodriguez

niech one spojrza gosciu sobie w lustro i uczciwie powiedza ze sa normalne,nie sa falszywe zawistne itp. i nie sa zepsute wtedy mamy o czy rozmawiac.

anonymous
@gonzalorodriguez 07.10.2018 01:01

Ganzolo idź spać hahhahahaaj

Freddy Krueger

Polać mu!

To porazka jest i dramat

Prawda jest taka źe AT8-2 to jakiś dramat i kaźdy normalny ucieka stąd i takie są fakty a co do wojtka pomijam temat gość niby ok mily porzadku a nic nie moze, albo bedzie siedzial tu i bedzie jalowy i dla kasy bedzie sie trzymal albo zwolni sie majac jakies ambicje i zrobic cos w innej firmie, on tu gada i usmiecha sie wiadomo z kim i ich slucha on nic do powiedzenia praktycznie nie ma taki jalowy jakis albo udaje ze nic nie moze, nikt kto ma troche ambicji nie bedzie siedzial z nimi na AT8-2

Donos

Dziewczyny uważajcie na E.K z at8- 2 to ona na Was nakręca ta spiralę nienawiści. Wiem dużo więcej jak będzie trzeba to Wam pomogę

Stary pracownik który uciekł

Wiem widać że nic się nie zmienilo. Z obozu charcerskiego robi się przedszkole dla niepelnosprawnych. Gratuluję załogi która się dobrała w biurze z przypadkowego katalogu. Dla tej firmy szkoda czasu

Pracownik26

Wy naprawdę nie boicie się karmy ?

???
@Pracownik26 06.10.2018 12:19

Karma ? za pisanie PRAWDY i FAKTÓW ? przecież wiemy jak było i jest ! nikt sie tu niczego nie boi bo opisywana jest PRAWDA, ja rozumiem że od zawsze to boli , tracicie ludzi a w ludziach siła, Sory... zabiliście siebie samych,nie my was

Byly

Niby praca ok fakt i nie jest zła ale trzeba zaznaczyc jedno, zalezy jakie stanowisko, kazdy kto pracowal lub pracuje widzi co sie dzieje na at8-2 , i zalezy jaka maszyna ta ktora obok WC postawili, widzicie sami, zalezy jakie stanowisko i nie poprawia sie tam komfortu pracy

Były pracownik
@Byly 19.09.2018 12:43

Prawda na at8-2 atmosfera okropna. Praca nie była zła. Ale każdy kto tam będzie przydzielony szybko zrezygnuję!! A lider nic z tym nie robi!

Szybki wściekły
@Były pracownik 19.09.2018 21:32

O kim lub o czym mowa?

Były pracownik
@Szybki wściekły 20.09.2018 00:01

O kobietach oczywiście nie wszystkich!!!

Czarna
@Były pracownik 19.09.2018 21:32

Dokładnie praca na at82 to koszmar

Obiektywny
@Czarna 22.09.2018 11:06

A jaka ma byco atmosfera jak laski się obgaduja (ostro jada po kazdym),a udają przyjaciółki tych których obgaduja.Sam się o tym przrkonałem jak jedna z tych dominujących gadala mi na swoją pseudo przyjaciółkę (aj te baby )pozdrawiam je serdecznie Flip i Flapa super duet.

Spokój od nich
@Obiektywny 22.09.2018 11:59

Też bylam swiadkiem obgadywania innych A za chwilę przyjaciółki. Dobrze że tam już nie pracuje Straszne sa. Tak Filip i flap najlepsze przyjaciolki wszystkich

maciejo

Co prawda to prawda

Bez zmian w sia

Cześć wszystkim, po odejściu moim widzę źe jest bez zmian a reklama w radio szczecin nadal leci opisując firme jak najlepiej, oszukują nadal w zarobkach widze czyli stoicie w miejscu, pani(usunięte przez administratora) robila zamęt w ikea jak slyszalem i SIA widze tez, c.d.n ...

Ktos
@Bez zmian w sia 30.09.2018 11:27

A gdzie teraz kolego robisz bo z chęcią bym się też zwolnił

pracownik
@Ktos 30.09.2018 14:34

zobacz na forum, piszą o innych firmach w okolicy. Można liczyć na lepszą atmosferę i niezły zarobek.

Zgred

Co za błazny w biurze pracują że ludziom papiery giną i pieniądze od czerwca nie naliczone ?! Ludzi nabijacie w butelke tylko i myślicie że się na to nabierają ? To się grubo mylicie !

Dramat

Wracać do Boscha do tych samych ludzi ? dramat !!! jak zmienia się tam wszyscy to moźe ale nie w takich warunkach z tymi ludzmi, są inne zaklady inni ludzie i atmosfera, ale jeśli chcesz wróc do Boscha moźe sie spodoba. Ja sie zwolniłem jak wielu innych a chyba nikt z fajnej firmy się nie zwalnia.

Pracownik
@Dramat 27.09.2018 09:50

Ja zwolniłem się z powodu atmosfery okropna!! Ale słyszałem że na msc1 jest ok. Bo na msc2 masakra

Zostaw opinię o sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o. - Goleniów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.