sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.

Goleniów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 181 ocen.

sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.
2181

Opinie o sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.

Zniesmaczony

Chciałbym pozdrowić Panie z kontroli jakości za piękne , długie włosy ocierajace się o maszyny . Nie boicie się Panie że Wam głowę wciągnie ?

Ernesto
@Pepco 17.05.2018 22:23

Może ktoś w końcu z "góry" zainteresował by się tym co dzieje na palarni i coś z tym zrobił? Niektórych podczas produkcji, gdy są potrzebni można znaleźć z reguły w ciemno tylko tam. Przy okazji tak dla ich zdrowia. W końcu zawsze to było by kilka a nawet kilkanaście papierosów dziennie mniej. I po co wtedy pakiety medyczne?? Myślmy pozytywnie!! Normalnie same oszczędności!!

KolejnyNumerek

Powiem tak... jestem aktualnie pracownikiem w sia, potrafię obsługiwać kilka maszyn a zarabiam mniej niż facet który obsługuje jedną maszynę i w dodatku pracuje krócej odemnie. Jest to niesprawiedliwe, no ale robię swoje. Generalnie jeśli chodzi o sama prace to w Goleniowskiej sia Abrasives jest chaos. Kierownictwo dodaje nam tylko obowiązków średnio raz w miesiącu dochodzi jakiś nowy obowiązek, no a do wypłaty nic nie dochodzi. Chce być obiektywny wiec muszę powiedzieć ze praca jest lekka. Ale to dość mało abym wypowiedział się o tym miejscu głównie pozytywnie. Dodam jeszcze że przyjęty został lider który już kiedyś został zwolniony z tej firmy za mobbing. I nie dziwie się facet jest okropny, i sprawia ze odechciewa się chodzić do pracy. P.S. Gdyby ktoś chciał zapytać o to czemu nie odejdę skoro jest według mnie zle i niesprawiedliwie? Odpowiedz brzmi: ponieważ byłem na szkoleniu w Szwajcarii i mam umowę lojalnościową, to mnie tam jeszcze trzyma.

Zły duch
@speedy gonzales 16.05.2018 16:11

Oni już wiedzą że brakuje rąk do pracy, wszyscy omijają boscha taka jest prawda.

bhp

przestańcie narzekać zmień ie sobie na ing i zobaczycie wypłata nawet o 22 się zagsieguje ja posiadam i zawsze przed czasem powodem jest ze 90 procent firm posiada w Ing i jedno kliknięcie masz na kącie. A ja z tą firmą nie mam już nic wspólnego z zaczynając od Andrzeja i nie Rafała i długiego oraz najwszego debile na maksa

Sąsiad
@bhp 13.05.2018 12:37

Za 1900netto można i poczekać xd

Bartek

Z reguły podwyżki dostają osoby, które sobie zapracowały na nie.

anonymous
@Bartek 10.05.2018 16:59

Albo te które odchodzą.... Bo dostały za późno :)

Baton

Ojaaa wypłata 9 a jutro nie jest sobota. Czy firma bosh nie jest wspaniała.

Wiesmen robi się nie ciekawo

Podwyzki są ale dla nielicznych tajniacko i po cichu ,

Canabis
@Nie narzekam 05.05.2018 04:02

Jak to kto???? Zaklamane kierownictwo hahah

Gryzelda

No ale co nie ma co narzekać impreza też była fajna. Dzień Różnorodności "wszyscy jesteśmy równi nie ma wyjątków" słowa samego prezesa. Ale mam nadzieję że biuro dobrze się bawiło w piątek. Hym bony świąteczne gdzie człowiek się spojrzy tam się firma ogłasza że są. A co do czego przychodzi Wielkanoc to nie święto. Darmowe dojazdy miały być ale nie ich nie ma. Wyszło na to że sami musimy je sponsorować.

Adek.
@Pracownica Bosch 30.04.2018 21:45

Nie masz czego żałować :) Ciesz się tym że jutro do roboty!!

Ag

Ciiiisza bo trwa zakrojona akcja rekrutacja. Czarowanie nowych pracowników i te sprawy. Jeszcze których z nich tutaj zajzy i co ? I mam nadzieję że będzie rozglądał się za inną pracą !

Canabis
@Pracownik Bosch 07.04.2018 20:18

Lojalki się kończą a nowych pracowników nie ma ????będzie beka hehe

Lola

Wszyscy narzekają jak im jest źle, ale zawsze mogą zmienić pracę, to są prości ludzie z którymi nie ma co robić. Nie pasuje to do biedronki itp i fajna praca i jestem szczęśliwy, niedługo podniosą zarobki bo nikt nie będzie pracował za garść srebrnikow. Pozdrawiam wszystkich i was kocham

Canabis
@Lola 21.03.2018 23:52

I co podnieśli Ci pensje? Chyba o 75 groszy brutto porażka

anonim

(usunięte przez administratora)

Canabis
@Dejv 27.04.2018 20:15

Wiem piszę to co widzę z tym podejściem pracowników nie zyskają

Krystyna

Drodzy użytkownicy, przypominam wszystkim że celem forum jest wymiana rzetelnych opinii o pracodawcach. Komentarze mające na celu obrażenie kogoś (Bądź w jakikolwiek inny sposób łamiące prawo lub regulamin) nie będą tutaj tolerowane. Komentarze naruszające postanowienia regulaminu zostały zgłoszone do administracji i mogą zostać usunięte z wątku w całości lub częściowo. Przypominam również że wypowiadacie się na forum publicznym i tutaj także ponosicie odpowiedzialność za Wasze słowa. Przed zamieszczeniem kolejnych komentarzy koniecznie zapoznajcie się z regulaminem - link do niego znajdziecie tutaj: https://www.gowork.pl/regulamin Zapraszam was do prowadzenia dyskusji w sposób kulturalny i zgodny z przyjętymi normami grzeczności.

Patryk uj z sia

Pani krystyno to ja rzetelnie odpowiadam ze ta firma to jedna wielka porażka ludzi traktują jak śmieci wypłaty są takie ze ledwie od 10 do 10 starcza na halach kierownicy jak bogowie nawet już nie wiedzą co mówią naprawdę to wszystko człowieka denerwuje brak ludzi na produkcji nikogo to nie obchodzi ważne są słupki wykresy i taśmy nie ważne czy dwie osoby czy 5 trzeba (usunięte przez administratora) ja powoli odchodze jeszcze nikomu nic nie mowie robie taka mala niespodziankę. ...na moje miejsce będzie tysiące chetnych a na koniec jeszcze im wszystko wyzygam niech wiedzą chociaż i pewnie mniejsza połowa ludzi to (usunięte przez administratora) które podpiepszaja wszystkich no cóż takie życie a właściwie ostatnio co to za hejt ze Magda niby ma iść na policje bo ktoś ją oczernil tutaj znowu straszenie jakieś. ...myślicie że policja nie ma nic innego do roboty jakby tak wszystko mieli sprawdzać to by musieli pozamykac internet hehe i sami widzicie firma oparta na kłamstwie szantażu grozbach. ...i gównie zawinietym w ładnym papieru oto cały bosch

11
@Patryk uj z sia 14.04.2018 17:06

Rzetelna opinia !

SiaPan

Fałsz i obłuda motto zakłamanych kierowników i rządzących tym pseudo boschem. Poziom zakłamania sięgnął 100 %. Naprawdę wielki wstyd zero profesjonalizmu.

LokaLoka

Nie ma jeszcze hejtu na wypłatę?

Kiki

Ma ktoś już wypłatę? :)

Marcin Ł.
@Kiki 10.04.2018 11:16

Tak W PKO BP właśnie wpłynęła 4 minuty temu.

ktos

Zgadzam się z pojazdami tak jak zdenerwowany mówił A Andrzej spodoba dłoń mało powiedziane

Ja

Proponuję co rano szklaneczkę meliski, albo nerwosol. Jakiś Pan niezdrowo nerwowy.

Aaa

Będą dziś wyplaty?

.
@Ing 09.04.2018 18:12

Porażka, Ing będzie pewnie mieć jutro a niektórzy dopiero w środę.

SIA

Do wszystkich hejterow: w firmie pracuje 400 osób i prawie wszyscy codziennie cisną z Was beke czytając wasze wypociny na tym portalu. Czekamy na nowe posty, na bank dacie radę nawrzucać tu jeszcze trochę hejtu... :)

Dejv
@SIA 07.04.2018 07:46

Jak Tobie pasują obiecanki bez pokrycia to fajnie tam u Ciebie widzę

Bolo

Ziomki zaszalejcie kiedyś i dajcie wypłatę wcześniej na weekend :D

Pracownik Bosch
@Bolo 05.04.2018 21:30

Dobrze by było ale jeszcze premii nie wyliczyli więc to nie realne. Tak więc zapewne karteczki w poniedziałek wypłaty we wtorek.

Dzidzia

Przeanalizujmy ulotkę ktorą szczyci sie bosh i kłamliwą propagandę którą szerzy. Darmowe dojazdy - nie ma nadal od roku kłamiecie! (niedługo będą. wozić ludzi z Nowogardu ale pracownik część będzie musiał dopłacać) Szkolenia za granicą -ostatnia grupa pojechała tyrać do Szwajcarii ,więcej wyjazdów nie będzie! Kolejne kłamstwo Piękna nowa ,ciepła hala gdzie w zimie było 15 stopni i ludzie marzli na potęgę! (w biurach około 20 stopni!)-kolejne kłamstwo! Dodatki* świąteczne(jeden na Boże Narodzenie ..tutaj dobre i to )-kolejne kłamstwo bo powinno być Dodatek ! Karta multisport(pracownik część opłaca) i opieka medyczna (dopiero ma być jeszcze to nie działa! )-kolejne kłamstwo Rozwój pracownika i podwyżki (pracuję od dwóch lat i z tego co obserwuję wszystkie miejsca gdzie chciałbyś się rozwijać i mieć podwyżkę są zajmowane przez dupowłazów i lizusów )-kolejne kłamstwo ! Werbowanie nowych pracowników (akcja rekrutacja -przyjdź poleć znajomego odbierz pączka i zarób pieniądze) -kolejne kłamstwo od tamtego roku ludzie pieniędzy nie odebrali za polecenie znajomych ! Kiełbasa "wyborcza " dobrze się sprzedaje ale potem się okazuje że jest to kiełbasa zepsuta i zostaje niesmak.

Olsen
@Dzidzia 02.04.2018 10:07

W końcu ktoś (usunięte przez administratora) prawdę napisał

f

Andrzej ostatnio cichy bo wiedział by dostał za brama ale przyjdzie czas

f

Sia pseudo Bosch to jedne wielkie kłamstwo oszołomy zjeby cebile zlodzieje

F

Andrzej pseudonim spocona dłoń ? :)

ZDENERWOWANY MOCNO

a teraz o dojazdzach: co to ma byc? za 200 pln??? a w (usunięte przez administratora) se wsadzcie takie dojazdy wy klamczuchy wy bez wiary. wole stowe dolozyc i z ziomkiem jezdzic. mieli byc za darmo a nie sa! i to mnie boli a SIA teraz bedzie sie szczycic ze ma dojazdy. HANBA WAM KLAMCZUCHY WY!!!!!

ktos

Andrzej przestań pierniczyc farmazony w tej firmie nie ma lasu ani składu (usunięte przez administratora) ludzi jak leci kierownictwo bez rozumu i zero pojęcia o niczym A Ty to się nadajesz jak psi Kuraś jak chcesz to pogadamy w cztery oczy

anonim

(usunięte przez administratora)

Kupa
@Andrzej 26.03.2018 15:00

Jesteś kozak to dawaj za brame

ktos

Ty kozak (usunięte przez administratora)nie bądź mądry taki na terenie zakladu poza psie jeden

ktos

Andrzej taki mądry dawaj napisz gdzie to będę

Andrzej
@ktos 26.03.2018 12:55

Skoro taki z Ciebie kozak, to jutro o 11 na stołówce

Sia

Firmę tworzą wszyscy pracownicy zaczynając od sprzątaczek kończąc na Panu Nowakowskim. Jeśli opinie na temat firmy są takie a nie inne, oznacza to, że wszyscy jesteście uj warci.

Andrzej

Idealnych firm nie ma. Może trzeba spojrzeć na siebie jak pracujemy?

11
@Andrzej 24.03.2018 14:08

Firm idealnych zapewne nie ma ale porządek zapewne jest w przeciwieństwie do sia abrasives Poland amen

Zostaw opinię o sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o. - Goleniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie sia Biuro Technologiczne sp. Z o.o.