Salve Medica

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 112 ocen.

Salve Medica
2 112 6 1

Opinie o Salve Medica

Iwona

Mimo, że wykupiłam płatną wizytę w Salve przy ul.Łukasińskiego, panie w recepcji pracowały jakby robiły to za karę i z łaski. Lekarka pierwszego kontaktu oprócz słowotoku trwającego ok. 40 min, z którego nic nie wynikało w żaden sposób nie pomogła mojej mamie, z którą przyszłam. Jedyne co przepisała to leki przeciwbólowe zamiast wyleczyć przyczynę bólu. Nie wypisała żadnego skierowania na badania mimo, że ją prosiłam. Krótko mówiąc nic z tej wizyty nie wyniknęło. Tragedia. Nikomu nie polecam.

Renata

@Magi czy byłaś już może na rozmowie w Salve Medica? Możesz coś więcej w tym temacie powiedzieć? Jak wyglądają obowiązki i kwestie zarobków? Jakie kwalifikacje są sprawdzane na takim spotkaniu?

Robo
@Renata 23.07.2018 09:28

Jeśli się zastanawiasz nad podjęciem pracy w Salve Medica warto to wiedzieć ????umowa o pracę 1500zl +umowa zlecenie 350zl????. Okres próbny 3 mies teoretycznie druga umowa na 5 lat a praktycznie zależy od tego czy kiero cię polubi czy nie?? Jeśli nie to każdy ma inną jedni na rok inni na 3 lata itd. O premii zapomnijcie.. Dostają ciągle te same osoby i lizusy???? urlop w maju czy w wakacje zapomnij-stała obsada. Wola zatrudniać nowe osoby niż docenić obecnych pracowników. Brak pakietów medycznych i socjalu. Kartka Multisport za 104zl śmiechu warte. W renomowanych firmach pracownicy płacą grosze lub mają za darmo. Jak zachorujesz to najlepiej żebyś z zapaleniem płuc przyszła.... Myślę że pomogłem w podjęciu decyzji....

Ola
@Robo 25.07.2018 09:58

Dokładnie 100% prawdy

Ola
@Robo 25.07.2018 09:58

Stała obsada nie robi 100% oceny kwartalnej a i tak ma premie i tak. A jedna panienka z nadgodzin potrafi sobie dodatkowy urlop mieć ....kierownik bardzo ją lubi....a chyba nie tak powinno być bo każdy uczciwie wypracowuje urlop a nie że nie ma co robić w domu to przychodzi wcześniej do pracy a potem odbiór nadgodzin....taka oto sytuacja

Margot
@Robo 25.07.2018 09:58

Prawo stanowi, że po 33 miesiącach zatrudnienia umowa przechodzi na czas nieokreślony, więc proszę nie pisać bzdur. Mam wrażenie, że narzekać lubią Ci, co chcieliby w pracy odpoczywać. Podjęłam ostatecznie pracę innej firmie, ale system premii podobno jest nowy i z tego co mi powiedziano to są konkretne wytyczne i dla mnie były logiczne.

Renata

@Ola pracujesz w Salve Medica? Co wpłynęło na taką a nie inną opinię o tym pracodawcy? Możesz coś więcej napisać? Jakie są tu warunki pracy i płacy?

Kasza
@Renata 07.09.2018 11:16

(usunięte przez administratora) Umówiłam się z nimi na 2000 netto. Robity pełno na recepcji. Na umowie było 2400 brutto plus premie. Jak wiadomo 2400 to nie jest 2000 netto. Do dwóch netto wyrównują niby w premii. Ale jak tylko pójdziesz na zwolnienie lub się spóźnisz to tej premii nie ma. A kiero ze struga to zwykły cwaniak który nawet polszczyzny poprawnie nie zna. To jest jakas (usunięte przez administratora) Nawet zeszyt kazali mi zakupić na czas szkolenia . Te które były w szafce zarezerwowane dla pielęgniarek. Broń Boże ruszyć bo narazisz firmę na stratę 1,5pln. Oczywiście nie podpisałam tej umowy. Każdy mądry i rozsądny człowiek nie pójdzie tam pracować.

Renia
@Kasza 11.09.2018 23:24

Tu chyba są opinie o Salve Medica a Ty piszesz o Salve z tego co wiem to dwie różne firmy.

Renata

@Nick, a czy podzielisz się opinią jak przebiega rekrutacja do Salve Medica? Jaka jest atmosfera wśród pracowników? Kto się wypowie? Jak przebiega współpraca? Czy okres próbny trwa 3 miesiące?

anonymous
@Renata 30.04.2018 09:50

O rekrutacji i jej przebiegu masz już komentarze, wystarczy poszukać. Jak solidnie pracujesz, szybko ogarniasz, jesteś kumata i będziesz pomocna dla zespołu to cię wszyscy z otwartymi ramionami przyjmą.

Derek
@anonymous 03.05.2018 19:00

????????????????????????????

Dick

A jak działa fundusz socjalny? Fundusz tworzą pracodawcy zatrudniający według stanu na dzień 1 stycznia danego roku co najmniej 50 pracowników w przeliczeniu na pełne etaty. Natomiast ci, którzy zatrudniają co najmniej 20 pracowników, ale nie więcej niż 50-ciu, tworzą Fundusz na wniosek zakładowej organizacji związkowej.

Mila

Powiedzcie jak w tej firmie wyglądają przerwy? Jak długo trwają? Pozdarwiam.

anonymous
@Mila 13.08.2018 17:29

Serio pytasz o przerwy????? Bez komentarza.

Magi

Niebawem mam umówiona rozmowe o pracę w Salve w centrum miasta. Czy może mi ktoś napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna oraz praca w tym oddziale? Jak kwestia umowy, pensji... Dziękuję za pomoc :)

Ola
@Magi 19.07.2018 18:00

Zastanów się dwa razy zanim przyjmiesz ofertę

Mila
@Ola 25.07.2018 10:58

Uważam, że to nie jest cyrograf tylko umowa, która można rozwiązać. Rynek pracy jest ogromny zawsze można znaleźć coś dla siebie.

Pedro

Idealnych firm nie ma ale może wystarczy dobrze pracować i nie trzeba będzie narzekać!!

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Tak

Renata

@anonymous po Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że jesteś zadowolony z pracy. Czy pracodawca Salve Medica oferuje swoim pracownikom szkolenia zewnętrzne oraz premię czy świąteczne bony? Polecisz tu pracę osobom z doświadczeniem w branży medycznej czy może osobom, które dopiero chciałaby zdobyć w niej pierwsze umiejętności?

Ola
@Renata 11.07.2018 13:11

Nie ma bonów ani szkoleń zewnętrznych :-)

Administrator

Jak dziś wygląda sytuacja Salve Medica na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Łódź i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania pracy.

anonymous
@Administrator 21.06.2018 10:30

Karta multi sport. Jedyny benefit

Renata

@Nick jesteś zatrudniony w Salve Medica czy może współpracowałeś z nimi jakiś czas temu? Możesz określić jak obecnie wygląda sytuacja firmy? Na co zwrócić uwagę w trakcie trwania procesu rekrutacyjnego i wstępnych rozmów? Masz może możliwość opisania, jak wyglądają pierwsze dni pracy w Salve Medica? Można liczyć na wdrożenie na nowe stanowisko?

anonymous
@Renata 04.07.2018 09:31

Oczywiście jest okres wdrożenia . szukają osób empatycznych pracowitych i bystrych. Powodzenia :-)

Zadowolona

Jak tam zakazy rozmow z bylymi pracownikami? Trzęsiecie portkami,jak ktoś przyjdzie??? Ha ha ha. Gorszego obozu pracy w Łodzi nie znajdziecie!!!!

Ciekawa
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

Ale jak to? Nie wolno bo co? Z kimś konkretnie czy z każdym byłym? Od kiedy takie rozpożadzenie ????

Mazda
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

100% prawda; jest zakaz!

xx
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

w której placówce?

Freeforever
@xx 02.04.2018 08:52

Szparagowa to najwiekszy (usunięte przez administratora) w Lodzi!!!!

Mazda
@xx 02.04.2018 08:52

Szparagowa oczywiście

Nick
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

Źle ci było....to życzę ci pracy w banku... NA KASIE. ....i nie siej fermentu bo nic mądrego nie wnosisz tutaj.

Freeforever
@Nick 21.06.2018 16:39

Było źle więc zmienilam ale na lepsze ????

Renata

@Bogna na stronie internetowej firmy jest informacja, że można przez cały czas wysyłać swoje dokumenty aplikacyjne. Więcej szczegółów znajdziesz tu: http://salvemedica.pl/kariera-centrum-medyczne @Mazda @xx @Nick nasze forum jest doskonałym miejscem do wymieniania opinii na temat pracodawców. W związku z tym, zachęcam Was żebyście napisały jak oceniacie Salve Medica pod tym kątem. Podzielcie się z nami tym co sądzicie o warunkach zatrudnienia i o panującej tam atmosferze. Komentarze z pierwszej ręki są niezwykle cenne dla potencjalnych, przyszłych pracowników.

Bogna

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Igor

Podpowiedzcie jak sie tu pracuje? Czy firma prowadzi rekrutację?

OLE!

Dopóki kierownictwo Salve Medica nie zda sobie sprawy z tego, że zadowolony pracownik, to dobry pracownik, te ciągłe rekrutacje nigdy się nie skończą. Biorąc pod uwagę godziny pracy, ogrom obowiązków, obciążenie psychiczne, odpowiedzialność finansową (bezpodstawną), bałagan organizacyjny, pracownik obsługi pacjenta powinien zarabiać przynajmniej 2500 zł netto, bez żadnej łaski. Premie powinny być przydzielane z urzędu wszystkim, którzy mają pecha siedzieć w tym bagnie bo tzw. system motywacyjny nikogo już nie motywuje. Po prostu jedni mają lepsze nawyki niż inni bo np. dłużej pracują, bo mają więcej szczęścia przy akcjach a nie dlatego, że bardziej się starają. Największy jednak problem w tym, że szefowi nie zależy na dobrych pracownikach, tylko na taniej sile roboczej. Ot i cała tajemnica. Przecież każdy głupi potrafi odebrać telefon i zapisać na wizytę, nieprawdaż? Te dziewczyny, które stanowiły prawdziwą podporę zespołu, miały wiedzę, wyczucie, na które zawsze można było liczyć, pouciekały, jeśli nie z firmy, to przynajmniej na opiekunów. I nie tak łatwo je zastąpić...

Wiedzmin
@OLE! 08.08.2017 14:00

"Dopóki kierownictwo Salve Medica nie zda sobie sprawy z tego, że zadowolony pracownik, to dobry pracownik, te ciągłe rekrutacje nigdy się nie skończą. " A moze latwiej rozkazywac nowym i ciągle niedouczonym. Łatwiej pokazać im swoje miejsce w szeregu szczegolnie pani dyr ż która też swoją niewiedzą dorownuje stazystkom na rejestracji. Doswiadczony pracownik moglby ją pouczyć. Szef też ma swoje wyobrazenia i albo udaje ze nie wie co co chodzi, albo nie wie a to już niedopuszczalne. Dział sprzedaży to bije na głowe we wmawianiu swojej racji, tak aby nie wydało sie ze pani M siedzi i wynysla jak dopiec pracownikowi. A potem idzie gdzie trzeba o mowi koniecznie glosno, ze nic nie moga lepiej zrobic. Zatrzymali kogoś na siłę? Raczej pozbywali się ludzi przydatnych a tym co okradli to miejsce z ręki jedli. Smutne. Uciekajcie z tamtad.

The clock is ticking
@Wiedzmin 11.08.2017 18:23

W SM ne ma co sie zarzynac!!! Sugeruje wszystkim,co mysla ze bedzie lepiej, zmienic prace bo tam nigdy nie bedzie dobrze!!! Ja troche zdrowia tam zostawilam i zaluje ,ze dawalam sie tak robic w balona!!!! Ale na szczescie lawina wypowiedzen swego czasu zmobilizowala mnie do odejscia z tego gowna!!!! A Kinia,to marionetka, zatanczy jak jej gora zagra, bo jdzie takie glupiutkie znajdzie robote?

Wiedzmin
@The clock is ticking 12.08.2017 18:22

Tylko z drugiej strony taką trzymają i poproszę pozwalają na takie i inne zagrania az dziw bierze. A reszta wyszkolona zgrana i tak jak mowisz lawinowo odeszła i nikomu nie było żal. A najbardziej powinno dać do myslenia włascicielom. Skoro nie jedna a 10 osób odchodzi i jedna za drugą to cos jest nie tak w miejscu pracy. Będąc szefem dbałbym o pracownika. Na pewno trzeba słuchać i miec czas na rozmowę. Nie pitu pitu pogawędki ale rzeczowe rozmowy. Unikanie tematów albo dawanie ich do załatwienia osobie zielonej w temacie ale na stanowisku nie popchnie firmy do przodu. Nie pani kinia ale pracownik z obsługi napedza klienta. Bo go umowi, zachęci albo poprostu dobrze obsluzy. O nie raz zatrze złe wrażenie po lekarskim fochu w gabinecie.

Ola
@OLE! 08.08.2017 14:00

Właśnie nie każdy potrafi zapisać na wizytę

Renata

@Martyna zdecydowałaś się aplikować? Kto jeszcze może się wypowiedzieć? Jaka panuje atmosfera między pracownikami? Na jakie warunki zatrudnienia może liczyć nowy pracownik? Czy Salve aktualnie rekrutuje?

Nick
@Renata 08.04.2018 11:47

Idź na rozmowe i jak cie przyjmą to się przekonasz. Atmosfera w porządku. Brak socjalu jedynie dofinansowanie karty Multi Sport

xx

W necie widać tylko ogłoszenia ze Szparagowej... Widział ktoś kiedyś ogłoszenie z rekrutacją do innych placówek, czy po prostu wysyłając tam CV przydzielają tam gdzie akurat jest miejsce? Szparagowa do dla mnie abstrakcja pod względem dojazdu z drugiego końca miasta...

Martyna

Podpowiedzcie mi potrzebują pracowników do recepcji?

zuza
@Martyna 22.03.2018 18:55

Cały czas rekrutują.

Donia
@zuza 23.03.2018 08:35

Zawsze potrzebują bo od nich więcej pracowników odchodzi niż przychodzi - zastanów się kochana dobrze !!!

Zdruzgotana

Witam.ja również pracowałam w prywatnym szpitalu salve medical na szparagowej niby no nie jest tak źle tylko tyle że tam organizacji wogole nie ma nie ma drugiej osoby która cię pokieruje co masz robić a tym bardziej jak nie robiłaś nigdy na szpitalu sprzętu do sprzątania też brakuje.no samowolka jednym słowem .robisz to co przyjdzie ci do głowy a tłumaczą tak że wcale .nigdy więcej tam nie wrócę.nie polecam !

Dawid

Maruderów zawsze można spotkać. Jak nie pasuje praca to sobie zmieńcie firmę!!

Marika

Hej byłam na rozmowie w salve na szparagowej. Rozmowa to dwa etapy. Pierwsza z młodą dziewczyną w wyciągniętej koszuli i jeansach zjeżdżających z pupy...kurcze to był okropny widok. Sądziłam że w takiej instytucji stawia się na wizerunek osób reprezentujących salve. Kompletna porażka... Drugi etap z panem i ta sama dziewczyna...tutaj już pan na poziomie! Ale dziewczyna pani K. tragedia... Pierwsza rozmowa typową rozmowa czyli głupie pytania typu dlaczego chce pani tu pracować??? Na drugiej rozmowie przykładowe trudne sytuacje w przychodni i co by pani zrobiła???? Proponują dwie umowy jedna o pracę druga zlecenie na jakieś śmieszne kwoty z których suma wychodzi około 1800 zł.... Pierwsze na miesiąc! Śmiech.... Premia dla kilku najlepszych pracowników raz na kilka miesięcy,czyli zero premi....co to wogole ma być??? Nie łapcie się na to że jest to tak znana czy tak prężna firma...mom zdaniem szukają ludzi do wyzysku.... A najbardziej podejrzane sa te umowy etat na jakieś 1300 zł a umowa zlecenie 500 zł, dziwne tym bardziej że od stycznia zarobki wyglądają trochę inaczej.... Myślę że pomogłam tym którzy zastanawiają się nad aplikacja tam...szczerze odradzam..... :)

Nie ważne...juz niedlugo
@Marika 28.09.2017 11:19

Potrafią nie wypłacić umowy zlecenia.

Anna F
@Marika 28.09.2017 11:19

Słuchaj nie wolno mówić na innych, spójrz najpierw sama na siebie a wtedy na pewno nie będziesz opowiadać głupot. Do pracy przychodzi się pracować.

Marika
@Anna F 12.11.2017 16:35

Po pierwsze jeśli ktoś reprezentuje firmę i tym bardziej rekrutuje pracowników to przepraszam bardzo ale wymaga się schludnego wyglądu. Jeśli ktoś przychodzi na rozmowę o pracę ubrany adekwatnie do sytuacji a druga strona nie, to przepraszam bardzo to uderza w osobę która traktuje poważnie rozmowę kwalifikacyjną..

Kinia

Praca w tej firmie to ostateczności dla ludzi co nie moga znaleźć nic lepszego i calkowicie sie podporzadkuja systemowi jaki tam obowiązuje,czyli( tyraj jak wol nic sie nie odzywaj ciesz sie ze masz prace).Wlasciciele moze wporzadku jako ludzie ale zarobki i nawal pracy po nizej jakiekolwiek krytyki awanse robione po znajomosciach a nie na podstawie wiedzy i stażu pracy.( obecni pracownicy wiedza Pan D.) Zarobki na poziomie 1800-1900 bez żadnego socjalu i dodatków okazuja sie starczac ledwo co do pierwszego sa premie kwartalne dla najlepszych pracowników ale w rzeczywistości dostaja premie zawsze te same osoby(na zasadzie z ta sie koleguje to jej dam a osoba co ciezko pracuje ale nie ma znajomości w firmie to guzik dostanie) godziny pracy odbiegaja od tego co w umowie ponieważ jak kolezanka sie rozchoruje druga osoba musi siedzieć po godzinach( oczywiscie za darmo bo nie sa placone nadgodziny.) Na koniec dodam ze marne zarobki ogrom pracy kolesiostwo w lekkim stopni przypominaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie godna czlowieka prace. Sama zdecyduj czy chcesz tu pracowac????? zreszta ludzie tak sie pala do pracy w salve ze nabor pracowników trwa juz pare lat i kadra nie zostala uzbierana (chyba o czym to świadczy). Pozdrawiam

llu
@Kinia 22.07.2017 07:54

Uuu widzę,że się komuś ulało...Czyli mobbingu ciąg dalszy,trzymam kciuki za odważne,które zdecydują się na zmianę!!

Jedna z nas
@Kinia 22.07.2017 07:54

Ale chyba totalna wymiana zespołu nastąpiła. D. jest nie przypadkowo? Przecież był konkurs?!

Ika
@Kinia 22.07.2017 07:54

No przecież nowy dyrektor przychodni, zarządził system premii. Tak wspaniale miało być o co? Duże kwoty, jasne zasady. Nie wyszło? A imprezy firmowe są nadal. To był socjal.

sikorka

Nikt nie chce się wypowiadać. Chyba nie wolno. Albo stare stażem nie mają siły a nowe szczęście rozpiera bo jest robota. Do czasu aż się dowiedzą ze źle pracują i dziękuję. No bez dziękuję. A zaraz się dowiem żem frustratka

kika
@sikorka 06.03.2017 20:59

A ilu ostatnio popłynęło? 3?

Poszukiwacz

Witam wszystkich. Szukam pracy w służbie zdrowia,widziałam ogloszenie do dzialu obslugi pacjenta,tak szczerze,czy polecacie aplikowanie do Salve Medica? Dziękuję.

zmęczona
@Poszukiwacz 21.02.2017 22:43

Czy mało masz informacji powyżej? Wyciągnij wnioski. Jak sam nie potrafisz myśleć - tak to jest miejsce pracy dla Ciebie. Wykonuj polecenia. Nie wychodź przed szereg ze potrafisz ciągle za te same pieniądze zrobić coś więcej. Bo zawsze będziesz robić za mało. A jak pokarzesz ze nie dajesz rady to może zabiorą Ci zadanie. Ja juz niedługo tu będę. Więc choć ktoś musi pracować. Zapraszamy do nas.

sroka
@zmęczona 24.02.2017 16:49

Uuu zaczyna się ;) Zachęćmy koleżankę do pracy u dr SS i spółki :)

prezes

"Patrzac jak tu wypisujecie to chyba jednak tesknicie , widocznie w tej konkurencji, ktora was podkupila nie jest tak super, bo sie jednak okazalo ze Wasza super fachowosc nie wystarcza i troche strach o prace jednak,. Zreszta za rada RÓWNE tez sie wypisuje sie z tego goworka, ktory sluzy psychoterapii jakims frustratkom" 1. Kibicuje każdemu kto ma siłę i odwagę odejść. 2. O prace należy troszczyć się w każdej sytuacji a obsesja na tle konkurencji to widac ze boli bo są firmy które przyjmują i szanują tych, co wasza firma nie doceniła. 3. Psychoterapia to jest niezbędna dla tych co pozostają mimo braku szacunku i boją się własnego cienia.

koordynator

sloneczka odeszly, 4 kolezaneczki i one oczywiscie sa fajne :) a 70 osob, które pozostalo plus lekarze, pacjenci ( ci to dopiero sa nieznosni, przychodza i cos chca ) no to ci sa beznadziejni, panienki w glowkach sie nie poprzewracało? My tu sobie spokojnie pracujemy i jakos nikt nie teski, moze Ż podciera łezke w zabiegowym bo juz nie ma kim sie opiekowac, w pracy zostali juz tylko dorosli, Patrzac jak tu wypisujecie to chyba jednak tesknicie , widocznie w tej konkurencji, ktora was podkupila nie jest tak super, bo sie jednak okazalo ze Wasza super fachowosc nie wystarcza i troche strach o prace jednak,. Zreszta za rada RÓWNE tez sie wypisuje sie z tego goworka, ktory sluzy psychoterapii jakims frustratkom

Kasia

Na wypadek gdyby więcej osób czytało to forum niż newslettera : przekażcie 1% podatku dla córki Iwony. PIT KRS: 0000161880 Fundacja Pomocy Dzieciom Kolorowy Świat , cel szczegółowy #71 Zuzanna Wojtczak. Zuzka i Mama trzymajcie sie :))

nie_iwona
@Kasia 01.02.2017 00:28

Czy Iwona wie i wyraziła zgodę na wypuszczanie jej spraw osobistych na forach?

równa

Kasia, opowiadasz, wyjaśniasz, niby rozummieja na rozmowie , wszystko otwartym tekstem a widac ze i tak nie dociera, taki gatun czlowieka, szkoda Twojego zachodu , tylko obrażać ummieja , bo jako jedyna sie podpisalas Ambicje na prezesa , a jak co to sie taka 3 miesiace uczy co za różnica miedzy okulista a laryngologiem, dobrze ze juz ulamki opanowala . Nawet sie o premie pokloca :)))) Happy do tych 12 dolicz jeszcze kilka osob na macierzynskim to Ci matematyka wyjdzie, ale na to juz wyobraźni nie starcza, co? , awanse Dominika , Kasia, Przemek, koordynatorzy mało ?... na szczescie HAppy to nie WSZYSCY, pozdrowienia dla Zespolu, choc wiem ze te ok to tego nie czytaja :)

Wolna
@równa 01.02.2017 00:14

Telenoweli ciąg dalszy. Te fajne,to już nie pracują i czekają jak pozostala garstka fajnych ewakuuje się w końcu. Pozdro z wolności ;)

jojo
@równa 01.02.2017 00:14

"Happy do tych 12 dolicz jeszcze kilka osob na macierzynskim " Już widzimy jak biegną w podskokach na powrót. , awanse Dominika , Kasia, Przemek, koordynatorzy mało ?... Szczególnie ta pierwsza jest szczęściarą :D Pozostali "awansowali" bo nikt inny nie chciał pracować. Przemka szkoda. "na szczescie HAppy to nie WSZYSCY, pozdrowienia dla Zespolu, choc wiem ze te ok to tego nie czytaja :)" Taaaaa, a smefy lajki dają

Zostaw opinię o Salve Medica - Łódź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salve Medica