Salve Medica
2 115 6 1

Opinie o Salve Medica

Renata

@Magi czy byłaś już może na rozmowie w Salve Medica? Możesz coś więcej w tym temacie powiedzieć? Jak wyglądają obowiązki i kwestie zarobków? Jakie kwalifikacje są sprawdzane na takim spotkaniu?

Robo
@Renata 23.07.2018 09:28

Jeśli się zastanawiasz nad podjęciem pracy w Salve Medica warto to wiedzieć ????umowa o pracę 1500zl +umowa zlecenie 350zl????. Okres próbny 3 mies teoretycznie druga umowa na 5 lat a praktycznie zależy od tego czy kiero cię polubi czy nie?? Jeśli nie to każdy ma inną jedni na rok inni na 3 lata itd. O premii zapomnijcie.. Dostają ciągle te same osoby i lizusy???? urlop w maju czy w wakacje zapomnij-stała obsada. Wola zatrudniać nowe osoby niż docenić obecnych pracowników. Brak pakietów medycznych i socjalu. Kartka Multisport za 104zl śmiechu warte. W renomowanych firmach pracownicy płacą grosze lub mają za darmo. Jak zachorujesz to najlepiej żebyś z zapaleniem płuc przyszła.... Myślę że pomogłem w podjęciu decyzji....

Ola
@Robo 25.07.2018 09:58

Dokładnie 100% prawdy

Ola
@Robo 25.07.2018 09:58

Stała obsada nie robi 100% oceny kwartalnej a i tak ma premie i tak. A jedna panienka z nadgodzin potrafi sobie dodatkowy urlop mieć ....kierownik bardzo ją lubi....a chyba nie tak powinno być bo każdy uczciwie wypracowuje urlop a nie że nie ma co robić w domu to przychodzi wcześniej do pracy a potem odbiór nadgodzin....taka oto sytuacja

Margot
@Robo 25.07.2018 09:58

Prawo stanowi, że po 33 miesiącach zatrudnienia umowa przechodzi na czas nieokreślony, więc proszę nie pisać bzdur. Mam wrażenie, że narzekać lubią Ci, co chcieliby w pracy odpoczywać. Podjęłam ostatecznie pracę innej firmie, ale system premii podobno jest nowy i z tego co mi powiedziano to są konkretne wytyczne i dla mnie były logiczne.

Lisica
@Robo 25.07.2018 09:58

Bzdury. Dane nieaktualne.

Gral
@Lisica 19.11.2018 18:47

Jakie teraz są zarobki? Słyszałam, że były podwyżki i łatwiej o premię. To prawda?

Kasia
@Gral 19.11.2018 21:13

Były podwyżki. Arkusz oceny jest nowy, zobaczymy po pierwszej ocenie. Ale jest dużo lepszy niż poprzedni i każdy ma szansę na premię

Logiczny
@Kasia 24.11.2018 12:36

Skąd wiesz że jest dużo lepszy skoro nie było jeszcze oceny???

Kasia
@Logiczny 03.12.2018 20:38

Bo go widziałam, arkusz oceny dostajesz do przeczytania jak wchodzi w życie, a nie po fakcie, jak już Cię ktoś ocenia. Teraz mogę dostać premię jak spełnię konkretne punkty, a wcześniej trzeba było być w grupie osób, której poszło "najlepiej". Uwazam, że teraz jest sprawiedliwie, bo tylko ode mnie to zależy

Ciekawa
@Kasia 03.12.2018 22:51

Jak duże premie i kto ocenia? Czy punkty są możliwe do realizowania?

Kasia

Pracowałam w salve medica i zaszłam w miedzyczasie w ciążę. Firma przyjazna matkom, nikt nie miał pretensji, że jestem na zwolnieniu lekarskim, a potem na urlopie macierzyńskim, po urlopie wróciłam do pracy. Bardzo dobrze wspominam

zdesperowana
@Kasia 09.11.2018 09:37

zazdroszczę. ja w 2 różnych firmach, 2 ciąże i po powrocie zwolnienia. teraz aplikuje do salve - może się uda i będzie lepiej

Ja
@zdesperowana 15.11.2018 09:46

Salve i salve medica to dwie różne firmy

Logiczny
@Kasia 09.11.2018 09:37

Tu nie ma ciężarnej Kasi ;) wróciła ale Agnieszka

Iwona

Mimo, że wykupiłam płatną wizytę w Salve przy ul.Łukasińskiego, panie w recepcji pracowały jakby robiły to za karę i z łaski. Lekarka pierwszego kontaktu oprócz słowotoku trwającego ok. 40 min, z którego nic nie wynikało w żaden sposób nie pomogła mojej mamie, z którą przyszłam. Jedyne co przepisała to leki przeciwbólowe zamiast wyleczyć przyczynę bólu. Nie wypisała żadnego skierowania na badania mimo, że ją prosiłam. Krótko mówiąc nic z tej wizyty nie wyniknęło. Tragedia. Nikomu nie polecam.

Agnieszka
@Iwona 11.10.2018 22:14

Ale tu wpisujemy opiinie o Salve Medica a nie o firmach salve

Ola
@Iwona 11.10.2018 22:14

I nie recepcji, bo recepcja jest w hotelu tylko REJESTRACJI!!!

Bela
@Ola 08.11.2018 15:29

Dziewczyno a co to za różnica? Mentalność inna czy jak?

Ola
@Bela 09.11.2018 03:11

Dziewczyno, jak nie znasz różnicy to idź do hotelu.

Agnieszka
@Bela 09.11.2018 03:11

Jest różnica. Klinika to nie hotel. Poczytaj słownik

Agnieszka
@Iwona 11.10.2018 22:14

Swoją drogą dlaczego nie zgłosiłaś niezadowolenia z postawy lekarza lekarzowi tylko wyszłaś z gabinetu lub kierownikowi placówki tylko tutaj się wypowiadasz? No ale skoro wizyta u "lekarki pierwszego kontaktu trwała 40 minut i nie wyleczyła przyczyny bólu" ???????? to tak masakra????

Fiona

Szanowne Koleżanki w państwowych szpitalach po włączeniu 1100 zł zębalowego koleżanki mają ponad 4000 zł podstawy (bez stażowego i innych dodatków) Jeżeli godzicie się na takie zarobki u prywaciarza to przestańcie narzekać!!!!

Ktoś

Odkąd jest kierownik dopu w salve Medica to cały personel zarówno pielęgniarki jak i rejestracja są skłócone, niestety ale szefostwo znalazło wkoncu osobę którą może manipulować i ta osoba zrobi wszystko, atmosfera jest obrzydliwa a praca tutaj przypomina (usunięte przez administratora) !! To smutne że nikt nie dąży do tego żeby stworzyć rodzinną atmosferę, wtedy firma napewno by na tym zyskała. A o wynagrodzeniu jak i premiach już nie wspomnę, wszyscy są permanentnie oszukiwani, mają narzucone dodatkowe obowiązki za które wg prawa ludzie powinni mieć płacone dodatkowo jak w innych placówkach. Kierownicy tam to kompletne dno, donoszą na pracowników, knują i nigdy nie stają za pracownikiem. Są tylko marionetkami którymi dobrze się rządzi. Bardzo duzo pielęgniarek z salve medica jest w trakcie szukania nowej pracy , więc za jakiś czas myślę że kierownicy będą musieli obsługiwać pacjentów. Straszny fałsz!!!! Nie polecam nikomu.

Nikt
@Ktoś 07.11.2018 17:56

Jakie sa te dodatkowe rzeczy które powinny być płatne dodatkowo?

Inna
@Ktoś 07.11.2018 17:56

Ale się koleżance ulało , z pośpiechu nie zapanowała nad ortografią.

Joasia
@Ktoś 07.11.2018 17:56

Byłam ostatnio na rekrutacji. Nie wszystko rozumiem z tego, co zostało napisane. Jakie obowiązki powinny być dodatkowo płatne? Rozumiem nadgodziny. Ale nie spotkałam się z dodatkowo platnymi obowiązkami. W każdej umowie miałam zapisek przy zakresie obowiązków, że muszę również wykonywać inne zadania zlecone przez przełożonego. Możesz wyjaśnić o co chodzi? Jest kilku kierowników rejestracji? Czy jest tu wielu przełożonych?

Zuza

Tu nie trzeba nikogo lubić lub nie tylko trzeba pracować i nie robić łaski lub niemądrych min!!

Renata

@Ola pracujesz w Salve Medica? Co wpłynęło na taką a nie inną opinię o tym pracodawcy? Możesz coś więcej napisać? Jakie są tu warunki pracy i płacy?

Kasza
@Renata 07.09.2018 11:16

(usunięte przez administratora) Umówiłam się z nimi na 2000 netto. Robity pełno na recepcji. Na umowie było 2400 brutto plus premie. Jak wiadomo 2400 to nie jest 2000 netto. Do dwóch netto wyrównują niby w premii. Ale jak tylko pójdziesz na zwolnienie lub się spóźnisz to tej premii nie ma. A kiero ze struga to zwykły cwaniak który nawet polszczyzny poprawnie nie zna. To jest jakas (usunięte przez administratora) Nawet zeszyt kazali mi zakupić na czas szkolenia . Te które były w szafce zarezerwowane dla pielęgniarek. Broń Boże ruszyć bo narazisz firmę na stratę 1,5pln. Oczywiście nie podpisałam tej umowy. Każdy mądry i rozsądny człowiek nie pójdzie tam pracować.

Renia
@Kasza 11.09.2018 23:24

Tu chyba są opinie o Salve Medica a Ty piszesz o Salve z tego co wiem to dwie różne firmy.

Renata

@Nick, a czy podzielisz się opinią jak przebiega rekrutacja do Salve Medica? Jaka jest atmosfera wśród pracowników? Kto się wypowie? Jak przebiega współpraca? Czy okres próbny trwa 3 miesiące?

anonymous
@Renata 30.04.2018 09:50

O rekrutacji i jej przebiegu masz już komentarze, wystarczy poszukać. Jak solidnie pracujesz, szybko ogarniasz, jesteś kumata i będziesz pomocna dla zespołu to cię wszyscy z otwartymi ramionami przyjmą.

Derek
@anonymous 03.05.2018 19:00

????????????????????????????

Dick

A jak działa fundusz socjalny? Fundusz tworzą pracodawcy zatrudniający według stanu na dzień 1 stycznia danego roku co najmniej 50 pracowników w przeliczeniu na pełne etaty. Natomiast ci, którzy zatrudniają co najmniej 20 pracowników, ale nie więcej niż 50-ciu, tworzą Fundusz na wniosek zakładowej organizacji związkowej.

Mila

Powiedzcie jak w tej firmie wyglądają przerwy? Jak długo trwają? Pozdarwiam.

anonymous
@Mila 13.08.2018 17:29

Serio pytasz o przerwy????? Bez komentarza.

Magi

Niebawem mam umówiona rozmowe o pracę w Salve w centrum miasta. Czy może mi ktoś napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna oraz praca w tym oddziale? Jak kwestia umowy, pensji... Dziękuję za pomoc :)

Ola
@Magi 19.07.2018 18:00

Zastanów się dwa razy zanim przyjmiesz ofertę

Mila
@Ola 25.07.2018 10:58

Uważam, że to nie jest cyrograf tylko umowa, która można rozwiązać. Rynek pracy jest ogromny zawsze można znaleźć coś dla siebie.

Pedro

Idealnych firm nie ma ale może wystarczy dobrze pracować i nie trzeba będzie narzekać!!

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Tak

Renata

@anonymous po Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że jesteś zadowolony z pracy. Czy pracodawca Salve Medica oferuje swoim pracownikom szkolenia zewnętrzne oraz premię czy świąteczne bony? Polecisz tu pracę osobom z doświadczeniem w branży medycznej czy może osobom, które dopiero chciałaby zdobyć w niej pierwsze umiejętności?

Ola
@Renata 11.07.2018 13:11

Nie ma bonów ani szkoleń zewnętrznych :-)

Administrator

Jak dziś wygląda sytuacja Salve Medica na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Łódź i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania pracy.

anonymous
@Administrator 21.06.2018 10:30

Karta multi sport. Jedyny benefit

Renata

@Nick jesteś zatrudniony w Salve Medica czy może współpracowałeś z nimi jakiś czas temu? Możesz określić jak obecnie wygląda sytuacja firmy? Na co zwrócić uwagę w trakcie trwania procesu rekrutacyjnego i wstępnych rozmów? Masz może możliwość opisania, jak wyglądają pierwsze dni pracy w Salve Medica? Można liczyć na wdrożenie na nowe stanowisko?

anonymous
@Renata 04.07.2018 09:31

Oczywiście jest okres wdrożenia . szukają osób empatycznych pracowitych i bystrych. Powodzenia :-)

Zadowolona

Jak tam zakazy rozmow z bylymi pracownikami? Trzęsiecie portkami,jak ktoś przyjdzie??? Ha ha ha. Gorszego obozu pracy w Łodzi nie znajdziecie!!!!

Ciekawa
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

Ale jak to? Nie wolno bo co? Z kimś konkretnie czy z każdym byłym? Od kiedy takie rozpożadzenie ????

Mazda
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

100% prawda; jest zakaz!

xx
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

w której placówce?

Freeforever
@xx 02.04.2018 08:52

Szparagowa to najwiekszy (usunięte przez administratora) w Lodzi!!!!

Mazda
@xx 02.04.2018 08:52

Szparagowa oczywiście

Nick
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

Źle ci było....to życzę ci pracy w banku... NA KASIE. ....i nie siej fermentu bo nic mądrego nie wnosisz tutaj.

Freeforever
@Nick 21.06.2018 16:39

Było źle więc zmienilam ale na lepsze ????

Renata

@Bogna na stronie internetowej firmy jest informacja, że można przez cały czas wysyłać swoje dokumenty aplikacyjne. Więcej szczegółów znajdziesz tu: http://salvemedica.pl/kariera-centrum-medyczne @Mazda @xx @Nick nasze forum jest doskonałym miejscem do wymieniania opinii na temat pracodawców. W związku z tym, zachęcam Was żebyście napisały jak oceniacie Salve Medica pod tym kątem. Podzielcie się z nami tym co sądzicie o warunkach zatrudnienia i o panującej tam atmosferze. Komentarze z pierwszej ręki są niezwykle cenne dla potencjalnych, przyszłych pracowników.

Bogna

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Igor

Podpowiedzcie jak sie tu pracuje? Czy firma prowadzi rekrutację?

OLE!

Dopóki kierownictwo Salve Medica nie zda sobie sprawy z tego, że zadowolony pracownik, to dobry pracownik, te ciągłe rekrutacje nigdy się nie skończą. Biorąc pod uwagę godziny pracy, ogrom obowiązków, obciążenie psychiczne, odpowiedzialność finansową (bezpodstawną), bałagan organizacyjny, pracownik obsługi pacjenta powinien zarabiać przynajmniej 2500 zł netto, bez żadnej łaski. Premie powinny być przydzielane z urzędu wszystkim, którzy mają pecha siedzieć w tym bagnie bo tzw. system motywacyjny nikogo już nie motywuje. Po prostu jedni mają lepsze nawyki niż inni bo np. dłużej pracują, bo mają więcej szczęścia przy akcjach a nie dlatego, że bardziej się starają. Największy jednak problem w tym, że szefowi nie zależy na dobrych pracownikach, tylko na taniej sile roboczej. Ot i cała tajemnica. Przecież każdy głupi potrafi odebrać telefon i zapisać na wizytę, nieprawdaż? Te dziewczyny, które stanowiły prawdziwą podporę zespołu, miały wiedzę, wyczucie, na które zawsze można było liczyć, pouciekały, jeśli nie z firmy, to przynajmniej na opiekunów. I nie tak łatwo je zastąpić...

Wiedzmin
@OLE! 08.08.2017 14:00

"Dopóki kierownictwo Salve Medica nie zda sobie sprawy z tego, że zadowolony pracownik, to dobry pracownik, te ciągłe rekrutacje nigdy się nie skończą. " A moze latwiej rozkazywac nowym i ciągle niedouczonym. Łatwiej pokazać im swoje miejsce w szeregu szczegolnie pani dyr ż która też swoją niewiedzą dorownuje stazystkom na rejestracji. Doswiadczony pracownik moglby ją pouczyć. Szef też ma swoje wyobrazenia i albo udaje ze nie wie co co chodzi, albo nie wie a to już niedopuszczalne. Dział sprzedaży to bije na głowe we wmawianiu swojej racji, tak aby nie wydało sie ze pani M siedzi i wynysla jak dopiec pracownikowi. A potem idzie gdzie trzeba o mowi koniecznie glosno, ze nic nie moga lepiej zrobic. Zatrzymali kogoś na siłę? Raczej pozbywali się ludzi przydatnych a tym co okradli to miejsce z ręki jedli. Smutne. Uciekajcie z tamtad.

The clock is ticking
@Wiedzmin 11.08.2017 18:23

W SM ne ma co sie zarzynac!!! Sugeruje wszystkim,co mysla ze bedzie lepiej, zmienic prace bo tam nigdy nie bedzie dobrze!!! Ja troche zdrowia tam zostawilam i zaluje ,ze dawalam sie tak robic w balona!!!! Ale na szczescie lawina wypowiedzen swego czasu zmobilizowala mnie do odejscia z tego gowna!!!! A Kinia,to marionetka, zatanczy jak jej gora zagra, bo jdzie takie glupiutkie znajdzie robote?

Wiedzmin
@The clock is ticking 12.08.2017 18:22

Tylko z drugiej strony taką trzymają i poproszę pozwalają na takie i inne zagrania az dziw bierze. A reszta wyszkolona zgrana i tak jak mowisz lawinowo odeszła i nikomu nie było żal. A najbardziej powinno dać do myslenia włascicielom. Skoro nie jedna a 10 osób odchodzi i jedna za drugą to cos jest nie tak w miejscu pracy. Będąc szefem dbałbym o pracownika. Na pewno trzeba słuchać i miec czas na rozmowę. Nie pitu pitu pogawędki ale rzeczowe rozmowy. Unikanie tematów albo dawanie ich do załatwienia osobie zielonej w temacie ale na stanowisku nie popchnie firmy do przodu. Nie pani kinia ale pracownik z obsługi napedza klienta. Bo go umowi, zachęci albo poprostu dobrze obsluzy. O nie raz zatrze złe wrażenie po lekarskim fochu w gabinecie.

Ola
@OLE! 08.08.2017 14:00

Właśnie nie każdy potrafi zapisać na wizytę

Renata

@Martyna zdecydowałaś się aplikować? Kto jeszcze może się wypowiedzieć? Jaka panuje atmosfera między pracownikami? Na jakie warunki zatrudnienia może liczyć nowy pracownik? Czy Salve aktualnie rekrutuje?

Nick
@Renata 08.04.2018 11:47

Idź na rozmowe i jak cie przyjmą to się przekonasz. Atmosfera w porządku. Brak socjalu jedynie dofinansowanie karty Multi Sport

xx

W necie widać tylko ogłoszenia ze Szparagowej... Widział ktoś kiedyś ogłoszenie z rekrutacją do innych placówek, czy po prostu wysyłając tam CV przydzielają tam gdzie akurat jest miejsce? Szparagowa do dla mnie abstrakcja pod względem dojazdu z drugiego końca miasta...

Martyna

Podpowiedzcie mi potrzebują pracowników do recepcji?

zuza
@Martyna 22.03.2018 18:55

Cały czas rekrutują.

Donia
@zuza 23.03.2018 08:35

Zawsze potrzebują bo od nich więcej pracowników odchodzi niż przychodzi - zastanów się kochana dobrze !!!

Zdruzgotana

Witam.ja również pracowałam w prywatnym szpitalu salve medical na szparagowej niby no nie jest tak źle tylko tyle że tam organizacji wogole nie ma nie ma drugiej osoby która cię pokieruje co masz robić a tym bardziej jak nie robiłaś nigdy na szpitalu sprzętu do sprzątania też brakuje.no samowolka jednym słowem .robisz to co przyjdzie ci do głowy a tłumaczą tak że wcale .nigdy więcej tam nie wrócę.nie polecam !

Dawid

Maruderów zawsze można spotkać. Jak nie pasuje praca to sobie zmieńcie firmę!!

Marika

Hej byłam na rozmowie w salve na szparagowej. Rozmowa to dwa etapy. Pierwsza z młodą dziewczyną w wyciągniętej koszuli i jeansach zjeżdżających z pupy...kurcze to był okropny widok. Sądziłam że w takiej instytucji stawia się na wizerunek osób reprezentujących salve. Kompletna porażka... Drugi etap z panem i ta sama dziewczyna...tutaj już pan na poziomie! Ale dziewczyna pani K. tragedia... Pierwsza rozmowa typową rozmowa czyli głupie pytania typu dlaczego chce pani tu pracować??? Na drugiej rozmowie przykładowe trudne sytuacje w przychodni i co by pani zrobiła???? Proponują dwie umowy jedna o pracę druga zlecenie na jakieś śmieszne kwoty z których suma wychodzi około 1800 zł.... Pierwsze na miesiąc! Śmiech.... Premia dla kilku najlepszych pracowników raz na kilka miesięcy,czyli zero premi....co to wogole ma być??? Nie łapcie się na to że jest to tak znana czy tak prężna firma...mom zdaniem szukają ludzi do wyzysku.... A najbardziej podejrzane sa te umowy etat na jakieś 1300 zł a umowa zlecenie 500 zł, dziwne tym bardziej że od stycznia zarobki wyglądają trochę inaczej.... Myślę że pomogłam tym którzy zastanawiają się nad aplikacja tam...szczerze odradzam..... :)

Nie ważne...juz niedlugo
@Marika 28.09.2017 11:19

Potrafią nie wypłacić umowy zlecenia.

Anna F
@Marika 28.09.2017 11:19

Słuchaj nie wolno mówić na innych, spójrz najpierw sama na siebie a wtedy na pewno nie będziesz opowiadać głupot. Do pracy przychodzi się pracować.

Marika
@Anna F 12.11.2017 16:35

Po pierwsze jeśli ktoś reprezentuje firmę i tym bardziej rekrutuje pracowników to przepraszam bardzo ale wymaga się schludnego wyglądu. Jeśli ktoś przychodzi na rozmowę o pracę ubrany adekwatnie do sytuacji a druga strona nie, to przepraszam bardzo to uderza w osobę która traktuje poważnie rozmowę kwalifikacyjną..

Kinia

Praca w tej firmie to ostateczności dla ludzi co nie moga znaleźć nic lepszego i calkowicie sie podporzadkuja systemowi jaki tam obowiązuje,czyli( tyraj jak wol nic sie nie odzywaj ciesz sie ze masz prace).Wlasciciele moze wporzadku jako ludzie ale zarobki i nawal pracy po nizej jakiekolwiek krytyki awanse robione po znajomosciach a nie na podstawie wiedzy i stażu pracy.( obecni pracownicy wiedza Pan D.) Zarobki na poziomie 1800-1900 bez żadnego socjalu i dodatków okazuja sie starczac ledwo co do pierwszego sa premie kwartalne dla najlepszych pracowników ale w rzeczywistości dostaja premie zawsze te same osoby(na zasadzie z ta sie koleguje to jej dam a osoba co ciezko pracuje ale nie ma znajomości w firmie to guzik dostanie) godziny pracy odbiegaja od tego co w umowie ponieważ jak kolezanka sie rozchoruje druga osoba musi siedzieć po godzinach( oczywiscie za darmo bo nie sa placone nadgodziny.) Na koniec dodam ze marne zarobki ogrom pracy kolesiostwo w lekkim stopni przypominaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie godna czlowieka prace. Sama zdecyduj czy chcesz tu pracowac????? zreszta ludzie tak sie pala do pracy w salve ze nabor pracowników trwa juz pare lat i kadra nie zostala uzbierana (chyba o czym to świadczy). Pozdrawiam

llu
@Kinia 22.07.2017 07:54

Uuu widzę,że się komuś ulało...Czyli mobbingu ciąg dalszy,trzymam kciuki za odważne,które zdecydują się na zmianę!!

Jedna z nas
@Kinia 22.07.2017 07:54

Ale chyba totalna wymiana zespołu nastąpiła. D. jest nie przypadkowo? Przecież był konkurs?!

Ika
@Kinia 22.07.2017 07:54

No przecież nowy dyrektor przychodni, zarządził system premii. Tak wspaniale miało być o co? Duże kwoty, jasne zasady. Nie wyszło? A imprezy firmowe są nadal. To był socjal.

sikorka

Nikt nie chce się wypowiadać. Chyba nie wolno. Albo stare stażem nie mają siły a nowe szczęście rozpiera bo jest robota. Do czasu aż się dowiedzą ze źle pracują i dziękuję. No bez dziękuję. A zaraz się dowiem żem frustratka

kika
@sikorka 06.03.2017 20:59

A ilu ostatnio popłynęło? 3?

Poszukiwacz

Witam wszystkich. Szukam pracy w służbie zdrowia,widziałam ogloszenie do dzialu obslugi pacjenta,tak szczerze,czy polecacie aplikowanie do Salve Medica? Dziękuję.

zmęczona
@Poszukiwacz 21.02.2017 22:43

Czy mało masz informacji powyżej? Wyciągnij wnioski. Jak sam nie potrafisz myśleć - tak to jest miejsce pracy dla Ciebie. Wykonuj polecenia. Nie wychodź przed szereg ze potrafisz ciągle za te same pieniądze zrobić coś więcej. Bo zawsze będziesz robić za mało. A jak pokarzesz ze nie dajesz rady to może zabiorą Ci zadanie. Ja juz niedługo tu będę. Więc choć ktoś musi pracować. Zapraszamy do nas.

sroka
@zmęczona 24.02.2017 16:49

Uuu zaczyna się ;) Zachęćmy koleżankę do pracy u dr SS i spółki :)

Zostaw opinię o Salve Medica - Łódź

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Salve Medica