Salve Medica

Adres: św. Anny 62, 95-060 Łódź

NIP: 8331399425 KRS: 0000203421

Salve Medica
2 115 247 5 1

Opinie o Salve Medica

Filtruj opinie po kryteriach:

Joanna
 Opinia

Witam, mam pytanie odnośnie pracy w rejestracji w Salve Medica na Szparagowej. Może ktoś z obecnych pracowników mógłby przybliżyć aktualne realia pracy u tego pracodawcy? Jakie wymagania trzeba spełnić, żeby podjąć tam pracę? Jakiego rodzaju jest podpisywana umowa? Jak wygląda kwestia zarobków? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pomocna?
TakNie
Justyna
 Opinia
@Joanna 28.05.2019 16:30

Twoje pytania są już bardzo konkretne, a zatem mam nadzieję, że któryś z obecnych pracowników Salve Medica szybko na nie odpowie. Na stronie firmy znalazłam jednak informację, iż zapewniają zatrudnienie w przyjemnej atmosferze, dogodne warunki pracy, umożliwiając rozwój osobisty jak i zawodowy. Szukają osób dynamicznych, które w swoim działaniu kierują się chęcią uzyskiwania najlepszych rezultatów, dbając o równowagę między życiem osobistym, a pracą zawodową. Myślisz, że uda Ci się odnaleźć w firmie o takim profilu? Zachęcam Cię do ciągłego dzielenia się z nami swoimi spostrzeżeniami.

Pomocna?
Tak2Nie5
Ninja
 Opinia
@Justyna 30.05.2019 10:43

Co to za pseudo, małomiasteczkowy, korpo, bullshit...

Pomocna?
Tak6Nie
Justyna
 Opinia
@Ninja 03.06.2019 18:36

Nie wiem, do czego miałabym odnieść Twoją wypowiedź. Tak czy inaczej - najlepiej będzie, jak wyrazisz swoją opinię na temat ogólnych warunków pracy, na jakie można liczyć w Salve Medica. Wspomniałam powyżej o trwającej w firmie rekrutacji. Może zechcesz nam w związku z tym powiedzieć coś odnośnie tego, jak wygląda tam proces rekrutacji: z ilu etapów się składa, czy są jakieś testy, itp.? Możemy na Ciebie liczyć w tej kwestii?

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marcin
 Opinia

Niestety bardzo słabo, pomimo odbycia rozmowy kwalifikacyjnej i zapewnień iż, bez względu na jej wynik otrzymam informację o jej wyniku takowej nie otrzymałem. Niestety pracodawcy w Polsce jeszcze nie dorośli do profesjonalnego procesu rekrutacyjnego. A wystarczyło wysłać krótkiego maila lub zwyczajnie nie kłamać że taka informacja będzie.

Pomocna?
Tak5Nie1
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
....
 Opinia

Życzę dużo zdrówka dla rodziny....jestem zszokowana tym co Panią spotkało pracownik z rejestracji na parterze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś
 Opinia

Odkąd jest kierownik dopu w salve Medica to cały personel zarówno pielęgniarki jak i rejestracja są skłócone, niestety ale szefostwo znalazło wkoncu osobę którą może manipulować i ta osoba zrobi wszystko, atmosfera jest obrzydliwa a praca tutaj przypomina (usunięte przez administratora) !! To smutne że nikt nie dąży do tego żeby stworzyć rodzinną atmosferę, wtedy firma napewno by na tym zyskała. A o wynagrodzeniu jak i premiach już nie wspomnę, wszyscy są permanentnie oszukiwani, mają narzucone dodatkowe obowiązki za które wg prawa ludzie powinni mieć płacone dodatkowo jak w innych placówkach. Kierownicy tam to kompletne dno, donoszą na pracowników, knują i nigdy nie stają za pracownikiem. Są tylko marionetkami którymi dobrze się rządzi. Bardzo duzo pielęgniarek z salve medica jest w trakcie szukania nowej pracy , więc za jakiś czas myślę że kierownicy będą musieli obsługiwać pacjentów. Straszny fałsz!!!! Nie polecam nikomu.

Pomocna?
Tak20Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nikt
 Opinia
@Ktoś 07.11.2018 17:56

Jakie sa te dodatkowe rzeczy które powinny być płatne dodatkowo?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inna
 Opinia
@Ktoś 07.11.2018 17:56

Ale się koleżance ulało , z pośpiechu nie zapanowała nad ortografią.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joasia
 Opinia
@Ktoś 07.11.2018 17:56

Byłam ostatnio na rekrutacji. Nie wszystko rozumiem z tego, co zostało napisane. Jakie obowiązki powinny być dodatkowo płatne? Rozumiem nadgodziny. Ale nie spotkałam się z dodatkowo platnymi obowiązkami. W każdej umowie miałam zapisek przy zakresie obowiązków, że muszę również wykonywać inne zadania zlecone przez przełożonego. Możesz wyjaśnić o co chodzi? Jest kilku kierowników rejestracji? Czy jest tu wielu przełożonych?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamil
 Opinia
@Joasia 08.11.2018 19:38

Przeszłaś pozytywnie rekrutacje i finalnie podjęłaś zatrudnienie? Mogłabyś przybliżyć, jak przebiegała rozmowa o pracę i jakie warunki pracy Ci zaproponowano? Może również ktoś z obecnych pracowników mógłby przybliżyć realia pracy u tego pracodawcy? Jakiego rodzaju są podpisywane umowy o pracę? Można liczyć na stabilne zatrudnienie i kontrakty długoterminowe? Zachęcam Was do zostawiania swoich opinii na temat firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Renata
 Opinia

@Magi czy byłaś już może na rozmowie w Salve Medica? Możesz coś więcej w tym temacie powiedzieć? Jak wyglądają obowiązki i kwestie zarobków? Jakie kwalifikacje są sprawdzane na takim spotkaniu?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robo
 Opinia
@Renata 23.07.2018 09:28

Jeśli się zastanawiasz nad podjęciem pracy w Salve Medica warto to wiedzieć ????umowa o pracę 1500zl +umowa zlecenie 350zl????. Okres próbny 3 mies teoretycznie druga umowa na 5 lat a praktycznie zależy od tego czy kiero cię polubi czy nie?? Jeśli nie to każdy ma inną jedni na rok inni na 3 lata itd. O premii zapomnijcie.. Dostają ciągle te same osoby i lizusy???? urlop w maju czy w wakacje zapomnij-stała obsada. Wola zatrudniać nowe osoby niż docenić obecnych pracowników. Brak pakietów medycznych i socjalu. Kartka Multisport za 104zl śmiechu warte. W renomowanych firmach pracownicy płacą grosze lub mają za darmo. Jak zachorujesz to najlepiej żebyś z zapaleniem płuc przyszła.... Myślę że pomogłem w podjęciu decyzji....

Pomocna?
Tak6Nie
Ola
 Opinia
@Robo 25.07.2018 09:58

Dokładnie 100% prawdy

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia
@Robo 25.07.2018 09:58

Stała obsada nie robi 100% oceny kwartalnej a i tak ma premie i tak. A jedna panienka z nadgodzin potrafi sobie dodatkowy urlop mieć ....kierownik bardzo ją lubi....a chyba nie tak powinno być bo każdy uczciwie wypracowuje urlop a nie że nie ma co robić w domu to przychodzi wcześniej do pracy a potem odbiór nadgodzin....taka oto sytuacja

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Margot
 Opinia
@Robo 25.07.2018 09:58

Prawo stanowi, że po 33 miesiącach zatrudnienia umowa przechodzi na czas nieokreślony, więc proszę nie pisać bzdur. Mam wrażenie, że narzekać lubią Ci, co chcieliby w pracy odpoczywać. Podjęłam ostatecznie pracę innej firmie, ale system premii podobno jest nowy i z tego co mi powiedziano to są konkretne wytyczne i dla mnie były logiczne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Lisica
 Opinia
@Robo 25.07.2018 09:58

Bzdury. Dane nieaktualne.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gral
 Opinia
@Lisica 19.11.2018 18:47

Jakie teraz są zarobki? Słyszałam, że były podwyżki i łatwiej o premię. To prawda?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
 Opinia
@Gral 19.11.2018 21:13

Były podwyżki. Arkusz oceny jest nowy, zobaczymy po pierwszej ocenie. Ale jest dużo lepszy niż poprzedni i każdy ma szansę na premię

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Logiczny
 Opinia
@Kasia 24.11.2018 12:36

Skąd wiesz że jest dużo lepszy skoro nie było jeszcze oceny???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
 Opinia
@Logiczny 03.12.2018 20:38

Bo go widziałam, arkusz oceny dostajesz do przeczytania jak wchodzi w życie, a nie po fakcie, jak już Cię ktoś ocenia. Teraz mogę dostać premię jak spełnię konkretne punkty, a wcześniej trzeba było być w grupie osób, której poszło "najlepiej". Uwazam, że teraz jest sprawiedliwie, bo tylko ode mnie to zależy

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawa
 Opinia
@Kasia 03.12.2018 22:51

Jak duże premie i kto ocenia? Czy punkty są możliwe do realizowania?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Ciekawa 12.12.2018 22:03

Ocenia przełożony. Są możliwe do zrealizowania bez problemu. Kwoty raczej zależą od stanowiska

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
 Opinia

Pracowałam w salve medica i zaszłam w miedzyczasie w ciążę. Firma przyjazna matkom, nikt nie miał pretensji, że jestem na zwolnieniu lekarskim, a potem na urlopie macierzyńskim, po urlopie wróciłam do pracy. Bardzo dobrze wspominam

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zdesperowana
 Opinia
@Kasia 09.11.2018 09:37

zazdroszczę. ja w 2 różnych firmach, 2 ciąże i po powrocie zwolnienia. teraz aplikuje do salve - może się uda i będzie lepiej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@zdesperowana 15.11.2018 09:46

Salve i salve medica to dwie różne firmy

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Logiczny
 Opinia
@Kasia 09.11.2018 09:37

Tu nie ma ciężarnej Kasi ;) wróciła ale Agnieszka

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Iwona
 Opinia

Mimo, że wykupiłam płatną wizytę w Salve przy ul.Łukasińskiego, panie w recepcji pracowały jakby robiły to za karę i z łaski. Lekarka pierwszego kontaktu oprócz słowotoku trwającego ok. 40 min, z którego nic nie wynikało w żaden sposób nie pomogła mojej mamie, z którą przyszłam. Jedyne co przepisała to leki przeciwbólowe zamiast wyleczyć przyczynę bólu. Nie wypisała żadnego skierowania na badania mimo, że ją prosiłam. Krótko mówiąc nic z tej wizyty nie wyniknęło. Tragedia. Nikomu nie polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia
@Iwona 11.10.2018 22:14

Ale tu wpisujemy opiinie o Salve Medica a nie o firmach salve

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia
@Iwona 11.10.2018 22:14

I nie recepcji, bo recepcja jest w hotelu tylko REJESTRACJI!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bela
 Opinia
@Ola 08.11.2018 15:29

Dziewczyno a co to za różnica? Mentalność inna czy jak?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia
@Bela 09.11.2018 03:11

Dziewczyno, jak nie znasz różnicy to idź do hotelu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia
@Bela 09.11.2018 03:11

Jest różnica. Klinika to nie hotel. Poczytaj słownik

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Agnieszka
 Opinia
@Iwona 11.10.2018 22:14

Swoją drogą dlaczego nie zgłosiłaś niezadowolenia z postawy lekarza lekarzowi tylko wyszłaś z gabinetu lub kierownikowi placówki tylko tutaj się wypowiadasz? No ale skoro wizyta u "lekarki pierwszego kontaktu trwała 40 minut i nie wyleczyła przyczyny bólu" ???????? to tak masakra????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fiona
 Opinia

Szanowne Koleżanki w państwowych szpitalach po włączeniu 1100 zł zębalowego koleżanki mają ponad 4000 zł podstawy (bez stażowego i innych dodatków) Jeżeli godzicie się na takie zarobki u prywaciarza to przestańcie narzekać!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zuza
 Opinia

Tu nie trzeba nikogo lubić lub nie tylko trzeba pracować i nie robić łaski lub niemądrych min!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Renata
 Opinia

@Ola pracujesz w Salve Medica? Co wpłynęło na taką a nie inną opinię o tym pracodawcy? Możesz coś więcej napisać? Jakie są tu warunki pracy i płacy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasza
 Opinia
@Renata 07.09.2018 11:16

(usunięte przez administratora) Umówiłam się z nimi na 2000 netto. Robity pełno na recepcji. Na umowie było 2400 brutto plus premie. Jak wiadomo 2400 to nie jest 2000 netto. Do dwóch netto wyrównują niby w premii. Ale jak tylko pójdziesz na zwolnienie lub się spóźnisz to tej premii nie ma. A kiero ze struga to zwykły cwaniak który nawet polszczyzny poprawnie nie zna. To jest jakas (usunięte przez administratora) Nawet zeszyt kazali mi zakupić na czas szkolenia . Te które były w szafce zarezerwowane dla pielęgniarek. Broń Boże ruszyć bo narazisz firmę na stratę 1,5pln. Oczywiście nie podpisałam tej umowy. Każdy mądry i rozsądny człowiek nie pójdzie tam pracować.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Renia
 Opinia
@Kasza 11.09.2018 23:24

Tu chyba są opinie o Salve Medica a Ty piszesz o Salve z tego co wiem to dwie różne firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Renata
 Opinia

@Nick, a czy podzielisz się opinią jak przebiega rekrutacja do Salve Medica? Jaka jest atmosfera wśród pracowników? Kto się wypowie? Jak przebiega współpraca? Czy okres próbny trwa 3 miesiące?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Renata 30.04.2018 09:50

O rekrutacji i jej przebiegu masz już komentarze, wystarczy poszukać. Jak solidnie pracujesz, szybko ogarniasz, jesteś kumata i będziesz pomocna dla zespołu to cię wszyscy z otwartymi ramionami przyjmą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Derek
 Opinia
@anonymous 03.05.2018 19:00

????????????????????????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dick
 Opinia

A jak działa fundusz socjalny? Fundusz tworzą pracodawcy zatrudniający według stanu na dzień 1 stycznia danego roku co najmniej 50 pracowników w przeliczeniu na pełne etaty. Natomiast ci, którzy zatrudniają co najmniej 20 pracowników, ale nie więcej niż 50-ciu, tworzą Fundusz na wniosek zakładowej organizacji związkowej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mila
 Opinia

Powiedzcie jak w tej firmie wyglądają przerwy? Jak długo trwają? Pozdarwiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Mila 13.08.2018 17:29

Serio pytasz o przerwy????? Bez komentarza.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Magi
 Opinia

Niebawem mam umówiona rozmowe o pracę w Salve w centrum miasta. Czy może mi ktoś napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna oraz praca w tym oddziale? Jak kwestia umowy, pensji... Dziękuję za pomoc :)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia
@Magi 19.07.2018 18:00

Zastanów się dwa razy zanim przyjmiesz ofertę

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mila
 Opinia
@Ola 25.07.2018 10:58

Uważam, że to nie jest cyrograf tylko umowa, która można rozwiązać. Rynek pracy jest ogromny zawsze można znaleźć coś dla siebie.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pedro
 Opinia

Idealnych firm nie ma ale może wystarczy dobrze pracować i nie trzeba będzie narzekać!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Tak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Renata
 Opinia

@anonymous po Twojej wypowiedzi można wywnioskować, że jesteś zadowolony z pracy. Czy pracodawca Salve Medica oferuje swoim pracownikom szkolenia zewnętrzne oraz premię czy świąteczne bony? Polecisz tu pracę osobom z doświadczeniem w branży medycznej czy może osobom, które dopiero chciałaby zdobyć w niej pierwsze umiejętności?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia
@Renata 11.07.2018 13:11

Nie ma bonów ani szkoleń zewnętrznych :-)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Jak dziś wygląda sytuacja Salve Medica na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Łódź i okolic oraz będących w trakcie poszukiwania pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Administrator 21.06.2018 10:30

Karta multi sport. Jedyny benefit

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Renata
 Opinia

@Nick jesteś zatrudniony w Salve Medica czy może współpracowałeś z nimi jakiś czas temu? Możesz określić jak obecnie wygląda sytuacja firmy? Na co zwrócić uwagę w trakcie trwania procesu rekrutacyjnego i wstępnych rozmów? Masz może możliwość opisania, jak wyglądają pierwsze dni pracy w Salve Medica? Można liczyć na wdrożenie na nowe stanowisko?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Renata 04.07.2018 09:31

Oczywiście jest okres wdrożenia . szukają osób empatycznych pracowitych i bystrych. Powodzenia :-)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zadowolona
 Opinia

Jak tam zakazy rozmow z bylymi pracownikami? Trzęsiecie portkami,jak ktoś przyjdzie??? Ha ha ha. Gorszego obozu pracy w Łodzi nie znajdziecie!!!!

Pomocna?
Tak63Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawa
 Opinia
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

Ale jak to? Nie wolno bo co? Z kimś konkretnie czy z każdym byłym? Od kiedy takie rozpożadzenie ????

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mazda
 Opinia
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

100% prawda; jest zakaz!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xx
 Opinia
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

w której placówce?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Freeforever
 Opinia
@xx 02.04.2018 08:52

Szparagowa to najwiekszy (usunięte przez administratora) w Lodzi!!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mazda
 Opinia
@xx 02.04.2018 08:52

Szparagowa oczywiście

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Zadowolona 27.11.2017 22:03

Źle ci było....to życzę ci pracy w banku... NA KASIE. ....i nie siej fermentu bo nic mądrego nie wnosisz tutaj.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Freeforever
 Opinia
@Nick 21.06.2018 16:39

Było źle więc zmienilam ale na lepsze ????

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Renata
 Opinia

@Bogna na stronie internetowej firmy jest informacja, że można przez cały czas wysyłać swoje dokumenty aplikacyjne. Więcej szczegółów znajdziesz tu: http://salvemedica.pl/kariera-centrum-medyczne @Mazda @xx @Nick nasze forum jest doskonałym miejscem do wymieniania opinii na temat pracodawców. W związku z tym, zachęcam Was żebyście napisały jak oceniacie Salve Medica pod tym kątem. Podzielcie się z nami tym co sądzicie o warunkach zatrudnienia i o panującej tam atmosferze. Komentarze z pierwszej ręki są niezwykle cenne dla potencjalnych, przyszłych pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Bogna
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutację?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Igor
 Opinia

Podpowiedzcie jak sie tu pracuje? Czy firma prowadzi rekrutację?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OLE!
 Opinia

Dopóki kierownictwo Salve Medica nie zda sobie sprawy z tego, że zadowolony pracownik, to dobry pracownik, te ciągłe rekrutacje nigdy się nie skończą. Biorąc pod uwagę godziny pracy, ogrom obowiązków, obciążenie psychiczne, odpowiedzialność finansową (bezpodstawną), bałagan organizacyjny, pracownik obsługi pacjenta powinien zarabiać przynajmniej 2500 zł netto, bez żadnej łaski. Premie powinny być przydzielane z urzędu wszystkim, którzy mają pecha siedzieć w tym bagnie bo tzw. system motywacyjny nikogo już nie motywuje. Po prostu jedni mają lepsze nawyki niż inni bo np. dłużej pracują, bo mają więcej szczęścia przy akcjach a nie dlatego, że bardziej się starają. Największy jednak problem w tym, że szefowi nie zależy na dobrych pracownikach, tylko na taniej sile roboczej. Ot i cała tajemnica. Przecież każdy głupi potrafi odebrać telefon i zapisać na wizytę, nieprawdaż? Te dziewczyny, które stanowiły prawdziwą podporę zespołu, miały wiedzę, wyczucie, na które zawsze można było liczyć, pouciekały, jeśli nie z firmy, to przynajmniej na opiekunów. I nie tak łatwo je zastąpić...

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiedzmin
 Opinia
@OLE! 08.08.2017 14:00

"Dopóki kierownictwo Salve Medica nie zda sobie sprawy z tego, że zadowolony pracownik, to dobry pracownik, te ciągłe rekrutacje nigdy się nie skończą. " A moze latwiej rozkazywac nowym i ciągle niedouczonym. Łatwiej pokazać im swoje miejsce w szeregu szczegolnie pani dyr ż która też swoją niewiedzą dorownuje stazystkom na rejestracji. Doswiadczony pracownik moglby ją pouczyć. Szef też ma swoje wyobrazenia i albo udaje ze nie wie co co chodzi, albo nie wie a to już niedopuszczalne. Dział sprzedaży to bije na głowe we wmawianiu swojej racji, tak aby nie wydało sie ze pani M siedzi i wynysla jak dopiec pracownikowi. A potem idzie gdzie trzeba o mowi koniecznie glosno, ze nic nie moga lepiej zrobic. Zatrzymali kogoś na siłę? Raczej pozbywali się ludzi przydatnych a tym co okradli to miejsce z ręki jedli. Smutne. Uciekajcie z tamtad.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
The clock is ticking
 Opinia
@Wiedzmin 11.08.2017 18:23

W SM ne ma co sie zarzynac!!! Sugeruje wszystkim,co mysla ze bedzie lepiej, zmienic prace bo tam nigdy nie bedzie dobrze!!! Ja troche zdrowia tam zostawilam i zaluje ,ze dawalam sie tak robic w balona!!!! Ale na szczescie lawina wypowiedzen swego czasu zmobilizowala mnie do odejscia z tego gowna!!!! A Kinia,to marionetka, zatanczy jak jej gora zagra, bo jdzie takie glupiutkie znajdzie robote?

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wiedzmin
 Opinia
@The clock is ticking 12.08.2017 18:22

Tylko z drugiej strony taką trzymają i poproszę pozwalają na takie i inne zagrania az dziw bierze. A reszta wyszkolona zgrana i tak jak mowisz lawinowo odeszła i nikomu nie było żal. A najbardziej powinno dać do myslenia włascicielom. Skoro nie jedna a 10 osób odchodzi i jedna za drugą to cos jest nie tak w miejscu pracy. Będąc szefem dbałbym o pracownika. Na pewno trzeba słuchać i miec czas na rozmowę. Nie pitu pitu pogawędki ale rzeczowe rozmowy. Unikanie tematów albo dawanie ich do załatwienia osobie zielonej w temacie ale na stanowisku nie popchnie firmy do przodu. Nie pani kinia ale pracownik z obsługi napedza klienta. Bo go umowi, zachęci albo poprostu dobrze obsluzy. O nie raz zatrze złe wrażenie po lekarskim fochu w gabinecie.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ola
 Opinia
@OLE! 08.08.2017 14:00

Właśnie nie każdy potrafi zapisać na wizytę

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Renata
 Opinia

@Martyna zdecydowałaś się aplikować? Kto jeszcze może się wypowiedzieć? Jaka panuje atmosfera między pracownikami? Na jakie warunki zatrudnienia może liczyć nowy pracownik? Czy Salve aktualnie rekrutuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick
 Opinia
@Renata 08.04.2018 11:47

Idź na rozmowe i jak cie przyjmą to się przekonasz. Atmosfera w porządku. Brak socjalu jedynie dofinansowanie karty Multi Sport

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xx
 Opinia

W necie widać tylko ogłoszenia ze Szparagowej... Widział ktoś kiedyś ogłoszenie z rekrutacją do innych placówek, czy po prostu wysyłając tam CV przydzielają tam gdzie akurat jest miejsce? Szparagowa do dla mnie abstrakcja pod względem dojazdu z drugiego końca miasta...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Martyna
 Opinia

Podpowiedzcie mi potrzebują pracowników do recepcji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zuza
 Opinia
@Martyna 22.03.2018 18:55

Cały czas rekrutują.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Donia
 Opinia
@zuza 23.03.2018 08:35

Zawsze potrzebują bo od nich więcej pracowników odchodzi niż przychodzi - zastanów się kochana dobrze !!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zdruzgotana
 Opinia

Witam.ja również pracowałam w prywatnym szpitalu salve medical na szparagowej niby no nie jest tak źle tylko tyle że tam organizacji wogole nie ma nie ma drugiej osoby która cię pokieruje co masz robić a tym bardziej jak nie robiłaś nigdy na szpitalu sprzętu do sprzątania też brakuje.no samowolka jednym słowem .robisz to co przyjdzie ci do głowy a tłumaczą tak że wcale .nigdy więcej tam nie wrócę.nie polecam !

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia

Maruderów zawsze można spotkać. Jak nie pasuje praca to sobie zmieńcie firmę!!

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marika
 Opinia

Hej byłam na rozmowie w salve na szparagowej. Rozmowa to dwa etapy. Pierwsza z młodą dziewczyną w wyciągniętej koszuli i jeansach zjeżdżających z pupy...kurcze to był okropny widok. Sądziłam że w takiej instytucji stawia się na wizerunek osób reprezentujących salve. Kompletna porażka... Drugi etap z panem i ta sama dziewczyna...tutaj już pan na poziomie! Ale dziewczyna pani K. tragedia... Pierwsza rozmowa typową rozmowa czyli głupie pytania typu dlaczego chce pani tu pracować??? Na drugiej rozmowie przykładowe trudne sytuacje w przychodni i co by pani zrobiła???? Proponują dwie umowy jedna o pracę druga zlecenie na jakieś śmieszne kwoty z których suma wychodzi około 1800 zł.... Pierwsze na miesiąc! Śmiech.... Premia dla kilku najlepszych pracowników raz na kilka miesięcy,czyli zero premi....co to wogole ma być??? Nie łapcie się na to że jest to tak znana czy tak prężna firma...mom zdaniem szukają ludzi do wyzysku.... A najbardziej podejrzane sa te umowy etat na jakieś 1300 zł a umowa zlecenie 500 zł, dziwne tym bardziej że od stycznia zarobki wyglądają trochę inaczej.... Myślę że pomogłam tym którzy zastanawiają się nad aplikacja tam...szczerze odradzam..... :)

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nie ważne...juz niedlugo
 Opinia
@Marika 28.09.2017 11:19

Potrafią nie wypłacić umowy zlecenia.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anna F
 Opinia
@Marika 28.09.2017 11:19

Słuchaj nie wolno mówić na innych, spójrz najpierw sama na siebie a wtedy na pewno nie będziesz opowiadać głupot. Do pracy przychodzi się pracować.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Marika
 Opinia
@Anna F 12.11.2017 16:35

Po pierwsze jeśli ktoś reprezentuje firmę i tym bardziej rekrutuje pracowników to przepraszam bardzo ale wymaga się schludnego wyglądu. Jeśli ktoś przychodzi na rozmowę o pracę ubrany adekwatnie do sytuacji a druga strona nie, to przepraszam bardzo to uderza w osobę która traktuje poważnie rozmowę kwalifikacyjną..

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Salve Medica - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej