Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 206 ocen.

Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.
2 206 6 1

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Michał

@Sniegu Dlaczego masz aż tak negatywną opinię o firmie Polska Grupa Farmaceutyczna? Pamiętaj, że zawsze warto przytoczyć odpowiednie argumenty, które przemawiałby za Twoim zdaniem. Pracowałeś albo pracujesz tam? Bardzo Cię proszę, abyś wyjaśnił nam swoje stanowisko.

GOŚĆ

Czy ktoś wie coś konkretnego o stanowisku Pracownik biurowy ? Jakie warunki, co konkretnie należy do obowiązków ?

Sniegu
@GOŚĆ 04.03.2018 09:15

Firma do (usunięte przez administratora)

Michał

@a A co to dokładniej znaczy? Nie do końca rozumiem jaki to ma związek z tematem. Zatem czy mógłbyś napisać swoją opinię na temat Polskiej Grupy Farmaceutycznej zawierając jakieś szczegóły dotyczące pracy tutaj? Niestety, ale w takiej formie Twój komentarz nie wnosi nic.

Administrator

Dysponujecie jakimiś nowinkami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem, warunkami zatrudnienia czy benefitami pozapłacowymi.

a
@Administrator 19.04.2018 16:00

jo, posadzili my drzewo :)

Nowa31

Witam :) Mam takie pytanko odnośnie pracy w biurze? Jaka atmosfera, warunki jeśli chodzi o wynagrodzenie? Warto aplikować ? I czego mogę spodziewać się na rozmowie ? Z góry wielki dzięki za cenna radę. Pozdrawiam :)

ann
@Nowa31 24.04.2017 19:36

W PGFie w Łodzi narobili samych kierowników zastęców kierowników dyrektorów zastępców dyrektorów każdemu samochod za darmo itd to sam pomyśl ile pieniędzy zostaje na pensje dla zwykłych pracowników-od 10 lat 200 zł podwyżki w formie premii kwartalnej a do niedawna bon na święta to było 50 zł w Aptece Dbam o Zdrowie , są działy gdzie na 20 osób jest 3-4 kierowników prawie jak za komuny .

Justyna

Widziałam ofertę dla pracownika hurtowni. Podpowiedzcie coś w temacie.

Kasia

Witam,może ktoś napiszę o kierownicze transportu z Poznania ;Karolinie

nieznany

Pan Marek. M i kierowniczki zmiany , to ludzie bez odrobiny wstydu i honoru .

Nikrofor
@nieznany 14.03.2017 22:29

On był ok,teraz przyszła do rzadzenia???

krajoznawca

hej Zenku, tzn? ile tam mozna zarobic?

Zenek H.

Na magazynach drgnęło na pozytyw - uruchomiono zmiany w wynagrodzeniach i od września dostaliśmy podwyżki. Wprowadzono też nowy system premiowy.

gadul

Kraków spoko, było trudno ale coś się zaczyna układać-poszła kasa to i są efekty

Qwerty

To w końcu były te podwyżki czy nie? Podobno każdy aneks dostał, choć parę osób zadowolonych nie było.

Sinister

Premia to żart akurat a pozycję się gówno liczą . Nie polecam nikomu , chyba że nie ma wyjścia . Ostatnio były podwyżki , ale wydaje mi się, że na jedno wyjdzie , a do ludzi trzeba tutaj podchodzić z dystansem i nie brać nic osobiście . Porada dla ludzi , którzy chcą tu pracować , bo nie ma nic lepszego "Miej wyj***** a będzie Ci dane " pozdrawiam Łódzki oddział i darmozjadów z biura ;)

1122

A jak jest w Krakowie na magazynie?

MAr

PGF-Wrocław Tragedia, omijać szerokim łukiem

kogutek

a piotrek jeszcze jest zmianowym?

Kurczaczek
@kogutek 04.05.2017 23:51

NIE

stara33

Jakie biuro ? Ja pracuję rok a nie jestem za biurkiem mimo że mam mgr i doświadczenie za biurkiem.

piwosz

a jak tam premie w lutym?

szok

Firma nieuodolnie zarzadzana przez osoby które zupelnie nie maja pojęcia co sie dzieje na magazynie.Stary i brudny sprzęt, notoryczny brak zszywaczy,"sklejarki" sa tak brudne,że kleją się do rąk, stare zniszczone,wszystko najtańszego gatunku, taśmy , koperty, wszystko rozpada się w rękach.Zamiast zająć sie tym co naprawdę wazne , aby zwiększyć wydajność tzn. wiekszą ilością pojemników, kartonów to my zajmujemy się sprzątaniem regałów.......ha

egon
@szok 28.03.2017 13:19

Cięcie kosztów,przecież dyrektor cały czas twierdzi że PGF Wrocław jest bardzo biedną firmą.

polon

a hania dalej na czarno biega?

aggrr

Tak na lodówki :D

aggr

Została tylko hania

polon
@aggr 30.01.2017 08:20

pewnie awansowała ;)

pisarz

a hania, gośka, adam, mariusz i bartek jeszcze pracują?

aggr

Średnio 14 osób na zmianie z czego średnio 10 robiących zamówienia

xyz

No to ilu was tam jeszcze zostało?

piwosz

Odeszłam z tej "firmy"do innej i jest o wiele lepie. Lepsza atmosfera i przede wszystkim lepsze zarobki :P

alex

Pozdro, jestem pracownikiem tej firmy i też nie mam nic dobrego do powiedzenia o tej firmie jak i niektórych ludziach w niej.

jkd

Nie wiem jestem na innej zmianie

polon

a ta dziewczyna Hania co chodziła na czarno ubrana?

all

Hehehe nie już go nie ma :D

Była pracownica
@all 30.12.2016 14:06

Najbardziej zalowa firma sam syf . Bród smród i ubóstwo i same mordy fałszywe . Pozdro którzy tam pracują jeszcze podziwiam

Zostaw opinię o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.