Poniższe negatywne opinie, no cóż, na pewno nie są tworem pracownika, który utożsamiał by się i był fair z zakładem pracy w którym pracuje. Hmm, a trochę to zastanawiające bo skoro jest w tym zakładzie aż tak „źle” i ta osoba nadal w nim pracuje i pisze takie „idiotyzmy” to świadczy tylko i wyłącznie o nieudacznictwie, słabości i beznadziejności tej osoby = totalne zero. Skoro jest ci źle zrób coś ze swoim nieudolnym życiem a nie użalaj się nad sobą w postaci wypisywania obelg pod adresem innych współpracowników, szefa kuchni i właścicieli lokalu. Pracuje w tej restauracji już naprawdę długo i w każdej wcześniejszej mojej pracy tak jak i w tej, daje z siebie wszystko, ponieważ jak by nie patrzeć jestem jakąś cząstką, która tworzy ten obiekt i poniekąd odpowiada za jego ciagle rosnące sukcesy. Nigdzie nie ma idealnie, ale po to dano nam rozum i możliwość rozmowy ze sobą żeby to wykorzystać, więc jak jest Ci źle to wypadało by ruszyć 4 literki i powiedzieć w cztery oczy co Ci nie pasuje tak aby można było znaleźć wspólne, zadawalającej obie strony rozwiązanie. Jednak ten ktoś nie zdobył się na ten gest odwagi i wolał oczernić kogoś po za jego plecami. Ale wiadomo w każdym zespole musi znaleźć się ta JEDNA czarna owca, z resztą tylko kwestia czasu jak ją poznamy, współczuje jej już teraz że musi się borykać i gryźć sama ze swoim sumieniem i myślami, co pomyślą sobie o niej koledzy z pracy, zdrowo myślący człowiek zapadł by się ze wstydu pod ziemię. Ale do rzeczy, bo mój przedmówca twierdzi, iż ludzie tutaj zatrudnieni są bez żadnych kompetencji, jak zatem ta opinia ma się do nagrody „4 widelcy” i coraz większego ruchu na restauracji? Myśle, że pracując ludźmi bez kompetencji miejsce to upadło by już dawno a ono w ręcz przeciwnie rośnie w potęgę. Co do rzekomych krzyków i przekleństw stosowanych pod adresem pracowników ze strony szefa kuchni, hmm mam duże wątpliwości czy ta osoba aby na pewno była kiedykolwiek pracownikiem tego zakładu, że wysnuła takie fantazje. Nie wiem czy to efekt jakiś prywatnych „zatargów” czy skąd to się wzięło w tej osobie ale powinna się porządnie pier….. w głowę ????. Mam nadzieje, że masz jakieś rezerwy oleju w głowie, a jeżeli tak to je uruchom i po prostu się zwolnij zanim przyjdzie ci się zmierzyć ze wstydem przed pozostałymi kolegami z pracy ????
Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia?
Wszyscy pracownicy na minimalnej.Kuchnia resztę dostaje do ręki. Sala w sumie wyrabia tylko tą minimalną lub kilka groszy więcej.