Popieram wypowiedzi moich poprzedników . Uważam, że właściciele są osobami kompetentnymi, profesjonalnymi , dbający o rozwój firmy i pracowników . Na każdym etapie można liczyć na ich wsparcie i pomoc. A takie podejście należy już do rzadkości.
Zarówno adres IP generacji IPv4 jak i IPv6 jest banalnie prosty do wyszukania. Ja tak doszłam do tego, który z moich pracowników kopał dołki pod moją firmą, opisać tego tu nie mogę bo odrazu administrator ocenzuruje. Ale informatyk z prawdziwego zdarzenia który zna różne myczki odrazu wam go poda na tacy. W moim przypadku pracownik nie napisał opinii ze swojego laptopa tylko swojego znajomego, a ten żeby uniknąć konsekwencji prawnych odrazu nam go zdradził. Po co trzymać durnia i mu płacić.
Poniższe negatywne opinie, no cóż, na pewno nie są tworem pracownika, który utożsamiał by się i był fair z zakładem pracy w którym pracuje. Hmm, a trochę to zastanawiające bo skoro jest w tym zakładzie aż tak „źle” i ta osoba nadal w nim pracuje i pisze takie „idiotyzmy” to świadczy tylko i wyłącznie o nieudacznictwie, słabości i beznadziejności tej osoby = totalne zero. Skoro jest ci źle zrób coś ze swoim nieudolnym życiem a nie użalaj się nad sobą w postaci wypisywania obelg pod adresem innych współpracowników, szefa kuchni i właścicieli lokalu. Pracuje w tej restauracji już naprawdę długo i w każdej wcześniejszej mojej pracy tak jak i w tej, daje z siebie wszystko, ponieważ jak by nie patrzeć jestem jakąś cząstką, która tworzy ten obiekt i poniekąd odpowiada za jego ciagle rosnące sukcesy. Nigdzie nie ma idealnie, ale po to dano nam rozum i możliwość rozmowy ze sobą żeby to wykorzystać, więc jak jest Ci źle to wypadało by ruszyć 4 literki i powiedzieć w cztery oczy co Ci nie pasuje tak aby można było znaleźć wspólne, zadawalającej obie strony rozwiązanie. Jednak ten ktoś nie zdobył się na ten gest odwagi i wolał oczernić kogoś po za jego plecami. Ale wiadomo w każdym zespole musi znaleźć się ta JEDNA czarna owca, z resztą tylko kwestia czasu jak ją poznamy, współczuje jej już teraz że musi się borykać i gryźć sama ze swoim sumieniem i myślami, co pomyślą sobie o niej koledzy z pracy, zdrowo myślący człowiek zapadł by się ze wstydu pod ziemię. Ale do rzeczy, bo mój przedmówca twierdzi, iż ludzie tutaj zatrudnieni są bez żadnych kompetencji, jak zatem ta opinia ma się do nagrody „4 widelcy” i coraz większego ruchu na restauracji? Myśle, że pracując ludźmi bez kompetencji miejsce to upadło by już dawno a ono w ręcz przeciwnie rośnie w potęgę. Co do rzekomych krzyków i przekleństw stosowanych pod adresem pracowników ze strony szefa kuchni, hmm mam duże wątpliwości czy ta osoba aby na pewno była kiedykolwiek pracownikiem tego zakładu, że wysnuła takie fantazje. Nie wiem czy to efekt jakiś prywatnych „zatargów” czy skąd to się wzięło w tej osobie ale powinna się porządnie pier….. w głowę ????. Mam nadzieje, że masz jakieś rezerwy oleju w głowie, a jeżeli tak to je uruchom i po prostu się zwolnij zanim przyjdzie ci się zmierzyć ze wstydem przed pozostałymi kolegami z pracy ????
Jestem bardzo zadowolony z pracy w tej restauracji . Na każdym kroku spotykam się z profesjonalnym podejściem, warunki pracy oparte są na jasnych i klarownych zasadach . Firma jest wiarygodna i rzetelna. Proponuję żeby następnym razem zanim napisze się w internecie takie głupoty jak niżej - przez niedowartościowane osoby, najpierw przyjść i porozmawiać twarzą w twarz z przełożonymi lub szefostwem .
Rozmowa krótka, 5 minutowa, nie dotycząca umiejętności gastronomicznych.
Jakie jest twoje hobby? Co robisz w życiu? Co cię skłoniło do pracowania w tej firmie?
-
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Jak czytam te bzdety , to az mi sie nie dobrze robi..Osoba , (a w tym wypadku pracownik) , ktora tak pisze o pracodawcy , musi poprostu byc malo inteligentna i widocznie ja boli i zazdrosci tym , ktorzy cos chca w zyciu osiagnac i sa na wyzszych stanowiskach niz ona sama, widocznie sa lepsi i ambitniejsi , i po drugie nie obrazaja swoich pracodawcow takimi bzdetami wyssanymi z palca ,z ktorymi mozna porozmawiac kompletnie na luzie i o wszystkim , nie tylko o pracy i obowiazkach.A co do kuchni ,to z tego co widze po opiniach ludzi i internetu ma sie bardzo dobrze i jedzenie jest na wysokim poziomie,a co do Szefa kuchni ,to krotko , gdyby byl taki zly, to by nie mial z kim pracowac , a jednak kucharze chca z nim pracowac , i na klientow tez nie moze raczej narzekac , bo caly czas wracaja.O czyms chyba to swiadczy, dlatego proponowalbym osobie, ktora to napisala schowac sie w kat i zastanowic nad swoim postepowaniem i zajecie sie czyms bardziej pozytecznym niz spedzanie czasu na wypisywaniu bzdur i wprowadzanie ludzi w blad ! Karma kiedys wrocic moze !
Nie polecam pracy w tym miejscu każdemu. Ludzie są wykorzystywani na maxa, wypłaty- wręcz śmieszne. Na właścicielkę nie mogę powiedzieć złego słowa a co do jej męża wspólnika- już tak ( bo z nim niestety ma się najcześciej do czynienia) ''Pan" (usunięte przez administratora) - kierownik od spraw (usunięte przez administratora) bo inaczej się go nazwać nie da, niszczy lokal pod każdym względem zaczynajac od środka- brak poszanowania do swoich pracownikow, przekręty na każdym kroku, każdy problem zamiatany pod dywan. Co do samej atmosfery i pracowników- no cóż firma rodzinno- przyjacielska- każdy pod sobą dołki kopie, noże wbijane w plecy, ciągle szepty, obgadywanie, szykanowanie i mobbing. Restauracja z pozoru przyjazna ale tylko z pozoru. Opinia po okolicach szybko się rozeszła- niestety z ich własnej winy zatrudnienia niewłaściwych ludzi na nieodpowiednie stanowiska.
Ja również nie zgadzam się z opinią na temat właściciela. Jest bardzo dobrym człowiekiem, chętnie każdego wysłucha i jezeli masz problem zawsze pomoze . Pracowałam w wielu zakładach ale takiego szefa nie spotkałam! ;)
Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia?
Wszyscy pracownicy na minimalnej.Kuchnia resztę dostaje do ręki. Sala w sumie wyrabia tylko tą minimalną lub kilka groszy więcej.
Nie zgadzam się totalnie z tym, co zostało wyzej napisane ! Same oszczerstwa i kłamstwa. Widać komuś zależy, by zaszkodzić.... Pracuje w tej firmie niemalże od początku powstania. W życiu nie powiem złego słowa na właścicieli ! Pomocni , wspierający, reagują na potrzeby pracowników i firmy ! Dają dobrze zarobic ! Atmosfera w pracy bardzo przyjazna, konflikty rozwiązywane na bieżąco. Co do Szefa Kuchni- lepszego nie znam ;)
Również nie polecam pracy w tym miejscu ludzie bez kompetencji, nie ogarniaja przy większym ruchu zwłaszcza na kuchni. Szef kuchni dramat, wiedzę ma ale nie umie jej dobrze przekazać pracownikom, nie raz zdążały się sytuacje ze każde danie wychodzące spod innego pracownika smakowało inaczej. Krzyki na kuchni czasem nawet wyklinanie pracownika, ogólnie slabo praca nawet po 5 dni w tygodniu pod rząd, w czasie wakacji porażka, na kuchni sauna z 40 pre stopni. Co do kelnerów/kelnerek różnie niektórzy normalni niektórzy aż szkoda gadać. Fałszywość z każdej strony, jeżeli ktoś bardzo potrzebuje pracy radzę się zastanowić 10 razy. szkoda nerwow i zdrowia
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia?
Zobacz opinie na temat firmy Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
-
Jak wygląda rekrutacja do firmy Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia?
Kandydaci do pracy w Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.