Opinie o Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia w Poznachowice Dolne

Poniżej zobaczysz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia o rekrutacji.


Branże: Restauracje

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia w Poznachowice Dolne

Xd Nowy wpis
Pracownik

Popieram wypowiedzi moich poprzedników . Uważam, że właściciele są osobami kompetentnymi, profesjonalnymi , dbający o rozwój firmy i pracowników . Na każdym etapie można liczyć na ich wsparcie i pomoc. A takie podejście należy już do rzadkości.

Q Nowy wpis
Inne

Zarówno adres IP generacji IPv4 jak i IPv6 jest banalnie prosty do wyszukania. Ja tak doszłam do tego, który z moich pracowników kopał dołki pod moją firmą, opisać tego tu nie mogę bo odrazu administrator ocenzuruje. Ale informatyk z prawdziwego zdarzenia który zna różne myczki odrazu wam go poda na tacy. W moim przypadku pracownik nie napisał opinii ze swojego laptopa tylko swojego znajomego, a ten żeby uniknąć konsekwencji prawnych odrazu nam go zdradził. Po co trzymać durnia i mu płacić.

X Nowy wpis
Pracownik
 Pytanie

Poniższe negatywne opinie, no cóż, na pewno nie są tworem pracownika, który utożsamiał by się i był fair z zakładem pracy w którym pracuje. Hmm, a trochę to zastanawiające bo skoro jest w tym zakładzie aż tak „źle” i ta osoba nadal w nim pracuje i pisze takie „idiotyzmy” to świadczy tylko i wyłącznie o nieudacznictwie, słabości i beznadziejności tej osoby = totalne zero. Skoro jest ci źle zrób coś ze swoim nieudolnym życiem a nie użalaj się nad sobą w postaci wypisywania obelg pod adresem innych współpracowników, szefa kuchni i właścicieli lokalu. Pracuje w tej restauracji już naprawdę długo i w każdej wcześniejszej mojej pracy tak jak i w tej, daje z siebie wszystko, ponieważ jak by nie patrzeć jestem jakąś cząstką, która tworzy ten obiekt i poniekąd odpowiada za jego ciagle rosnące sukcesy. Nigdzie nie ma idealnie, ale po to dano nam rozum i możliwość rozmowy ze sobą żeby to wykorzystać, więc jak jest Ci źle to wypadało by ruszyć 4 literki i powiedzieć w cztery oczy co Ci nie pasuje tak aby można było znaleźć wspólne, zadawalającej obie strony rozwiązanie. Jednak ten ktoś nie zdobył się na ten gest odwagi i wolał oczernić kogoś po za jego plecami. Ale wiadomo w każdym zespole musi znaleźć się ta JEDNA czarna owca, z resztą tylko kwestia czasu jak ją poznamy, współczuje jej już teraz że musi się borykać i gryźć sama ze swoim sumieniem i myślami, co pomyślą sobie o niej koledzy z pracy, zdrowo myślący człowiek zapadł by się ze wstydu pod ziemię. Ale do rzeczy, bo mój przedmówca twierdzi, iż ludzie tutaj zatrudnieni są bez żadnych kompetencji, jak zatem ta opinia ma się do nagrody „4 widelcy” i coraz większego ruchu na restauracji? Myśle, że pracując ludźmi bez kompetencji miejsce to upadło by już dawno a ono w ręcz przeciwnie rośnie w potęgę. Co do rzekomych krzyków i przekleństw stosowanych pod adresem pracowników ze strony szefa kuchni, hmm mam duże wątpliwości czy ta osoba aby na pewno była kiedykolwiek pracownikiem tego zakładu, że wysnuła takie fantazje. Nie wiem czy to efekt jakiś prywatnych „zatargów” czy skąd to się wzięło w tej osobie ale powinna się porządnie pier….. w głowę ????. Mam nadzieje, że masz jakieś rezerwy oleju w głowie, a jeżeli tak to je uruchom i po prostu się zwolnij zanim przyjdzie ci się zmierzyć ze wstydem przed pozostałymi kolegami z pracy ????

anonim Nowy wpis
Pracownik

Jestem bardzo zadowolony z pracy w tej restauracji . Na każdym kroku spotykam się z profesjonalnym podejściem, warunki pracy oparte są na jasnych i klarownych zasadach . Firma jest wiarygodna i rzetelna. Proponuję żeby następnym razem zanim napisze się w internecie takie głupoty jak niżej - przez niedowartościowane osoby, najpierw przyjść i porozmawiać twarzą w twarz z przełożonymi lub szefostwem .

brak
 Rozmowa kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji

Rozmowa krótka, 5 minutowa, nie dotycząca umiejętności gastronomicznych.

Pytania

Jakie jest twoje hobby? Co robisz w życiu? Co cię skłoniło do pracowania w tej firmie?

  • Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
logo firmy Magazynier
Opacz-Kolonia
Diabetyk24 Sp. z o.o.
(41 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Serwisant Rowerowy
Warszawa
Kross S.A.
(840 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Młodsza Specjalistka Obsługi Klienta (Język Niemiecki)
Kraków
Marcin Sojka - Priority Sale
(1 opinia)
Wyślij CV
logo firmy Kierownik Regionalnej Sprzedaży
Słupsk
Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka S.A.
(31 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert
H
Inne

Jak czytam te bzdety , to az mi sie nie dobrze robi..Osoba , (a w tym wypadku pracownik) , ktora tak pisze o pracodawcy , musi poprostu byc malo inteligentna i widocznie ja boli i zazdrosci tym , ktorzy cos chca w zyciu osiagnac i sa na wyzszych stanowiskach niz ona sama, widocznie sa lepsi i ambitniejsi , i po drugie nie obrazaja swoich pracodawcow takimi bzdetami wyssanymi z palca ,z ktorymi mozna porozmawiac kompletnie na luzie i o wszystkim , nie tylko o pracy i obowiazkach.A co do kuchni ,to z tego co widze po opiniach ludzi i internetu ma sie bardzo dobrze i jedzenie jest na wysokim poziomie,a co do Szefa kuchni ,to krotko , gdyby byl taki zly, to by nie mial z kim pracowac , a jednak kucharze chca z nim pracowac , i na klientow tez nie moze raczej narzekac , bo caly czas wracaja.O czyms chyba to swiadczy, dlatego proponowalbym osobie, ktora to napisala schowac sie w kat i zastanowic nad swoim postepowaniem i zajecie sie czyms bardziej pozytecznym niz spedzanie czasu na wypisywaniu bzdur i wprowadzanie ludzi w blad ! Karma kiedys wrocic moze !

M.
Inne

Nie polecam pracy w tym miejscu każdemu. Ludzie są wykorzystywani na maxa, wypłaty- wręcz śmieszne. Na właścicielkę nie mogę powiedzieć złego słowa a co do jej męża wspólnika- już tak ( bo z nim niestety ma się najcześciej do czynienia) ''Pan" (usunięte przez administratora) - kierownik od spraw (usunięte przez administratora) bo inaczej się go nazwać nie da, niszczy lokal pod każdym względem zaczynajac od środka- brak poszanowania do swoich pracownikow, przekręty na każdym kroku, każdy problem zamiatany pod dywan. Co do samej atmosfery i pracowników- no cóż firma rodzinno- przyjacielska- każdy pod sobą dołki kopie, noże wbijane w plecy, ciągle szepty, obgadywanie, szykanowanie i mobbing. Restauracja z pozoru przyjazna ale tylko z pozoru. Opinia po okolicach szybko się rozeszła- niestety z ich własnej winy zatrudnienia niewłaściwych ludzi na nieodpowiednie stanowiska.

1
B.
Pracownik
@M.

Ja również nie zgadzam się z opinią na temat właściciela. Jest bardzo dobrym człowiekiem, chętnie każdego wysłucha i jezeli masz problem zawsze pomoze . Pracowałam w wielu zakładach ale takiego szefa nie spotkałam! ;)

Pytanie
 Pytanie

Jak wygląda podstawa wynagrodzenia w Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia?

XXX
Były pracownik
@Pytanie

Wszyscy pracownicy na minimalnej.Kuchnia resztę dostaje do ręki. Sala w sumie wyrabia tylko tą minimalną lub kilka groszy więcej.

P.
Pracownik

Nie zgadzam się totalnie z tym, co zostało wyzej napisane ! Same oszczerstwa i kłamstwa. Widać komuś zależy, by zaszkodzić.... Pracuje w tej firmie niemalże od początku powstania. W życiu nie powiem złego słowa na właścicieli ! Pomocni , wspierający, reagują na potrzeby pracowników i firmy ! Dają dobrze zarobic ! Atmosfera w pracy bardzo przyjazna, konflikty rozwiązywane na bieżąco. Co do Szefa Kuchni- lepszego nie znam ;)

5
anonim
Były pracownik

Również nie polecam pracy w tym miejscu ludzie bez kompetencji, nie ogarniaja przy większym ruchu zwłaszcza na kuchni. Szef kuchni dramat, wiedzę ma ale nie umie jej dobrze przekazać pracownikom, nie raz zdążały się sytuacje ze każde danie wychodzące spod innego pracownika smakowało inaczej. Krzyki na kuchni czasem nawet wyklinanie pracownika, ogólnie slabo praca nawet po 5 dni w tygodniu pod rząd, w czasie wakacji porażka, na kuchni sauna z 40 pre stopni. Co do kelnerów/kelnerek różnie niektórzy normalni niektórzy aż szkoda gadać. Fałszywość z każdej strony, jeżeli ktoś bardzo potrzebuje pracy radzę się zastanowić 10 razy. szkoda nerwow i zdrowia

2

Zostaw merytoryczną opinię o Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia - Poznachowice Dolne

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej


Drogi Użytkowniku,

Pamiętaj, przed dodaniem opinii o Pracodawcy, koniecznie zapoznaj się z poniższą informacją:

NIE dodawaj opinii, która:

ikona dobre praktyki
łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
ikona dobre praktyki
jest wulgarnym komentarzem
ikona dobre praktyki
jest niemerytoryczna

Każda merytoryczna opinia jest ważna, każda z nich może być zarówno pozytywna jak i negatywna, dlatego zachęcamy do tego by dzielić się swoimi przemyśleniami, które dotyczą Pracodawcy. Nie pisz jednak pod wpływem negatywnych emocji.

Zadbaj o kulturę pozytywnego feedbacku, nie pisz tylko negatywnych informacji o Pracodawcy, zwróć uwagę na stosowne aspekty i realia w swojej opinii. Wszystkie oceny są wartościowe. Wspólnie zadbajmy o sens merytorycznych opinii.

Dodaj pomocną opinię, którą sam chciałbyś przeczytać o swoim potencjalnym Pracodawcy. Podziel się swoimi przemyśleniami, a poniższe przykłady możesz potraktować jako podpowiedzi o czym Użytownicy lubią czytać odwiedzając profile firm.

ikona dobre praktyki
przebieg on-boardingu nowego pracownika
ikona dobre praktyki
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
ikona dobre praktyki
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia?

    Zobacz opinie na temat firmy Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

  • Jak wygląda rekrutacja do firmy Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia?

    Kandydaci do pracy w Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia
3/5 Na podstawie 2 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • 257
    33-388 Poznachowice Dolne
  • NIP: 7343498902 REGON: 367317623
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 marca do 31 marca 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 634 470
  2. Pracuj.pl 3 137 130
  3. LinkedIn 3 035 232
  4. Olx.pl 2 564 298
Sylwia Zych-Pachut Fghu Restauracja Szklarnia
Przejdź do nowych opinii