Niestety kuchnia nie wiele ma wspólnego z kuchnią azjatycką, bardziej podchodzi pod kuchnie polską ( np.kaczka w smaku jak kotlet) i to nieudana próba dorównania smakom polskim. Sosy smakują jak lekko słodzony kisiel i taką też mają konsystencję w fluorescencyjnym kolorze. Makarony mączne w podejrzanych oklapłych warzywach . Brak czucia jakichkolwiek przypraw azjatyckich; można zamówić ostry niesmaczny i niezjadliwy sos. Ceny przystępne, a na miejscu dość szybko wydawane, ktoś bez wygórowanych wymagań i głodny może się najeść. Szkoda że restauracja nie wykorzystuje swoich azjatyckich korzeni. Niestety nie polecam
Gość
02.10.2022 12:31