Drogerie Koliber Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Drogerie Koliber Sp. z o.o.

paula 2014-10-29 14:25:26
Radziłabym Pani właścicielce zwolnić Panią kierowniczkę z łodygowic która wymaga od kandydatek gruszek na wierzbie aby wyszły na sklep i sprzedawały bez opowiedzenia o produktach jakie są w asortymencie już nie wspominając o przeszkoleniu. Pomijam już fakt że dziewczyny które przychodzą na niby dzień próbny nie są informowane nawet o zarobkach jakie by miały dostawać.
Nie polecam!!! Jak ogólnie lubię tę sieć drogerii to tam napewno nie wrócę i nikomu nie polecam iść nawet na rozmowę kwalifikacyjną.
6
anonim 2014-11-25 17:39:26
paula czy mogłabyś napisać coś więcej na ten temat, bo własnie w piątek jestem zaproszona na dzień próbny w łodygowicach. Czekam na odpowiedź
3
paula 2014-11-30 14:12:39
Dopiero teraz przeczytałam Twoją wiadomość.
Powiem Ci jedno i naprawdę szczerze trzymaj się od tego sklepu z daleka.
Na rozmowie nie dowiesz sie nawet ile masz zarabiać i na jaką umowę pracować i to nie tylko mi nie udzielono takich informacji ale dziewczyna która przyszła na ten ich tzw. dzień próbny też nie posiadała takich informacji..szkoda czasu naprawdę. Szkoda właścicielki bo wydawała się naprawdę fajną kobietą na rozmowie ale widać że tam kierowniczka ma najwięcej do powiedzenia.
4
paula 2014-11-30 14:14:34
Moim zdaniem powinna się tym zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy.
3
Marzena 2014-12-03 11:02:42
A ja poszlam na dzien probny do lodygowic.niestety paula bylam klientka tej drogerii jakis czas i dokladnie pamietam jak zostalam po chamsku i z buta obsluzona.....ale przez ciebie!!!!!!nie dziwie sie kierowniczce ze cie wywalila bo nie powinnas miec w ogole kontaktu z klientami.ale nie ma tego zlego, teraz tam pracuje i nie narzekam.a jak czegos nie wiedzialas to moze powinnas sie zapytac bo ja dowiedzialam sie wszystkiego co chcialam o warunkach pracy.dziewczyny zapraszam na zajebisty makijaz do mnie:-) i MILA obsluge.....
1
paula 2014-12-04 16:13:25
Droga Marzenko nie moglas byc przezemnie obsłużona bo ja nawet nie miałam styczności z klientem bo nie byłam taka naiwna żeby iść do takiej pracy hahahah Ale widzę że naiwniaków nie brakuje żeby za psie pieniądze pracować hahahah Powodzenia w tej super firmie
4
Marzena 2014-12-04 21:19:20
Droga Paulo jednak cos sie nie zgadza bo skoro twierdzisz ze cie NIE BYLO to skad wiesz za ile pracuje, w jakich warunkach, ani co wymaga kierowniczka......oj cos krecisz.ale coz hejterow w sieci nie brakuje,podobnie jak ludzi sflustrowanych,a moze brak ci odwagi.... Nie wazne szkoda zycia na takich zgorzchnialych ludzi jak ty.w kazdym razie ida swieta wiec Wesolych Swiat i powodzenia w innej pracy.
paula 2014-12-06 17:24:41
Nie trzeba iść na dzień próbny aby poznać warunki albo może ich brak :P wystarczyło podpytać dziewczyn które były na sklepie. zgorzchniała to jesteś ty. Gdybym nie miała odwagi to nie napisałabym swojej opini o tym pożal się boże sklepie w łodygowicach, więc raczej chyba mamy problem ze zrozumieniem pewnych słów no ale Również wesołych świąt życzę.
5
Marzena 2014-12-06 21:17:16
Taaaa Jasne;-)
Wybacz na zakonczenie posluze sie klasykiem 'Koncz Wasc Wstydy Oszczedz' bo szkoda juz slow na ciebie.......
paula 2014-12-08 20:17:15
Dziewczyny strzeżcie się tej drogerii mówię to z czystej dobrych intencji! oby Wam w głowie nie zamieszał nikt.
Pozdrawiam
5
ania 2015-01-19 09:34:21
Dokładnie jest tak jak mówi paula !!!!!!!!!!!!
A co do tej " różowego zjawiska " z Łodygowic to ręce opadają ! Zero kultury, zero kwalifikacji, zero klasy, zero inteligencji .... Serdecznie współczuje wszystkim tam zatrudnionym. Poza tym wystarczy zobaczyć jaka tam jest rotacja kadry! Nikt tam nie chce pracować na dłuższy czas. A kamery zamiast służyć do wychwycenia złodziei , służą tylko i wyłącznie do podglądania pracowników ! Żenujące i świadczące o podłości !
4
tala 2015-04-13 00:03:26
Jakie, jeśli można wiedzieć, są zarobki w tej drogerii w Łodygowicach? Bądź też jaka jest stawka za 1h pracy ? Pozdrawiam
3
paula 2015-04-18 20:24:44
Tego nikt nie wie bo Panie o tym nie informują
3
Ciekawa 2016-02-26 15:50:57
Hej, właśnie miałam składać CV do drogerii w Łodygowicach,ale widząc te opinie zaczynam się poważnie zastanawiać, zresztą samo to, że ogłoszenie jest notorycznie ponawiane daje do myślenia. Czy orientujesz się jakie są warunki finansowe w Koliberku? I co tam właściwie jest nie tak? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Drogerie Koliber Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drogerie Koliber Sp. z o.o.